Dodaj do ulubionych

Sam kurdupel Putin nadzoruje sledztwo ...

03.03.15, 00:32
w sprawie smierci Niemcowa. Farsa? Sadze, ze bardziej tragikomedia.

Kule dla Politkowskiej, trucizna dla Litwinienki, więzienie dla Chodorkowskiego i Nawalnego. Przeciwnicy Kremla dziwnie szybko i nagle przestają mówić, pisać i żyć. W zabójstwie Borysa Niemcowa Putin widzi dziś prowokację, a świat wystarczający...

fakty.tvn24.pl/ogladaj-online,60/borys-niemcow-zastrzelony-w-centrum-moskwy,519794.html

Pomieszane fakty, sprzeczne informacje ... totalny roz.pizdziel informacyjny.

O wynik tego dochodzenia jestem wyjatkowo spokojny ... skonczy sie jak zawsze.
Obserwuj wątek
    • blueelvic2 Ty dla mnie durniem jestes rowniez ... 03.03.15, 00:53
      i zeby nie bylo juz zadnych w tym temacie watpliwosci, to jestes durniem bez kreatywnosci.

No i co? Ano nic. Targaja toba kobieto emocje ... i rzuca sie w oczy alternatywny sposob percepcji.

Daruj sobie.
    • blueelvic2 Smieszny ten twoj jezyk polski. 03.03.15, 00:59
      Nerwy, a moze to tylko przemeczenie ...

• blueelvic2 Hahaha, ... a jednak nerwy. 03.03.15, 01:06
      To ty masz problem, a nie ja.

Spokojnie.
      • deutor blueelvic gada sam do siebie,chyba oszalal 04.03.15, 11:27
        • tojabogdan Re: blueelvic gada sam do siebie,chyba oszalal 04.03.15, 11:38
          to cenzor zrobił ze śnieguliczka jeszcze większego durnia,
          on nie mówi do siebie, ale gada z głosami
          • blueelvic2 Z tym swoim tandetnym dowcipem wygladasz ... 04.03.15, 22:48
            jak osiol na parkurze.

Szczekaj Bogus szczekaj.
          • eva15 Re: blueelvic gada sam do siebie,chyba oszalal 05.03.15, 00:59
            Cenzor chroni swoich szczekaczy, nawet kosztem tego, że robi z nich to czym i tak są, czyli idiotów.
            • j-k belkoczesz... 05.03.15, 01:02
              akurat tu blue raczej wygral
              przez spokojne (co nie znaczy sluszne) uwagi na temat.
              • eva15 kurduplowaty frustrant wygrał zza kompa z Putinem 05.03.15, 01:20
                Tak wygrał jw sam raz na twoją miarę zwycięstw.

Blue - jakiś mały frustrant mający wielką władzę jedynie nad swoim kompem, no może jeszcze psem w domu, nazywa przywódcę największego i najbogatszego państwa na świecie kurduplem. Taką ma ten kretyn ułańską fantazję. i takie ma "zwycięstwa", które ci imponują.
                • j-k twoja szajba anty-amerykanska 05.03.15, 01:28
                  i sympatia pro-rosyjjska
                  (do kraju, ktorego na oczy nie widzialas)
                  przeslania Ci czestokroc zdolnosc krytycznego myslenia.

Buenas Noches.

PS. Rassijanki lubie,
                  maja w sobie wiecej pragmatyzmu i mniej ulanskiej fantazji
                  - jak (byle) Polki

like you.
                  • eva15 Idź spać 05.03.15, 01:35
                    zamiast tłumaczyć mi, że nie widziałam Rosji na oczy. Im więcej śpisz, tym mniej głupot pleciesz.
                    • j-k nie mogie. 05.03.15, 01:43
                      dzisiaj mam dyzur.

a wracajac do tematu, gdzie i kiedy, dziewcze bylas w Rassiji?
                      moze znamy te same miejsca ?
                      ale ze litosciwy jestem
                      to masz tu moj ulubiony tekst Puszkina
                      www.youtube.com/watch?v=pFiAB6bn0UY
                • blueelvic2 Nie mam szacunku dla Putina ... 05.03.15, 03:09
                  W dziecinstwie brzydzilem sie tranem, chrzanem, gryzoniami, a teraz ... doszedl jeszcze Putin.

Mozesz go adorowac, budowac oltarze i modly przed jego oblicze wznosic ... Twoje malpy i twoj cyrk. Dla mnie on ciagle bedzie moralnym kurduplem i traktowac go bede niczym higieniczne chusteczki do wycierania nosa.

To tylko w kwestii formalnej.
                • x2014 Re: kurduplowaty frustrant wygrał zza kompa z Put 05.03.15, 05:22
                  kurdupel jest kurduplem i nic tego nie zmieni, nawet wysokie obcasy
                  hehe najbogatsze panstwo swiata, chyba w takich przyglupow, jak ty kobieto radziecka, traktorzystka moze z ciebie dobra
            • blueelvic2 Sadzilem Madame, ze masz wiecej ambicji, ... 05.03.15, 02:46
              ale najwidoczniej nerwy i swiadomosc wylanego kubla zimnej wody na twoja rozpalona glowe zrobilo tobie kompletne przemeblowanie w puszce na kable zwanej glowa.

Trzeba byc kompletnie niepoukladanym, zeby moralnego kurdupla kojarzyc ze wzrostem. A niby z czego to odczytalas idiotko? Bralas na wyczucie.

Wrocilas, nie mozesz zapomiec ... Bol i szczekanie z doskoku. Daj ci Panie zdrowie ... Dobranoc.
              • blueelvic2 Errata. 05.03.15, 02:47
                zapomniec.
        • blueelvic2 A nie przyszlo tobie na mysl osle, ... 04.03.15, 22:45
          ze cenzor usunal wpisy durnej czekistki i zotsalo to, co zostalo?

Pewnie, ze nie przyszlo, bo niby dlaczego.
          • tojabogdan matołku, łyso ci i dlaczego się tak spinasz, 04.03.15, 22:53
            ale to tylko forum!
            Jest ci głupio, mam pełne tego zrozumienie i podejrzewam, że cenzor, zostawiając cię z samym sobą, celowo robi z ciebie większego durnia, niż jesteś. Jesteś bowiem takim malutkim durniem.
            A tak, przy pomocy cenzora, zrobiłeś wątek humorystyczny.
            • blueelvic2 Ja malutkim, a ty wielkiem glupcem jestes ... 04.03.15, 23:03
              Lubie cenzorow i lubie twoje poczucie humoru.

A twoj humor bogus, to zbior reakcji na rozne bodzce z zewnatrz, gleboko zakorzenione w mozgowiu i korze mozgowej , to, jaka zasada pokieruje się nasz umysl w danej sytuacji zalezy od wielu czynnikow, na przyklad od pogody, poziomu stresu i tego, kiedy sie ostatnio trykales z blondynka spod budki z piwem.
            • blueelvic2 Bogus, a kolo czego ... 04.03.15, 23:07
              ratunkowe stoi?

Pokaz swoj intelekt i swoje poczucie homoru i odpowiedz na to pytanie. Pytalem juz ciebie wiele razy, a ty jak kundel w krzaki uciekasz.

No moze dzisiaj blysniesz ...
            • adnem.awis Jeden przygłup broni drugiego (moda) 10.03.15, 23:19
              .
    • blueelvic2 Podejrzani beda mieli dwa wyjscia, ... 04.03.15, 22:51
      albo sie przyznaja ( otrzymaja propozycje nie do odrzucenia), albo pojda w zaparte i znajda wiarygodne alibi.

Od podejrzanego do sprawcy droga daleka ...
    • nie-tak Re: Sam kurdupel Putin nadzoruje sledztwo ... 04.03.15, 22:55
      Farsa?

Boris Nemzow: Muss der Mord als Teil des “Putschhandbuches der Geheimdienste” gesehen werden?
      Borys Niemcow: Powinien ten mord byc widzianym jako instrukcja puszu tajnych sluzb?

Tu znajdziesz troche wiecej z tej farsy, skoro uzywasz slowa Farsa wychodze z zalozenia ze znasz jezyk niemiecki.

www.konjunktion.info/2015/03/boris-nemzow-muss-der-mord-als-teil-des-putschhandbuches-der-geheimdienste-gesehen-werden/
      www.konjunktion.info/2014/03/ukraine-wie-das-putschhandbuch-der-geheimdienste-umgesetzt-wurde/
      Strach ze moze wyjsc cos na jaw? Bardzo dobrze ze nadzoruje.
      • blueelvic2 Kto jeszcze oprocz Putina ... 04.03.15, 23:05
        kierowal sledztwem po zamachu?
    • j-k pie*dolenie na Antenie... 04.03.15, 23:13
      oczywiscie, ze istnieje opcja, ze "Sluzby" Putinowi urwaly sie z lancucha
      i zrobily zamach przeciw niemu.
      Analogicznie jak zabojstwo Popieluszki w1985 zaszkodzilo Jaruzelskiemu.

o wiele bardziej prawdopodobna wersja jest jednak to, ze zrobily to sluzby UKRAINSKIE.
      - gdyz to Ukraina jest glownym beneficjentem tego zdarzenia.

a zasada QUI BONO (kto skorzystal) i tu ma swoje zastosowanie.
      • blueelvic2 I ja Jasiu powiem: Pie.dolenie ... 04.03.15, 23:21
        na antanie.

Zamach na Niemcowa to nie bulka z maslem ... Jest kilka mozliwosci i wszystko nalezy uczciwie rozwazyc.

Kto skorzystal? Dobre pytanie i jestem odmiennego zdania niz Ty. Korzysci moga byc wieksze, mniejsze, a nawet ... watpliwe.
      • blueelvic2 Mam pytanie ... 04.03.15, 23:23
        Czy wiadomo cos na temat jak szybko jechal samochod z ktorego strzelano?
        • swiblowo Re: Mam pytanie ... 04.03.15, 23:29
          Ummm, a to byl samochod? Jakies nowe fakty? To nie byl morderca, ktory wszedl po mostowych schodach?
          • blueelvic2 Sam juz nie wiem ... 04.03.15, 23:34
            Jednego dnia czytam, ze ktos czekal na moscie, innego, ze to strzelal ktos z samochodu ...

I tak jak pisalem na poczatku: Pomieszane fakty, sprzeczne informacje ... totalny roz.pizdziel informacyjny.

Nie sledze sprawy na biezaco ... Mam bardziej przyjemne hobby.
          • blueelvic2 Ps. ... 04.03.15, 23:37
            forum.gazeta.pl/forum/w,50,156805224,156816581,Znam_to_uczucie_bo_sam_.html
            • swiblowo Re: Ps. ... 04.03.15, 23:46
              O komarach - fajne! Co slychac?
              U mnie dzis ciezki dzien / jestem do tylu w nowosciach, dlatego zdziwil mnie samochod / relaksuje sie po nicy - pije afrykanski Pinotage i gotuje, a Ty?
              • blueelvic2 U mnie ... 04.03.15, 23:53
                dochodzi 6:00 PM.

Dwie godziny temu wrocilem z lotniska w Toronto. Odwozilem znajomych ze Stanow, ktorych goscilem przez tydzien. Za chwile bede robil obiado-kolacje: rumsztyki z poledwicy wolowej z karmelizowana cebulke. Wino - Baco Noir z Henry Of Pelham.
                • swiblowo Re: U mnie ... 05.03.15, 00:08
                  U mnie 2.02 - srodek nocy. Dusze zoladki z indyka z cebula i marcherwka, estragonem i ziolami z Prowansji. Jak beda miekkie dodam ugotowane na parze brokuly i kalafior. Zaprawie smietana z koperkiem. Nie wiem, co z tego wyjdzie. Dzis wino afrykanskie - bo dzen byl, jak u Murzyna na plantacji..........
                  • j-k gust kulinarny 05.03.15, 00:49
                    podzielam :)

Buenas Noches.
                    • swiblowo Re: gust kulinarny 05.03.15, 01:30
                      O! Jesli to do mnie - ciesze sie. Jestem amatorem a nawet...ignorantem :)))
                      • blueelvic2 A u mnie podaje sie ... 05.03.15, 02:53
                        od czasu do czasu ... zoladki z kurczecia w sosie koperkowym. Gotowane na rosole i podawane z bialym ryzem oraz marchewka na "krotko".

Z tymi zoladkami, to narobilas mi apetytu, ze hej ...
                        • swiblowo Re: A u mnie podaje sie ... 05.03.15, 03:17
                          :) A ja tez robie w sosie koperkowym. Czasem :) Ale dzis jakos inaczej wyszlo.
                          Dla smiechu dodam, ze zoladki niemieckie. Indycze. Z kury byly argentynskie. Ot tak my tu zyjemy...:))
                          Chyba zjem sobie troszeczke....:)))
                          Ja od dawna mam wielka ochote na duzy, prawdziwy stek z poledwicy wolowej, moze Chianti do tego...?
                          • wowkowski Re: A u mnie podaje sie ... 05.03.15, 03:36
                            dodaj kacapie ze sery byly na nocnej sluzbie francuskuie i przepijales burgundem
                            najlepszym tym moze romane conti
                            dodaj ze twoja kasze z przydzialu zjadl oddzialowy kot
                            nie zapomnij dodac bolszewiku ze podawal ci do stolu angielski kelner
                            i do towarzystywa asystowala wloska panienka
                            wot kulturnyj narod
                            glupcy marzyciele
                            • swiblowo Wowkowski, 05.03.15, 03:47
                              nie rozumiem, ty jakims matolem jestes, czy jak?
                              Pewnie, ze marzyciele, przeszkadza ci? No to w y p a d!!
                          • blueelvic2 Stek mozemy podawac ... 05.03.15, 03:37
                            z Cabernet Sauvignon, ... argentynski Malbec z Mendoza bylby swietny. Moze byc rowniez Syrah
                            z Californi, a nawet Zinfandel lub Pinot Noir.

Szroki wachlarz, a kazde dobre.
                            • swiblowo Re: Stek mozemy podawac ... 05.03.15, 03:57
                              Ech...
                              Zrobilby ktos, podal... nalal... a najlepiej wieczorem, w czasie urlopu, na swiezym powietrzu, kiedy czas tak leniwie plynie...i slimaki wylaza z ukrycia a dzieciaki sasiadow juz poszly spac i nie halasuja...i niechby byl wtedy ten "szeroki wachlarz"... :))))))
    • pisbol Lis-Putin nadzoruje kurnik... 05.03.15, 03:46
      n/t
    • pijatyka No i wszystko jasne; wszyscy się pytają "gdzie... 15.03.15, 01:10

...Putin?" - a on tropi zabójców Niemcowa! 24h na dobę!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka