Gość: Karol IP: *.tor.aei.net 26.04.02, 01:29 Głośny pisarz emigracyjny Karol Zbyszewski napisał kiedyś jakże trafne stwierdzenie: Im głupszy Żyd, tym bardziej doszukuje się antysemityzmu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jojo Re: Trafne stwierdzenie IP: *.proxy.aol.com 26.04.02, 01:33 Gość portalu: Karol napisał(a): > Głośny pisarz emigracyjny Karol Zbyszewski napisał kiedyś jakże trafne > stwierdzenie: > > Im głupszy Żyd, tym bardziej doszukuje się antysemityzmu. Im glupszy Polak,tym bardziej glupszego od siebie Polaka sie doszukuje ! To jest prawda,zapytaj sie swojego Xiendza ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Trafne stwierdzenie IP: *.tor.aei.net 26.04.02, 01:43 Kto to jest ten "Xiendz"? Pisz normalnie - Rabba. Niedawno pisalo w www.usajewish.com, ze jeden Rabba jakiemus chlopczykowi obgryzl to, co po obrzezaniu pozostalo. Tylko same joja zostawil. Czy to czasami nie tobie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Trafne stwierdzenie IP: *.proxy.aol.com 26.04.02, 01:46 Gość portalu: Karol napisał(a): > Kto to jest ten "Xiendz"? Pisz normalnie - Rabba. > Niedawno pisalo w www.usajewish.com, ze jeden Rabba jakiemus chlopczykowi > obgryzl to, co po obrzezaniu pozostalo. Tylko same joja zostawil. > Czy to czasami nie tobie? Napisalem wyraznie po polsku:Xiondz ! A to jest taki zawod,co w twojej wierze od lat pedofilem nietykalnym,pozwalal byc ! He he he . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Trafne stwierdzenie IP: *.tor.aei.net 26.04.02, 01:58 Bylo "Xiendza", poprawiono na "Xiondza" i ty uwazasz, ze to po polsku!!!! Cos mi sie wydaje, ze jestes glupszy od tych glupich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Trafne stwierdzenie IP: *.proxy.aol.com 26.04.02, 02:03 Gość portalu: Karol napisał(a): > Bylo "Xiendza", poprawiono na "Xiondza" i ty uwazasz, ze to po polsku!!!! > Cos mi sie wydaje, ze jestes glupszy od tych glupich. Bylo: zapytaj sie Xiendza( w dopelniaczu)! To jest po polsku,slowo Ci daje ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Trafne stwierdzenie IP: *.proxy.aol.com 26.04.02, 02:06 Gość portalu: Karol napisał(a): > Bylo "Xiendza", poprawiono na "Xiondza" i ty uwazasz, ze to po polsku!!!! > Cos mi sie wydaje, ze jestes glupszy od tych glupich. A Xiondz,to w mianowniku ujecie,po polskiemu ! Nie wierzysz mi,zapytaj sie tego Pana,on wyksztalconym jest czlowiekiem,a jezeli o pedofilie chodzi , to zagnie Cie na kazdym kroku,wierz mi Karol ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Trafne stwierdzenie IP: *.tor.aei.net 26.04.02, 03:45 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: Karol napisał(a): > > > Bylo "Xiendza", poprawiono na "Xiondza" i ty uwazasz, ze to po polsku!!!! > > Cos mi sie wydaje, ze jestes glupszy od tych glupich. > > A Xiondz,to w mianowniku ujecie,po polskiemu ! Nie wierzysz mi,zapytaj sie tego > > Pana,on wyksztalconym jest czlowiekiem,a jezeli o pedofilie chodzi , to zagnie > Cie na kazdym kroku,wierz mi Karol ! Moze masz racje. "Xiondz" to po "polskiemu", ale napewno nie po polsku. Nie rob z siebie i innych zydow idioty!!! A moze ktorys z twoich kolesiow (np eric, czy inny mosiek) ci podpowie, jak sie poprawnie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Trafne stwierdzenie IP: *.gloryroad.net 26.04.02, 07:16 Gość portalu: Karol napisał(a): > Bylo "Xiendza", poprawiono na "Xiondza" i ty uwazasz, ze to po polsku!!!! > Cos mi sie wydaje, ze jestes glupszy od tych glupich. Masz zupelna racje, ten czlowiek jest naprawde najglupszy z najglubszych. Nienawisc zablokowala mu zupelnie jego mozgownice. Odpowiedz Link Zgłoś
viri-palestyna Re: Trafne stwierdzenie 26.04.02, 02:12 Gość portalu: Karol napisał(a): > Głośny pisarz emigracyjny Karol Zbyszewski napisał kiedyś jakże trafne > stwierdzenie: > > Im głupszy Żyd, tym bardziej doszukuje się antysemityzmu. Karol czy Zydzi mozg Ci ukradli ze nie mozesz bez nich zyc??? Powiedz lepiej co napisal Zbyszewski w sprawie upadku Drugiej Rzeczypospolitej,bo to jest chyba wazniejsze. Trzymaj sie Jojo,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Trafne stwierdzenie IP: *.proxy.aol.com 26.04.02, 03:53 viri-palestyna napisał(a): > Gość portalu: Karol napisał(a): > > > Głośny pisarz emigracyjny Karol Zbyszewski napisał kiedyś jakże trafne > > stwierdzenie: > > > > Im głupszy Żyd, tym bardziej doszukuje się antysemityzmu. > Karol czy Zydzi mozg Ci ukradli ze nie mozesz bez nich zyc??? > Powiedz lepiej co napisal Zbyszewski w sprawie upadku Drugiej Rzeczypospolitej, > bo > to jest chyba wazniejsze. > Trzymaj sie Jojo,pozdrawiam > Ty tez trzymaj sie ! A swoja droga,chcialbym temu trzecwierzowi przypomniec,ze w 1964 roku,mistrzem Olimpiady Polskiej Ortografii bylem !Pzdr.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Trafne stwierdzenie IP: *.proxy.aol.com 26.04.02, 03:56 Gość portalu: jojo napisał(a): > viri-palestyna napisał(a): > > > Gość portalu: Karol napisał(a): > > > > > Głośny pisarz emigracyjny Karol Zbyszewski napisał kiedyś jakże trafn > e > > > stwierdzenie: > > > > > > Im głupszy Żyd, tym bardziej doszukuje się antysemityzmu. > > Karol czy Zydzi mozg Ci ukradli ze nie mozesz bez nich zyc??? > > Powiedz lepiej co napisal Zbyszewski w sprawie upadku Drugiej Rzeczypospol > itej, > > bo > > to jest chyba wazniejsze. > > Trzymaj sie Jojo,pozdrawiam > > > > Ty tez trzymaj sie ! A swoja droga,chcialbym temu trzecwierzowi przypomniec,ze > w > 1964 roku,mistrzem Olimpiady Polskiej Ortografii bylem !Pzdr.! He he he,ciekawe,gdzie ten glab,blad zauwazy ? Chodzi mi o tego ptaka ! Trzymaj sie "Viri" ! Odpowiedz Link Zgłoś