10.10.15, 15:28
chcialem stworzyc watek pozytywny o rzeczach i tendencjach, ktore mi sie pozytywne wydaja. I co z tego wyszlo? Samo popatrzcie: az hadko czytac.

PF
Obserwuj wątek
    • blueelvic2 To nie twoja wina stary ... 10.10.15, 15:41
      Natchnionych idiotow i upierdliwych bufonow tutaj nie brakuje.

Trzymanie gebe na klodke, to nie dla nich. Wylewaja wiec swoje fobie i frustracje pod byle pretekstem.

Nie czytaj i nie obrazaj.

Przeciez to takie proste. Glowa do gory i ... do przodu. To oni maja problem.
      • polski_francuz Re: To nie twoja wina stary ... 10.10.15, 19:57
        Nie moja wina. No to sie moze wina napije:)

Tys smakosz i znawca to zrozumiesz. Ale dzis ja kolacje stawialem i kupilem sushi. Tylko, ze sake nie dalo sie kupic i pozostalismy przy Rieslingu.

Pasowal tak sobie...

Pozdro

PF
    • ola.z.opola Dobrze, juz dobrze-wybaczamy. Wiecej juz nie pisz! 10.10.15, 15:42
      .
    • blueelvic2 Moze ten specjalista od kluczy sie odezwie ... 10.10.15, 15:43
      Ma intelekt i dobre maniery ...
      • karbat Re: Moze ten specjalista od kluczy sie odezwie .. 10.10.15, 15:58
        celebrytko , dlaczego zasmiecasz forum .

masz swoj watek , na nim niemalo wpisow , okazja , do polemiki ,
        do przedstawiania swoich argumentow , obalania argumentow oponentow .
        Przestawiania swoich faktow , linkow , ale to jest widocznie za trudne .
        wiec produkuje sie ... , kolejny watek , kolejny smrodek . bicie piany .
        • blueelvic2 Do kogo piszesz i dlaczego ... 10.10.15, 16:07
          Twoja logika niczym woz bez jednego kola. Skup sie, ... tylko krotkiego zwarcia w puszce nie zrob.
          • karbat Re: Do kogo piszesz i dlaczego ... 10.10.15, 16:28
            blueelvic2 napisał(a):

> Twoja logika niczym woz bez jednego kola. Skup sie, ... tylko krotkiego zwarci
            > a w puszce nie zrob.

utozsamiasz sie z tym co napisalem ... twoj problem ;)

ten do kogo bylo powyzsze , tza osoba wie o tym doskonale .
            a moze i nie ... , bo twierdzi, ze mnie usunal na stale ze swojego ekranu

Pytam sie , dlaczego nie usunal z monitora , podgladu wszystkie osoby
            ktore na fs mu nie odowiadaja , nie sa jego klakierami , nie podpisuja sie
            pod jego odkryciami , mondrosciami.

zauwaz , gostek otwiera watek , nie rozwinal sie on po jego mysli , ..
            zaklada nastepny , by nad tym publicznie ubolewac . zenada .
            • blueelvic2 Nie czytaj i nie komentuj ... 10.10.15, 16:44
              To zdrowa zasada.
              • karbat Re: Nie czytaj i nie komentuj ... 10.10.15, 16:55
                blueelvic2 napisał(a):

> To zdrowa zasada.

mylisz sie i to poteznie . moim zdaniem .

to Nalezy do elementarnej ludzkiej uczciwosci , -

nie wolno przechodzic obojetnie, wobec glupoty, nienawisci
                zwlaszcza gloszonych publicznie, to nalezy pietnowac ! .

tolerujesz glupote, chamstwo, nienawisc, wprowadzanie w blad,
                dezinformacje,, szowinizm .... tzn. ze to tolerujesz, pod tym sie podpisujesz ! .
                • amunicyjny1 Re: Nie czytaj i nie komentuj ... 10.10.15, 17:01
                  mylisz sie i to poteznie . moim zdaniem .

to Nalezy do elementarnej ludzkiej uczciwosci , -

nie wolno przechodzic obojetnie, wobec glupoty, nienawisci
                  zwlaszcza gloszonych publicznie, to nalezy pietnowac ! .

tolerujesz glupote, chamstwo, nienawisc, wprowadzanie w blad,
                  dezinformacje,, szowinizm .... tzn. ze to tolerujesz, pod tym sie podpisujesz ! .

Dobrze prawi
                • blueelvic2 Baw sie sam dalej idioto ... 10.10.15, 17:18
              • ola.z.opola To wylacznie twoja "zdrowa zasada" 10.10.15, 17:06
                i nie polecaj jej innym. Forum jest platforma dyskusji, na ktorej kazdy prezentuje swoj punkt widzenia i publikuje go dla wszystkich uczestnikow forum.
                Czytanie komentarzy skatalogowanych jako jedyne do czytania i komentowania, jest ograniczeniem umyslowym posiadajacego takie zasady i tylko, i tylko wylacznie jego prywatne uczestnictwo w forum.
                Forum nie jest klubem wzajemnej adoracji, a jedynie dla ciebie takim wlasnie jest.
                Twoj czas na tym watku spedzasz jako straznik, regulator na nim ruchu, rzecznik "polskiego-matola", czy jako kto?
                Twoje madrosci zostaw jedynie dla siebie... forumowy matolku.
                • blueelvic2 Nie badz smieszna ... 10.10.15, 17:17
                  Twoj wpis, akurat w tym miejscu, jest "smieciowy".

Jezeli juz chcialas zabrac glos, to bardziej wskazanym byloby tutaj:

forum.gazeta.pl/forum/w,50,158987035,158987126,To_nie_twoja_wina_stary_.html
                  Twoje chamstwo jest wynikiem zespolu napiecia przedmiesiaczkowego czy raczej probleami menopauzy? Tak czy inaczej hormony szaleja i hamuja zdrowy rozsadek.
                  • ola.z.opola Zaskoczona jestem twoim uposledzeniem 10.10.15, 18:03
                    Zadales sobie trudu, by napisac ten post, ale nigdzie nie doczytalam sie twojej roli w tym watku, ani najmniejszego wytlumaczenia na zadane ci pytania.
                    Nie mow mi gdzie mam pisac - to wylacznie moja sprawa.
                    Natomiast zakonczenie twoich bredzen, utwierdza mnie w przekonaniu, ze mam do czynienia z wyjatkowym prymitywem, prostakiem i chamem... ale skad ty mogles o tym wiedziec?
                    Teraz wiesz.
                    A siooooo forumowy przyglupie
                    • blueelvic2 Ze wzajemnoscia idiotko ... 10.10.15, 19:17
                      Swoim prymitywnym chamstwem czarujesz ... sama siebie. Poczucie intelektualnego orgazmu czy raczej osobowosc wulgarnej i przegranej kobiety inspiruje ciebie do pisania? Tak czy siak, przypomina to jazde molo kreatywnego kretyna na rowerze - na wstecznym po elektryfikacji kres.

Porzyc te parszywe suplementy w swojej diecie takie jak: Fat Burner, Slim Fast i kreatyna. Zamien to na zielony szczypiorek. Efekt masz zapewniony.

A teraz spadaj do szamba.
                      • ola.z.opola Debil wpadl w szal... i bredzi! 10.10.15, 20:17
                        A siooooo debilu!
                        • blueelvic2 Czolowe zderzenie idiotki z wlasna ... 11.10.15, 01:10
                          kreatywnoscia. Czyli sztuczka jak przerobic idiotke na intelektualistke.

Jestes mamuska totalnym i wulgarnym impotentem intelektualnym ... i zeby nie bylo juz zadnej watpliwosci, to z deficytem istoty szarej mozgu.

Milej niedzieli mamusce zycze.
    • ubiquitousghost88 A jak nie - to się powiesisz? 10.10.15, 17:06
      To my jesteśmy winni, że całe życie, czegokolwiek się dotkniesz, z rąk ci leci?
    • gobo2 znowu w zyciu ci nie wyszlo 10.10.15, 17:18
      zacznij od doliny...!
      www.youtube.com/watch?v=Hslac_tmcNE
      polski_francuz napisał:

> chcialem stworzyc watek pozytywny o rzeczach i tendencjach, ktore mi sie pozyty
      > wne wydaja.(...)
    • krystian71 Byl zamach w Tunezji-w muzeum 10.10.15, 17:20
      Pierwszy . wielu bezmyslnych celebrytow wystapilo z akcja 'wybieram tunezje' namawiajac maluczkich by dalej korzystali z jej oferty turystycznej popierajac jej biznes
      Doszlo do drugiego zamachu ,z morza wynrzyl sie terrorysta I na plazy rostrzelal kilkunastu bezbronnych polnagich plazowiczow
      PF sadzi ,ze pare miesiecy minelo , tluszcza gojow ktora utracila swych najblizszych zapomniala I zreszta nigdy nie liczyla sie w tym wielkim biznesie , ktory nazywa sie destabilizacja Europy przez destabilizacje pn Afryki I Srodkowego Wschodu bo to tam ropa tryska I obrodzila dolarami...
      wiec sobie dlubie w nosie I plodzi glupawy watek , a gdy odzew nie jest pozytywny smarcze
      drugim watkiem
      • polski_francuz Nareszcie 10.10.15, 19:12
        wytlumaczenie: chodzi o wielki byznes destabilizacji Europy i BW. I jeszcze motywacja autora: dlubanie w nosie.

Wszystko teraz jasne.

PF
        • krystian71 Re: Nareszcie poznales prawde 10.10.15, 19:39
          a prawda to wolnosc
          ktora tobie nie jest potrzebna , dlubac w nosie mozna I bez niej , political correctness tego jeszcze nie zabrania
          Jak zabroni PF wydlubie stamtad inny watek
          • polski_francuz Re: Nareszcie poznales prawde 10.10.15, 19:43
            Popatrzmy po marksistowsku: kto destabilizuje? Albo kto ma w tym interes? Wspominasz rope. Ropa jest teraz pewnie gdzies za 40-60 US$/160 L i jest tania. Co wynika z eksportu ropu z lupkow.

No i teraz jaki jest zwiazek miedzy wiosna arabska i cena ropy?

PF
            • krystian71 sorry,sadzilem ze jestes wyksztlcony-to byl Tuwim 10.10.15, 19:57
              -
              - O, przyjacielu nieuczony,
              Mój bliźni z tej czy innej ziemi!
              Wiedz, że na trwogę biją w dzwony
              Króle z panami brzuchatemi;
              Wiedz, że to bujda, granda zwykła,
              Gdy ci wołają: "Broń na ramię!",
              Że im gdzieś nafta z ziemi sikła
              I obrodziła dolarami;
              Że coś im w bankach nie sztymuje,
              Że gdzieś zwęszyli kasy pełne
              Lub upatrzyły tłuste szuje
              Cło jakieś grubsze na bawełnę.
              Rżnij karabinem w bruk ulicy!
              Twoja jest krew, a ich jest nafta!
              I od stolicy do stolicy
              Zawołaj broniąc swej krwawicy:
              "Bujać - to my, panowie szlachta!"

ale co mam wymagac , kaczka tez kiedys ujejsskiego cytowal , by ptem go lemingi od satanistow wyzywali
              to bylo jakos tak ' inni szatani tam byli czynni'
              he.he
              • polski_francuz Re: sorry,sadzilem ze jestes wyksztlcony-to byl T 10.10.15, 20:14
                No worries. Jestem wyksztalcony scisle a nie wyksztlcony:)

PF
                • kaszebe12 Swietnie , franca ! 12.10.15, 15:46
                  - Ale my wiemy , ze jestes" wyksztlcony scisle"...bardzo scisle , ha,ha,ha...
                • br0f Re: sorry,sadzilem ze jestes wyksztlcony-to byl T 12.10.15, 19:58
                  i jaki pozytek z tego scislego (wazkiego wyksztalcenia) ?
                  brak ci myslenia przyczynowo - skutkowego
            • kaszebe12 "Popatrzmy po marksistowsku".... 12.10.15, 12:19
              -Masz w tym spore doswiadczenie , franky...
          • j-k Zapomniales juz, Krystian ? 10.10.15, 19:47
            ze: "nie ma wolnosci dla WROGOW Wolnosci"...

ale jest Wolnosc - dla myslacych inaczej.

PF - raczej wrogiem Wolnosci nie jest...
            tolerujemy sie z nm pokojowo na tym forum - juz cala DEKADE...
            • polski_francuz Re: Zapomniales juz, Krystian ? 10.10.15, 19:54
              Niech pisze. Arogancnieje bo Jarek sie pewnie znow zalapie na wladze i jego zwolennikom ciut odbija.

PF
              • krystian71 Re: Zapomniales juz, Krystian ? 10.10.15, 20:06
                a teraz jestes h....doskonale wiesz ze to samo pisalem nascie lat temu I jak krowa nie zmienialem pogladow , moja sygnaturka jest tak samo stara
                jak moja pamiec o twoich pogladach
                • polski_francuz Re: Zapomniales juz, Krystian ? 10.10.15, 20:11
                  Moje poglady ewoluuje tu czy tam bo iswiat sie zmiania a ja za nim. Miejmy nadzieje ze i Jarek sie zmienil.

Na lepsze.

PF
                  • kaszebe12 Re: Zapomniales juz, Krystian ? 13.10.15, 12:42
                    Minela godzina 20-a.- "Pije tylko czerwone wino do kolacji"...to widac.
            • krystian71 dla myslacych?Tak. aleco z tymi NIE myslacymi n/t 10.10.15, 20:01

• j-k ale co z tymi NIE myslacymi ? 10.10.15, 20:06
                NIEmyslacym w demokracji zabiera sie Kalasze i Mikrofony - ale nie Zycie...
                • krystian71 no Jeez , popatrz do gory na moja literowke 10.10.15, 20:46
                  z kim tu dyskutowac , komu co zabierac jak juz jaj dawno nie ma
                  • ola.z.opola Do asystenta "polskiego-matola" sie zwracasz? 10.10.15, 21:00
                    "j-k", alias wlochatek matolek, myje tylko kaczki (oczywiscie do sikania) w laboratorium "alchemii i ekumenizmu"... tamtego przyglupa.
                    Uswiadom mitomanowi "z wyksztalceniem", w jak niedbaly sposob on pisze - pomijajac durna tresc postow tego uposledzonego osobnika.
    • br0f moja rada Franky 11.10.15, 01:23
      zanim cokolwiek napiszesz poszukaj zwiazku tematu z miedzynarodowa finansowka. bo widzisz Franky dzis nic za darmo nawet za dostanie po ryju trzeba zaplacic.
      • kaszebe12 Zenujace , doprawdy zenujace...wstyd. 11.10.15, 18:35
        Odnosze wrazenie ,ze nasz wychowanek TPPR "wypil nieco czerwonego wina do kolacji"....byl mniej zenujacy , gdy wyzywal forumowiczki i forumowiczow od prostytutek , scierw i g.wna , byl mniej zenujacy , gdy tak bardzo sie cieszyl z niszczenia Libii przez Sarkovitza i Leviego...
        " Francuzi pokazali ,ze maja jaja i odwage"...cos z pefciowej poezji.
    • xystos Re: Wybaczcie 12.10.15, 16:08

..to sie nieda,nie na PL Forum.

ZEN

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka