Dodaj do ulubionych

****Dla naszych przyjaciol z Izraela ****

12.10.04, 10:21
Marian Hemar

36 Modlitwa

Daj, bym nie błagał nadaremnie.
Napraw ten świat!
Zacznij ode mnie.
------------------------------------------------------------------------------

Uzalacie sie wciaz na antysemityzm, wiec moze zrobcie cos w tym kierunku by
mozna Was bylo lubic.
Bo jak na razie to ja nie mam specjalnych powodow do lubienia Was widac inni
tez.Wiec pomodlcie sie troche by Bog naprawianie swiata zaczal od Was drodzy
panstwo .
Nie mam nic przeciwko temu, by zaczal od tego forum.
Mniej chamstwa, mniej agresji , wiecej rzeczowych argumentow.
Obserwuj wątek
    • Gość: jarek-Zyd ne telus Szukaj sobie przyjaciol w twoim srodowisku IP: *.fastres.net 12.10.04, 10:26
      zanim sie w powietrze wysadzisz.
      • gini Re: Szukaj sobie przyjaciol w twoim srodowisku 12.10.04, 10:29
        Najpierw wysadze ciebie "przyjacielu" , bo ja nie bardzo mam ochote sie
        wysadzac.
        • Gość: jarek-Zyd ne telus To sprobuj, ,,,, IP: *.fastres.net 12.10.04, 10:31
          • gini Re: To sprobuj, ,,,, 12.10.04, 10:37
            Chcialbys co???
    • Gość: dana33 Re: ****Dla naszych przyjaciol z Izraela **** IP: *.bb.netvision.net.il 12.10.04, 10:39
      daj przyklad, gini, zacznij od siebie.

Heil Adolf! Pod twoją aryjską opiekę
      Oddaję kochanych gelbfiszów,
      Neuwert erwache! Juda verrecke!
      A giten cześć! Pisz na Berdyczów.
      j.t.
      • gini Re: ****Dla naszych przyjaciol z Izraela **** 12.10.04, 10:40
        Dana wybelkotala , co wiedziala .
        • cs137 Gini -- DO GARÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.10.04, 10:47

• gini Re: Ceesiu -- DO GARÓW!-wysylaj swoja zone . 12.10.04, 10:54
            Moj maz do garow zalatwil mi gosposie .
            • cs137 Po co? Jak moge Ciebie, hi,hi, hi! 12.10.04, 10:57

• gini Re: Po co? Jak moge Ciebie, hi,hi, hi! Mozesz?? 12.10.04, 10:58
                Mozesz sobie tylko pomarzyc, ze cos mozesz.
                • Gość: ANka najszczersze dowody uznania dla Ceesia :( IP: *.ifn-magdeburg.de 12.10.04, 11:37
                  zwlaszcza w kwestii doboru przyjaciol. Otoz niezmiernie szanowany przez niego
                  acz aktywny i po ostatnich wystapieniach kropek (vel. Gabcio)
                  tak - ten sam ktory wyzywa kobiety od (cyt. glupia c...pa) itd. jezeli nie chca
                  polegac na rzetelnosci wydawnictw niemieckich - jak sam twierdzi- z okresu
                  rzadow Hitlera w kwestii dokumentacji zdjeciowej, i ten sam ktory uwaza iz ma
                  pelne prawo informowac innych kto w jakim jest wieku, czym sie zajmuje oraz
                  dowolnie przerabia c historie jego rodziny czy pracy zawodowej ´ubarwiajac ja
                  subtelnie´ w bardzo brzydkie pomowienia - gdy zabraknie mu argumentow - ten to
                  wlasnie milaczek to ´brylancik´ w gronie osob godnych przyjazni a z cala
                  pewnoscia ogromny kontrast w tym wzgledzie w stosunku do Ciebie Gini.
                  Zwracam szacunek choc nie we wszystkim sie zgadzamy.
                  Zajrzalam tu na odchodnym by wlasnie popatrzec jak przebiega rozwoj tego typu
                  indywiduuw tu na forum i czy swoim klamstwem i bezczelnoscia poczul sie choc
                  odrobinke zazenowany...
                  No coz politycy i dziennikarze chyba w takim przypadku podaja sie do dymisji.
                  Nie wiem jak to sie ma w przypadku ´szczekaczek´ internetowych ale najwyrazniej
                  dobrze sobie zyja...
                  Dokladam wiec tego ´rodzynka´ ku potomnosci i z malenka nadzieja ze choc
                  niektorzy piszacy tu przypadkiem tak jak ja - nie sa tak totalnie skorumpowani..
                  Trzymaj sie gini jesli zamierzasz tu pisywac i faktycznie piszesz z Belgii. A
                  nade wszytko czytaj rozne gazety..
                  • cs137 Re: najszczersze dowody uznania dla Ceesia :( 12.10.04, 23:59
                    Gość portalu: ANka napisał(a):

> zwlaszcza w kwestii doboru przyjaciol. Otoz niezmiernie szanowany przez niego
                    > acz aktywny i po ostatnich wystapieniach kropek (vel. Gabcio)
                    > tak - ten sam ktory wyzywa kobiety od (cyt. glupia c...pa) itd.

No, faktycznie, jesli dana pani jest madra c...pa, a kropek mowi "glupia
                    c...pa", to faktycznie jest to mnie w porzadku.
                    • Gość: abcd Re: najszczersze dowody uznania dla Ceesia :( IP: 195.117.108.* 13.10.04, 13:05
                      Jest takie powiedzenie:
                      - nie ma takiego dna, do ktorego nie daloby sie zapukac od spodu.
                      Dlatego nie przejmuj sie Drogi Cesiu.
        • bigobserver Re: ****Dla naszych przyjaciol z Izraela **** 12.10.04, 10:48
          gini napisała:

> Dana wybelkotala , co wiedziala .

To nie tak do konca Dana.
          Julek tez ma w tym swoj udzial.

Mam jakies niejasne wrazenie, ze nie palaja Panie do siebie najwieksza z
          sympatii.
          Czy mozna spytac dlaczego ?
          • Gość: dana33 Re: ****Dla naszych przyjaciol z Izraela **** IP: *.bb.netvision.net.il 12.10.04, 10:50
            nu, bigobserver, jestem pewna, ze zauwazyles, dlaczego.
            • bigobserver Re: ****Dla naszych przyjaciol z Izraela **** 12.10.04, 11:07
              Gość portalu: dana33 napisał(a):

> nu, bigobserver, jestem pewna, ze zauwazyles, dlaczego.

Naprawde nie wiem.
              Pan "Easy Rider" musi chyba cos wiedziec, bo wylonil sie nieoczekiwanie z
              zapomnienia.
              • Gość: dana33 Re: ****Dla naszych przyjaciol z Izraela **** IP: *.bb.netvision.net.il 12.10.04, 11:14
                najprawdopodobniej :)
                mysle, ze jak baaaardzo chcesz wiedziec, to jak wejdziesz w wyszukiwarke i
                napiszesz haslo "gini", to w trakcie czytania dowiesz sie. nie musisz nawet
                duzo czytac. tak z 10 postow wystarczy. ale mysle, ze masz pojecie, o co chodzi
                i szkoda tracic czas.
              • wojcd Re: ****Dla naszych przyjaciol z Izraela **** 12.10.04, 12:05
                bigobserver napisał:

> Gość portalu: dana33 napisał(a):
                >
                > > nu, bigobserver, jestem pewna, ze zauwazyles, dlaczego.
                >
                > Naprawde nie wiem.
                > Pan "Easy Rider" musi chyba cos wiedziec, bo wylonil sie nieoczekiwanie z
                > zapomnienia.
                ______________________________________________________________________
                Moze przeczytaj watek:
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=11548089&a=11591716
                • Gość: dana33 Re: ****Dla naszych przyjaciol z Izraela **** IP: *.bb.netvision.net.il 12.10.04, 12:41
                  tu 2 male przykladziki, wojtusiu, na ten twoj fenomen, co pisze bez zbednych
                  wulgaryzmow, wg twojego fana krystiana:

Re: Witaj konusik
                  flamandka 13.09.2004 00:56 + odpowiedz
                  podniszczony alkoholem konusik przed sześćdziesiątką, z widocznymi brakami w
                  uzębieniu, co usiłuje ukryć pod niechlujnym wąsem

Przykro,ze taka kiepska rodzine miales, widac juz teraz skad sie bierze twoja
                  nienawisc, widac wyssales z papierosowym oddechem taty i pijackim wrzaskiem
                  mamy.
                  • wojcd Re: ****Dla naszych przyjaciol z Izraela **** 12.10.04, 12:46
                    Dano
                    przykro mi, ale pierwsza z wymienionych osob znam doskonale.
                    Jest to JEDYNA osoba na ktorej posty nie odpowiadam.
                    Przywolalas fatalnego "swiadka".
                    • Gość: dana33 Re: ****Dla naszych przyjaciol z Izraela **** IP: *.bb.netvision.net.il 12.10.04, 13:10
                      nie bardzo rozumiem o co ci chodzi. flamandka to gini, to wiesz. napisala co
                      napisala. nie przywolywalam zadnych swiadkow, tylko zacytowalam gini. pierwszy
                      ci nie odpowiada? zoll zejn. a drugi nie bylo ci wygodnie skomentowac. tez zoll
                      zejn.
                      • gini Re: Dana nie manipuluj 12.10.04, 13:17
                        Dana, nie manipuluj, bo za cienka jestes.Nie wyrywaj moich postow z
                        kontekstu.Moglas podac posty do siecie.Po chamsku zwracam sie do chamow.
                        Ani do Wtracalskiego, ani do Oscara, nie mam powodow tak sie zwracac, ty zas
                        oblewasz pomyjami kazdego.
                        Tak Cie zabolal post o Rumkowskim?
                        A kim on byl jak nie niemieckim kolaborantem ?Gdzie tam masz chamstwo?Pisanie
                        prawdy to juz chamstwo?
                        Z cepem znam sie prawie trzy lata, nie zawsze sie z Nim zgadzam, ale ani ja
                        Jego ani On mnie nie obrzuca blotem, Ty zas tak .
                        Powtarzam Ci po raz enty, nie chcesz chamstwa?No to zmien sie sama,nie obrazaj
                        innych.
                        • Gość: dana33 Re: Dana nie manipuluj IP: *.bb.netvision.net.il 12.10.04, 13:34
                          przedewszystkim nie manipuluje i nie wyciagam nic z kontekstu. zacytowama caly
                          post.
                          pisanie prawdy nie jest chamstwem. slowa jakie uzywasz do napisania prawdy sa
                          chamskie.
                          rumkowski mnie nie zabolal. rumkowski jest postacia bardzo zlozona i wlasnie
                          jeli chodzi o niego specyficznie, to nie wiadomo, gdzie dokladnie jest granica
                          miedzy jego kolaboranctwem a jego ratowaniem zycia. nu ale ty juz przeciez
                          wszystko i tak wiesz.
                          gdzie te posty, na ktorych opluwam wszystkie kraje?
                          • gini Re: Dana nie manipuluj 12.10.04, 13:49

> przedewszystkim nie manipuluje i nie wyciagam nic z kontekstu. zacytowama
                            caly
                            > post.

A trzeba bylo podac link, wtedy wiadomo, byloby o co chodzi, ale widac , ze
                            szkolilas sie u scana, .

> pisanie prawdy nie jest chamstwem. slowa jakie uzywasz do napisania prawdy sa
                            > chamskie.
                            To Ty tak oceniasz, ale jak to sprawdzic, skoro nie wiadomo komu i na jaki post
                            odpowiadalam Danusiu?Na tym wlasnie polega manipulacja.

> rumkowski mnie nie zabolal. rumkowski jest postacia bardzo zlozona i wlasnie
                            > jeli chodzi o niego specyficznie, to nie wiadomo, gdzie dokladnie jest
                            granica
                            > miedzy jego kolaboranctwem a jego ratowaniem zycia. nu ale ty juz przeciez
                            > wszystko i tak wiesz.

W przypadku Polakow nie masz ani Ty ani niektorzy z Twoich wspolziomkow zadnych
                            watlipowosci,vide "Listy o zagladzie" , gdy chodzi o Waszych kolaborantow, juz
                            szukasz usprawiedliwien.
                            Czyje zycie on ratowal i jakim kosztem?

> gdzie te posty, na ktorych opluwam wszystkie kraje?

Nie pisalam tylko o Tobie, ale znalazloby sie troche, z tym, ze nie mam czasu
                            szukac.Moze zastanow sie, nad tym co pisalam wyzej, to o agresji, itd...
                            Zastanow sie czy warto, psuc nerwy sobie i innym.
                            Chyba, ze lubisz to sie nie uzalaj, na chamstwo.
                            Nie licz na to, ze ludzie beda Ci we wszystkim przytakiwac, to nie jest
                            towarzystwo wzajemnej adoracji.
                            • Gość: dana33 Re: Dana nie manipuluj IP: *.bb.netvision.net.il 12.10.04, 14:13
                              napisalas wyraznie "dana nie panipuluj bo jestes na to za cienka".
                              wiec nie manipuluj, gini.
                              • wojcd Re: Dana nie manipuluj 12.10.04, 21:59
                                > napisalas wyraznie "dana nie panipuluj bo jestes na to za cienka".
                                > wiec nie manipuluj, gini.
                                ____________________________________________________
                                Dano
                                ja znam doskonale Gini i wiem w ciemno na 99%, ze jesli Gni uzyla jezyka
                                nieparlamentarnego, to temu komus sie nalezalo.
                                • Gość: dana33 Re: Dana nie manipuluj IP: *.broadband.actcom.net.il 12.10.04, 22:16
                                  ok, przyjmuje to. ale w ten sposob, to jesli ja uzywam jezyka nieparlamentarnego
                                  wg gini, a uzywam go bardzo rzadko, to tez tylko dlatego, ze sie komus nalezalo.
                                  wiec niech gini nie krzyczy w co drugim poscie, ze ja pluje. jesli jej wolno,
                                  to wolno kazdemu.
                                  • gini Re: Dana nie manipuluj 12.10.04, 22:31

> ok, przyjmuje to. ale w ten sposob, to jesli ja uzywam jezyka
                                    nieparlamentarneg
                                    > o
                                    > wg gini, a uzywam go bardzo rzadko, to tez tylko dlatego, ze sie komus
                                    nalezalo
                                    > .
                                    > wiec niech gini nie krzyczy w co drugim poscie, ze ja pluje. jesli jej wolno,
                                    > to wolno kazdemu.

Dana, ja pisze wtedy gdy ktos pisze niegrzecznie, gdy z daleka napisal "do
                                    ciemniakow" , to i ja mu w ten sposob odpisalam, gdy On pisze normalnie, nie
                                    widze powodu by Go wyzywac.
                                    Po raz enty, nie ma praktycznie nicka poza cepem, ktoremu odpowiadalabys
                                    normalnie , bez zmieniania nickow, szczegolnie brzydko , bez zlosliwosci .
                                    Ja za nim brzydko napisalam do Scana to zebralam duzo, duzo od niego i Jego
                                    przyjaciol,.
                                    Nie wypowiadaj sie na temat FA, bo tam nie pisujesz, ja pisuje tam od ponad
                                    dwoch lat.Nie pisz bzdur, ze ktos mnie stamtadf wyrzucil bo tylko sie
                                    osmieszasz.Na forum swiat, pisywalam rowniez na dlugo przed Toba , w ogole
                                    kaprysna jestem raz pisze tu a raz tam .
                                    Jak kazdy mam i tych co mnie lubia i tych co nie lubia.Moze nawet wiecej tych
                                    co nie lubia bo zlosliwa jestem jedza jak widac w sygnaturce.

rekreacja.interia.pl/woda/plaze/sw/artykul?aid=1563
                                    Rzeczywiscie ladne miejsce i jest tam cos jeszcze oprocz hoteli .
                                    Ale zamiast sie pieklic moglas napisac o tym albo podac link.
                                    • Gość: dana33 Re: Dana nie manipuluj IP: *.broadband.actcom.net.il 12.10.04, 22:55
                                      dawalam na forum mase linkow nie tylko o eilacie, gini. reakcja byla zero
                                      (oprocz tego, komu podawalam linki).

naprawde nie mama ochoty na dalsze klotnie, ale moglabym ci dac tutaj pare
                                      przykladow na to, jak napadalas na nas nieparlamnetarnie bez zadnej zaczepki.
                                      bo np twoje "ty wycieruchu" bylo odpowiedzia na pare linijek bez ani jednego
                                      slowa nieparlamentarnego. wiec daj spokoj gini. po mnie po prostu to splywa,
                                      jak woda po kaczce, do momentu, jak sie mnie oskarza o plucie. wtedy, nu, wtedy
                                      protestuje, powiedzmy w ten sposob.
                                      nu, czekam teraz na twoj nowy watek, o tym, co cie interesuje jesli chodzi o
                                      zydow i israel.
                                      • gini Re: Dana nie manipuluj 12.10.04, 23:05
                                        Dana nie mam czasu szukac, ale jak sie upre to znajde.Pisalas non stop do
                                        rachelki szmatelko, wiec stad sie wzial wycieruch, zmeczona jestem zaraz spac
                                        ide.
                                        • gini Re: Dana ide spac . 12.10.04, 23:06
                                          Dobranoc.
                                          • wojcd do Gini 12.10.04, 23:32
                                            Aniu
                                            sprawdz poczte.
                                  • wojcd Re: Dana nie manipuluj 12.10.04, 23:25
                                    ok, przyjmuje to. ale w ten sposob, to jesli ja uzywam jezyka
                                    nieparlamentarnego wg gini, a uzywam go bardzo rzadko, to tez tylko dlatego, ze
                                    sie komus nalezalo.
                                    wiec niech gini nie krzyczy w co drugim poscie, ze ja pluje.
                                    jesli jej wolno, to wolno kazdemu.
                                    __________________________________________________________________________
                                    Posluchaj Dano
                                    Gini byla uwiklana w wiele wojen twardych, brutalnych, ..... i to co jest
                                    charakterystyczne to to, ze zyskiwala wsrod powaznych forumowiczow szacunek.
                                    Gini potrafi wygrac sama bez niczyjej pomocy wojne. Watpie bys to umiala.
                                    Moze to da Ci cos do myslenia.
                                    • Gość: dana33 Re: Dana nie manipuluj IP: *.broadband.actcom.net.il 12.10.04, 23:34
                                      jesli uwazasz, ze gini moze sama wygrywac swoje wojny, to moze nie wtracaj sie
                                      w wojne miedzy mna a gini. ona sama sobie da rade. tzn. mozesz sie wtracac,
                                      oczywiscie, tylko wtracaj sie do niej a nie do mnie.
                                      a ja wyobraz sobie, mysle rowniez i bez twojego zalecenia.
                                      • wojcd jak sobie zyczysz - pozdrawiam /nt 12.10.04, 23:38
                                        • Gość: dana33 Re: jak sobie zyczysz - pozdrawiam /nt IP: *.broadband.actcom.net.il 12.10.04, 23:46
                                          dokladnie. wtracac sie do moich wojen pozwalam tylko tym, co widza obie strony.
                                          ty widzisz tylko gini. jej wolno obrazac, jej wolno bluzgac, na to ty nie
                                          reagujesz wygodnie. natomiast mnie zapewniasz, jaki to ona fenomen, cudowny
                                          czlowiek, twardy, wygrywa wszystkie wojny no i na dodatek zdobywa szacunek
                                          powaznych folrumowiczow. powaznych, znaczy twoj?
                                          pozdrawiam rowniez.
                                          • wojcd Re: jak sobie zyczysz - pozdrawiam /nt 12.10.04, 23:51
                                            Dano
                                            odezwe sie jeszcze raz.
                                            Do obu z Was mozna zywic szacunek.
                                            Obie bronicie CZEGOS.
                                            Nie jestescie wyrachowane i cyniczne.
                                            Moze na tym mozna byloby cos ZBUDOWAC?
                                            • Gość: dana33 Re: jak sobie zyczysz - pozdrawiam /nt IP: *.broadband.actcom.net.il 12.10.04, 23:59
                                              moze. to zalezy, czy od gini. ja nie pluje ani na nia, ani na polske, ani na
                                              belgie, jesli nie jestem zaatakowana. jesli ona przestanie pluc na zydow, na
                                              israel nie zaatakowana, to moze mozna cos zbudowac. jak uwazasz, ze mozesz byc
                                              objektywny i jak znasz tgak dobrze gini, i jak rozumiesz, o czym ja tu pisze,
                                              to porozmawiaj z nia.
                                              • Gość: dana33 Re: jak sobie zyczysz - pozdrawiam /nt IP: *.broadband.actcom.net.il 13.10.04, 00:01
                                                p.s. a czego broni gini? bo jak mam byc szczera, to nie bardzo wiem.
                                                ktos tutaj na forum wlazl, rozejrzal sie i tak sobie postanowil zaatakowac cos
                                                lub kogos, kogo gini broni? ja na serio, bo nie bardzo rozumiem to twoje
                                                "kazda z was czegos broni".
                                                • gini Gini broni swoich pogladow Dano 13.10.04, 08:54

• Gość: dana33 Re: Gini broni swoich pogladow Dano IP: *.bb.netvision.net.il 13.10.04, 09:03
                                                    aha. ok, bron dalej.
                                              • wojcd Re: jak sobie zyczysz - pozdrawiam /nt 13.10.04, 00:03
                                                Dano
                                                ja sie nie znam na kobietach. Mialem tylko braci, a dzieci to tylko synowie.
                                                Boje sie czegos zepsuc. Warto moze byscie sie jakos dogadaly.
                                                Juz nic nie bede pisal, bo zapewne dostane reprymende od Was obu.
                                                • Gość: dana33 Re: jak sobie zyczysz - pozdrawiam /nt IP: *.broadband.actcom.net.il 13.10.04, 00:09
                                                  :)
                                                  jak masz dzieci to masz zone. co znaczy nie znasz sie na kobietach?
                                                  ale na serio, to nie ma nic wspolnego z plcia.
                                                  za to ma duzo wspolnego z charakterem czlowieka, niezaleznie, czy to kobieta
                                                  czy mezczyzna.
                                                  oczywiscie, nie musisz grac tutaj roli arbitra, jesli sie w niej zle czujesz.
                                                  jestem pewna, ze gini jutro przeczyta te wszystkie posty, ktore pojawily sie
                                                  jak juz poszla spac. i bedzie mogla zareagowac.
                                                  • wojcd pozdrawiam serdecznie /nt 13.10.04, 00:11
                                                  • Gość: dana33 Re: pozdrawiam serdecznie /nt IP: *.broadband.actcom.net.il 13.10.04, 00:12
                                                    :)
                                                  • cs137 Czemu Gini tu nie ma? Jednak poszla do garow w ko- 13.10.04, 00:13
                                                    ...-ncu?
                                                  • gini Re: Czemu Gini tu nie ma? Jednak poszla do garow 13.10.04, 08:56
                                                    Ceesiek naucz sie czytac, powiedzialam dobranoc i poszlam spac pajacu.
                                                  • cs137 Re: Czemu Gini tu nie ma? Jednak poszla do garow 13.10.04, 09:04
                                                    O, widze, obiad gotowy, mogłaś zostawić gary na trochę i tu wrócić. A pozmywane
                                                    wszystko jest? Podłoga w kuchni zamieciona?
                                              • cs137 Dana!!!!! 13.10.04, 00:04
                                                Oj, Dana, Dana,
                                                Nie ma szatana
                                                A swiat realny
                                                Jest poznawalny

Zycie jest forma
                                                Istnienia bialka
                                                Ale w kominie
                                                Cos czasem zalka

(dalej nie pamietam).
                                • moskowit Re: Dana nie manipuluj 12.10.04, 22:21
                                  Nu ja znam doskonale Dane i wiem w ciemno na 120%, ze jesli Dana uzyla jezyka
                                  nieparlamentarnego, to temu komus sie nalezalo.

;)
                                  • wojcd Re: Dana nie manipuluj 12.10.04, 23:37
                                    moskowit napisał:

> Nu ja znam doskonale Dane i wiem w ciemno na 120%, ze jesli Dana uzyla jezyka
                                    > nieparlamentarnego, to temu komus sie nalezalo.
                                    >
                                    > ;)
                                    ________________________________________________________________________
                                    Ja te 120% rozumiem tak, ze ta nieparlamentarnosc jest AWANSEM serwowana w
                                    stosunku do 20%.
                      • bigobserver Re: ****Dla naszych przyjaciol z Izraela **** 12.10.04, 13:22

a drugi nie bylo ci wygodnie skomentowac. tez zoll
                        > zejn.

Nic nie wiem o bryczce ale, ze Chaim Grozny jast postacia mocno kontrowersyjna
                        to chyba i ty przyznasz.
                        • gini Re: Dana pomoge Ci 12.10.04, 13:25
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=11780611&wv.x=1&a=11793064
                          Masz tu przyklad jaka chamka straszna jestem
                      • wojcd Re: ****Dla naszych przyjaciol z Izraela **** 12.10.04, 13:25
                        nie bardzo rozumiem o co ci chodzi. flamandka to gini, to wiesz. napisala co
                        napisala. nie przywolywalam zadnych swiadkow, tylko zacytowalam gini. pierwszy
                        ci nie odpowiada? zoll zejn. a drugi nie bylo ci wygodnie skomentowac. tez zoll
                        zejn.
                        _________________________________________________________________
                        Dano
                        Gini (Flamandke) ja znam jak nikogo innego na forum. Zobacz ten watek i zwroc
                        uwage na zwrot "patriotyczne serduszko". Ten zwrot wywolywal SZAL u pierwszej z
                        osob na ktora sie powolywalas.
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=6284975&a=6284975
                        O drugim cytacie sie nie wypowiadalem, bo pierwszy dal mi juz wystarczajaco
                        duzo do "myslenia".
                        • Gość: dana33 Re: ****Dla naszych przyjaciol z Izraela **** IP: *.bb.netvision.net.il 12.10.04, 13:38
                          aha.
                    • krystian71 Re: ****Dla naszych przyjaciol z Izraela **** 12.10.04, 13:25
                      tu w swoim czasie pan-scan lepsze przyklady dawal
                      Posty byly tak jadowicie antysemickie,ze zmusilo mnie to do zajrzenia w caly watek i oczywiscie okazalo sie,ze gini co do slowa parafrazowala swojego bezposredniego przedmowce,by pokazac jak taki tekst brzmi w wersji(nie pamietam dokladnie)np."wy zydowskie,faszystowskie swinie"
                      Zwrocilem na to uwage pan-scanowi i on wyobraz sobie przeprosil.Cos sie tam w nim zatlilo,czego o naszej danie powiedziec nie mozna
                      Zeby zweryfikowac jej twierdzenie,trzeba by cale watki sledzic,a na to nie mam czasu.Wystarczy mi historia tego wczorajszego,gdzie golym okiem widac kto kogo zaczal obrazac i zwracac sie do rozmowcy per ciemniaku
                      Wogole caly watek dla ciemniakow byl a priori adresowany
                      Pozdrawiam
                • bigobserver Re: ****Dla naszych przyjaciol z Izraela **** 12.10.04, 12:48
                  wojcd napisał:

> bigobserver napisał:
                  >
                  > > Gość portalu: dana33 napisał(a):
                  > >
                  > > > nu, bigobserver, jestem pewna, ze zauwazyles, dlaczego.
                  > >
                  > > Naprawde nie wiem.
                  > > Pan "Easy Rider" musi chyba cos wiedziec, bo wylonil sie nieoczekiwanie z
                  >
                  > > zapomnienia.
                  > ______________________________________________________________________
                  > Moze przeczytaj watek:
                  >

Dziekuje. Przeczytalem.
                  To chyba moja wrodzona kobieca intuicja sprawila, ze nigdy na
                  forum "Aktualnosci" nie zagladam.
                  • wojcd Re: ****Dla naszych przyjaciol z Izraela **** 12.10.04, 12:59
                    Kiedys Aktualnosci byly najlepszym forum.
                    Dzisiaj chyba jakies demony tam grasuja.
                    • Gość: dana33 Re: ****Dla naszych przyjaciol z Izraela **** IP: *.bb.netvision.net.il 12.10.04, 13:07
                      na tym forum tez.
    • Gość: abcd Do Gini i Dany IP: 195.117.108.* 12.10.04, 13:48
      Gdyby zamienic wasze podpisy i zastapic wyrazy: Zyd, Zydzi na Polak, Polacy i
      odwrotnie, trudno byloby zgadnac, ze pisze to nie ta sama osoba.
      Nie da sie ukryc, ze gorujecie obie nad tzw. ,,srednia forumowa,,
      - zaangazowaniem, patriotyzmem i konsekwencja w prowadzonych dysputach
      historyczno-narodowych.
      Obie tez zabieracie glos z pewnej odleglosci od Polski: Belgia, Izrael.
      Obie bez watpienia macie niezly temperament i jak was ponosi to i jezyk staje
      sie wraz ze wzrostem emocji ostry (a czasem to nawet za ostry).
      Obie lubicie prowokowac (trzeba przyznac, ze forum bez odrobiny prowokacji
      byloby nudne).
      Jedyna roznica (byc moze nieznajomosc wszystkich waszych wypowiedzi troche
      splyci moje spostrzezenie) to taka, ze Gini czasem proponuje rozejm w
      prowadzonych sporach i jakis drobny kompromis, chociaz bez utraty pryncypiow
      (jak teraz).
      Natomiast Dana woli kompromisy raczej tylko z wybranymi osobami (stad taka
      nerwowa reakcja).
      Osiagniecie jednak na tym forum rzeczywistego kompromisu w tzw. tematach
      dyzurnych i dojscie do stwierdzenia, ze nie ma narodow idealnych, bo i Zydzi i
      Polacy popelniali i popelniaja grzechy wzgledem siebie i innych, jest chyba
      marzeniem nierealnym.
      Mozna odniesc wrazenie, ze obowiazuje tutaj jakas cenzura wewnetrzna i
      ograniczenia sie do z gory sztywno okreslonych rol.
      Dlatego z gory wiem kto napisze a kto przemilczy: o policji zydowskiej w
      gettach polskich i o policji granatowej, o zydowskich agentach oraz zydowskich
      szmalcownikach a takze zydowskich placowkach gestapo a kto o odpowiadajacym im
      kolaborantach polskich, kto o pogromach a kto o Koniuchach.
      I to nawet da sie zrozumiec.
      Fenomenem jest jedynie to, ze o zlych Polakach i zlych Zydach pisze sie
      zazwyczaj selektywnie, czyli albo sie pisze zle tylko o jednych albo tylko o
      drugich. Do wyjatkow niestety naleza glosy obiektywne i w miare wywazone.
      Jeszcze ciekawsze jest, ze tylko niewielu chce pisac o przykladach pozytywnych,
      laczacych oba narody i pokazujacych wielkich ludzi w obu narodach, ktorzy
      wlasnym zyciem i odwaga burzyli miedzy soba sztuczne mury.
      Niestety proby takie podejmowane na forum (m.in. przez Gini) byly najczesciej
      ignorowane przez wiekszosc forumowiczow. Chcialoby sie spuentowac - pisac i
      mowic mozemy o sobie wiele,... byleby zle lub bardzo zle.
      Na zakonczenie krotka refleksja na temat jezyka forumowego.
      Jak widze w wystapieniach <patrioty> polskiego zwroty: parch, zydek, rusek,
      kacap lub w wystapieniach <patrioty> zydowskiego: arabus, bekart islamski,
      polaczek to mam watpliwosci co do rzeczywistego patriotyzmu obu tych
      forumowiczow a bardziej przychodza mi skojarzenia ze zwyklym rasizmem i
      szowinizmem.
      Obie Panie pozdrawiam i zycze troche wiecej usmiechu (rowniez do siebie).
      • Gość: dana33 Re: Do Gini i Dany IP: *.bb.netvision.net.il 12.10.04, 14:40
        nie bardzo sie zgadzam z tym co napisalas, chociaz oczywiscie jest w tym poscie
        rowniez i prawda. z czym sie nie zgadzam:

z wybranymi osobami ja nie potrzebuje kompromisow, bo wybrane osoby maja takie
        samo albo prawie takie samo zdanie jak ja. i zdenerwowana to ja jestem rzadko.
        wtedy oczywiscie zapominam jezyka, to sie zgadza.

nie zgadzam sie, ze nie mozna dojsc do kompromisu, lub zrozumienia drugiej
        strony. mozna, jesli sie chce. niestety, wiekszosc nie chce.

pisalam nie raz i nie dwa o tym, ze i zydzi i polacy nie byli tacy czysci w
        czasie wojny. ale zauwaz, prosze, ze ani wtracalski,z daleka, tomek czy ja
        nigdy, ale to nigdy nie atakowalismy polakow i ich zachowania tak od siebie.
        nigdzie nie znajdziesz watku, ktory otwarty bylby przez jednego z nas np:
        "szmalcownicy polscy maja na sumieniu x zydow". jesli ktos z nas pisal tutaj o
        zlym zachowaniu sie polakow w czasie wojny, to to zawsze byla odpowiedz na
        ataki na nas i na israel. zawsze odpowiedz na to: "wy mordercy, wy zlodzieje,
        wy mordowaliscie polakow, wy z ub, wy z nkwd" itd itd. niby ub, nkwd to to
        tylko zydzi. owszem byli. ale jak sie zbada sprawe, to byl to duzo mniejszy
        procent, niz ci forumowi antysemici chca, zeby bylo. tak ze moze lepiej
        napisac, ze nasze negatywne reakcje, to odpowiedzi na prowokacje roznych
        antysemitow tutaj?

zawsze odpowiadalam na wszystkie zarzuty, jak byla mowa o deir yassin,
        napisalam ze to byla nie chwalebna karta w naszej historii, jak przyszlo do
        granatowej policji, tez napisalam, ze byla i owszem. ze byli zydowscy
        kolaboranci tez napisalam. pisalam tez wielkokrotnie, ze licytowanie nie ma
        sensu. bo nie ma. bo po co? bo nawet jak byli zydowscy kolaboranci, bo nawet
        jak byli zydowscy granatowi, to co? chcemy porownac cyfry? mozemy. to wyjdzie
        co ty i ja wiem. czy to pomoze nam do jakaiej normalnej rozmowy? nie. ale
        ciagle i bez przerwy jestesmy obrazani, prowokowani, wiec w koncu co wg ciebie
        mamy zrobic? zwinac ogon? nie, tego juz nie ma. nu, to napisze wlasnie, ze w
        malopolsce tylko bylo 60 tysiecy szmalcownikow. i to nie zydowskich.
        moze tak zastanowia sie tutaj piszacy, ze lepiej nie prowokowac?

mozna policzyc na palcach jednej reki, ile postow pozytywnych w stosunku do
        zydow lub israela bylo tutaj otwartych.
        a zdanie gini, ze ona nie lubi zydow i juz, to przeciez cos zupelnie
        niesamowitego. ani nas nie zna, ani nie wie co sie tutaj dzieje. nie byla, nie
        przekonala sie, ale wie. tak wlasnie, jak wiekszosc na tym forum.
        my przynajmniej urodzilismy sie w polsce, zylismy tam przez wiele lat.
        dostalismy ladnie w 1968. i mimo to, lubimy polske, jezdzimy tam, mamy polskich
        przyjaciol i nie bluzgamy na polske. ty nie widisz tutaj roznicy?
        co do jezyka forumowego, to oczywiscie masz absolutna racje.

• gini Re: Dana znow zmanipulowalas 12.10.04, 15:39
          zdanie gini, ze ona nie lubi zydow i juz, to przeciez cos zupelnie
          niesamowitego.

A mozesz przytoczyc te zdanie?Tylko tym razem prosze o link.

ani nas nie zna, ani nie wie co sie tutaj dzieje.

Ta trzeba koniecznie byc w Izraelu by wiedziec co sie dzieje, mamy rok 200',
          radio, gazety, telewizje i internet.
          Nie bylam rowniez na dnie oceanu ale wyobraz sobie, ze wiem co sie tam dzieje.

nie byla, nie
          przyjaciol i nie bluzgamy na polske.

No wiesz wy nie bluzgacie, moze, chociaz co do Fredzia, to poczytaj sobie jego
          posty.
          No i te " Listy o zagladzie" i wiele wiele innych chocby ten co sie podpisuje
          raz zyx, raz chala, ze o jojo nie wspomne.
          Nie klam przynajmniej.

ty nie widisz tutaj roznicy?
          • Gość: dana33 Re: Dana znow zmanipulowalas IP: *.broadband.actcom.net.il 12.10.04, 22:41
            nie bede szukac tego linka, napewno nie bede tracic na to czasu, ale czytalam
            to i nawet nie bylam zdziwiona. fakt jest, ze 99% twoich postow odnosi sie do
            wszystkich zydow razem na kupe (z wyjatkiem oczywiscie tych paru, ktorych znasz
            i ktorzy sa "w porzadku") i do israela i az kipi od wscieklosci i nienawisci do
            nas.

tak, jesli sie mowi z taka pewnosci o tym morderczym narodzie, to trzeba tu
            byc, zeby potem cos takiego stwierdzic. a poniewaz nie bylas, nie masz pojecia
            co sie tu dzieje, wierzysz tylko w gazety i tv (a juz pisalam tutaj na forum
            jak oni pracuja), to albo nie oskarzaj z taka pewnoscia, albo przyjedz i zobacz
            sama. bilet tak duzo nie kosztuje.

nic nie klamalam. wymienilam ci dokladnie imiona tych, o ktorych twierdzilam,i
            dalej twierdze, ze nigdy nie pluli na polske. tych ktorych ty wymieniasz, ja
            nie wymienilam.
            mysle, ze powinnas sie zastanowic za kazdym razem, jak oskarzasz kogos o
            klamstwo. ja w kazdym razie, nigdy tu nie klamalam. ze wy mi nie wierzycie, to
            juz inna sprawa. nie moge i nie chce was zmuszac do wierzenia mi. nie musze
            tez. ja musze przede wszystkim sama ze soba zyc w zgodzie, sama siebie szanowac.
            wystarczy, ze ja wiem, ze nie klamie.
            • gini Re: Dana znow zmanipulowalas 12.10.04, 22:54

> nie bede szukac tego linka, napewno nie bede tracic na to czasu, ale czytalam
              > to i nawet nie bylam zdziwiona.

A moze Ci sie wydawalo, ze czytalas, moze Ci sie snilo, bo ja nic takiego nie
              pisalam .

fakt jest, ze 99% twoich postow odnosi sie do
              > wszystkich zydow razem na kupe (z wyjatkiem oczywiscie tych paru, ktorych
              znasz
              >
              > i ktorzy sa "w porzadku") i do israela i az kipi od wscieklosci i nienawisci
              do
              >
              > nas.

Ta wiadomo, biedni Zydzi, kazda krytyka to juz nienawisc, paranoja.

>
              > tak, jesli sie mowi z taka pewnosci o tym morderczym narodzie, to trzeba tu
              > byc, zeby potem cos takiego stwierdzic. a poniewaz nie bylas, nie masz
              pojecia
              > co sie tu dzieje, wierzysz tylko w gazety i tv (a juz pisalam tutaj na forum
              > jak oni pracuja), to albo nie oskarzaj z taka pewnoscia, albo przyjedz i
              zobacz
              >
              > sama. bilet tak duzo nie kosztuje.
              >
              A dlaczego mam nie wierzyc gazetom, czy tez telewizji?W koncu gdyby pisali czy
              pokazywali nieprawde, to juz dawno poszliby z torbami.
              Nie pisz bzdur, ze ja krytykuje caly narod, bo to ja zwracam Ci uwage po raz
              enty, ze Ty i Twoi piszacy tu koledzy to jeszcze nie caly narod.

> nic nie klamalam. wymienilam ci dokladnie imiona tych, o ktorych
              twierdzilam,i
              > dalej twierdze, ze nigdy nie pluli na polske. tych ktorych ty wymieniasz, ja
              > nie wymienilam.

Masz skleroze?Ja w przeciwienstwie do Ciebie poszukalam.

mozna policzyc na palcach jednej reki, ile postow pozytywnych w stosunku do
              zydow lub israela bylo tutaj otwartych.
              a zdanie gini, ze ona nie lubi zydow i juz, to przeciez cos zupelnie
              niesamowitego. ani nas nie zna, ani nie wie co sie tutaj dzieje. nie byla, nie
              przyjaciol i nie bluzgamy na polske. ty nie widisz tutaj roznicy?
              --------------------------------------------------------------------------------
              Gdzie tu jakies imiona wymieniasz?Danusiu klamcy powinni miec dobra pamiec, Ty
              jej nie masz wiec przestan klamac.
              Ja mam pamiec bardzo dobra wiec nie wmowisz mi , ze pisalam to czego nie
              pisalam, a co Ty pisalas dobrze pamietam i moge zawsze znalezc.
              Dobranoc.

> mysle, ze powinnas sie zastanowic za kazdym razem, jak oskarzasz kogos o
              > klamstwo. ja w kazdym razie, nigdy tu nie klamalam. ze wy mi nie wierzycie,
              to
              > juz inna sprawa. nie moge i nie chce was zmuszac do wierzenia mi. nie musze
              > tez. ja musze przede wszystkim sama ze soba zyc w zgodzie, sama siebie
              szanowac
              > .
              > wystarczy, ze ja wiem, ze nie klamie.
              • Gość: dana33 Re: Dana znow zmanipulowalas IP: *.broadband.actcom.net.il 12.10.04, 23:09
                na szczescie z tymi imionami to bylo w tym watku, wiec nie musialam szukac:

"pisalam nie raz i nie dwa o tym, ze i zydzi i polacy nie byli tacy czysci w
                czasie wojny. ale zauwaz, prosze, ze ani wtracalski,z daleka, tomek czy ja
                nigdy, ale to nigdy nie atakowalismy polakow i ich zachowania tak od siebie.
                nigdzie nie znajdziesz watku, ktory otwarty bylby przez jednego z nas np:
                "szmalcownicy polscy maja na sumieniu x zydow"."
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=16614743&a=16623898

a to nie jest skierowane do calego narodu?:

"Ciezko zaprzeczyc, ze Twoj ukochany Izrael, stosuje barbarzynski terror.
                Bronisz zbrodniarzy, bo takim samym radzieckim zbrodniarzom sluzyles.
                Wiekszosc tych zbrodniarzy wyemigrowala z bylego ZSRR do Izraela, wiec nic
                dziwnego, ze stosuja terror."
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=11556981&a=11564436

• moskowit Re: Do abcd... 12.10.04, 16:18
        Nu Ty alfabet masz racje....
        Na tym forum dzieja sie czesto bardzo dziwne rzeczy i nie zawsze przyjemne....

To ze wielu tez opluwa kraje i ich obywateli, tez masz racje ;)
        Popatrz chociazby np. na ten watek i sam sie przekonaj:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=16532229
        Nu sam widzisz, gdzie Polska i Polacy maja wlasciwych wrogow!
        Wot, nu co ja ci bede mowil....

• krystian71 Re: Do abcd... 12.10.04, 16:31
          a tak wlasciwie,gdzie sa te wrogi panstwa mojego.
          Powiedz mosko,bo ty cos wiesz,a ja spac nie bede
          • gini Re: Do Krystiana 12.10.04, 16:57
            To mu sami jestesmy wrogami naszego panstwa, bo nie zostawiamy suchej nitki na
            wladzach, nie bronimy oszustow i nieudacznikow tylko dlatego,n ze Polacy, co
            sie w glowie poniektorym pomiescic nie moze, dla nich to juz wrogosc.
            Oszust bandyta, ale swoj, znaczy sie bronic trzeba.
            • krystian71 Re: Do Krystiana 12.10.04, 17:10
              tylko tak tyo mozna gini zrozumiec
              Juz sie stracham
            • moskowit Re: Do Krystiana 12.10.04, 17:12
              Nu ja nie wiedzialem, ze Prezydent Polski jest oszustem, nieudacznikiem,
              bandyta....
              Masz oczywiscie racje, mnie np. to nie moze pomiescic sie w glowie....

Nu ja, przeciez nie bede sie wtracal w wasze oceny waszych politykow. Mam na
              mysli Polske, nie Belgie naturalnie....

• gini Re: Do Krystiana 12.10.04, 17:18
                moskowit napisał:

> Nu ja nie wiedzialem, ze Prezydent Polski jest oszustem, nieudacznikiem,
                > bandyta....
                > Masz oczywiscie racje, mnie np. to nie moze pomiescic sie w glowie....

Sa rzeczy na niebie i ziemi o ktorych filozofom sie nie sn,ilo.
                Tak to chyba szlo.Co wiec mowic o Tobie?Dla Ciebie krytyka Dzierzynskiego czy
                tez Jaruzelskiego to wola o pomste do nieba.

>
                > Nu ja, przeciez nie bede sie wtracal w wasze oceny waszych politykow. Mam na
                > mysli Polske, nie Belgie naturalnie....

Hihihi Belgowie rowno krytykuja swoich politykow, jak i na calym swiecie .
                Ty pewnie nie wiesz, ze istnieje cos takiego jak satyra polityczna, ale coz,
                ludzie nie musza wszystkiego wiedziec.
                >
              • krystian71 Re: Do Krystiana 12.10.04, 17:18
                no to lepiej nie wypowiadaj sie Mosko,na tematy o ktorych nie masz pojecia
                • moskowit Re: Do Krystiana 12.10.04, 17:40
                  Nu ja oczekiwalem reakcji od abcd, a tu mi sie parka wszystowiedzacych
                  wtracila :(

Ty jeden z 71 przespij, moze bedziesz mial lepszy humor ;)

• krystian71 Re: Do Krystiana 12.10.04, 18:26
                    przykro mi,ale to tylko ty zly refleks miales i zle post umiesciles
                    wolno ci szukac innej odpowiedzi
                    A najlepiej sam sobie pasujaca odpowiedz umiesc,potem bedziesz mogl sie pod nim podpisac milym usmieszkiem :)))
                    I wszyscy beda zadowoleni
                    Kwach tez
          • moskowit Re: Do abcd... 12.10.04, 17:05
            Nu Krzysiu dorogoj, czy ty czytac nie umiesz, wpawdzie w podanym watku ciebie
            nie bylo, ale bylo wielu innych polakow?

Moze wobec tego, zamiast "wrogowie" powiem inaczej....

Ja osobiscie, gdybym nie lubil, lub nie zgadzal sie z pogladami, polityka
            swojego prezydenta, to dupy mu na forum swiat nie obrabial....
            Gdybym musial, to robil bym to, np. na forum kraj, lub podobne.... A to forum
            odwiedza bardzo duzo ludzi ze Swiata i wasze tu wypowiedzi o SWOIM prezydencie
            chwaly wam nie przyniosa.... To naturalnie nie do ciebie osobiscie....

Powtarzam, jak tu napisalem
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=16546023&a=16552731
            bylbym dumnym, gdyby mojego prezydenta typowano na szefa ONZ, i nie wazne jakie
            mam zdanie o tej organizacji.... Zreszta przejzy rowniez ten watek, tez jest
            ciekawy....

Ponimajesz? Nu wot i molodiec!

• gini Re: Do abcd... 12.10.04, 17:09
              moskowit napisał:

> Nu Krzysiu dorogoj, czy ty czytac nie umiesz, wpawdzie w podanym watku ciebie
              > nie bylo, ale bylo wielu innych polakow?
              >
              > Moze wobec tego, zamiast "wrogowie" powiem inaczej....
              >
              > Ja osobiscie, gdybym nie lubil, lub nie zgadzal sie z pogladami, polityka
              > swojego prezydenta, to dupy mu na forum swiat nie obrabial....
              > Gdybym musial, to robil bym to, np. na forum kraj, lub podobne.... A to forum
              > odwiedza bardzo duzo ludzi ze Swiata i wasze tu wypowiedzi o SWOIM
              prezydencie
              > chwaly wam nie przyniosa.... To naturalnie nie do ciebie osobiscie....

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=16614743&wv.x=2&a=16628519
              Krytyka to nie obrabianie dupy, jeszcze.
              Dumnym mozna byc z kogos co robi dla kraju cos dobrego, a nie z tego, ze w
              wyniku ukladow politycznych typuje sie go na te czy inne stanowisko.
              Ale to dla Ciebie nie do pojecia, bronic i dumnym byc trzeba z kazdego lajdaka
              wg Cibei, ale o tym pisalam wczesniej.

>
              > Powtarzam, jak tu napisalem
              > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=16546023&a=16552731
              > bylbym dumnym, gdyby mojego prezydenta typowano na szefa ONZ, i nie wazne
              jakie
              >
              > mam zdanie o tej organizacji.... Zreszta przejzy rowniez ten watek, tez jest
              > ciekawy....
              >
              > Ponimajesz? Nu wot i molodiec!
              >
            • krystian71 Re: Do abcd... 12.10.04, 17:17
              Mosko, i tu lezy pies pogrzebany,albo raczej sek a w seku dziura.
              Od miesiecy dowodze,ze tzw syjamisci nie znaja duch narodu polskiego,a glos pragna zabierac
              Wiesz co ja o Kwachu mysle?Nie,? to lepiej nie chciej
              Wolalbym aby na czele ONZ stanal przedstawiciek Burkina Fasso
              Jak bedziesz chcial sie cos wiecej dowiedziec,to odrebny watek zaloz
              Wierze ci, i wierze Israelczykom,ze jak slysza,ze "ich"czlowieka ktos do gory pcha to orgazmu dostaja
              Polacy sa inni,zawsze zwracaja uwage na moralna wartosc czlowieka,nie zaleznie czy jest czy nie jest ich nacji
              Potrafisz to pojac?
        • Gość: abcd Do moskowita IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 17:54
          Zgadzam sie z Toba co do moze i dziwnych, ale przede wszystkim zdarzajacych sie
          niekiedy pelnych agresji i nienawisci do kazdego kto ma odmienne poglady,
          wypowiedzi.
          Natomiast bylbym daleki od cenzurowania nawet ostrych i niepopularnych glosow.
          Forum ma te wielka zalete, ze dzieki anonimowosci (czasem pozornej)jest
          platforma wypowiedzi przenoszacej w jakims jednak stopniu rzeczywistosc.
          Poznajemy wiec fragment tego co jest moze nie zawsze dostrzegalne i prawdziwe
          wokol nas ale co siedzi gdzies w nas i wychodzi przy roznych forumowych
          okazjach. Zeby nie przynudzac powiem tylko, ze czasem wiecej sie dowiesz z
          forum o tych co pisza, niz o tym co pisza.
          Dlatego nie o pucowanie rzeczywistosci mi chodzi ale o minimum przyzwoitosci,
          kultury i szacunku dla innych dyskutantow.
          Pozdrawiam.
          • moskowit Re: Do abcd... 12.10.04, 21:48
            Dorogoj alfabet!

Nu wlasnie agresja i nienawisc....
            Moge zrozumiec, ze ludzie maja inne poglady, ale w koncu po to dano nam
            mozliwosc "gadania", zeby dogadac sie o swoich (roznych) pogladach, ale i
            respektowac je.... Uzywac w dyskusjach w miare rozsadne argumenty, a nie typu,
            ze sie kogos z jakiegos powodu nie lubi, lub jest sie takim, czy innym....
            Przeciez do nielubienia tez mamy prawo, ale czasami chcialoby sie wiedziec
            dlaczego.... Nu nie tak?

Czy jesli ja "bronie" Prezydenta Polski a ktos ma o nim inne zdanie, z takiego
            lub innego powodu (pochodzenieto przeciez zarzucajac mi, ze tak samo bede
            bronil Dzierzynskiego, czy tam jeszcze kogos.... Nu chyba sam rozumiesz, ze
            takie "argumenty" nie moge traktowac powaznie.... I zwykle wycofuje sie z
            dyskusji, nu bo o czym tu gadac, jak nie ma o czym mowic....

Jestem daleki od tego by tu wprowadzac cenzure.... Nu czto Ty w samom diele?
            Uwazam tez, ze ludzie powinni wypowiadac sie otwarcie i szczerze, ale.... i w
            tym wlasnie sek!
            Jest tu wielu, dla ktorych inne zdanie plasuje czlowieka natychmiast, co
            najmniej w schronie Hitlera, czy innego nazi i podobne.

Czy nie bedac zydem, nie moge bronic prawa panstwa Izrael do jego istnienia?
            Czy moze to "obowiazek" tylko Zydow?
            A jesli moje przekonanie, moje sumienie (przepraszam za gornolotnosc) mowi, ze
            oni maja prawo do spokojnego zycia, zycia w pokoju i spokoju, to znaczy to, ze
            jestem "zydkiem", lub podobne?
            Czy normalny uczciwy czlowiek, wychowany w kulturze chrzescijanskiej nie moze
            byc przeciwnikiem morderstw popelnianych przez muslimow w imie religii?
            Nigdy sie z tym nie zgodze i zawsze bede wystepowal przeciwko temu!

Mozna spokojnie i rozsadnie dyskutowac problem Izraelsko-Palestynski, obecnosc
            Polski w Iraqu i wiele innych "problemow swiatowych", ale robic to, jak
            powiadasz: "...mi chodzi ale o minimum przyzwoitosci, kultury i szacunku dla
            innych dyskutantow." Dokladnie o to chodzi....

Mozna zaakceptowac; prowokacje, sprzeczki, wyzywanie sie.... ale niech by to
            bylo na poziomie, bo jak wspomnialem w moim pierwszym poscie do Ciebie, zaglada
            tu wielie ludzi z calego swiata i dyskutuje potem czytane tu wypowiedzi z
            innymi (ja dowiedzialem sie o tym forum w taki wlasnie sposob), a o skutkach, a
            szczegolnie wyrabianiu harakterystyki Polakom, nie potrzbuje Ci przeciez
            mowic.... Nu nie praw ja? Wot!

Dziekuje Ci abcd za madra - nu, nazwijmy to - analize naszej boltowni na tym
            forum ;)

Pozdrawiam
      • Gość: abcd Re: Do Gini i Dany-czesc 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 17:40
        Do Dany - z zaciekawieniem przeczytalem kiedys m.in. jedna z
        twoich ,,kompromisowych,, i zyczliwych dyskusji z Cepem, z ktorym toczysz
        czasem ostre batalie.

Do Gini i Dany - obie macie wiele wspolnego, co do wnoszonych wartosci
        pozytywnych i szkoda by bylo, aby roznice zdan, ktore oczywiscie miedzy wami
        wystepuja, rzutowaly negatywnie na sposob wypowiadanych pogladow i ostrosc
        sformulowan.
        Najwazniejsze, ze wasze wypowiedzi cos istotnego zazwyczaj wnosza a przeciez to
        przede wszystkim rzutuje bezposrednio na sens i poziom funkcjonowania forum.
        Daje to rowniez okazje do wymiany wiedzy i jej weryfikacji.
        Poprzednie ogolne uwagi o forum oczywiscie nie dotyczyly bezposrednio ani
        ciebie Danusiu ani ciebie Gini.
        Jeszcze raz pozdrawiam.
        • gini Re: Do Gini i Dany-czesc 2 12.10.04, 17:48

W temacie tej wymiany wiedzy i jej weryfikacji.Ja bym chetnie dowiedziala sie
          od Dany i innych czegos o Izraelu, ale nie w formie "poogladajcie sobie
          ciemniaki"
          Kiedys dyskutowalam wlasnie z Cepem o Kaszubach, nie zgadzalismy sie ani na
          jote, ale wynioslam bardzo duzo, duzo wiedzy z tego watku, i jakos nie
          pozabijalismy, sie mimo, ze nie zgadzamy sie chyba w tamtej kwestii do dzis.
          Nawet majac inne poglady, nie trzeba sie obrazac wzajemnie, przy normalnej
          wymianie istnieje szansa na przekonanie kogos do czegos, nawet tych, ktorzy
          tylko czytaja .Przy pyskowkach, nie ma takiej szansy.
          • Gość: dana33 Re: Do Gini i Dany-czesc 2 IP: *.broadband.actcom.net.il 12.10.04, 22:29
            naprawde gini??? bo mysmy tutaj, szczegolnie wtracalski, rozpoczynali wiele
            razy rozne watki, i jakos nigdy ciebie na nich nie bylo, nigdy nie zadalas nam
            rowniez jakiego pytania, nie poruszylas czego, co podobno ciebie interesuje...
            a te ciemniaki, nu, to np po twoich "wycieruchach", wiesz, tak przypadkowo...

ale ciekawa jestem. otwqorz jakis watek z tematem, ktory ciebie interesuje
            jesli chodzi o israel lub zydow. sprawdz, jakie odpowiedzi dostaniesz.
            • gini Re: Do Gini i Dany-czesc 2 12.10.04, 22:37

> naprawde gini??? bo mysmy tutaj, szczegolnie wtracalski, rozpoczynali wiele
              > razy rozne watki, i jakos nigdy ciebie na nich nie bylo, nigdy nie zadalas
              nam
              > rowniez jakiego pytania, nie poruszylas czego, co podobno ciebie interesuje...

Bo ja tu nie siedze non stop moja droga, mialas podac link, w ktorym cos
              podobno o Zydach pisalam, gdzie on?

> a te ciemniaki, nu, to np po twoich "wycieruchach", wiesz, tak przypadkowo...

A tlumaczylam, ze wycieruch byl po tym jak zwracalas sie do rachelki, nie spadl
              z powietrza i uprzedzalam z gory.
              >
              > ale ciekawa jestem. otwqorz jakis watek z tematem, ktory ciebie interesuje
              > jesli chodzi o israel lub zydow. sprawdz, jakie odpowiedzi dostaniesz.

Alez pytalam o Izrael?I co mi odpowiedzialas?Jeden post na biegu o jakichs tam
              mozaikach kosciolach, biwakach i to wszystko, a dalej bylo poszukaj sobie, bo
              zamiast pisac na temat wolalas sie powyzywac.
              Trzymaj sie .
              • Gość: dana33 Re: Do Gini i Dany-czesc 2 IP: *.broadband.actcom.net.il 12.10.04, 22:59
                gini, nic nie pytalas o israel. na jakims watku, napisalas cos w rodzaju:
                a co tam jest oprocz morza i plazy, to ja mam tez w hiszpanii. cos w tym
                rodzaju. wiec ci krotko napisalam co jeszcze jest. to nie byl watek, to nie
                bylo normalne pytanie, to bylo lekcewazace i dosc z gory, ktore ja i napewno
                nie tylko ja odczulam jako: a co wy tam wogole macie oprocz piachu....
                ty to nazywasz pytaniem o to co jest w israelu? nu, to sie nie pytaj. otworz
                google i bedziesz wiedziec co chcesz.
    • Gość: Perry Re: ****Dla naszych przyjaciol z Izraela **** IP: 160.79.164.* 12.10.04, 14:40
      hej, Gini!
      1. Wisi mi czy mnie lubisz czy mnie nienawidzisz.
      2. Uwielbiam wasz polski antysemityzm, nigdy sie na ten temat nie skarze.
      3. Zycze wiele nowych antysemickich wypowiedzi na tym forum.

• Gość: . Re: ****Dla naszych przyjaciol z Izraela ****+ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 12.10.04, 14:46
      Nie wchodzac w meritum sprawy.
      Nie czytajac odpowiedzi innych.
      Odpowiadam odrazu i spontanicznie na post twoj.
      My sie nie uzalami.
      My mamy to w d..pie.
      I milosc twoja tez.
      A gdzie ciebie mamy-zalezy od twojego stosunku do czlowieka.
      • krystian71 Re: ****Dla naszych przyjaciol z Izraela ****+ 12.10.04, 14:49
        No to zdecyduj sie szwedzka kropko,czy masz gini w d...,tak a priori,czy przeczytasz jej posty i pomyslisz co ona sadzi o drugim czlowieku,takze,gdy jest przypadkiem Zydem
      • Gość: Perry Re: ****Dla naszych przyjaciol z Izraela ****+ IP: 160.79.164.* 12.10.04, 14:50
        nu, kropko.
        ja tez nie czytalem niczyich wypowiedzi.
        Ale wyglada na to ze mnie skropkowales :-)
      • Gość: . Re: ****Dla naszych przyjaciol z Izraela ****+ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 12.10.04, 15:33
        Teraz juz przeczytalem.
        Gdzie Gini mamy-jeszcze nie wiemy.
        • krystian71 Re: ****Dla naszych przyjaciol z Izraela ****+ 12.10.04, 15:35
          no i sam widzisz,lepiej nie pluc do studni bo moze sie przydac
          • Gość: Cep Ładnie powiedziane IP: *.aster.pl 12.10.04, 23:48
            krystian71 napisała:

> no i sam widzisz,lepiej nie pluc do studni bo moze sie przydac

• Gość: . Re: ****Dla naszych przyjaciol z Izraela ****+ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 12.10.04, 15:35
          P.S
          "My sie nie uzalamy.
          My mamy to w d..pie."
          Gdzie mamy osobe-zdecydujemy pozniej.
          • gini Re: perry i kropa 12.10.04, 15:42
            wasze wypowiedzi zblizone do tego co wydaje z siebie dupa .
            Swiadcza jedynie o was i o waszej kulturze a raczej jej braku.
            • Gość: Perry Re: perry i kropa IP: 160.79.164.* 12.10.04, 15:44
              jak mijam kupe smieci - to czasami spluwam
              • gini Re: perry i kropa 12.10.04, 15:56
                Gość portalu: Perry napisał(a):

> jak mijam kupe smieci - to czasami spluwam

Tylko na zydowskie smieci nie pluj bo to antysemityzm .
                • Gość: Perry Re: perry i kropa IP: 160.79.164.* 12.10.04, 16:05
                  gini napisała:
                  > Tylko na zydowskie smieci nie pluj bo to antysemityzm .

nic dodac, nic ujac
                  • gini Re: perry i kropa 12.10.04, 16:11
                    No widzisz dlatego ja na zydowskie smieci nie pluje .
            • Gość: . Re: perry i kropa + IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 12.10.04, 15:47
              Post twoj,chyba,jest wydany przez tenze organ.
    • Gość: . A CZEMU Polacy NIC nie robia, by choc Anglicy, IP: *.range81-156.btcentralplus.com 12.10.04, 16:12
      Szkoci i Walijczycy ich polubili i by przywrocic dawna sympatie do nich
      Irlandczykow - z czasow, gdy jeszcze zadnego Polaka na zywo, poza Janem
      pawelem, nie widzieli?
      • krystian71 Re: A CZEMU Polacy NIC nie robia, by choc Anglicy 12.10.04, 16:20
        Gabi,slonko,juz sie nasi ojcowie wysilili,nie morda,jak ty a czynem.
        Co ty mozesz wiedziec o sympatii do Polski tych sympatycznych nacji?
        Spytaj ICH,bo twoich wspolbratymcow nie warto pytac
        • Gość: . Polish jokes to dla ciebie ZA MALO? A brak pracy IP: *.range81-156.btcentralplus.com 12.10.04, 16:25
          dla Polakow, przy 700.000 wakatow? Roznych: od ciecia po ordynatora?
          • krystian71 Re: Polish jokes to dla ciebie ZA MALO? A brak pr 12.10.04, 16:37
            widzisz prosty zwiazek logiczny z sympatia?
            Ordynatorzy na dworcu koczuja?
            RAF-owsy,co Brytanii od hitlerowcow bronili o prace aplikuja
            Troche logoki Gabi w mysleniu
            • Gość: . Spytaj te niedobitki RAF jak ich tu kochali...I IP: *.range81-156.btcentralplus.com 12.10.04, 21:50
              dlaczego...
              • krystian71 ten temat juz przerabialismy 13.10.04, 08:57
                Anglikow i Szkotow i ich stosunek do obroncow
                Daruj sobie,bo ciebie nie dotyczy
                Jesli naprawde jestes brytem sam powinienes czuc wdziecznosc
                Nie jestes-nie czujesz-cbdu
                • gini Re: Atakowanie calego narodu 13.10.04, 09:14
                  to nie jest skierowane do calego narodu?:

"Ciezko zaprzeczyc, ze Twoj ukochany Izrael, stosuje barbarzynski terror.
                  Bronisz zbrodniarzy, bo takim samym radzieckim zbrodniarzom sluzyles.
                  Wiekszosc tych zbrodniarzy wyemigrowala z bylego ZSRR do Izraela, wiec nic
                  dziwnego, ze stosuja terror."
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=11556981&a=11564436

Nie bo Zydzi z Izraela, nie stanowia calego narodu , a nawet nie wszyscy Zydzi
                  z Izraela,
                  popieraja obecna polityke vide Burg i Aloni, i inni.Ty sie z ich zdaniem nie
                  zgadzasz co nie znaczy, ze ja nie musze.
                  O terrorze panstwowym Izraela pisza takze i Zydzi, tyle, ze Tobie sie to nie
                  podoba .
                  Co do imion mialas racje, wymienialas,ale oprocz Was sa jeszcze inni, i jakos
                  nie bardzo widze byscie sie sprzeciwiali temu co pisza, wrecz przeciwnie
                  wspieracie.
                  Taka jest smutna prawda Dano .
                  Nie mam powodu by nienawidzic wszystkich Zydow, ale nie mam powodow, by
                  wszystkich kochac.Mam prawo do wlasnej oceny tego co sie tam dzieje, a nie
                  narzuconej mi przez Ciebie, czy tez kogokolwiek innego.
                  politycy i ich poczynania sa oceniani na co dzien w mas mediach, tutaj jest
                  forum , i my tez ich oceniamy.
                  W systemach totalitarnych jedynie trzeba wyrazac same pochwaly i wyrazy
                  uwielbienia politykom.Na szczescie te czasy juz minely .
                  • Gość: dana33 Re: Atakowanie calego narodu IP: *.bb.netvision.net.il 13.10.04, 09:22
                    niezla interpretacja, gini. ale tylko interpretacja.
                    • gini Re: Atakowanie calego narodu 13.10.04, 09:35
                      .To, ze dla Ciebie krytyka obecnej polityki Izraela rowna sie nienawisci do
                      calego narodu, to juz nie moja wina .
                      Wiec raz jeszcze narod zydowski, to nie monolit, to nie tylko Izraelscy Zydzi,
                      ktorzy tez sa podzieleni, bo macie tam przeciez system wielopartyjny , wiec to
                      Twoja interpretacja mojego postu jest bledna.
      • gini Re: A CZEMU Polacy NIC nie robia, by choc Anglicy 12.10.04, 16:23
        Gabi ty to nawet za pol Anglika robic nie mozesz, wiec nie wypowiadaj sie za
        wszystkich wyspiarzy.
        Jezeli biora Cie za Polke i Cie nie lubia, to ja sie wcale nie dziwie.
        Nie znaczy to, ze nie lubia nas wszystkich.
        • Gość: . Jestem mezczyzna i Anglikiem - czy az tak sie IP: *.range81-156.btcentralplus.com 12.10.04, 16:33
          boicie PRAWDY O SOBIE, swego obrazu w oczach cudzoziemcow, ze robicie ze mnie
          Polke czy Polaka? A chocby polskiego Zyda? Stuknijcie sie w durne lby i
          otworzcie oczy - z was sie juz cala Europa smieje: osly EU! I nie z powodu
          udzialu Polakow w wojnie w Iraku, ale tej nacjonalistycznej histerii i
          prymitywizmu waszych przedstawicieli, szukajacych w EU pracy, ich arogancji
          roszczeniowosci etc.
          Nowa IRLANDZKA kpinka z waszej nacji: "Byc komunista to juz wystarczajaco zle,
          a jeszcze do tego katolikiem - to juz prawdziwa tragedia!"
          To wy - ja robie tu tylko za wasze zwierciadlo!
          Uszykujcie sie dalej, ze was "wszyscy kochaja". I obudzcie z lapa w nocniku,
          gdy na cokolwiek bedzie za pozno - wasza strata, nie moja.
          • gini Re: Jestem mezczyzna i Anglikiem - czy az tak sie 12.10.04, 16:55
            Gość portalu: . napisał(a):

> boicie PRAWDY O SOBIE, swego obrazu w oczach cudzoziemcow, ze robicie ze mnie
            > Polke czy Polaka? A chocby polskiego Zyda? Stuknijcie sie w durne lby i
            > otworzcie oczy - z was sie juz cala Europa smieje: osly EU! I nie z powodu
            > udzialu Polakow w wojnie w Iraku, ale tej nacjonalistycznej histerii i
            > prymitywizmu waszych przedstawicieli, szukajacych w EU pracy, ich arogancji
            > roszczeniowosci etc.

Sluchaj skarbie .Moze obierz sobie jakis nick, bedziemy wiedzieli jak sie do
            Ciebie ewentualnie zwracac.
            Widzisz skarbie ja mieszkam w Belgii i jakos nasmiewania sie z Polski czy
            Polakow nie widze, Ty zas palasz do nas nienawiscia wcale nieangielska .
            Taka nienawiscia palaja do nas niektorzy Zydzi jedynie .Powtarzam niektorzy bo
            nie wszyscy, od uogolnien mamy tutaj Ciebie sloneczko.
            Co do polskiego nacjonalizmu, to nie jestesmy wyjatkiem i nikt sie z nas nie
            smieje, jak z tym nacjonalizmlem jest na Wyspach?CVzy Szkoci juz nie sa
            Szkotami, Walijczycy, Walijczykami?Wszyscy sie tam kochaja?
            Co do roszczen, to jak na razie to panstwo polskie jest adresatem wszelkich
            roszczen, niemieckich, slaskich, zydowskich zabuzanskich itd...czekamy na
            angielskie, moze wystapia o odszkodowania za stracone samoloty w bitwie o
            Anglie.

Nowa IRLANDZKA kpinka z waszej nacji: "Byc komunista to juz wystarczajaco zle,
            > a jeszcze do tego katolikiem - to juz prawdziwa tragedia!"

Sam to wymysliles?Baardzo smieszne.Ciekawe co tak naprawdfe Irlandczycy wiedza
            o Polsce.Na Wyspach pewnie wiadomosci dnia zaczynaja sie od tego co sie dzieje
            w Polsce, i tak przez caly dzien.

> To wy - ja robie tu tylko za wasze zwierciadlo!

jak na razie to robisz z siebie idiote, wypisujac bzdury, nienawisc czasem
            zaslepia.

> Uszykujcie sie dalej, ze was "wszyscy kochaja".

Naturalnie, ze nie wszyscy nas kochaja, to jakies twoje majaki , ochlon
            troszke, wez lodowaty prysznic moze ci przejdzie jakos, Gabrysiu .
            A jak ci sie nie podoba Gabrysia to podpisuj sie nie bedzie problemu.

I obudzcie z lapa w nocniku,
            > gdy na cokolwiek bedzie za pozno - wasza strata, nie moja.
            • Gość: . Irlandzczycy tyle wiedza o Polsce ile Polacy w IP: *.range81-156.btcentralplus.com 12.10.04, 21:56
              Irlandii w ciagu zaledwie paru ostatnich lat zdazyli im pokazac - bylo dobrze,
              poki Polska to bylo dla nich to, co widzieli w TV: Papiez i Walesa. Agdy
              pierwszysch Polakow na zywo ojrzeli to...GLOSOWALI PRZECIWKO WEKSCIU POLSKI DO
              EU(zapomnialas?).
              Nienawiscia do Polski nie palam - zbyt malo wazny kraj i niewazni ludzie, by
              nienawiscia je zaszczycac. Jestescie tylko jesli nie smieszni, to irytujacy
              jak...wrzod na tylku Europy: ja was analizuje, lapie za slowka - a to was
              wkurwia, to - swe wlasne slowa - bierzecie za nienawisc. I wlasnie to jest w
              was najbardziej zabawne i...pogardy godne.
              • wojcd Re: Irlandzczycy tyle wiedza o Polsce ile Polacy 12.10.04, 22:04
                ja was analizuje, lapie za slowka - a to was wkurwia, to - swe wlasne slowa -
                bierzecie za nienawisc. I wlasnie to jest w was najbardziej zabawne i...pogardy
                godne.
                _______________________________________________________________________
                Gabrysiu
                Tys nietrywialny intelekt.
                Podziwiam Cie.
                • Gość: . A Ty, Wiesiu - stara panno, kiedy przestaniesz sie IP: *.range81-156.btcentralplus.com 12.10.04, 23:36
                  swej plci i stanu cywilnego wstydzic?
                • Gość: Cep Gabi posiada szeroki horyzont IP: *.aster.pl 13.10.04, 00:03
                  www.touchgraph.com/TGGoogleBrowser.php?start=www.stormfront.org

Szczególnie podoba mi się <White Pride for Kids>. Super
                  • wojcd Re: Gabi posiada szeroki horyzont 13.10.04, 00:26
                    (znowu klopot z nickiem)
                    to jest jakis paradoks.
                    Sa osoby ktore potrafia cos napisac i myslisz bystre to stworzenie.
                    I nagle pisze cos innego i myslisz jakie to prymitywne.
                    Ciekwe ktore ego wygra?
                    Jak myslisz?
                    • Gość: Cep Re: Gabi posiada szeroki horyzont IP: *.aster.pl 13.10.04, 00:35
                      Mam nadzieję, że animus przegra z animą (nie mylić z vaginą).
                      • wojcd Re: Gabi posiada szeroki horyzont 13.10.04, 00:38
                        Gość portalu: Cep napisał(a):
                        > Mam nadzieję, że animus przegra z animą (nie mylić z vaginą).
                    • Gość: . U cibie ZAWSZE to prymitywne.A u Cepa sranie wyzej IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.10.04, 00:37
                      niz komunistyczne magisterium pozwala...
                      ALE ZA TO MORALE KOMUNISTYCZNE JAK HARTOWANA STAL:

TAKA TAKTYKA
                      tekst i muz.: Ryszard Makowski

A jego ciotka była kochanką hitlerowca
                      żona się wydała za Murzyna i ormowca
                      tytuł profesora kupił na bazarze
                      w której to budce chętnie państwu pokażę

Żonę bije rzadko, ale za to do krwi
                      romans ma z sąsiadką, tą z drzwi vis a vis
                      a jak spotka dziecko albo emeryta
                      to grożąc mu bronią o poglądy pyta

Ref. To taka taktyka
                      oszmacić przeciwnika
                      zmieszać go z błotem
                      kreować na idiotę
                      To taka taktyka
                      oszmacić przeciwnika
                      chcesz się pchać do góry
                      przywal z grubej rury ...

CALOSC: www.otto.netix.pl/Archiwum/Piosenki/Taktyka.htm

Znamu was, komuszki, oj, znamy...
                      • Gość: Cep Gabi --- a propos srania, a co sądzisz IP: *.aster.pl 13.10.04, 00:48
                        o napisaniu wielkiego dzieła pt. Powszechna Historia Srania? [Oczywiście po niemiecku tytuł brzmiałby bardziej uczenie: Allgemeine Geschichte der Scheisserei, czy jakoś podobnie]

Temat świeży. Sprawdziłem nawet w Google'u: nikt dotychczas tego nie zrobił. Wygląda na to, że masz stosowne kwalifikacje.
                        • Gość: . Pozostawiam to histerykom polskiej historii- to wy IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.10.04, 00:55
                          zawsze sie bydzicie z reka w nocniku.
                          • wojcd Re: Pozostawiam to histerykom polskiej historii- 13.10.04, 01:01
                            > zawsze sie bydzicie z reka w nocniku.
                            ze fortuna jakiegos narodu do ktorego pechowo przynalezymy sie odwroci.
                            Ale to co sie dzieje obecnie w Polsce ma cechy trwalosci i napawa wielkim
                            optymizmem.
                            • Gość: Cep A poza tym warto dodać, że lepiej IP: *.aster.pl 13.10.04, 01:15
                              budzić się z ręką we własnym nocniku, niż z nosem w jakimś obcym.

Mnie by to okropnie brzydziło.
                              • Gość: . To nie chlaj i Izbie Wytrzezwien w baseny nie IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.10.04, 01:20
                                wpadaj...
                                • Gość: Cep Co to za sugestie? Jakieś chlanie --- IP: *.aster.pl 13.10.04, 01:30
                                  Do budzenia się z ręką we własnym nocniku wystarczy fakt nie posiadania spłukiwanego ustępu. Żaden wstyd. W końcu co. Ubóstwo nie hańbi - przynajmniej we własnym kraju.

Gorzej z nosem w cudzym nocniku. Bo to może znaczyć, że nie otrzymało się dostępu do cudzego spłukiwanego ustępu.

Myślisz, Boann, tfu -
                              • wojcd Re: A poza tym warto dodać, że lepiej 13.10.04, 01:26
                                > budzić się z ręką we własnym nocniku, niż z nosem w jakimś obcym.
                                >
                                > Mnie by to okropnie brzydziło.
                                ________________________________________________________________
                                Cxxie
                                rozmawialem kilka godzin temu z czlowiekiem u ktorego ludzie z przyszlego rzadu
                                beda prawdopodobnie zasiegac opini w sprawach ekonomicznych.
                                Zaczyna sie dziac BARDZO dobrze.
                                To sie przelozy na efekty spoleczne z kilkuletnim poslizgiem.
                                Tak wiec o jakim nocniku mowa?
                                • cs137 To moze Ty, Wojtus, wiesz, czemu Kropekuk na ANke 13.10.04, 01:31
                                  ...powiedzial "glupia C...pa"?
                                  • wojcd Re: To moze Ty, Wojtus, wiesz, czemu Kropekuk na 13.10.04, 01:33
                                    cs137 napisał:
                                    > ...powiedzial "glupia C...pa"?
                                  • Gość: Cep Re: C...pa IP: *.aster.pl 13.10.04, 01:39
                                    cs137 napisał:

> ...powiedzial "glupia C...pa"?

To proste. Elementary.

Ta kropek [znana skądinąd jako Gabi] to znana rasistka, ale taka, która stosuje polit-poprawnościowe wybiegi, żeby swoje rasowe pretensje za-maskować.

Kiedy pisze < C...pa >, daje najpierw do zrozumienia, że dla niej oponentka to zwykła Murzynka (she-Nigger), czyli czarnucha. To ta literka <C>, która wiesz sam, co znaczy. A potem mówi sprytnie <... pa>, czyli bye -
                                    • Gość: . Ciekawe, co jeszcze UBolu wymyslisz...Taka taktyka IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.10.04, 01:47
                                      TAKA TAKTYKA

A jego ciotka była kochanką hitlerowca
                                      żona się wydała za Murzyna i ormowca
                                      tytuł profesora kupił na bazarze
                                      w której to budce chętnie państwu pokażę...
                                      www.otto.netix.pl/Archiwum/Piosenki/Taktyka.htm
                                      Tak, tak...O tobie spiewka, po-komunistyczny polski smrodzie...Rozowa farbka
                                      czerwonej nie pokrywa...
                                      • wojcd Gabi - dawaj te linki o muslimach i 13.10.04, 01:49
                                        Hitlerze.
                                        Chce jeszcze raz w nie popatrzec.
                                        • Gość: . Z tego ISLAMSKIEGO portalu? A moze jakies inne? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.10.04, 01:51
                                          Serbskie? Amerykanskie? Z materialow Trybynalu w Norymberdze? Wybieraj....
                                          • wojcd Re: Z tego ISLAMSKIEGO portalu? A moze jakies inn 13.10.04, 01:56
                                            > Serbskie? Amerykanskie? Z materialow Trybynalu w Norymberdze? Wybieraj....
                                            _________________________________________________________
                                            Muslimow nie bylo w Norymberdze.
                                            Chyba dobrze mysle?
                                            Te z muslimami i Adolfem.
                                            • Gość: . Wlk. Mufti nie stanal, bo uciekl do Kairu. Ale sa IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.10.04, 02:02
                                              materialy nt. WSZYSTKICH dywizji SS, lacznie z tymi muzulmanskimi.
                                              • wojcd Re: Wlk. Mufti nie stanal, bo uciekl do Kairu. Al 13.10.04, 02:04
                                                > materialy nt. WSZYSTKICH dywizji SS, lacznie z tymi muzulmanskimi.
                                                _____________________________________________________________
                                                Gabi
                                                wybierz te w ktorych duzo obrazkow.
                                                Jam czlek prosty i umyslu nadwyrezac nie lubie.
                                              • Gość: . PS:Tej fotki jeszcze nie widzialas, Tow. Wieslawo IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.10.04, 02:07
                                                www.brotherhoodofthelamb.com/hitlers_muslim.html
                                                • wojcd Wiesia do Gabi 13.10.04, 02:15
                                                  Dzieki Ci serdeczne Gabciu.
                                                  Przed snem fotke sobie obejrzalem.
                                                  Woze mi sie cos ciekawego przysni.
                                                  Dobranoc.
                                      • Gość: Cep Gabi, nie jesteś oryginalna. A to sprawia, IP: *.aster.pl 13.10.04, 01:59
                                        że zaczynasz mnie trochę nudzić.

Mnie już tu nazywali:

a) katolickim oszołomem
                                        b) ubekiem
                                        c) faszystą
                                        d) komuchem
                                        e) żydkiem
                                        f) arabusem
                                        g) antysemitą

Było jeszcze parę innych równie zaszczytnych mian, już zapomniałem jakich. Musisz się wysilić, żeby znaleźć coś nowego. Ciekaw jestem, co by to mogło być.

A swoją drogą, to mogłabyś Gabi zacząć wreszcie zachowywać się jak człowiek. W zamian gotów jestem przestać wypominać Ci ten

stormfront.org

W końcu nie możesz płacić bez końca za blędy młodości.

• Gość: . A to sie tym onanizuj UBolu - nie jestem gabi. IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.10.04, 02:03
                                          • wojcd Re: A to sie tym onanizuj UBolu - nie jestem gabi 13.10.04, 02:06
                                            Ja Wiesia to Ci mowie
                                            Tys Gabi i basta.
                                            • Gość: Cep Re: nie jestem gabi IP: *.aster.pl 13.10.04, 02:09
                                              wojcd napisał:

> Ja Wiesia to Ci mowie
                                              > Tys Gabi i basta.

Tak jest.

Gabi, córka Lawransa.

Niestety.
                                              • Gość: dana33 Re: nie jestem gabi IP: *.bb.netvision.net.il 13.10.04, 09:01
                                                cos idiotyczne porownanie, cepie. co ma wspolnego kristin i gabi? piszesz zeby
                                                pisac?
                                                • Gość: Cep Re: nie jestem gabi IP: *.aster.pl 13.10.04, 09:04
                                                  No tak, z Gabi to tylko takie tam gadki. Jak mawia pewien doświadczony psychiatra: ก็อซซิปการเมือง

No i zamierzona dwuznaczność. Córka Lawrence'a.
                                                  • cs137 Czy Ty Cep jesteś ex-CCCP? 13.10.04, 09:08
                                                    CCCP tłumaczyło się kiedyś "cep cepa cepem pogania", więc sobie pomyślałem, ze
                                                    może jesteś CCCP-em i postanowiłes zmienic nick własnie z CCCP na "Cep". CCCP-a
                                                    dawno tu juz nie widziałem.
                                                  • Gość: Cep Re: Czy Ty Cep jesteś ex-CCCP? IP: *.aster.pl 13.10.04, 09:13
                                                    A co -
                                                  • cs137 Re: Czy Ty Cep jesteś ex-CCCP? 13.10.04, 09:17

> A co -
                                                  • cs137 Jeśli Kropek to nie Gabi, to szkoda. 13.10.04, 09:13
                                                    Ja bowiem zawsze marzyłem o tym, by na Forum tym doszło do pojedynku między Gini
                                                    i Gabi. Widowisko byłoby chyba jeszcze lepsze niż walki zapasnicze gołych bab w
                                                    błocie w Las Vegas! Pirze by tylko fruwało po całym Forum! Przy całym szacunku
                                                    dla Gini, jestem jednak przekonany, że Gabi to by ona nie sprostała, o, nie!
                                                    Gabi to jednak niesamowicie ostra kobieta. Jestem pełen podziwu dla niej.
                                                  • Gość: ANka Niesamowicie IP: *.ifn-magdeburg.de 13.10.04, 09:18
                                                    przekonana o potedze swojej inwencji, jesli mowimy o gabi- kropku, co zas sie
                                                    tyczy ´pana profesora´ to ogladanie zapasow w blocie tez wybitnie pasuje do
                                                    wieku i plakietki. Tylko pogratulowac smaku i bogatych sciezek wyobrazni tak
                                                    plytko opartych na banalach latwo dostepnych w czasopismach bulwarowych....
                                                  • cs137 Re: Niesamowicie 13.10.04, 09:22

> przekonana o potedze swojej inwencji, jesli mowimy o gabi- kropku, co zas sie
                                                    > tyczy ´pana profesora´ to ogladanie zapasow w blocie tez wybitnie pasuje do
                                                    > wieku i plakietki. Tylko pogratulowac smaku i bogatych sciezek wyobrazni tak
                                                    > plytko opartych na banalach latwo dostepnych w czasopismach bulwarowych....

Jeden ze standardowych numerów klaunów w cyrku polega na tym, ze obrzuczaja tyc
                                                    siedzących na widowni różnymi klaunimi wyzwiskami. Rozumiem, ze własnie
                                                    zademonstrowałaś mi próbkę swych umiejętności w tym zakresie. No, nienajgorzej.
                                                    Cztery plus.
                                                  • Gość: ANka Alez profesorku IP: *.ifn-magdeburg.de 13.10.04, 09:27
                                                    ja jestem tylko suflerem i obserwuje pomylki- rowniez tych aktorow ktorzy za
                                                    klakierow na widowni robia..
                                                    Dlatego nie jestem ani na scenie ani poza - ale jestem istotnie zainteresowana..
                                                    To ja wystawiam oceny ale tylko dla siebie i sluza tylko mnie..
                                                    Dobranoc Ceesiu... I nie ´obrzuczaj tak´ bo nikt nie uwierzy ze przez przypadek
                                                    tu przyszedles w srodku nocy ;)
                                                  • cs137 Doktorantko, nie zapomni zrobic szlaczka w... 13.10.04, 09:29
                                                    ...kajeciku! Kolorowymi kredkami ma być!
                                                  • Gość: ANka Dla takich profesorkow IP: *.ifn-magdeburg.de 13.10.04, 09:34
                                                    to ja nawet krolowa jestem - czolem mi tu sie klaniac.
                                                    Jedno wiem na pewno. Klaun ceesio ani dzieci mi nie nakarmi, ani niczego madrego
                                                    nie nauczy, ani nawet milo czasu spedzic nie pozwoli.
                                                    A z tego niezadowolona bylaby nawet kucharka... No coz ceesiu- szanuj ludzi bo
                                                    kto wie z jakim towarzystwem przyjdzie ci jutro rozmawiac, moze kibicami
                                                    sportowymi - tymi co wyrzucaja z pociagow? W tym postepie a sadze ze jest
                                                    conajmniej logarytmiczny szanse masz duze...
                                                    No to juz pa...
                                                  • cs137 Szlaczek!!!! Szlaczek!!! Pani Doktorantko, ... 13.10.04, 09:46
                                                    ...szlaczek musi być! W kajeciku!!

Without that, your degree may really be in jeopardy!
                                                  • Gość: ANka No zabciu IP: *.ifn-magdeburg.de 13.10.04, 09:51
                                                    ja nie profesor. At this point one cares for sth more than degrees.
                                                    Mysli raczej o swojej przyszlosci i charakterze pracy, o pasji o tym co go
                                                    naprawde interesuje a nie o posadach.
                                                    Spamujesz juz pomalu. Syndykat klaunow cie zgarnie...
                                                    O ´poezji´ juz nie wspomne. Masz chyba kiepski dzien. Dobranoc Ceesiu
                                                  • cs137 Re: No zabciu 13.10.04, 09:55

> Spamujesz juz pomalu. Syndykat klaunow cie zgarnie...

Zaprotegujesz mnie, mam nadzieję?...
                                                  • Gość: ANka Ja? IP: *.ifn-magdeburg.de 13.10.04, 10:01
                                                    Ja nie mam tzw. chodow - ale spytaj kropka on o nich tak ochoczo mowi i on zdaje
                                                    sie tak propaguje dzialalnosc spoleczna..
                                                    Szlaczki w zawodzie klauna sie nie przydaja - lepiej sie dobrze wyspij.
                                                  • cs137 Re: No zabciu 13.10.04, 09:57
                                                    Chyba rzeczywiście na mnie pora w pielesze się udac....
                                                  • gini Re:hej profesur mam pytanie 13.10.04, 09:59
                                                    wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2337257.html
                                                    Podpisales sie pod tym listem?
                                                  • cs137 Re:hej profesur mam pytanie 13.10.04, 14:32
                                                    gini napisała:

> wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2337257.html
                                                    > Podpisales sie pod tym listem?

Właśnie się w tej chwili od Ciebie dowiedziałem o istnieniu takowego listu.
                                                    650 podpisów oznaczać, na przykład, że ów list cyrkuluje tylko wśród
                                                    "wielkich". Takich wyrobników nauki, jak ja, jest w tym kraju pewnie z milion. A
                                                    podpis ja złoże 2 listopada na liśxcie, na którym sie podpisze tak ze 100
                                                    milionów Amerykanów.
                                                  • gini Re:hej profesur mam pytanie 13.10.04, 14:34
                                                    cs137 napisał:

> gini napisała:
                                                    >
                                                    > > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2337257.html
                                                    > > Podpisales sie pod tym listem?
                                                    >
                                                    > Właśnie się w tej chwili od Ciebie dowiedziałem o istnieniu takowego listu.
                                                    > 650 podpisów oznaczać, na przykład, że ów list cyrkuluje tylko wśród
                                                    > "wielkich". Takich wyrobników nauki, jak ja, jest w tym kraju pewnie z
                                                    milion.
                                                    > A
                                                    > podpis ja złoże 2 listopada na liśxcie, na którym sie podpisze tak ze 100
                                                    > milionów Amerykanów.

Ojejeku ja myslalam, ze Ty jestes najwiekszy profesur w tej Hameryce.
                                                  • jarek-festweb Re:hej profesur mam pytanie 13.10.04, 15:59
                                                    gini napisała:

> cs137 napisał:
                                                    >
                                                    > > gini napisała:
                                                    > >
                                                    > > > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2337257.html
                                                    > > > Podpisales sie pod tym listem?
                                                    > >
                                                    > > Właśnie się w tej chwili od Ciebie dowiedziałem o istnieniu takowego list
                                                    > u.
                                                    > > 650 podpisów oznaczać, na przykład, że ów list cyrkuluje tylko wśród
                                                    > > "wielkich". Takich wyrobników nauki, jak ja, jest w tym kraju pewnie z
                                                    > milion.
                                                    > > A
                                                    > > podpis ja złoże 2 listopada na liśxcie, na którym sie podpisze tak ze 100
                                                    > > milionów Amerykanów.
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    > Ojejeku ja myslalam, ze Ty jestes najwiekszy profesur w tej Hameryce.

Sa w Hameryce wazniejsze listy do podpisania

euroisrael.huji.ac.il/polish-petition.html
                                                  • Gość: Cep Re: Jeśli Kropek to nie Gabi, to szkoda. IP: *.aster.pl 13.10.04, 09:39
                                                    Tak -
                                                  • gini Re: Jeśli Kropek to nie Gabi, to szkoda. 13.10.04, 09:50

> Tak -
                                                  • Gość: Cep Re: Jeśli Kropek to nie Gabi, to szkoda. IP: *.aster.pl 13.10.04, 09:54
                                                    Ale ewentualna ksywka udana?
                                                  • cs137 Re: Jeśli Kropek to nie Gabi, to szkoda. 13.10.04, 09:56

> Ale ewentualna ksywka udana?

No pewnie!
                                                  • cs137 Re: Jeśli Kropek to nie Gabi, to szkoda. 13.10.04, 09:52

> Tak -
                                                  • Gość: Cep Na ring wkracza Gabi aka Harvard Monster IP: *.aster.pl 13.10.04, 11:23
                                                    www.stormfront.org/forum/images/avatars/womennecro.gif

Widzowie wyrażają wgłos nadzieję, że w trakcie walki zobaczą również prawego cyca.

Czy ich nadzieje się spełnią?
                                                  • Gość: rachelka Re: Na ring wkracza Gabi aka Harvard Monster IP: *.twcny.rr.com 13.10.04, 15:48

> www.stormfront.org/forum/images/avatars/womennecro.gif
                                                    >
                                                    > Widzowie wyrażają wgłos nadzieję, że w trakcie walki zobaczą również prawego cy
                                                    > ca.
                                                    >
                                                    > Czy ich nadzieje się spełnią?

oj cepie cepie,cos mi sie widzi,ze rekawice juz zdjete i playboy przy sraczyku
                                                    zagoscil,tak na ciezkie czasy:)
                                                  • Gość: rachelka Re: Jeśli Kropek to nie Gabi, to szkoda. IP: *.twcny.rr.com 13.10.04, 15:50

> Tak -
                                                  • Gość: dana33 Re: nie jestem gabi IP: *.bb.netvision.net.il 13.10.04, 09:14
                                                    taaa, lawrence i lavrans.... tamta dwuznacznosc... zoll zejn
                                    • Gość: ANka to elegancki zabieg IP: *.ifn-magdeburg.de 13.10.04, 09:03
                                      i doceniam go szczerze.
                                      Mysle jednak ze nie o szczegolne studia w zakresie slawistyki niejakiej kropy tu
                                      chodzi ale o cos wiecej. Nawet moze nie o nieuczciwe intencje ktore tu brzydko
                                      sie wylaniaja... Chodzi o bardzo nieciekawe metody bardzo niebezpiecznie bliskie
                                      lamaniu prawa...To mysle akurat dla wielu jest zrozumiale.
                                      Ale skoro Pan tu jest to nie musze sie przeciez martwic iz patrze spokojnie gdy
                                      jeden ktos kogos innego a moze wielu bardzo nieladnie probuje oszukac.
                                      Wyobrazam sobie mine moich przyjaciol gdybym opowiedziala im jakie aspiracje ma
                                      jakis wariat tu na forum do reprezentowania tak ´chlubnie´ brytyjczykow...
                                      Mysle jednak ze potraktowaliby to ze stoickim spokojem ale i konsekwencja i to
                                      wlasnie w nich lubie najbardziej.
                                      Pozdrowienia.
                            • Gość: . Taak, zwlaszcza raporty Transparency International IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.10.04, 01:19
                              Polska, Towarzyszko Wieslawo, korupcja stoi...
                              • wojcd Re: Taak, zwlaszcza raporty Transparency Internat 13.10.04, 01:30
                                > Polska, Towarzyszko Wieslawo, korupcja stoi...
                                ________________________________________________
                                Fakt.
                                Smutne to.
                                Moze punktem kulminacyjnym bedzie wsadzenie Leppera do wiezienia?
                  • Gość: . Fajnie, ale CO ja mam z nia wspolnego? Alimentow IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.10.04, 00:31
                    jej nie place na zadne kids.
                    • wojcd Re: Fajnie, ale CO ja mam z nia wspolnego? Alimen 13.10.04, 00:36
                      > jej nie place na zadne kids.
                      _______________________________________________________________
                      No juz dobrze.
                      Sprawy wygladaja tak.
                      Chcesz czy nie chcesz jestes dla nas Gabi.
                      OK?
                      • Gość: . A ty dla mnie Towarzyszka Wiesia - homo-nie-tego. IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.10.04, 00:38
                        Tyz pinknie, nie?
                        • wojcd Re: A ty dla mnie Towarzyszka Wiesia - homo-nie-t 13.10.04, 00:53
                          > Tyz pinknie, nie?
                          ____________________________________________________________
                          Gabi
                          nigdy nie mialem do czynienia z towarzyszami, ale dla Ciebie wsio.
                          Mow do mnie Wiesia.
                          Bede modern i nie obraze sie.
              • gini Re: Irlandzczycy tyle wiedza o Polsce ile Polacy 12.10.04, 22:05

> Irlandii w ciagu zaledwie paru ostatnich lat zdazyli im pokazac - bylo
                dobrze,
                > poki Polska to bylo dla nich to, co widzieli w TV: Papiez i Walesa. Agdy
                > pierwszysch Polakow na zywo ojrzeli to...GLOSOWALI PRZECIWKO WEKSCIU POLSKI
                DO
                > EU(zapomnialas?).

Ale to tylko z powodu Polakow, ktorzy tam mieszkaja?A ile milionow Polakow tam
                mieszka i co takiego strasznego robia?W Belgii mieszka okolo 50 tysiecy
                Polakow,i jakos w oczy sie nie rzucaja, wlasciwie to niczym specjalnym od
                Belgow sie nie roznia.

Nienawiscia do Polski nie palam - zbyt malo wazny kraj i niewazni ludzie, by
                > nienawiscia je zaszczycac.

Przestan przeciez czytam ja i nie tylko ja to coi wèypisujesz , zalosne to i
                tyle.

Jestescie tylko jesli nie smieszni, to irytujacy
                > jak...wrzod na tylku Europy: ja was analizuje, lapie za slowka - a to was
                > wkurwia, to - swe wlasne slowa - bierzecie za nienawisc. I wlasnie to jest w
                > was najbardziej zabawne i...pogardy godne.

Daj sobie spokoj, ja tak jak Cie czytam od jakiegos czasu, bo ktos mi Cie
                reklamowal jako strasznie inteligentna osobe, a Ty poza inwektywami pod adresem
                Polski i Polakow nie masz nic ciekawego do powiedzenia, wrecz przeciwnie bzdury
                piszesz, niczym nie udokumentowane.
                Ale skoro Ci to pomaga?To pisz sobie na zdrowie , chociaz czy nie nudno pisac
                tak na okraglo jedno i to samo?
                Dobra finito, szkoda mojej klawiatury na Ciebie, nie mowiac juz,o moim
                drogocennym czasie.
                • Gość: . A czemu ty, Polko, Belgie swa osoba zbawiasz? W IP: *.range81-156.btcentralplus.com 12.10.04, 23:38
                  Polsce nie masz juz NIC do zrobienia? Wszystko w niej gra?
                  Nie wiesz, jak zabawny jest histeryczny polski nacjonalizm z ...zagranicy: gdy
                  Polska juz wolna i demokratyczna jest.
                  • cs137 Kropekuk!!! Tutaj zazalenia sa na Ciebie! 13.10.04, 00:01
                    ANka mi doniosla, ze powiedziales "glupia c...pa" na jakas pania, ktora w
                    istocie byla madra c...pa.

Popraw sie, moj drogi!

Serdecznosci, Cees
                    • Gość: dana33 Re: Kropekuk!!! Tutaj zazalenia sa na Ciebie! IP: *.broadband.actcom.net.il 13.10.04, 00:05
                      cees, cos mi sie zdaje, ze wlazles na niewlasciwy watek...
                      • cs137 Re: Kropekuk!!! Tutaj zazalenia sa na Ciebie! 13.10.04, 00:09

> cees, cos mi sie zdaje, ze wlazles na niewlasciwy watek...

Wlasciwy, wlasciwy! Popatrz tutaj na post ANki, to przeciez ten sam, watek:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=16614743&wv.x=2&a=16617575
                        Serdecznosci, Cees
                      • cs137 Dano, nie wiesz, czy to wlasnie na ANke Kropekuk.. 13.10.04, 00:12
                        ...powiedzial "glupia c...pa"? Jesli tak, to maz ANki powinien niezwloczniwe
                        pojechac do Anglii i skuc mu buzke na befsztyk. To a propos kulinarnych tematow.
                        • Gość: dana33 Re: Dano, nie wiesz, czy to wlasnie na ANke Krope IP: *.broadband.actcom.net.il 13.10.04, 00:14
                          nie mam pojecia. tak prawde mowiac, to ja kropekuka nie czytam...
                          a co ma kropekuk i anka do gini i do mnie? cos matematycznego? bo ja z
                          matematyki to mialam korepetycje.. :)
                        • Gość: ANka Ceesiu skarbie, ´niezwlosczniwe´ IP: *.ifn-magdeburg.de 13.10.04, 08:54
                          to powinienes zwrocic uwage na swoje faux mouvements, i przy okazji na to jak ci
                          sie poziom omsknal, ´profesorski´. Taaak.
                          A moj maz wszystkimi ktorych podniecaja brzydkie wyrazy zamiast argumentow nie
                          interesuje sie przewaznie - to mamy akurat zblizone.
                          Podobnie nie slucha rad ´profesorow´ w tym zakresie.
                          Naogol mysli sam jak przystalo na inzyniera :(.
                          Nieslychanie drazliwy jestes jak na wiek i deklarowane osiagniecia- a to niedobrze..
                          I bardzo niedokladnie czytasz - a to jeszcze gorzej. Nie o klasyczny brak
                          argumentow kropka chodzi ale o ciag dalszy. Mianowicie o pociag do insynuacji i
                          pomowien na forum publicznym - o manipulacyjki, a to juz niebezpieczna sprawa.
                          To akurat w moim panstwie interesuje wszystkich, ktorych los tego panstwa lezy
                          na sercu...
                          • cs137 Re: Ceesiu skarbie, ´niezwlosczniwe´ 13.10.04, 09:02
                            Biedronko, złotko, ja tu tylko z pozycji widza w cyrku... Nie doszukuj sie
                            niczego głebszego. Ten wątek to fajny cyrk, po prostu. Klauny na arenie rzucaja
                            sobie w twarze szarlotki z bita śmietaną. No to i komentarze widza współmierne
                            do poziomu widowiska na arenie. Chciało mi się już nawet krzyczeć "Wyczha!" co
                            jest staropolskim okrzykiem wydawanym przy szczuciu psów myśliwskich. Ale po
                            namyśle się wstrzymałem, bo jeszcze by się poniektoórzy obrazili.

Ale co Ty, aspirujący młody pracownik nauki, robisz na arenie cyrkowej wśród
                            klaunów?
                            • Gość: ANka Klaun ma jakies zadania rowniez IP: *.ifn-magdeburg.de 13.10.04, 09:12
                              i tez jest w pracy. Jak nie smieszy dzieci to go wyrzucaja.
                              Jak mu nos odpada- bo pisze w nieodpowiednich godzinach - rowniez.
                              Gdy pokazuje dzieciom jak nalezy krasc- nikt go wiecej nie zatrudni..
                              Nie sadzisz? Bo ja tak sobie wlasnie mysle...
                              Komentarze sa zawsze wspolmierne do poziomu osoby jej wypowiadajacej a nie
                              widowiska- zaufaj mi ´profesorku´ obserwatorem jestem calkiem niezlym..
                              Nie umieszczaj sie na widowni skoro sam pierwszy wszedles, malo tego - kamieniem
                              rzucales.
                              Nie ma rzeczy ktore dzieja sie w moim kraju i ktore mnie kompletnie nie
                              interesuja. Tego sie nauczylam od paru innych kultur i nacji.
                              Klamstw nie lubie to wlasnie taka ´choroba zawodowa´ wszystkich ktorzy cokolwiek
                              z moja dziedzina maja wspolnego.
                              • cs137 Re: Klaun ma jakies zadania rowniez 13.10.04, 09:16

> Nie umieszczaj sie na widowni skoro sam pierwszy wszedles, malo tego kamieniem
                                > rzucales.

Jakim kamieniem?... Jakim znowu kamieniem?! To była zmięta w kulkę pusta torebka
                                po pop-cornie! W cyrku w czasie występu klaunów takie rzeczy absolutnie uchodzą.

Poza tym, ja Ciebie przeciez broniłem!
                                • Gość: ANka Re: Klaun ma jakies zadania rowniez IP: *.ifn-magdeburg.de 13.10.04, 09:19
                                  Do takich ´profesorow´ jak ceesio mowi sie zapewne pa?
                                  No to pa!
                                • Gość: OSKAR Re: Klaun ma jakies zadania rowniez IP: *.cablep.bezeqint.net 14.10.04, 11:14
                                  CS, CZYTAM I PODZIWIAM TA NIEZWYKLA SZERMIERKE: TRZY KOBIETY NA JEDNEGO
                                  PROFESORA. 12 POINTS...

POZDROWIENIA
          • marcus_crasuss Re: Jestem mezczyzna i Anglikiem - czy az tak sie 12.10.04, 16:58

> boicie PRAWDY O SOBIE, swego obrazu w oczach cudzoziemcow, ze robicie ze mnie
            > Polke czy Polaka? A chocby polskiego Zyda? Stuknijcie sie w durne lby i
            > otworzcie oczy - z was sie juz cala Europa smieje: osly EU! I nie z powodu
            > udzialu Polakow w wojnie w Iraku, ale tej nacjonalistycznej histerii i
            > prymitywizmu waszych przedstawicieli, szukajacych w EU pracy, ich arogancji
            > roszczeniowosci etc.
            > Nowa IRLANDZKA kpinka z waszej nacji: "Byc komunista to juz wystarczajaco
            zle,
            > a jeszcze do tego katolikiem - to juz prawdziwa tragedia!"
            > To wy - ja robie tu tylko za wasze zwierciadlo!
            > Uszykujcie sie dalej, ze was "wszyscy kochaja". I obudzcie z lapa w nocniku,
            > gdy na cokolwiek bedzie za pozno - wasza strata, nie moja.

Moj maz po pierwszej wojnie sluzyl nadal w
            RAF prawie 10 lat. I dopiero rak i - po wyleczonym raku - stan zdrowia nie na
            pilota mysliwca zmusil go do wyboru: zostac oficerem sztabowym (czego
            nienawidzi) czy zostac "retired major" i zajac sie czyms innym.

Nawet qrwa trzeba byc z klasa...

• Gość: . To ty masz meza, CrasuSSie? A slub gdzie byl? W IP: *.range81-156.btcentralplus.com 12.10.04, 21:58
              Kanadzie? Ale jaja - PODROBA CRASSUSA PEDALEM!
          • krystian71 Re: Jestem mezczyzna i Anglikiem - czy az tak sie 12.10.04, 17:08
            wymyslasz gabrysiu,jaki tam z ciebie cudzoziemiec i dlaczego mamy sie bac obrazu w jego oczach
            A ta Europa co sie z nas smieje,juz nie z powodu trojanskiego osla,Gabrysiu,czyzby nie udalo ci sie polechtac ja do smiechu,przeciez przez cale miesiace twierdzilas,ze to jest wlasnie ten powod
            To co ich teraz,wg ciebie specjalistko smieszy"prymitywizm naszych przedstawicieli szukajacych w EU pracy",ale tak wlasciwie co konkretnie?
            A na ten irlandzki dowcip daj link,bo mi tu kropka podsmierduje,ani to smieszne,ani irlandzkie,tak jakos normalnie gabiowe.
            Czy ktos slyszal o komuniscie katoliku-chyba ty kropko,jak sie 50 lat temu podszywalas pod tzw.ksiezy patriotow
            Naprawde,nie sadzilem,ze tak stara jestes
            • Gość: . Slychaj, Krysiu: fakt, ze ty faceta i Polaka IP: *.range81-156.btcentralplus.com 12.10.04, 21:59
              udajesz wcale nie zbaczy, ze kazdy to robi...Ukrainko.
            • Gość: . PS: poczytaj historie Provisional IRA - to wlasnie IP: *.range81-156.btcentralplus.com 12.10.04, 22:01
              owa kato-komuna.
          • Gość: ANka to czy jestes mezczyzna i kim jestes to najlepiej IP: *.ifn-magdeburg.de 13.10.04, 08:49
            moga ocenic inni. A mysle ze wielu juz wie ze to co o sobie piszesz bardzo
            odbiega od prawdy..Ja nadal czekam na dowody skarbie. Nie twojego chamstwa i
            obnazonego poziomu, ale konkrety na temat moich ´chodow´ zwlaszcza w udziale
            rodzicow w tym jednego niezyjacego w zalatwianiu mi pracy :).
            No dawaj skarbie- ponoc cos sprawdziles...
            Zalaczam tez pozdrowienia dla ´klasy profesorskiej´ niezly poziom dyskusji w
            swoich elitach macie.. Swoja droga ciesze sie jednak ze to nie polskie klasy
            profesorskie przynajmniej z deklaracji, hi, hi...
    • a.adas Gini, ile Ty masz tych wcieleń??? 12.10.04, 23:09
      pośmiertnych
      dodałby zły człowiek
    • bam_buko Gini ty przyjaciol w Izraelu szukasz???? 13.10.04, 00:36
      Daj sobie spokoj,dane ktora jest na dyzurze wyslali do "walki" a reszta
      wsadzila "morde w kubel"....z malymi wyjatkami, ale to amatorzy i petaki w
      porownaniu z dana.
      • Gość: . A GDZIE ma szukac, jesli Belgowie maja ja w nosie? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 13.10.04, 00:40
        Chyba, ze wsrod miejscowych Marokanczykow...Coz, mozna i tak...
        • Gość: ANka Sluchajcie kropek awansowal :) IP: *.ifn-magdeburg.de 13.10.04, 09:30
          wlasnie do kolegium przyznajacego noble ;).
          Co dzien to nowy pomysl. Ach nie brak mu inwencji temu - jak mu tam?
          myszogene?!
          • Gość: . Re: Sluchajcie kropek awansowal :)+ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 13.10.04, 10:24
            Znam sprztaczke,co sprzata w kollegium.
            • Gość: rachelka Re: Sluchajcie kropek awansowal :)+ IP: *.twcny.rr.com 13.10.04, 15:46

> Znam sprztaczke,co sprzata w kollegium.
              a jakim to collegium majus:)
              • Gość: . Re: Sluchajcie kropek awansowal :)+ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 13.10.04, 21:43
                Noblowskim.
                Bo ktos napisal,ze mam tam chody.

A kto(lub co) to jest Majus?
                • Gość: . Re: Sluchajcie kropek awansowal :)+ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 13.10.04, 21:46
                  P.S
                  >>>>>>>>>>>>><Sluchajcie kropek awansowal :)
                  Autor: Gość: ANka IP: *.ifn-magdeburg.de
                  Data: 13.10.2004 09:30 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
                  wlasnie do kolegium przyznajacego noble ;).>>>>>>>>>>>>>>>>>

• Gość: rachelka Re: Sluchajcie kropek awansowal :)+ IP: *.twcny.rr.com 13.10.04, 22:31

> Noblowskim.
                  > Bo ktos napisal,ze mam tam chody.
                  >
                  > A kto(lub co) to jest Majus?
                  no kropek ty filolog to powinienes wiedzic,collegium majus jest w Karkowie i tez
                  musi byc sprzatane. tozto nasz Kopernik tam rozprawe pisl nie mowiac juz o
                  innych tegich glowach:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka