Dodaj do ulubionych

4 zydoskich terrorystow wyeliminowanych - :)))))))

IP: *.marketscore.com, / 10.100.2.* 27.04.02, 17:36
Dzisiaj w godzinach rannych ,palestynski ruch oporu zaatakowal
baze syjonistow w Adora , na terytorium okupowanej Palestyny.

Czterech zydoskich bandytow wyeliminowanych.
Palestynscy wojownicy wycofali sie na wlasne pozycje bez zadnych strat.

CO ZA PIEKNY DZIEN !!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: patolog Re: 4 zydoskich terrorystow wyeliminowanych - :))) IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 27.04.02, 17:49
      Gos´c´ portalu: 88 napisa?(a):

> Dzisiaj w godzinach rannych ,palestynski ruch oporu zaatakowal
      > baze syjonistow w Adora , na terytorium okupowanej Palestyny.
      >
      > Czterech zydoskich bandytow wyeliminowanych.
      > Palestynscy wojownicy wycofali sie na wlasne pozycje bez zadnych strat.
      >
      > CO ZA PIEKNY DZIEN !!!!!

Zamordowanych zostalo z PREMEDYTACJA 4 cywili - to JEST masakra.
      Ty "minus 88 ( IQ) ", staraj sie chociaz ukryc, bo trafisz pod moj noz.
      • Gość: 88 Re: 4 zydoskich terrorystow wyeliminowanych - :))) IP: *.marketscore.com, / 10.100.2.* 28.04.02, 02:47
        Gość portalu: patolog napisał(a):
        > Zamordowanych zostalo z PREMEDYTACJA 4 cywili - to JEST masakra.
        > Ty "minus 88 ( IQ) ", staraj sie chociaz ukryc, bo trafisz pod moj noz.

To powiedz mi co robili zydoscy "cywile" w Palestynie ?
        Bo z tego co wiem , to na wakacjach nie byli
        • Gość: jojo Re: 4 zydoskich terrorystow wyeliminowanych - :))) IP: *.proxy.aol.com 28.04.02, 02:52
          Gość portalu: 88 napisał(a):

> Gość portalu: patolog napisał(a):
          > > Zamordowanych zostalo z PREMEDYTACJA 4 cywili - to JEST masakra.
          > > Ty "minus 88 ( IQ) ", staraj sie chociaz ukryc, bo trafisz pod moj noz.
          >
          >
          > To powiedz mi co robili zydoscy "cywile" w Palestynie ?
          > Bo z tego co wiem , to na wakacjach nie byli

Ciebie nowotworze szukali! Zeby wrzod z mozgu twego parszywego na zywca wyciac !
          Chamie zboczony !!!
        • Gość: MeF Re: 4 zydoskich terrorystow wyeliminowanych - :))) IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.02, 18:42
          Dopowiedz!!! Co oni robili w Palestynie. Bo chyba sobie nie mieszkali.
    • Gość: U Re: 4 zydoskich terrorystow wyeliminowanych - :))))))) IP: *.gis.net 28.04.02, 03:01

>
      >

To spiace 5letnie dziecko tez terrorysta?Ja nie bede spal.
    • pan_conti Re: 4 zydoskich terrorystow wyeliminowanych - :))))))) 28.04.02, 04:02

>
      >

Twoja to nawet nie jest choroba!!

• Gość: 88 Re: 4 zydoskich terrorystow wyeliminowanych - :))))))) IP: *.marketscore.com, / 10.100.2.* 28.04.02, 04:42
        pan_conti napisał(a):

>
        > Twoja to nawet nie jest choroba!!
        >

LOW SELF ESTEEM SYNDROM KICKED IN ONCE AGAIN , ...FUCKING JEW ???
        • Gość: patolog Re: 4 zydoskich terrorystow wyeliminowanych - :))) IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 28.04.02, 18:27
          Gos´c´ portalu: 88 napisa?(a):

> pan_conti napisa?(a):
          >
          > >
          > > Twoja to nawet nie jest choroba!!
          > >
          >
          > LOW SELF ESTEEM SYNDROM KICKED IN ONCE AGAIN , ...FUCKING
          JEW ???

No nareszcie rozumiem " minus 88 (IQ). Ty nie tylko nie masz mozgu, ale
          rowniez zazdroscisz Zydom " Fucking" . Ty tego nie mozesz robic , bowiem
          jestes wykastrowanym eunuchem. Nowe zjawisko patologiczne - podwojny
          eunuch - umyslowy i skesualny . Wspaniala rzecz dla badan patologicznych.
          Widzisz w koncu sie do czegos przydasz. Dziekuje
        • pan_conti Re: 4 zydoskich terrorystow wyeliminowanych - :))))))) 28.04.02, 20:24
          Ty debilu z nikiem fałszywym, (twoje iq jest znacznie mniejsze niż 88), nawet nie
          zdajesz sobie sprawy że zachowanie tobie podobnych tylko Zydą pomaga. Wątpię że
          to zrozumiesz, zresztą jestem tego pewny. hihii
    • bogumilka _____Palestyńscy mordercy dzieci 28.04.02, 12:32
      Wśród ofiar byla 5 letnia dziewczynka i 4 letni chłopczyk.

Z zimną krwią bojownicy palestyńscy mordują dzieci. To nie są przypadkowe
      ofiary strzelaniny ani działań wojennych, ale morderstwa z zimną krwią.

--------------------------------------------------------------------------------

JERUSALEM (CNN)
    • Gość: JUDE Re: 4 zydoskich terrorystow wyeliminowanych - :))))))) IP: *.chello.pl 28.04.02, 13:06
      Przyznam się, że już nic nie wiem. Proszę wyjaśnić czy wśród tej czwórki była
      dwójka dzieci (cztero i pięcioletnie) tak jak ktoś z was napisał. Stąd to już
      nie jest eleminacja terrorystów żydowskich.
      W przeciwnym przypadka eleminacja 4 żydów czy grzechotników, na dobrą sprawę to
      to samo.
      • werw Re: 4 zydoskich terrorystow wyeliminowanych - :))))))) 28.04.02, 20:13
        Czy ty jesteś pierdolnięty czy starasz się o rentę tak jak 22? W Polsce, jeśli
        masz poniżej 55 IQ dostajesz rentę z ZUS 550 zł miesięcznie i masz na internet,
        tak jak 22. Jak nie znasz angielskiego to nic dziwnego że nie zrozumiałeś że to
        arabowie mordują dzieci, nie od dzisiaj i nie od wczoraj zresztą
        • Gość: MEF Re: 4 zydoskich terrorystow wyeliminowanych - :))))))) IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.02, 20:21
          O początku II Intifady zginęło ( poniżej 15 lat ) 18 zydziątek(liczonych rasowo
          i narodowo) i 161 terorysćiątek - dane za ONZ z 21 kwietnia.
        • Gość: JUDE Re: 4 zydoskich terrorystow wyeliminowanych - :))))))) IP: *.chello.pl 29.04.02, 10:17
          Kolego, nie wiem po co to lekcja rachunków z pierwszej klasy szkoły
          podstawowej. 22, 55, 550 - nie bardzo rozumiem co to wszystko oznacza.
          Nie chce mi się również czytać przytaczane przez was wątki poprzednika, jest to
          normalne zaśmiecanie tak jak zaśmiecanie ulic przez debili.
          Co do IQ - nie wiem jaki mam, angielski (nie tylko) poznałem dość dawno, ale
          pewno zmam go lepiej niż ty debilu. Troche podróżuje i nie mam kłopotów z
          porozumiewaniem. Moja wypowiedź to prośba aby pisać krótko, konkretnie i nie
          przytaczać wielokrotnie dziennikarskich relacji, ktore połączone z waszymi
          wypowiedziami dają obraz, że zabity został 4 letni chłopiec żydowski, 5 letnia
          dziewczynka żydowska, 45 letnia żydówka (a łącznie ma byc 4 osoby). Takiej
          propagandy nie powstydziłby się nawet mistrz G. Pozostaje oczywiście drobny
          szczegół - dlaczego ci ludzie tam mieszkali, ale to naprawde drobiazg.
          • werw Re: 4 zydoskich terrorystow wyeliminowanych - :))))))) 29.04.02, 11:34
            Szkoda tylko że nie zauważyłeś że jest nas dwóch - odpowiadasz w jednym poście
            dwóm osobom i ty oczekujesz że ktoś cię zrozumie? To kiepsko świadczy o twojej
            zdolności do porozumiewania się jak i o chaotycznym stanie twojego umysłu; zaś
            twoja prośba o krótkie teksty to jaskrawy dowód na płyciznę tegoż - niestety
            rozwiązania i przyczyny zjawisk nie zawsze da się zawrzeć w dwóch zdaniach,
            choć zdaję sobie sprawę że taki stan rzeczy utrudnia ci zrozumienie
            rzeczywistości. A znajomość języka polega także na rozumieniu tekstu pisanego.
            Nie pozdrawiam.
            • Gość: JUDE Re: 4 zydoskich terrorystow wyeliminowanych - :))))))) IP: *.chello.pl 30.04.02, 10:08
              1. Dziękuje za nareszcie kulturalną odpowiedź.
              2. Masz rację, że w wielu przypadkach wyjaśnienie problemu (sprawy) w dwóch
              zdaniach jest niemożliwe. Ale nie oto przecież chodzi - denerwuje mnie to
              wielokrotne cytowanie wypowiedzi poprzedników, na koniec dodawanie
              jednego "mądrego" zdania (bądź pojedynczych wyrazów), tworzy to chaos i widzę,
              że jest to najczęściej celowe (przodują to tacy "mędrcy jak: wojo, jojo).
              Przyznam się, że nie mam (także w weekend)dużo czasu na studiowanie waszych
              wypowiedzi (najczęciej z cytatem poprzednika).
              3. Problemu żydowsko - palestyńskiego teraz nie do konca już rozumiem. Nie
              mieszkam tam. Wiem tylko, że barwy biało - czarne rzadko wystepują obok siebie.
              Dominuje szarość. W/g mnie powinno się skutecznie (tzn z możliwością karania
              nieprzestrzegających narzuconych ustaleń) rozdzielić obie strony. Dalej budowa
              państwa dla palestynczyków, wraz z budową armii. Wiem, że w przyszłości mogliby
              czołgi, helikoptery wysyłać przeciwko wam, ale nie musieliby wysyłać dzieci
              opasanych w ładunki wybuchowe. Napisałem "mogliby" ponieważ jestem przekonany,
              że 20-30 lat życia w prawdziwym (wymuszonym) pokoju sprzyjałoby reflekcji,
              budowaniu dobrobytu (może względnego) i to jest jedyna droga do pokoju.
              Faktycznie jak widać nie mozna wszystkiego wyrażic w dwóch zdaniach.
              Pozdrowienia
              Wina jest po obu stronach
              • werw Re: 4 zydoskich terrorystow wyeliminowanych - :))))))) 30.04.02, 11:13
                1. Umówmy się co do jednego: nikt nie musi używać dzieci jako żywych bomb. Tak
                robią degeneraci.
                2. Popełniasz podstawowy błąd, za który jednak nie można Cię winić: człowiek
                wychowanemu w zachodniej kulturze nie mający motywacji by zgłębiać tamtejsze
                realia ma poważne trudności ze zrozumieniem faktu oczywistego na Bliskim
                Wschodzie: tam logika jest pustym słowem, a podstawowym dążeniem większości
                organizacji arabskich walczących z Izraelem jest jego zniszczenie. Utworzenie
                państwa palestyńskiego nie jest podstawowym problemem - to mogli mieć już
                kilkakrotnie, ale wybrali terror. Dlaczego?
                3. Jestem takim samym Polakiem jak ty, dostrzegam jednakże, że portrety ben
                Ladena są tam codziennością, a oprócz "Małego szatana" jest jeszcze na
                celowniku i ten większy (co znaczy że i ty także - terror nie wybiera a im
                chodzi o zabicie jak największej liczby niewinnych ludzi), o czym mogliśmy sie
                już przekonać od pamiętnego września kilkatronie
    • Gość: Fredzio Re: 4 zydoskich terrorystow wyeliminowanych - :))))))) IP: *.tnt3.s2.uunet.de 28.04.02, 22:18

Wstyc sie Polaczku
      5 Dziewczynka jest Terrorystka
      45 Letnie Kobieta w Sypialni jest etz Terrorystka.
      Duch Polaczkow Szmalcownikow z II WS nie zginol w Polsce ! Hura
      Powiedzalem ci Polaczku jest zaproszony do Tulkarem i ci pokarze respektowac nas

>
      >

Wstyc sie Polaczku
      5 Dziewczynka jest Terrorystka
      45 Letnie Kobieta w Sypialni jest etz Terrorystka.
      Duch Polaczkow Szmalcownikow z II WS nie zginol w Polsce ! Hura
      Powiedzalem ci Polaczku jest zaproszony do Tulkarem i ci pokarze respektowac nas

• Gość: 88 Re: 4 zydoskich terrorystow wyeliminowanych - :))))))) IP: *.marketscore.com, / 10.100.2.* 28.04.02, 22:44
        Gość portalu: Fredzio napisał(a):
        > Wstyc sie Polaczku
        > 5 Dziewczynka jest Terrorystka
        > 45 Letnie Kobieta w Sypialni jest etz Terrorystka.
        > Duch Polaczkow Szmalcownikow z II WS nie zginol w Polsce ! Hura
        > Powiedzalem ci Polaczku jest zaproszony do Tulkarem i ci pokarze respektowac na
        > s
        >

to co robili ci "nieterrorysci" jak ich nazywasz , na terenach ktore
        naleza do Palestyny ??????????????

podaj mi JEDEN dokument w ktorym pisze , ze Adera nalezy do izraela !!!!!

kazdy osadnik jest terrorysta, bez wzgledu na plec i wiek - i wszyscy powinni
        zostac jak najszybciej wyelimnowani
        >
        > >
        > > Czterech zydoskich bandytow wyeliminowanych.
        > > Palestynscy wojownicy wycofali sie na wlasne pozycje bez zadnych strat.
        > >
        > > CO ZA PIEKNY DZIEN !!!!!
        >
        > Wstyc sie Polaczku
        > 5 Dziewczynka jest Terrorystka
        > 45 Letnie Kobieta w Sypialni jest etz Terrorystka.
        > Duch Polaczkow Szmalcownikow z II WS nie zginol w Polsce ! Hura
        > Powiedzalem ci Polaczku jest zaproszony do Tulkarem i ci pokarze respektowac na
        > s
        >
        >
        >
        >

• Gość: Fredzio Re: 4 zydoskich terrorystow wyeliminowanych - :))))))) IP: *.daimler-benz.com 29.04.02, 11:11

> Gość portalu: Fredzio napisał(a):
          > > Wstyc sie Polaczku
          > > 5 Dziewczynka jest Terrorystka
          > > 45 Letnie Kobieta w Sypialni jest etz Terrorystka.
          > > Duch Polaczkow Szmalcownikow z II WS nie zginol w Polsce ! Hura
          > > Powiedzalem ci Polaczku jest zaproszony do Tulkarem i ci pokarze respektow
          > ac na
          > > s
          > >
          >
          > to co robili ci "nieterrorysci" jak ich nazywasz , na terenach ktore
          > naleza do Palestyny ??????????????
          >
          > podaj mi JEDEN dokument w ktorym pisze , ze Adera nalezy do izraela !!!!!
          >
          > kazdy osadnik jest terrorysta, bez wzgledu na plec i wiek - i wszyscy powinni
          > zostac jak najszybciej wyelimnowani
          > >
          > > >
          > > > Czterech zydoskich bandytow wyeliminowanych.
          > > > Palestynscy wojownicy wycofali sie na wlasne pozycje bez zadnych stra
          > t.
          > > >
          > > > CO ZA PIEKNY DZIEN !!!!!
          > >
          > > Wstyc sie Polaczku
          > > 5 Dziewczynka jest Terrorystka
          > > 45 Letnie Kobieta w Sypialni jest etz Terrorystka.
          > > Duch Polaczkow Szmalcownikow z II WS nie zginol w Polsce ! Hura
          > > Powiedzalem ci Polaczku jest zaproszony do Tulkarem i ci pokarze respektow
          > ac na
          > > s
          > >
          > >
          > >
          > >
          >
          Jestes aresztowany podaj sie w czerwcu !
          Polaczek arabczek tchorz !

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka