Dodaj do ulubionych

Degeneracja

14.09.24, 09:27
Od kilku dni prasa europejska (od Francji do Polski) pisze o zboczencu Dominiku Pelicot, ktory jest obecnie przed sadem w Avignon. Zboczeniec narkotyzowal swoja zone i krecil filmy jak obcy mezczyzni (ponad 50 zidentyfikowano) ja gwalcili.

Trudno przychodzi analizowac takie postepowanie i takiego zboczenca. Prasa sie na jego temat rozpisuje i nie wiem czy to jest dobry pomysl. Obyczaje troche upadaja i seks i jego opisywanie czy fotografowanie dotyczy coraz wiecej ludzi i coraz mlodszych.

Do czego to doprowadzi? Pewnie do dalszej degeneracji obyczajow. Co zatem robic?

PF

Obserwuj wątek
    • felusiak1 Re: Degeneracja 14.09.24, 10:46
      Trzeba było napisać, ze Gizela ma prawie 90 lat. To kto ją gwalcił?
      • jorl11 Re: Degeneracja 14.09.24, 10:50
        felusiak1 napisał:

> Trzeba było napisać, ze Gizela ma prawie 90 lat. To kto ją gwalcił?

To mi poderzanie wyglad z tymi gwaltami. Stara baba to sie cieszy jak ja ktos dobrze bzyka, najczescie nie sa bzykane i musza sie same masturbowac.
        Tez pytanie czy to nie byl za obopolna zgoda burdel po prostu, ona dawala dupy a on zbieral kase od chetnych. Nie za duza bo stara jak cholera juz byla ale zawsze troche dorabiali.

Te sady o takie sprawy to dla mnie sa podejrzane w dzisiejszych czasach.
        • jorl11 Re: Degeneracja 14.09.24, 10:54
          Acha, a fakt ze trzeba byc zboczonym taka stara bzykac. Mi sie jakis czas temu trafilo 50 latke bzyknac, fakt moglaby byc moja corka ale wole takie ktore moglyby byc moimi wnuczkami. Ale 18+ naturalnie.
          Tylko raz ja na tym spotkaniu bzyknelem, taka 20..30 lat to gwarantowanie ze 3 razy bym w te pare godzin bzyknal a z taka stara to mi sie nie chcialo.
          • boomerang Re: Degeneracja 14.09.24, 11:10
            a pani prezydentowa ma 71 lat, a pan prezydent 24 lata młodszy i daje rady
            • jorl11 Re: Degeneracja 14.09.24, 11:22
              boomerang napisał:

> a pani prezydentowa ma 71 lat, a pan prezydent 24 lata młodszy i daje rady

Tego to juz kompletnie nie rozumiem. Ten to musi byc zboczony!!!
              • senioryta13 Re: Degeneracja 14.09.24, 11:31
                jorl11 napisał:

> boomerang napisał:
                >
                > > a pani prezydentowa ma 71 lat, a pan prezydent 24 lata młodszy i daje rad
                > y
                >
                > Tego to juz kompletnie nie rozumiem. Ten to musi byc zboczony!!!

Jest. Ona to taka przykrywka.
        • polski_francuz A media? 14.09.24, 12:20
          jorl11 napisał:

" Te sady o takie sprawy to dla mnie sa podejrzane w dzisiejszych czasach."

Przyznam sie, ze nie mam opinii kto jest winien i czego. Ale, jak dla mnie, media nie powinny opisywac takich wydarzen. Moze to doprowadzic do dalszych zboczen i do coraz wiekszego oddalania sie mentalnosci kobiet i mezczyzn.

I po co to? Co maja myslec dzieci, ktore maja i Ojca i Matke?

PF
      • pijatyka Re: Gizela ma prawie 90 lat 14.09.24, 15:00

Risercz ziemkiewiczowski ;->

• senioryta13 Re: Degeneracja 14.09.24, 11:35
      polski_francuz napisał:

> Prasa sie
      > na jego temat rozpisuje i nie wiem czy to jest dobry pomysl. Obyczaje troche upadaja
      > Do czego to do Pewnie do dalszej degeneracji obyczajow. Co zatem robic

a o tatuazach cicho sza, prasa milczy.
      • polski_francuz Re: Degeneracja 14.09.24, 12:15
        senioryta13 napisał:

" a o tatuazach cicho sza, prasa milczy. "

O czym piszesz? Kto ma tatuaze?

PF
        • senioryta13 Re: Degeneracja 14.09.24, 12:22
          polski_francuz napisał:

> senioryta13 napisał:
          >
          >
          > " a o tatuazach cicho sza, prasa milczy. "
          >
          > O czym piszesz? Kto ma tatuaze?

Jedz do Polski, bedziesz wiedzial o czym pisze.
          Tytul watku brzmi: degeneracja.
          Czy tatuaze zaliczysz do art XXI wieku?
          • de_oakville Re: Degeneracja 14.09.24, 12:43
            senioryta13 napisał:

> Jedz do Polski, bedziesz wiedzial o czym pisze.
            > Tytul watku brzmi: degeneracja.
            > Czy tatuaze zaliczysz do art XXI wieku?

Dawniej tatuaże mieli marynarze.
            Z garstką tatuaży bylo im do twarzy.

Dzis tatuaże na calym niemal ciele miewaja
            zarowno mezczyzni jak i kobiety.
            I nie sposob ich ukryc - sa na szyi, sa na nogach i ktoz tam wie, gdzie jeszcze.
            Zdaniem wielu, w tym moim, jest to oszpecanie wlasnego ciala. Po co?
            • szwampuch58 Re: Degeneracja 14.09.24, 13:17
              Srodowisko pilkarskie dopadla ta "choroba"szczegolnie dotkliwie tylko nieliczni pozostaja czysci w tym wielki Ronaldo
            • razdwanic Re: Degeneracja 15.09.24, 04:12
              Zamknięci w statkach na morzach, albo w więzieniach, tatuowali się z tęsknoty za kobietą. Za czym tęsknią piłkarze-milionerzy? Myślę że za rozumem. Messi nie skończył nawet podstawówki.
              • szwampuch58 Re: Degeneracja 15.09.24, 09:43
                Na"wuja" mu matura,ma tyle kasy ze moze kupic dyplom jak Lewandowski ale taki gupi nie jest
    • senioryta13 Re: Degeneracja 15.09.24, 16:31
      polski_francuz napisał:
      > Do czego to doprowadzi? Pewnie do dalszej degeneracji obyczajow. Co zatem robic?

Czy juz znalazles odpowiedz co robic?

Musze koniecznie jeszcze wspomniec o jednej bardzo waznej rzeczy ktora mnie bardzo zaskoczyla. Otoz wszyscy w Polsce przeklinaja,
      k.., p.. to na porzadku dziennym. Nie dziwi juz jak takiego jezyka uzywaja starsi, ale nagminnie jest w uzyciu przez mlodziez/nastolatki. Co drugie/trzecie slowo. Co z nich wyrosnie, ja sie pytam.
      • de_oakville Re: Degeneracja 15.09.24, 17:13
        senioryta13 napisał:

> Musze koniecznie jeszcze wspomniec o jednej bardzo waznej rzeczy ktora mnie bar
        > dzo zaskoczyla. Otoz wszyscy w Polsce przeklinaja,
        > k.., p.. to na porzadku dziennym. Nie dziwi juz jak takiego jezyka uzywaja sta
        > rsi, ale nagminnie jest w uzyciu przez mlodziez/nastolatki. Co drugie/trzecie s
        > lowo. Co z nich wyrosnie, ja sie pytam.

Mnie takie rzeczy zupelnie nie zaskakuja. Przeciez nie urodzilem sie w Chinach, tylko w Polsce. I juz jako dziecko czytalem w "Karuzeli" wierszyki w rodzaju:

"Gdy wybuchnie byle draka,
        Często słychać słowa na 'k'.
        Na ulicy, w domu, w szkole
        Często słychać 'ja pie...ę'"

Dalszej czesci tego "poematu" nie zapamietalem.

Ale w Polsce jak w Polsce. My "eksportujemy" taka kulture
        wszedzie. Szczegolnie razilo mnie to w Wiedniu, gdzie
        bedac kims anonimowym w tlumie slyszalem przeklinajacych Polakow
        w wielu miejscach. Ktos tam glosno rozmawial przez telefon komórkowy,
        wygladal na kulturalnego i co drugie slowo mowil "k".
        Na stacji metra Stephansplatz jedna dziewczyna mowila glosno po polsku do drugiej o jakiejs
        trzeciej, ktora "nawpierdalała się fasoli". Oczywiscie slyszac Turkow, Arabow lub
        Hindusow nie wiemy czy podobnie przeklinaja, bo nie znamy ich jezyka.
        Ale polski znamy i jesli mowa jest "odzwierciedleniem duszy" to nie mozna
        sie takim "zyciem duchowym" u tych ludzi zachwycac i byc dumnym, ze wydalismy na
        swiat jednego Mickiewicza czy jednego Chopina, ktorzy (tak przypuszczam) nie przeklinali.

• senioryta13 Re: Degeneracja 15.09.24, 17:46
          de_oakville napisał:
          > Ktos tam glosno rozmawial przez telefon komórkowy,
          > wygladal na kulturalnego i co drugie slowo mowil "k".
          > Na stacji metra Stephansplatz jedna dziewczyna mowila glosno po polsku do drugiej o jakiejs
          > trzeciej, ktora "nawpierdalała się fasoli".

Oczywiscie, ze doskonale znam to o czym wspominasz, u doroslych juz nie dziwi, u mlodziezy, mnie tak, czegos takiego nie doswiadczylam jeszcze nigdy. W tym roku bylo tego o wiele, wiele, za wiele. Polska z roku na rok pieknieje, ale jednoczesnie i stacza sie.
          • de_oakville Re: Degeneracja 15.09.24, 20:01
            senioryta13 napisał:

> Polska z roku na rok pieknieje, ale jedn
            > oczesnie i stacza sie.

Czyli jak jedna noga coraz bardziej sie wzmacnia to druga noga coraz bardziej kuleje (Wałęsa lubil mowic o dwoch nogach). W sumie daje to ciagle to samo cialo, ktore bylo wczesniej. W polityce rzadzili kiedys komunisci, ktorych w tamtych czasach uznawano za niezwykle "bezczelnych". I slusznie, bo byli bezczelni i czuli sie bezkarni. Dzis zwykli ludzie w Polsce (przynajmniej w Warszawie, takie odnioslem wrazenie) sa na ogol o wiele bardziej kulturalni i uprzejmi niz wtedy za komuny. Ale rownoczesnie na polskiej arenie politycznej pojawili sie skads ludzie (przywodcy PiS), ktorzy okazali sie o wiele bardziej bezczelni niz za komuny Gomułka, Gierek, nawet Jaruzelski. Tamci bali sie swoich panow z Kremla a ci pokazali swoj charakter w pelni nie bojac sie nikogo i niczego i "hulajac" na calego. Mam przeczucie, ze to wlasnie podobne "hulaki" doprowadzily w dawnych wiekach Polske do upadku myslac tylko o wlasnej prywacie.
      • polski_francuz Meskosc 15.09.24, 18:28
        senioryta13 napisał:

" Czy juz znalazles odpowiedz co robic?"

Karac

" Musze koniecznie jeszcze wspomniec o jednej bardzo waznej rzeczy ktora mnie bardzo zaskoczyla. Otoz wszyscy w Polsce przeklinaja, k.., p.. to na porzadku dziennym. Nie dziwi juz jak takiego jezyka uzywaja starsi, ale nagminnie jest w uzyciu przez mlodziez/nastolatki. Co drugie/trzecie slowo. Co z nich wyrosnie, ja sie pytam."

Polacy byli otoczeni mordercami masowymi (Niemcy i Rosja) i rozwijali "meskosc" polegajaca na tym, ze sie oddaje zycie dla Ojczyzny. Ale historia dokonala wirazu i niemieccy mordercy masowi zamienili sie w grzecznych dawaczy lekcji dobrego zachowania. I co "biednym Polakom" pozostalo by meskosc zachowac? Ano, pozostalo przeklinac.

Jak grzeczne Niemcy wytrzymaja z wiek bez mordow i jak ruscy mordercy masowi dostana w czape na Ukrainie, to trzeba bedzie pomyslec o jakis karach za nadmierne przklinanie:)

PF
        • senioryta13 Re: Meskosc 15.09.24, 18:47
          polski_francuz napisał:
          > Karac

a co robic z nielegalnym, ktory dopuszcza sie przestepstwa ?

> I co "biednym Polakom" pozostalo by meskosc zachowac? Ano
          > , pozostalo przeklinac.

Usprawiedliwiasz ich jeszcze 70 lat po wojnie?
          a co z mlodzieza? nawet 14 latki, ktore wygladaly z dobrego domu, przeklinaja jak szewce (tak sie to mowi?) wliczajac w to dziewczyny. Z ciekawosci pytalam sie o wiek.
        • de_oakville Re: Meskosc 15.09.24, 20:07
          Byc moze sie myle, ale odnosze wrazenie, ze dzis i kobiety robia sobie tatuaże na szyjach, na nogach i na rekach, zeby pokazac swoja "męskosc", czyli, ze sa niezalezne i maja tradycyjny "męsko-centryczny" porządek świata "gdzieś". Moze faceci powinni przestac przeklinać, zeby "na druga noge" sie przystosowac.
        • jorl11 Re: Meskosc 15.09.24, 23:45
          polski_francuz napisał:

> Jjak ruscy mordercy masowi do
          > stana w czape na Ukrainie,

jak mozna dac w czape takiemu sprawnemu masowemu mordercy ukrainskich zolnierzy? Ktorzy do tego maja kilkakrotnie mniejsze straty jak ukrainska armia?
          Rosjanie sa po prostu za dobrzy w te klocki. Masowego mordowania wrogich zolnierzy.
          • boomerang Re: Meskosc 16.09.24, 00:30
            > maja kilkakrotnie mniejsze straty jak ukrainska armia

Rosja nie ma żadnych strat. Kiedy ginie kacapski żołnierz to tak jakby ginęła mucha albo karaluch. Tyle ich życie jest warte.
          • polski_francuz Pobudka 16.09.24, 07:24
            jorl11 napisał:

" Rosjanie sa po prostu za dobrzy w te klocki. Masowego mordowania wrogich zolnierzy."

Caly swiat gra w inne klocki. Trzeba sie wreszcie obudzic...

PF
            • jorl11 Re: Pobudka 16.09.24, 18:27
              polski_francuz napisał:

> jorl11 napisał:
              >
              > " Rosjanie sa po prostu za dobrzy w te klocki. Masowego mordowania wrogich z
              > olnierzy."

>
              > Caly swiat gra w inne klocki. Trzeba sie wreszcie obudzic...

Jak to caly swiat? Swiat jest wielki, 8 miliardow ludzi, za Ukraina stoi 1 miliard ludzi czyli kilkanascie % ludzi. 85%+ stoi za Rosja, za tym za ona w te klocki dobrze gra. Bo mimo kompletnej pomcy zbrojeniowej, gospodarczej, wywiadowczej z Zachodu masowo sa mordowani ukrainscy zolnierze a nie rosyjscy.
              No chyba ze powiesz ze 7 miliardow ludzi na Swiecie jest podludziami i maja wartosc najwyzej 1/10 czlowieka ze "zlotego miliarda". To wtedy OK, Twoje powiedzenie ze caly Swiat gra w inne klocki bedzie jakos tam prawdziwe.
              Wiem, jako kresowiak jestes rasista wiec mysle ze takie masz rozumowanie. Ale powiedz to jasno drogi PF.
              • polski_francuz Cywilizacja i sentymenty 16.09.24, 18:40
                jorl11 napisał:

" Jak to caly swiat? Swiat jest wielki, 8 miliardow ludzi, za Ukraina stoi 1 miliard ludzi czyli kilkanascie % ludzi. 85%+ stoi za Rosja, za tym za ona w te klocki dobrze gra. Bo mimo kompletnej pomcy zbrojeniowej, gospodarczej, wywiadowczej z Zachodu masowo sa mordowani ukrainscy zolnierze a nie rosyjscy. "

Sprecyzujmy zatem, swiat walczy ekonomicznie, rozwija technologie, ...Po co? By wyzywic ludzi, by byc zamozniejszym, by cos nowego sobie kupic. Lysawy blondyn walczy o swoje imperium, o swoje tereny o wielka rosje. Jego wojna jest wojna z XIX wieku. Historia poszla do przodu, ale do niego to jeszcze nie dotarlo.

Mysle, ze to rozumiesz, tylko ze przyczepiasz sie do waloryzacki Twojej rodzinnej przeszlosci. Ja tez patrze sie na Wielkie Ksiestwo z sentymentem. Ale nie chce nikogo mordowac za ten sentyment.

PF
                • jorl11 Re: Cywilizacja i sentymenty 16.09.24, 19:14
                  polski_francuz napisał:

> Sprecyzujmy zatem, swiat walczy ekonomicznie, rozwija technologie, ...Po co? By
                  > wyzywic ludzi, by byc zamozniejszym, by cos nowego sobie kupic. Lysawy blondyn
                  > walczy o swoje imperium, o swoje tereny o wielka rosje. Jego wojna jest wojna
                  > z XIX wieku. Historia poszla do przodu, ale do niego to jeszcze nie dotarlo.

XIX? Klamiesz. po 1918r, to byl XX wiek bylo ogromne podpierdalanie ziem przez Polske. Po 2 WS Polska podpierdolila nasteone ziemie od Niemiec. To byl XIX w???
                  A Francja po 1945r chciala podpierdolic Saaarland Niemiecom. To byl XIXw?
                  Klamca jestes PF
                  • polski_francuz Odmienne poglady i waga slow 16.09.24, 21:41
                    jorl11 napisał:

" XIX? Klamiesz. po 1918r, to byl XX wiek bylo ogromne podpierdalanie ziem przez Polske. Po 2 WS Polska podpierdolila nasteone ziemie od Niemiec. To byl XIX w???"

Polska powstala dzieki Amerykanom po 1 ws. i dostala ziemie zachodnie od ruskich. Jedni chcieli troche uspokoic sasiednie i agresywne kraje a drudzy chcieli wbic klina miedzy Niemcy i Polske. Twoja wersja historii i slownictwo sa spod budki z piwem.

" A Francja po 1945r chciala podpierdolic Saaarland Niemcom. To byl XIXw?"

Mocarstwa podzieliy Niemcy by sie uspokoily wreszcie. Z sukcesem.

" Klamca jestes PF"

Bardzo rzadko klamie. Ale, Ty chcesz powiedziec, ze mysle inaczej niz Ty. Tyle, ze ktos o odmiennych pogladach jest kims o odmiennych pogladach a nie klamca. Naucz sie wreszcie wazyc uzywane slowa. Slowa waza tyle ile waza. Ani wiecej ani mniej.

PF
                  • boomerang Re: Cywilizacja i sentymenty 16.09.24, 23:45
                    Jorłow, twoja wersja historii wynika z twoich kompleksów. Podobnie Putin. Moglibyście stworzyć razem wyśmienitą parę, albo trójkąt, bo jest jeszcze Miedwiediew.
              • augustus_pl Re: Pobudka 16.09.24, 18:41
                jorl11 napisał:

>
                > Jak to caly swiat? Swiat jest wielki, 8 miliardow ludzi, za Ukraina stoi
                > 1 miliard ludzi czyli kilkanascie % ludzi. 85%+ stoi za Rosja, za tym za ona w
                > te klocki dobrze gra. Bo mimo kompletnej pomcy zbrojeniowej, gospodarczej, wyw
                > iadowczej z Zachodu masowo sa mordowani ukrainscy zolnierze a nie rosyjscy.
                > No chyba ze powiesz ze 7 miliardow ludzi na Swiecie jest podludziami i maja war
                > tosc najwyzej 1/10 czlowieka ze "zlotego miliarda". To wtedy OK, Twoje powiedze
                > nie ze caly Swiat gra w inne klocki bedzie jakos tam prawdziwe.
                > Wiem, jako kresowiak jestes rasista wiec mysle ze takie masz rozumowanie. Ale p
                > owiedz to jasno drogi PF.
                >
                USA i Europa Zachodniat ak duzo dobrego zrobily dla ludzkosci wiec dziwi fakt,ze wiekszosc mieszkańców Swiata stoi za Rosja a nie za Ukraina.
              • boomerang Re: Pobudka 16.09.24, 23:57
                > za Ukraina stoi 1 miliard ludzi czyli kilkanascie % ludzi. 85%+ stoi za Rosja

Faktem jest że BRICS to dość liczne towarzystwo, ale czy 85%? Czy stoją mur-beton za Rosją? Ostatnio premier Indii udzielił reprymendy Putinowi i to w Moskwie.
        • augustus_pl Re: Meskosc 16.09.24, 18:04
          Polacy maja takie same klatwy jak Rosjanie.Niemcy maja takie klatwy ,zeby sie kon usmial.Nie sa tak obrazliwe jak polskie czy ruskie.
        • jorl11 Re: Meskosc 16.09.24, 19:36
          polski_francuz napisał:

> i jak ruscy mordercy masowi do
          > stana w czape na Ukrainie,

Moj Scholz wlasnie byl w kazachstanie i dowiedziel sie od predzia tamtejszego:

www.t-online.de/nachrichten/ukraine/id_100490298/russland-laut-praesident-von-kasachstan-militaerisch-unbesiegbar-newsblog.html
          Tytul na polski:

"Rosja jest militarnie nie do zwyciezenie"

zawsze mi sie smiac chce jak tutejsze palanty opowiadaja inaczej. Zreszta Ty PF tez.
          • polski_francuz Jak skonczy 16.09.24, 21:45
            jorl11 napisał:

"Rosja jest militarnie nie do zwyciezenie". Zawsze mi sie smiac chce jak tutejsze palanty opowiadaja inaczej. Zreszta Ty PF tez."

Raz jeszcze, Europa i swiat cywilizowany zakonczyl wojny. Lysawy blondyn ma takie same marzenia jak austriacki podoficer przed 2 ws. I skonczy podobnie.

PF
    • vermieter Re: Degeneracja 16.09.24, 23:00
      Ta praktyka seksualna jest tak stara jak długo ludzkość istnieje i została już przeanalizowana milion razy. Komentarze w tym wątku potwierdzają wasz poziom umysłowy. Zgłosiłem kilka postów ponieważ uwłaczają godności ofiary, bez rezultatu. Widocznie moderacja (?) jest w wieku dojrzewania płciowego i wiele zjawisk jeszcze nie rozumie. Dlaczego autor wątku tego nie rozumie, pozostaje dla mnie zagadką.
      W tym przypadku doszło do przestępstwa, ponieważ kobieta została podstępnie pozbawiona przytomności i nie była świadoma co się z nią dzieje.

de.wikipedia.org/wiki/Cuckold

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka