tapatik 16.02.23, 22:36 streamable.com/xugnzb Hmmm... Niedawno napisałem na tym forum, że w Rosji widać pierwsze oznaki normalności społeczeństwa, ale po obejrzeniu tego filmu zwątpiłem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-k viemy, schwammtuch, 17.02.23, 13:48 szwampuch58 napisał: > Kogo obchodza twoje watpliwosci? viemy, schwammtuch, ze ty nie miewasz nigdy zadnych. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Rozbieraj się 17.02.23, 18:40 Staram się wyjść ze swojej bańki informacyjnej i mam wątpliwości, czy mam rację. Rozumiem, że ty nie masz żadnych wątpliwości, ale to nie jest równoznaczne, że masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k dej spokoj tej zenadzie. 17.02.23, 19:59 tapatik napisał: > Rozumiem, że ty nie masz żadnych wątpliwości, dej spokoj tej zenadzie. ten belkot nie ma nigdy zadnych watpliwosci. (chodzi o schwammtucha - coby bylo jasne) Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: pierwsze oznaki normalności w Rosji 17.02.23, 14:31 Niby co i gdzie?... Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Rozbieraj się 18.02.23, 14:09 Takimi bezetami karmia cie polskie media...Nie dziwota ze mozg ci zlasowalo,hehehe Władimir Putin pląsa stopami podczas spotkania z Łukaszenką. "Czy to kod Morse'a?" Odpowiedz Link Zgłoś