Dodaj do ulubionych

Zmarł Franciszek Walicki

03.10.15, 17:41
Śmierć Franciszka Walickiego w zasadzie nadaje się na forum Kraj albo jakieś muzyczne, ale przed laty nazwisko tego pana kojarzyło się młodym Polakom ze światem.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,18957774,franciszek-walicki-nie-zyje-ojciec-chrzestny-polskiego-rocka.html?lokale=local#BoxNewsLink
Obserwuj wątek
    • pijatyka Re: kojarzyło się młodym Polakom ze światem 03.10.15, 18:03

Mocno naciągane uzasadnienie - ale wątek i tak lepszy niż kacapie pierdy ;->
    • pimpus18 Re: Zmarł Franciszek Walicki 03.10.15, 21:35
      Nie mogę uwierzyć, że poszedł.

Naprawdę myślałem, że będzie tu zawsze.

www.youtube.com/watch?v=TWeV2sMkPcY
    • yahudeejay4 Re: Zmarł Franciszek Walicki 14.10.15, 13:16
      ... a no zmarło mu się tak jak Halberowi, Kondratowiczowi - taka jest biologia ale co złego w życiu nawyczyniali to ZGROZA !! Jaką masę krzywdy i zniszczeń nawpuszczali do polskich dyskotek czego negatywne efekty odczuwamy do dziś !! - - - - - - - Walicki wcale nie był taki "kryształ" jak to niektórzy siła lansują. Oto prawda o Walickim nie do podważenia - zasłuzył sobie na to od człowieka / deejaya którego mcno skrzywdził, życie mu złamał: dyskoteki-deejaye-prl.blogspot.com/p/franciszek-walicki-zrodo-wszelkiego-za.html
      • ubiquitousghost88 Innymi słowy wszyscy donosili na wszystkich... 14.10.15, 13:51
        ...a w Wolnej Polsce jest odwrotnie...
      • malkontent6 Re: Zmarł Franciszek Walicki 14.10.15, 19:45
        "nikt inny oprócz mnie nie spisuje historii polskich dyskotek i deejayów"

To straszne. Życzę wytrwałości na tym ważnym posterunku.
        • yahudeejay4 Re: Zmarł Franciszek Walicki 08.11.15, 14:33
          ... biorę sobie tą "podpowidź" do serca i trwam nadal na posterunku demaskując czerwone gady i śmiecie z komuna-prl - oto dowód na ponad 2000 stron: discjockey-discjockey.blogspot.com/
          • malkontent6 Re: Zmarł Franciszek Walicki 08.11.15, 19:25
            " TĄ KSIĄŻKĘ, W ODRÓŻNIENIU OD ANALFABETÓW, NIEUKÓW I MATOŁÓW, POWINIEN POSIADAĆ I PRZECZYTAĆ KILKUKROTNIE KAŻDY POLSKI, POWAŻNY I ZAWODOWY DEEJAY."

Być może jesteś dobrym zapiewajłem, ale masz problemy z gramatyką języka polskiego.
      • kylax1 A co to za nowy, jednorazowy nick? 14.10.15, 20:18
        Nu, krzywda, bo katokonserwie nie podoba się, że dyskoteki wyzwoliły seksualnie młodzież, a zwłaszcza dziewczęta, od watykańskiej opresji, której były poddane w katokomunistycznej rzeczywistości PRL.
        • ubiquitousghost88 Katokapitalizm wyruchał katokomunizm... 14.10.15, 20:31
          A jak ci one w katokapitaliźmie potrząsają na ulicy nadbiodrowym sadełkiem, to ci jeszcze staje?
          Bo jak nie, to słabe zwycięstwo...
    • yahudeejay4 Re: Zmarł Franciszek Walicki 08.11.15, 14:30
      zmarł kolejny gwiazdor z PRL / pieszczoszek komuchów - osobnik, który kolaborując ochoczo z komunistycznym reżimem narobił dużo krzywdy polskiemu deejaystwu w latach '70 / '80 (i mnie osobiście!). dyskoteki-deejaye-prl.blogspot.com/p/franciszek-walicki-zrodo-wszelkiego-za.html

Jestem ofiarą tamtego systemu i tego co robił / w czym brał udział także walicki obok swoich PRL kolesi: agenta SB waschko, gaszyńskiego, halbera, kondratowicza czy dobrskiego i wielu innych kolaborujących z reżimem zamiast tak jak np. Panowie (narodowi bohaterowie) Wałęsa, Kuroń, Mazowiecki, i wielu im podobnych - walczyć z nim z tym podłym, reżimowym systemem !!
      • malkontent6 Re: Zmarł Franciszek Walicki 08.11.15, 19:27
        yahudeejay4 napisał(a):

> Jestem ofiarą tamtego systemu

Ja też. Witaj, przyjacielu. Proponuję rozmowę - między nami ofiarami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka