kropekuk 17.09.04, 02:52 www.tellthechildrenthetruth.com/gallery/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rachelka Re: ANTYFASZYSCI ISLAMSCY W WALCE O POKOJ IP: *.twcny.rr.com 17.09.04, 02:58 spadaj kropo prowokatorze i kapusiu.takich co podszywaja sie pod inych i kapuja tez powinno sie faszystami nazwac. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Przeciez ja mowie o ANTYFASZYSTACH. Czytac 17.09.04, 03:08 nie potrafisz? A witryna jest islamska,sa i teksty mullow, i przeslanie tworcow tej witryny. CO ci sie tu nie podoba, Golebico? PRAWDA? FOTOGRAFIE DOKUMENTALNE (publikacje z prasy niemieckiej w 90%)? Czyzbys ty naprawde pojmowala dzisiejszy islam jako tozsamy z neo-nazi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Przeciez ja mowie o ANTYFASZYSTACH. Czytac IP: *.twcny.rr.com 17.09.04, 03:13 a ty potrafisz czytac co ja napisalam,czy slownik polski sobie musisz kupic? ja o zupie a ty o d..podszywaczu z grojca,twoje fotografie mnie nie interesuja,ty i twoje klamstwa i machinacje forumowe byly powodem mojego wpisu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Polataj sobie, moze w nagrode Bozia da ci roz IP: *.twcny.rr.com 17.09.04, 15:12 najlepiej jakbys ty zaczal latac,to nareszcie by ci sie miesnie i kosciec wzmocnily,z czasem przeszloby to usprawnienie procesow myslowych. jedyne co przed soba widzisz to biale myszki w turbanach lub mundurkach nazi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor Re: Polataj sobie, moze w nagrode Bozia da ci roz IP: 5.5R* / *.cust.bezeqint.net 17.09.04, 17:32 kura muzulmanska gdzie kokosz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . No, moge cie zaczac wykorzystywac, rachelko... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 18.09.04, 16:17 Nb, Jestem facetem niezwykle sprawnym fizycznie, nie to co arabskie rachityki, co i worka cementu nie uniosa: zlecilem pewna robote remontowa firmie, co okazala sie pakistanska - po godzinie kopniakami to zgromadzenie muslimskich leni przepedzilem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waligóra Re: Polataj sobie, moze w nagrode Bozia da ci roz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.04, 23:01 jedyne co > przed soba widzisz to biale myszki w turbanach lub mundurkach nazi. ty lepiej ruchelka odstąp mamusi swoją burkę, bo chyba odkąd cię wysrała, wstyd jej na ulicę wychodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor Re: Przeciez ja mowie o ANTYFASZYSTACH. Czytac IP: *.red.bezeqint.net 17.09.04, 08:45 milosc do zydow zaslepila rachelke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Bezgraniczna milosc do Zydow: nawet w Muftim i IP: *.range81-156.btcentralplus.com 21.09.04, 02:36 Hitlerze widzi Zyda.. Biedaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd tertium non datur 17.09.04, 03:50 albos Ty oblakany albo prowadzisz jakies badania. W co sie bawisz? Odpowiedz Link Zgłoś
zejman1 Sami swoi. 17.09.04, 08:01 Jest cos, co budzi groze: jest to scisly zwiazek pomiedzy islamem a nazizmem.Podobniez wspolpraca. Hitler to nedzny plagiator -niczego wlasciwie sam nie wymyslil.Zrobil to znacznie wczesniej przed nim-Mahomet.Napisal "Koran"- "swieta ksiege" islamu. Dobrze, ze nareszcie coraz wiecej ludzi to dostrzega. Odpowiedz Link Zgłoś
nierzyd Re: Sami swoi. 17.09.04, 09:22 a nie byl to przypadkiem talmud? hitler przeciez realizowal tylko jego zalozenia o narodzie wybranym i gojach, ktorych nalezy traktowac jak zwierzeta. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Podanie linkow ma byc obledem? Pokazanie 17.09.04, 13:33 NORMALNYCH islamistow yakoz? Nie mowie o tych z fotek - mowie o postepowej imigracji, ktora zalozyla te strone. Zreszta, nie tlumacz sie - wiem, ze ty i rachelka zareagowaliscie na to jak na prowokacje z jednego powodu: wy CHERCIE powroty tego islamsko-faszystowskiego sojuszu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Podanie linkow ma byc obledem? Pokazanie IP: *.twcny.rr.com 17.09.04, 14:54 kropekuk napisał: > NORMALNYCH islamistow yakoz? Nie mowie o tych z fotek - mowie o postepowej > imigracji, ktora zalozyla te strone. > Zreszta, nie tlumacz sie - wiem, ze ty i rachelka zareagowaliscie na to jak na > prowokacje z jednego powodu: wy CHERCIE powroty tego islamsko-faszystowskiego > sojuszu powiedzialam ci juz chamie,zebys nie piekl mi glupich,niczym nie popartych nalepek. ty sam jestes tanim prowokiem,przyglupem z grojca podszywajacym sie pod cudze nicki i plujacym w nich na inne rasy-wine za to jako smierdzacy tchorz zwalasz na innych. nie kto inny tylko ty smierdzielu straszyles tutaj ludzi banowaniem,hakowaniem i innymi karalnymi przestepstwami. sam ciagle onanizujesz sie islamem,podajesz jakies perwersyjne websites nazistowskie i rozkazujesz innym na to patrzyc. jestes chorym zboczencem i lepiej sie lecz a nie przedz tych pierdol islamsko-nazistowskich dzien po dniu na tym forum. jesli ktos to kocha to ty,mnie inne religie nie interesuja przyglupie i wbij sobie w ten tepy leb te wiadomosc. moja reakcja jest spowodowana twoim podniecaniem forum i oskarzaniem kazdego o niepopelnione zbrodnie,razem z twoimi chorymi kumplami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Hehehehehe, NARODOWYCH SOCJALISTOW BOLI! IP: *.range81-156.btcentralplus.com 17.09.04, 15:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Hehehehehe, NARODOWYCH SOCJALISTOW BOLI! IP: *.twcny.rr.com 17.09.04, 15:10 jedynie co ciebie boli to d. i garb od siedzenia przy kompie 24/7 nad onanizowaniem sie wlasnymi idiotyzmami. widac klase z grojca,ktora to w anglii wyladowala uczac sie manier i stylu donosicielstwa w rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Rachelko, nie potwierdzaj w kazdym watku zes NAZI IP: *.range81-156.btcentralplus.com 17.09.04, 17:27 i jeszcze do tego "arabski materac"...To zaden powod do chwaly, a poza tym i tak wszyscy juz o tym wiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waligóra Re: Hehehehehe, NARODOWYCH SOCJALISTOW BOLI! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.04, 23:09 ruchelka, jaka ty jesteś obleśna ptaszyna, między tobą a ptakiem jest jednak zasadnicza różnicza, głowa ptaka to twoja dupa-dlatego nią tak kręcisz;-) a jego kloaka to twój mózg, głowa, oczy, USTA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waligóra Re: Podanie linkow ma byc obledem? Pokazanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.04, 23:05 ruchla się iSLAMU wypiera, hehehehe, ale c'est normale, koran nakazuje kłamać co się nie robi w imię wielkiego dżihadu a idź się powieś jakżeś głupia qrwa, to nikogo tutaj wina, ze zamiast łba dźwigasz kloakę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: z jakiego grantu te badania??? /nt IP: *.twcny.rr.com 17.09.04, 15:24 z puszki dla bezdomnym pod mostem,dlatego wnioski wyciagane sa w ciagu 5 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Nie chce cie straszyc - to TAAD IP: *.range81-156.btcentralplus.com 17.09.04, 15:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Nie chce cie straszyc - to TAAD IP: *.twcny.rr.com 17.09.04, 15:45 ty lepiej strasz siebie. straszenie ludzi hakowaniem,nalepianie etnicznie zlowsliwych nalepek,narzucanie komus swojej woli,podszywanie sie pod cudze nicki to jest przestepstwo. lepiej sie uspokuj i przestan nazywac kogos obrazliwymi etnicznymi lub religijnymi wyzwiskami bez powodu. prowokacja jest karalna i wbij sobie to w leb.przestan mnie wyzywac od islamistek i nazistek bo ja ciebie zapodam. mam juz dosyc tych tanich chwytow ubeckich jakie ty stosujesz na tym forum,przylep te glupie etykietki sobie,nie mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor Re: Nie chce cie straszyc - to TAAD IP: 5.6R1D8DEBUG* / *.cust.bezeqint.net 17.09.04, 17:40 rachelko astronautka .przyzieml sie na koncu MUCHAMEDA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WALIGÓRA Re: Nie chce cie straszyc - to TAAD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.04, 23:11 ruchelka zwieracze puściły:)))) ale kloaka się trochę opróżniła. głupia CIPO wiem jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Czy juz do ciebie dotarlo Golebico, po co sie tu IP: *.range81-156.btcentralplus.com 21.09.04, 18:36 jeszcze przydajesz? Ano jako durna "konserwa" do podbijania watku, a ty sama z soba - ofiaro losu - musisz gadac, by to osiagnac. Nasadzilas mi tu swoich postow na tydzien dyskusji. I kolejna fotka: www.tellthechildrenthetruth.com/gallery/pages/Bosnian-Muslims-reading-pro_jpg.htm Prawda, ze ladna? A i chlopcy podzielaja twe zainteresowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . PS: to nazista to nacja czy religia? Ja wrzucam IP: *.range81-156.btcentralplus.com 21.09.04, 18:37 tylko nazistom od nazistow... Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Nie chce cie straszyc - to TAAD 17.09.04, 15:53 No to tutaj szukacie? Trudno mi uwierzyc by w Polsce bylo jakiekolwiek spoleczne "zaplecze" takich dzialan. W jednorodnym spoleczenstwie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Nie chce cie straszyc - to TAAD IP: *.twcny.rr.com 17.09.04, 16:02 wojcd napisał: > No to tutaj szukacie? > Trudno mi uwierzyc by w Polsce bylo jakiekolwiek spoleczne "zaplecze" takich > dzialan. W jednorodnym spoleczenstwie? no chyba,ze bedzie sie dzialalo jak ten prowokator cigle falszujac nicki,piekac nowe wyimaginowane historie co dzien,podniecajac jakimis glupimi stronami internetowymi a z nudy nadaniem komus nalepek etnicznych lub postraszeniem banowania lub hakowania. i tak oto dzien mija na perwersyjnych zabawach zbokow forumowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Nie chce cie straszyc - to TAAD IP: *.range81-156.btcentralplus.com 17.09.04, 16:03 TO TYLKO DANE JAWNE, UJAWNIONE PO ZAKONCZONYCH DZIALANIACH OPERACYJNYCH: Ahmed Ammar działał w Polsce w uśpieniu około dziesięciu lat. Agencja Bezpieczeństwa Wewnętrznego zainteresowała się nim, gdy okazało się, że jest jednym z organizatorów wyjazdów polskich muzułmanów do szkół koranicznych i na obozy szkoleniowe na Bliskim Wschodzie. Ammar pomagał też przechodzącym na islam Polakom w rozkręceniu interesów. Takie osoby otrzymywały pożyczki udzielane według zasad koranicznych, czyli nie oprocentowane. Głównie dzięki materialnemu wsparciu nowych zwolenników islamu w ostatnich 10 latach liczba wyznawców tej religii w Polsce wzrosła z 5 tys. do 25 tys. Nowo pozyskani zwolennicy islamu w Polsce natychmiast stali się przedmiotem zainteresowania wysłanników organizacji terrorystycznych. www.wprost.pl/ar/?O=60894 Tym, co budzi zaniepokojenie zarówno TAAD, jak i amerykańskich służb wywiadowczych, są powiązania między ugrupowaniami terrorystycznymi w rodzaju Al- Kaidy a byłymi oficerami polskiego wywiadu (komunistycznego), którzy teraz służą Al-Kaidzie i innym ugrupowaniom jako wysoko opłacani "doradcy" i "konsultanci". Ted Gunderson, były wysoki oficer FBI, uważa, że istnieją wiarygodne dowody na to, iż byli funkcjonariusze wywiadu wojskowego PRL zostali zatrudnieni jako eksperci przez tzw. państwa rozbójnicze oraz ugrupowania terrorystyczne. - Przed upadkiem imperium sowieckiego agenci komunistycznych służb specjalnych blisko współpracowali z takimi ugrupowaniami [terrorystycznymi] jak Hezbollah i Organizacja Wyzwolenia Palestyny. Kiedy na scenie pojawiła się Al-Kaida, zaoferowali jej swoje usługi - za większe pieniądze. Wedle zasady "płacisz, a my ci pokazujemy" - mówi Ted Gunderson. www.wprost.pl/ar/?O=57921 Zacarias Moussaoui, imigrant z Algerii, nadal cieszy się większym zainteresowaniem mediów niż Michael Ganczarski, polski emigrant z niemieckim obywatelstwem nawrócony na islam. Ten specjalista komputerowy i bliski współpracownik bin Ladena okazał się o wiele groźniejszym dżihadystą. Teraz przebywa we francuskim więzieniu, oskarżony o zamach bombowy na synagogę w Tunezji, w którym zginęło 19 osób. www.wprost.pl/ar/?O=60607 I DLA TEGO INTERESUJE NAS KAZDY POLAK-ANTYSEMITA I KAZDY POLAK-OBRONCA TERRORYSTOW ISLAMSKICH, Z ARAFAYEM I BASAJEWEM NA CZELE. Nie podoba sie? Coz, nie trzeba bylo ani do Unii, ani do NATO wlazic... www.nato.int/docu/update/2004/09-september/e0907a.htm www.nato.int/docu/pr/2004/p040907e.htm Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd o guanologii 17.09.04, 18:45 Wiesz co Kropku jest mi to zupelnie obcy swiat. Interesuje mnie to co mozna z infromacji wycisnac (taki moj zawod), ale czuje obrzydzenie w zagladaniu w mroki duszy blizniego. A na tym drugim w znacznej mierze ta robota polega. Nie ma sily czlowiek umaze sie guanem i nie spostrzeze sie jak bedzie kakaowy. Nie umiem ocenic tego co piszesz, ale wybacz, szukanie czerwony janczarow z SB i UB w sieci to troche naiwne. Przeciez sa gdzie indziej i ich nie da sie rozegrac. Dodatkowo Twoja konwencja uderzania w to co polskie i sprowokownie tychze to bardzo dziwny pomysl. Dlatego, ze odzywaja sie nie Ci radykalni, ale Ci, ktorzy uwazaja, ze naruszona jest elementarna przyzwoitosc. Ta metoda sugeruje, ze nie bawisz sie w to co sugerujesz. Ale moze ja sie na tym nie znam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Nie, mnie interesuje podatnosc na Polakow na IP: *.range81-156.btcentralplus.com 17.09.04, 19:55 faszystowska propagande, ich sprzedajnosc w imie antysemityzmu, antyamerykanizmu i rusofobii kazdej grupie (nawet Wahabitom czy islamskim terrorystom Basajewa), ktora na tej nienawisci w najprymitywniejszy sposob pogra. A takze srodowiska wokol ktorych sie to kreci i ktore - dla bezpieczenstwa swiata - wymagaja monitoringu sil spejalnych,lacznie z twoim Naszym Dziennikiem czy otoczeniem prezesa Moskala. A o tym sa informacje takze i na czatach. I rzecz jasna "klimat", ogolna atmosfera, przydatna takze w dziennikarce. PS: ze wzgledu na biegla znajomosc tylko niektorych jezykow obcych jestem skazany na Polske, Rosje i Macedonie. Oraz naszych brytyjskich nazi (tez juz o nich mowilem, ale ich websites sa niecenzuralne - szybko stad,i slusznie, znikaja). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Nie, mnie interesuje podatnosc na Polakow na IP: *.twcny.rr.com 17.09.04, 20:37 Gość portalu: . napisał(a): > faszystowska propagande, ich sprzedajnosc w imie antysemityzmu, > antyamerykanizmu i rusofobii kazdej grupie (nawet Wahabitom czy islamskim > terrorystom Basajewa), ktora na tej nienawisci w najprymitywniejszy sposob > pogra. A takze srodowiska wokol ktorych sie to kreci i ktore - dla > bezpieczenstwa swiata - wymagaja monitoringu sil spejalnych,lacznie z twoim > Naszym Dziennikiem czy otoczeniem prezesa Moskala. A o tym sa informacje takze > i na czatach. > I rzecz jasna "klimat", ogolna atmosfera, przydatna takze w dziennikarce. > PS: ze wzgledu na biegla znajomosc tylko niektorych jezykow obcych jestem > skazany na Polske, Rosje i Macedonie. Oraz naszych brytyjskich nazi (tez juz o > nich mowilem, ale ich websites sa niecenzuralne - szybko stad,i slusznie, > znikaja). jak ci juz biedaczku skazany na polske mowilam niejednokrotnie- ty jedyny tutaj reprezentujesz faszyzm i jestes jego goracym zwolenikiem i propagatorem. nikt z normalnych polakow,ktorzy tak ucierpieli w czasie wojny sie tymi g. nie zajmuje. poza tym prowoku jak jestes taki agent-specjalny rozmawiajacy sam ze soba pod postacia roznych nickow to chyba cos ci ciezko idzie,tak ciezko ze nam tu musisz spiewac,gdzie kapujesz i dla kogo.gratulacje dla james bonda made in grojec dolny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Bylas i pozostaniesz madra inaczej: badaniem IP: *.range81-156.btcentralplus.com 17.09.04, 20:44 nastrojow spolecznych, o czym tu mowie, zajmuja sie nie agenci specjalni, ale naukowcy: socjolodzy, socjolingwisci, psycholodzy spoleczni. Jesli juz zaoszczedzisz cos na sprzataniu zydowskich domkow, to idz do jakiegos amerykanskiego college'u i wowczas to zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Bylas i pozostaniesz madra inaczej: badaniem IP: *.twcny.rr.com 17.09.04, 21:49 Gość portalu: . napisał(a): > nastrojow spolecznych, o czym tu mowie, zajmuja sie nie agenci specjalni, ale > naukowcy: socjolodzy, socjolingwisci, psycholodzy spoleczni. Jesli juz > zaoszczedzisz cos na sprzataniu zydowskich domkow, to idz do jakiegos > amerykanskiego college'u i wowczas to zrozumiesz. a co to za rasistowskie komentarze o zydowskich domki mi tu serwujesz,sam je sprzataj,ja sprzatam swoj-polski. a do amerykanskiego college nie mam co chodzic,skonczylam lepsze studia w polsce,dzieki bogu mnie nauczyli myslec i skladac obrazki w calosc. kto pracuje dla kogo to niewazne,wazne w jaki sposob to robi,a ty robisz to nie tylo wulgarnie,ale i prymitywnie jak na europejczyka.ani to stylu ani to sensu nie ma co mowisz,robisz i piszesz na tym forum. tzw baby obierajace kartofle wyciagna lepsze wnioski od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Zydowskie domki nie jest okresleniem rasistowskim. IP: *.range81-156.btcentralplus.com 18.09.04, 22:07 I tylko dumb Pole, mieszkajacy w czynszowce, z zawisci moze tak sadzic - oznaczja one po prostu wlasnosc Zydow. I tyle. I o co zaklad, nazistko, ze zaden Zyd za rasizm tego nie uzna? PS: wiekszosc polskich dyplomow o tylek mozesz sobie w USA potluc, o ile nie zostalas specjalnie sciagnieta z Polski. Ale wowczas twoj adres bylby inny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Zydowskie domki nie jest okresleniem rasistow IP: *.twcny.rr.com 18.09.04, 22:13 Gość portalu: . napisał(a): > I tylko dumb Pole, mieszkajacy w czynszowce, z zawisci moze tak sadzic - > oznaczja one po prostu wlasnosc Zydow. I tyle. I o co zaklad, nazistko, ze > zaden Zyd za rasizm tego nie uzna? > PS: wiekszosc polskich dyplomow o tylek mozesz sobie w USA potluc, o ile nie > zostalas specjalnie sciagnieta z Polski. Ale wowczas twoj adres bylby inny... ja mam cala dokumentacje na ciebie i nie o zydowskim domku tu mowie ale o hakowaniu,przylepianiu naklejek i ublizaniu kobiet i wyzwiskach etnicznych. jesli jestes agentem to podaj ID i telefon,nie widze powodu dla ktorego nie mozesz tego zrobic. jesli nie jestes agentem a bawisz sie tylko podszywajac sie pod niego i straszac tym forumowiczow to karalne. dawaj namiary tchorzu,czy poprostu ich nie masz?czego sie tak boisz telefonu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Podalem w innym watku. A ty, golebico, WSTYDZISZ IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.09.04, 01:09 sie do swego prawdziwego islamskiego imienia i nazwiska przyznac? I wlasny adres z getta kolorowych w nowojorskim inner city tez ci przez gardziolko nie przechodzi? Ublizasz mi w tekscie ponizej: takich epitetow jak tchorz etc. nikt przy zdrowych zmyslach nie uzna za komplement i w poniedzialek kontaktuje sie z "abuse" twego ISP: nie masz szans wygrac z native speakers po obu stronach Atlantyku. I wiesz o tym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waligóra Re: Nie, mnie interesuje podatnosc na Polakow na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.04, 23:15 a ty suko puszczasz się z arabami, wyznajesz tego zboka-pedofila mahometa, piszesz chuj wie skąd;-) a polką się nazywasz. a spierdalaj ty garów tam twoje miejsce, przy garach, i przy fiucie Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Nie, mnie interesuje podatnosc na Polakow na 17.09.04, 23:58 Gość portalu: . napisał(a): > faszystowska propagande, ich sprzedajnosc w imie antysemityzmu, > antyamerykanizmu i rusofobii kazdej grupie (nawet Wahabitom czy islamskim > terrorystom Basajewa), ktora na tej nienawisci w najprymitywniejszy sposob > pogra. A takze srodowiska wokol ktorych sie to kreci i ktore - dla > bezpieczenstwa swiata - wymagaja monitoringu sil spejalnych,lacznie z twoim > Naszym Dziennikiem czy otoczeniem prezesa Moskala. A o tym sa informacje takze > i na czatach. > I rzecz jasna "klimat", ogolna atmosfera, przydatna takze w dziennikarce. > PS: ze wzgledu na biegla znajomosc tylko niektorych jezykow obcych jestem > skazany na Polske, Rosje i Macedonie. Oraz naszych brytyjskich nazi (tez juz o > nich mowilem, ale ich websites sa niecenzuralne - szybko stad,i slusznie, > znikaja). __________________________________________________________________________ Czy moglbys to przetlumaczyc na jezyk polski??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Moge napisac po angielsku, to moj ojczysty jezyk. IP: *.range81-156.btcentralplus.com 18.09.04, 01:49 Problem jednak w tym, czy ty to zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Moge napisac po angielsku, to moj ojczysty je 18.09.04, 02:14 Gość portalu: . napisał(a): > Problem jednak w tym, czy ty to zrozumiesz. _________________________________________________________ Kropa jesli Ty takie teksty tworzysz, to jeszcze wiecej ich czytasz. Wspolczuje. Nie lepiej zajac sie czyms co nie zmienia psyche? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Moge napisac po angielsku, to moj ojczysty je IP: *.range81-156.btcentralplus.com 18.09.04, 02:33 I feel torn into pieces My mind suffering A storm of confusion. In the centre of stillness A moment of nothingness I wish for this dimension To bring the truth I seek.. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Moge napisac po angielsku, to moj ojczysty je 18.09.04, 02:56 Swiadomosc czegos i jakies quasi-byty przed prawda. Zgubne skutki zlego odczytania kartezjanskiego Cogito. Wielu to sprowadzilo na manowce, a niektorym nawet mozgi uszkodzilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Fotografie dokumentalna ignorujesz, na poezji tez IP: *.range81-156.btcentralplus.com 18.09.04, 03:11 sie nie znasz - slowa nie pojales... I o czym tu z toba rozmawiac? Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Fotografie dokumentalna ignorujesz, na poezji 18.09.04, 03:24 Gość portalu: . napisał(a): > sie nie znasz - slowa nie pojales... I o czym tu z toba rozmawiac? ________________________________________________________________________ Kropa masz racje to moja ulomnosc probowac z Toba rozmawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Daloby sie rozmawiac, gdybym zaczal opluwac Zyda IP: *.range81-156.btcentralplus.com 22.09.04, 00:13 i chwalic polska malosc? Nie doczekanie, faszysto! Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 A, tuscie sie schowali, Kropek z Wojciechem! 22.09.04, 01:17 O co sie tak zoladkujecie? Brakuje Was na FA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Moge napisac po angielsku, to moj ojczysty je IP: *.twcny.rr.com 18.09.04, 19:57 Gość portalu: . napisał(a): > I feel torn into pieces > My mind suffering > A storm of confusion. > In the centre of stillness > A moment of nothingness > I wish for this dimension > To bring the truth > I seek.. kropa po angielsku czy polsku jeste g ..czyli shit. podaj mi telefon i ID twoje,jesli jestes agentem. prawo mowi,ze jesli agent naduzyl swojego autorytetu gdziekolwiek musi sie ujawnic. ty to zrobiles niejednokrotnie, dlatego dawaj swoje namiary. jesli tego dzisiaj nie zrobisz pisze do gazety oficjale zazalenie, na twoje rasistowskie komentarze,nalepki,podzegiwania ,straszenie hakowaniem oraz wyzwiska rasowe,ponizajace kobiety. ID i telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waligóra Re: Moge napisac po angielsku, to moj ojczysty je IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.04, 23:16 ruchla ty na prawde jesteś zdrowo jebnięta co ten islam robi z ludźmi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Nie myl kategorii: tylko swej bezdennej glupocie IP: *.range81-156.btcentralplus.com 21.09.04, 02:55 ruchla zawdziecza przyjecie islamu. Wyobrazasz sobie, by kto madry sie na to zdobyl? Nie. A wiec nie przeceniaj rachelki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerard. mozesz mu wierzyc . Zna angielski IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 19.09.04, 03:10 Odpowiedz Link Zgłoś
nierzyd Rzydzi chcieli sie na ta fuche zalapac 17.09.04, 09:21 ale niemcy ich nie chcieli i zamiast ich wybrali muzulmanow. rzydow tez wybrali ale do czego innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSKAR Re: Rzydzi chcieli sie na ta fuche zalapac IP: *.cablep.bezeqint.net 17.09.04, 09:48 ...I TO CI BARDZO PRZESZKADZA, NIEdorozwinietny, ZE NIEMCY NIE ZREALIZOWALI DO KONCA SWOJEGO "DZIELA". Odpowiedz Link Zgłoś
danek4 Re: Rzydzi chcieli sie na ta fuche zalapac 17.09.04, 10:14 Gość portalu: OSKAR napisał(a): > ...I TO CI BARDZO PRZESZKADZA, NIEdorozwinietny, ZE NIEMCY NIE ZREALIZOWALI DO > KONCA SWOJEGO "DZIELA". oni wszyscy nie wiedzą jednego tego zadania nie da się zrealizować do końca mądry człowiek w takiej sytuacji zaniechałby trudu i nie traciłby energi nadaremno ale mądry człowiek wie jak korzystać z prawa zachowania energii a głupi nawet jak zna wzór to i tak traci energię na jego powielanie bez końca :))) aż.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSKAR Re: Rzydzi chcieli sie na ta fuche zalapac IP: *.cablep.bezeqint.net 17.09.04, 10:20 SWIETA PRAWDA, DANKU. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Islamscy "antyfaszysci" ucztnili wsztsrko, by ten 17.09.04, 13:24 watek zepchnac - 2 strony bicia piany. Ale wracamu na miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . To muzulmanska i safardyjska strona, Oscar. IP: *.range81-156.btcentralplus.com 17.09.04, 17:38 Warto poczytac takze teksty. I linki: do Libanu i innych miejsc,nie kazdy Muzulmanin mysli byc mentalna ofiara nazistowskiej propagandy do konca dni swoich. I chwala im za to. www.tellthechildrenthetruth.com/ourmessage.htm#sheikh I foto w powiekszeniu: www.tellthechildrenthetruth.com/gallery/pages/6-Mein%20Kampf_jpg_jpg_jpg.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . PS: ADMIN ZWALCZA TYLKO ANTYSEMITYZM IP: *.range81-156.btcentralplus.com 17.09.04, 17:52 To a propos histerii nierzyda i rachelki po usunieciu watku o papryce. IDIOCI, bez podstawowej wiedzy historycznej: WEGRY NALEZALY OFICJALNIE DO HITLEROWSKIEJ OSI i o tym sie wie juz po ukonczeniu eyropejskiej podstawowki. Tluki niedouczone, chamy nieoskrobane: azbest zrywac i zydowskie sracze szorowac, nie zas glupa gebe rozdziawiac w internecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: PS: ADMIN ZWALCZA TYLKO ANTYSEMITYZM IP: *.twcny.rr.com 17.09.04, 17:59 Gość portalu: . napisał(a): > To a propos histerii nierzyda i rachelki po usunieciu watku o papryce. > IDIOCI, bez podstawowej wiedzy historycznej: WEGRY NALEZALY OFICJALNIE DO > HITLEROWSKIEJ OSI i o tym sie wie juz po ukonczeniu eyropejskiej podstawowki. > Tluki niedouczone, chamy nieoskrobane: azbest zrywac i zydowskie sracze > szorowac, nie zas glupa gebe rozdziawiac w internecie! oj wahabito uwazaj co mowisz tracisz swoj grojecki "cool" i robisz sie prawdziwy oprych.ja papryke uzywam jedynie do gotownia.must be wahabicka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . ZNOW KLAMIESZ, RACHELKO. OTO DOWOD IP: *.range81-156.btcentralplus.com 17.09.04, 18:06 po co ci "papryka" nierzyda. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=15872540 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: ZNOW KLAMIESZ, RACHELKO. OTO DOWOD IP: *.twcny.rr.com 17.09.04, 18:29 powiedzialam ci w moim poscie to sprawa kliczna,jak w twoim przypadku,wiec nie spamoj.niedlugo bedziesz kolonie naziolow z islamskimi pacholkami zakladal na marsie,mam nadzieje,ze jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gieniek Przez cztery dni nie bylem na tym forum i stracile IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 17.09.04, 21:42 m rozeznanie. Myslalem, ze rachelka jest zafascynowana Islamem - a tu taka mila niespodzianka. Co sie stalo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Przez cztery dni nie bylem na tym forum i str IP: *.twcny.rr.com 17.09.04, 21:51 Gość portalu: Gieniek napisał(a): > m rozeznanie. Myslalem, ze rachelka jest zafascynowana Islamem - a tu taka mila > > niespodzianka. Co sie stalo? tak takim islamem co ma myszki pod lozkiem i w turbanie chodzi. na drugie imie ma amerykanin i straszy banowaniem. fascynujace. wy chlopcy chyba patroszycie wnetrznosci u islamskiego rzeznika,bo 2 do 2 nie umiecie dodac. fascynujace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waligóra Re: ZNOW KLAMIESZ, RACHELKO. OTO DOWOD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.04, 23:18 RUCHELKA, A CO TY NA MARSA LECISZ? JESZCZE TYLKO UFOLUDKI CIĘ NIE RŻNĘŁY;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Masz racje, jak w twoim przypadku: tylko klinika. IP: *.range81-156.btcentralplus.com 21.09.04, 19:28 Odpowiedz Link Zgłoś
nierzyd Re: PS: ADMIN ZWALCZA TYLKO ANTYSEMITYZM 17.09.04, 21:44 Gość portalu: . napisał(a): > To a propos histerii nierzyda i rachelki po usunieciu watku o papryce. Napisanie o tym, ze Wegrzy wspolpracowali z hitlerem bylo wyjatkowym przejawem antysemityzmu he he he he reszty kibla pomyjow ktore wylaly sie z ryja pejsatego nie chce mi sie komentowac. sa tak "swinskie" ze admin by wycial moj post :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gieniek Czemu Polacy dyskutuja o sobie zamiast o temacie IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 17.09.04, 21:12 Przeczytalem wszystko co dotychczas napisano na temat tej strony. Nikt nie ocenial zdjec pokazujacych wyraznie zwiazki miedzy jednym z prekursorow wspolczesnego terroryzmu islamskiego a III Rzesza. Zwiazek ten byl podkreslany jako pozytywna wspolpraca miedzy Niemcami a swiatem islamskim. Kapital niemiecki byl bardzo aktywny w na Bliskim Wschodzie od czsow Bismarcka (np. budowa linii kolejowej do Bagdadu i Medyny z Istanbulu). Zauwazmy rowniez, ze Imperium Osmanskie bylo sojusnikiem panstw centralnych w I Wojnie Swiatowej. Po ataku na WTC pokazano jak Arabki z dziecmi w Gazie tanczyly z radosci na ulicach. Malo komentatorow zauwazylo jednak, ze wsrod flag niesionych przez zadowolonych czlonkow Hamas i Hezbollah byla tez swastyka. Polacy jak i inni Europejczycy musza uwazac na odradzanie sie neofaszyzmu i ewentualna jego wspolprace z terrorystami islamskimi. Moim zdaniem, jest to po prostu wymog narodowy niezaleznie od sympatii politycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Wiesz, ze niedobitki SS przyznaly bin Laddenowi, IP: *.range81-156.btcentralplus.com 17.09.04, 21:35 bodajze w ub. roku, tytul "Honorowego Prusaka". Za WTC. Prezentowana przeze mnie strona to strona oswieconej, postepowej czesci imigrantow islamskich do Europu i USA: oni sami sie faszyzmu boja, nie chca byc nazistowska zabawka.I nie sa w tym osamotnieni: podobne ruchy mamy w Libanie i innych krajach islamskich (zajrzyj do linkow i "nasi przyjaciele"). PS: a o jakich Polakach ty mowisz? Sam jestem Anglikiem, ktory wlasnie (znam jezyki)sympatia dla tej unii nazistowsko-islamskiej w Polsce i Rosji sie zajmuje. A Rachelka i nierzyd to wlasnie zwolennicy tej pro-nazistowskiej opcji, choc sam nie wiem, czy za pieniadze, czy z obsesyjnej nienawisci do Zydow. A propos Zyda: to Wiktor, wprost z Izraela. Odpowiedz Link Zgłoś
nierzyd i dlatego trzesiesz twoimi rzydowskimi portkami? 17.09.04, 21:46 i robisz panike na cale forum i odkrywasz ameryke ze muzulmanie, ci niedobrzy wstretni, okropni, grozni muzulmanie wspolpracowali z hitlerem????? WWWOOOOOWWWW! Uwazaj zebys sie nie poslizgnal na wlasnym sluzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gieniek Ja pamietam twoje posty, chociaz nie ma imienia. IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 17.09.04, 21:49 Nie jestem historykiem tylko informatykiem i pracuje w INP (part time, good money). Rodzice z Polski przyjechali do USA jak bylem dzieckiem. Jak w kazdym domu wyksztalconych Polakow w Midwest, mielismy duza biblioteczke domowa z polskimi ksiazkami. Chodzilem jeszcze do szkoly katolickiej gdzie uczono dzieci jezyka polskiego. Ale to, czym Ty sie zajmujesz to rzeczywiscie fascynujacy subject. Odpowiedz Link Zgłoś
nierzyd to jest "100 procentowy anglik" 17.09.04, 21:58 a polskiego i wszystkich tych niuansow kulturowo-jezykowych lacznie z wulgaryzmami i rusycyzmami nauczyl sie w ciagu szesciu lat..... jedzie mi tu czolg? subject z nigo rzeczwiscie fascynjacy zwazywszy bezczelnosc i ilosc wydalana ilosc sluzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: to jest "100 procentowy anglik" IP: *.twcny.rr.com 17.09.04, 22:02 co jest bezczelne ze ten smiec wyzywa sie wirtualnie na tym forum przez obrazanie ludzi od nazich,czy islamskich terrorystow,nie majac do tego prawa ani zadnych powodow. ja napisze do TADD i zapytam sie czy tam cos takiego pracuje i na jakiej zasadzie on dziala. nikt nie ma prawa podjudzac i codzien obrazac ludzi,ktorzy sa tu na forum porownujac ich do jakis bandytow. ten zboczeniec sam nim byc bo az sie zachlystuje tymi zboczonymi wesites,ktore tu codzien cytuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . No i teraz, nazistko, mozesz mnie o adres spytac. IP: *.range81-156.btcentralplus.com 18.09.04, 22:49 Swoj (moj podalem w innym watku). Ale nie wszystko od razu, zaczne od ADMINA twojej sieci; maja tam taka fajna komorke "abuse", wspolpracujaca z FBI i szczerze zainteresowana Poles islamskiego wyznania: Road Runner HoldCo LLC 13241 Woodland Park Rd Herndon, VA 20171 US 703-345-3416 fax: 703-345-3607 Bede podawal az do skutju, az po adres twego mieszkanka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: No i teraz, nazistko, mozesz mnie o adres spy IP: *.twcny.rr.com 18.09.04, 22:52 Gość portalu: . napisał(a): > Swoj (moj podalem w innym watku). Ale nie wszystko od razu, zaczne od ADMINA > twojej sieci; maja tam taka fajna komorke "abuse", wspolpracujaca z FBI i > szczerze zainteresowana Poles islamskiego wyznania: > > Road Runner HoldCo LLC > 13241 Woodland Park Rd > Herndon, VA 20171 > US > 703-345-3416 fax: 703-345-3607 > > Bede podawal az do skutju, az po adres twego mieszkanka... po pierwsze nie islamskiego,po drugie nie nazistko,po trzecie nie odales mi swojego ID. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Pasjonujacy, a najciekawsze skad sie Polakom i IP: *.range81-156.btcentralplus.com 18.09.04, 00:05 Rosjanom, po Zydach i Cyganach (jesli chodzi o procent populacji) najbardziej poszkodowanym przez nazi, bierze sie ta milosc do islamo-faszystow i sympatia do neo-nazi. To, co dzieje sie w Europie to nie sa zarty, wasze "White Power" etc. to przy tym drobiazg - w Europie mamy odradzajacy sie faszyzm w klasycznym ujeciu; na niezadowoleniu plebsu ( a dobry system socjalny i ... dobrobyt sasiadow tylko zaostrzyl apetyty tych nierobow i ich chamska zawisc)zeruja populistyczni faszystowscy i narodowo-socjalistyczni politycy, pogrywajacy zimno i cynicznie na slabosciach tej holoty - antysemityzm, ksenofobia, zawisc, zachlannosc etc. by sie dorwac do wladzy. W Polsce to Giertych z Rydzykiem i - w mniejszym stopniu faszystowski - PiS i partia Leppera. A najsmutniejsze, ze Polacy - ledwie sie do cywilizowanego swiata dorwali - zaczynaja ten faszyzm eksportowac, np. poprzez takich ludzi jak u was prezes Moskal. W UK z tym nieco lepiej, bo czolowka polskiej emigracji to ludzie z klas wyzszych, niemniej ta polska holota, pracujac do dzis na czarno u Pakistanczykow (bo nikt ich do legalnej pracy za zwykla stawke nie wezmie), zaczyna lgnac do islamu i islamo- faszystow - to bardzo lakomy kasek dla islamskich terrorystow, bo Polak nie jest z wygladu rozpoznawalny jako wyznawca Islamu, a poza tym z paszportem Unii ma moznosc latwego przemieszczania sie po calej EU. W ostatnich latach przyjelo Islam w UK (w tym i za pieniadze, to jest takze i w USA, i w Kanadzie) 1-2 tysiecy Polakow plci obojga, we Francji, Niemczech i Wloszech ze dwa razy tyle - dane szacunkowe,bo nie kazda gmina muzulmanska dane udostepnia. W Polsce zreszta tez zachodzi ten proces - polecam ten artykul: >Ahmed Ammar działał w Polsce w uśpieniu około dziesięciu lat. Agencja Bezpieczeństwa Wewnętrznego zainteresowała się nim, gdy okazało się, że jest jednym z organizatorów wyjazdów polskich muzułmanów do szkół koranicznych i na obozy szkoleniowe na Bliskim Wschodzie. Ammar pomagał też przechodzącym na islam Polakom w rozkręceniu interesów. Takie osoby otrzymywały pożyczki udzielane według zasad koranicznych, czyli nie oprocentowane. Głównie dzięki materialnemu wsparciu nowych zwolenników islamu w ostatnich 10 latach liczba wyznawców tej religii w Polsce wzrosła z 5 tys. do 25 tys. Nowo pozyskani zwolennicy islamu w Polsce natychmiast stali się przedmiotem zainteresowania wysłanników organizacji terrorystycznych.< www.wprost.pl/ar/?O=60894 PS: podpisuje sie tez logonem z GW "kropekuk", ale nie zawsze chce mi sie logowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Pasjonujacy, a najciekawsze skad sie Polakom IP: *.twcny.rr.com 18.09.04, 00:17 mam nadzieje,ze wiesz kto to jest white trash-ty do nich nalezysz. wyzywanie bezpodstawne ludzi,rozdawanie im epitetow rasowych czy etnicznych i dedukcja ala kropa,ze polacy to faszysci,ktorzy nie najbardziej ucierpieli w czasie wojny samo za siebie mowia. na calym swiecie dzialaja rozne bandy ,czy ludzie sa w roznych organizacjach,ale tego typu sadystyczne ,bezpodstawne wyzywanie sie na niektorych forumowiczach to choroba. zadna agencja panstowa czy to w US czy anglii nie pozwala na bezpodstawne rasitowskie epitety ani uwlaczania drugiemu czlowiekowi. sprobuj pojsc do swoje kolezanki i nazwac ja chamem lub materacem,a zobaczymy czy dlugo pociagniesz. sprobuj w jakiejkolwiek gazecie opublikowac swe pozwania czy analizy tak jak to robisz tutaj a sprawe w sadzie o znieslawienie masz gotowa. mozesz zbierac informacje i miec wlasne opinie,ale tego typu nalepki rasowe czy ublizanie komus od prostytutek bez najmniejszego powodu to kryminal. ja sie dowiem dokladnie jakie macie prawa w TADD i ci je z mila checia przesle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Trzymam cie w odwodzie, by cie wykorzystac. Ale - IP: *.range81-156.btcentralplus.com 18.09.04, 00:22 Boze bron - nie seksualnie. Coz, kobiet, ktorym klimakterium sie na mozg rzyca, jakos nie lubie... To tez rasizm czy seksizm? A wuc czekaj cierpliwie, az ci odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSKAR Re: Pasjonujacy, a najciekawsze skad sie Polakom IP: *.cablep.bezeqint.net 18.09.04, 11:22 25000 POLSKICH MUZULMANOW? A ONI SIE CALY CZAS ZAJMUJA GARSTKA ZYDOW (OPTYMISTYCZNE DANE MOWIA O 5000). ANTYSEMICKA INERCJA NADAL ZYJE I ODDYCHA, PRZYNAJMNIEJ CZESCIOWO, W DEMOKRATYCZNEJ POLSCE. CZUJNOSC NARODU MALEJE GDY PODSTAWIA SWOJE USZY ELEMNTOM, KTORE WIDZA SWOJE NARODOWE NIEBEZPIECZENSTWO W NIEWLASCIWYM KIERUNKU. GDY SIE POLACY OBUDZA, BEDZIE DLA NICH ZA POZNO ZROBIC COS W ZAKRESIE PREWENCJI. JAK SIE TAM NAZYWAL TEN MIZULMANSKI APOSTOL, KTOREGO WLADZE DEPORTOWALI Z POLSKI? Z WLASNEGO OPYTU WIEMY, ZE ONI MAJA SKUTECZNYCH ZASTEPCOW. WSPOMNIALES, MIEDZY INNYMI, LEPPERA. ZAUWAZYLES MOZE CO JEST NAPISANE W OKIENKU GDY SIE KLIKNIE NA POLAND.NET? "KLIKNIJ LEPPER I WYSKOCZY KRETYN..." PROBLEM Z POLAKAMI, ZE NIE MALO Z NICH LUBI KRETYNOW... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . LINK do tego "Muzulmanskiego Apostola",Ammara IP: *.range81-156.btcentralplus.com 18.09.04, 12:37 Deportowano go, choc powinien siedziec... www.wprost.pl/ar/?O=60894 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred Dobrze myslisz ale ciezko Cie czytac. IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 18.09.04, 14:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachelka Re: Wiesz, ze niedobitki SS przyznaly bin Laddeno IP: *.twcny.rr.com 17.09.04, 21:55 Gość portalu: . napisał(a): > bodajze w ub. roku, tytul "Honorowego Prusaka". Za WTC. Prezentowana przeze > mnie strona to strona oswieconej, postepowej czesci imigrantow islamskich do > Europu i USA: oni sami sie faszyzmu boja, nie chca byc nazistowska zabawka.I > nie sa w tym osamotnieni: podobne ruchy mamy w Libanie i innych krajach > islamskich (zajrzyj do linkow i "nasi przyjaciele"). > PS: a o jakich Polakach ty mowisz? Sam jestem Anglikiem, ktory wlasnie (znam > jezyki)sympatia dla tej unii nazistowsko-islamskiej w Polsce i Rosji sie > zajmuje. A Rachelka i nierzyd to wlasnie zwolennicy tej pro-nazistowskiej > opcji, choc sam nie wiem, czy za pieniadze, czy z obsesyjnej nienawisci do > Zydow. A propos Zyda: to Wiktor, wprost z Izraela. powiedzialam ci chamski prowoku zebys sobie swego smierdzacego tylka moim nickiem nie wycieral i od nazistow mi nie ublizal.ty jestes tutaj zaplutym faszysta nie ja. bede to powtarzac,az ci zbrzydnie milosniku hitlera i czcicielu islamu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gieniek Who's who? rachelka nie wyglada ma Islamistke IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 18.09.04, 00:34 ani faszystke. igor przychodzi do pracy w poniedzialek to mi e-mail wysle o co ty chodzi.Ja jestem rzadko na forum. Amerykanin z zona polecieli Lotem do Wwy (na dwa tygodnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WALIGÓRA Re: Wiesz, ze niedobitki SS przyznaly bin Laddeno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.04, 23:21 RUCHELKA ZAMIAST TAK PORUCHIWAĆ DO ROBOTY BYŚ SIĘ WZIĘŁA, A NIE TYLKO PRZEKONYWAŁA WSZYSTKICH W KOŁO ŻE ISLAM JEST OK. TO ŻE SIĘ RUCHASZ Z MUSLIMAMI NIE OZNACZA ŻE CI WZRASTA PRZEZ TO IQ POPATRZ, CO TY Z SIEBIE ZROBIŁAŚ RESZTE GODNOŚCI POPŁYNĘŁO W KANAŁ A FU Odpowiedz Link Zgłoś
wqrwiony2 Faszyści żydowscy w walce za III Rzeszę: 18.09.04, 14:42 Contrary to conventional views, Rigg reveals that a startlingly large number of German military men were classified by the Nazis as Jews or "partial-Jews" (Mischlinge), in the wake of racial laws first enacted in the mid-1930s. Rigg demonstrates that the actual number was much higher than previously thought--perhaps as many as 150,000 men, including decorated veterans and high-ranking officers, even generals and admirals. As Rigg fully documents for the first time, a great many of these men did not even consider themselves Jewish and had embraced the military as a way of life and as devoted patriots eager to serve a revived German nation. In turn, they had been embraced by the Wehrmacht, which prior to Hitler had given little thought to the "race" of these men but which was now forced to look deeply into the ancestry of its soldiers. Więcej: www.kansaspress.ku.edu/righit.html www.kansaspress.ku.edu/righitpix.html Odpowiedz Link Zgłoś
wqrwiony2 Izraelczycy znakomicie naśladują Hitlera: 18.09.04, 14:43 poland.indymedia.org/pl/2004/07/7854.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Ale Muftiego i Hadszaru nie przebija... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 18.09.04, 19:46 www.tellthechildrenthetruth.com/gallery/pages/new6_jpg.htm Odpowiedz Link Zgłoś
wqrwiony2 Sio - detroit i Tomson skarżyli się już, że ich 18.09.04, 19:50 zaniedbujesz, judku... Nigdy naród, krzyczący, że pokrzywdzony przez faszyzm, nie wytłumaczy się z wiernaj dlań służby... A co - twój batko mordę schlał i spadł z wieży strażniczej w KL, że ci tak żal, banderowcu...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred Arabuski uczyly sie od komuchow i co maja? IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 18.09.04, 19:56 Skonczylem akurat "Six days od war" by Michael B. Oren. Ale Izrael uswiadomil Arabom co znaczy inteligencja Zydow polaczona z nowoczesna technika militarna w porownaniu do Arabskich durniow uzywajacych sowieckiego sprzetu. Przeciez to byla w pewnym momencie tak zalosna walka Arabow, ze USA zaapelowaly do Izraela o zaprzestanie pochodu na Kair i Damaszek. Jakby Izrael chcial to by zajeli tez Mekke. Arabowie uciekali gubiac Koran i doslownie "sr.." w spodnie ze strachu. czolgi i samoloty egipskie (Egypt byl "potega") lezaly zniszczone wszedzie - wiekszosc z nich nie byla uzyta bo zolnierze uciekli. Bohaterzy Allaha, autobus z dziecmi wysadzic, kobiete pobic, i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
wqrwiony2 Nie na temat, szowinisto-tutaj masz link-boli? 18.09.04, 20:02 Tacy byliście: www.kansaspress.ku.edu/righit.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSKAR Re: Arabuski uczyly sie od komuchow i co maja? IP: *.cablep.bezeqint.net 18.09.04, 23:09 NA POLU WALKI BYLI ZAWSZE DO D... NIE TYLKO WOJNE SZESCIODNIOWA ZALOSNIE PRZEGRALI LECZ TEZ TA Z PAZDZIERNIKA 1973 ROKU, ZWANA U NAS WOJNA JOM KIPUR. Z POCZATKU TEJ WOJNY MIELI PEWNE SUKCESY PRZEZ ICH NIESPODZIANY ATAK NA IZRAEL, ALE PO TRZECH TYGODNIACH IZRAEL STAL 41 KLM. OD KAIRA I 25 KM. OD DAMASZKU. CALA ARMIA EIPSKA BYLA OBLEZONA (TA TRZECIA) I ZOSTALO JEJ TYLKO PODJAC RECE DO GORY. W TYM ETAPIE BLAGALI AMERYKANOW O ZAWIESZENIE BRONI I POD NACISKIEM TEJZE AMERYKI IZRAEL SIE NA TO ZGODZIL. ALE ARABY, JAK ARABY, ZROBILI Z TEGO WIELKIE ZWYCIESTWO I CO ROKU SWIETUJA BOMBASTYCZNA PARADA "IZRAELSKA KLESKE" PAZDZIRNIKOWEJ WOJNY. JAK WIADOMO, WLASNIE NA TAKIEJ PARADZIE ZOSTAL ZAMORDOWANY PREZYDENT EGIPTU ENUAR SAADAT. OD TEGO CZASU CALY BLISKI WSCHOD - PANSTWA ARABSKIE, A KTO? - ZAOPATRZYL SIE W NOWOCZESNE RAKIETY, BO WYRZUTNIA RAKIET WYMAGA TYLKO PRZYCISK GUZIKA I TO Z DALEKA... ALE PRAWDZIWA ICH BRON - A TU ONI SA LEPSI OD WSZYSTKICH - TO KRWAWY TERROR. DETONOWAC AUTOBUSY, RESTAURACJE, SUPERMARKIETY I CO SIE DA, TO ICH SPECJALNOSC. ARABSKIE KAMIKADZE LUBIA SZCZEGOLNIE SIE ROZERWAC W SKUPISKACH KOBIET I DZIECI. PO TYM STAJA SIE SHAHIDAMI I IDA PROSTO DO RAJU. A KOLEJKA DO RAJU CORAZ WZRASTA... TERROR TO KOLEJNE ZLUDZENIE ARABOW PRZEZWYCIEZYC IZRAEL. JESZCZE JEDNO ZLUDZENIE BEZ ZADNEGO POKRYCIA. ALE KTO U NICH SZUKA POKRYCIA? WYSTARCZY IM STRUMIEN ZYDOWSKIEJ KRWI. TAK W NIESKONCZONNOSC. A CO ROBI SWIAT ZEBY TEN STRUMIEN TAMOWAC? - ZABRANIA ZYDOM BUDOWAC OBRONNY MUR... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Atafat ci nie zaplaci. Wszystko wraz z zonka IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.09.04, 01:21 przehulal, a nowej pomocy juz dla OWP nie bedzie, dla Autonomii Arafata takoz - za duzo o przewalach finansowych mowia tu nawet Niemcy i Francuzi, ostatnie tego zlodzieja wsparcie. A wydawanie "Mein Kampf" po arabsku na wszystko nie zarobi - prywatne potreby Arafata DUZE. www.tellthechildrenthetruth.com/gallery/pages/6-Mein%20Kampf_jpg_jpg_jpg.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WALIGÓRA RUCHELKA Z GUTKIEM OBOK KONWERSUJE:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.04, 23:23 STACZASZ SIĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WALIGÓRA GUTEK UDZIELA CENNYCH PORAD SIOSTRZE W ISLAMIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.04, 23:26 I PROSZĘ GUTEK POTRAFI NOMALNIE GADAĆ I ODPOWIADAĆ, A JEŚLI NIE ODPOWIADA TO DLATEGO ŻE CHCE ZACHOWAĆ ZIMNĄ KREW I TO SAMO RADZI RUCHLI HEHEHEHEHEHE JEBANE WAHABICTWO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waligóra Re: Nie zlecił - rząd JKM odcina się od oszołomów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.04, 23:41 AŻ CI WQRWIONY WŁOSY STANĘŁY NA GŁOWIE Z TEJ PODNIETKI Odpowiedz Link Zgłoś
wqrwiony2 Mnie nie , ale twojemu prawnikowi może tak - 18.09.04, 23:48 zobaczyny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WALIGÓRA Re: Mnie nie , ale twojemu prawnikowi może tak - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.04, 23:54 WQRWIONY NA WARSZAWSKIM OKĘCIU ŚWIADCZYŁ DROBNE USŁUGI DZIEWCZECIU kOŃCZ WAŚĆ-RZEKŁA RUCHLA-O WSTYDZIE! BOWIEM W DRZAZGI MI IDZIE NA TO WQRWIONY; TO TAK ZAWSZE PRZY RŻNIĘCIU WQRWIONY SKRZYDŁA CI OPADŁY, ZACZYNASZ STRASZYĆ JEBNIĘTY CIUL JESTEŚ:) Odpowiedz Link Zgłoś
wqrwiony2 Waligóra - ja rozumiem, że ty musiałeś - ale czy 18.09.04, 23:58 ty musiałeś tak się udzielać...? Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Nie zlecił - rząd JKM odcina się od oszołomów 18.09.04, 23:42 To pytanie trzeba non-stop stawiac w kazdym jego watku. Moze napisze cos glupiego. Przepraszam za spamowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WALIGÓRA WAHABBIIIIIIII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.04, 23:58 PEWIEN MUSLIM W "KOLUSZKACH" KUTASEM BIŁ DZIECI PO NÓŻKACH BIŁ JE W DOMU, PRZY BRAMIE I PRZY OJCU, PRZY MAMIE I ZABIJAŁ JE RÓWNIEŻ W PIELUSZKACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WALIGÓRA DO "PRZYJACIÓŁ" MIŁUJĄCYCH POKÓJ W WERSJI WAHABBI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.04, 23:50 JEST ROLNIK NA LABRADORZE CO CHUJEM SIEJE I ORZE NAWOZI I OKOPUJE A WSZYSTKO WYŁĄCZNIE CHUJEM SZCZĘSĆ BOŻE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WALIGÓRA Re: Cześć, pan.scan - zarchiwizowaliśmy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.04, 00:05 JAKI TY GOŚCIU JEBNIĘTY JESTEŚ, STARY CIĘ NA STOJAKA ROBIŁ, A SĄSIAD SIĘ W TYM CZASIE DO DRZWI DOBIJAŁ I TAK CI NIEDOROBIE ZOSTAŁO ŚNIJ DALEJ KMIOCIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Twoja UBecka natura ciagle z ciebie wylazi. Zawsze IP: *.range81-156.btcentralplus.com 21.09.04, 18:11 biegales z tym twoim kajecukiem i zapisywales, co ludzie mowia, czy to tak, po przeodkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WALIGÓRA KROPEKUK JESTEŚ MI WINIEN TAŁZENA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.04, 00:02 ZA PRZEKROCZENIE 100 WPISÓW NA TWOIM WĄTKU UKŁONY:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: ANTYFASZYSCI ISLAMSCY W WALCE O POKOJ IP: *.arcor-ip.net 19.09.04, 01:14 "Prescot Bush and Rockefeller's Standard Oil had been in business with the Hitler regime and the Nazis since 1933, and in 1942, three Bush businesses were seized by the U.S. government, for violation of the Trading With the Enemies Act." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: ANTYFASZYSCI ISLAMSCY W WALCE O POKOJ IP: *.arcor-ip.net 19.09.04, 01:16 "Prescot Bush, through his shipping company, became a special "Friend" of Himmler's SS--the same SS which, in conjunction with IG Farben, ran the concentration and slave labor camps." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . IG Farben nie ma NIC wpolnego z nazi-islamem,ale IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.09.04, 16:43 historia ciekawa - otworz osobny watek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: ANTYFASZYSCI ISLAMSCY W WALCE O POKOJ IP: *.arcor-ip.net 19.09.04, 01:17 At the conclusion of WWII, and Germany's defeat, thousands of high ranking Nazis and SS agents were recruited, by Bush-Rockefeller lawyer, Allen Dulles, into what would later become the CIA. Allen Dulles, and later, George Bush, would become directors of the CIA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: ANTYFASZYSCI ISLAMSCY W WALCE O POKOJ IP: *.arcor-ip.net 19.09.04, 01:20 "Naturally, the common people don't want war. Voice or no voice, the people can always be brought to the bidding of the leaders. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism" Hermann Goering, Hitler's 2nd in command & President of the Reichstag. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: ANTYFASZYSCI ISLAMSCY W WALCE O POKOJ IP: *.arcor-ip.net 19.09.04, 01:22 "I have always been guided by the wisdom of the inner Voice... by Divine intuition. I have never trusted logic" Adolf Hitler Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: ANTYFASZYSCI ISLAMSCY W WALCE O POKOJ IP: *.arcor-ip.net 19.09.04, 01:23 A clique of U.S. industrialists is hell-bent to bring a fascist state to supplant our democratic government and is working closely with the fascist regime in Germany and Italy. I have had plenty of opportunity in my post in Berlin to witness how close some of our American ruling families are to the Nazi regime." --William Dodd, US Ambasador to Germany in 1937. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: ANTYFASZYSCI ISLAMSCY W WALCE O POKOJ IP: *.arcor-ip.net 19.09.04, 01:29 The Nazi-link to the Bush family, was first alleged in 1934 by the U.S. Congress which believed that Hamburg-America Line and Union bank, which were directed by Prescot Bush, were subsidizing the Nazi movement in Germany and the United States (3,4,26,27). Corporations associated or directed by Bush and his cronies, had been working with and financing the Nazis and their supporters, since 1924. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: ANTYFASZYSCI ISLAMSCY W WALCE O POKOJ IP: *.arcor-ip.net 19.09.04, 01:31 George H. W. Bush when he sought the Presidency in 1988, was forced, like his father, Senator Prescot Bush, to divest himself of Nazi associations. The Bush- Nazi connection was exposed by the Washington based weekly newspaper, Jewish Week, and George Bush was forced to fire a number of Nazi and neo-Nazi advisors . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred Dobrze by bylo gdybys uzywal prawidlowych IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 19.09.04, 16:53 i pelnych imion w rodzinie Bush'ow. Niewatpliwie w walce z rosnacym wplywem komunistycznego ruchu na swiecie, USA (jak i poszczegolni politycy) poslugiwaly sie specjalistami niemieckimi. Nic w tym dziwnego, tak jak Rzym poslugiwal sie przeciwnikami Hannibala, chociaz byli Kartaginczykami. Polityka bardzo czesto jest oparta na zasadzie "wrog mojego wroga" moze tez byc wykorzystany. Churchill i Roosevelt, obydwaj znani antykomunisci, chetnie weszli w uklady wspolpracy ze Stalinem. Z ostatnich lat, popieranie Saddama przeciw Iranowi, lub Osamy przeciw Sowietom w Afganistanie sa przykladami takiej zasady. Zarzuty glupoli (typu a zobacz co z tego wyszlo) sa niewarte dyskusji nawet, poniewaz zakladaja mozliwosc przewidywania przyszlosci. Jasnowidztwo jest dobra taktyka zarabiania przez Cyganki ale nie moze byc argumentem w polityce. Polityk robi to co jest mozliwe w danym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Byli dla Hitlera wzorem, ale na szczescie jemu nie IP: *.bredband.comhem.se 20.09.04, 07:29 dano casu, gdyby mu dano tyle czasu, ile dano tym islamskim nazistow w VII wieku w Afryce Polnocnej, to by teraz Europa tak samo jak Afryka Polnocna wygladala( nie zapominajac o Sudanie). A Pani Rachelka jak tylko cos widzi co jej sie nie podoba, to od razu od Prowokatorow wyzywa, doskonala Islamska praktyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Hans, nie wiem, kto tu dla kogo byl wzorem, ale IP: *.range81-156.btcentralplus.com 21.09.04, 00:24 dobrali sie w korcu maku: swoj swego zawsze znajdzie. I pocieszajace jest tu jedno - strona z tymi fotkami (publikowanymi w owym czasie w niemieckiej i austriackiej prasie, glownie w ‘Berliner Illustrate Zeitung’ i ‘Vienna Illustrate’) jest strona zalozona przez postepowe srodowiska muzulmanskie. Coz, oni nie chca podazac droga wybrana przez nasza rachelke... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Dzieki, a wiec poszukaj oryginalow tych fotek. IP: *.range81-156.btcentralplus.com 21.09.04, 02:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerard Z 20 lat temu widzialem podobne w "Wehrmacht" IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 21.09.04, 02:15 W bibliotece monachijskiej (chyba jest na Ludwigstrasse) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Bede w Monachium, pare ladnych dni. Poszukam IP: *.range81-156.btcentralplus.com 21.09.04, 02:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerard Was haben Sie gesagt ? Warum nicht? Ich habe IP: *.detroit-20rh16rt.mi.dial-access.att.net 21.09.04, 03:17 in Muenchen geliebt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: What have you said? Why not? I have ... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 21.09.04, 03:28 Ten Alladyn nazywajacy sie dla niepoznaki Wojciechem zapomnial, ze moja matka - jako od lat korespondentka DT z Reichu - wlada takim niemieckim, jak ja polskim, a moze i lepszym. A i mojego niemieckiego wystarczy, by o droge sie zapytac... I podpisy pod fotkami rozszyfrowac... A poza tym w zachodnich landach ludzie zwykle znaja angielski, a w bibliotekach to juz napewno! To nie Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: What have you said? Why not? I have ... 21.09.04, 03:33 Gość portalu: . napisał(a): > Ten Alladyn nazywajacy sie dla niepoznaki Wojciechem zapomnial, ze moja matka _________________________________________________________________________ Ty Kropa masz zwidy. Ja nie mialem czego pamietac. Nie zanlem Twojej matki. Ach ta ulomnosc formulowania mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerard Voytek. Warum in der polnischen Landwirtschaft in IP: *.detroit-20rh16rt.mi.dial-access.att.net 21.09.04, 03:54 1980 es 3 Eigentumsformen: die volkseigenen Guettr, die landwirtschaftlichen Preodukionsgenosenschafen, sowie kliene Bauernbetribe zu anbieten? Haben Sie eine Anung? Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Voytek. Warum in der polnischen Landwirtschaf 21.09.04, 04:05 Gość portalu: Gerard napisał(a): > 1980 es 3 Eigentumsformen: die volkseigenen Guettr, die landwirtschaftlichen > Preodukionsgenosenschafen, sowie kliene Bauernbetribe zu anbieten? Haben Sie > eine Anung? _____________________________________________________________________ Moglbys pisac po polsku. Niemiecki znam bardzo slabo i nie chce mi sie zagladac do slownika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerard pewnie. Polski to moj jezyk z dziecinstwa. Znam go IP: *.detroit-20rh16rt.mi.dial-access.att.net 21.09.04, 04:12 bo czytam po polsku i jezdze do Polski. Firma w ktorej pracuje to w polowie ludzie znajacy polski, lepiej lub gorzej. Ale nowe przeklenstwa lub zwroty - tego ucze sie na wyjazdach. Pytanie: dlaczego Polacy tak straszliwie klna na ulicy, w pociagu, w kinach itd.? Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: pewnie. Polski to moj jezyk z dziecinstwa. Zn 21.09.04, 04:19 Gość portalu: Gerard napisał(a): > bo czytam po polsku i jezdze do Polski. Firma w ktorej pracuje to w polowie > ludzie znajacy polski, lepiej lub gorzej. Ale nowe przeklenstwa lub zwroty - > tego ucze sie na wyjazdach. Pytanie: dlaczego Polacy tak straszliwie klna na > ulicy, w pociagu, w kinach itd.? _____________________________________________________________________ Z reka na sercu nie wiem. Przeciez nie powinni, bo jezyk polski jest mniej sztywny niz inne (np. angielski, niemiecki), wiec jest wiecej srodkow na wyartykulowanie tego co trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Znasz slabo, slabiej ode mnie i masz czelnosc moj IP: *.range81-156.btcentralplus.com 21.09.04, 17:47 niemiecki oceniac? Polish know-all!!! Nb. Gerard tez puscil pewne bledy w pisowni, a wiec ortografia, ale to pozostanie slodka tajemnica tych co wg. Araba-Wojciecha "niemieckiego nie znaja". Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Tys inteligentny inaczej 21.09.04, 19:34 Gość portalu: . napisał(a): > niemiecki oceniac? _________________________________________________________________________ Problem nie w tym czy sie cos zna czy nie zna. Problem w tym czy sie udaje, ze sie zna. Panial, tytanie intelektu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Why in the Polish agriculture in 1980s ... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 21.09.04, 04:41 A dlaczego cie interesuja te juz historyczne (czy aby?) formy wlasnosci ziemi w Polsce, Gerardzie? Czyzbys sobie wowczas kawalek gruntu kupil? A moze interesuje cie kawalka gruntu odzyskanie? Tu trzymam z toba - kradzionego sie nie bierze, bo to paserstwo! A jesli Polacy tego nie wiedza, to niech dzis portkami trzesa... Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd klopty z wiedza i kojarzeniem 21.09.04, 19:45 Gość portalu: . napisał(a): A dlaczego cie interesuja te juz historyczne (czy aby?) formy wlasnosci ziemi w Polsce, Gerardzie? Czyzbys sobie wowczas kawalek gruntu kupil? A moze interesuje cie kawalka gruntu odzyskanie? Tu trzymam z toba - kradzionego sie nie bierze, bo to paserstwo! A jesli Polacy tego nie wiedza, to niech dzis portkami trzesa... ________________________________________________________________________ Stan roszczen obywateli amerykanskich jest prawnie zamkniety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Poducz sie niemieckiego choc do mojego poziomu.... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 22.09.04, 19:56 To moze z zyciorysu Gerarda zaczniesz cos kapowac. Polish know-all. Hehehehe.... Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd do Tatena (Gabrysi, Kropekuk, ....) 23.09.04, 00:28 Gość portalu: . napisał(a): > To moze z zyciorysu Gerarda zaczniesz cos kapowac. Polish know-all. > Hehehehe.... ________________________________________________________________ Tatenie blad materialny. Przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś