a.jej.rkoniak 22.06.21, 01:31 z dzisiejszego SMH - każdy znajdzie coś dla siebie www.smh.com.au/politics/federal/long-term-harms-of-rare-astrazeneca-side-effect-drove-vaccine-advice-20210621-p582s3.html#comments Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski_francuz Tromboza 22.06.21, 09:17 a.jej.rkoniak napisał(a): " z dzisiejszego SMH - każdy znajdzie coś dla siebie" Byla dyskutowana jakis czas temu. O ile pamietam to jest zwiazana z wprwadzeniem szczepionki do ukladu krwionosnego. Czyli bledy szczepiennika. Mnie sie udalo i juz jestem po 2 szczepieniach Astra Zeneki. I zyje. PF Odpowiedz Link Zgłoś
yurek_1111 Re: Tromboza 22.06.21, 14:19 PF:Mnie sie udalo i juz jestem po 2 szczepieniach Astra Zeneki. I zyje. Czyli ruska ruletka, ci ktorym sie nie udalo juz nic nie powiedza... Ponadto juz bija na alarm ze te wszystkie pseudoszczepionki nie chronia przed najnowsza mutacją Delta... Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Tromboza 30.06.21, 21:35 yurek_1111 napisał: > PF:Mnie sie udalo i juz jestem po 2 szczepieniach Astra Zeneki. I zyje. > > > Czyli ruska ruletka, ci ktorym sie nie udalo juz nic nie powiedza... > Ponadto juz bija na alarm ze te wszystkie pseudoszczepionki nie chronia przed n > ajnowsza mutacją Delta... > 170 milionom zaszczepionym Amerykanom sie udalo, i kilkuset milionom zaszczepionych innych ludzi. Sam qzialem 2 Moderny i ani ogon, ani pióra mi nie wyrosly, co wiecej wciaz zyje. Odpowiedz Link Zgłoś
yurek_1111 Re: Tromboza 03.07.21, 22:31 bmc3i > > 170 milionom zaszczepionym Amerykanom sie udalo, i kilkuset milionom zaszczepio > nych innych ludzi. Sam qzialem 2 Moderny i ani ogon, ani pióra mi nie wyrosly, > co wiecej wciaz zyje. > Trzecia faza eksperymentu z Moderna konczy sie w 2024 ,poczekaj do tego czasu jeszcze wszystko sie moze zdarzyc, chociaz glupoty wypisujesz,przeciez nie zycze ci zejscia z tego lez padolu z powodu wstrzykniecia preparatu... Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Tromboza 04.07.21, 01:44 yurek_1111 napisał: > bmc3i > > > > 170 milionom zaszczepionym Amerykanom sie udalo, i kilkuset milionom zasz > czepio > > nych innych ludzi. Sam qzialem 2 Moderny i ani ogon, ani pióra mi nie wyr > osly, > > co wiecej wciaz zyje. > > > > > Trzecia faza eksperymentu z Moderna konczy sie w 2024 ,poczekaj do tego czasu > jeszcze wszystko sie moze zdarzyc, chociaz glupoty wypisujesz,przeciez nie zycz > e ci zejscia z tego lez padolu z powodu wstrzykniecia preparatu... > Twierdzisz ze w 3. fazie uruchomią wszcxepiony mi chip i stane sie Robocopem? Odpowiedz Link Zgłoś
yurek_1111 Re: Tromboza 24.06.21, 14:31 PF:Czyli bledy szczepiennika. Szczepiennik to w twoim rozumieniu ten co szczepi czy ten ktoremu paskudztwo wstrzykuja... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Od szczepiennika do szczepiarki 24.06.21, 15:03 yurek_1111 napisał: " Szczepiennik to w twoim rozumieniu ten co szczepi czy ten ktoremu paskudztwo wstrzykuja..." To nick szczepien. Zwanego tez madroscia. Ci co sie szczepia bowiem do jednego szczepu naleza: madrych. Albowiem to jedyna droga by wygrac z wrednym wirusem. Tych co szczepia mozna tez szczepiarzami zwac. Moja szczepiarka byla domowa lekarka. Zwana tutaj "médicin traitant". Kto u was szczepi? PF PF Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Od szczepiennika do szczepiarki 24.06.21, 21:02 to jedyna droga by wygrac z wrednym wirusem Nie zaszczepiłem się i się nie zaszczepię. To jedyna droga by zdrowym być. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Od szczepiennika do szczepiarki 24.06.21, 21:31 Twoja decyzja,wazne ze 70% jest zaszvzepionych Odpowiedz Link Zgłoś
yurek_1111 Re: Od szczepiennika do szczepiarki 25.06.21, 02:16 PF: Kto u was szczepi? Medicine traitors... PF:Ci co sie szczepia bowiem do jednego szczepu naleza: madrych. Albowiem to jedyna droga by wygrac z wrednym wirusem. Wlasnie glosno u nas o malzenstwie ktore sie zaszczepilo i ktore zmarlo w dwa tygodnie po wstrzyknieciu, zrozpaczony 24letni syn, powiesil sie z rozpaczy... Jak juz sie zaliczyles do madrych to jeszcze wytlumacz czemu ludzie nadal umieraja na covid, jezeli jest tyle szczepionek, to jak ktos zachoruje to powinni go zaszczepic i na nastepny dzien,dwa dni powinien byc zdrowy, no chyba ze te szczepionki to sciema... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Przeciwciala 25.06.21, 08:53 yurek_1111 napisał: "Jak juz sie zaliczyles do madrych to jeszcze wytlumacz czemu ludzie nadal umieraja na covid, jezeli jest tyle szczepionek, to jak ktos zachoruje to powinni go zaszczepic i na nastepny dzien,dwa dni powinien byc zdrowy, no chyba ze te szczepionki to sciema..." Dlaczego ktos umiera to trudne pytanie i trzeba wiedziec duzo o ofiarze i o przyczynach choroby by moc odpowiedziec. Odpowiem raczej dlaczego warto sie szczepic. Organizm nie jest przygotowany na niektore wirusy. Przygotowany tzn. ma lub nie przeciwciala, bedace w stanie go zwalczyc. Sa dwa sposoby by te przeciwciala wytworzyc: (i) zachorowac na Covid i wyzdrowiec; (ii) sie zaszczepic. Wokol szczepionek jest duzo szumu informacyjnego bo wytworcy szczepionek maja duza forse do zarobienie. Stad wielu sie pogubilo i stracilo wiare w ich skutecznosc. Tyle moge powiedziec. PF Odpowiedz Link Zgłoś
j-k "chrzczony" alkohol ? 24.06.21, 16:49 dzis to nie przystoi. to sie robilo za PRL-u. dzis nawet bimber , nie mowiac o eier- koniaku - musi byc oryginalny i najwyzszej jakosci. Odpowiedz Link Zgłoś
a.jej.rkoniak Re: "chrzczony" alkohol ? 25.06.21, 09:56 dobre jajka to podstawa ajerkoniaku ale co ty profesor o tym wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz PhD a profesor 25.06.21, 13:13 a.jej.rkoniak napisał(a): " ale co ty profesor o tym wiesz?" Take it easy dzi-kej, nie jestem zazdrosny Australopitekow i im podobnych, PhD wystarczy by zostac profesorem. I jak masz doktorat to juz chwytasz Nirwane za piety:) Pozdro PF Odpowiedz Link Zgłoś
yurek_1111 Re: Przeciwciala 30.06.21, 19:51 Jak podaje "The Guardian", powołując się na brytyjskie ministerstwo zdrowia, 43 proc. wszystkich zgonów po zakażeniu wariatem Delta nastąpiło u osób w pełni zaszczepionych przeciw COVID-19Liczba ta wzrasta do 60 proc. wszystkich zgonów po zakażeniu wariantem Delta, jeśli wliczy się także osoby zaszczepione jedynie pierwszą dawką www.medonet.pl/porozmawiajmyoszczepionce,w-wielkiej-brytanii-umieraja-w-pelni-zaszczepieni--dlaczego---wyjasniamy-,artykul,66888542.html Odpowiedz Link Zgłoś
yurek_1111 Re: Tin foil hats zacytował co mu pasowalo 02.07.21, 04:26 > yurek_1111 napisał: > > > Belkot > > a ze reszta artykułu przeczy jego tezie to już foliarz zapomniał zacytować > > Kazdy artykul mozna tak napisac zeby przeczyl tezie, a to ze mija się to z faktami , to jak w tym powiedzeniu "tym gorzej dla faktow"... A faktem jest ze sami się przyznaja ze: "Jak podaje "The Guardian", powołując się na brytyjskie ministerstwo zdrowia, 43 proc. wszystkich zgonów po zakażeniu wariatem Delta nastąpiło u osób w pełni zaszczepionych przeciw COVID-19Liczba ta wzrasta do 60 proc. wszystkich zgonów po zakażeniu wariantem Delta, jeśli wliczy się także osoby zaszczepione jedynie pierwszą dawką" Odpowiedz Link Zgłoś
yurek_1111 Sam belkoczesz bez ladu i skladu... 03.07.21, 22:48 belkot Wlasnie z matematyki wynika ze pseudo szczepienia nic nie daja, twoje wyliczenia mialyby sens ,gdyby w grupie niezaszczepionych byla duza liczba zgonow, ale jak w grupie zaszczepionych jest 60 % wszystkich zgonow, a u niezaszczepionych tylko 40 % ,tzn. ze szczepienia daja tylko dodatkowe ryzyko utraty zdrowia a nawet zycia... Odpowiedz Link Zgłoś
yurek_1111 Re: wracaj do szkoły sierioża 🤣 08.07.21, 15:34 "Idąc twoimi teoriami to teorie antyszczepionkową są po to by pozbyć się imigrantów po prostu powymierają." Tok rozumowania godny idioty..... Narazie wymiera 60% tych co się zaszczepili... Odpowiedz Link Zgłoś
yurek_1111 Re: wracaj do szkoły sierioża 🤣 08.07.21, 16:08 Przyganial kociol garnkowi... Doksztalc sie ... W numerze 85 Kuriera radia WNET jest artykul Adama Gnieweckiego o przekretach big farma, jakbys mial klopoty ze zrozumieniem slowa pisanego, co czesto ci sie zdarza, a widać to po twoich bezsensownych wpisach, może dotrze do ciebie gdy wysluchasz.... m.youtube.com/watch?v=JFy1Q_XdrcE Odpowiedz Link Zgłoś
yurek_1111 Re: A dlaczego mam oglądać wypociny 08.07.21, 17:38 Dlatego ze twoje argumenty w temacie nie maja nic wspolnego z merytoryka i sa typu : trampkarze, foliarze, garnki na glowach, więc trochę wiedzy od "podrzednego dziennikarzyny" to akurat to co na początek potrzebujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: zanim ochrzcicie mnie płasloziemcem 08.07.21, 18:19 Jak podaje niemiecki Instytut Roberta Kocha u 20 milionow podwojnej zaszczepiomych Niemcow wykryto 4000 zakarzonych wrusem ,nikt z nich nie wymagal opieki szpitalnej Odpowiedz Link Zgłoś