superspec 19.11.04, 14:40 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=17795718&a=17803762 Najpierw musimy ustalic cene usługi. Jako wolontariusz już pracowałem i drugi raz się nie dam zroibic w balona. 5 zł za skarpetke. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cep Wchodzisz IP: *.aster.pl 19.11.04, 14:44 Daję 25 gr od pary. Mam trochę sąsiadów, zbierze się z 50 par. Wchodzisz? Aha, jeden sąsiad jest Murzynem. Uprzedzam lojalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 A czy to znaczy 19.11.04, 14:46 ze ma inne skarpetki ;)? Czy damskie ponczochy tez wchodza w gre? Czy tez pan superspec jest tylko fetyszysta w zakresie meskich elementow garderoby? Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Tak jest 19.11.04, 15:28 jestem fetyszystożydoarabofaszystopedałohamem. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Ale cep twierdzi 19.11.04, 15:31 ze tacy jak ty maja jakis cel. Masz czy robisz za Hannibala? Szukasz myszek do zabawy? Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 a z panem Kaczynskim mnie nie myl 19.11.04, 15:37 ja wiem ze prawica to nie tylko on. Czekam na swoj dzien- rozumisz. ;) Juz mowilam ´organa´ nie interesuja mnie. Tylko uczciwosc wobec prawa i to czy nieletnich nie molestujesz ;). Agresje to calkiem masz meska, za to kombinacyjki - troche babskie. W zestawie - nieprzyjemna sprawa. Poprosze o inna mieszanke. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec To do Mnie 19.11.04, 16:20 > Agresje to calkiem masz meska, za to kombinacyjk > i > - troche babskie. W zestawie - nieprzyjemna sprawa. > Poprosze o inna mieszanke. Dlaczego to zła mieszanka? Dorzuciłbym do tego jeszcze opiekuńczośc. Wtedy lepiej czy gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Wiesz mozna mieszac tez lepsze cechy IP: *.ifn-magdeburg.de 19.11.04, 16:30 a opekunczosc- hm. Ty ja oceniasz? Bo jak nad - to moje dzieciaki mowia, ze nie za dobrze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Tak jest IP: *.broadband.actcom.net.il 19.11.04, 16:24 superspec, ty moj ideal !!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cep To jak, wchodzisz, czy nie? IP: *.aster.pl 19.11.04, 15:11 Bo mam innych kandydatów do tej roboty. Już tak się kłócą między sobą, że mogę zejść poniżej 25 gr za parę. Fredzio54, Wiktor, Lechu, Jacek71, Puls, Wojo1111 - chłopaki aż się palą do zarobku. Tylko kropekuk wybrzydza z powodu tego Murzyna, jako Aryjczykowi nie wypada mu. I tego. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Czemu jesteś tak nietolerancyjny 19.11.04, 15:24 wobec ników, które mają inne zdanie od Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cep Re: Czemu jesteś tak nietolerancyjny IP: *.aster.pl 19.11.04, 15:28 Jaka znów nietolerancja? Bierzesz tę ofertę, to bierz, a nie to good-bye Hela. U mnie w biznesie nie ma brata. A zważ, że te skarpetki mogą być prane nawet po kilka razy w tygodniu. Robota lżejsza od odgarniania śniegu. Fajna nisza. No i są jeszcze sąsiednie domy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Czemu jesteś tak nietolerancyjny IP: *.broadband.actcom.net.il 19.11.04, 16:30 cepus, jestes, jestes... jak ktos ma inne zdanie, to albo jest on kach kwach i kaczka, albo gn... albo smi.... albo oferujesz mu skarpetki, a mnie sie oberwalo od lewaczki, chociaz w tym wyczulam lekka sympatie... czy tez jestem troche za pewna siebie??? :) zaraz ide sprawdzic na inne watki, czy moge cie gdzies podenerwowac.... rozumiesz, szabes sie zaczal i ja w dobrym humorze.... :) Odpowiedz Link Zgłoś