Gość: mirek IP: *.fbx.proxad.net 25.09.04, 15:27 I po co to wszysko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mirek Re: Kolejny Amerykanin zginął w Iraku IP: *.fbx.proxad.net 25.09.04, 15:28 Panie Bush lec sobie sam tam walczyca zolnierzy to pan zostaw w spokoju....oni maja swoje rodziny i chca do nich wrocic! a jak pan nie wierzy to niech sie pan ich spyta!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PANZWAMI TO NIE JEST WOJSKO Z POBORU! IP: *.dickensa.waw.pl / *.crowley.pl 25.09.04, 15:38 Skoro wstąpili do wojska to chyba wiedzą, że nikt nie będzie do nich strzelał z pistoletu na wodę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Rambo IP: 62.139.1.* 25.09.04, 19:19 Ale jeden Rambo zwyciężał w całym Wietnamie. Jak ktoś pakuje i ogląda takie filmy też chce się sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Lewactwo putina IP: *.dip.t-dialin.net 25.09.04, 16:07 > Panie Bush lec sobie sam tam walczyca zolnierzy to pan zostaw w > spokoju....oni maja swoje rodziny i chca do nich wrocic! a jak pan nie wierzy > to niech sie pan ich spyta!!!! Komusze lewactwo Putina nigdy nie zrozumia , ze zadaniem zolnierzy jest ginac za demokracje. Sam wiem najlepiej , bo zanim zwiedzilem caly swiat ( prawie ) bylem w Wietnamie 6 razy dluzej niz sen. Kerry i wielokrotnie prawie mnie nie zabito, choc Wietnamczyka nigdy nie udalo sie zranic mnie w posladki lub plecy !! Odpowiedz Link Zgłoś
wjesio Re: Lewactwo putina 25.09.04, 16:24 Gość portalu: meerkat napisał(a): > > Panie Bush lec sobie sam tam walczyca zolnierzy to pan zostaw w > > spokoju....oni maja swoje rodziny i chca do nich wrocic! a jak pan nie wi > erzy > > to niech sie pan ich spyta!!!! > > Komusze lewactwo Putina nigdy nie zrozumia , ze zadaniem zolnierzy jest ginac > za demokracje. Jezeli juz, to raczej jej bronic. > Sam wiem najlepiej , bo zanim zwiedzilem caly swiat ( prawie ) > bylem w Wietnamie 6 razy dluzej niz sen. Kerry > i wielokrotnie prawie mnie nie zabito, > choc Wietnamczyka nigdy nie udalo sie zranic mnie w posladki lub plecy !! meerkat ty byles w Wietnamie z delegacja zetempowcow odwiedzic dziadka Hosziminga czy jak mu tam bylo, a od blasku jaki od niego bil to ci odjebalo i masz rozdwojenie jazni, raz piszesz z ip w Polsce a chwile pozniej w Niemczech I TO JEST FASCYNUJACE ze tak doslownie cie rozdwoilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Re: Lewactwo putina IP: *.dip.t-dialin.net 25.09.04, 16:43 > meerkat ty byles w Wietnamie z delegacja zetempowcow odwiedzic dziadka > Hosziminga czy jak mu tam bylo, a od blasku jaki od niego bil to ci odjebalo i > masz rozdwojenie jazni, raz piszesz z ip w Polsce a chwile pozniej > w Niemczech I TO JEST FASCYNUJACE ze tak doslownie cie rozdwoilo. Mam wielu znajomych w mossadzie , dobrze zarabiam na uniwersytecie w Stanfordzie wykladami , wiec podrozuje z laptopem i moge zacierac slady jak mi sie tylko podoba , bo jestem bogaty - i jak bede chcial to moge cie odnalesc i oddac do sadu za insynuacje jak Volksdeutscha Haanesa . lewacki hamie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flashnet prawdziwy meerkat ma polski IP a nie niemiecki IP: *.net.flashnet.pl 25.09.04, 17:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Re: prawdziwy meerkat ma polski IP a nie niemieck IP: *.dip.t-dialin.net 25.09.04, 17:52 Jest pan w BLEDZIE - prawdziwy Meerkat ma prawdziwy IP w VOA ... lub ostatnio gdzie chce i lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacyfista to smutne tak jak masakra tysiecy Irakijczykow IP: *.88.63.81.cust.bluewin.ch 25.09.04, 15:36 a wszystko w wyniku paranoi Busha (Kwasniewski tez przed Trybunal! ). Najechano suwerenny kraj , zmasakrowano dziesiatki tysiecy Irakijczykow, dopuszczono sie zbrodni wojennych,, zginelo ponad 1000 Amerykanow i kilka tysiecy zostalo rannych. Winni przed Sad lub pluton egzekucyjny ?.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PANZWAMI A ten dalej swoje... IP: *.dickensa.waw.pl / *.crowley.pl 25.09.04, 15:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred Trzeba byc slepym, aby nie zauwazyc, ze USA IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 25.09.04, 15:48 lub jej prezydent maja taka przewage w swiecie, ze nikt nie moze podwazyc militarnie lub legislacyjnie celow amerykanskiej polityki. Weto USA w ONZ wystarczy aby zniwelowac do kosza wszystkie zadania potepienia akcji USA. Zreszta, rezolucje ONZ to papier. jak wojsko USA nie wprowadzi ich w zycie to kto to zrobi? Francja? Potega militarna USA nie ma rownych i w zwiazku z tym, tez nikt nie moze zapobiec decyzjom prezydenta. Jedynie wyborcy moga zmienic prezydenta ale to nie zmienia dlugofalowych celow USA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Trzeba byc slepym, aby nie zauwazyc, ze USA IP: 195.185.151.* 25.09.04, 19:28 Hitler, Aleksander Wielki, St. Rzym i Egipt też nie mieli sobie równych militarnie. Pozostało po nich tylko wspomnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Re: to smutne tak jak masakra tysiecy Irakijczyko IP: *.dip.t-dialin.net 25.09.04, 16:11 > a wszystko w wyniku paranoi Busha (Kwasniewski tez przed Trybunal! ). Najechano > > suwerenny kraj , zmasakrowano dziesiatki tysiecy Irakijczykow, dopuszczono sie > zbrodni wojennych,, zginelo ponad 1000 Amerykanow i kilka tysiecy zostalo > rannych. Winni przed Sad lub pluton egzekucyjny ?.. Radze ci pacyfie uspokuj sie , bo jako wykladowca mam wielu znajomych wsrod Mossadu i jako Amerykanin i program dyrektor ( z konca kanedcji pr. Busha przejde na rzadowa emeryture ) moge cie zalatwic kiedy tylko zechce bo wiele widzialem juz na swiecie i bardzo dobrze zarabiam - lewacki hamie. Odpowiedz Link Zgłoś
wjesio Re: to smutne tak jak masakra tysiecy Irakijczyko 25.09.04, 16:26 Gość portalu: meerkat napisał(a): > Radze ci pacyfie uspokuj sie , bo jako wykladowca mam wielu znajomych wsrod > Mossadu i jako Amerykanin i program dyrektor ( z konca kanedcji pr. Busha > przejde na rzadowa emeryture ) moge cie zalatwic kiedy tylko zechce > bo wiele widzialem juz na swiecie i bardzo dobrze zarabiam - lewacki hamie. czy twoj tato przypadkiem nie pracowal przy napelnianiu pociskow zubozonym uranem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Re: to smutne tak jak masakra tysiecy Irakijczyko IP: *.dip.t-dialin.net 25.09.04, 16:37 > czy twoj tato przypadkiem nie pracowal przy napelnianiu pociskow zubozonym > uranem? wiem , myslisz tak bo my Amerykanie mamy duzo azbestu i uranu Ale jestes w bledzie lewaku !!! ... moj Tato byl pilotem RAF-u i duzo latal , a mama byla szlachcianka z pn. Karoliny. Ja udowodnilem , ze jestem program direktor , zdobylem w USA wielko pozycjie , bo sie tam urodzilem i dlatego mi tak zazdroscisz bolszewiku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Director... IP: *.dynamic.mts.net 27.09.04, 01:53 Program direktor niepisaty, nieczytaty ? Hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred Masz prawo do krytyki, bo ktos za to ginie, idioto IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 25.09.04, 16:16 W Islamie ucinaja glowe jak krytykujesz, religie, Koran, Mahometa, szarie, polozenie kobiet, zabijanie homoseksualistow, uciananie glow i rak a przede wszystkim wladze imamow, ajatolahow i calej swoloczy islamskiej. A tu mozesz krytykowac wszystko i wszystkich. moga Cie najwyzej skazac za nawolywanie do terroryzmu ale to samoobrona spoleczenstwa. Wolnosc do wypowiedzi nie moze zagryzc wolnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Re: Masz prawo do krytyki, bo ktos za to ginie, i IP: *.dip.t-dialin.net 25.09.04, 16:55 Daj spokuj !! lewactwo nigdy tego nie zrozumie. Tak np. jak ja - chociaz mama byla szlachcianka i urodzilem sie w Pn. Karolinie wiec zrobilem wielka kariere i jestem program dyrektorem i dodatkowo wykladam , to wszystko dzieki demokracji choc moge mowic i pisac co mi sie podoba bo jestem kims , super zarabiam i tylko sobie podruzuje. To wszystko dlatego , ze mamy w USA demokracje , duzo bomb , rakiet i granatow. Jak zdemokratyzujemy arabstwo w Iraku , to moze pujde na emeryture federalna , bo w Nepalu jeszcze nie bylem a chetnie bym sobie tam pojechal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: Masz prawo do krytyki, bo ktos za to ginie, i IP: *.home1.cgocable.net 25.09.04, 18:39 czy ti to gabriela kejsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Masz prawo do krytyki, bo ktos za to ginie, i IP: 195.185.151.* 25.09.04, 19:32 Możesz przypomnieć ile osób w tym niewinnych lub chorych psychicznie wysłał (to on miał prawo łaski) Krzak Młodszy na usmażenie żywcem na krześle elektrycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzialem Re: Kolejny Amerykanin zginął w Iraku IP: 5.3.1R3D* / 212.29.206.* 25.09.04, 16:38 Po co to wszystko? moze ktos i wiedzial ale zapomnial ile nie chce przegrac co nie przegrac tez nie wie cos wybuchlo. nie pamietam. A o co chodzi? kto jestescie. co jestescie. gdzie jestem. po jaki czort. tylko ten nic nie wie , kto wie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: Kolejny Amerykanin zginął w Iraku IP: *.sympatico.ca 25.09.04, 16:55 "Według Pentagonu, od początku amerykańskiej inwazji na Irak zginęło w tym kraju tysiąc czterdziestu czterech amerykańskich żołnierzy." Te informacje sa tak wiarygodne jak kiedys informacje Radia Erewan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: and Re: meerkat IP: *.182.5.15.adsl.snet.net 26.09.04, 04:21 Czytam i nie dowierzam... Jak mozna w tak prymitywny sposob, jak dopuszcza sie tego Pan " Meerkat" prowokowac. Wypil Pan dzisiaj za duzo??? Zacznij pan wiecej czytac i sluchac madrzejszych, bo klapki na oczy juz panu dawno spadly na oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PP Re: Kolejny Amerykanin zginął w Iraku IP: 207.7.202.* 27.09.04, 03:27 Takie bylo jego zyczenie, ktore wypelnili ci, ktorych o to prosil. Jesli dorosly chlop wobec tylu dowodow, ze sluzy szajce ludzkich odpadow ciagle nie wie, ze pomaga w popelnieniu zbrodni, to jego sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rycerz Re: Kolejny Amerykanin zginął w Iraku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 14:50 kolejny szlachetny rycerz polegl o walce o SLUSZNA sprawe. Odpowiedz Link Zgłoś