Dodaj do ulubionych

Kolejny Amerykanin zginął w Iraku

IP: *.fbx.proxad.net 25.09.04, 15:27
I po co to wszysko?
Obserwuj wątek
    • Gość: mirek Re: Kolejny Amerykanin zginął w Iraku IP: *.fbx.proxad.net 25.09.04, 15:28
      Panie Bush lec sobie sam tam walczyca zolnierzy to pan zostaw w
      spokoju....oni maja swoje rodziny i chca do nich wrocic! a jak pan nie wierzy
      to niech sie pan ich spyta!!!!
      • Gość: PANZWAMI TO NIE JEST WOJSKO Z POBORU! IP: *.dickensa.waw.pl / *.crowley.pl 25.09.04, 15:38
        Skoro wstąpili do wojska to chyba wiedzą, że nikt nie będzie do nich strzelał z
        pistoletu na wodę.
        • Gość: Adam Rambo IP: 62.139.1.* 25.09.04, 19:19
          Ale jeden Rambo zwyciężał w całym Wietnamie.
          Jak ktoś pakuje i ogląda takie filmy też chce się sprawdzić.
      • Gość: meerkat Lewactwo putina IP: *.dip.t-dialin.net 25.09.04, 16:07
        > Panie Bush lec sobie sam tam walczyca zolnierzy to pan zostaw w
        > spokoju....oni maja swoje rodziny i chca do nich wrocic! a jak pan nie wierzy
        > to niech sie pan ich spyta!!!!

Komusze lewactwo Putina nigdy nie zrozumia , ze zadaniem zolnierzy jest ginac
        za demokracje.

Sam wiem najlepiej , bo zanim zwiedzilem caly swiat ( prawie )
        bylem w Wietnamie 6 razy dluzej niz sen. Kerry
        i wielokrotnie prawie mnie nie zabito,
        choc Wietnamczyka nigdy nie udalo sie zranic mnie w posladki lub plecy !!

• wjesio Re: Lewactwo putina 25.09.04, 16:24
          Gość portalu: meerkat napisał(a):

> > Panie Bush lec sobie sam tam walczyca zolnierzy to pan zostaw w
          > > spokoju....oni maja swoje rodziny i chca do nich wrocic! a jak pan nie wi
          > erzy
          > > to niech sie pan ich spyta!!!!
          >
          > Komusze lewactwo Putina nigdy nie zrozumia , ze zadaniem zolnierzy jest ginac
          > za demokracje.

Jezeli juz, to raczej jej bronic.

> Sam wiem najlepiej , bo zanim zwiedzilem caly swiat ( prawie )
          > bylem w Wietnamie 6 razy dluzej niz sen. Kerry
          > i wielokrotnie prawie mnie nie zabito,
          > choc Wietnamczyka nigdy nie udalo sie zranic mnie w posladki lub plecy !!

meerkat ty byles w Wietnamie z delegacja zetempowcow odwiedzic dziadka
          Hosziminga czy jak mu tam bylo, a od blasku jaki od niego bil to ci odjebalo i
          masz rozdwojenie jazni, raz piszesz z ip w Polsce a chwile pozniej
          w Niemczech I TO JEST FASCYNUJACE ze tak doslownie cie rozdwoilo.
          • Gość: meerkat Re: Lewactwo putina IP: *.dip.t-dialin.net 25.09.04, 16:43
            > meerkat ty byles w Wietnamie z delegacja zetempowcow odwiedzic dziadka
            > Hosziminga czy jak mu tam bylo, a od blasku jaki od niego bil to ci odjebalo
            i
            > masz rozdwojenie jazni, raz piszesz z ip w Polsce a chwile pozniej
            > w Niemczech I TO JEST FASCYNUJACE ze tak doslownie cie rozdwoilo.

Mam wielu znajomych w mossadzie , dobrze zarabiam na uniwersytecie w
            Stanfordzie wykladami , wiec podrozuje z laptopem
            i moge zacierac slady jak mi sie tylko podoba , bo jestem bogaty -
            i jak bede chcial to moge cie odnalesc i oddac do sadu za insynuacje jak
            Volksdeutscha Haanesa . lewacki hamie !
            • Gość: flashnet prawdziwy meerkat ma polski IP a nie niemiecki IP: *.net.flashnet.pl 25.09.04, 17:44
              • Gość: meerkat Re: prawdziwy meerkat ma polski IP a nie niemieck IP: *.dip.t-dialin.net 25.09.04, 17:52

Jest pan w BLEDZIE - prawdziwy Meerkat ma prawdziwy IP w VOA
                ... lub ostatnio gdzie chce i lubi.
    • Gość: pacyfista to smutne tak jak masakra tysiecy Irakijczykow IP: *.88.63.81.cust.bluewin.ch 25.09.04, 15:36
      a wszystko w wyniku paranoi Busha (Kwasniewski tez przed Trybunal! ). Najechano
      suwerenny kraj , zmasakrowano dziesiatki tysiecy Irakijczykow, dopuszczono sie
      zbrodni wojennych,, zginelo ponad 1000 Amerykanow i kilka tysiecy zostalo
      rannych. Winni przed Sad lub pluton egzekucyjny ?..
      • Gość: PANZWAMI A ten dalej swoje... IP: *.dickensa.waw.pl / *.crowley.pl 25.09.04, 15:41
      • Gość: Alfred Trzeba byc slepym, aby nie zauwazyc, ze USA IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 25.09.04, 15:48
        lub jej prezydent maja taka przewage w swiecie, ze nikt nie moze podwazyc
        militarnie lub legislacyjnie celow amerykanskiej polityki. Weto USA w ONZ
        wystarczy aby zniwelowac do kosza wszystkie zadania potepienia akcji USA.
        Zreszta, rezolucje ONZ to papier. jak wojsko USA nie wprowadzi ich w zycie to
        kto to zrobi? Francja? Potega militarna USA nie ma rownych i w zwiazku z tym,
        tez nikt nie moze zapobiec decyzjom prezydenta. Jedynie wyborcy moga zmienic
        prezydenta ale to nie zmienia dlugofalowych celow USA.
        • Gość: Adam Re: Trzeba byc slepym, aby nie zauwazyc, ze USA IP: 195.185.151.* 25.09.04, 19:28
          Hitler, Aleksander Wielki, St. Rzym i Egipt też nie mieli sobie równych militarnie. Pozostało po nich tylko wspomnienie.
      • Gość: meerkat Re: to smutne tak jak masakra tysiecy Irakijczyko IP: *.dip.t-dialin.net 25.09.04, 16:11
        > a wszystko w wyniku paranoi Busha (Kwasniewski tez przed Trybunal! ).
        Najechano
        >
        > suwerenny kraj , zmasakrowano dziesiatki tysiecy Irakijczykow, dopuszczono
        sie
        > zbrodni wojennych,, zginelo ponad 1000 Amerykanow i kilka tysiecy zostalo
        > rannych. Winni przed Sad lub pluton egzekucyjny ?..

Radze ci pacyfie uspokuj sie , bo jako wykladowca mam wielu znajomych wsrod
        Mossadu i jako Amerykanin i program dyrektor ( z konca kanedcji pr. Busha
        przejde na rzadowa emeryture ) moge cie zalatwic kiedy tylko zechce
        bo wiele widzialem juz na swiecie i bardzo dobrze zarabiam - lewacki hamie.

• wjesio Re: to smutne tak jak masakra tysiecy Irakijczyko 25.09.04, 16:26
          Gość portalu: meerkat napisał(a):

> Radze ci pacyfie uspokuj sie , bo jako wykladowca mam wielu znajomych wsrod
          > Mossadu i jako Amerykanin i program dyrektor ( z konca kanedcji pr. Busha
          > przejde na rzadowa emeryture ) moge cie zalatwic kiedy tylko zechce
          > bo wiele widzialem juz na swiecie i bardzo dobrze zarabiam - lewacki hamie.

czy twoj tato przypadkiem nie pracowal przy napelnianiu pociskow zubozonym
          uranem?
          • Gość: meerkat Re: to smutne tak jak masakra tysiecy Irakijczyko IP: *.dip.t-dialin.net 25.09.04, 16:37
            > czy twoj tato przypadkiem nie pracowal przy napelnianiu pociskow zubozonym
            > uranem?

wiem , myslisz tak bo my Amerykanie mamy duzo azbestu i uranu
            Ale jestes w bledzie lewaku !!!
            ... moj Tato byl pilotem RAF-u i duzo latal , a mama byla szlachcianka z pn.
            Karoliny.

Ja udowodnilem , ze jestem program direktor , zdobylem w USA wielko pozycjie ,
            bo sie tam urodzilem i dlatego mi tak zazdroscisz bolszewiku.
            • Gość: Mietek Director... IP: *.dynamic.mts.net 27.09.04, 01:53
              Program direktor niepisaty, nieczytaty ? Hmmm...
    • Gość: Alfred Masz prawo do krytyki, bo ktos za to ginie, idioto IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 25.09.04, 16:16
      W Islamie ucinaja glowe jak krytykujesz, religie, Koran, Mahometa, szarie,
      polozenie kobiet, zabijanie homoseksualistow, uciananie glow i rak a przede
      wszystkim wladze imamow, ajatolahow i calej swoloczy islamskiej. A tu mozesz
      krytykowac wszystko i wszystkich. moga Cie najwyzej skazac za nawolywanie do
      terroryzmu ale to samoobrona spoleczenstwa. Wolnosc do wypowiedzi nie moze
      zagryzc wolnosci.
      • Gość: meerkat Re: Masz prawo do krytyki, bo ktos za to ginie, i IP: *.dip.t-dialin.net 25.09.04, 16:55

Daj spokuj !!
        lewactwo nigdy tego nie zrozumie.

Tak np. jak ja -
        chociaz mama byla szlachcianka i urodzilem sie w Pn. Karolinie wiec zrobilem
        wielka kariere i jestem program dyrektorem i dodatkowo wykladam
        , to wszystko dzieki demokracji choc moge mowic i pisac co mi sie podoba bo
        jestem kims , super zarabiam i tylko sobie podruzuje.

To wszystko dlatego , ze mamy w USA demokracje , duzo bomb , rakiet i granatow.

Jak zdemokratyzujemy arabstwo w Iraku , to moze pujde na emeryture federalna ,
        bo w Nepalu jeszcze nie bylem a chetnie bym sobie tam pojechal.
        • Gość: 666 Re: Masz prawo do krytyki, bo ktos za to ginie, i IP: *.home1.cgocable.net 25.09.04, 18:39
          czy ti to gabriela kejsi
      • Gość: Adam Re: Masz prawo do krytyki, bo ktos za to ginie, i IP: 195.185.151.* 25.09.04, 19:32
        Możesz przypomnieć ile osób w tym niewinnych lub chorych psychicznie wysłał (to on miał prawo łaski) Krzak Młodszy na usmażenie żywcem na krześle elektrycznym.
    • Gość: wiedzialem Re: Kolejny Amerykanin zginął w Iraku IP: 5.3.1R3D* / 212.29.206.* 25.09.04, 16:38
      Po co to wszystko?
      moze ktos i wiedzial
      ale zapomnial
      ile nie chce przegrac
      co nie przegrac
      tez nie wie
      cos wybuchlo. nie pamietam. A o co chodzi?
      kto jestescie. co jestescie. gdzie jestem. po jaki czort.
      tylko ten nic nie wie , kto wie!
    • Gość: antek Re: Kolejny Amerykanin zginął w Iraku IP: *.sympatico.ca 25.09.04, 16:55
      "Według Pentagonu, od początku amerykańskiej inwazji na Irak zginęło w tym
      kraju tysiąc czterdziestu czterech amerykańskich żołnierzy."
      Te informacje sa tak wiarygodne jak kiedys informacje Radia Erewan
      • Gość: and Re: meerkat IP: *.182.5.15.adsl.snet.net 26.09.04, 04:21
        Czytam i nie dowierzam... Jak mozna w tak prymitywny sposob, jak dopuszcza sie
        tego Pan " Meerkat" prowokowac. Wypil Pan dzisiaj za duzo???

Zacznij pan wiecej czytac i sluchac madrzejszych, bo klapki na oczy juz panu
        dawno spadly na oczy.
      • Gość: PP Re: Kolejny Amerykanin zginął w Iraku IP: 207.7.202.* 27.09.04, 03:27
        Takie bylo jego zyczenie, ktore wypelnili ci, ktorych o to prosil. Jesli dorosly
        chlop wobec tylu dowodow, ze sluzy szajce ludzkich odpadow ciagle nie wie, ze
        pomaga w popelnieniu zbrodni, to jego sprawa.
    • Gość: rycerz Re: Kolejny Amerykanin zginął w Iraku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 14:50
      kolejny szlachetny rycerz polegl o walce o SLUSZNA sprawe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka