polski_francuz 10.10.15, 15:28 chcialem stworzyc watek pozytywny o rzeczach i tendencjach, ktore mi sie pozytywne wydaja. I co z tego wyszlo? Samo popatrzcie: az hadko czytac. PF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blueelvic2 To nie twoja wina stary ... 10.10.15, 15:41 Natchnionych idiotow i upierdliwych bufonow tutaj nie brakuje. Trzymanie gebe na klodke, to nie dla nich. Wylewaja wiec swoje fobie i frustracje pod byle pretekstem. Nie czytaj i nie obrazaj. Przeciez to takie proste. Glowa do gory i ... do przodu. To oni maja problem. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: To nie twoja wina stary ... 10.10.15, 19:57 Nie moja wina. No to sie moze wina napije:) Tys smakosz i znawca to zrozumiesz. Ale dzis ja kolacje stawialem i kupilem sushi. Tylko, ze sake nie dalo sie kupic i pozostalismy przy Rieslingu. Pasowal tak sobie... Pozdro PF Odpowiedz Link Zgłoś
ola.z.opola Dobrze, juz dobrze-wybaczamy. Wiecej juz nie pisz! 10.10.15, 15:42 . Odpowiedz Link Zgłoś
blueelvic2 Moze ten specjalista od kluczy sie odezwie ... 10.10.15, 15:43 Ma intelekt i dobre maniery ... Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Moze ten specjalista od kluczy sie odezwie .. 10.10.15, 15:58 celebrytko , dlaczego zasmiecasz forum . masz swoj watek , na nim niemalo wpisow , okazja , do polemiki , do przedstawiania swoich argumentow , obalania argumentow oponentow . Przestawiania swoich faktow , linkow , ale to jest widocznie za trudne . wiec produkuje sie ... , kolejny watek , kolejny smrodek . bicie piany . Odpowiedz Link Zgłoś
blueelvic2 Do kogo piszesz i dlaczego ... 10.10.15, 16:07 Twoja logika niczym woz bez jednego kola. Skup sie, ... tylko krotkiego zwarcia w puszce nie zrob. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Do kogo piszesz i dlaczego ... 10.10.15, 16:28 blueelvic2 napisał(a): > Twoja logika niczym woz bez jednego kola. Skup sie, ... tylko krotkiego zwarci > a w puszce nie zrob. utozsamiasz sie z tym co napisalem ... twoj problem ;) ten do kogo bylo powyzsze , tza osoba wie o tym doskonale . a moze i nie ... , bo twierdzi, ze mnie usunal na stale ze swojego ekranu Pytam sie , dlaczego nie usunal z monitora , podgladu wszystkie osoby ktore na fs mu nie odowiadaja , nie sa jego klakierami , nie podpisuja sie pod jego odkryciami , mondrosciami. zauwaz , gostek otwiera watek , nie rozwinal sie on po jego mysli , .. zaklada nastepny , by nad tym publicznie ubolewac . zenada . Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Nie czytaj i nie komentuj ... 10.10.15, 16:55 blueelvic2 napisał(a): > To zdrowa zasada. mylisz sie i to poteznie . moim zdaniem . to Nalezy do elementarnej ludzkiej uczciwosci , - nie wolno przechodzic obojetnie, wobec glupoty, nienawisci zwlaszcza gloszonych publicznie, to nalezy pietnowac ! . tolerujesz glupote, chamstwo, nienawisc, wprowadzanie w blad, dezinformacje,, szowinizm .... tzn. ze to tolerujesz, pod tym sie podpisujesz ! . Odpowiedz Link Zgłoś
amunicyjny1 Re: Nie czytaj i nie komentuj ... 10.10.15, 17:01 mylisz sie i to poteznie . moim zdaniem . to Nalezy do elementarnej ludzkiej uczciwosci , - nie wolno przechodzic obojetnie, wobec glupoty, nienawisci zwlaszcza gloszonych publicznie, to nalezy pietnowac ! . tolerujesz glupote, chamstwo, nienawisc, wprowadzanie w blad, dezinformacje,, szowinizm .... tzn. ze to tolerujesz, pod tym sie podpisujesz ! . Dobrze prawi Odpowiedz Link Zgłoś
ola.z.opola To wylacznie twoja "zdrowa zasada" 10.10.15, 17:06 i nie polecaj jej innym. Forum jest platforma dyskusji, na ktorej kazdy prezentuje swoj punkt widzenia i publikuje go dla wszystkich uczestnikow forum. Czytanie komentarzy skatalogowanych jako jedyne do czytania i komentowania, jest ograniczeniem umyslowym posiadajacego takie zasady i tylko, i tylko wylacznie jego prywatne uczestnictwo w forum. Forum nie jest klubem wzajemnej adoracji, a jedynie dla ciebie takim wlasnie jest. Twoj czas na tym watku spedzasz jako straznik, regulator na nim ruchu, rzecznik "polskiego-matola", czy jako kto? Twoje madrosci zostaw jedynie dla siebie... forumowy matolku. Odpowiedz Link Zgłoś
blueelvic2 Nie badz smieszna ... 10.10.15, 17:17 Twoj wpis, akurat w tym miejscu, jest "smieciowy". Jezeli juz chcialas zabrac glos, to bardziej wskazanym byloby tutaj: forum.gazeta.pl/forum/w,50,158987035,158987126,To_nie_twoja_wina_stary_.html Twoje chamstwo jest wynikiem zespolu napiecia przedmiesiaczkowego czy raczej probleami menopauzy? Tak czy inaczej hormony szaleja i hamuja zdrowy rozsadek. Odpowiedz Link Zgłoś
ola.z.opola Zaskoczona jestem twoim uposledzeniem 10.10.15, 18:03 Zadales sobie trudu, by napisac ten post, ale nigdzie nie doczytalam sie twojej roli w tym watku, ani najmniejszego wytlumaczenia na zadane ci pytania. Nie mow mi gdzie mam pisac - to wylacznie moja sprawa. Natomiast zakonczenie twoich bredzen, utwierdza mnie w przekonaniu, ze mam do czynienia z wyjatkowym prymitywem, prostakiem i chamem... ale skad ty mogles o tym wiedziec? Teraz wiesz. A siooooo forumowy przyglupie Odpowiedz Link Zgłoś
blueelvic2 Ze wzajemnoscia idiotko ... 10.10.15, 19:17 Swoim prymitywnym chamstwem czarujesz ... sama siebie. Poczucie intelektualnego orgazmu czy raczej osobowosc wulgarnej i przegranej kobiety inspiruje ciebie do pisania? Tak czy siak, przypomina to jazde molo kreatywnego kretyna na rowerze - na wstecznym po elektryfikacji kres. Porzyc te parszywe suplementy w swojej diecie takie jak: Fat Burner, Slim Fast i kreatyna. Zamien to na zielony szczypiorek. Efekt masz zapewniony. A teraz spadaj do szamba. Odpowiedz Link Zgłoś
blueelvic2 Czolowe zderzenie idiotki z wlasna ... 11.10.15, 01:10 kreatywnoscia. Czyli sztuczka jak przerobic idiotke na intelektualistke. Jestes mamuska totalnym i wulgarnym impotentem intelektualnym ... i zeby nie bylo juz zadnej watpliwosci, to z deficytem istoty szarej mozgu. Milej niedzieli mamusce zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 A jak nie - to się powiesisz? 10.10.15, 17:06 To my jesteśmy winni, że całe życie, czegokolwiek się dotkniesz, z rąk ci leci? Odpowiedz Link Zgłoś
gobo2 znowu w zyciu ci nie wyszlo 10.10.15, 17:18 zacznij od doliny...! www.youtube.com/watch?v=Hslac_tmcNE polski_francuz napisał: > chcialem stworzyc watek pozytywny o rzeczach i tendencjach, ktore mi sie pozyty > wne wydaja.(...) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Byl zamach w Tunezji-w muzeum 10.10.15, 17:20 Pierwszy . wielu bezmyslnych celebrytow wystapilo z akcja 'wybieram tunezje' namawiajac maluczkich by dalej korzystali z jej oferty turystycznej popierajac jej biznes Doszlo do drugiego zamachu ,z morza wynrzyl sie terrorysta I na plazy rostrzelal kilkunastu bezbronnych polnagich plazowiczow PF sadzi ,ze pare miesiecy minelo , tluszcza gojow ktora utracila swych najblizszych zapomniala I zreszta nigdy nie liczyla sie w tym wielkim biznesie , ktory nazywa sie destabilizacja Europy przez destabilizacje pn Afryki I Srodkowego Wschodu bo to tam ropa tryska I obrodzila dolarami... wiec sobie dlubie w nosie I plodzi glupawy watek , a gdy odzew nie jest pozytywny smarcze drugim watkiem Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Nareszcie 10.10.15, 19:12 wytlumaczenie: chodzi o wielki byznes destabilizacji Europy i BW. I jeszcze motywacja autora: dlubanie w nosie. Wszystko teraz jasne. PF Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Nareszcie poznales prawde 10.10.15, 19:39 a prawda to wolnosc ktora tobie nie jest potrzebna , dlubac w nosie mozna I bez niej , political correctness tego jeszcze nie zabrania Jak zabroni PF wydlubie stamtad inny watek Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Nareszcie poznales prawde 10.10.15, 19:43 Popatrzmy po marksistowsku: kto destabilizuje? Albo kto ma w tym interes? Wspominasz rope. Ropa jest teraz pewnie gdzies za 40-60 US$/160 L i jest tania. Co wynika z eksportu ropu z lupkow. No i teraz jaki jest zwiazek miedzy wiosna arabska i cena ropy? PF Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 sorry,sadzilem ze jestes wyksztlcony-to byl Tuwim 10.10.15, 19:57 - - O, przyjacielu nieuczony, Mój bliźni z tej czy innej ziemi! Wiedz, że na trwogę biją w dzwony Króle z panami brzuchatemi; Wiedz, że to bujda, granda zwykła, Gdy ci wołają: "Broń na ramię!", Że im gdzieś nafta z ziemi sikła I obrodziła dolarami; Że coś im w bankach nie sztymuje, Że gdzieś zwęszyli kasy pełne Lub upatrzyły tłuste szuje Cło jakieś grubsze na bawełnę. Rżnij karabinem w bruk ulicy! Twoja jest krew, a ich jest nafta! I od stolicy do stolicy Zawołaj broniąc swej krwawicy: "Bujać - to my, panowie szlachta!" ale co mam wymagac , kaczka tez kiedys ujejsskiego cytowal , by ptem go lemingi od satanistow wyzywali to bylo jakos tak ' inni szatani tam byli czynni' he.he Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: sorry,sadzilem ze jestes wyksztlcony-to byl T 10.10.15, 20:14 No worries. Jestem wyksztalcony scisle a nie wyksztlcony:) PF Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 Swietnie , franca ! 12.10.15, 15:46 - Ale my wiemy , ze jestes" wyksztlcony scisle"...bardzo scisle , ha,ha,ha... Odpowiedz Link Zgłoś
br0f Re: sorry,sadzilem ze jestes wyksztlcony-to byl T 12.10.15, 19:58 i jaki pozytek z tego scislego (wazkiego wyksztalcenia) ? brak ci myslenia przyczynowo - skutkowego Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 "Popatrzmy po marksistowsku".... 12.10.15, 12:19 -Masz w tym spore doswiadczenie , franky... Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Zapomniales juz, Krystian ? 10.10.15, 19:47 ze: "nie ma wolnosci dla WROGOW Wolnosci"... ale jest Wolnosc - dla myslacych inaczej. PF - raczej wrogiem Wolnosci nie jest... tolerujemy sie z nm pokojowo na tym forum - juz cala DEKADE... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Zapomniales juz, Krystian ? 10.10.15, 19:54 Niech pisze. Arogancnieje bo Jarek sie pewnie znow zalapie na wladze i jego zwolennikom ciut odbija. PF Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Zapomniales juz, Krystian ? 10.10.15, 20:06 a teraz jestes h....doskonale wiesz ze to samo pisalem nascie lat temu I jak krowa nie zmienialem pogladow , moja sygnaturka jest tak samo stara jak moja pamiec o twoich pogladach Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Zapomniales juz, Krystian ? 10.10.15, 20:11 Moje poglady ewoluuje tu czy tam bo iswiat sie zmiania a ja za nim. Miejmy nadzieje ze i Jarek sie zmienil. Na lepsze. PF Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 Re: Zapomniales juz, Krystian ? 13.10.15, 12:42 Minela godzina 20-a.- "Pije tylko czerwone wino do kolacji"...to widac. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k ale co z tymi NIE myslacymi ? 10.10.15, 20:06 NIEmyslacym w demokracji zabiera sie Kalasze i Mikrofony - ale nie Zycie... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 no Jeez , popatrz do gory na moja literowke 10.10.15, 20:46 z kim tu dyskutowac , komu co zabierac jak juz jaj dawno nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
ola.z.opola Do asystenta "polskiego-matola" sie zwracasz? 10.10.15, 21:00 "j-k", alias wlochatek matolek, myje tylko kaczki (oczywiscie do sikania) w laboratorium "alchemii i ekumenizmu"... tamtego przyglupa. Uswiadom mitomanowi "z wyksztalceniem", w jak niedbaly sposob on pisze - pomijajac durna tresc postow tego uposledzonego osobnika. Odpowiedz Link Zgłoś
br0f moja rada Franky 11.10.15, 01:23 zanim cokolwiek napiszesz poszukaj zwiazku tematu z miedzynarodowa finansowka. bo widzisz Franky dzis nic za darmo nawet za dostanie po ryju trzeba zaplacic. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 Zenujace , doprawdy zenujace...wstyd. 11.10.15, 18:35 Odnosze wrazenie ,ze nasz wychowanek TPPR "wypil nieco czerwonego wina do kolacji"....byl mniej zenujacy , gdy wyzywal forumowiczki i forumowiczow od prostytutek , scierw i g.wna , byl mniej zenujacy , gdy tak bardzo sie cieszyl z niszczenia Libii przez Sarkovitza i Leviego... " Francuzi pokazali ,ze maja jaja i odwage"...cos z pefciowej poezji. Odpowiedz Link Zgłoś