Dodaj do ulubionych

No i Putin Trumpa na sucho wyuchał. Putin - szkolo

19.03.25, 00:11
No i Putin Trumpa na sucho wyuchał.
Putin - szkolony w tym kagebista - i na niego nadział się naiwny Trump, który myślał kategoriami - Ja, Słońce.
Putin sprowadził go do swojego poziomu (obydwoje o wielkości Rasieji i USA) i tam, na parterze nienawykłego Trumpa zrobił w bambuko.
Trump nie docenił Putina, przecenił swoje siły i swoje myślenie biznesowe.
Obserwuj wątek
    • caesar_pl Re: No i Putin Trumpa na sucho wyuchał. Putin - s 19.03.25, 00:15
      kawa_poranna11 napisał(a):

> No i Putin Trumpa na sucho wyuchał.
      > Putin - szkolony w tym kagebista - i na niego nadział się naiwny Trump, który m
      > yślał kategoriami - Ja, Słońce.
      > Putin sprowadził go do swojego poziomu (obydwoje o wielkości Rasieji i USA) i t
      > am, na parterze nienawykłego Trumpa zrobił w bambuko.
      > Trump nie docenił Putina, przecenił swoje siły i swoje myślenie biznesowe.

Skad to wiesz?Z polskich wiarygodnych mediow?

Polska znalazła się na 47. miejscu w opublikowanym w piątek Światowym Indeksie Wolności Prasy 2024 (World Press Freedom Index)

To trzeba wam caly czas przypominac.
      • bmc3i Re: No i Putin Trumpa na sucho wyuchał. Putin - s 19.03.25, 00:43
        caesar_pl napisał:

> Polska znalazła się na 47. miejscu w opublikowanym w piątek Światowym Indeksie
        > Wolności Prasy 2024 (World Press Freedom Index)
        >
        > To trzeba wam caly czas przypominac.

A co to miejsce mówi? Kto jest za a kto przed Polską, i jaka jest różnica miedzy Polską a pierwszym miejscem.
        Na którym miejscu jest Rosja?
        • felusiak1 Re: No i Putin Trumpa na sucho wyuchał. Putin - s 19.03.25, 00:51
          Wystarczy, że zamkną wszystkie antypeowskie media i Polska podskoczy w rankigu o 30 miejsc.
    • engine8t Re: No i Putin Trumpa na sucho wyuchał. Putin - s 19.03.25, 01:19
      Konkretnie?
      • felusiak1 Re: No i Putin Trumpa na sucho wyuchał. Putin - s 19.03.25, 01:30
        Konkretnie to nikt nic nie wie ale kawa zna wynik meczu zanim się skończy.
        • kawa_poranna11 Re: No i Putin Trumpa na sucho wyuchał. Putin - s 19.03.25, 04:55
          Komunikat Kremla jest natomiast bardzo precyzyjny jeśli chodzi o żądania.
          Putin jasno wskazuje, że oczekuje od USA wstrzymania jakiejkolwiek pomocy wojskowej, w tym pomocy wywiadowczej.
          - On to dodatkowo rozciąga, by pomoc została wstrzymana ze wszystkich krajów NATO i europejskich. Putin chce znowu oślepić Ukrainę.
          Dalsze żądania, dotyczące obszarów, których chce Rosja, nie zmieniły się.
          • kawa_poranna11 Re: No i Putin Trumpa na sucho wyuchał. Putin - s 19.03.25, 05:17
            Trump przegrywa negocjacyjne starcie z Putinem?
            Trumpowi się wydaje, że coś wynegocjował.
            I to jest najbardziej niesamowite.
            Może powiedzieć tak, że wynegocjował 30-dniowe zawieszenie broni.
            On na dobrą sprawę tego nie wynegocjował, ale może tak mówić.
            I to jest klucz!
            Tu nie ma kompletnie niczego.
            Trump może co prawda coś pokazać, ale to nie jest absolutnie żadne ustępstwo ze strony Federacji Rosyjskiej
    • pijatyka Re: No i Putin Trumpa na sucho wyuchał. Putin - s 19.03.25, 11:29

Naucz się wreszcie tak składać tytuły wątków, żeby nie były urwane w pół słowa.

Chyba, że jesteś jakaś opóźniona/opóźniony.

• pijatyka Putler właśnie podtarł się Trumpem 10.09.25, 13:45

Tak należy rozumieć chmarę kacapskich dronów nad krajem NATO w odpowiedzi na wszystkie pomarańczowe inicjatywy pokojowe.

• mateusz572 Re: Putler właśnie podtarł się Trumpem 10.09.25, 13:53
        pijatyka napisała:

>
        >
        > Tak należy rozumieć chmarę kacapskich dronów nad krajem NATO w odpowiedzi na ws
        > zystkie pomarańczowe inicjatywy pokojowe.
        >
        Słusznie.
        Za Bidena krwawy car z Moskwy, przynajmniej dwa razy zastanowiłby się zanim eskadrę dronów wysłałby w celu pognębienia NATO.
        • senioryta13 Re: Pomylilo ci sie 10.09.25, 14:42
          mateusz572 napisał:
          > Słusznie.
          > Za Bidena krwawy car z Moskwy, przynajmniej dwa razy zastanowiłby się zanim esk
          > adrę dronów wysłałby w celu pognębienia NATO.

masz na mysli te 19 dronow ktore spadly na polskie pola?
          Przeciez wlasnie za Bidena Putin wkroczyl ze swoim wojskiem i rakietami na Ukraine
          i to wlasnie Biden nie zrobil NIC.
          • stefan4 Re: Pomylilo ci sie 10.09.25, 14:55
            senioryta13:
            > i to wlasnie Biden nie zrobil NIC.

Powiedzmy: Biden zrobił zbyt mało. Ale Ukraina nie była i nie jest krajem NATO.

Polska jest krajem NATO, a Trump nie zrobił nic, nawet niczego nie powiedział. I można się spodziewać, że w przypadku prawdziwego ataku Trump nadal nie zrobi nic, o ile nie dostanie polecenia od Putina. Z oczywistych powodów chciałbym się mylić...

- Stefan
            • senioryta13 Re: Pomylilo ci sie 10.09.25, 16:01
              stefan4 napisał:

> senioryta13:
              > > i to wlasnie Biden nie zrobil NIC.
              >
              > Powiedzmy: Biden zrobił zbyt mało. Ale Ukraina nie była i nie jest kraj
              > em NATO.
              >
              > Polska jest krajem NATO, a Trump nie zrobił nic, nawet niczego nie powie
              > dział. I można się spodziewać, że w przypadku prawdziwego ataku Trump nadal ni
              > e zrobi nic, o ile nie dostanie polecenia od Putina.

Na schodach restauracji o tak powaznych sprawach nie rozmawia sie. Blizej macie Urszulke, jej reakcja?
              Czy wedlug ciebie rakiety juz powinny leciec na Moskwe?
              • stefan4 Re: Pomylilo ci sie 10.09.25, 16:46
                senioryta13:
                > Blizej macie Urszulke, jej reakcja?

Wiesz, u nas, w Europie, nie ma cesarza, o ważnych sprawach decyduje się kolektywnie. Więc co tam Urszulka...

A tu masz artykuł o reakcji Komisji UE. Ale dzisiaj od rana dzieje się znacznie więcej w tej sprawie, nie bardzo mam czas, żeby to śledzić, więc proszę, samodzielnie poszukaj tych reakcji i streść je tutaj na forum. Nie spękasz? Potrafisz?

senioryta13:
                > Czy wedlug ciebie rakiety juz powinny leciec na Moskwe?

Przedstawię Ci mój pogląd na tą kwestię natychmiast po tym, jak Ty mi przedstawisz swój.

- Stefan
                • senioryta13 Re: Pomylilo ci sie 10.09.25, 17:09
                  stefan4 napisał:
                  > A [url=https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-ue-reaguje-na-dzialania-rosji-na
                  > jpowazniejsze-naruszenie-od,nId,22303837]tu masz artykuł o reakcji Komisji UE[/
                  > url]. Ale dzisiaj od rana dzieje się znacznie więcej w tej sprawie, nie bardzo
                  > mam czas, żeby to śledzić, więc proszę, samodzielnie poszukaj tych reak
                  > cji i streść je tutaj na forum. Nie spękasz? Potrafisz?
                  >
                  > senioryta13:
                  > > Czy wedlug ciebie rakiety juz powinny leciec na Moskwe?
                  >
                  > Przedstawię Ci mój pogląd na tą kwestię natychmiast po tym, jak Ty mi przedstaw
                  > isz swój.
                  >
                  > - Stefan

To przeciez ty, kilka razy rzuciles Nic, Nic, Nic i jeszcze wytlusciles, wiec to ty miales jakies oczekiwania, a teraz mnie probujesz podrzucic to kukulcze jajo. Nic z tego. Jak wiesz, jestem zawsze za pokojem.

• stefan4 Re: Pomylilo ci sie 10.09.25, 17:21
                    senioryta13:
                    > Jak wiesz, jestem zawsze za pokojem.

Nie wiedziałem! Myślałem dotąd, że jesteś zwolenniczką niejakiego (przepraszam za brzydkie słowa) Trumpa Donalda, który posłusznie zbombardował Jemen na rozkaz Netanjahu, potem Iran na rozkaz Netanjahu; a potem otworzył Rosji krwawą drogę do Kijowa na rozkaz Putina.

Ale skoro jesteś za pokojem, to przepraszam Cię za te niecne podejrzenia.

- Stefan
                    • senioryta13 Re: Pomylilo ci sie 10.09.25, 17:30
                      stefan4 napisał:

> ...a potem otworzył Rosji krwawą dro
                      > gę do Kijowa na rozkaz Putina.

????

> Ale skoro jesteś za pokojem, to przepraszam Cię za te niecne podejrzenia.

Przeprosiny przyjete.
                      • dunajec1 Re: Pomylilo ci sie 10.09.25, 19:55
                        Nie zgadzam sie z tym twierdzeniem kawo ze na sucho, Trump ma hemoroidy i smaruje co wieczor to miejsce, tak ze na sucho nie bylo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka