Dodaj do ulubionych

MIRMILL !!!!!!!

IP: *.broadband.actcom.net.il 17.11.04, 22:30
sluchaj, strasznie cie prepraszam. oddalam ci za rozlupanca, dobrze ze
markuss zwrocil uwage. musze byc juz bardzo zmeczona (od 6 rano jestem na
nogach) i szlag mnie trafil, jak znow zobaczylam to uogolnienie na wszystkich
zydow i dokopalam tobie zamiast rozlupancu.
naprawde przepraszam.
Obserwuj wątek
    • mirmilek Re: MIRMILL !!!!!!! 18.11.04, 11:56
      dana, ta sytuacja ma bardzo proste rozwiazanie. jesli nie uzywasz wulgaryzmow,
      to potem w przypadku pomylki nie musisz sie tlumaczyc.
      • Gość: dana33 Re: MIRMILL !!!!!!! IP: *.bb.netvision.net.il 18.11.04, 12:05
        hm. napisz to samo do rozlupanca. i do nierzyda. i do .....
        znasz wszystkich.
        • Gość: dana33 Re: MIRMILL !!!!!!! IP: *.bb.netvision.net.il 18.11.04, 12:06
          sie za szybko kliknelo. ja sie nie tlumaczylam. ja ciebie przeprosilam :)
          • mirmilek Re: MIRMILL !!!!!!! 18.11.04, 12:10
            dziekuje.
        • mirmilek Re: MIRMILL !!!!!!! 18.11.04, 12:10
          pisalem nie raz. chamskich odzywek nie lubie bez wzgledu na to, kto jest ich
          autorem.

nie uznaje rowniez zasady "ty mnie zbluzgasz, wiec mnie wolno zbluzgac ciebie".
          • Gość: dana33 Re: MIRMILL !!!!!!! IP: *.bb.netvision.net.il 18.11.04, 12:14
            zasada bardzo ladna. ale czasem nie mozna wytrzymac i sie ja lamie :)
            • mirmilek Re: MIRMILL !!!!!!! 18.11.04, 14:29
              Gość portalu: dana33 napisał(a):

> zasada bardzo ladna. ale czasem nie mozna wytrzymac i sie ja lamie :)

no to szkoda. mnie sie wydaje, ze sa zasady, ktorych sie nie lamie bez wzgledu
              na sytuacje.
              • Gość: dana33 Re: MIRMILL !!!!!!! IP: *.bb.netvision.net.il 18.11.04, 15:07
                mirmil, ja na tym watku nie chce sie z toba klocic, ok? to byl watek do
                przeprosin i naprawde sie kajam.
                • mirmilek Re: MIRMILL !!!!!!! 18.11.04, 17:45
                  a czy my sie klocimy? dana, gdybys sobie odpuscila uzywanie brzydkich slow (rada
                  ta sie tyczy wszystkich, nie tylko ciebie), bez wzgledu na to, czy jestes
                  prowokowana czy nie, to ogolniej by bylo na forum przyjemniej.
    • Gość: wszytko jedno kto wypchaj sie ze swoimi przeprosinami IP: 160.79.164.* 18.11.04, 15:15
      masz do czynienia z lajdakiem.
      gorszym od sp;lita
      split ci jasno mozi ze zydow nie lubi
      lajdactwo scierwy mirmila polega na tym ze swiadomie zaprzecza roznice pomiedzy
      wyjatkowym zabojstwem arabskiej dziewczynki, po ktorym odpowiedzialny za to
      oficer idzie pod sad, a morderstwem kobiety w osmym miesiacu ciazy razem z jej
      czterema corkami, po ktorym caly swiat arabski chwali mordercow jako bohaterow.
      masz tu do czynienia z lajdakiem najgorszego gatunku.
      jemu w morde trzeba dac a nie przepraszac!
      Lajdak ktory zaprzecza sprawiedliwosc samoobrony i nazywa to morderstwem.
      Lajdak ktory uwaza Cie za okupanta bo mieszkasz w Jerozolimie a nie jestes
      Arabka. Oto twoj mirmilek
      • abstrakt2003 PRAWDA! PRAWDA! PRWADA! 18.11.04, 17:47
        "wszysko jedno kto" ma rację! mirmil to najgorszy manipulator i kłamca na tym forum!
        Dana! Mirmil jest fundamentalistą - on nie zna pojęcia tolerancji!
        • Gość: wszystko jedno kto Re: PRAWDA! PRAWDA! PRWADA! IP: 160.79.164.* 18.11.04, 18:17
          prawie ze spadlem z krzesla
          • abstrakt2003 Re: PRAWDA! PRAWDA! PRWADA! 18.11.04, 18:32
            To nie wiesz że na forum najbardziej popularne są sojusze taktyczne :)
            PS
            Ja niechęci do mirmilka nigdy nie ukrywałem.
            • kropekuk Fakt, split to uczciwy rasista. Juz mu to nawet 19.11.04, 02:06
              mowilem...A mirmil to nie-wiadomo-co: bez kregoslupa, pchane tu i nazad przez
              spiny, ktore mu ktos w pusta glowe wtlacza. Slaby czlowiek i tych sie nalezy
              bac.
    • mirmilek agresja = bezsilnosc, moi drodzy "dyskutanci". 18.11.04, 17:57
      dana, akurat tym razem nie mowie o tobie.
    • Gość: totyle Re: MIRMILL !!!!!!! IP: *.176.168.42.Dial1.Phoenix1.Level3.net 18.11.04, 19:18
      To nie pierwsz raz kiedy dana wali na oslep.To przywara syjonazioli.Widocznie.
      Co z tymi oficerami co zakatowali 13 letnia dziewczynke?.Jaka sprawiedliwosc
      ich spotkala?Zydowska?.
      • Gość: dana33 Re: MIRMILL !!!!!!! IP: *.broadband.actcom.net.il 18.11.04, 21:21
        rozumiem oburzenie wszystkich. i nie zapomnialam nawet na chwilke, kim jest
        nasz mirmilek. kiedy uwazam, ze mu sie nalezy, to jak wszystkim i rowniez
        mirmilkowi wiadomo, ze natychmiast to robie. ale tutaj to ja zamiast dolozyc
        rozlupancowi, wjechalam na mirmilka, ktory W TYM WYPADKU nawet nie otworzyl
        ust. wiec nalezaly mu sie przeprosiny. nie przepraszalam go za to co bylo,
        tylko za ten moj jeden blad. w tym momencie, jak zaistniala mozliwosc, ze znow
        dojdzie do klotni, to przerwalam. bede bardzo uwazac, zeby nie musiec
        przepraszac mirmilka jeszcze raz :)
      • mirmilek Re: MIRMILL !!!!!!! 18.11.04, 21:44
        > To nie pierwsz raz kiedy dana wali na oslep.

He, ale pierwszy raz kiedy przeprasza, co wypada choc troche docenic ;)

pozdrawiam, m.
        • Gość: totyle Re: MIRMILL !!!!!!! IP: *.176.6.152.Dial1.Phoenix1.Level3.net 18.11.04, 23:31
          Nu ona powoli dojrzewa do punktu kiedy powie ze syjonizm to zbrodnicza mafia.
          • mirmilek Re: MIRMILL !!!!!!! 19.11.04, 11:39
            Gość portalu: totyle napisał(a):

> Nu ona powoli dojrzewa do punktu kiedy powie ze syjonizm to zbrodnicza mafia.

przestan, przestan, bo jeszcze wszystko odwola i po krotkiej odwilzy znow bedzie
            sroga zima ;)
            • Gość: dana33 Re: MIRMILL !!!!!!! IP: *.jazo.org.il 19.11.04, 11:44
              przeprosin za moja pomylke mirmil nie odwolam. za nic innego nie przepraszalam,
              i w momencie jak zauwaze znow kretactwo i manipulacje z twojej strony, to dam
              ci znac.
              • mirmilek mowilem - dany nie prowokowac! 19.11.04, 19:44
                i znow wychodzi z niej agresja...
                • Gość: dana33 Re: mowilem - dany nie prowokowac! IP: *.broadband.actcom.net.il 19.11.04, 20:15
                  alez skad, mirmilku, tylko zwracam uwage. tymczasem na innych prowokacyjnych
                  watkach, gdzie dokladaja zydom nie widzialam cie..... widac jestes dzisiaj
                  lagodnie usposobiony.... bo przeciez nie nawrociles sie, nie?
                  • mirmilek Re: mowilem - dany nie prowokowac! 19.11.04, 20:44
                    >bo przeciez nie nawrociles sie, nie?

a co? buszyzm-szaronizm awansowal na religie?
                    • Gość: dana33 Re: mowilem - dany nie prowokowac! IP: *.broadband.actcom.net.il 19.11.04, 20:46
                      nu, nu, mirmilku, ty nie tylko anty buszyzm i anty szaronizm, ty anty semita i
                      o tym nawroceniu mowilam... nie zaczynaj manipulowac :)
                      • mirmilek Re: mowilem - dany nie prowokowac! 19.11.04, 20:50

> nu, nu, mirmilku, ty nie tylko anty buszyzm i anty szaronizm, ty anty semita i
                        > o tym nawroceniu mowilam... nie zaczynaj manipulowac :)

widzisz dana, smutne i w sumie niepordadne jest tlumaczenie sobie krytyki
                        zbrodni izraela antysemityzmem. w gruncie rzeczy tez wygodne. ale pamietaj, ze
                        slowa sie zuzywaja. "antysemityzm" to juz za ograna spiewka.
    • bam_buko MIRMILL !!! uwazaj!! jak dana przeprasza to 18.11.04, 23:58
      znaczy ze cos knuje..... albo ma wysoka goraczke i nie wie co pisze.
      • Gość: dana33 Re: MIRMILL !!! uwazaj!! jak dana przeprasza to IP: *.broadband.actcom.net.il 19.11.04, 00:02
        uspokojta sie, chlopaki. syjonizm nigdy nie byl mafia, nic nie knuje, nie mam
        goraczki i wiem co pisze.

• bam_buko Re: MIRMILL !!! uwazaj!! jak dana przeprasza to 19.11.04, 00:10

> uspokojta sie, chlopaki. syjonizm nigdy nie byl mafia, nic nie knuje, nie mam
          > goraczki i wiem co pisze.
          >
          czy te oczy moga klamac(przeprosiny)..... to mozna podobno rozpoznac kiedy
          niebieski kolor oczu zmienia sie w zielony.
          W twoim przypadku ta metoda dana odpada wiec tylko ostrzezenie "uwazaj"
          • Gość: dana33 Re: MIRMILL !!! uwazaj!! jak dana przeprasza to IP: *.jazo.org.il 19.11.04, 08:35
            uj uj, a na co to ja mam uwazac bambuko?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka