engine8 08.04.20, 18:08 Takich kandydatow potrzebujemy... www.facebook.com/MarjorieTaylorGreene/videos/357486375165667/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
senioryta13 Re: Idzie dobre 08.04.20, 18:39 swietne ;) Jaki adres ma Pelosi ? --- -caesar_pl: Polacy to zruszczeni Slowianie -boomerang: Póknij się w łeb, Cysorzu Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Idzie dobre 08.04.20, 19:14 virtualglobetrotting.com/map/nancy-pelosis-house/view/google/ www.velvetropes.com/backstage/nancy-pelosi-house Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: N. Pelosi 08.04.20, 21:46 zdjecie ojca z Kennedym jest inspirujace, tak zaczynala mloda Pelosi. Czy znala inne wartosci ? Nie. wazne , ze ojciec zaszedl daleko, mial wladze, wiec dziewcze pomyslalo, ze ono tez tak moze. Potem to juz latwo bylo w to uwierzyc i tylko jechac na tym. Jest znana z organizowania wystawnych przyjęć w swojej posiadłości, często zapraszając darczyncow finansowych i innych polityków na obiad. Nancy i Paul Pelosi mieszkają w apartamencie o powierzchni 2325 stóp kwadratowych na K Street w dzielnicy Georgetown w Waszyngtonie DC, wyceniony na około 2,16 mln USD. Kupili mieszkanie za 650 000 USD w 1999 r. od dawcy kampanii Pelosi, Paula Seagram. Ciekawe tylko , jak sie zrewanzowala. ostatnio widac, ze znowu od 'kosmetyczki' wrocila. Moze jej sie marzy, ze ten wirus uderzy w W.H. a ona, jako 2-ga osoba w dziedziczeniu..... --- -caesar_pl: Polacy to zruszczeni Slowianie -boomerang: Póknij się w łeb, Cysorzu Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: N. Pelosi 08.04.20, 22:07 senioryta13 napisał: > Kupili mieszkanie za 650 000 USD w 1999 r. od dawcy kampanii Pelosi, > Paula Seagram. Ciekawe tylko , jak sie zrewanzowala. po nitce do klebka : www.washingtonexaminer.com/editorial-pelosi-and-pickens-investment-partners --- -caesar_pl: Polacy to zruszczeni Slowianie -boomerang: Póknij się w łeb, Cysorzu Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: N. Pelosi 23.04.20, 00:34 Do kosmetyczki wrocila ? Mysle ze to rymarza... Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: Idzie dobre-znowu Hillary 22.04.20, 17:17 "Jeśli korzystasz z Gmaila, wiesz, że Google utrzymuje twoje wiadomości pozornie na zawsze. Czy to samo robi z nieuchwytnymi e-mailami Hillary Clinton? Dowiemy się. Przekazaliśmy wezwanie do sądu, autoryzowane przez sąd federalny DC, w Google, aby produkować wszystkie wiadomości e-mail Clinton z konta Google, które prawdopodobnie zawiera e-maile byłej sekretarza stanu Hillary Clinton. Specjalista IT z Platte River Networks, Paul Combetta, podobno używał konta Google do przesyłania e-maili Clintona z laptopa na serwer Platte River, a następnie używał BleachBit do usuwania wszelkich śladów wiadomości e-mail z laptopa. Nasze wezwanie sądowe wyszukuje wszystkie e-maile Clinton od jej czasu w stanie, 21 stycznia 2009 r., Do 1 lutego 2013 r. Google jest proszone o dostarczenie wiadomości e-mail do 13 maja. ...." --- -caesar_pl: Polacy to zruszczeni Slowianie -boomerang: Póknij się w łeb, Cysorzu Odpowiedz Link Zgłoś
yurek_1111 Re: Idzie dobre 22.04.20, 18:06 engine8 napisał(a): > Takich kandydatow potrzebujemy... > www.facebook.com/MarjorieTaylorGreene/videos/357486375165667/ Walnieta baba, jej wypowiedz o strzelaninie w Vegas ja dyskwalifikuje, ale w USA takich medrcow w polityce sporo... Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Idzie dobre 23.04.20, 02:06 nawet jej lifting mi nie przeszkadza tak bardzo jak ten okropny amerykański akcent :) Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Idzie dobre 23.04.20, 20:24 Naprawde? A mnie australiski akcent smieszy... strasznie jest zabawny.... Najlpeszy maj szkoci....:) Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Idzie dobre 23.04.20, 23:27 kiedyś Walijczyk do mnie zagadał, to myślałem że to Niemiec ze Średniowiecza :) Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Idzie dobre 24.04.20, 01:12 No jak ja z irlandczykami poszedlem na picie to ich na trzezwo trudno zrozumiec ale po pijaku zaczynaja gadac po jakiemus czego nikt nie rozumie.. Mowi ze to "Gajlic" Odpowiedz Link Zgłoś