szczurbiurowy 19.10.04, 20:41 Perwersja jest zawsze atrakcyjna, ciekawe co jeszcze wymyślą? Suszone organy w formie bibelotów ? Ucho kochanka na półeczce przy łóżku. Tfu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prot Diamenty z ludzkiego popiołu IP: *.net.autocom.pl 19.10.04, 20:45 czy z takim diamentowym naszyjnikiem "nieboszczykiem" mozna iść na sylwestra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomiK Re: Diamenty z ludzkiego popiołu IP: 66.51.57.* 19.10.04, 21:20 Na pewno mozna go zastawic w lombardzie. Nawet po smierci rodzice wciaz moga pomoc dzieciom :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Zaginęła Jadwiga M., 1 karat w platynie IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 20.10.04, 01:38 Zaginęła Jadwiga M., 1 karat w platynie. Dla uczciwego znalzcy nagroda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoeT Postep techniczny zaspokaja ludzkie potrzeby IP: 5.5R* / *.ext.ti.com 20.10.04, 02:39 Egipcjanie ze zmarlych robili mumie (jesli ich bylo na to stac). Indianie w Ameryce Pld miniaturyzowali glowy. Szwajcarzy robia diamenty ze zmarlych uzywajac rosyjskiej technologii (dla tych ktorych na to stac). Widac, ze ludzkie potrzeby sa ciagle te same bez wzgledu na epoke, kontynent czy tzw. rozwoj cywilizacyjny lub technologiczny. Musze byc bardziej wyrozumialy dla kolczykow w pepku, nosie, czy wargach. Przeciez na Madagaskarze tubylcy od dawna je nosili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Diamenty z ludzkiego popiołu IP: *.51.203.62.cust.bluewin.ch 19.10.04, 21:13 To makabryczne ale prawdziwe. Widzialem niedawno reportaz o tej firmie w tutejszej TV... mac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor SOB. Ubiegli mnie. Mialem kiedys pomysl, zeby IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 19.10.04, 21:22 robic plyty z ciala po kremowaniu z nagraniem glosu zmarlego. Ladna koperta z wybranymi przez rodzine zdjeciami z zycia zmarlego miala dopelniac calosc dziela pamieci. W Polsce nikt nie chcial zrobic a w USA odrzucili wniosek o patent. Ze niby zaden pomysl w sensie innowacji technicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kanadol Zab lepszy IP: *.tkg.bc.tac.net 19.10.04, 22:00 To czysta glupota - pod ta temperatura jest to czysty wegiel bez zadnego zwiazku ze zmarlym. Juz lepiej nosisc np. naszyjnik z zebow jak nasi pra-praprzodkowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdeptac szczura glupi bucu IP: *.client.comcast.net 19.10.04, 22:09 wolisz modlic sie nad dolem z kupa gowna drazona przez robaki? to jest perwersja burku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: glupi bucu IP: *.lip6.fr 19.10.04, 22:29 Czy musisz od razu komus ublizac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blekot Re: glupi bucu IP: *.home.cgocable.net 20.10.04, 04:13 Musi. Inaczej juz pewnie nie potrafi, skoro tej wykwintnej formy konwersacji uczyl sie w domu od lat niemowlecych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Proponuje PLASTIKOWANIE. Dla ciebie i calej IP: *.range81-157.btcentralplus.com 19.10.04, 22:41 rodziny. A potem - po tworczym pocieciu przez pewnego Niemca na zgrabne plasterki przy pomocy przemyslowej krajarki do wedliny - wystawienie calej waszej splastikowanej i splasterkowanej rodzinki w jakiejs galerii sztuki wspolczesnej... Tyz ladne, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwajcar Re: Diamenty z ludzkiego popiołu IP: *.195.63.81.fix.bluewin.ch 19.10.04, 23:12 Osobiscie uwazam, ze jest to rewelacyjny pomysl! Nie mam nic przeciwko temu aby po smierci stac sie diamentem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanula Re: Diamenty z ludzkiego popiołu IP: *.server.ntli.net 20.10.04, 15:52 Pewnie, że lepiej być diamentem niż kupką popiołu albo gnijącego mięsa. Tylko gdzie ja mam te dziesięć tysięcy dolarów? Idę poszukać po kieszeniach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korektor Temat ani oryginalny, ani nowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 23:28 Temat artykułu (ludzkie zwłoki w postaci diamentu) pojawia się cyklicznie w mediach od co najmniej kilku lat. Nie ma to, jak coś odkryć... gratulacje dla autora Odpowiedz Link Zgłoś
nocnylot Re: Temat ani oryginalny, ani nowy 20.10.04, 11:35 Mowi sie od tym od dawna - to fakt. Ale wydaje mi sie, ze po raz pierwszy sie to ROBI... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eva piekna alegoria IP: *.arcor-ip.net 20.10.04, 00:50 - "Zmiana zmarłego w brylant nie jest sama w sobie sprzeczna z wiarą chrześcijańską" - to przeciez piekna alegoria i trudno o lepsza w odniesieniu do bliskiego czlowieka, ktory odszedl. Odwiedzam kogos bardzo bliskiego na cmentarzu, i mysle, ze wolalabym, zamiast byc zmuszana do myslenia o robakach go toczacych, widziec brylant na moim reku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: piekna alegoria IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 20.10.04, 01:43 Przyszła mi do głowy inna alegoria, z czegoś innego. Ale jest trochę niesmaczna, więc sobie daruję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak Re: piekna alegoria IP: *.proxy.aol.com 20.10.04, 02:03 wyjales mi te slowa z mych ust,he,he,he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Na dnie popiołu gwiaździsty dyjament, IP: *.gdynia.mm.pl 20.10.04, 04:12 Czy popiół tylko zostanie i zamęt, Co idzie w przepaść z burzą? - czy zostanie Na dnie popiołu gwiaździsty dyjament, Wiekuistego zwycięstwa zaranie! Norwid Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RomanS Sztuczne diamenty robi sie z grafitu!!! IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 20.10.04, 08:36 Coś tu nie gra - ciśnieniowo-termiczny proces przemiany odmiany alotropowej węgla (grafit do diamentu) jest wykonalny juz od dawna, ale w popiołach trudno o węgiel! Albo szwajcarska firma to złodzieje (ale byłoby to szyte nader grubą nicią) albo mamy klasyczne, dźwięczne echo sezonu ogórkowego, w które p. Surdel wsłuchał się "jak urzeczony". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Sztuczne diamenty robi sie z grafitu!!! IP: *.51.203.62.cust.bluewin.ch 20.10.04, 09:44 Ekspertem nie jestem, ale widzialem jak juz pisalem widzialem kilka dni temu w szwajcarskiej telewizji reportaz o tej firmie. I jakis profesor z politechniki w Zurychu tlumaczyl jak i dlaczego jest to mozliwe. Zreszta firma ma swoja witryne internetowa i jesli wladasz niemieckim to mozesz sobie o wszystkim tam poczytac! www.algordanza.ch mac Odpowiedz Link Zgłoś
nocnylot Re: Sztuczne diamenty robi sie z mozgu Romana!!! 20.10.04, 11:27 No chlopie, jesli wg ciebie syntetyczne diamenty robi sie wylacznie z grafitu to powinienes chyba wrocic do szkoly i troche powertowac ksiazki od chemii/fizyki... nl Odpowiedz Link Zgłoś
ethebor Re: Sztuczne diamenty robi sie z mozgu Romana!!! 19.03.05, 09:06 Na pewno robi sie z wegla. Dianemnt to czysty wegiel. Tego w popiele prawie nie ma - przeciez sie poto pali zeby go nie bylo, za to jest sporo wapnia i zwiazki innych metali, sod, potas, magnez troche metali ciezych. nocnylot napisał: > No chlopie, jesli wg ciebie syntetyczne diamenty robi sie wylacznie z grafitu > to powinienes chyba wrocic do szkoly i troche powertowac ksiazki od > chemii/fizyki... > nl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Dla zainteresowanych IP: *.bas.roche.com 20.10.04, 16:45 jesli ktos chce to moze do nich zadzwonic.. Algordanza Brimer & Willy Erinnerungsdiamanten Hartbertstr. 1 7000 Chur 081 353 74 55 Do Szczurabiurowego.. mysle, ze sadzenie kwiatkow nad psujaca sie nasza powloka doczesna jest bardziej perwersyjne.. Odpowiedz Link Zgłoś