Dodaj do ulubionych

Tajemniczo ocalona Teresa Borcz

IP: *.res.east.verizon.net 21.11.04, 18:20
Czyżby pani Teresa została zwolniona na zasadzie wymiany agentów? Bo skąd ta
tajemniczość? A może chodziło tylko o to, żeby magik Belka mógł panią Teresę
wyciągnąć z cylindra jak królika.
Pozdro,
BM
Obserwuj wątek
    • Gość: he he he A moze ona byla na wczasach? IP: 5.5R* / *.lax.untd.com 21.11.04, 18:27
      Tak wszystko fajnie i czysciutko.
    • Gość: DEKOMUNIZACJA Re: PZPR = SLD ZDRAJCY POLSKI PACHOLKI MOSKWY IP: *.proxy.aol.com 21.11.04, 21:10

TO BYLA AGENTKA DAWNEGO WYWIADU PRL a wies wspolpracowala z ZSRR wrogiem Polski.
      Gdyby ja scieli to zadna strata.
      DEKOMUNIZACJA POLSKI !!!!!!!!
      PZPR dokonala zdrady Polski reprezentujac interesy ZSRR, walczac z Polska i z
      Polakami.
      PZPR walczyla z DEMOKRACJA w POLSCE, ZNICZSZYLA ZYCIE CZTEREM pokoleniom
      Polakow.
      PZPR powinna wisiec na LATARNIACH w 1989, PZPR uniknela odpowiedzialnosci w
      1989.
      PZPR powinna zostac uznana za organizacje DYKTATORSKA, winna zdrady Polski,
      powinna zostac uznana za organizacje NIELEGALNA, jej czlonkowie oraz czlonkowie
      socjalistycznych organizacji mlodziezowych wspolpracujacych z PZPR powinni miec
      zakaz przynaleznosci partyjnych, zakaz pelnienia funkcji politycznych i
      administracyjnych a ich MAJATKI nabyte w ramach ZLODZIEJSKIEJ PRYWATYZACJI
      SKONSIKOWANE i rozdane ubogim .
      Te same psy (z Kwasniewskim na czele), ktore w czasach PRL krytykowaly zachodni
      model gospodarczy, zachodnia DEMOKRACJE obecnie "prywatyzuja" Polske i smieja
      sie z GLUPICH POLACZKOW .
      SLD jako spadkobierca PZPR powinna zostac uznana za organizacje
      NIELEGALNA !!!!!!!!!1
      SZMATY z PZPR= SLD smieja sie z glupich POLACZKOW, manipuluja GLUPIMI
      POLACZKAMI majac pod kontrola srodki masowego przekazu .
      SKONCZYC Z SLD = PZPR !!!!!!!!!
      Dlaczego te czerwone psy z PZPR tak bardzo boja sie
      DEKOMUNIZACJI ????????!!!!!!!
      • Gość: Pacholek Moskwy DEKO, cos ci sie pomieszalo. IP: *.sympatico.ca 22.11.04, 00:30
        > MAJATKI nabyte w ramach ZLODZIEJSKIEJ PRYWATYZACJI
        > SKONSIKOWANE i rozdane ubogim

Od konfiskaty majatkow i rozdawania ubogim to jestesmy my. Ty i twoi macie
        bronic swietej i nienaruszonej wlasnosci prywatnej. Napity jestes?
      • Gość: ++ Re: PZPR = SLD ZDRAJCY POLSKI PACHOLKI MOSKWY IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 22.11.04, 17:12
        Idiota z pana/pani, nie "dekomunizacja".
        Gdzie Rzym, gdzie Krym? Mowa jest o tym, ze mogla byc "czlowiekiem Husajna".
    • Gość: Gucio Zydy wypuscily ja po podpisaniu umowy o IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 21.11.04, 21:21
      > sprzedazy broni Polsce, ktora jej do niczego nie potrzebuje!!!

> Pomyslec ze sie dostalo jedna kurwe za miliardy!!!

> Nie ma jak to byc jude-alfonsem!
      • Gość: BMN Re: Zydy wypuscily ja po podpisaniu umowy o IP: *.mybigcity.net / *.mybigcity.net 22.11.04, 01:20
        Kolejny z wielu CIĘŻKO CHORYCH LUDZI w Internecie. A tu lekarze, również
        psychiatrzy, masowo wyjeżdżają za granicę.
      • Gość: wysoki Re: Zydy wypuscily ja po podpisaniu umowy o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 09:57
        P.EA.CE wypuscil ja za Peczaka...
    • Gość: ARU_Sprawiedliwy Prawdziwi porywacze? IP: *.rene.com.pl 21.11.04, 21:53
      Na podstawi szczątkowych informacji można stworzyć następujący obraz sytuacji,
      która wydaje się bardzo prawdopodobna. Porwanie zostało w pewien sposób
      uzgodnione z porwaną. Z jej wypowiedzi sam moment porwania nie był wyjaśniony,
      lecz wręcz nie potrafiła odpowiedzieć jak została porwana. W jakich warunkach
      przebywali inni porwani i jak byli traktowani znamy z innych tragicznych
      relacji. W tym przypadku otrzymaliśmy informację o wspaniałych warunkach jakie
      zapewnili porwanej porywacze ( w obecnej sytuacji w Iraku, o taki warunkach
      może tylko marzyć większość mieszkańców Iraku). Na temat akcji uwolnienia
      porwana stwierdziła jedynie, że kazano jej się przebrać w strój arabski i nie
      wiedziała jak i gdzie była transportowana. Można przepuszczać wobec powyższego,
      że w mieszkaniu była sama, a osoby ją uwalniające faktycznie ją porwały. W
      normalnej sytuacji każdy uwolniony wyraziłyby bezmierną wdzięczność osobom,
      które z narażeniem zdrowia i życia dokonały uwolnienia. Nie trzeba zdradzać
      żadnej tajemnicy, aby wyrazić wdzięczność i uznanie uwalniającym. Ja tych słów
      wynikających z głębi serca nie usłyszałem.

• Gość: czesiu Re: Prawdziwi porywacze? IP: *.state.gov 22.11.04, 10:42
        A moze razem z mezem sie porwala a potem maz ja uwolnil. A teraz oboje sa
        bogaci. Trudno uwierzyc takiej babie co zmienila wiare i zyla w kraju zadzonym
        przez tajna policje Sadama.
    • Gość: Wikar POLSKI RZAD DAL DU.Y TERRORYSTOM??!!!!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 21.11.04, 23:57
      Placenie okupu terrorystom porywaczom, jest zaproszeniem do kolejnych porwan.
      Jest to obasolutnie obrzydliwa praktyka i mam nadzieje, ze polski rzad nie dal
      d.py terrorystom.
      Swoja droga nalezaloby pania Barcz przes;luchac bardzo strannie czy
      wspolpracowala ona z rezimem Saddama. Ale to jest jeszcze inna historia
      • Gość: ex Re: POLSKI RZAD DAL DU.Y TERRORYSTOM??!!!!! IP: 217.98.64.* 22.11.04, 13:02
        do Wikara:obecny polski rząd stać absolutnie na wszystko
      • Gość: XXX Re: POLSKI RZAD DAL DU.Y TERRORYSTOM??!!!!! IP: 67.131.131.* 22.11.04, 18:33
        Z pewnego punktu widzenia mozna wyciagnac i takie wnioski. powiedziala ona ze
        traktowali ja dobrze, dobrze odzywiali, trzymali ja w czystych warunkach.
        Porywaja oni po to, zeby komus zrobic przyjemnosc? Jej uwolnienie okryte jest
        tajemnica i w ogole i ta pani i cala sytuacja okazuje sie tajemnicza... dziwny
        przypadek...
    • Gość: bogi Sprawiedliwy IP: 198.184.197.* 22.11.04, 02:45
      Zgadzam sie z toba na 100%.
      • Gość: dyzein porwanie na zlecenie IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 22.11.04, 04:33
        Nie moze byc za spokojnie w Iraku, wiec nalezy kreowac tego typu chucpiarskie
        porwania.
        Mamy oczywiscie bohaterow(sluzby specialne), tak po stronie Polski jak i USA,
        oczywiscie i pretekst do pozostania jak najdluzej, jak tylko sie to da, wojsk
        amerykanskich w Iraku.
        Pokazywanie w ONZ przez Amerykanow, jakie to maja dowody na istnienie BMR w
        Iraku, tez zrobilo wrazenie na wielu naiwnych mieszkancach naszej PLANETY.
        Nawet jesli okazalo sie to KLAMSTWEM, jak mozesz zademonstrowac i kto Cie
        wyslucha, tak tez i z bohaterskim uwolnieniem Polki porwanej na zlecenie.
    • Gość: antek Re: Tajemniczo ocalona Teresa Borcz IP: *.subnet193.astinet.telkom.net.id 22.11.04, 07:29
      Jak ja tak dobrze traktowali to dlaczego tu przyjechala?To co ona mowi jest
      nielojalne i obrazliwe dla tych ktorzy ja ratowali.
    • Gość: masa Re: Tajemniczo ocalona Teresa Borcz IP: 83.130.142.* 22.11.04, 08:08
      • Gość: M. Adamiec Re: Tajemniczo ocalona Teresa Borcz IP: *.chello.pl 09.01.05, 17:25
        Powiem jedno, ja też tak jak pan Adamiec mam teorię na ten temat. On też
        podziwiał Irak i Arabów. Poza tym jego przeszłość jest tajemnicza. i zgadzam
        się że ta Teresa powinna mu wytoczyć proces za zniesławienie. Dla mnie to tylko
        kolejna zagrywka Polskiego rządu i tyle......Pozdrwawiam
    • Gość: masa Sfingowana sprawa babsko podzielilo sie wykupem IP: 83.130.142.* 22.11.04, 08:18
      z arabstwem ktorym zawsze sluzyla
    • Gość: X Re: Tajemniczo ocalona Teresa Borcz IP: 80.51.230.* 22.11.04, 08:56
      Widać jak na dłoni ze sprawa została ukartowana . Rzad chciał poprawić swój
      wizerunek , wymyślono wiec porwanie i sprawnie działający aparat państwowy -
      nie dajcie sobie wciskać ciemnoty !!!!!!
    • Gość: deeer Re: Tajemniczo ocalona Teresa Borcz IP: *.cable.ubr01.haye.blueyonder.co.uk 22.11.04, 10:03
      a ja wole swoja mame
    • Gość: gośćX Re: Tajemniczo ocalona Teresa Borcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 13:54
      Pan były pracownik ambasady Adamiec spodziewał się pewnie, że pani Borcz nie da
      się uratować. A tymczasem wróciła i powinna mu wytoczyć sprawę o zniesławienie.
      Pan profesor Danecki nie powinien na każde zawołanie żurnalistów pleść, co mu
      ślina na język przyniesie, zwłaszcza w tak drażliwej sprawie, jak okup. Był przy
      tym? Widział? A wszyscy razem wiecie tyle, ile wam media raczyły pokazać, więc
      przestańcie się mądrzyć i wyżywać swoje frustracje na tej kobiecie.
    • Gość: czytelnik Re: Tajemniczo ocalona Teresa Borcz IP: 53.122.194.* 22.11.04, 15:03
      Dla mnie to czysta inscenizacja.
      Pozdro,
      EK
      • Gość: H Re: Tajemniczo ocalona Teresa Borcz IP: *.fastdatatech.com / 216.38.216.* 22.11.04, 15:35
        Dla mnie tez. I wiem co pisze.
        • Gość: Poc Please, H! Pusc farbe, wszyscy chcemy wiedziec! IP: *.in-addr.btopenworld.com 22.11.04, 17:10
    • Gość: Gal Re: Tajemniczo ocalona Teresa Borcz IP: *.238.114.61.adsl.inetia.pl 22.11.04, 21:42
      Niech wraca skad przyjechala.
      • Gość: Goń stare baby do lasa goń.... ale ZUS da emeryture tej Muzułmance IP: *.energis.pl 22.11.04, 22:14
        • Gość: ciekawy Twoją matkę też do lasa? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 22:16

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka