Gość: 88 IP: *.marketscore.com, / 10.100.2.* 17.04.02, 01:41 CZY MA KTOS WATPLIWOSCI ? (parchate zydowskie ryje , prosze nie odpowiadac ! ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jojo Re: PALESTYNA ZWYCIEZY - IZRAEL KAPUT IP: *.proxy.aol.com 17.04.02, 01:44 Gość portalu: 88 napisał(a): > CZY MA KTOS WATPLIWOSCI ? > (parchate zydowskie ryje , prosze nie odpowiadac ! ) Zanim to nastapi ,swinia w osla sie predzej przeistoczy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 88 SHARON TAK JAK KAZDY ZYD JEST...EM IP: *.marketscore.com, / 10.100.2.* 17.04.02, 01:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul SHARON TAK JAK KAZDY ZYD JEST ZYDEM-proste IP: *.proxy.aol.com 17.04.02, 02:08 Panie Szanowny, toz to ja pana i juz cmoknac zdazylem, a Pam dalej to forum zasmieca. Co ja Zyd biedny, a sprawiedliwy z taka ludzka padlina jak pan mam poczac? No moze Pan, Panie szanowny mi powie. No bo co ma mi Pan nie powiedziec? To ja Panu powiem. Pan jestes duren, pan jestes zboczeniec intelektualno-moralny, ktorego Ziema, nasza Matka jeszcze nosic raczy. Ale Panie kochany.....do czasu. Uszanowanie. Salom! Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 88 SZARON TAK JAK KAZDY ZYD JEST ASSHOLEM IP: *.marketscore.com, / 10.100.2.* 17.04.02, 02:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 88 Re: PALESTYNA ZWYCIEZY - IZRAEL KAPUT IP: *.marketscore.com, / 10.100.2.* 17.04.02, 02:06 WSZYSTKIE ZYDZI NADAJA SIE NA JEDNO : MYDLO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: PALESTYNA ZWYCIEZY - IZRAEL KAPUT IP: *.proxy.aol.com 17.04.02, 02:12 Gość portalu: 88 napisał(a): > WSZYSTKIE ZYDZI NADAJA SIE NA JEDNO : MYDLO OTWORZ RYJA JESZCZE RAZ LACHMYTO NIEDOROBIONA,A Z KOPA W NOS ZASMARKANY TAK ZAROBISZ,ZE TA NIECHLUJA<CO CIE NA SWIAT WYPLULA,SYNKA SKURWYSYNKA OCZAT NIE ROZPOZNA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Panie 88......miarka sie przebiera, oj przebiera.. IP: *.proxy.aol.com 17.04.02, 02:14 Gość portalu: 88 napisał(a): > WSZYSTKIE ZYDZI NADAJA SIE NA JEDNO : MYDLO Pan sie jeszcze po trzykroc ze strachu zestasz odszczekujac ta i inne glupoty pod sciana, gdzie pana wieszac beda. A ja Pana tak prosilem....ja tak ostrzegalem, ja do rozsadku przemowic chcialem. Co ja mowie? Co ja Zyd biedny bredze? Panski nedzny zewlok z rozsadkiem nic wspolnego nie macie. Przyjdzie mnie Pana powiesic. Jednak pan jestes idiota i duren skonczony. Moze Pan z ojca pijaka i matki kurwy narodzony i dlatego na umysle slaby. Oj biada Panu, biada... Szalom! Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 88 PLUJE ZYDOM W PYSK ! IP: *.marketscore.com, / 10.100.2.* 17.04.02, 02:16 TFU TFU TFU !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: PLUJE ZYDOM W PYSK ! IP: *.proxy.aol.com 17.04.02, 02:19 Gość portalu: 88 napisał(a): > TFU > TFU > TFU !!!!!!!!!!!!!!!! Uwazaj,abys sobie brody nieogolonej przy okazji nie ocharkal plwocinami swoimi gruzlicznymi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Panie 88......miarka sie przebiera, oj przebiera.. IP: *.proxy.aol.com 17.04.02, 02:17 Gość portalu: Paul napisał(a): > Gość portalu: 88 napisał(a): > > > WSZYSTKIE ZYDZI NADAJA SIE NA JEDNO : MYDLO > Pan sie jeszcze po trzykroc ze strachu zestasz odszczekujac ta i inne glupoty p > od > sciana, gdzie pana wieszac beda. A ja Pana tak prosilem....ja tak ostrzegalem, > > ja do rozsadku przemowic chcialem. Co ja mowie? Co ja Zyd biedny bredze? > Panski nedzny zewlok z rozsadkiem nic wspolnego nie macie. Przyjdzie mnie Pana > > powiesic. Jednak pan jestes idiota i duren skonczony. Moze Pan z ojca pijaka > i > matki kurwy narodzony i dlatego na umysle slaby. Oj biada Panu, biada... > Szalom! > Paul Tego zebraka pies na ulicy wczoraj obsikal! Dzieci z przedszkola nr.1 w Wachocku to obserwowaly i z radosci klaskaly... Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Panie 88......miarka sie przebiera, oj przebiera.. 17.04.02, 17:07 Gość portalu: Paul napisał(a): > Gość portalu: 88 napisał(a): > > > WSZYSTKIE ZYDZI NADAJA SIE NA JEDNO : MYDLO > Pan sie jeszcze po trzykroc ze strachu zestasz odszczekujac ta i inne glupoty p > od > sciana, gdzie pana wieszac beda. A ja Pana tak prosilem....ja tak ostrzegalem, > > ja do rozsadku przemowic chcialem. Co ja mowie? Co ja Zyd biedny bredze? > Panski nedzny zewlok z rozsadkiem nic wspolnego nie macie. Przyjdzie mnie Pana > > powiesic. Jednak pan jestes idiota i duren skonczony. Moze Pan z ojca pijaka > i > matki kurwy narodzony i dlatego na umysle slaby. Oj biada Panu, biada... > Szalom! > Paul Panie Paul! Niech pan nie biadoli tak strasznie, ze panu na wieszanie przyszlo. Niech pan pomysli jaki swiat bedzie piekny bez tych Dwochosemek i jak bardzo ludzkosc bedzie panu wdzieczna! Ale czy ma pan rekawiczki? Bo przy tym wieszaniu moze pan go niestety dotknac i sie zarazic jakas nieprzyjemna choroba. To ja panu zwracam na to uwage, niech sie pan pilnie zaopatrzy w rekawice ochronne, a po uzyciu niech pan je spali! Szanowanko, Helga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: PALESTYNA ZWYCIEZY - IZRAEL KAPUT IP: *.216-194-1-107.nyc.ny.metconnect.net 17.04.02, 04:13 IZRAEL KAPUT! VIVA PALESTINE! PRECZ z ZYDOWSKIMI FASZYSTAMI! SMIERC ARIELOWI SZARONOWI ORAZ PEJSATYM EKSTREMISTOM i ZBOCZENCOM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 88 \ZDERZYLY SIE DWA POCIAGI IP: *.marketscore.com, / 10.100.2.* 17.04.02, 16:34 JEDEN PELEN ZYDOW DRUGI PELEN JABLEK CO POWSTALO ? MYDELKO ZIELONE JABLUSZKO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: PALESTYNA ZWYCIEZY - IZRAEL KAPUT IP: *.gloryroad.net 17.04.02, 17:54 Jak dlugo mozna okupowac obcy kraj, i jak dlugo mozna to popierac!!!!Przyjdzie czas, ze Izrael i Ameryka wspolnie za to odpowiedza!!! Najwieksi terrorysci swiata: amerykanska i izraelska administracja, cia, nato,etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: PALESTYNA ZWYCIEZY - IZRAEL KAPUT IP: *.216-194-7-207.nyc.ny.metconnect.net 17.04.02, 18:53 Jak dlugo mozna okupowac obcy kraj i trzymac ponad 3 mln ludzi w gettach i obozach koncentracyjnych, i jak dlugo mozna to popierac!!!! Przyjdzie czas, ze Izrael i lobby zydowskie w USA wspolnie za to odpowiedza!!! Najwieksi terrorysci swiata: zydowskie organizacje w USA i izraelska administracja, mosad,etc Odpowiedz Link Zgłoś