Dodaj do ulubionych

i co na to feministki

IP: *.twcny.rr.com 22.10.04, 20:54
wiekszosc kobiet w turcji uwaza ,ze chlop ma prawo je bic z roznych powodow.
ja mam pytanie. czy dlatego nasz jarus poslubil turczynke,ze moze dla
rozkoszy ja bijac pasami? cale szczescie,ze ja nie jestem turczynka bo chyba
bym wschodu slonca nie zobaczyla ani moja szanowna druga strona,och te
temperamenty wschodnie pomieszane z polskimi.
www.turkishpress.com/turkishpress/news.asp?ID=31327
Obserwuj wątek
    • Gość: Bomba Dwunastka Racheleczko IP: *.telia.com 22.10.04, 20:57
      Ales strzelila bombe. Myslisz ze my to zlote rybki w akwarium co maja pamiec 2
      sekund i kazdy raz jak podplyna do tego samego kamienia mysla. Oj jaki ciekawy.
      Tu jeszcze nie bylem.

Przed chwila przeciez pisalas nastepujace:
      do kochania sa dobre dawne radzieckie kobiety,one zawsze gotowe

co na to feministki?

rachelko, rachelko myslalem ze nie jestes zlota rybka
      • Gość: rachelka Re: Dwunastka Racheleczko IP: *.twcny.rr.com 22.10.04, 21:02
        telia ty i zlota rybka,he,he cos na ksztalt wieloryba ze szwecji,ktorego sie
        akurat ma na tran ma przerobic. a cholera ten tran to byl fffstretny.
    • Gość: z daleka Re: i co na to feministki IP: 5.5R* / *.inter.net.il 22.10.04, 21:00
      Oj Rachelciu, Rachelciu. Jak ty co palniesz.
      • Gość: rachelka Re: i co na to feministki IP: *.twcny.rr.com 22.10.04, 21:01
        Gość portalu: z daleka napisał(a):

> Oj Rachelciu, Rachelciu. Jak ty co palniesz.
        to zupelnie jak z daleka. tozto artykul koles,okulary wloz i pisz z sensem.
        • Gość: z daleka Re: i co na to feministki IP: *.inter.net.il 22.10.04, 21:04
          Oj Rachelciu, Rachelciu. Artykul o Jareczku, co poslubil Turszynke? Jak ty cos
          palniesz...
          • Gość: rachelka Re: i co na to feministki IP: *.twcny.rr.com 22.10.04, 21:06
            Gość portalu: z daleka napisał(a):

> Oj Rachelciu, Rachelciu. Artykul o Jareczku, co poslubil Turszynke? Jak ty cos
            > palniesz...

gees z daleka, nawet nie wiedzialam,ze un turszynke dostal,tos mi klina zabil,nu,nu.
            • Gość: z daleka Re: i co na to feministki IP: *.inter.net.il 22.10.04, 22:49
              Rachelciu, czy ty masz rozdwojenie osobowosci?
              Otwierasz watek:"wiekszosc kobiet w turcji uwaza ,ze chlop ma prawo je bic z
              roznych powodow.ja mam pytanie. czy dlatego n a s z j a r u s p o s l u b i
              l t u r c z y n k e ,ze moze dla rozkoszy ja bijac pasami? cale szczescie,ze
              ja nie jestem turczynka bo chyba bym wschodu slonca nie zobaczyla ani moja
              szanowna druga strona,och te temperamenty wschodnie pomieszane z polskimi".
              Poczem kilka linijek nizej z dziewicza niewinnoscia zauwazasz:"gees z daleka,
              nawet nie wiedzialam,ze un turszynke dostal,tos mi klina zabil,nu,nu."
              Na przyszlosc zapodaj Rachelciu, ktora osobowosc sie wypowiada i nie badzie
              nieporozumien.
      • Gość: domcio Re: i co na to feministki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 21:03
        bomba napisała:
        >rachelko, rachelko myslalem ze nie jestes zlota rybka<
        ma być:
        zlota rypka.

• Gość: rypacz rypka do rypania IP: *.telia.com 22.10.04, 21:04
          Czy co?
        • Gość: rachelka Re: i co na to feministki IP: *.twcny.rr.com 22.10.04, 21:05
          Gość portalu: domcio napisał(a):

> bomba napisała:
          > >rachelko, rachelko myslalem ze nie jestes zlota rybka<
          > ma być:
          > zlota rypka.
          >
          >
          oj panowie sprawa sie rypla i ktos za to beknie. w koncu i ten watek skosza bo
          za duzo tu antyfeminizmu i braku szacunku dla cierpien i rasizmu. az wstyd.
          • krystian71 Re: i co na to feministki 22.10.04, 21:28
            i o zydach tez nic nie ma,to watek na forum kuchnia,ani chybi kropka wytnie
            • Gość: rachelka Re: i co na to feministki IP: *.twcny.rr.com 22.10.04, 21:31
              krystian71 napisała:

> i o zydach tez nic nie ma,to watek na forum kuchnia,ani chybi kropka wytnie
              nie absolutnie nadaje sie ten watek pod noz,gdyz z daleka (israel) juz mi
              wkitowal za jarka ,to sie jak najbardziej kwalifikuje jako watek o zydach. ja
              prosze krope -wyciac.
              • Gość: z daleka Re: i co na to feministki IP: 5.5R* / *.inter.net.il 22.10.04, 22:52
                wkitowal, wkitowal i wkituje raz jeszcze:forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
                f=50&w=16956332&a=16959964

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka