Dodaj do ulubionych

powoli dochodze do wniosku, ze

IP: *.jazo.org.il 18.10.04, 08:05
australijski zafajdaniec jest zawodowym i placanym propagandzista arabskim.
od lat "dowodzi" nam tutaj o zbrodniach israelskich, ktorych wogole nie ma,
nie ma dnia, zeby nie zamieszczal jakiegos artykulu o zydach lub israelu, nie
zwracajac zupelnie uwagi na to, ze nikt mu nie odpowiada, nikt z nim wiecej
nie dyskutuje: zafajdaniec sam siebie podbija dzien w dzien. a czasem dwa
razy w dzien. ile ci placa i kto, propagandzisto????
Obserwuj wątek
    • gini Re: powoli dochodze do wniosku, ze 18.10.04, 08:11
      Gość portalu: dana33 napisał(a):

> australijski zafajdaniec jest zawodowym i placanym propagandzista arabskim.
      > od lat "dowodzi" nam tutaj o zbrodniach israelskich, ktorych wogole nie ma,
      > nie ma dnia, zeby nie zamieszczal jakiegos artykulu o zydach lub israelu, nie
      > zwracajac zupelnie uwagi na to, ze nikt mu nie odpowiada, nikt z nim wiecej
      > nie dyskutuje: zafajdaniec sam siebie podbija dzien w dzien. a czasem dwa
      > razy w dzien. ile ci placa i kto, propagandzisto????

a ja powoli doichodze do wniosku, ze zafajdana dana jest plkatna agentka, ktora
      pisze bzdury niebywale.
      Pisze, ze Izrazel to raj na ziemi, a okazuje sie, ze Zydzi z niego uciekaja.
      A kto tobie placi i ile zafajdana mucko?
      • gini Re:zafajdana mucko mam pytanie 18.10.04, 08:15
        Dlaczego Zyfzi z Polski nie chca wyjezdzac do Izraela, przeciez to taki
        antysemicki kraj .Zrobili holocaust Zydom, i te polskie obozy koncentracyjne.A
        te polskie Zydy, zamiast jechac do Izraela i wspomoc armie, to chca tych z
        Izraela do Polski sciagac.To gdzie jest w koncu ta wasza ziemia obiecana?
        • vivaisraela Re:zafajdana mucko mam pytanie 18.10.04, 08:57
          gini napisała:

> Dlaczego Zyfzi z Polski nie chca wyjezdzac do Izraela, przeciez to taki
          > antysemicki kraj .Zrobili holocaust Zydom, i te polskie obozy
          koncentracyjne.A
          > te polskie Zydy, zamiast jechac do Izraela i wspomoc armie, to chca tych z
          > Izraela do Polski sciagac.To gdzie jest w koncu ta wasza ziemia obiecana?

Dana, nie zniżaj sie do poziomu tej idiotki.
          Już nikt prawie, oprócz zafajdańców z nią nie dyskutuje.
      • Gość: wiktor Re: JA DOCHODZE DO WNIOSKU ZE? IP: 5.6R1D8DEBUG* / 212.25.109.* 18.10.04, 09:21
        GINI I JEGO KOMANDA SA WARJATAMI DEBILAMI I OSLAMI MUSLIM MOZNA DODAC KETYNAMI
        NA WYSZSZYM POZIMIE INTELEKTUALNEGO ZBOCZENIA
      • Gość: polit Re: Do jasnej cholery!!!!!!!!! IP: 195.127.152.* 18.10.04, 17:45
        Zostawcie Danuske w spokoju.Ona w swej miernocie i tak nie popusci bo musi sie
        wykazac ze jest "dobra zydowka".Juz zescie zapomnieli jak ORMOWCY bili swoich
        kolegow palkami aby przypodobac sie partii, juz zapomnieli niektorzy jak
        opowiadaja na zachodzie bajki ze musieli chodzic na zebrania partyjne i na
        pochody, zeby tylko byli zaakceptowani przez zachodnie spoleczenstwo. To samo
        robi Danusia z ta swoja zgraja aby sie przypodobac Rabinowi.
        A ty droga Danusiu popros znowu Tomkow, Fiktorkow i ta caly narod wybrany(?)aby
        pomogl ci sie opedzic przed ta cala zgraja gojow bo widze ze tracisz coraz
        bardziej rezon i przeglad w to co piszesz. Moze bedzie juz dla ciebie duza
        pomoca jak twoja drugie ja Fredzio bedzie ci trzymal tekst i obracal kartki.
        Traktuj to jako dobra rade dla PIERWSZEJ DAMY IZRAELa od skromnego polita
    • Gość: mirex Re: powoli dochodze do wniosku, ze IP: *.abhsia.telus.net 18.10.04, 08:23
      >od lat "dowodzi" nam tutaj o zbrodniach israelskich, ktorych wogole nie ma

ty udajesz idiotke czy myslisz ze nie-zydy to idioci? czy moze ty wogole nie
      widzisz co izraelska armia robi?
      • Gość: dana33 Re: powoli dochodze do wniosku, ze IP: *.jazo.org.il 18.10.04, 08:59
        wlasnie, wlasnie, gini i mirex to naleza do tej samej paczki....
        no, bo wezmy sobie nasze zlotko gini, siedzi babsztyl w belgii, niby jej tak
        cudownie i dobrze, i oh ohk jaki maz nadzwyczajny, co to jej zalatwia gosposie,
        i jacy ci belgowie cudowny i mily narod... nu, to jak ty taka szczesliwa od
        poczatku do konca, to co cie wlasciwie obchodzi israel i zydzi? a nwet jak cie
        obchodzi, oh wonder, to dlaczego z taka nienawiscia dzien w dzien? wyglada mi
        na to, gini zlotko, zes czescia tej forumowej zgraji, ktora celowo i za zaplata
        robi tutaj propagande anty-israelska, anty-zydowska, pro-arabskoterrorystyczna i
        islamska. jest was tutaj paru, takich zorganizowanych....
        • gini Re: powoli dochodze do wniosku, ze 18.10.04, 09:05

> wlasnie, wlasnie, gini i mirex to naleza do tej samej paczki....
          > no, bo wezmy sobie nasze zlotko gini, siedzi babsztyl w belgii, niby jej tak
          > cudownie i dobrze, i oh ohk jaki maz nadzwyczajny, co to jej zalatwia
          gosposie,
          >
          > i jacy ci belgowie cudowny i mily narod... nu, to jak ty taka szczesliwa od
          > poczatku do konca, to co cie wlasciwie obchodzi israel i zydzi? a nwet jak
          cie
          > obchodzi, oh wonder, to dlaczego z taka nienawiscia dzien w dzien?

To jest twoja interpretacja zafajdana mucko.Nie ma dnia, zeby nie bylo czegos o
          Izraelu, w gazecie czy w telewizji.Jest miliard Chinczykow, i o nich wlasciwie
          nie slychac, chociaz i diaspore maja tez.
          A o Zydach na okraglo.
          Czy spotkalas sie z okresleniem antychinizm?Ponad miliard ludzi i nie czepiaja
          sie do nikogo.

wyglada mi
          > na to, gini zlotko, zes czescia tej forumowej zgraji, ktora celowo i za
          zaplata
          >
          > robi tutaj propagande anty-israelska, anty-zydowska, pro-
          arabskoterrorystyczna
          > i
          > islamska. jest was tutaj paru, takich zorganizowanych....

Dana mucka zafajdana , nie sadz innych wg siebie.
          • gini Re:A teraz czekam na odpowiedz 18.10.04, 09:12
            Gdzie w koncu jest ta wasza ziemia obiecana?
            • Gość: dana33 Re:A teraz czekam na odpowiedz IP: *.jazo.org.il 18.10.04, 09:17
              zlotko, nasza ziemia obiecana to wszedzie tam gdzie ciebie nie ma.
              • Gość: mirex Re:A teraz czekam na odpowiedz IP: *.abhsia.telus.net 18.10.04, 09:24

> zlotko, nasza ziemia obiecana to wszedzie tam gdzie ciebie nie ma.

idiotko, jezeli uwazasz sie za ateistke to "nasza ziemia obiecana" nie dotyczy
                ciebie
                • gini Re:A teraz czekam na odpowiedz 18.10.04, 09:35
                  Gość portalu: mirex napisał(a):

> Gość portalu: dana33 napisał(a):
                  >
                  > > zlotko, nasza ziemia obiecana to wszedzie tam gdzie ciebie nie ma.
                  >
                  > idiotko, jezeli uwazasz sie za ateistke to "nasza ziemia obiecana" nie
                  dotyczy
                  > ciebie

Alez ja sie wcale mucka za ateistke nie uwazam, to poierwsze .Postawilam proste
                  pytanie, nie denerwuj sie tylko odpowiedz.
                  A co do ziemi obiecanej to dotyczy mnie jak najbardziej, chce wiedziec gdzie
                  ona jest by przez przypadek tam nie wyladowac.
                  • Gość: dana33 Re:A teraz czekam na odpowiedz IP: *.jazo.org.il 18.10.04, 10:45
                    gini, zlotko, to nie ja ciebie, to mirex nazywa mnie idiotka i ateistka... nu,
                    mowilam juz, ze nie rozumiesz co czytasz....

nu, napisalam ci, ze nasza ziemia obiecana jest wszedzie tam, gdzie ciebie nie
                    ma. ty to rozumiesz, czy nie? nie? to niech ci ktos przetlumaczy na francuski.
                    • Gość: mirex Re:A teraz czekam na odpowiedz IP: *.abhsia.telus.net 18.10.04, 10:53
                      to ty mnie dana w zaklopotanie wprowadzasz. to ty juz nie ateistka? :) ale
                      jaja :))))
                    • gini Re:A teraz czekam na odpowiedz 18.10.04, 11:01

> gini, zlotko, to nie ja ciebie, to mirex nazywa mnie idiotka i ateistka...
                      nu,
                      > mowilam juz, ze nie rozumiesz co czytasz....
                      >
                      > nu, napisalam ci, ze nasza ziemia obiecana jest wszedzie tam, gdzie ciebie
                      nie
                      > ma. ty to rozumiesz, czy nie? nie? to niech ci ktos przetlumaczy na francuski.

Pezeciez znasz francuski , to napisz po francusku , i czy mam rozumiec, to, ze
                      wszyscy Zydzi sie wyprowadaza z Belgii?
                      No bo ja przeciez w Belgii mieszkam a tu mieszka jakies 50 tysiecy Zydow.
                      A w ogole, gdzie jest ta zydowka ziemia obiecana?
                      • Gość: dana33 Re:A teraz czekam na odpowiedz IP: *.jazo.org.il 18.10.04, 13:41
                        gini zlotko, zaczynasz strasznie belkotac, nie moge cie zrozumiec. mam rowniez
                        lekkie pretensje co do poziomu towich wypowiedzi.... jestes wstawiona, czy tak
                        po prostu zgubilas te resztki twojego fenomenu?
                        • gini Re:A teraz czekam na odpowiedz 18.10.04, 14:24

> gini zlotko, zaczynasz strasznie belkotac, nie moge cie zrozumiec.

Jak sie nie ma co odpowiedziec to jest dobra wymowka.

mam rowniez
                          > lekkie pretensje co do poziomu towich wypowiedzi.... jestes wstawiona, czy
                          tak
                          > po prostu zgubilas te resztki twojego fenomenu?

Najlepiej poduczsie troszke ode mnie, wykazuj, gdzie tam brak poziomu itd
                          zafajdana mucko.
                          Tak cie zabolal ten fenomen?To niech boli, o tobie nikt nigdy czegos takiego
                          nie napisal mucka.
          • Gość: dana33 Re: powoli dochodze do wniosku, ze IP: *.jazo.org.il 18.10.04, 09:27
            zlotko, o setkach tysiecy zamordowanych w darfurze jest pelno, o wymordowywaniu
            przez chinczykow (ktorych wspomnialas, ze ich nie slychac to ty chyba glucha,
            nie?) mieszkancow tybetu, to tez glosno, a jednak nie bardzo zajmujesz sie tymi
            tematami, i to juz napewno nie na daily basis. nu, nie krec gini, nie krec,
            jestes przejrzysta jak dziurawe przescieradlo, zlotko.
            • goldbaum Re: powoli dochodze do wniosku, ze 18.10.04, 09:35
              gdyby pojawil sie tu jakis chinczyk i twierdzila, ze Chiny juz 60 lat temu byly
              demokracja a zbrodni na Tybetanczykach "nu" tak "wogole nie bylo", ze to tylko
              obrona przed terroryzmem byla to i gini pewnie cos by przeciw temu miala....

:-)
              • gini Re: powoli dochodze do wniosku, ze 18.10.04, 09:40
                goldbaum napisał:

> gdyby pojawil sie tu jakis chinczyk i twierdzila, ze Chiny juz 60 lat temu
                byly
                >
                > demokracja a zbrodni na Tybetanczykach "nu" tak "wogole nie bylo", ze to
                tylko
                > obrona przed terroryzmem byla to i gini pewnie cos by przeciw temu miala....
                >
                >
                > :-)

Bo gini jest zla wrtedna kobieta, i flejtuch na dodatek jak twierdza
                amerykanskie profesory.
                I te panie co to znaja osiemnascie jezykow a parlaja na forum jedynie w idiszu,.
                • Gość: dana33 Re: powoli dochodze do wniosku, ze IP: *.jazo.org.il 18.10.04, 13:44
                  widac gini zlotko, ze ty po prostu nie rozrozniasz jezykow, i wszystkie, w
                  ktorych ja tu pisze na forum wygladaja ci jak jidisz....
              • Gość: dana33 Re: powoli dochodze do wniosku, ze IP: *.jazo.org.il 18.10.04, 10:48
                drzewiecki!!!!! welcome!!!! nie widzialam cie ostatnio tutaj, i brakowalo mi
                baaaardzo twojej produkcji... ya'allah, do startu gotowy? los!!!
        • Gość: mirex Re: powoli dochodze do wniosku, ze IP: *.abhsia.telus.net 18.10.04, 09:15
          ciebie szanowno dano nie obchodzi co wlasnie idf zrobilo w gazie? to nie twoj
          syn byl, co strzelal do malolatow arabskich?
          • Gość: dana33 Re: powoli dochodze do wniosku, ze IP: *.jazo.org.il 18.10.04, 10:54
            moj, mirexie, moj, jeszcze sie roztroil, zeby bylo go wiecej... ty farsztejst,
            190 wzrostu i 100 kg zywej wagi, takiemu nie podskoczy jakis tam...
            a tak prawde mowiac, to ten moj syn w liczbie trzech sam tam w tej gazie, on
            wiesz, szwarzenegger+superman+mcgayver+jean claude van damme zusammen do kupy,
            tak ze on nie potrzebuje zadnej pomocy, tu noge a tam reke i wszystko
            zalatwione.
            a ty dzisiaj czujesz sie dobrze, bo mam wrazenie, ze lekka temperaturka
            uderzyla w szare komoreczki.....
            • Gość: mirex Re: powoli dochodze do wniosku, ze IP: *.abhsia.telus.net 18.10.04, 11:01
              gdybym byl zydem pewnie tez tak bym staral sie zakamuflowac zbrodnie moich
              dzieci, rozumie cie
              • Gość: dana33 Re: powoli dochodze do wniosku, ze IP: *.jazo.org.il 18.10.04, 11:47
                czekaj, czekaj, mirex, ja mam 3... jedno w gazie, jedno na granicy syryjsko-
                libanskiej, trzecie wlasnie poslalam w twoim kierunku....
                • gini Re: powoli dochodze do wniosku, ze 18.10.04, 12:23
                  a gdzie jest ziemia obiecana?
                  Mnie cos sie zdaje, ze obiecanki cacanki a glupiemu radosc.
                  • gini Re: nu dana, 18.10.04, 13:17
                    Czy Twoi szefowie nie wiedza gdzie jest taziemia obiecana?
                    Ja mysle, ze ten jahwe to antysemita jest.Obiecal wam ziemie tylko nie
                    uprzedzil, ze na tej ziemi to bedzie pieklo.
                    Dal Wam za to madrych rabinow co dziaki w niebie sprzedaja.
                    • Gość: dana33 Re: nu dana, IP: *.jazo.org.il 18.10.04, 13:47
                      gini, zlotko, nie potrzeba ci dzisiaj pomocy lekarskiej? chyba juz 3 razy ci
                      napisalam, gdzie ta nasza ziemia, a ty nic tylko w kolko to samo pytanie? a
                      moze ci poprostu fantazji zabraklo i tak jak ten z tej waszej bandy
                      propagandowej tozero, umiesz tylko pytac sie o jedno.....
                • moskowit Re: Nu Dannoczka... 18.10.04, 13:20
                  Pomysl, po co Twoje dziecko ma brudzic rece takim barahlom....

Nie rozumiem tez, ze w ogole gadasz z tymi bezmozgowcami....
                  Nu przeciez sama wiesz, jak ktos zostal zaprogramowany przez korannistow, to
                  tylko wymiana mozgu na ludzki, moze im pomoc....

Nu praw wied' ja? Wot widzisz!

• Gość: dana33 Re: Nu Dannoczka... IP: *.jazo.org.il 18.10.04, 13:53
                    nu, mnie siewodnia skuczno, malo roboty.... to ja niemnozko znajesz,
                    entertainment on forum... zaraz tlumacze kolezankom i jest wesolo.
                    nu, moj syn w pariadkie, ja im prosto na durnyje woprosy durnyje otwiety daju..
                    potem oni jeszczo bolej durnyje woprosy imiejut.... ja mysle, ze im duzo placa,
                    naprawde duzo, ze nie wstydza sie wypisywac takich bredni. ja bem tego za darmo
                    nie robila, prawda, moskowit? tylko za ciezkie pieniazki.... :)

• jarek-festweb Re: Nu Dannoczka... 18.10.04, 14:34
                    moskowit napisał:

> Pomysl, po co Twoje dziecko ma brudzic rece takim barahlom....
                    >
                    > Nie rozumiem tez, ze w ogole gadasz z tymi bezmozgowcami....
                    > Nu przeciez sama wiesz, jak ktos zostal zaprogramowany przez korannistow, to
                    > tylko wymiana mozgu na ludzki, moze im pomoc....

Oj pie...licie Hipolicie
                    i sami o tym nie wicie.
                  • Gość: . Nie przez koranistow - przez chamska kulture ludu IP: *.range81-156.btcentralplus.com 18.10.04, 14:59
                    polskiego katolickiego, chrzescijanstwa na jaselkach uczonego.Prymitywy, ktorym
                    sloma i ksenofibiczny antysemityzm "lojcow" do dzis z gumiakow wyglada. Plebs.
                    A z plebsem sie nie gada - plebs nie jest od gadania, ale od brudnej roboty. I
                    tyle.
                    • jarek-festweb Re: Nie przez koranistow - przez chamska kulture 18.10.04, 15:04
                      Gość portalu: . napisał(a):

> polskiego katolickiego, chrzescijanstwa na jaselkach uczonego.Prymitywy,
                      ktorym
                      >
                      > sloma i ksenofibiczny antysemityzm "lojcow" do dzis z gumiakow wyglada.
                      Plebs.
                      > A z plebsem sie nie gada - plebs nie jest od gadania, ale od brudnej roboty.
                      I
                      > tyle.

No to do roboty parchu !

Na poczatek mozesz Ickow iskac.
                    • gini Re: Nie przez koranistow - przez chamska kulture 18.10.04, 16:21
                      Gość portalu: . napisał(a):

> polskiego katolickiego, chrzescijanstwa na jaselkach uczonego.Prymitywy,
                      ktorym
                      >
                      > sloma i ksenofibiczny antysemityzm "lojcow" do dzis z gumiakow wyglada.
                      Plebs.
                      > A z plebsem sie nie gada - plebs nie jest od gadania, ale od brudnej roboty.
                      I
                      > tyle.

Nareszcie plebs powiedzial co wiedzial.Plebs sie wusilil az na trzy zdania, I
                      wymyslil nawet cos nowego, polskie katolickie chrzescijanstwo.
                      A polskie jaselka sa przecidowne, widac teskni ci sie za nimi.
                      Mnie tez.
    • goldbaum ona bardzo powoli dochodzi do wniosku :-) 18.10.04, 09:17

Nu ich "wogole nie ma".
      :-)
      • gini Re: ona bardzo powoli dochodzi do wniosku :-) 18.10.04, 09:22
        goldbaum napisał:

> Gość portalu: dana33 napisał(a):
        >
        > > od lat "dowodzi" nam tutaj o zbrodniach israelskich, ktorych wogole nie m
        > a,
        >
        > Ja pytalam gdzie jest ta wasza ziemia obiecana .
        > Nu ich "wogole nie ma".
        > :-)
        • Gość: zbalansowany Danale, straszne nonsensy wypisujesz. IP: 61.68.204.* 18.10.04, 09:36

Przegladnij moje posty - wiekszosc to artykuly z WASZEJ PRASY!!
          - nie z aldzazira, nie z arabskich zrodel, ale z Haaretza, J Post ,Debki i z
          ted Yebiot Idiot, czy jak to tam sie nazywa. Czesto masz artykuly z
          brytyjskiego Guardiana - wiec o co ci chodzi nawiedzona babo?
          A ze moze ci sie nie podobac o czym te artykuly sa, to to ja rozumiem. Mnie by
          tez bylo wstyd mieszkac w kraju ktory zachowuje sie jak ten wasz Hutzpaland.
          • Gość: wiktor Re: zbalansowany miedzy miedzy glupkiem i pulglupk IP: 5.6R1D8DEBUG* / *.red.bezeqint.net 18.10.04, 09:42
            w czym ruznica goscu
          • Gość: dana33 Re: Danale, straszne nonsensy wypisujesz. IP: *.jazo.org.il 18.10.04, 10:55
            bogu dzieki, bo fakt, zafajdancu, ze jak ty bys tu mieszkal, to duzo ludzi, ze
            mna na czedle by stad wyjechalo: zapaszek zgnilizny za bardzo by sie tu
            rozprzestrzenil..
    • Gość: wiktor Re: ofermy proarabskie islamskie dochodza ? IP: 5.6R1D8DEBUG* / 212.25.109.* 18.10.04, 09:29
      DO CTADJI ZBOCZENIA GENYTYCZNEGO SZCZURY LUDZKIE
      • goldbaum i co jeszcze? 18.10.04, 09:33
        chcialbys ich zagazowac cyklonem B?
    • szuarma Re: powoli dochodze do wniosku, ze 18.10.04, 09:55

> australijski zafajdaniec jest zawodowym i placanym propagandzista arabskim.
      > nie ma dnia, zeby nie zamieszczal jakiegos artykulu o zydach lub israelu, nie
      > zwracajac zupelnie uwagi na to, ze nikt mu nie odpowiada, nikt z nim wiecej
      > nie dyskutuje: zafajdaniec sam siebie podbija dzien w dzien. a czasem dwa
      > razy w dzien. ile ci placa i kto, propagandzisto????

Przeczytałam kilka postów gini i gucia i te dwa g...to to samo. Bardzo
      rozśmieszyło mnie to odkrycie.
      Kiedy znika gini, pojawia sie gucio. Te same poglądy i podobny sposób myślenia.
      Guciowa!!! Ale jaja.
      • moskowit Re: szuarma dorogaja.... 18.10.04, 13:30
        Nu Ty po prostu nie rozumiesz, ze gini to guciowe ginitalie....

Praw wied'? Nu wot!

• gini Re: szuarma dorogaja.... 18.10.04, 13:34
          moskowit napisał:

> Nu Ty po prostu nie rozumiesz, ze gini to guciowe ginitalie....
          >
          > Praw wied'? Nu wot!
          >

A to juz jest powazny argument, kulturalny bardzo ,malo mowi o gini ale duzo o
          autorze.
          Przezyje panie hrabio, przezyje.
          • moskowit Re: szuarma dorogaja.... 18.10.04, 13:41
            gini napisała:

> Przezyje panie hrabio, przezyje.

Nu ale.... co to za zycie?
            Fu... ty czort!

Nu praw wied'?

• gini Re: szuarma dorogaja.... 18.10.04, 14:20
              moskowit napisał:

> gini napisała:
              >
              > > Przezyje panie hrabio, przezyje.
              >
              >
              > Nu ale.... co to za zycie?
              > Fu... ty czort!

Nie narzekam na zycie, ale kocham je nad zycie , nie czort ale czarownica
              jestem.
              >
              > Nu praw wied'?
              >
          • Gość: dana33 Re: szuarma dorogaja.... IP: *.jazo.org.il 18.10.04, 13:56
            gini, o tobie juz wszystko zostalo powiedziane. przede wszystkim przez ciebie
            sama, a potem przez tych paru twoich wielbicieli.
        • wojcd nastepny dzentelmen 18.10.04, 15:10
          moskowit napisał:

> Nu Ty po prostu nie rozumiesz, ze gini to guciowe ginitalie....
          >
          > Praw wied'? Nu wot!
          • gini Re: nastepny dzentelmen 18.10.04, 16:22
            wojcd napisał:

> moskowit napisał:
            >
            > > Nu Ty po prostu nie rozumiesz, ze gini to guciowe ginitalie....
            > >
            > > Praw wied'? Nu wot!

Wojciechu, on tylko z tych nerwow popuscil
            )))))))))))
            • wojcd Re: nastepny dzentelmen 18.10.04, 16:32
              Aniu
              zawsze myslem, ze kobiety przesadzaja
              skarzac sie na chamstwo i grubianstwo
              mezczyzn. Zmienilem zdanie jak zaczalem
              pisac na forum.

Pozdrawiam Cie jak zwykle
              i wszstkie Panie.
              • Gość: rachelka Re: nastepny dzentelmen IP: *.twcny.rr.com 18.10.04, 16:46
                wojcd napisał:

> Aniu
                > zawsze myslem, ze kobiety przesadzaja
                > skarzac sie na chamstwo i grubianstwo
                > mezczyzn. Zmienilem zdanie jak zaczalem
                > pisac na forum.
                >
                > Pozdrawiam Cie jak zwykle
                > i wszstkie Panie.

nu mam nadzieje,ze co poniektore panie spelniaja tu pozyteczna role wytykajac
                tym samcom ich chamstwo. przypominam,ze kulture slowa powinno sie bylo wyniesc
                z domu,ale widze,ze wielu albo nie mialo rodzicow na poziomie,albo rodzice tylko
                tego chamstwa ich nauczyli:(
                • wojcd Re: nastepny dzentelmen 18.10.04, 16:50
                  Rachelko
                  masz racje.
                  Najwiekszym przeklenstwem mojego ojca bylo
                  powiedzenie "piernik jasny".
                  Pozdrawiam serdecznie
                  • Gość: rachelka Re: nastepny dzentelmen IP: *.twcny.rr.com 18.10.04, 16:54
                    wojcd napisał:

> Rachelko
                    > masz racje.
                    > Najwiekszym przeklenstwem mojego ojca bylo
                    > powiedzenie "piernik jasny".
                    > Pozdrawiam serdecznie

a to sliczne przeklenstwo:) niestety dzisiaj poprzez mass media i internet leci
                    takie bloto,ze chcac niechcac wszyscy to wchlaniaja. moze czas by zatrzymac czas
                    lub cofnac troche te nasze zegary,ja tam bym sie cieszyla:)
                    • wojcd Re: nastepny dzentelmen 18.10.04, 16:58
                      Ja czasami zaklne szpetnie.
                      Jak Kolezanka Malzonka nie slyszy.
                      • Gość: rachelka Re: nastepny dzentelmen IP: *.twcny.rr.com 18.10.04, 17:02
                        wojcd napisał:

> Ja czasami zaklne szpetnie.
                        > Jak Kolezanka Malzonka nie slyszy.
                        nu ja nawet nie bede pisac,ale sam wiesz,ze jestem w goracej wodzie
                        kapana,niestety u mnie wszyscy tacy wiec dom przypomina czasem wloska rodzine
                        jedzaca wspolnie makaron z jednej miski,gdy wszyscy sa zgodnie glodni:)
                        • wojcd Re: nastepny dzentelmen 18.10.04, 17:18
                          Rachelko
                          kiedys w Ameryce rozmawialem z zakonnikiem misjonarzem,
                          starszym czlowiekiem, ktory byl na misjach w 8-miu
                          krajach. Mowil mi, ze jak sie budzi, to sie zastanawia
                          gdzie jest i w jakim jezyku trzeba mowic.
                          Z ciekawosci zapytalem go w jakim kraju chcialby zyc.
                          Zastanowil sie chwile i powiedzial - we Wloszech,
                          bo tam znaja smak zycia i umieja sie cieszyc zyciem.
                          Wlosi fajnie rozmawiaja. Bez przerwy dotykaja sie
                          by przekazac cieplo rozmowcy.
                          • Gość: rachelka Re: nastepny dzentelmen IP: *.twcny.rr.com 18.10.04, 17:22
                            wojcd napisał:

> Rachelko
                            > kiedys w Ameryce rozmawialem z zakonnikiem misjonarzem,
                            > starszym czlowiekiem, ktory byl na misjach w 8-miu
                            > krajach. Mowil mi, ze jak sie budzi, to sie zastanawia
                            > gdzie jest i w jakim jezyku trzeba mowic.
                            > Z ciekawosci zapytalem go w jakim kraju chcialby zyc.
                            > Zastanowil sie chwile i powiedzial - we Wloszech,
                            > bo tam znaja smak zycia i umieja sie cieszyc zyciem.
                            > Wlosi fajnie rozmawiaja. Bez przerwy dotykaja sie
                            > by przekazac cieplo rozmowcy.

to chyba byl moj brat:) ja tez ich uwielbiam,bo ciesza sie zyciem,lubia dobre
                            jedzienie i wino,nigdy im sie geba nie zamyka no i sa tacy romantyczni(lubia
                            blondynki), ach te wspomnienia z mlodosci:) teraz pozostalo mi jedynie maccaroni
                            z tutti di mare :)
                            • wojcd Re: nastepny dzentelmen 18.10.04, 17:35
                              Gość portalu: rachelka napisał(a):
                              > to chyba byl moj brat:) ja tez ich uwielbiam,bo ciesza sie zyciem,lubia dobre
                              > jedzienie i wino,nigdy im sie geba nie zamyka no i sa tacy romantyczni(lubia
                              > blondynki), ach te wspomnienia z mlodosci:) teraz pozostalo mi jedynie
                              maccaron
                              > i
                              > z tutti di mare :)
                              _____________________________________________________________________
                              Nie wstydza sie uczuc i nie kombinuja w nich jak Francuzi.
                              • Gość: rachelka Re: nastepny dzentelmen IP: *.twcny.rr.com 18.10.04, 17:40
                                wojcd napisał: > Nie wstydza sie uczuc i nie kombinuja w nich jak Francuzi.
                                co prawda to prawda,chociaz ja mam tez i przyjemne wspomnienia z francji,tylko
                                ten ich akcent angielski,mozna boki zrywac:)
                              • gini Re: nastepny dzentelmen 18.10.04, 17:41
                                Wlochow po prostu nie da sie nie lubic.Dlatego nie istnieje pewnie takie
                                pojecie jak antyitalianizm.
                                I ta ich kuchnia, ktora wlasciwie podbila swiat.
                                • Gość: rachelka Re: nastepny dzentelmen IP: *.twcny.rr.com 18.10.04, 17:50
                                  gini napisała:

> Wlochow po prostu nie da sie nie lubic.Dlatego nie istnieje pewnie takie
                                  > pojecie jak antyitalianizm.
                                  > I ta ich kuchnia, ktora wlasciwie podbila swiat.

no wlasnie ta ich pizza:) potem trza ostro cwiczyc,aby nie tyc w tempie
                                  proporcjonalnym do rosniecia spodu drozdzowego,chyba,ze ktos by nami tak
                                  obracal jak tym ciastem:)
    • tees1 parafrazujac: 18.10.04, 09:56
      gazeta wyborcza jest zawodowym i placanym propagandzista zydowskim.
      od lat "dowodzi" nam tutaj o zbrodniach na zydach, ktorych wogole nie ma,
      nie ma dnia, zeby nie zamieszczala jakiegos artykulu o zydach lub israelu, nie
      zwracajac zupelnie uwagi na to, ze nikt jej nie odpowiada, nikt z nia wiecej
      nie dyskutuje: zafajdaniec sam siebie podbija dzien w dzien. a czasem dwa
      razy w dzien. ile ci placa i kto, propagandzisto????
      • marcus_crasuss Manipulujesz. nt 18.10.04, 13:35
        • tees1 Ukazuje manipulacje /nt 18.10.04, 15:36
    • Gość: kugielszwanc Re: powoli dochodze do wniosku, ze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.04, 10:44
      A ta dana znowu podskakuje. Do kuchni, szorowac gary, popedzic karaluchy!
      • Gość: dana33 Re: powoli dochodze do wniosku, ze IP: *.jazo.org.il 18.10.04, 13:58
        robie to wlasnie, popedzam na tym forum takie karaluchy jak ty, szwanc....
        uwazaj, bo zaraz rozdepcze...
        • Gość: kugielszwanc Re: powoli dochodze do wniosku, ze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.04, 14:28
          No to porozmawiajmy jak karaluch z karaluchem.
    • mirmilek no to porownajmy 18.10.04, 14:19
      wiadomo, kto ci placi, tylko jeszcze nie chwalilas sie ile, propagandzistko? no
      moze nam wyjawisz, ile na ciebie jewish agency lozy?
      • Gość: Tomek44 do kolegow agentow IP: 5.5R* / *.inter.net.il 18.10.04, 16:09
        A ja odnosze wrazenie, ze my agenci piszemy z innymi agentami. Czy na forum sa
        jacys nie zawodowo? Fajnie, bo tutaj sprawdzamy nasze kwalifikacje i musze
        przyznac mirmilku uczciwie (szczerze), ze jestescie lepsi w propagandzie.
        Musimy sie jeszcze poduczyc.
        Z kolezenskim pozdrowieniem
        T44
        • gini Re: do kolegow agentow 18.10.04, 16:24
          Gość portalu: Tomek44 napisał(a):

> A ja odnosze wrazenie, ze my agenci piszemy z innymi agentami. Czy na forum
          sa
          > jacys nie zawodowo? Fajnie, bo tutaj sprawdzamy nasze kwalifikacje i musze
          > przyznac mirmilku uczciwie (szczerze), ze jestescie lepsi w propagandzie.
          > Musimy sie jeszcze poduczyc.
          > Z kolezenskim pozdrowieniem
          > T44

Latwo idzie bo Wy robicie za nas cala robote.Ja to sie zastanawiam czy Danie
          polowe pensjii nie wyslac.
        • mirmilek Re: do kolegow agentow 18.10.04, 16:27
          smiechu chichu, ale danus pisze z serwerow jewish agency, a jednym z zadan
          tejze organizacji jest "edukacja syjonistyczna". jaki pracodawca pozwalalby
          tyle godzin siedziec na necie swoim pracownikom???

no chyba, ze to platne zajecie :D
          • Gość: Tomek44 Re: do kolegow agentow IP: *.inter.net.il 18.10.04, 17:50
            Ale ja sie nie smieje. Ja pisze powaznie.
            Musze przyznac, ze jestes dobry w zawodzie, a Dana pracuje nadliczbowki. Ja jej
            zazdroszcze, bo mnie nie daja zarobic, a jej tak. Nie sadzisz, ze to
            dyskryminacja mezczyzn?
            Pozdrawiam cie kolego.
            • Gość: rachelka Re: do kolegow agentow IP: *.twcny.rr.com 18.10.04, 17:51

> Ale ja sie nie smieje. Ja pisze powaznie.
              > Musze przyznac, ze jestes dobry w zawodzie, a Dana pracuje nadliczbowki. Ja jej
              >
              > zazdroszcze, bo mnie nie daja zarobic, a jej tak. Nie sadzisz, ze to
              > dyskryminacja mezczyzn?
              > Pozdrawiam cie kolego.
              otworz pizzerie,moze nareszcie temat do rozmow zmienisz tomku,podasz nam jakies
              fajne przepisy i wszystkim pomoze.
              • Gość: Tomek44 Re: do kolegow agentow IP: *.inter.net.il 18.10.04, 17:54
                Przepisy to ci moge podac juz teraz. Znam dobre wybuchowe nalewki. Odpowiada?
                T44
                • gini Re: do kolegow agentow 18.10.04, 17:58

> Przepisy to ci moge podac juz teraz. Znam dobre wybuchowe nalewki. Odpowiada?
                  > T44

Wszyscy znamy, Vanunu juz podal te przepisy, nie idz w Jego slady bo nie
                  bedziesz mogl podrozowac.
                  • Gość: Tomek44 Re: do kolegow agentow IP: 5.5R* / *.inter.net.il 18.10.04, 18:04
                    To mi nie grozi. Ja zawsze bede podrozowac. Wlasnie wrocilem i znowu jade. Tym
                    razem kierunek Baltyk. A Vanunu? Fajny gosc. Dostarcza rozrywek. Im wiecej tym
                    bardziej przestana go sluchac. Dzisiaj zdradzil tajemnice, ze zamierzamy
                    zaatakowac Pakistan. Co o tym myslisz? Paranoja nabyta w wiezieniu czy chec
                    bycia w mediach? Ja mysle, ze niech sobie gada. Ja tez sobie pogadam. W koncu
                    mi za to placa, jemu zreszta tez.
                    T44
                    • gini Re: do kolegow agentow 18.10.04, 18:15

> To mi nie grozi. Ja zawsze bede podrozowac. Wlasnie wrocilem i znowu jade.
                      Tym
                      > razem kierunek Baltyk. A Vanunu? Fajny gosc. Dostarcza rozrywek. Im wiecej
                      tym
                      > bardziej przestana go sluchac. Dzisiaj zdradzil tajemnice, ze zamierzamy
                      > zaatakowac Pakistan. Co o tym myslisz? Paranoja nabyta w wiezieniu czy chec
                      > bycia w mediach? Ja mysle, ze niech sobie gada. Ja tez sobie pogadam. W
                      koncu
                      > mi za to placa, jemu zreszta tez.
                      > T44

No fajnie Tomku, tylko powiedz mi dlaczego na sile trzymacie tego paranoika?
                      Roznica miedzy Wami jest taka, ze Ty mozesz podrozowac a on nie.To tak na
                      wszelki wypadek bo moze nie dostrzegasz niuansow..
                • Gość: rachelka Re: do kolegow agentow IP: *.twcny.rr.com 18.10.04, 18:01

> Przepisy to ci moge podac juz teraz. Znam dobre wybuchowe nalewki. Odpowiada?
                  > T44

no i tu dales przyklad humoru ala israel. cala wasza paczka to jak latajace
                  smiglowce,jak tematy sa zbyt lagodne, to czas na bombe. przesiakliscie tym
                  chorym klimatem i jedynie te chorobe tu przenosicie. zycze ci wiecej smiechu i
                  rozmow na tematy luzne,bez "wybuchowych" poddekstow,mnie one nie potrzebne.
                  • Gość: Tomek44 Re: do kolegow agentow IP: 5.5R* / *.inter.net.il 18.10.04, 18:08
                    A kto tu pisze o bombie!!! Glodnemu chleb na mysli. Wejdz na forum kuchnia,pod
                    tematem napitki.
                    • Gość: rachelka Re: do kolegow agentow IP: *.twcny.rr.com 18.10.04, 18:11

> A kto tu pisze o bombie!!! Glodnemu chleb na mysli. Wejdz na forum kuchnia,pod
                      > tematem napitki.
                      to co nawet twoje napitki wybuchaja:)
                      • Gość: Tomek44 Re: do kolegow agentow IP: 5.5R* / *.inter.net.il 18.10.04, 18:20
                        Poddaje sie. Jestes lepsza.
                        Wracam do mojej agenturalnej pracy.
                        • gini Re: do kolegow agentow 18.10.04, 18:29

> Poddaje sie. Jestes lepsza.
                          > Wracam do mojej agenturalnej pracy.

To ja tez sie poddaje, i tez wracam do mojej agenturalnej pracy.Wychodze do
                          sklepu, bede podsluchiwac co mowia ludzie.Przy okazji zrobie jakies zakupy,
                          zeby nie wygladalo na to, ze w sklepie jestem sluzbowo.
            • Gość: polit Re: do kolegow agentow- pomylka. IP: 195.127.152.* 18.10.04, 18:36
              Przepraszam- chcialem cos napisac ale wsrod agentow kolegow nie mam!
          • Gość: Stefan MASZ RACJE MIRMILEK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 18:06
            Hipokryzja Dany nie zna granic!

Zarzuca innym, ze sa propagandzistami, a sama pisze z serwera oraganizacji
            prowadzacej min. "Jewish-Zionist Education" - cytat ze strony glownej tej
            agendy.

Dowody? Prosze oto link do jednej z wypowiedzi Dany33 w tym watku:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=16793737
            a tu inny:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=16808414&a=16808753

A tu cytat:

___________________________________________________________________________
            powoli dochodze do wniosku, ze

Autor: Gość: dana33 IP: *.jazo.org.il

Data: 18.10.2004 08:05 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

"australijski zafajdaniec jest zawodowym i placanym propagandzista arabskim.
            od lat "dowodzi" nam tutaj o zbrodniach israelskich (...)"
            ____________________________________________________________________________

Wlasnie w obu przypadkach jej IP: to "*.jazo.org.il". Wpisalem to w GOOGLE i
            popatrzcie co uzyskalem:

www.google.pl/search?hl=pl&q=jazo.org.il+&btnG=Szukaj+z+Google&lr=
            Wyswietlil mi sie link (jedyny!!!) do

www.jewishagency.org.il/
            Zapraszam na ta strone, kazdy moze sie przekonac, czym zajmuje sie pracodawca
            Dany :PPP. Aha, Danus pisuje swoje teksty jeszcze z innego adresu (byc moze z
            domowego) ale to w innych godzinach, pewnie po pracy :). Ale z niej gorliwy
            pracownik, zabiera prace do domu :). Powinni jej dac duuuza podwyzke :))).
        • Gość: polit Re: do kolegow agentow- WIEDZIALEM IP: 195.127.152.* 18.10.04, 18:51
          www.wwiivehicles.com/html/ussr/t44.html
          Wiedzalem zes ruski pancerniak, czy aby nie z" CZTERECH pancernych i pies"?
    • Gość: leon powoli dochodze do wniosku, dana ty zawsze IP: *.tpgi.com.au 18.10.04, 14:41
      powoli dochodzilas,doszlas juz??? czy jeszcze idziesz??
      Juz nie masz o czym pisac - ciagle ten sam belkot
      • Gość: dana33 Re: powoli dochodze do wniosku, dana ty zawsze IP: *.jazo.org.il 18.10.04, 15:41
        leos, nie denerwuj sie. a jak nie rozumiesz, to popros, zeby ci pomogli.
        • Gość: zbalansowany Re: powoli dochodze do wniosku, dana ty zawsze IP: 61.68.211.* 19.10.04, 02:22
          JAZO

Oj przeplacaja ci Danale, przeplacaja.
          Ta twoja pro izraelska propaganda na strasznie slabiutkim poziomie.
      • Gość: totyle Re: powoli dochodze do wniosku, dana ty zawsze IP: *.176.6.144.Dial1.Phoenix1.Level3.net 18.10.04, 17:10
        Nu dana powoli dochodzi bo jest obrzydliwie gruba.Tak obrzydliwie jak jej woc
        SSharon.Wogole to piekni oni sa ci ludzie i wewnatrz tez.

• Gość: dana33 Re: powoli dochodze do wniosku, dana ty zawsze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.04, 18:03
          Alez totylku, ja jestem piekna i zgrabna, a jaka kuszaca!
          • Gość: dana33 Re: powoli dochodze do wniosku, dana ty zawsze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.04, 18:15
            Ach,totylku,bylabym zapomniala. Rachelka mi mowila, ze masz krotka kuciapke i
            nie za dobrze umiesz bzykac. Czy to prawda?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka