Gość: pacyfista IP: *.88.63.81.cust.bluewin.ch 25.09.04, 15:32 przeniesc Izrael na Alaske a Swiecie zapanuje spokoj... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maruda Re: Izrael zablokował wyjazd Palestyńskich agentó IP: *.gdynia.mm.pl 25.09.04, 15:43 Gość portalu: pacyfista napisał(a): > przeniesc Izrael na Alaske a Swiecie zapanuje spokoj... ************************* Wątpię, rozpoczną wojnę z Kanadą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cc Re: Izrael zablokował wyjazd Palestyńskich agentó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 00:26 Gość portalu: maruda napisał(a): > Gość portalu: pacyfista napisał(a): > > > przeniesc Izrael na Alaske a Swiecie zapanuje spokoj... > > Wątpię, rozpoczną wojnę z Kanadą. O co? Jaką wojnę rozpoczęli? Kiedy? Encyklopiedia twierdzi, że żadnej. Rozumiem: mieli czelność wygrać i nie dać się pomordować Arabom, którzy bardzo pragnęli skończyć to, co ich duchowy przywódca Hitler zaczął. Oj, wstrętne Żydy. Oglądałeś może <www.tellthechildrenthetruth.com/gallery/ >? Jakimi gnidami muszą być tacy ludzie jak maruda i pacyfista by z Polski, kraju tak umęczonego przez faszyzm popierać dzieła Hitlera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IZRAELSKA RABAJOWA LEPIEJ TANIO OBCIAC GLOWKI MUZULMANOM IP: *.sympatico.ca 26.09.04, 05:09 Po co sie piescic z muzulmanami. Obciac tanio glowki. Chetni filantropi sie znajda. Najlepiej zrobic to po cichu i pozna noca. Elektrycznosc przeciez kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilo kłamiesz IP: *.net / *.pl 26.09.04, 14:32 o ile pamietam to niemcy robili obozy koncentracyjne, getta dla zydkow, teraz oni, pamitajac to wszystko jako ofiary w sposób udoskonalony robią holokaust dla palestynczyków. to tak jak z psami - jak go wiekszy pogryzie pare razy to potem pamieta jak to sie robi, i dla "samoobrony" agresywny sie staje i inne gryzie bez opamietania. zydzi sa tacy sami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Re: Izrael zablokował wyjazd Palestyńskich agentó IP: *.dip.t-dialin.net 25.09.04, 15:50 Radze ci pacyfie uspokuj sie , bo jako wykladowca mam wielu znajomych wsrod Mossadu i jako Amerykanin i program dyrektor ( z konca kanedcji pr. Busha przejde na rzadowa emeryture ) moge cie zalatwic kiedy tylko zechce bo wiele widzialem juz na swiecie i bardzo dobrze zarabiam - lewacki hamie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tn Re: Izrael zablokował wyjazd Palestyńskich agentó IP: *.chello.pl 25.09.04, 20:26 co to za idiota jeden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ram Re: Izrael zablokował wyjazd Palestyńskich agentó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 02:50 to juz gdzieś czytałem ... Radze ci ....... uspokuj sie , bo jako wykladowca mam wielu znajomych wsrod > Mossadu i jako Amerykanin i program dyrektor ( z konca kanedcji pr. Busha > przejde na rzadowa emeryture ) moge cie zalatwic kiedy tylko zechce > bo wiele widzialem juz na swiecie i bardzo dobrze zarabiam - lewacki hamie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ihim dlaczego Palestynczycy nienawidza Zydow??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 16:02 odpowiedz znajdziesz na raport.blox.pl/html Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred A teraz zaproponuj jak to zrobisz, bisurmanie z IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 25.09.04, 16:09 chello. Czy jak przechodziles na Islam to obrzezanie bolalo, ze taki zgorzknialy jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefet Re: Izrael zablokował wyjazd Palestyńskich agentó IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.04, 16:15 przeniesc Izrael na Alaske a Swiecie zapanuje spokoj... Zwariowałeś wyzabijają misie polarne, foki oskarżą o antysemityzm o od wielorybów zażądają zadośćuczynienia za holokaust. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowa Re: Izrael zablokował wyjazd Palestyńskich agentó IP: *.red.bezeqint.net 25.09.04, 18:56 ja misle ze ciebie czeba poslac do alski anie israel.ty jestes barco gwopi czwowek Odpowiedz Link Zgłoś
moskowit Re: Izrael zablokował wyjazd Palestyńskich agentó 25.09.04, 20:07 Gość portalu: wowa napisał(a): > ja misle ze ciebie czeba poslac do alski anie israel.ty jestes barco gwopi czwo wek Ej, Wowka, priwiet!! Ty pisz po rosyjsku, jesli masz klopoty z polskim, a ja bede tlumaczyl ;) Mi tam nie przyskadz, ze jestes Zydem. Wole was, jak tych smierdzieli muslimskich! A tych glupich pacanow nie wysylaj na Alaske, bo i tam zasmrodza:))) Niech sobie smrodza, gdzie sa ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus Pisz jak chcesz, latwiej cie zrozumiec niz tych co IP: *.fastres.net 25.09.04, 21:36 doskonale po polsku pisza, ale nie wiedza co pisza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacyfista Palestyńczycy to terrorystyczne prosiaki ... IP: *.bielsko.msk.pl 25.09.04, 16:32 A najwiekszy - to ten smierdzący pajac z kraciastą szmatą na głowie .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praw.pacyfista,ch. agenci CIA-Mossad/nicki z.pl/.se /to nie pacyfista IP: *.88.63.81.cust.bluewin.ch 25.09.04, 16:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar Re: agenci CIA-Mossad/nicki z.pl/.se /to nie pacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 00:37 Czy prawdziwy pacyfista.ch oznacza ni mniej ni więcej to o czym myślę? A wymyśliłem: prawdziwy pacyfista.ch.j. Zgadza się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred Ale sie bandyta dorobil. BBC podawala, ze ma 200 IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 25.09.04, 16:39 milionow dolcow. A Arabki nie maja na mydlo i smierdza jak wielbladzice. Czemu one tak waniaja w tej 'palestynie'. Znajoma pojechala na terapie nad Morze Martwe. Mowila, ze za kazda muzulmanka ciagnie sie zapach jak ze stajni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Ale sie bandyta dorobil. BBC podawala, ze ma IP: *.gdynia.mm.pl 25.09.04, 16:55 Gość portalu: Alfred napisał(a): > milionow dolcow. A Arabki nie maja na mydlo i smierdza jak wielbladzice. ************************** To powinno Ci pasować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Re: Ale sie bandyta dorobil. BBC podawala, ze ma IP: *.dip.t-dialin.net 25.09.04, 18:09 > milionow dolcow. A Arabki nie maja na mydlo i smierdza jak wielbladzice. > Czemu > one tak waniaja w tej 'palestynie'. Znajoma pojechala na terapie nad Morze > Martwe. Mowila, ze za kazda muzulmanka ciagnie sie zapach jak ze stajni. Myslalem Panie Alfredzie , ze Pan czyta Hamleta , Londona lub przynajmniej stary testament - A Pan tu lazi po stajniach Wynika z tego , ze polskich azbesciazy w USA nigdzie tak nie ciagnie jak do miejsca urodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski Re: Ale sie bandyta dorobil. BBC podawala, ze ma IP: *.dip.t-dialin.net 25.09.04, 18:18 Z tymi Testamentami to ci sie troche pomylilo. Napewno chodzilo ci o Nowy,ze starym nie jestesmy za bardzo obeznani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Re: Ale sie bandyta dorobil. BBC podawala, ze ma IP: *.dip.t-dialin.net 25.09.04, 18:30 > Z tymi Testamentami to ci sie troche pomylilo. > Napewno chodzilo ci o Nowy,ze starym nie jestesmy za bardzo obeznani. Nic mi sie nie myli , bo ja Meerkat wykladam , jestem Amerykaninem i nigdy mi sie nic nie myli , bo na wszystko nasz prezydent ma plan. Teraz dopiero rozumie dlaczego Polacy modla sie do Papieza , Matki Jezusa lub nawet do osranego okna w kiblu pralata Jankowskiego lub innym domu publicznym ! Wy Barany nie znacie przeciez nawet 1-szego z 10-ciu przykazan !! Nie macie pojecia , ze nasz Prezydent Bush dostal suspente na 6-te , 8 , 9, i 10 przykazanie w ktorym pominieto omylkowo w przymierzu z Bogiem rope naftowa !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: Ale sie bandyta dorobil. BBC podawala, ze ma IP: *.wi.rr.com 25.09.04, 18:42 meerkat! Mozesz mi powiedziec o czym ty pierdolisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymek Z meerkata taki profesor (pardons: program ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 18:58 ... dyrektor) jak z mysiej d... Reisetasche Gość portalu: meerkat napisał(a): > Nie macie pojecia , ze nasz Prezydent Bush dostal suspente A możesz Ty, o mędrcze, wytłumaczyć co to takiego "suspenta"? Podejrzewam, że zbyt długo miałeś kontakt z azbestem (tak, tak, ci wstrętni kapitaliści nie przestrzegają przepisów BHP i zbyt wiele godzin dziennie musiałeś go usuwać) i zupełnie Ci umysł wyczyściło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . To POGANIE, Meerkat, POGANIE...Do slonca sie IP: *.range81-153.btcentralplus.com 25.09.04, 20:34 modla, do kwiatkow, do wianuszkow, do drzew, do swieczek, ba...do dupy ksiedza pralata. Tylko o Bogu nie wiedza, nawracac pogan trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
moskowit Re: Ale sie bandyta dorobil. BBC podawala, ze ma 25.09.04, 20:17 Gość portalu: Katolik Polski napisał(a): > Napewno chodzilo ci o Nowy,ze starym nie jestesmy za bardzo obeznani. Sluchaj no ty ramolik Polski, jak cos mowisz, to mow za siebie. Nie wszyscy sa analfetami jak ty ramolu i czytaja i Stary i Nowy Testament. Moja sp. babcia znala obydwa, gwarantuje, ze lepiej od twojego spowiednika z twojej sypialni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Hehehe..."Katolik Polski" zna Biblie Swieta tylko IP: *.range81-153.btcentralplus.com 25.09.04, 20:30 z apokryfow. I co na to polski Papiez? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a ktos Re: Ale sie bandyta dorobil. BBC podawala, ze ma IP: *.net / *.pl 26.09.04, 14:50 co tu duzo mówic, do mojego miasta przyjezdzaja zydki i jeszcze gorzej smierdza - prawdziwe prosiaki z chlewu Odpowiedz Link Zgłoś
moskowit Re: Palestyńczycy to terrorystyczne prosiaki ... 25.09.04, 20:09 Co to siedzi w podwale ze swoja marynarka wojenna ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *WSZYSTKO JASNE* TO BYL PACYFISTA... ATERAZ WYSTAPI paSYF!!! IP: *.dynamic.mts.net 26.09.04, 00:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lyulu Re: Palestyńczycy to terrorystyczne prosiaki ... IP: *.twmi.rr.com 28.09.04, 00:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sumeryjczyk wyslac pasyfa do iraku, islamisci zrobia instrukra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 17:39 zowy film jak higienicznie scinac i bedzie z pasyfem spokoj, hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POSLUCHAJCIE .. UWAGA DRUGI PO paSYFIE DEBIL TO KATOPOJEB!!! IP: *.dynamic.mts.net 26.09.04, 03:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski TO WYSZKOLI ICH IRAN IP: *.dip.t-dialin.net 25.09.04, 18:08 Nie pozwolili im jechac do Egiptu to pojada do Iranu. A tam to juz ich wyszkola.Polska jest demokratyczna i pozwala mlodym Zydom jezdzic na szkolenia do Izraela. SHALOM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haanes Re: TO WYSZKOLI ICH IRAN IP: *.dip.t-dialin.net 25.09.04, 18:18 > Nie pozwolili im jechac do Egiptu to pojada do Iranu. > A tam to juz ich wyszkola.Polska jest demokratyczna i pozwala > mlodym Zydom jezdzic na szkolenia do Izraela. > SHALOM Dlatego polski katoliku powinienes byc czujny i co dziennie sprawdzac przestrzen pod poduszka na zawartosc malych pejsatych Zydkow ktorzy zabili Jezusa a teraz nieustannie poluja na Ciebie - ostoje wiary i milosci blizniego po katolicku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski MEERKAT JESTES SCHIZOFRENIKIEM IP: *.dip.t-dialin.net 25.09.04, 18:41 Straciles calkowicie poczucie rzeczywistosci.Mieszkasz w Niemczech, nie ma tu zadnego prezydenta, jest kanclerz Schröder.A twoj jezyk zdradza, ze urodziles sie w Polsce.Wiec nie sraj we wlasne gniazdo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: MEERKAT JESTES SCHIZOFRENIKIEM IP: *.inter.net.il 25.09.04, 19:14 Ty tez KP straciles kontakt z rzeczywistoscia. We wlasne gniazdo sra ptak, ktory ma sraczke(rozwolnienie), a nie schizofrenik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski Re: MEERKAT JESTES SCHIZOFRENIKIEM IP: *.dip.t-dialin.net 25.09.04, 19:41 Jesli go lepiej znasz to przepraszam i wycofuje sie z poprzedniej analizy.Z tymi meerkatami to sie juz, prawde mowiac pogubilem.Pisza z Niemiec z Polski,ktory jest prawdziwy trudno rozgryzc.W kazdym razie ten z Niemiec zajrzal za gleboko w kieliszek.Nie wiem,czy jeszcze odpisze.Ale ma racje ,jutro tez jest dzien.A propo, ptaki maja sraczke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: MEERKAT JESTES SCHIZOFRENIKIEM IP: *.inter.net.il 25.09.04, 19:48 Jak na PK to jestes straszny dowcipas. Ja nie pisalem o meerkacie, ani o nikim innym, jedynie ustosunkowalem sie do twojej dziwnej diagnozy. Apropos plakow. Mysle, ze jesli ptak sra w swoje gniazdo, to musi miec sraczke, inaczej, dlaczegoz by to robil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Guzik prawda: Klaus Bachmann - prawdziwy Niemiec IP: *.range81-153.btcentralplus.com 25.09.04, 20:50 z zachodnich landow (w odroznieniu od takiego jak ty, z przyrzeczenia obywatelstwa) wlada duzo lepszym polskim, w mowie i pismie, nizli ty - i to jego, nie zas ciebie, w polskich czasopismach publikuja; moj polski niewiele od jego gorszy (Anglik): znajomosc jezykow zdradza tylko gruntowne wyksztalcenie, moj ty Volku... PS. I jeszcze jedno - kiedy jestem we Francji, Niemczech (uwielbiam Getynge i czesto tam bywam), Rosji, Irlandii czy w Meksyku, to wcale obywatelstwa (do skorzystania tam z internetu) zmieniac nie musze. Meerkat jest obywatelem USA, od paru miesiecy w Polsce i sam uprzedzal na tym forum o swych weekendowych wypadach do Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski WOWA WITAJ NA FORUM,NARESZCIE PRAWDZIWY ZYD IP: *.dip.t-dialin.net 25.09.04, 19:17 Z tymi farbowanymi to tylko problemy.Jaka pogoda w Izraelu. Znasz moze fredzia 54.Czemu nie pusciliscie tych palestynskich policjantow na szkolenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: WOWA WITAJ NA FORUM,NARESZCIE PRAWDZIWY ZYD IP: *.inter.net.il 25.09.04, 19:53 Wowa sie troche ociaga. Wiec moze ja ci podpowiem. Oni sa juz wyszkoleni. PK pyta: Czemu nie pusciliscie tych palestynskich policjantow > na szkolenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Szkoda, ze ty jestes tylko Volksdeutch i to gwoli IP: *.range81-153.btcentralplus.com 25.09.04, 20:29 li tylko legalizacji zapierd..lania na Szwaba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi SRAMY na to co się dzieje w RASISTOWSKIM Izraelu IP: *.twmi.rr.com 25.09.04, 20:49 bo Izrael to BANDYCKI żydowski rasizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski SZKODA MI WAS ZYDZI,NAPRAWDE IP: *.dip.t-dialin.net 25.09.04, 21:31 Narod inteligienty,wybrany,zapisujacy swoja historie w ksiegach a jednak glupi.Ale to nie wasza wina.Pan Bog tak chce.Musze sie przyznac,ze Stary Testament znam.I w przeciwienstwie do was,rozumiem go.Prorocy zapowiadali przyjscie Mesjasza.Zamordowaliscie prorokow i Mesjasza.Tak musialo byc. Tylko jesli nie wierzycie w Chrystusa,powiedzcie czemu niema od jego smierci zadnego proroka w Izraelu?Podpowiem,wszyscy prorocy przepowiadali przyjscie Syna Bozego.ON przyszedl i nie potrzeba juz prorokow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cc Re: SZKODA MI WAS KATOLICY POLSCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 00:22 "Katolik Polski" - czy ty jesteś z Al Jazeera? Szkodzisz wszystkim katolikom pokazowo. Gdzie tego uczą? U wujka Osamy? Jeszcze trochę takich postów i co mniej uważnym czytelnikom forum określenie "katolik polski" będzie się myliło z "spieniony kretyn". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred Cc. przeciez ten katolik to bisurman. Jego posty IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 26.09.04, 00:39 sa nie tyle antyzydowskie ile proislamskie. Jak z innymi tego typu (Gucio, wqrwiony, vci, itd) sa one rowniez beznadziejnie glupie. Mozna tylko powiedziec: " A co idioto mozesz zrobic Izraelowi ?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *O KATOJEBIE * KATOPOJEB NIE JESTANI KATOLIKIEM ANI POLAKIEM IP: *.dynamic.mts.net 26.09.04, 03:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: SZKODA MI WAS ZYDZI,NAPRAWDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 00:23 Żyj Koleś w kraju w kktorym jest non-stop wojna... to zobaczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ariel Re: Izrael zablokował wyjazd Palestyńskich agentó IP: *.swipnet.se 26.09.04, 01:33 The IDF denied claims that it had prevented the first batch of Palestinian security officials from crossing via the Rafah terminal crossing into Egypt on Saturday where they are to undergo military training in preparation for the planned disengagement from Gaza. IDF officials said that in accordance with the Oslo Accords the Rafah terminal crossing was shut down over Yom Kippur and will be reopened Sunday morning. The officials also noted that Israel had not received any request from the Palestinian Authority asking that the batch of 85 Palestinians be allowed to travel to Egypt. According to Palestinian media reports the group includes 45 members of Palestinian security officials who are due to attend a seven week military training course in Egypt and another 40 Palestinian trainees who will join the Egyptian Police Academy. Egypt agreed to train Palestinian security force members in preparation for Israel's pullout from Gaza rather then send Egyptian security forces to the Gaza Strip. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Kto zawiśnie? IP: 212.122.207.* 26.09.04, 21:18 A na drzewach zamiast liści będą wisieć syjoniści!! Odpowiedz Link Zgłoś