Dodaj do ulubionych

Ciesz się ciszą

26.05.22, 22:50
Zmarł Andy Fletcher. Nie będą wstawiał to żadnego klipa z youtuba, bo po tej wiadomości nie chcę na razie słuchać żadnej muzyki. Musiałbym długo się zastanawiać, co chciałbym teraz usłyszeć.
Obserwuj wątek
    • felusiak1 Re: Ciesz się ciszą 26.05.22, 23:56
      Nie wstawiaj. To nie na mój gust. Może to jest muzyka dla palacych marychę?
      • vermieter Re: Ciesz się ciszą 27.05.22, 00:06
        felusiak1 napisał:

> Nie wstawiaj. To nie na mój gust. Może to jest muzyka dla palacych marychę?
        >

trochę pokory, prostacki trollu
        • buldog2 Re: Ciesz się ciszą 27.05.22, 01:26
          To ja też takim prostackim trollem jestem. Wolę The Groop, Robertę Flack, Corydon Singers czy Singers Unlimited. Grażynę Auguścik i Beth Hart, i wiele wiele innych.
          • bmc3i Re: Ciesz się ciszą 27.05.22, 01:56
            buldog2 napisał:

> To ja też takim prostackim trollem jestem. Wolę The Groop, Robertę Flack, Coryd
            > on Singers czy Singers Unlimited. Grażynę Auguścik i Beth Hart, i wiele wiele i
            > nnych.
            >

A na nie jestem aż takim trolem, bo zamiast tego wyżej wolę Siouxsie and the Banshees, Nirvanę, i wiele innych. :)
            • stavros2002 Re: Ciesz się ciszą 27.05.22, 22:15
              Gusta są różne. Muzyka jest różna. Ale pogarda z powodu, że ktoś słucha czegoś innego, pokazuje słomę wystającą z butów.
              • bmc3i Re: Ciesz się ciszą 28.05.22, 00:43
                stavros2002 napisał:

> Gusta są różne. Muzyka jest różna. Ale pogarda z powodu, że ktoś słucha czegoś
                > innego, pokazuje słomę wystającą z butów.

Ale zawsze można powiedzieć "słucham Singers Unlimited"... I czytam Chopina, Sienkiewicza gram.
      • bmc3i Re: Ciesz się ciszą 27.05.22, 01:45
        Zdecydowanie nikt nie palił trawy w 1984 roku na Pasadena, największym wydarzeniu muzycznym roku na świecie.
    • amg10 Re: Ciesz się ciszą 27.05.22, 00:11
      Kompletnie mi nieznany.

Przed chwila przesluchalem cala sekwencje z:

www.youtube.com/watch?v=H9TZytu2fkk
      i ..... ciagle nic.
      • bmc3i Re: Ciesz się ciszą 27.05.22, 01:42
        amg10 napisał(a):

> Kompletnie mi nieznany.
        >
        > Przed chwila przesluchalem cala sekwencje z:
        >
        > www.youtube.com/watch?v=H9TZytu2fkk
        > i ..... ciagle nic.

Nie każdy lubi Depeche Mode. Niektórzy lubią Chopina, a nie lubią Mozarta, jedni lubią AC/DC a nie lubią Metaliki, jedno lubią Queen, a nie lubią The Doors. Jedni lubią Jazz i Blues, inni poezję śpiewaną. A jeszcze inni słuchają wszystkiego.
    • engine8 Re: Ciesz się ciszą 27.05.22, 02:17
      A co mu sie stalo?
    • boomerang Re: Ciesz się ciszą 27.05.22, 21:24
      Ucieczka od słów to choroba.
    • boomerang Re: Ciesz się ciszą 27.05.22, 21:49
      Aż tak się przejąłeś? To nie on pisał piosenki, to nie on śpiewał. On tylko kasował czeki.
    • stavros2002 Re: Ciesz się ciszą 27.05.22, 22:17
      A co zadupie kogoś obchodzi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka