Dodaj do ulubionych

Czy GW pisała że Szamil Basajew też zdechł?

IP: 193.126.172.* 05.05.02, 00:49
I to jeszcze we wtorek. Wcześniej to ta szmata pisała jak tylko jakiemuś
rosyjskiemu żołnierzowi kask draśnięto. Jeśli szmata jednak pisała, a ja nie
zauważyłem, to przepraszam szmatę.
Obserwuj wątek
    • viri-palestyna Re: Czy GW pisała że Szamil Basajew też zdechł? 05.05.02, 00:51
      Gość portalu: Mietek napisał(a):

> I to jeszcze we wtorek. Wcześniej to ta szmata pisała jak tylko jakiemuś
      > rosyjskiemu żołnierzowi kask draśnięto. Jeśli szmata jednak pisała, a ja nie
      > zauważyłem, to przepraszam szmatę.
      Mietek nikt cie nie zmusza zebys siebie przepraszal.

• Gość: Mietek Re: Czy GW pisała że Szamil Basajew też zdechł? IP: 193.126.172.* 05.05.02, 01:00
        Pewnie dla głupka jak ty ta szmata to twoje jedyne okienko na świat. Przepraszam
        za urażone uczucia.
    • cornio Re: Czy GW pisała że Szamil Basajew też zdechł? 05.05.02, 00:54
      Gość portalu: Mietek napisał(a):

> I to jeszcze we wtorek. Wcześniej to ta szmata pisała jak tylko jakiemuś
      > rosyjskiemu żołnierzowi kask draśnięto. Jeśli szmata jednak pisała, a ja nie
      > zauważyłem, to przepraszam szmatę.

Teraz Mieciu obroncy czeczni cie ukrzyzuja-za to slowo "zdechl" Bojownicy arabscy
      gina w chwale,lub umieraja za sprawe.zdychaja tylko zydzi i amerykanscy terrorysci
      • Gość: proCzecz do Mietka IP: 195.114.189.* 05.05.02, 01:03
        cornio napisał(a):

> Gość portalu: Mietek napisał(a):
        >
        > > I to jeszcze we wtorek. Wcześniej to ta szmata pisała jak tylko jakiemuś
        > > rosyjskiemu żołnierzowi kask draśnięto. Jeśli szmata jednak pisała, a ja n
        > ie
        > > zauważyłem, to przepraszam szmatę.
        >
        >
        > Teraz Mieciu obroncy czeczni cie ukrzyzuja-za to slowo "zdechl" Bojownicy arabs
        > cy
        > gina w chwale,lub umieraja za sprawe.zdychaja tylko zydzi i amerykanscy terrory
        > sci

Sądze Mieciu,że jednak lepiej zamiast zdechł napisać umarł.
        Bądz że człowiekiem Mietek.
        Czy Basajew umarł nie wiem.Zresztą bohater romantyczny Mieciu nie umiera.
      • Gość: Mietek Re: Czy GW pisała że Szamil Basajew też zdechł? IP: 193.126.172.* 05.05.02, 01:04
        cornio napisał(a):

> Gość portalu: Mietek napisał(a):
        >
        > > I to jeszcze we wtorek. Wcześniej to ta szmata pisała jak tylko jakiemuś
        > > rosyjskiemu żołnierzowi kask draśnięto. Jeśli szmata jednak pisała, a ja n
        > ie
        > > zauważyłem, to przepraszam szmatę.
        >
        >
        > Teraz Mieciu obroncy czeczni cie ukrzyzuja-za to slowo "zdechl" Bojownicy arabs
        > cy
        > gina w chwale,lub umieraja za sprawe.zdychaja tylko zydzi i amerykanscy terrory
        > sci
        Dla obrońców czeczni to ja mam kawał. Troche naiwny, ale bardzo śmieszny:
        - Jaka jest różnica między Groznym a Hiroszimą?
        - Żadna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka