polski_francuz 03.04.20, 17:55 Bill Withers Stevie Wonder Ain't No Sunshine Rock & Roll Hall of Fame 2015 Induction Kompozytor tej wspanialej piosenki, Bill Withers, niestety zmarl. RIP PF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
engine8 Re: Nie ma slonca 03.04.20, 19:09 U nas slonca pod dostatkiem... :) A dla otuchy to slucham tego www.youtube.com/watch?v=kVp0BB6J-HI Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Nie ma slonca 03.04.20, 19:20 Czesiu tez jest niezly. Najbardziej mi sie "Wspomnienie" podoba. I slowa Tuwima i glos Czesia i muzyka sa wspaniale. Slucham czesto jak jesien nadchodzi.:) Pozdro PF Odpowiedz Link Zgłoś
krzy-czy Re: Nie ma slonca 04.04.20, 08:33 tuwim był geniuszem. jego teksty to NIEWYKORZYSTANE ŹRÓDŁO dla twórców muzyki. np.tomaszów, grande valse brillante. Odpowiedz Link Zgłoś
de_oakville Re: Nie ma slonca 04.04.20, 14:52 polski_francuz napisał: > Najbardziej mi sie "Wspomnienie" podoba. I slowa Tuwima > i glos Czesia i muzyka sa wspaniale. Slucham czesto jak jesien nadchodzi.:) > Ganz meine Ansicht! :)) A poza tym jeszcze Anna Jantar, tylko z troche zmienionym tekstem "Tyle slonca w calym miescie". "Nie ma slonca w calym miescie, Nie widzialem tego jeszcze, Popatrz, oj papatrz, Bezludnymi ulicami Snuja sie nieliczni z psami, Popatrz, oj popatrz" Odpowiedz Link Zgłoś
1.melord Re: Nie ma slonca 04.04.20, 02:15 engine8 napisał(a): > U nas slonca pod dostatkiem... :) u mnie tez,niebo bez jednej chmurki, choc ciut chlodniej 24-25st...no coz jesien dobra muzyka zawsze poslucham > A dla otuchy to slucham tego > www.youtube.com/watch?v=kVp0BB6J-HI Odpowiedz Link Zgłoś