Dodaj do ulubionych

Czeczena chyba nie. Ukraińca? Gruzina?

28.02.15, 11:31
Pytanie jest proste. Kogo "mianował" Putin na kozła ofiarnego, który zostanie oskarżony o zabójstwo Niemcowa? No bo przecież nie może sie okazać, że to FSB na rozkaz i z przyzwoleniem Władimira Adolfowicza.
Ja stawiam na to że to będzie Ukrainiec, Litwin albo Gruzin.
Obserwuj wątek
    • vladexpat Re: Czeczena chyba nie. Ukraińca? Gruzina? 28.02.15, 11:50
      man_sapiens napisał:

> Pytanie jest proste. Kogo "mianował" Putin na kozła ofiarnego, który zostanie o
      > skarżony o zabójstwo Niemcowa? No bo przecież nie może sie okazać, że to FSB na
      > rozkaz i z przyzwoleniem Władimira Adolfowicza.
      > Ja stawiam na to że to będzie Ukrainiec, Litwin albo Gruzin.
      Jeżeli w ogóle kogokolwiek wskażą, zapewne będzie to Rosjanin. Bo to ma być lekcja właśnie dla Rosjan. Reakcja reszty świata nie ma znaczenia.
      • man_sapiens Re: Czeczena chyba nie. Ukraińca? Gruzina? 28.02.15, 12:24
        A nie jest to demonstracja właśnie wobec świata? Ja, Putler, robię co chcę a wy możecie mi naskoczyć. A ty, Merkel, uważaj, żebyś nie skończyła jak Kennedy.
        • vladexpat Re: Czeczena chyba nie. Ukraińca? Gruzina? 28.02.15, 18:48
          man_sapiens napisał:

> A nie jest to demonstracja właśnie wobec świata?

Nie jest. Świat jeszcze bardziej się wkurzy i może wprowadzi kolejne, skuteczniejsze sankcje.
          To jest demonstracja dla swoich. Kochajcie Putina, bo jak nie, to nikt nie będzie bezpieczny. W Rosji to działa. Poparcie dla cara znów wzrośnie.
      • br0f Re: Czeczena chyba nie. Ukraińca? Gruzina? 28.02.15, 13:32
        vladek do dzis nie wiadomo kto zabil JFK lee oswald zostal zabity rubiego ktory zmarl na raka sporo ludzi zwiazanych z tym wydarzeniem "zmarlo" . napisano sporo ksiazek zrobiono sporo filmow . jfkfacts.org/assassination/top-6-jfk-files-the-cia-still-keeps-secret/

zabito prezydenta w 1963 roku ciagle nic nie wiadomo na pewno
        www.youtube.com/watch?v=2nmGS8rVuIM
        www.youtube.com/watch?v=BckPa2_A8gI
        www.youtube.com/watch?v=Hqo2c_SxQag
        • man_sapiens Re: Czeczena chyba nie. Ukraińca? Gruzina? 28.02.15, 18:37
          > vladek do dzis nie wiadomo kto zabil JFK lee oswald zostal zabity rubiego ktory zmarl
          > na raka sporo ludzi zwiazanych z tym wydarzeniem "zmarlo"

Po co Kennedy stawiał się Chruszczowowi w sprawie kryzysu kubańskiego?
    • pijatyka Re: Kogo "mianował" Putin na kozła ofiarnego 28.02.15, 16:33

"Barack, dlaczego zastrzeliłeś Niemcowa?"

pbs.twimg.com/media/B-7pm-5U8AAtozT.jpg
      • vladexpat Re: Kogo "mianował" Putin na kozła ofiarnego 28.02.15, 18:51
        To jest oszukańcza manipulacja faktami. Niemcow otrzymał 4 postrzały w plecy a nie 6 w klatkę piersiową.
      • x2014 Re: Kogo "mianował" Putin na kozła ofiarnego 28.02.15, 19:02
        u niemcow taki zart? to niemozliwe zapytaj pan na forum
    • j-k Moze to byc i Rosyjski Nacjonalista 28.02.15, 16:47
      i Putin zalatwi to we wlasnym gronie.
      W koncu opowiada sie (przynajmniej oficjalnie) za Rosja wielonarodowa.
    • antyk-acap Estonia 28.02.15, 16:55
      Dolary przeciwko orzechom że padnie na Estonię.
      • j-k NIE. Rosyjscy Nacjonalisci. 28.02.15, 17:00
        antyk-acap napisał:
        > Dolary przeciwko orzechom że padnie na Estonię.

- chetnie przyjmuje.
        Padnie na rosyjskich nacjonalistow.
        kolejny przeciwnik wewnetrzny zostanie usuniety z Areny, bez koniecznosci konfliktowania sie
        Z zachodem.
    • man_sapiens Re: Czeczena chyba nie. Ukraińca? Gruzina? 01.03.15, 11:03
      Ciekawe, czy mianowani na zabójców zostaną zastrzeleni przy próbie zatrzymania.
      Tymczasem opublikowano portrety pamięciowe morderców.
      pbs.twimg.com/media/B-7H3voU0AEZC9z.jpg
      • adnem.awis Re: czy mianowani na zabójców zostaną zastrzeleni 09.03.15, 11:27

Jeden już się wysadził; reszta czeka aż na nich popełnią samobójstwo
    • man_sapiens Re: Czeczena chyba nie. Ukraińca? Gruzina? 08.03.15, 12:45
      A jednak Czeczeni. Poczucie humoru i przywiązanie do tradycji Putina zaskoczyło mnie.

Jaki następny krok? Czyżby znowu bombardowanie Groznego - to przecież ulubiona metoda rosyjskich "oswobodzicieli" a jak już grać pod rosyjsko-nacjonalistyczną (a może po prostu nazistowską) publiczkę, to konsekwentnie...

Teraz czekamy na ujawnienie zleceniodawców - stawiam nadal na Ukraińców albo Litwinów, ewentualnie jakiegoś przeciwnika Putina w obozie władzy. Ciekawe, czy będziemy mieli powtórkę z radiostacji gliwickiej czy z zamordowania Kirowa - który ze wzorów Putina będzie teraz ważniejszy.
      • vladexpat Re: Czeczena chyba nie. Ukraińca? Gruzina? 09.03.15, 11:32
        man_sapiens napisał:

> A jednak Czeczeni. Poczucie humoru i przywiązanie do tradycji Putina zaskoczyło
        > mnie.
        >
        > Jaki następny krok? Czyżby znowu bombardowanie Groznego - to przecież ulubiona
        > metoda rosyjskich "oswobodzicieli" a jak już grać pod rosyjsko-nacjonalistyczną
        > (a może po prostu nazistowską) publiczkę, to konsekwentnie...

Ależ jest dokładnie odwrotnie. Tym razem wskazanie Czeczenów to podkreślenie, że to najwierniejsi z wiernych i nie mają się czego obawiać. Kadyrow dzisiaj z rąk Putina dostał order chwały.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka