jersey_guy 01.10.04, 03:31 "A free Iraq will provide security to Israel" Tak wiec juz wiemy dlaczego zabil 1060 Amerykanow i zapieprzyl 200 miliardow dolarow naszych pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tysprowda Re: Po 25 minutach debaty Bush powiedzial PRAWDE! IP: 193.188.161.* 01.10.04, 09:07 Nie powiedzial, ze Ameryka to kolonia Izraela i ze on jest sluga Szarona. Odpowiedz Link Zgłoś
heimer Re: Po 25 minutach debaty Bush powiedzial PRAWDE! 01.10.04, 10:54 jersey_guy napisał: > "A free Iraq will provide security to Israel" > > Tak wiec juz wiemy dlaczego zabil 1060 Amerykanow i zapieprzyl 200 miliardow > dolarow naszych pieniedzy. W sumie to bylo dosyc oczywiste. Jesli to nawet nie byl pierwszy cel wojny, to na pewno drugi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klik Re: Po 25 minutach debaty Bush powiedzial PRAWDE! IP: *.crowley.pl 01.10.04, 11:51 jersey_guy napisał: > "A free Iraq will provide security to Israel" > > Tak wiec juz wiemy dlaczego zabil 1060 Amerykanow i zapieprzyl 200 miliardow > dolarow naszych pieniedzy. > Nic mi nie wiadomo , aby Bush zapieprzył jakieś moje pieniądze, ale może żyję w błędzie. A mówiąc trochę cynicznie ,to jestem mu nawet wdzięczny ,ze za amerykańskie pieniądze walczy ze światowym terroryzmem , a przy okazji i my tu w Polsce jesteśmy bezpieczniejsi. Odpowiedz Link Zgłoś
gw_bush Re: Po 25 minutach debaty Bush powiedzial PRAWDE! 01.10.04, 11:57 Gość portalu: klik napisał(a): > jersey_guy napisał: > > > "A free Iraq will provide security to Israel" > > > > Tak wiec juz wiemy dlaczego zabil 1060 Amerykanow i zapieprzyl 200 miliar > dow > > dolarow naszych pieniedzy. > > > Nic mi nie wiadomo , aby Bush zapieprzył jakieś moje pieniądze, ale może żyję w > > błędzie. A mówiąc trochę cynicznie ,to jestem mu nawet wdzięczny ,ze za > amerykańskie pieniądze walczy ze światowym terroryzmem , a przy okazji i my tu > w Polsce jesteśmy bezpieczniejsi. To ja sie bardzo ciesze, ze czujesz sie bezpieczniejszy. Powiedz mi tylko dziubdziusiu czego ty w twoim Grojcu bales sie przed ta wojna ? Marsjan ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klik Re: Po 25 minutach debaty Bush powiedzial PRAWDE! IP: *.crowley.pl 01.10.04, 13:57 To ja sie bardzo ciesze, ze czujesz sie bezpieczniejszy. > Powiedz mi tylko dziubdziusiu czego ty w twoim Grojcu bales sie przed ta wojna > ? > Marsjan ?? Bałem się i dalej sie boję ( ale juz trochę mniej) ,że mój ukochany Kraków czyli jedna ze stolic kulturalnych Europy, upodobni sie do miast zachodnioeuropejskich z niezasymilowanymi , obcymi nam kulturowo i mentalnie, wrogimi dzielnicami islamskimi. Jako katolik bałem się również tego ,ze w moim kraju za ileś tam lat będzie panować religia i ideologia walki i nienawiści do "niewiernych" ,zamiast obecnej religi "miłosierdzia bożego". We Francji np już jest na to całkiem realna szansa. Chwała Ameryce ,że broni naszych wspólnych wartości. A tak nawiasem , szydzisz z Grójca , więc chyba go nie znasz . To piękne , mazowieckie miasteczko , z wieloma zabytkami z czasów kiedy na Manhattanie rosły tylko i wyłącznie drzewa. A po za tym są tam w okolicy wspaniałe sady owocowe z niezmutowanymi genetycznie jabłkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lejzorek Re: Po 25 minutach debaty Bush powiedzial PRAWDE! IP: *.cmbrmaor.dynamic.covad.net 01.10.04, 14:07 > czyli jedna ze stolic kulturalnych Europy, upodobni sie do miast > zachodnioeuropejskich z niezasymilowanymi , obcymi nam kulturowo i mentalnie, > wrogimi dzielnicami islamskimi. Jako katolik bałem się również tego ,ze w moim Twoj Busz naciska Europe aby przyjela Turcje. > mazowieckie miasteczko , z wieloma zabytkami z czasów kiedy na Manhattanie > rosły tylko i wyłącznie drzewa. A po za tym są tam w okolicy wspaniałe sady > owocowe z niezmutowanymi genetycznie jabłkami. I naciska Europe aby zaakceptowala zmutowane rosliny. Odpowiedz Link Zgłoś
gw_bush Re: Po 25 minutach debaty Bush powiedzial PRAWDE! 01.10.04, 14:12 Gość portalu: klik napisał(a): > Bałem się i dalej sie boję ( ale juz trochę mniej) ,że mój ukochany Kraków > czyli jedna ze stolic kulturalnych Europy, upodobni sie do miast > zachodnioeuropejskich z niezasymilowanymi , obcymi nam kulturowo i mentalnie, > wrogimi dzielnicami islamskimi. Jako katolik bałem się również tego ,ze w moim > > kraju za ileś tam lat będzie panować religia i ideologia walki i nienawiści > do "niewiernych" ,zamiast obecnej religi "miłosierdzia bożego". We Francji np > już jest na to całkiem realna szansa. Chwała Ameryce ,że broni naszych > wspólnych wartości. Czy Ty to piszesz powaznie ? W jaki sposob wedlug Ciebie awantura w Iraku wplywa na zmniejszenie zagrozenia tymi wszystkimi kataklizmami, o ktorych piszesz w Krakowie ? Czy dziala to na tej samej zasadzie jak zmniejszenie sie zagrozenia w Madrycie ? Przestan powtarzac bezsensowne, majace jedynie usprawiedliwic zwykla zbrodnie slogany i zacznij myslec samodzielnie. > A tak nawiasem , szydzisz z Grójca , więc chyba go nie znasz . To piękne , > mazowieckie miasteczko , z wieloma zabytkami z czasów kiedy na Manhattanie > rosły tylko i wyłącznie drzewa. A po za tym są tam w okolicy wspaniałe sady > owocowe z niezmutowanymi genetycznie jabłkami. Nie szydze. Ciszy mnie mnogosc walorow Grojca ale wazniejsze jest dla mnie, ze jest bezpieczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klik Re: Po 25 minutach debaty Bush powiedzial PRAWDE! IP: *.crowley.pl 01.10.04, 15:21 Czy Ty to piszesz powaznie ? > > W jaki sposob wedlug Ciebie awantura w Iraku wplywa na zmniejszenie zagrozenia > tymi wszystkimi kataklizmami, o ktorych piszesz w Krakowie ? > Czy dziala to na tej samej zasadzie jak zmniejszenie sie zagrozenia w Madrycie > ? Oczywiście ,ze poważnie i nie jestem w Polsce wyjątkiem. A sprawa jest prosta jak konstrukcja cepa. - terroryzm islamski jest fragmentem wojny dwóch róznych kultur , czy raczej światów .Fundamentalizm islamski z definicji nie jest tolerancyjny. Każdy niewierny to wróg . To po prostu taka ideologia w bardzo olbrzymim skrócie . Dla fundamentalistów islamskich ja jestem niewierny, więc należy mnie zabić i będzie to na dodatek powód do dumy dla mordercy. Terroryści islamscy wcielaja w życie ideologię fundamentalistów islamskich i zabijają niewiernych (np WTC, Madryt). Aby się nie dać zabić to należy się po prostu bronić. Wykluczam przyjęcie ich ideologii, a do kompromisów nie są zdolni. Najlepsza obroną jest atak ,lub tzw wojna prewencyjna . Tego uczy nas historia . Np Piłsudzki zaatakował Rosję Radziecką ( w końcu suwerenne państwo) i rozpoczął wojnę "bolszewicką". Dzięki temu utrzymaliśmy niepodległość w 1920 r i rozmawiamy dziś po polsku a nie po rosyjsku. Amerykanie robia dokładnie to samo co Piłsudski wtedy. Nie czekają na drugie WTC ,tylko walczą z terroryzmem i fundamentalizmem islamskim w Iraku czyli w kraju , który stwarza dla nich zagrożenie. Mam swiadomość ,że jak w kazdej wojnie ,tak i tutaj ktoś zawsze załatwia jakieś swoje brudne interesy . Ale to nie zmienia faktu ,że walka zbrojna jest to jedyna skuteczna droga do zlikwidowania terroryzmu islamskiego ( oni nie negocjują)i poprawienia swojego bezpieczeństwa. A co do Madrytu , to przypominam ,ze my nie mamy zamkniętej i odizolowanej społeczności muzułmańskiej na wzór hiszpańki , ktora pomogła w morderstwie, i jak na razie to każdy Arab na polskiej ulicy wzbudza coś w rodzaju sensacji. Nie tylko interesuja się nim odpowiednie służby , ale przede wszystkim zwykli szarzy ludzie. I oby tak pozostało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dezerter Re: Po 25 minutach debaty Bush powiedzial PRAWDE! IP: *.aster.pl 01.10.04, 15:34 Ty skretyniały "patrioto" z pieprzonego Krakówka - PiłsudSki, PiłsudSki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klik Re: Po 25 minutach debaty Bush powiedzial PRAWDE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 18:07 Pszepraszam za błąd ortograficzny . Nie powinien sie zdarzyć. Jestem żeczywiście "skretyniałym idiotą ", ale dlatego ,ze nie zrobiłem korekty postu przed wysłaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruwi Re: Po 25 minutach debaty Bush powiedzial PRAWDE! 03.10.04, 19:37 Gość portalu: klik napisał(a): > Pszepraszam za błąd ortograficzny . Nie powinien sie zdarzyć. Jestem > żeczywiście "skretyniałym idiotą ", ale dlatego ,ze nie zrobiłem korekty postu > przed wysłaniem. Ze jestes "Zeczywiscie" idiota. To nie ulega watpliwosci ale nie w pierwszym rzedzie dlatego, ze piszesz z bledami. PS Gdzie ty zdobywasz wiedze o tym wszystkim o czym wypisujesz te bzdury ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polit Re: Po 25 minutach debaty Bush powiedzial PRAWDE! IP: *.dialin.kamp-dsl.de 01.10.04, 16:32 Poniekad zgadzam sie z Toba. Poniekad bo mowisz tylko o jednej stronie medalu. Moim zdaniem jest to wojna dwoch kapitalow :Arabskiego- ropa naftowa, i " Amerykanskiego"- banki.Teraz "Amerykanie"( ""-bo banki juz dawno nie sa w rekach amerykanskich)chca zawladnac tez ropa . Chcialbym tu tylko przypomniec powod napasci na Polske w 1939-Chodzilo przeciez TYLKO o korytarz? Jezeli Sadam byl rzeczywiscie takim bandytom to byloby wskazane aby Liga Arabska ( Chociazby ich Zachod dozbroil) zaaragowala ale Amerykanie tam nie maja co do szukania.Teraz jest ciekawy inny temat przed obaleniem sadama byli tam inwestorzy rosyjscy i framcuscy, co teraz bedzie z nimi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dezerter Re: Po 25 minutach debaty Bush powiedzial PRAWDE! IP: *.aster.pl 01.10.04, 15:31 czy jest na sali lekarz??? to do klika Kliku, tacy idioci jak ty, są przyczyną całego zła na tym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aki nonsens IP: *.protonet.pl 03.10.04, 20:19 kwestia napływu i osiedlania innych nacji w polsce to tylko sprawa czasu i żadna "wojna z terroryzmem"tego nie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruwi Re: nonsens 03.10.04, 20:26 Gość portalu: aki napisał(a): > kwestia napływu i osiedlania innych nacji w polsce to tylko sprawa czasu i żadn > a "wojna z terroryzmem"tego nie zmieni Zmienic to moze jedynie pograzenie Polski w biedzie i zamordyzmie. Do biednych i zniewolonych jakos nikogo nie ciagnie. Brak sily napedowej dla takiego procesu nie daje mu szansy zaistnienia ale czy napewno tego wlasnie chcemy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aki mamy alternatywę IP: *.protonet.pl 03.10.04, 20:31 1 jestesmy bogaci i ciągna do nas uchodżcy 2 nie mamy uchodzców bo jestesmy biedni i wolą się osiedlać gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruwi Re: mamy alternatywę 03.10.04, 20:39 Gość portalu: aki napisał(a): > 1 jestesmy bogaci i ciągna do nas uchodżcy > 2 nie mamy uchodzców bo jestesmy biedni i wolą się osiedlać gdzie indziej I jak tu wybrnac z tarapatow ? Moze nie chcieliby uchodzic, gdyby pozwolono im zyc po swojemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aki niestety IP: *.protonet.pl 03.10.04, 21:14 cały świat nie osiągnie dobrobytu w postaci 2000$ dochodu narodowego na głowę chociażby ze względu na brak wystarczającej ilosci energii;a swoją drogą "cywilizacja' zachodnia powinna zrozumiec ze nie wszystko na świecie musi byc skrojone na jej modłę. Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruwi Re: niestety 04.10.04, 08:22 Gość portalu: aki napisał(a): > cały świat nie osiągnie dobrobytu w postaci 2000$ dochodu narodowego na głowę c > hociażby ze względu na brak wystarczającej ilosci energii; a swoją drogą "cywili > zacja' zachodnia powinna zrozumiec ze nie wszystko na świecie musi byc skrojone > na jej modłę. Swiat bylby malo wart gdyby mamona byla wszystkim co zyciu nadawaloby sens. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tysprowda Re: Po 25 minutach debaty Bush powiedzial PRAWDE! IP: 193.188.161.* 01.10.04, 12:47 Zyjesz w blogiej nieswiadomosci, ze Bush sterrorryzowal zyda wszystkich POoakow i kazal mu wyslac za nasze pieniadze zywe tarcze amerykansynow do Iraku i przez to spowodowal, ze Polska jest bardziej niebezpieczna. Z szefem Busha Nostra to wszysto jest na opak, a ty tez tego nie wiesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dezerter Re: Po 25 minutach debaty Bush powiedzial PRAWDE! IP: *.aster.pl 01.10.04, 15:28 Kliku, to właśnie "subtelna" polityka USA jest przyczyną światowego terroryzmu. Po ch...j Amerykanie i wszelka swołocz nie wyłączając tej z nad Wisły panoszy się w Iraku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Zawsze czytam posty w danym watku. A gdyby IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 01.10.04, 15:33 powiedzial, ze walczy o to aby wolny Irak nie byl zagrozeniem dla jedynej demokracji na Bliskim Wschodzie to byloby lepiej. Czy tez wiekszosc z Was kocha ilsamskich barbarzyncow tylko nie chcecie sie przyznac. Tacy jestescie inteligentni a jestescie durniami jesli nie widzicie tego co klik z Grojca. Islam dzieli swiat na swoich i innych a nie Zachod. Fanatyzm religijny nie istnieje na Zachodzie oprocz islamskiego. Prawda jest taka, ze islamoiowanie swiata jest faktem. Ataki terrorystow sa faktem. Caly swiat wydaje olbrzymie sumy na bezpieczenstwo z jakich przyczyn? A w Polsce poczekajcie troche. Jak chce ktorys z was to zapiszcie wszystkie akty terroru islamskiego i spojrzcie na mape swiata. Ja wam gwarantuje, ze w Polsce juz sa terrorysci. Kiedy walna to zobaczycie. Wycofacie wojska z Iraku i tez walna. A wiecie dlaczego? Bo nie jestescie czescia "Domu Wiary", ich wiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: sionisci jeszcze marza IP: *.nycmny83.covad.net 01.10.04, 16:40 jak dotad zginelo ponad tysiac Amerykanow, ponad 1.5 miliona irakijczykow od czasu taty Busha, okolo miliona w czasie wojny iracko - iranskiej zainicjonowanej w Washingtonie, setki tysiecy Afganczykow stracilo zycie i prace, miliardy arabow zostalo zantagonizowanych, w Europie i na swiecie, USA wlaczajac, powstaje nowa koalicja antywojenna czyli, sjionizm staje sie coraz bardziej widocznym zrodlem wojny i niepokoju. To sa skutki polityki grand pupeteer Sharona i jego marionetek w Washingtonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak Re: sionisci jeszcze marza IP: *.proxy.aol.com 01.10.04, 16:46 klik jestes totalnym kretynem,jakkolwiek zaslugujesz na wize do USA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klik Re: sionisci jeszcze marza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 18:34 Gość portalu: mak napisał(a): > klik jestes totalnym kretynem,jakkolwiek zaslugujesz na wize do USA. A nie wiesz po diabła mi ta wiza? W USA nie mam, ani rodziny ,ani przyjaciół ani znajomych. Nie ma tam tez klubu "Pod Jaszczurami" , ani gorczańskich "watr" i "kolib" . Więc z kim i gdzie piłbym np "Żywca" i śpiewał piosenki Sikorowskiego czy Cohena przy gitarze ? Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruwi Re: sionisci jeszcze marza 03.10.04, 20:00 Gość portalu: klik napisał(a): >Nie ma tam tez klubu "Pod Jaszczurami" , Strasznie duzo musialo sie w ostatnich latach zmienic. Pamietam czasy, w ktorych spotykala sie tam inteligencja ani gorczańskich "watr" i "kolib" Wszystko schodzi na psy Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Zawsze czytam posty w danym watku. A gdyby 01.10.04, 16:46 Gość portalu: igor napisał(a): >Czy tez wiekszosc z Was kocha ilsamskich barbarzyncow tylko nie chcecie sie przyznac. ___________________________________________________ Igorze my ich nie znamy. Nienawisci a vista zabronil nam Chrystus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klik Re: Zawsze czytam posty w danym watku. A gdyby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 18:45 Gość portalu: igor napisał(a): Tacy jestescie > inteligentni a jestescie durniami jesli nie widzicie tego co klik z Grojca. > Islam dzieli swiat na swoich i innych a nie Zachod. Fanatyzm religijny nie > istnieje na Zachodzie oprocz islamskiego. Prawda jest taka, ze islamoiowanie > swiata jest faktem. Ataki terrorystow sa faktem. Ano własnie . Jest to jakaś kompletnie niezrozumiała sprawa ,że tzw "Zachód" nie chce tego widzieć . I bardzo się cieszę ,że jednak w Polsce to zagrożenie jest dostrzegane i traktowane powaznie. Mam nadzieję ,że nie dożyję czasów ,w których całkowicie legalnie i w demokratycznych procedurach zostanie np we Francji do władzy powołana partia islamskich fundamentalistów. Jesli jednak do tego dojdzie , to "niewierni" z Francji bedą przynajmniej mieli możliwość emigracji do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trytt Kerry mowi to samo IP: *.chello.pl 01.10.04, 16:48 Soldiers know over there that this isn't being done right yet. I'm going to get it right for those soldiers because it's important to Israel, it's important to America, it's important to the world Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patric Buchanan Re: uzyteczni idioci Osama bin Laden IP: *.nycmny83.covad.net 01.10.04, 18:58 The Useful Idiots of Osama bin Laden Patrick J. Buchanan September 27 2004 Of all Ronald Reagan's achievements, among the greatest was that this president who began his term declaring the Soviet Union an "evil empire" was, by the end of his tenure, strolling through Red Square with Mikhail Gorbachev to the cheers of the Russian people. That the Cold War ended without our tearing our nations to pieces, as Britain and Germany did, was a triumph, especially considering the awesome power of our weaponry. And since the Cold War ended, Americans have seemed to understand the importance of good and strong relations with Russia. The Washington-Moscow connection is among the most critical on the planet. Why, then, this raft of attacks on President Vladimir Putin over his efforts to consolidate power to combat his terrorist threat? In late August, two Russian airliners were brought down in minutes by "Black Widow" Chechen terrorists. Days later, a school of Russian children was seized by Chechen terrorists loyal to Shamil Basaev, the Osama bin Laden of the Caucasus. Hundreds were slaughtered in the most barbaric atrocity since 9-11. After these horrors, Putin acted to centralize power over his Balkanizing country. He called on parliament to approve a plan to let him name the governors of Russia's 89 provinces, rather than have them elected. Most of the governors approved. But Western elites are howling as though Putin were using the Beslan horror as Hitler used the Reichstag fire – to railroad his rivals to Dachau. In the Washington Post, Robert Kagan of the American Enterprise Institute and the Weekly Standard calls Putin's plan an "unambiguous step toward tyranny in Russia." Putin "is imposing dictatorship," rails Kagan. "Putin is not really 'with us' ... A dictatorial Russia is at least as dangerous as a dictatorial Iraq ... A Russian dictatorship can never be a reliable ally of the United States." "[T]he aspiring dictator of Russia has forced President Bush to reveal how committed he really is to the cause of democracy around the world." Kagan demanded that Bush denounce Putin – which Bush and Colin Powell both mildly did, infuriating Moscow – and even consider sanctions against Russia. Query: Have we lost our minds? In Russia, what is vital to us is that we have a stable, friendly government and reliable partner in combating terrorism. How Russia chooses its regional or provincial leaders or parliament is none of our business. What are Western media and politicians doing hectoring Putin and mucking around in Russia's internal affairs? British journalist John Laughlin has looked behind the attacks on Putin and discovered the "oligarchs" – Russian billionaires who looted the privatized assets of the old Soviet Union, men like Boris Berezovsky and Mikhail Khordokovsky. Putin has run them out of Russian or locked them up. And they have used their vast fortunes to buy up intellectuals in Western capitals to agitate against him. Also agitating against Putin is the American Committee for Peace in Chechnya, a front group of neocons such as Richard Perle, James Woolsey, Michael Ledeen and Kenneth ("Cakewalk") Adelman. ACPC wants Bush to cut Putin adrift in the name of democracy. These are the same ideologues who engineered the war to "democratize" Iraq and prevailed on Bush to declare "world democratic revolution" the overarching goal of his foreign policy. These neoconservatives are demanding that Putin negotiate with the Chechens rebels. Many favor a NATO presence in Chechnya along the lines of the NATO missions in Bosnia and Kosovo. Putin sees them as pressuring him to negotiate with child-murderers and as pursuing a devious Western strategy to further weaken and break up Russia. In interviews, he has expressed a growing bitterness toward the West – reacting just as Andrew Jackson would have if Czar Nicholas I had loudly demanded that Jackson sit down and start negotiating with the Cherokees. But the larger question is: Why is Bush still listening to these people? These were the propagandists and agitators for the war in Iraq that may yet cost him his presidency. Nothing they promised has been delivered. They constantly undercut relations with our European allies with their insults. They persuaded Bush to outsource Middle East policy to Sharon, to our national detriment. Now, they are pushing Bush to distance ourselves from, if not to destabilize Saudi Arabia and Russia. Why does Bush continue to heed men whose policies have radicalized the Middle East and converted much of the Islamic world into a giant recruiting station for Osama bin Laden? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Po 25 minutach debaty Bush powiedzial PRAWDE! IP: *.arcor-ip.net 01.10.04, 19:00 Polecam, usmialem sie zdrowo z Busha forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=16310078 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PP Re: Po 25 minutach debaty Bush powiedzial PRAWDE! IP: 207.7.192.* 03.10.04, 20:40 plus, zrownal z ziemia wtc,okradl pierwszy narod swiata na tryliony, klamie, sprzedaje US przedstawicielom najnizszej formy zycia biologicznego-jadowitej sybstancji zwanej zionc, zainicjowal meska prostytucje z dziadzia arikknurem Odpowiedz Link Zgłoś