bmc3i 26.05.22, 22:50 Zmarł Andy Fletcher. Nie będą wstawiał to żadnego klipa z youtuba, bo po tej wiadomości nie chcę na razie słuchać żadnej muzyki. Musiałbym długo się zastanawiać, co chciałbym teraz usłyszeć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
felusiak1 Re: Ciesz się ciszą 26.05.22, 23:56 Nie wstawiaj. To nie na mój gust. Może to jest muzyka dla palacych marychę? Odpowiedz Link Zgłoś
vermieter Re: Ciesz się ciszą 27.05.22, 00:06 felusiak1 napisał: > Nie wstawiaj. To nie na mój gust. Może to jest muzyka dla palacych marychę? > trochę pokory, prostacki trollu Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Ciesz się ciszą 27.05.22, 01:26 To ja też takim prostackim trollem jestem. Wolę The Groop, Robertę Flack, Corydon Singers czy Singers Unlimited. Grażynę Auguścik i Beth Hart, i wiele wiele innych. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Ciesz się ciszą 27.05.22, 01:56 buldog2 napisał: > To ja też takim prostackim trollem jestem. Wolę The Groop, Robertę Flack, Coryd > on Singers czy Singers Unlimited. Grażynę Auguścik i Beth Hart, i wiele wiele i > nnych. > A na nie jestem aż takim trolem, bo zamiast tego wyżej wolę Siouxsie and the Banshees, Nirvanę, i wiele innych. :) Odpowiedz Link Zgłoś
stavros2002 Re: Ciesz się ciszą 27.05.22, 22:15 Gusta są różne. Muzyka jest różna. Ale pogarda z powodu, że ktoś słucha czegoś innego, pokazuje słomę wystającą z butów. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Ciesz się ciszą 28.05.22, 00:43 stavros2002 napisał: > Gusta są różne. Muzyka jest różna. Ale pogarda z powodu, że ktoś słucha czegoś > innego, pokazuje słomę wystającą z butów. Ale zawsze można powiedzieć "słucham Singers Unlimited"... I czytam Chopina, Sienkiewicza gram. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Ciesz się ciszą 27.05.22, 01:45 Zdecydowanie nikt nie palił trawy w 1984 roku na Pasadena, największym wydarzeniu muzycznym roku na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
amg10 Re: Ciesz się ciszą 27.05.22, 00:11 Kompletnie mi nieznany. Przed chwila przesluchalem cala sekwencje z: www.youtube.com/watch?v=H9TZytu2fkk i ..... ciagle nic. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Ciesz się ciszą 27.05.22, 01:42 amg10 napisał(a): > Kompletnie mi nieznany. > > Przed chwila przesluchalem cala sekwencje z: > > www.youtube.com/watch?v=H9TZytu2fkk > i ..... ciagle nic. Nie każdy lubi Depeche Mode. Niektórzy lubią Chopina, a nie lubią Mozarta, jedni lubią AC/DC a nie lubią Metaliki, jedno lubią Queen, a nie lubią The Doors. Jedni lubią Jazz i Blues, inni poezję śpiewaną. A jeszcze inni słuchają wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Ciesz się ciszą 27.05.22, 21:49 Aż tak się przejąłeś? To nie on pisał piosenki, to nie on śpiewał. On tylko kasował czeki. Odpowiedz Link Zgłoś