Dodaj do ulubionych

Nierób w Białym Domu

03.03.18, 20:34
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,23096250,zapracowany-jak-donald-trump-policzyli-ile-dni-prezydent-usa.html#Z_BoxNewsImg&a=66&c=96 i co na to white trash?
Obserwuj wątek
    • felusiak1 Uśmiałem się do rozpuku 03.03.18, 22:04
      W ciągu tych 407 dni mieliśmy 55 eeekendów a to 110 dni. Do tego mieliśmy 11 świat federalnych co daje łącznie 121 dni. Zatem nie wiemy co robił przez 12 dni. A urlop? 12 dni urlopu? Wstyd.
      • 5magna Re: Uśmiałem się do rozpuku 03.03.18, 22:10
        Lepiej jak nic nie robi....
      • yurek11111 Re: Uśmiałem się do rozpuku 04.03.18, 18:35
        Pomijajac zlosliwosc CNN ,to nie ulega watpliwosci ze dla Trumpa 'first' zmartwieniem jest dochodowosc jego pol golfowych, a dochodowosc sie zwieksza jak w nich 'urzeduje ' ..
        felusiak , masz jakies dane jak sa rozliczane koszty i kto placi za pobyt Prezydenta i jego 'dworu' w jego prywatnych biznesach, a tu jest 'full schedule' gry w golfa w czasie dotychczasowej prezydentury...

www.washingtonpost.com/resizer/1IFHVBk4VUc0mYUQ6LDCBYHE8d4=/1484x0/arc-anglerfish-washpost-prod-washpost.s3.amazonaws.com/public/WTM73FOQMM7XBNTKEP6YHE2BQY.jpg

www.washingtonpost.com/news/politics/wp/2017/11/22/trumps-team-insists-he-has-a-full-schedule-an-hour-before-he-goes-golfing/?utm_term=.6b7dd26e5e5e
        • yurek11111 Podatnicy zaplacilim147 milionow $ za 9 miesiecy.. 04.03.18, 18:44
          Taxpayer dollars spend on vacations, golf and personal security while not at the White house for Donald, Melania and Barron

$147,000,000.00 over 9 months or $16,333,333.33 per month

Biznes Trumpowi kwitnie....😀
          • felusiak1 Re: Podatnicy zaplacilim147 milionow $ za 9 miesi 04.03.18, 19:22
            Czysta bzdura. Nawet lewicowe psy to mówią. W najlepszym wypadku 1.8 mln miesiecznie czyli za 9 miesiecy byłoby tego
            16-17 milionów a nie 147.
            • yurek11111 Re: Podatnicy zaplacilim147 milionow $ za 9 miesi 04.03.18, 19:31
              Za 16-17 milionow to Trump moze po Manhatanie pospacerowac...😀😀😀
              A wiesz kto to powiedzial :
              "I'm going to be working for you. I'm not going to have time to go play golf,"..)
              • felusiak1 Re: Podatnicy zaplacilim147 milionow $ za 9 miesi 04.03.18, 19:37
                What's your problem?
                • yurek11111 Re: Podatnicy zaplacilim147 milionow $ za 9 miesi 04.03.18, 20:55
                  Ja nie mam problemu , stwierdzam tylko ze urzedujacy Prezydent Trump to klamczuszek....
                  Pytanie bylo :
                  A wiesz kto to powiedzial :
                  "I'm going to be working for you. I'm not going to have time to go play golf,"..)
                  Podpowiem ze powiedzial to w sierpniu 2016...

A co ty zamulasz...😀
                  • felusiak1 Re: Podatnicy zaplacilim147 milionow $ za 9 miesi 04.03.18, 21:16
                    Co ja zamulam? To nie ja wklejam twitterowe bzdety o 147 milionach dolarów.
                    Nie rozumiesz tongue and cheek? szwampuch też nie rozumie i wkleił że Trump ma zamiar urzedować do końca życia.
                    Powtórzył za GW, tóra też nie rozumie.
    • j-k No to zupelnie jak jego poprzednik Obama: 03.03.18, 22:35
      i gdzie masz problem ?
      www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/gdy-chowali-prezydenta-obama-gral-w-golfa/l0ppdrh
    • wojciech.2349 pobił Matoła 03.03.18, 22:50
      Matoł (Tusk) miał przerób 3/7.
      Bóg odpoczywał 1 dzień w tygodniu, a Matoł 4 dni.
      • wojciech.2349 korekta 03.03.18, 22:58
        nie pobił. 4/7 odpoczynku.
      • karbat Re: pobił Matoła 03.03.18, 23:25
        wojciech.2349 napisał(a):

> Matoł (Tusk) miał przerób 3/7.
        > Bóg odpoczywał 1 dzień w tygodniu, a Matoł 4 dni.

Bog - Tusk , wali na dekiel, - daj sobie czlowieku na wstrzymanie .
        inna sprawa .... wszechmocny .... potrzebuje czas na odpoczynek ... .
    • szwampuch58 Re: Nierób w Białym Domu 04.03.18, 17:22
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,23098458,trump-chce-rzadzic-az-do-smierci-wycieklo-nagranie-niepewna.html#Z_BoxNewsLinkImg&a=167&c=96
      Lubi nic nie robic,hehehehehe
      • wojciech.2349 Re: Nierób w Białym Domu 04.03.18, 17:34
        W polityce łatwiej się zarabia duże pieniądze.
        Schetyna mawiał, że "do biznesu idzie się dla pieniędzy, a do polityki dla naprawdę dużych pieniędzy"

Pamiętasz to?
        • 5magna Re: Nierób w Białym Domu 04.03.18, 18:05
          Chinczyk dal mu przyklad. Bedzie prezydentem do smierci. Jego czy naszej ?

www.msn.com/en-ca/news/politics/trump-says-china’s-xi-is-“president-for-life”-—-and-maybe-america-should-try-it/ar-BBJRkgW?li=AAacUQk&ocid=spartandhp
          • boavista4 Re: Nasz obowiaze : zwalczac antytrumpizm 04.03.18, 18:55
            bo to jest choroba taka sama jak antysemitzm, nienawisc do cyganow, gejow i muzulmanow.
            trzeba budowac muzea Trumpa, pomniki Trumpa, w szkolach organizowac swiadomosc trumpa i jego rodziny. Nalezy wieszac jego portrety na domach, urzedach, przyklejac je do wagonow, samochodow, dbac o to zeby zyl stale w naszej podswiadomosci.
        • felusiak1 Re: Nierób w Białym Domu 04.03.18, 19:06
          W Ameryce naprawdę duże pieniadze zarabia się w biznesie a nie w polityce. Polska rzeczywistość jest inna.
          • wojciech.2349 Re: Nierób w Białym Domu 04.03.18, 19:10
            Wiem.
          • yurek11111 Re: Nierób w Białym Domu 04.03.18, 19:16
            To po co Trump pchal sie do polityki jezeli zarabial 'duze pieniadze' w biznesie....😀
            felusiak :
            W Ameryce naprawdę duże pieniadze zarabia się w biznesie a nie w polityce. Polska rzeczywistość jest inna.
            • j-k rób w Białym Domu 04.03.18, 19:26
              Jurek, Ty stawiasz dobre pytania.
              • yurek11111 Re: rób w Białym Domu 04.03.18, 19:36

Lubie wylapywac nonsensy wszystkich a felusiaka w szczegolnosci , inteligentny przeciwnik , chociaz z wiekiem tepieje.... jego miecz Damoklesa...😀
                • felusiak1 Re: rób w Białym Domu 04.03.18, 19:39
                  Jakie nonsensy? Wyłap swoje nonsensy bo tego kitu dużo.
                  • wojciech.2349 Re: rób w Białym Domu 04.03.18, 19:52
                    felusiak1 napisał:
                    > Jakie nonsensy? Wyłap swoje nonsensy bo tego kitu dużo.
                    -------------------
                    Pamiętasz jak broniłeś 2 wojny z Irakiem?
                    Plotłeś idiotyzmy na okrągło.
                    • j-k bije sie w piersi... 04.03.18, 20:32
                      wojciech.2349 napisał(a):
                      > Pamiętasz jak broniłeś 2 wojny z Irakiem?

bije sie w piersi

- bo tez jej bronilem.
                      a bylo to ( z historycznego punktu widzenia) - bez sensu.
                      ale wejscie do Afganistanu sens jednak mialo.
                      • wojciech.2349 Re: bije sie w piersi... 04.03.18, 21:11
                        Jotka,
                        1 wojna z Irakiem miała sens.
                        Po jej przegraniu Saddam zaufał Zachodowi.
                        Dostałem w dupę, OK.

Miał swoje rachunki z Persami. Tworzył atrapy - mam milion rakiet atomowych, i setki ton much tse-tse.
                        Pies drapał jak te insekty nazwać. To było po to by Persowie w to uwierzyli. To był bleff.
                        Saddam wierzył, ze mimo takich sztuczek Zachód go zaatakuje tylko wtedy gdy będzie miał corpus delicti. Tego corpus nie było, a Jankesi go zaatakowali.

I jeszcze 2 razy go wieszali.
                        Barbarzyńcy.
                        • j-k woytek, czytaj uwazniej, please. 04.03.18, 21:26

1. wojna z Irakiem miala sens - naturalnie.

ale ja pisalem o 2.giej wojnie z Irakiem.

- ta sensu nie miala.
                          • wojciech.2349 Re: woytek, czytaj uwazniej, please. 04.03.18, 21:34
                            Jotka,
                            może to źle sformułowałem.
                            Zgoda 100 na 100.
                    • felusiak1 Re: rób w Białym Domu 04.03.18, 21:23
                      Jakie idiotyzmy? Wyraziłem stanowisko i przy tym nadal pozostaję. Wtedy dyskutowaliśmy nie tyle o wojnie co o danych wywiadu. Łatwo jest wyrokować po fakcie. Sama wojna była OK ale czas okupacji został spieprzony do cna.
                      • wojciech.2349 Re: rób w Białym Domu 04.03.18, 21:38
                        Felusiak,
                        plotłeś idiotyzmy. Dane wywiadowcze nie zawierały corpus delicti.
                        Ośmieszałeś się.

Pamiętasz te ciężarówki produkujące broń chemiczną?
                        • felusiak1 Re: rób w Białym Domu 04.03.18, 22:04
                          Wszystko pamietam. Dane wywiadu nigdy nie zawierają corpus delicti. W najlepszym wypadku są to oceny analityków. Te okazały się błędne. Z tym, że w owym czasie wszystkie oceny były błedne. Nikt nie mówił wtedy, że Saddam nie ma. Mowa była o zwłoce. Że należy poczekać kilka miesięcy itd.
                          Uwierz mi, przeczytałem dwa sledztwa kongresu na ten temat. Dlatego dzisiaj łatwo jest chełpić się nieomylnością ale wtedy inaczej to wygladało. Ponadto oczekiwanie stutysięcznej armii siedzacej na granicach przez kilka miesiecy w oczekiwaniu, że być może Saddam nie ma, nie wydaje się realne.
                          Powiem ci, ze kiedy ktoś na tym forum mówi że się ośmieszam traktuje to jak nagrodę.
                          Ośmieszanie się w oczach dyletantów jest nobilitujace.
                          • blueelvic2 Saddam posiadal BMR ... 04.03.18, 22:58
                            i to jest fakt, ktorego nik nie ma prawa podwazac.
                            • felusiak1 Re: Saddam posiadal BMR ... 04.03.18, 23:11
                              Fakty nie są dla rozmówców istotne. Wazniejsze są odczucia.
                            • engine8 Re: Saddam posiadal BMR ... 05.03.18, 00:01
                              No w jakies tam dyskusji w tym czasie kiedy Sadama posadzano o posiadaci BMR a szczegolnie broni chemicznej jeden z dyskutantow stwierdzil ze te podejrzenia nie sa bezpodstawne poniewaz My tzn USA mu to sprzedalo czy dalo.... wiec albo ma albo sprzedal to Syrii.. No bo w koncu Sadam byl podobnie jak inni (np Noriega czy Bin Ladden) "naszym wychowankiem" ktory uwierzyl ze wlasna potege i sie sprzeniewierzyl
            • wojciech.2349 kał dobrem narodowym 04.03.18, 19:35
              yurek11111 napisał:
              > To po co Trump pchal sie do polityki jezeli zarabial 'duze pieniadze' w biznesi
              > e....😀
              > felusiak :
              > W Ameryce naprawdę duże pieniadze zarabia się w biznesie a nie w polityce. Pols
              > ka rzeczywistość jest inna.
              -----------------------
              Kał prezydenta Jankeslandii jest dobrem narodowym.
              Targają za nim wszędzie kibel.

Tego on wcześniej nie doświadczył.
    • felusiak1 Ja też 04.03.18, 22:08
      W ciągu 407 dni od kiedy Trump wprowadzil się do Białego Domu miałem 144 dni wolne od pracy. Jestem zatem wiekszym nierobem niż Trump. On przynajmniej grał w golfa bo ja tylko bąki zbijalem.
      • 5magna Re: Ja też 05.03.18, 01:56
        www.youtube.com/watch?v=tuR7CqPwqB4
        • boavista4 Re: dowody na Trumpa i Saddama i zysk polityka, 05.03.18, 02:57
          odpowiedz jest prosta. Inteligencje poznac mozna po stopniu zaklamania. Im ktos jest bardziej inteligentny tym bardziej jego klamstwa sa wiarygodne.
          Dowody na wystepki Saddama byly zaklamane, to wychodzi teraz, dlatego wojna w Iraku nie bedzie miec konca, to znaczy skonczy sie wtedy kiedy Ameryka straci cierpliwosc i sie wycofa, a dopoki Irak ma rope, dopoty Amerykanie beda miec cierpliwosc. Sa rowniez inne baty, ktore wisza nad Ameryka, to jest ekonomia, Rosja, BW.
          Czy politycy zarabiaja ?
          w czasie rzadzenia byliby glupi , gdyby mieli zyski, zyski maja ich przyjaciele (jak Kulczyk), ktorzy daja im pozniej troche obroku. Pamietamy jak Walesa kadzil na pogrzebie Kulczyka ze on sam moze poswiadczyc cnoty Kulczyka. Do tego wlaczyl sie rowniez Kosciol , ktory Kulczykowi odprawil wspaniala ceremonie na droge do nieba.
          Trump to nie sam Trump, to caly zespol poteznych korporacji , ktory go popiera, to rowniez Ameryka, ktora mu wierzy po klamstwach Obamy. To rowniez caly swiat , wlacznie z Rosja , dla ktorych caly ten rozpier..l amerykanski jest dobra zabawa.
    • szwampuch58 Re: Nierób w Białym Domu 06.03.18, 18:58
      Rafalek tez jest zaniepokojony,hehehe kto by pomyslal
      next.gazeta.pl/next/7,156830,23100016,trump-nie-mogl-wymyslic-nic-glupszego-niz-wojna-handlowa-z-reszta.html#Z_BoxBizImg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka