Dodaj do ulubionych

jakość informacji Financial Times

19.12.16, 20:23
Henry Foy, korespondent Financial Times, na łamach tego tytułu zamieścił tekst o kolejnym dniu protestów przeciwko polskiemu rządowi. Dodał do tego zdjęcie… z wiecu poparcia Prawa i Sprawiedliwości!

telewizjarepublika.pl/manipulacja-w-zachodnich-mediach-w-tekscie-o-protestach-kod-u-zdjecie-z,42175.html

Firma powinna zwolnić tego zawodnika.
Obserwuj wątek
    • j-k Woytek, ja Tiebia praszu - dla Amerykanina 19.12.16, 20:33
      to rozroznienie miedzy Litwa, a Lotwa jest poblemem nie do przeskoczenia.
      • wojciech.2349 Re: Woytek, ja Tiebia praszu - dla Amerykanina 19.12.16, 20:36
        j-k napisał:
        > to rozroznienie miedzy Litwa, a Lotwa jest poblemem nie do przeskoczenia.
        ------------------------
        Jemu pomyliły się strony konfliktu.
        W tym problem.
        • czizus Re: Woytek, ja Tiebia praszu - dla Amerykanina 19.12.16, 21:05
          wojciech.2349 napisał(a):

> Jemu pomyliły się strony konfliktu.
          > W tym problem.

Ależ nic się nikomu nie pomyliło Wojtek. I on ale i inne zachodnie gazety i portale piszą jednomyślnie o uchwaleniu budżetu niezgodnie z prawem o łamaniu konstytucji przez premier i prezydenta, o ograniczaniu wolności mediów i o masowych, spontanicznych protestach zwyczajnych ludzi.
          Komisja Wenecka zła, Bruksela zła, cała UE zła, Niemcy i Francja złe, Tusk zły, w zasadzie wszystkie zachodnie media złe, . . . . ! To kto dobry Wojtek? Grupa Wyszehradzka, a może Putin i Rosja? Bo już tylko ci zostają.
          • wojciech.2349 Re: Woytek, ja Tiebia praszu - dla Amerykanina 19.12.16, 21:10
            Kraśko podpytywał Giuliniego o TK. I co Giuliani mu powiedział?
            Spad na drzewo.

PS. PO nie chce tego co zaleca Komisja Wenecka. Wiesz o tym?
    • felusiak1 wojtek, kupujesz propagandę 20.12.16, 01:36
      >>> Dodał do tego zdjęcie...

Nie dodał zdjecia. Zdjecie dodała redakcja w Londynie co nie oznacza, ze korespondencja jest kłamliwa.
      Redakcja telewizjarepublika.pl doskonale o tym wie.
      • szwampuch58 Re: wojtek, kupujesz propagandę 20.12.16, 10:55
        chlali pewno jak zawsze,kogo dziwi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka