Dodaj do ulubionych

PALESTYNA ZWYCIEZY - IZRAEL KAPUT

IP: *.marketscore.com, / 10.100.2.* 17.04.02, 01:41
CZY MA KTOS WATPLIWOSCI ?
(parchate zydowskie ryje , prosze nie odpowiadac ! )
Obserwuj wątek
    • Gość: jojo Re: PALESTYNA ZWYCIEZY - IZRAEL KAPUT IP: *.proxy.aol.com 17.04.02, 01:44
      Gość portalu: 88 napisał(a):

> CZY MA KTOS WATPLIWOSCI ?
      > (parchate zydowskie ryje , prosze nie odpowiadac ! )

Zanim to nastapi ,swinia w osla sie predzej przeistoczy !
    • Gość: 88 SHARON TAK JAK KAZDY ZYD JEST...EM IP: *.marketscore.com, / 10.100.2.* 17.04.02, 01:58
      • Gość: Paul SHARON TAK JAK KAZDY ZYD JEST ZYDEM-proste IP: *.proxy.aol.com 17.04.02, 02:08
        Panie Szanowny, toz to ja pana i juz cmoknac zdazylem, a Pam dalej to forum
        zasmieca. Co ja Zyd biedny, a sprawiedliwy z taka ludzka padlina jak pan mam
        poczac? No moze Pan, Panie szanowny mi powie. No bo co ma mi Pan nie
        powiedziec? To ja Panu powiem. Pan jestes duren, pan jestes zboczeniec
        intelektualno-moralny, ktorego Ziema, nasza Matka jeszcze nosic raczy. Ale
        Panie kochany.....do czasu. Uszanowanie.
        Salom!
        Paul
    • Gość: 88 SZARON TAK JAK KAZDY ZYD JEST ASSHOLEM IP: *.marketscore.com, / 10.100.2.* 17.04.02, 02:04
    • Gość: 88 Re: PALESTYNA ZWYCIEZY - IZRAEL KAPUT IP: *.marketscore.com, / 10.100.2.* 17.04.02, 02:06
      WSZYSTKIE ZYDZI NADAJA SIE NA JEDNO : MYDLO
      • Gość: jojo Re: PALESTYNA ZWYCIEZY - IZRAEL KAPUT IP: *.proxy.aol.com 17.04.02, 02:12

> WSZYSTKIE ZYDZI NADAJA SIE NA JEDNO : MYDLO

OTWORZ RYJA JESZCZE RAZ LACHMYTO NIEDOROBIONA,A Z KOPA W NOS ZASMARKANY TAK
        ZAROBISZ,ZE TA NIECHLUJA<CO CIE NA SWIAT WYPLULA,SYNKA SKURWYSYNKA OCZAT NIE
        ROZPOZNA!
      • Gość: Paul Panie 88......miarka sie przebiera, oj przebiera.. IP: *.proxy.aol.com 17.04.02, 02:14

> WSZYSTKIE ZYDZI NADAJA SIE NA JEDNO : MYDLO
        Pan sie jeszcze po trzykroc ze strachu zestasz odszczekujac ta i inne glupoty pod
        sciana, gdzie pana wieszac beda. A ja Pana tak prosilem....ja tak ostrzegalem,
        ja do rozsadku przemowic chcialem. Co ja mowie? Co ja Zyd biedny bredze?
        Panski nedzny zewlok z rozsadkiem nic wspolnego nie macie. Przyjdzie mnie Pana
        powiesic. Jednak pan jestes idiota i duren skonczony. Moze Pan z ojca pijaka i
        matki kurwy narodzony i dlatego na umysle slaby. Oj biada Panu, biada...
        Szalom!
        Paul
        • Gość: 88 PLUJE ZYDOM W PYSK ! IP: *.marketscore.com, / 10.100.2.* 17.04.02, 02:16
          TFU
          TFU
          TFU !!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: jojo Re: PLUJE ZYDOM W PYSK ! IP: *.proxy.aol.com 17.04.02, 02:19

> TFU
            > TFU
            > TFU !!!!!!!!!!!!!!!!

Uwazaj,abys sobie brody nieogolonej przy okazji nie ocharkal plwocinami swoimi
            gruzlicznymi !
        • Gość: jojo Re: Panie 88......miarka sie przebiera, oj przebiera.. IP: *.proxy.aol.com 17.04.02, 02:17
          Gość portalu: Paul napisał(a):

> Gość portalu: 88 napisał(a):
          >
          > > WSZYSTKIE ZYDZI NADAJA SIE NA JEDNO : MYDLO
          > Pan sie jeszcze po trzykroc ze strachu zestasz odszczekujac ta i inne glupoty p
          > od
          > sciana, gdzie pana wieszac beda. A ja Pana tak prosilem....ja tak ostrzegalem,
          >
          > ja do rozsadku przemowic chcialem. Co ja mowie? Co ja Zyd biedny bredze?
          > Panski nedzny zewlok z rozsadkiem nic wspolnego nie macie. Przyjdzie mnie Pana
          >
          > powiesic. Jednak pan jestes idiota i duren skonczony. Moze Pan z ojca pijaka
          > i
          > matki kurwy narodzony i dlatego na umysle slaby. Oj biada Panu, biada...
          > Szalom!
          > Paul

Tego zebraka pies na ulicy wczoraj obsikal! Dzieci z przedszkola nr.1 w Wachocku
          to obserwowaly i z radosci klaskaly...
        • _helga Re: Panie 88......miarka sie przebiera, oj przebiera.. 17.04.02, 17:07
          Gość portalu: Paul napisał(a):

> Gość portalu: 88 napisał(a):
          >
          > > WSZYSTKIE ZYDZI NADAJA SIE NA JEDNO : MYDLO
          > Pan sie jeszcze po trzykroc ze strachu zestasz odszczekujac ta i inne glupoty p
          > od
          > sciana, gdzie pana wieszac beda. A ja Pana tak prosilem....ja tak ostrzegalem,
          >
          > ja do rozsadku przemowic chcialem. Co ja mowie? Co ja Zyd biedny bredze?
          > Panski nedzny zewlok z rozsadkiem nic wspolnego nie macie. Przyjdzie mnie Pana
          >
          > powiesic. Jednak pan jestes idiota i duren skonczony. Moze Pan z ojca pijaka
          > i
          > matki kurwy narodzony i dlatego na umysle slaby. Oj biada Panu, biada...
          > Szalom!
          > Paul

Panie Paul! Niech pan nie biadoli tak strasznie, ze panu na wieszanie przyszlo.
          Niech pan pomysli jaki swiat bedzie piekny bez tych Dwochosemek i jak bardzo
          ludzkosc bedzie panu wdzieczna! Ale czy ma pan rekawiczki? Bo przy tym wieszaniu
          moze pan go niestety dotknac i sie zarazic jakas nieprzyjemna choroba. To ja panu
          zwracam na to uwage, niech sie pan pilnie zaopatrzy w rekawice ochronne, a po
          uzyciu niech pan je spali!

Szanowanko,

Helga
    • Gość: 88 SRAM NA WAS ZYDZI - SRAM I SZCZAM IP: 66.119.34.* 17.04.02, 04:00
    • Gość: Jacek Re: PALESTYNA ZWYCIEZY - IZRAEL KAPUT IP: *.216-194-1-107.nyc.ny.metconnect.net 17.04.02, 04:13
      IZRAEL KAPUT!
      VIVA PALESTINE!
      PRECZ z ZYDOWSKIMI FASZYSTAMI!
      SMIERC ARIELOWI SZARONOWI ORAZ PEJSATYM EKSTREMISTOM i ZBOCZENCOM!
    • Gość: 88 \ZDERZYLY SIE DWA POCIAGI IP: *.marketscore.com, / 10.100.2.* 17.04.02, 16:34
      JEDEN PELEN ZYDOW
      DRUGI PELEN JABLEK

CO POWSTALO ?

MYDELKO ZIELONE JABLUSZKO
    • Gość: observer Re: PALESTYNA ZWYCIEZY - IZRAEL KAPUT IP: *.gloryroad.net 17.04.02, 17:54
      Jak dlugo mozna okupowac obcy kraj, i jak dlugo mozna to popierac!!!!Przyjdzie
      czas, ze Izrael i Ameryka wspolnie za to odpowiedza!!!
      Najwieksi terrorysci swiata: amerykanska i izraelska administracja, cia,
      nato,etc.
      • Gość: Jacek Re: PALESTYNA ZWYCIEZY - IZRAEL KAPUT IP: *.216-194-7-207.nyc.ny.metconnect.net 17.04.02, 18:53
        Jak dlugo mozna okupowac obcy kraj i trzymac ponad 3 mln ludzi w gettach i
        obozach koncentracyjnych, i jak dlugo mozna to popierac!!!! Przyjdzie
        czas, ze Izrael i lobby zydowskie w USA wspolnie za to odpowiedza!!!
        Najwieksi terrorysci swiata: zydowskie organizacje w USA i izraelska
        administracja, mosad,etc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka