Dodaj do ulubionych

Diamenty z ludzkiego popiołu

19.10.04, 20:41
Perwersja jest zawsze atrakcyjna, ciekawe co jeszcze wymyślą? Suszone organy
w formie bibelotów ?
Ucho kochanka na półeczce przy łóżku.
Tfu!
Obserwuj wątek
    • Gość: prot Diamenty z ludzkiego popiołu IP: *.net.autocom.pl 19.10.04, 20:45
      czy z takim diamentowym naszyjnikiem "nieboszczykiem" mozna iść na sylwestra
      • Gość: TomiK Re: Diamenty z ludzkiego popiołu IP: 66.51.57.* 19.10.04, 21:20
        Na pewno mozna go zastawic w lombardzie. Nawet po smierci rodzice wciaz moga
        pomoc dzieciom :>
        • Gość: ja Zaginęła Jadwiga M., 1 karat w platynie IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 20.10.04, 01:38
          Zaginęła Jadwiga M., 1 karat w platynie.
          Dla uczciwego znalzcy nagroda.
          • Gość: JoeT Postep techniczny zaspokaja ludzkie potrzeby IP: 5.5R* / *.ext.ti.com 20.10.04, 02:39
            Egipcjanie ze zmarlych robili mumie (jesli ich bylo na to stac). Indianie w
            Ameryce Pld miniaturyzowali glowy. Szwajcarzy robia diamenty ze zmarlych
            uzywajac rosyjskiej technologii (dla tych ktorych na to stac).

Widac, ze ludzkie potrzeby sa ciagle te same bez wzgledu na epoke, kontynent
            czy tzw. rozwoj cywilizacyjny lub technologiczny. Musze byc bardziej
            wyrozumialy dla kolczykow w pepku, nosie, czy wargach. Przeciez na Madagaskarze
            tubylcy od dawna je nosili.
    • Gość: Maciek Re: Diamenty z ludzkiego popiołu IP: *.51.203.62.cust.bluewin.ch 19.10.04, 21:13
      To makabryczne ale prawdziwe. Widzialem niedawno reportaz o tej firmie w
      tutejszej TV...
      mac
    • Gość: igor SOB. Ubiegli mnie. Mialem kiedys pomysl, zeby IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 19.10.04, 21:22
      robic plyty z ciala po kremowaniu z nagraniem glosu zmarlego. Ladna koperta z
      wybranymi przez rodzine zdjeciami z zycia zmarlego miala dopelniac calosc
      dziela pamieci. W Polsce nikt nie chcial zrobic a w USA odrzucili wniosek o
      patent. Ze niby zaden pomysl w sensie innowacji technicznej.
    • Gość: Kanadol Zab lepszy IP: *.tkg.bc.tac.net 19.10.04, 22:00
      To czysta glupota - pod ta temperatura jest to czysty wegiel bez zadnego
      zwiazku ze zmarlym.
      Juz lepiej nosisc np. naszyjnik z zebow jak nasi pra-praprzodkowie.
    • Gość: zdeptac szczura glupi bucu IP: *.client.comcast.net 19.10.04, 22:09
      wolisz modlic sie nad dolem z kupa gowna drazona przez robaki? to jest
      perwersja burku
      • Gość: xp Re: glupi bucu IP: *.lip6.fr 19.10.04, 22:29
        Czy musisz od razu komus ublizac?
        • Gość: Blekot Re: glupi bucu IP: *.home.cgocable.net 20.10.04, 04:13
          Musi. Inaczej juz pewnie nie potrafi, skoro tej wykwintnej formy konwersacji
          uczyl sie w domu od lat niemowlecych.
      • Gość: . Proponuje PLASTIKOWANIE. Dla ciebie i calej IP: *.range81-157.btcentralplus.com 19.10.04, 22:41
        rodziny. A potem - po tworczym pocieciu przez pewnego Niemca na zgrabne
        plasterki przy pomocy przemyslowej krajarki do wedliny - wystawienie calej
        waszej splastikowanej i splasterkowanej rodzinki w jakiejs galerii sztuki
        wspolczesnej...
        Tyz ladne, nie?
    • Gość: Szwajcar Re: Diamenty z ludzkiego popiołu IP: *.195.63.81.fix.bluewin.ch 19.10.04, 23:12
      Osobiscie uwazam, ze jest to rewelacyjny pomysl! Nie mam nic przeciwko temu aby
      po smierci stac sie diamentem!!!
      • Gość: hanula Re: Diamenty z ludzkiego popiołu IP: *.server.ntli.net 20.10.04, 15:52
        Pewnie, że lepiej być diamentem niż kupką popiołu albo gnijącego mięsa. Tylko
        gdzie ja mam te dziesięć tysięcy dolarów? Idę poszukać po kieszeniach...
    • Gość: Korektor Temat ani oryginalny, ani nowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 23:28
      Temat artykułu (ludzkie zwłoki w postaci diamentu) pojawia się cyklicznie w
      mediach od co najmniej kilku lat. Nie ma to, jak coś odkryć... gratulacje dla autora
      • nocnylot Re: Temat ani oryginalny, ani nowy 20.10.04, 11:35
        Mowi sie od tym od dawna - to fakt. Ale wydaje mi sie, ze po raz pierwszy sie
        to ROBI...
    • Gość: Eva piekna alegoria IP: *.arcor-ip.net 20.10.04, 00:50
      - "Zmiana zmarłego w brylant nie jest sama w sobie sprzeczna z wiarą
      chrześcijańską" -

to przeciez piekna alegoria i trudno o lepsza w odniesieniu do bliskiego
      czlowieka, ktory odszedl.
      Odwiedzam kogos bardzo bliskiego na cmentarzu, i mysle, ze wolalabym, zamiast
      byc zmuszana do myslenia o robakach go toczacych, widziec brylant na moim reku.
      • Gość: ja Re: piekna alegoria IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 20.10.04, 01:43
        Przyszła mi do głowy inna alegoria, z czegoś innego. Ale jest trochę
        niesmaczna, więc sobie daruję.
        • Gość: mak Re: piekna alegoria IP: *.proxy.aol.com 20.10.04, 02:03
          wyjales mi te slowa z mych ust,he,he,he.
      • Gość: maruda Na dnie popiołu gwiaździsty dyjament, IP: *.gdynia.mm.pl 20.10.04, 04:12

Czy popiół tylko zostanie i zamęt,
        Co idzie w przepaść z burzą? - czy zostanie
        Na dnie popiołu gwiaździsty dyjament,
        Wiekuistego zwycięstwa zaranie!

Norwid

• Gość: RomanS Sztuczne diamenty robi sie z grafitu!!! IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 20.10.04, 08:36
      Coś tu nie gra - ciśnieniowo-termiczny proces przemiany odmiany alotropowej
      węgla (grafit do diamentu) jest wykonalny juz od dawna, ale w popiołach trudno
      o węgiel! Albo szwajcarska firma to złodzieje (ale byłoby to szyte nader grubą
      nicią) albo mamy klasyczne, dźwięczne echo sezonu ogórkowego, w które p. Surdel
      wsłuchał się "jak urzeczony".
      • Gość: Maciek Re: Sztuczne diamenty robi sie z grafitu!!! IP: *.51.203.62.cust.bluewin.ch 20.10.04, 09:44
        Ekspertem nie jestem, ale widzialem jak juz pisalem widzialem kilka dni temu w
        szwajcarskiej telewizji reportaz o tej firmie. I jakis profesor z politechniki
        w Zurychu tlumaczyl jak i dlaczego jest to mozliwe.
        Zreszta firma ma swoja witryne internetowa i jesli wladasz niemieckim to mozesz
        sobie o wszystkim tam poczytac!
        www.algordanza.ch
        mac
      • nocnylot Re: Sztuczne diamenty robi sie z mozgu Romana!!! 20.10.04, 11:27
        No chlopie, jesli wg ciebie syntetyczne diamenty robi sie wylacznie z grafitu
        to powinienes chyba wrocic do szkoly i troche powertowac ksiazki od
        chemii/fizyki...
        nl
        • ethebor Re: Sztuczne diamenty robi sie z mozgu Romana!!! 19.03.05, 09:06
          Na pewno robi sie z wegla. Dianemnt to czysty wegiel. Tego w popiele prawie nie
          ma - przeciez sie poto pali zeby go nie bylo, za to jest sporo wapnia i zwiazki
          innych metali, sod, potas, magnez troche metali ciezych.

nocnylot napisał:

> No chlopie, jesli wg ciebie syntetyczne diamenty robi sie wylacznie z grafitu
          > to powinienes chyba wrocic do szkoly i troche powertowac ksiazki od
          > chemii/fizyki...
          > nl
    • Gość: Tom Dla zainteresowanych IP: *.bas.roche.com 20.10.04, 16:45
      jesli ktos chce to moze do nich zadzwonic..
      Algordanza Brimer & Willy
      Erinnerungsdiamanten
      Hartbertstr. 1
      7000 Chur
      081 353 74 55

Do Szczurabiurowego.. mysle, ze sadzenie kwiatkow nad psujaca sie nasza powloka
      doczesna jest bardziej perwersyjne..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka