Dodaj do ulubionych

Putin boi się memów

12.04.15, 17:00
W Rosji ma wejść w życie ustawa zabraniająca żartów z wizerunków osób publicznych. Kagiebista nie zdzierżył i świadczy to, że mały jest nie tylko wzrostem.
Obserwuj wątek
    • antyk-acap Re: Putin boi się memów 12.04.15, 17:05
      Pikuś że w Rosji nie można zmienić złej władzy w wyborach. Zawsze można poczekać aż zdechnie. Ale jeśli nie można nawet pośmiać się z władzy to pozostaje tylko rewolucja.
      • aroden W USA mozna zmienic wladze w wyborach. 12.04.15, 17:25
        antyk-acap napisał:
        > Pikuś że w Rosji nie można zmienić złej władzy w wyborach.

W USA mozna zmienic wladze w wyborach.
        Tyle tylko, ze zmienia sie wylacznie ludzi.
        Bo POLITYKA nowej wladzy pzostaje TA SAMA.
        • antyk-acap Re: W USA mozna zmienic wladze w wyborach. 12.04.15, 18:04
          I dlatego są jedynym supermocarstwem.
    • gobo2 facet, ktory nie boi sie, na zywo gadac z prasa 12.04.15, 17:47
      www.youtube.com/watch?v=NgIoJST-wzA
      ty smutna, smutna jestes..!
      smuta2015 napisał:

> W Rosji ma wejść w życie ustawa zabraniająca żartów z wizerunków osób publiczny
      > ch.
    • nie-tak Re: Putin boi się memów 12.04.15, 17:55
      smuta2015 napisał:

> W Rosji ma wejść w życie ustawa zabraniająca żartów z wizerunków osób publiczny
      > ch. Kagiebista nie zdzierżył i świadczy to, że mały jest nie tylko wzrostem.
      -----------------------------------
      co za niedouczone cwoki? Pisza o Putinie, pisza o Rosji a nie orientuja sie co wydala unia w tej sprawie daleko przed Roaja? Stan wiedzy formowych cwokow rowna sie ZERU i te ZERA chca wznosic dyskusje na ten temat?
      100% dyskwalifikacja jak i totallny blamaz zalozyciela watka jak i dyskutantow na nim.
    • danillko Przecież u nas wystarczy unieść krzesło 12.04.15, 18:16
      pod Bronkobusem i idzie się do aresztu.
      Niepotrzebna jest nam nawet specjalna ustawa...
      • malkontent6 Re: Przecież u nas wystarczy unieść krzesło 12.04.15, 18:24
        Co się stanie jeśli podniesiesz krzesło pod Putinobusem?

W Polsce przynajmniej można sobie robić jaja z polityków.
        • danillko Re: Przecież u nas wystarczy unieść krzesło 12.04.15, 18:29
          malkontent6 napisał:

> Co się stanie jeśli podniesiesz krzesło pod Putinobusem?

Nie wiem, nigdy tam nie byłem.

> W Polsce przynajmniej można sobie robić jaja z polityków.

Sponiewieranie przez "wymiar" K. Wyszkowskiego na polecenie "Bolka" jest takie zabawne?
          Najpierw posprzątajmy u siebie, zanim zaczniemy innych pouczać.
          • antyk-acap Re: Przecież u nas wystarczy unieść krzesło 12.04.15, 19:11
            Jak się nie ma dowodów to nie należy nazywać kogoś agentem.
            • danillko Re: Przecież u nas wystarczy unieść krzesło 12.04.15, 19:26
              antyk-acap napisał:

> Jak się nie ma dowodów to nie należy nazywać kogoś agentem.
              >
              O tym, że Wałęsa był TW wiadomo od czasu opublikowania listu otwartego Walentynowicz z 1995 r.
              • antyk-acap Re: Przecież u nas wystarczy unieść krzesło 12.04.15, 19:32
                Widocznie bredzenie starszej pani nie wystarczy.
                • danillko Re: Przecież u nas wystarczy unieść krzesło 12.04.15, 19:39
                  Jak była młodsza, to Wałęsa sam się przyznał w Wolnych Związkach do współpracy z bezpieką. Oczywiście masz prawo uważać, że Wałęsa nie był kapusiem, Twoja sprawa.
                  • smuta2015 Re: Przecież u nas wystarczy unieść krzesło 13.04.15, 09:54
                    Przekłamujesz i manipulujesz faktami pod określoną tezę. Typowe dla kacapskiej tłuszczy.
                    • danillko O! Argumenty Ci się wyczerpały, złamasie? 13.04.15, 10:05
                      smuta2015 napisał:

Typowe dla kacapskiej
                      > tłuszczy.
                      >
                      • smuta2015 Re: O! Argumenty Ci się wyczerpały, złamasie? 13.04.15, 10:12
                        Co za brednia? W temacie Wałęsy napisałem tu jeden, powyższy komentarz i nie używałem żadnych argumentów.
                        A żeś skacapiała sierota po PRL-u, to dokładnie wpisujesz się w retorykę i manipulacje forumowej jaczejki.
    • lubat Re: Putin boi się memów 12.04.15, 18:46
      smuta2015 napisał:

> ch.

Smutas, jesteś gupi, a wszy ci wyżarły resztki rozsądku i wierzysz we wszystko, co ci gazownia do wierzenia podaje. Jakbyś był choć trochę bardziej cwany, to choć od czasu do czasu byś sprawdził u źródła, o co naprawdę chodzi. A chodzi w tym przypadku nie o jakieś mityczne "memy", a o to, by nie było wolno podszywać się w mediach społecznościowych pod znane osoby.

Parę tygodni temu była głośna (oczywiście nie w GW) sprawa pani Ewy Łętowskiej, pod którą ktoś się podszył i dopraszał się pieniędzy od różnych instytucji i osób prywatnych. I nic nie pomagały dementi samej Pani Łętowskiej.

Nie wiem, czy u nas jest taka ustawa, jaką planują w Rosji, jeśli nie, to duży błąd. Bo każdy idiota może założyć stronę pod nazwiskiem jakiejś nielubianej osoby i poniżać ją, ośmieszać.
      • rozbawiony77 Re: Putin boi się memów 12.04.15, 20:51
        Rosjanin tutejszy lubat boi się, że ktoś mógłby poniżać jego cara np. jako liliPut?:))))))))))
        • lubat Re: Putin boi się memów 12.04.15, 21:56
          Ja osobiście się niczego nie boję, przynajmniej na tym forum. Nie jestem figurą, pod którą się można podszyć, a car sobie poradzi sam.

A co do mojej rosyjskości, to dedykuję ci wierszyk Tuwima. Możesz się zaliczyć do Jego adresatów:
          www.eioba.pl/a/1rg5/calujcie-mnie-wszyscy-w-dupe-wiersz-j-tuwima
          • rozbawiony77 Re: Putin boi się memów 12.04.15, 22:21
            LiliPut też ma rosjanina lubata całować w .....?:))))))))))))
      • smuta2015 Re: Putin boi się memów 13.04.15, 09:51
        Kacapski burek będzie uprzejmy grzecznie rozmawiać, co może być dla kremlowskiego podnóżka problemem, ale powinien próbować się cywilizować!
        Daj źródła kacapoek, na które się powołujesz, podważając wiarygodność polskich mediów, ale proszę, nie z kremlowskich, zakłamanych szczekaczek.

Żebyś nie pyskował tak radośnie, to daję dwa źródła:

vk.com/wall-76229642_37568

www.washingtonpost.com/news/the-intersect/wp/2015/04/10/russia-just-made-a-ton-of-internet-memes-illegal/?tid=sm_fb

lubat napisał:

>Smutas, jesteś gupi, a wszy ci wyżarły resztki rozsądku i wierzysz we wszystko, co ci gazownia do wierzenia podaje. Jakbyś był choć trochę bardziej cwany, to choć od czasu do czasu byś sprawdził u źródła, o co naprawdę chodzi. A chodzi w tym przypadku nie o jakieś mityczne "memy", a o to, by nie było wolno podszywać się w mediach społecznościowych pod znane osoby.

Parę tygodni temu była głośna (oczywiście nie w GW) sprawa pani Ewy Łętowskiej, pod którą ktoś się podszył i dopraszał się pieniędzy od różnych instytucji i osób prywatnych. I nic nie pomagały dementi samej Pani Łętowskiej.

Nie wiem, czy u nas jest taka ustawa, jaką planują w Rosji, jeśli nie, to duży błąd. Bo każdy idiota może założyć stronę pod nazwiskiem jakiejś nielubianej osoby i poniżać ją, ośmieszać.<
      • crash.test.dummy Coś się wam pozajączkowało, towarzyszu 18.04.15, 17:41

Prześmiewcze memy czy w oczywisty sposób parodystyczne profile i konta nie mają nic wspólnego z oczywistym oszustwem i podszywaniem się, o którym mówiła Łętowska.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka