Dodaj do ulubionych

kerry vs bush- debata klaunow

IP: *.twcny.rr.com 27.09.04, 17:40
w czwartek na florydzie dwaj medrcy beda sprzedawac swoje kity dla wiernych
wyborcow.no to trzymajmy kciuki za dwoch bogatych chlopcow chcacych
reprezentowac amerykanski lud pracujacy.
www.cnn.com/2004/ALLPOLITICS/09/27/debates.preview/
Obserwuj wątek
    • chalerka Re: kerry vs bush- debata klaunow 27.09.04, 17:42
      Cholerka jasna!
      nima glupka ktory bylby w stanie reprezentowac bezrobotna rachelke!
      Co tu bedzie? Cholera jasna!
      rachelka na prezydenta!!
      • Gość: rachelka Re: kerry vs bush- debata klaunow IP: *.twcny.rr.com 27.09.04, 17:45
        chalerka napisała:

> Cholerka jasna!
        > nima glupka ktory bylby w stanie reprezentowac bezrobotna rachelke!
        > Co tu bedzie? Cholera jasna!
        > rachelka na prezydenta!!
        cholerka long time no see.zapnij rozporek zanim zaczniesz calowac stopki
        biedronki.nie chcemy miec wypadkow przy pracy.
      • wqrwiony2 Spadaj, pan.scan - nudny się robisz... 27.09.04, 21:22
        a i oryginalny jakby mało...
    • indris Trzymajmy kciuki... 27.09.04, 17:44
      ...żeby przegrał Bush. Powinni USA i sobie tego życzyć wszyscy uczciwi ludzie i
      przyjaciele Ameryki, tej prawdziwej, Ameryki Lincolna Kennedy'ego i Moore'a.
      • Gość: rachelka Re: Trzymajmy kciuki... IP: *.twcny.rr.com 27.09.04, 17:46
        no ale wizja kerrego nie lepsza,jesli takowa posiada.jak na razie to takie same
        kity sprzedaje jak bush,tylko innym sosem polane.
        • chalerka Re: Trzymajmy kciuki... 27.09.04, 18:09
          Gość portalu: rachelka napisał(a):

> no ale wizja kerrego nie lepsza,jesli takowa posiada.jak na razie to takie
          same
          > kity sprzedaje jak bush,tylko innym sosem polane.

zato rachelak bylaby swietnym prezydentem.
          bo glupsza niz niedorozwinieta suka!

rachelka for president!
    • Gość: totyle Re: kerry vs bush- debata klaunow IP: *.176.6.16.Dial1.Phoenix1.Level3.net 27.09.04, 18:06
      Czy Jay Leno nie bedzie czasem moderatorem w tej standup comedy?
      • Gość: rachelka Re: kerry vs bush- debata klaunow IP: *.twcny.rr.com 27.09.04, 18:23
        Gość portalu: totyle napisał(a):

> Czy Jay Leno nie bedzie czasem moderatorem w tej standup comedy?
        nie wiem,nie sledze ale mysle,ze albo leno albo paru innych komikow byloby
        bardzo na miejscu,byle nie zboczona chalarka forumowka,co to ma rozpiety
        rozporek i do dam nadaje:)
    • Gość: Perry Re: kerry vs bush- debata klaunow IP: 160.79.164.* 27.09.04, 19:19
      Blaznow w Ameryce nie brakuje.
      Jak widac na zalaczniku
      • Gość: rachelka Re: kerry vs bush- debata klaunow IP: *.twcny.rr.com 27.09.04, 19:26
        Gość portalu: Perry napisał(a):

> Blaznow w Ameryce nie brakuje.
        > Jak widac na zalaczniku
        oj nie tylko dodatkowo wszyscy cierpia na manie wyzszosci blazenskiej,jak na tym
        forum.
        • Gość: Perry Re: kerry vs bush- debata klaunow IP: 160.79.164.* 27.09.04, 22:02
          swieta prawda!

Syjamisci do Syjamu!
    • wqrwiony2 Nie zazdroszczę wyboru, choć my pewnie lepszego 27.09.04, 21:21
      nie będziemy mieli: Lepper, Kwaśniewska i Lis - qrwa polskie zoo!
      • Gość: rachelka Re: Nie zazdroszczę wyboru, choć my pewnie lepsze IP: *.twcny.rr.com 27.09.04, 21:35
        wqrwiony2 napisał:

> nie będziemy mieli: Lepper, Kwaśniewska i Lis - qrwa polskie zoo!

no wlasnie wybor bedzie podobnie trudny,chociaz mniej kosztowny niz u nas.
        • wqrwiony2 Re: Nie zazdroszczę wyboru, choć my pewnie lepsze 27.09.04, 21:37
          Gość portalu: rachelka napisał(a):

> wqrwiony2 napisał:
          >
          > > nie będziemy mieli: Lepper, Kwaśniewska i Lis - qrwa polskie zoo!
          >
          > no wlasnie wybor bedzie podobnie trudny,chociaz mniej kosztowny niz u nas.

Mniej kosztowny? Wyobraź sobie prezydenta-Leppera... Boże, miej nas w Swojej opiece!
          • Gość: rachelka Re: Nie zazdroszczę wyboru, choć my pewnie lepsze IP: *.twcny.rr.com 27.09.04, 21:39
            wqrwiony2 napisał:

> Gość portalu: rachelka napisał(a):
            >
            > > wqrwiony2 napisał:
            > >
            > > > nie będziemy mieli: Lepper, Kwaśniewska i Lis - qrwa polskie zoo!
            > >
            > > no wlasnie wybor bedzie podobnie trudny,chociaz mniej kosztowny niz u nas
            > .
            >
            >
            >
            > Mniej kosztowny? Wyobraź sobie prezydenta-Leppera... Boże, miej nas w Swojej op
            > iece!

no to i forum moze przestanie istniec bo i po co jak malpy na co dzien zywe
            mozna ogladac i to nie zamkniete w zoo:)oby on nie przeszedl.
    • Gość: Gerard rachelka zaczela. Czyli bedzie debata geniuszy IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 27.09.04, 22:17
      o debacie clown'ow. Czy odrzucono rachelko twoja prosbe o zostanie mediatorem?
      • Gość: rachelka Re: rachelka zaczela. Czyli bedzie debata geniusz IP: *.twcny.rr.com 27.09.04, 22:24
        Gość portalu: Gerard napisał(a):

> o debacie clown'ow. Czy odrzucono rachelko twoja prosbe o zostanie mediatorem?
        nie poprostu ciebie z cala rodzina zabraklo do klaunowania,stad wybiora kogos
        spoza detroit,za badzo pachnie przecietnoscia a za duzo blyszczy plastikiem.
    • Gość: rysiek Re: kerry vs bush- debata klaunow IP: *.nyc.rr.com 27.09.04, 22:18
      Rachelko wedlug ciebie jedynie qurwa moze reprezentowac qurwy, zlodziej zlodzieja,
      jedynie bialy posel moze reprezentowac interesy bialych ludzi.
      Czy ty rachelko nie pomylilas sie z wyborem miejsca zamieszkania?
      Moze Polska, gdzie prawdziwi polacy reprezentuja innych prawdziwych polakow
      bylaby dla ciebie odpowiednim miejscem?

PS. Bogaci zwykle nie kradna (juz maja ten etap za soba).
      • Gość: rachelka Re: kerry vs bush- debata klaunow IP: *.twcny.rr.com 27.09.04, 22:22
        Gość portalu: rysiek napisał(a):

> Rachelko wedlug ciebie jedynie qurwa moze reprezentowac qurwy, zlodziej zlodzie
        > ja,
        > jedynie bialy posel moze reprezentowac interesy bialych ludzi.
        > Czy ty rachelko nie pomylilas sie z wyborem miejsca zamieszkania?
        > Moze Polska, gdzie prawdziwi polacy reprezentuja innych prawdziwych polakow
        > bylaby dla ciebie odpowiednim miejscem?
        >
        > PS. Bogaci zwykle nie kradna (juz maja ten etap za soba).

rysiu nie na temat,ja sie nie pomylilam z wyborem miejsca zamieszkania,ty sie
        pomyliles z odpowiedzia:(
        • Gość: rysiek Re: kerry vs bush- debata klaunow IP: *.nyc.rr.com 28.09.04, 03:35
          Rachelko moja ty mila, ja sie nie pomylilem ani odrobine i napisalem na temat
          tylko ty moje ty dziewczecie nie potrafisz tego arozumiec.
          W poczatkowym poscie zasugerowalas, ze bogaci chlopcy nie sa w stanie
          reprezentowac lud pracujacy i wciskaja temuz ludowi kit. Droga analogii
          zakonnica nie jest w stanie reprezentowac prostytutki i musi wciskac jej kit.

itd itp i oby glowa nie rozbolala.
          • Gość: rachelka Re: kerry vs bush- debata klaunow IP: *.twcny.rr.com 28.09.04, 03:51
            Gość portalu: rysiek napisał(a):

> Rachelko moja ty mila, ja sie nie pomylilem ani odrobine i napisalem na temat
            > tylko ty moje ty dziewczecie nie potrafisz tego arozumiec.
            > W poczatkowym poscie zasugerowalas, ze bogaci chlopcy nie sa w stanie
            > reprezentowac lud pracujacy i wciskaja temuz ludowi kit. Droga analogii
            > zakonnica nie jest w stanie reprezentowac prostytutki i musi wciskac jej kit.
            >
            > itd itp i oby glowa nie rozbolala.
            rysiu ty moj drogi parafrazujac twoja wypowiedz bogaty tyle ma wspolnego z
            biednym co biedny z bogatym. nasi bogaci i skorumpowani politycy tyle wiedza o
            ludziach pracujacych i ich potrzebach ile pies wie o potrzebach kota. dlatego
            tez wciskaja temu ludowi kit ,ktory to jest kupowany i mielony przez mass
            media,na latwostrawna papke. bronie mego zdania dopoki jakis polityk nie
            zostanie wybrany z klasy pracujacej, dopoty posuniecia naszych dzielnych wodzow
            beda przypominac bardziej sciene fiction niz odzwierciedlac potrzeby
            przecietnego obywatela.a ja potrafie duzo zrozumiec,ale musi to byc gramatycznie
            i logicznie poprawne. czas sprobowac rysiu,bez obrazy panienek latarnianych lub
            zakonnic,to nie o nich watek.
            • Gość: rysiek Re: kerry vs bush- debata klaunow IP: *.nyc.rr.com 28.09.04, 09:30
              Alez rachelko, wszak panienki latarniane to klasa pracujaca i to ciezko w potach.
              I kto je reprezentuje. Zamiast poslanki-qrwy mamy kogo?
      • Gość: Gerard rysiek. rachelka to stara kobieta z pretensjami. IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 27.09.04, 22:38
        Nie ma studiow ale nauczyla sie troche dyskutowac i paple niemilosiernie.
        Klamie z postu na post o sobie i jej przygodach jak byla mlodsza. Po prostu nie
        zwracaj uwagi. Wystarczy Ci to, ze stara facetka, ktora zyje w NYC pluje na USA
        jak by mieszkala w Mekce. Pewnie tez ma wrzody na zoladku. Jej odpowiednikiem
        meskim jest wqrwiony. Wspaniale sie uzupelniaja jesli sprawdzisz ich posty.
        • krystian71 Re: rysiek. rachelka to stara kobieta z pretensja 27.09.04, 22:40
          a tak cos ad rem,jakbys sie wysilil,moze by ci sie nie zadymilo
          • Gość: rachelka Re: rysiek. rachelka to stara kobieta z pretensja IP: *.twcny.rr.com 27.09.04, 22:45
            krystian71 napisała:

> a tak cos ad rem,jakbys sie wysilil,moze by ci sie nie zadymilo
            nu ale w detroit to ciemzko myslec.za duzo democrapow i dymu,to powoduje totalne
            spustoszenie w szarych komorkach.poprostu sie papla jak papuga to samo,co dzien
            i bez sensu:)
        • Gość: rachelka Re: rysiek. rachelka to stara kobieta z pretensja IP: *.twcny.rr.com 27.09.04, 22:43
          Gość portalu: Gerard napisał(a):

> Nie ma studiow ale nauczyla sie troche dyskutowac i paple niemilosiernie.
          > Klamie z postu na post o sobie i jej przygodach jak byla mlodsza. Po prostu nie
          >
          > zwracaj uwagi. Wystarczy Ci to, ze stara facetka, ktora zyje w NYC pluje na USA
          >
          > jak by mieszkala w Mekce. Pewnie tez ma wrzody na zoladku. Jej odpowiednikiem
          > meskim jest wqrwiony. Wspaniale sie uzupelniaja jesli sprawdzisz ich posty.

swietny wpis.gerard jestem taka stara,ze az twoja glupote pamietam.czy masz pink
          flamingo w swoim ogrodzie,pasujesz na takiego zucha co te plastiki kocha?
    • Gość: siusiu Re: kerry vs bush- debata klaunow IP: *.home1.cgocable.net 27.09.04, 23:09
      Narescie wielkie brawa dla Rachelki!!!
      To jest poprostu super (siusiu)
      • Gość: rachelka Re: kerry vs bush- debata klaunow IP: *.twcny.rr.com 28.09.04, 00:57
        Gość portalu: siusiu napisał(a):

> Narescie wielkie brawa dla Rachelki!!!
        > To jest poprostu super (siusiu)
        no wiesz siusiu jestem urazona. co to za komentarz nareszcie,tak jakbym nie
        zaslugiwala na codzienne pochwaly,tylko od czasu do czasu:)?
        • Gość: PP Re: kerry vs bush- debata klaunow IP: 207.7.202.* 28.09.04, 03:51
          To bedzie cos w rodzaju tamtej (Commission 9/11), kiedy nasz wuc wystapil ze
          swoim wlascicielem dickiem krzywogebym. ja tego szajsu ogladal nie bede
          • Gość: rachelka Re: kerry vs bush- debata klaunow IP: *.twcny.rr.com 28.09.04, 03:58
            Gość portalu: PP napisał(a):

> To bedzie cos w rodzaju tamtej (Commission 9/11), kiedy nasz wuc wystapil ze
            > swoim wlascicielem dickiem krzywogebym. ja tego szajsu ogladal nie bede
            tego nikt normalny nie oglada,ale ciekawe kto umoczy pierwszy.kerry wydaje sie
            byc bardziej elokwentny i bystry niz nasz dzielny wuc. moze dlatego warto
            zobaczyc jak bohater sie potyka:)
            • Gość: PP Re: kerry vs bush- debata klaunow IP: 207.7.200.* 28.09.04, 05:14
              To, ze texidiot jest na poziomie kolka w plocie nie przesadza jego szans na
              reelekcje. W pierwszym narodzie swiata sympatia cieszy sie typ janka lajno-john
              wayne) albo arnolda szwarcera. Jego glupota moze wlasnie przechylic szale na
              jego korzysc.

Rachelka, lubie Cie czytac.
            • Gość: totyle Re: kerry vs bush- debata klaunow IP: *.176.6.3.Dial1.Phoenix1.Level3.net 28.09.04, 05:51
              Ja bede ogladal.Nie sadzicie ze warto popatrzec jak sie nasz wuc bedzie jakal
              przekrecal nazwy krajow np.To moze byc najlepszy standup komedy nie z
              zawodowymi aktorami.Wiadoma jest ze Bsz sie na Stanczyka nie nadaje,tym
              bardziej na prezydenta a buszumowiny popelnia na kazdym kroku.
              Ja bede glosowal na niego po to aby dalej w gowno glebiej szedl az umoczy
              z zasluzona mu pogarda.Nawazyl piwa to niech sobie go z kszywogebkiem wypije
              i jest na to szansa w drugiej kadencji ze on nerwowo nie wyrobi.
    • Gość: Tysprowda Re: kerry vs bush- debata klaunow IP: 193.188.161.* 28.09.04, 07:44
      Amerykansynski lud pracujacy miast i wsi miast pracowac dla siebie, ma pracowac
      dla Busha Nostra, ktora to Busha Nostra wysle przedstawicieli amerykansynskiego
      ludu pracujacego miast i wsi na zabijanie i smierc za granice kraju wolnych i
      miedze domu odwaznych, socjalizujac koszty i prywatyzujac zyski dla buszewikow
      z USSRaela.

Ku chwale buszczyzny.

Co jest dobre dla swiata, bo panantyamerykanizm kwitnie i rosnie w sile......
    • Gość: obserwator OBFITY URODZAJ W USA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.04, 10:01
      Jak świadczy forum „Świat”, tego lata wyjątkowo obficie obrodzili durnie i
      przygłupy w USA.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka