Dodaj do ulubionych

Izrael zablokował wyjazd Palestyńskich agentów ...

IP: *.88.63.81.cust.bluewin.ch 25.09.04, 15:32
przeniesc Izrael na Alaske a Swiecie zapanuje spokoj...
Obserwuj wątek
    • Gość: maruda Re: Izrael zablokował wyjazd Palestyńskich agentó IP: *.gdynia.mm.pl 25.09.04, 15:43
      Gość portalu: pacyfista napisał(a):

> przeniesc Izrael na Alaske a Swiecie zapanuje spokoj...

Wątpię, rozpoczną wojnę z Kanadą.

• Gość: Cc Re: Izrael zablokował wyjazd Palestyńskich agentó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 00:26
        Gość portalu: maruda napisał(a):

> Gość portalu: pacyfista napisał(a):
        >
        > > przeniesc Izrael na Alaske a Swiecie zapanuje spokoj...
        >
        > Wątpię, rozpoczną wojnę z Kanadą.

O co? Jaką wojnę rozpoczęli? Kiedy? Encyklopiedia twierdzi, że żadnej. Rozumiem: mieli czelność
        wygrać i nie dać się pomordować Arabom, którzy bardzo pragnęli skończyć to, co ich duchowy
        przywódca Hitler zaczął. Oj, wstrętne Żydy. Oglądałeś może <www.tellthechildrenthetruth.com/gallery/
        >? Jakimi gnidami muszą być tacy ludzie jak maruda i pacyfista by z Polski, kraju tak umęczonego
        przez faszyzm popierać dzieła Hitlera.
        • Gość: IZRAELSKA RABAJOWA LEPIEJ TANIO OBCIAC GLOWKI MUZULMANOM IP: *.sympatico.ca 26.09.04, 05:09
          Po co sie piescic z muzulmanami. Obciac tanio glowki. Chetni filantropi sie
          znajda. Najlepiej zrobic to po cichu i pozna noca. Elektrycznosc przeciez
          kosztuje.
        • Gość: kilo kłamiesz IP: *.net / *.pl 26.09.04, 14:32
          o ile pamietam to niemcy robili obozy koncentracyjne, getta dla zydkow, teraz
          oni, pamitajac to wszystko jako ofiary w sposób udoskonalony robią holokaust dla
          palestynczyków. to tak jak z psami - jak go wiekszy pogryzie pare razy to potem
          pamieta jak to sie robi, i dla "samoobrony" agresywny sie staje i inne gryzie
          bez opamietania. zydzi sa tacy sami
    • Gość: meerkat Re: Izrael zablokował wyjazd Palestyńskich agentó IP: *.dip.t-dialin.net 25.09.04, 15:50

Radze ci pacyfie uspokuj sie , bo jako wykladowca mam wielu znajomych wsrod
      Mossadu i jako Amerykanin i program dyrektor ( z konca kanedcji pr. Busha
      przejde na rzadowa emeryture ) moge cie zalatwic kiedy tylko zechce
      bo wiele widzialem juz na swiecie i bardzo dobrze zarabiam - lewacki hamie.
      • Gość: tn Re: Izrael zablokował wyjazd Palestyńskich agentó IP: *.chello.pl 25.09.04, 20:26
        co to za idiota jeden
      • Gość: ram Re: Izrael zablokował wyjazd Palestyńskich agentó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 02:50
        to juz gdzieś czytałem ...

Radze ci ....... uspokuj sie , bo jako wykladowca mam wielu znajomych wsrod
        > Mossadu i jako Amerykanin i program dyrektor ( z konca kanedcji pr. Busha
        > przejde na rzadowa emeryture ) moge cie zalatwic kiedy tylko zechce
        > bo wiele widzialem juz na swiecie i bardzo dobrze zarabiam - lewacki hamie
    • Gość: ihim dlaczego Palestynczycy nienawidza Zydow??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 16:02
      odpowiedz znajdziesz na raport.blox.pl/html
      Zapraszam
    • Gość: Alfred A teraz zaproponuj jak to zrobisz, bisurmanie z IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 25.09.04, 16:09
      chello. Czy jak przechodziles na Islam to obrzezanie bolalo, ze taki
      zgorzknialy jestes?
    • Gość: mefet Re: Izrael zablokował wyjazd Palestyńskich agentó IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.04, 16:15
      przeniesc Izrael na Alaske a Swiecie zapanuje spokoj...

Zwariowałeś wyzabijają misie polarne, foki oskarżą o antysemityzm o od
      wielorybów zażądają zadośćuczynienia za holokaust.
      • Gość: wowa Re: Izrael zablokował wyjazd Palestyńskich agentó IP: *.red.bezeqint.net 25.09.04, 18:56
        ja misle ze ciebie czeba poslac do alski anie israel.ty jestes barco gwopi czwowek
        • moskowit Re: Izrael zablokował wyjazd Palestyńskich agentó 25.09.04, 20:07
          Gość portalu: wowa napisał(a):

> ja misle ze ciebie czeba poslac do alski anie israel.ty jestes barco gwopi
          czwo wek

Ej, Wowka, priwiet!!
          Ty pisz po rosyjsku, jesli masz klopoty z polskim, a ja bede tlumaczyl ;) Mi
          tam nie przyskadz, ze jestes Zydem. Wole was, jak tych smierdzieli muslimskich!

A tych glupich pacanow nie wysylaj na Alaske, bo i tam zasmrodza:))) Niech
          sobie smrodza, gdzie sa ;)))
        • Gość: jarek-Zyd ne telus Pisz jak chcesz, latwiej cie zrozumiec niz tych co IP: *.fastres.net 25.09.04, 21:36
          doskonale po polsku pisza, ale nie wiedza co pisza.
    • Gość: pacyfista Palestyńczycy to terrorystyczne prosiaki ... IP: *.bielsko.msk.pl 25.09.04, 16:32
      A najwiekszy - to ten smierdzący pajac z kraciastą szmatą na głowie ....
      • Gość: praw.pacyfista,ch. agenci CIA-Mossad/nicki z.pl/.se /to nie pacyfista IP: *.88.63.81.cust.bluewin.ch 25.09.04, 16:36
        • Gość: cezar Re: agenci CIA-Mossad/nicki z.pl/.se /to nie pacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 00:37
          Czy prawdziwy pacyfista.ch oznacza ni mniej ni więcej to o czym myślę? A
          wymyśliłem: prawdziwy pacyfista.ch.j. Zgadza się?
      • Gość: Alfred Ale sie bandyta dorobil. BBC podawala, ze ma 200 IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 25.09.04, 16:39
        milionow dolcow. A Arabki nie maja na mydlo i smierdza jak wielbladzice. Czemu
        one tak waniaja w tej 'palestynie'. Znajoma pojechala na terapie nad Morze
        Martwe. Mowila, ze za kazda muzulmanka ciagnie sie zapach jak ze stajni.
        • Gość: maruda Re: Ale sie bandyta dorobil. BBC podawala, ze ma IP: *.gdynia.mm.pl 25.09.04, 16:55
          Gość portalu: Alfred napisał(a):

> milionow dolcow. A Arabki nie maja na mydlo i smierdza jak wielbladzice.

To powinno Ci pasować.

• Gość: meerkat Re: Ale sie bandyta dorobil. BBC podawala, ze ma IP: *.dip.t-dialin.net 25.09.04, 18:09
          > milionow dolcow. A Arabki nie maja na mydlo i smierdza jak wielbladzice.
          > Czemu
          > one tak waniaja w tej 'palestynie'. Znajoma pojechala na terapie nad Morze
          > Martwe. Mowila, ze za kazda muzulmanka ciagnie sie zapach jak ze stajni.

Myslalem Panie Alfredzie , ze Pan czyta Hamleta , Londona lub przynajmniej
          stary testament - A Pan tu lazi po stajniach

Wynika z tego , ze polskich azbesciazy w USA nigdzie tak nie ciagnie jak do
          miejsca urodzenia.
          • Gość: Katolik Polski Re: Ale sie bandyta dorobil. BBC podawala, ze ma IP: *.dip.t-dialin.net 25.09.04, 18:18
            Z tymi Testamentami to ci sie troche pomylilo.
            Napewno chodzilo ci o Nowy,ze starym nie jestesmy za bardzo obeznani.
            • Gość: meerkat Re: Ale sie bandyta dorobil. BBC podawala, ze ma IP: *.dip.t-dialin.net 25.09.04, 18:30
              > Z tymi Testamentami to ci sie troche pomylilo.
              > Napewno chodzilo ci o Nowy,ze starym nie jestesmy za bardzo obeznani.

Nic mi sie nie myli , bo ja Meerkat wykladam , jestem Amerykaninem i nigdy mi
              sie nic nie myli , bo na wszystko nasz prezydent ma plan.

Teraz dopiero rozumie dlaczego Polacy modla sie do Papieza , Matki Jezusa lub
              nawet do osranego okna w kiblu pralata Jankowskiego lub innym domu publicznym !

Wy Barany nie znacie przeciez nawet 1-szego z 10-ciu przykazan !!

Nie macie pojecia , ze nasz Prezydent Bush dostal suspente na 6-te , 8 , 9, i
              10 przykazanie w ktorym pominieto omylkowo w przymierzu z Bogiem rope naftowa !!
              • Gość: n Re: Ale sie bandyta dorobil. BBC podawala, ze ma IP: *.wi.rr.com 25.09.04, 18:42
                meerkat! Mozesz mi powiedziec o czym ty pierdolisz?
              • Gość: szymek Z meerkata taki profesor (pardons: program ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 18:58
                ... dyrektor) jak z mysiej d... Reisetasche

Gość portalu: meerkat napisał(a):

> Nie macie pojecia , ze nasz Prezydent Bush dostal suspente

A możesz Ty, o mędrcze, wytłumaczyć co to takiego "suspenta"? Podejrzewam, że
                zbyt długo miałeś kontakt z azbestem (tak, tak, ci wstrętni kapitaliści nie
                przestrzegają przepisów BHP i zbyt wiele godzin dziennie musiałeś go usuwać) i
                zupełnie Ci umysł wyczyściło...
              • Gość: . To POGANIE, Meerkat, POGANIE...Do slonca sie IP: *.range81-153.btcentralplus.com 25.09.04, 20:34
                modla, do kwiatkow, do wianuszkow, do drzew, do swieczek, ba...do dupy ksiedza
                pralata. Tylko o Bogu nie wiedza, nawracac pogan trzeba...
            • moskowit Re: Ale sie bandyta dorobil. BBC podawala, ze ma 25.09.04, 20:17
              Gość portalu: Katolik Polski napisał(a):

> Napewno chodzilo ci o Nowy,ze starym nie jestesmy za bardzo obeznani.

Sluchaj no ty ramolik Polski, jak cos mowisz, to mow za siebie. Nie wszyscy sa
              analfetami jak ty ramolu i czytaja i Stary i Nowy Testament. Moja sp. babcia
              znala obydwa, gwarantuje, ze lepiej od twojego spowiednika z twojej sypialni.
            • Gość: . Hehehe..."Katolik Polski" zna Biblie Swieta tylko IP: *.range81-153.btcentralplus.com 25.09.04, 20:30
              z apokryfow. I co na to polski Papiez?
        • Gość: a ktos Re: Ale sie bandyta dorobil. BBC podawala, ze ma IP: *.net / *.pl 26.09.04, 14:50
          co tu duzo mówic, do mojego miasta przyjezdzaja zydki i jeszcze gorzej smierdza
          - prawdziwe prosiaki z chlewu
      • moskowit Re: Palestyńczycy to terrorystyczne prosiaki ... 25.09.04, 20:09
        Co to siedzi w podwale ze swoja marynarka wojenna ;))))))))))
      • Gość: *WSZYSTKO JASNE* TO BYL PACYFISTA... ATERAZ WYSTAPI paSYF!!! IP: *.dynamic.mts.net 26.09.04, 00:27
      • Gość: lyulu Re: Palestyńczycy to terrorystyczne prosiaki ... IP: *.twmi.rr.com 28.09.04, 00:17
    • Gość: sumeryjczyk wyslac pasyfa do iraku, islamisci zrobia instrukra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 17:39
      zowy film jak higienicznie scinac i bedzie z pasyfem spokoj, hihihi
      • Gość: POSLUCHAJCIE .. UWAGA DRUGI PO paSYFIE DEBIL TO KATOPOJEB!!! IP: *.dynamic.mts.net 26.09.04, 03:30
    • Gość: Katolik Polski TO WYSZKOLI ICH IRAN IP: *.dip.t-dialin.net 25.09.04, 18:08
      Nie pozwolili im jechac do Egiptu to pojada do Iranu.
      A tam to juz ich wyszkola.Polska jest demokratyczna i pozwala
      mlodym Zydom jezdzic na szkolenia do Izraela.
      SHALOM
      • Gość: haanes Re: TO WYSZKOLI ICH IRAN IP: *.dip.t-dialin.net 25.09.04, 18:18
        > Nie pozwolili im jechac do Egiptu to pojada do Iranu.
        > A tam to juz ich wyszkola.Polska jest demokratyczna i pozwala
        > mlodym Zydom jezdzic na szkolenia do Izraela.
        > SHALOM

Dlatego polski katoliku powinienes byc czujny i co dziennie sprawdzac
        przestrzen pod poduszka na zawartosc malych pejsatych Zydkow ktorzy zabili
        Jezusa a teraz nieustannie poluja na Ciebie - ostoje wiary i milosci blizniego
        po katolicku.

• Gość: Katolik Polski MEERKAT JESTES SCHIZOFRENIKIEM IP: *.dip.t-dialin.net 25.09.04, 18:41
      Straciles calkowicie poczucie rzeczywistosci.Mieszkasz w Niemczech,
      nie ma tu zadnego prezydenta, jest kanclerz Schröder.A twoj jezyk
      zdradza, ze urodziles sie w Polsce.Wiec nie sraj we wlasne gniazdo.
      • Gość: z daleka Re: MEERKAT JESTES SCHIZOFRENIKIEM IP: *.inter.net.il 25.09.04, 19:14
        Ty tez KP straciles kontakt z rzeczywistoscia. We wlasne gniazdo sra ptak,
        ktory ma sraczke(rozwolnienie), a nie schizofrenik.
        • Gość: Katolik Polski Re: MEERKAT JESTES SCHIZOFRENIKIEM IP: *.dip.t-dialin.net 25.09.04, 19:41
          Jesli go lepiej znasz to przepraszam i wycofuje sie z poprzedniej
          analizy.Z tymi meerkatami to sie juz, prawde mowiac pogubilem.Pisza z Niemiec
          z Polski,ktory jest prawdziwy trudno rozgryzc.W kazdym razie ten z Niemiec
          zajrzal za gleboko w kieliszek.Nie wiem,czy jeszcze odpisze.Ale ma
          racje ,jutro tez jest dzien.A propo, ptaki maja sraczke?
          • Gość: z daleka Re: MEERKAT JESTES SCHIZOFRENIKIEM IP: *.inter.net.il 25.09.04, 19:48
            Jak na PK to jestes straszny dowcipas. Ja nie pisalem o meerkacie, ani o nikim
            innym, jedynie ustosunkowalem sie do twojej dziwnej diagnozy.
            Apropos plakow. Mysle, ze jesli ptak sra w swoje gniazdo, to musi miec sraczke,
            inaczej, dlaczegoz by to robil?
      • Gość: . Guzik prawda: Klaus Bachmann - prawdziwy Niemiec IP: *.range81-153.btcentralplus.com 25.09.04, 20:50
        z zachodnich landow (w odroznieniu od takiego jak ty, z przyrzeczenia
        obywatelstwa) wlada duzo lepszym polskim, w mowie i pismie, nizli ty - i to
        jego, nie zas ciebie, w polskich czasopismach publikuja; moj polski niewiele od
        jego gorszy (Anglik): znajomosc jezykow zdradza tylko gruntowne wyksztalcenie,
        moj ty Volku...

PS. I jeszcze jedno - kiedy jestem we Francji, Niemczech (uwielbiam Getynge i
        czesto tam bywam), Rosji, Irlandii czy w Meksyku, to wcale obywatelstwa (do
        skorzystania tam z internetu) zmieniac nie musze. Meerkat jest obywatelem USA,
        od paru miesiecy w Polsce i sam uprzedzal na tym forum o swych weekendowych
        wypadach do Niemiec.
    • Gość: Katolik Polski WOWA WITAJ NA FORUM,NARESZCIE PRAWDZIWY ZYD IP: *.dip.t-dialin.net 25.09.04, 19:17
      Z tymi farbowanymi to tylko problemy.Jaka pogoda w Izraelu.
      Znasz moze fredzia 54.Czemu nie pusciliscie tych palestynskich policjantow
      na szkolenie?
      • Gość: z daleka Re: WOWA WITAJ NA FORUM,NARESZCIE PRAWDZIWY ZYD IP: *.inter.net.il 25.09.04, 19:53
        Wowa sie troche ociaga. Wiec moze ja ci podpowiem. Oni sa juz wyszkoleni.

PK pyta: Czemu nie pusciliscie tych palestynskich policjantow
        > na szkolenie?
      • Gość: . Szkoda, ze ty jestes tylko Volksdeutch i to gwoli IP: *.range81-153.btcentralplus.com 25.09.04, 20:29
        li tylko legalizacji zapierd..lania na Szwaba...
    • Gość: mimi SRAMY na to co się dzieje w RASISTOWSKIM Izraelu IP: *.twmi.rr.com 25.09.04, 20:49
      bo Izrael to BANDYCKI żydowski rasizm
    • Gość: Katolik Polski SZKODA MI WAS ZYDZI,NAPRAWDE IP: *.dip.t-dialin.net 25.09.04, 21:31
      Narod inteligienty,wybrany,zapisujacy swoja historie w ksiegach a jednak
      glupi.Ale to nie wasza wina.Pan Bog tak chce.Musze sie przyznac,ze Stary
      Testament znam.I w przeciwienstwie do was,rozumiem go.Prorocy zapowiadali
      przyjscie Mesjasza.Zamordowaliscie prorokow i Mesjasza.Tak musialo byc.
      Tylko jesli nie wierzycie w Chrystusa,powiedzcie czemu niema od jego
      smierci zadnego proroka w Izraelu?Podpowiem,wszyscy prorocy przepowiadali
      przyjscie Syna Bozego.ON przyszedl i nie potrzeba juz prorokow.
      • Gość: Cc Re: SZKODA MI WAS KATOLICY POLSCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 00:22
        "Katolik Polski" - czy ty jesteś z Al Jazeera? Szkodzisz wszystkim katolikom pokazowo. Gdzie tego
        uczą? U wujka Osamy? Jeszcze trochę takich postów i co mniej uważnym czytelnikom forum określenie
        "katolik polski" będzie się myliło z "spieniony kretyn".
        • Gość: Alfred Cc. przeciez ten katolik to bisurman. Jego posty IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 26.09.04, 00:39
          sa nie tyle antyzydowskie ile proislamskie. Jak z innymi tego typu (Gucio,
          wqrwiony, vci, itd) sa one rowniez beznadziejnie glupie. Mozna tylko
          powiedziec: " A co idioto mozesz zrobic Izraelowi ?"
        • Gość: *O KATOJEBIE * KATOPOJEB NIE JESTANI KATOLIKIEM ANI POLAKIEM IP: *.dynamic.mts.net 26.09.04, 03:33
      • Gość: J. Re: SZKODA MI WAS ZYDZI,NAPRAWDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 00:23
        Żyj Koleś w kraju w kktorym jest non-stop wojna...
        to zobaczysz...
    • Gość: Ariel Re: Izrael zablokował wyjazd Palestyńskich agentó IP: *.swipnet.se 26.09.04, 01:33
      The IDF denied claims that it had prevented the first batch of Palestinian
      security officials from crossing via the Rafah terminal crossing into Egypt on
      Saturday where they are to undergo military training in preparation for the
      planned disengagement from Gaza.

IDF officials said that in accordance with the Oslo Accords the Rafah terminal
      crossing was shut down over Yom Kippur and will be reopened Sunday morning. The
      officials also noted that Israel had not received any request from the
      Palestinian Authority asking that the batch of 85 Palestinians be allowed to
      travel to Egypt.

According to Palestinian media reports the group includes 45 members of
      Palestinian security officials who are due to attend a seven week military
      training course in Egypt and another 40 Palestinian trainees who will join the
      Egyptian Police Academy.

Egypt agreed to train Palestinian security force members in preparation for
      Israel's pullout from Gaza rather then send Egyptian security forces to the
      Gaza Strip.

• Gość: 35345 ANTYSEMITYZM = ANTYRASIZM IP: *.tnt9.nyc9.da.uu.net 26.09.04, 02:22
      • alkud ANTYSEMITYZM TO ARABSKI FASZYZM 26.09.04, 14:00
        raport.blox.pl/html
    • Gość: f Kto zawiśnie? IP: 212.122.207.* 26.09.04, 21:18
      A na drzewach zamiast liści będą wisieć syjoniści!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka