felusiak1 29.07.18, 18:16 Kazdego roku ponad 70 tysiecy dzieci jest w Chinach porywanych i odsprzedawanych. China's Stolen Children (EMMY NOMINATED DOCUMENTARY) - Real Stories Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
5magna Re: Chiny - ciemna strona 29.07.18, 19:12 Nie wiem jak jest teraz ale kiedys na poczcie w US byla ksiazka z zaginionymi dziecmi gruba chyba na 1000 stron. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Chiny - drugi watek 29.07.18, 19:53 opluwajacy Chiny na tym forum dzisiaj.....hmmmm,przypadek???? Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Chiny - drugi watek 29.07.18, 20:10 Opluwajacy? Jak do tego doszedleś? 70 tysiecy małych dzieci jest w Chinach porywanych przez gangi i odsprzedawanych nowym rodzicom. Chińczycy sami o tym mówia. To znaczy sami siebie opluwaja? Zjawisko istnieje obiektywnie. W USA kartele szmuglują ludzi z Ameryki Poludniowej i ci ludzie muszą potem odpracować co czyni ich niewolnikami. Czy to jest opluwanie USA twoim zdaniem? Obejrzyj zalinkowany film i przestań bulgotać bez sensu, jak zwykle to czynisz. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Chiny - drugi watek 29.07.18, 20:21 Felus pod"wuj " to Szweda Polak sie nie da Nie jestem milosnikiem wszelakich teori spiskowych ale cosikmi tu smierdzi ,nagle interesuje cie 70 tysiecy dzieci z miliardowego panstwa,na ktore amerykanski kretyn na stanowisku prezydenta USA szuka hakow i powodow do wojny handlowej....Felus takie prowokacje to mozesz robic z twoja tesciowa nie ze mna Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Chiny - drugi watek 29.07.18, 21:14 chłopaku, ty sie lecz. Przypadkowo natknałem się na film. Co Trump ma do tego? Palisz coś czy może coś jest w wodzie albo w powietrzu? I nie jesteś milośnikiem teorii spiskowych? I co jeszcze wymyslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Chiny - ciemna strona 29.07.18, 20:02 Nie rozsmieszaj mnie. W USA nie ma rynku dzieci. www.creditdonkey.com/kidnapping-statistics.html Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Chiny - ciemna strona 29.07.18, 21:20 skąd to wiesz? sprawy Chin są sprawami Chińczyków! Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Chiny - ciemna strona 29.07.18, 22:54 Od chińczyków. nie zadawaj głupich pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Chiny - ciemna strona 30.07.18, 00:20 To postęp. Jeszcze niedawno powszechna była praktyka uśmiercania niechcianego dziecka, przede wszystkim dziewczynki. Jak pamiętam, rodzice mieli na to dwa tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś