adam.eu 16.05.25, 19:09 Pewnie nikt się nie przyzna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boavista4 Re: Czy zagląda tu jakaś moderacja? 16.05.25, 19:16 a co przyznać? - Jasiu, wymień czterech naszych największych polityków. - Wałęsa, Kuroń, Mazowiecki i... Havel. - Jasiu, Havel to przecież Czech! - Nie, czterech!!... Odpowiedz Link Zgłoś
jorl11 Re: Czy zagląda tu jakaś moderacja? 16.05.25, 19:16 adam.eu napisał: > Pewnie nikt się nie przyzna. A ma cenzurowac? O to tobie chodzi? Napisz to wyraznie jak co Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: Czy zagląda tu jakaś moderacja? 22.05.25, 19:13 Zagląda, ale świętych krów nie tyka. Starego spamu zresztą też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
jorl11 Re: Czy zagląda tu jakaś moderacja? 22.05.25, 21:43 pijatyka napisa�a: > > > Zagląda, ale świętych krów nie tyka. A kto taka swieta krowa pijaczyno? Moze ja, jorl? Bo faktycznie kilka dni po wybraniu Trumpa na predzia nagle przestalem byc kasowany. a przedtem tak bylem kasowany ze nawet 20 razy ten sam wpis wklejalem aby w sumie troche powisial. Dlatego tez z jorl zrobilem sie jorl11. Bo bylem banowany Odpowiedz Link Zgłoś
jorl11 Re: Może ja, jorl? 30.05.25, 15:14 pijatyka napisała: > > > Uderz w stół... A moze jasniej palancie? Czy tylko leb w piach o ogolniki? Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: Może ja, jorl? 30.05.25, 15:33 Jaśniej to, tradycyjnie, wal się palancie EOT Odpowiedz Link Zgłoś
petronella.kozlowska Re: Czy zagląda tu jakaś moderacja? 30.05.25, 15:34 Niestety nie. Igor_ 2025 produkował codzinnie tematy trolowskie. Dlaczego nikt ich nie wymazuje? Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa2016 Re: Czy zagląda tu jakaś moderacja? 30.05.25, 17:05 petronella.kozlowska napisała: > Niestety nie. > > Igor_ 2025 produkował codzinnie tematy trolowskie. Dlaczego nikt ich nie wymazu > je? Idac wszym tropem, jedno "sluszne, poprawne politycznie" zdanie, jeden mundur byscie wszystkim propagowali. Odpowiedz Link Zgłoś
petronella.kozlowska monalisa2016 napisał(a): 30.05.25, 19:08 > Idac wszym tropem, jedno "sluszne, poprawne politycznie" zdanie, jeden mundur b > yscie wszystkim propagowali. > > Nieprawda, chodzi tylko o to, że trolował i produkował kilka tematów dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa2016 Re: monalisa2016 napisał(a): 30.05.25, 19:22 petronella.kozlowska napisała: > > Nieprawda, chodzi tylko o to, że trolował i produkował kilka tematów dziennie. Aha on czy ktos inny ma miec takie same zdanie, ten sam swiatopoglad czy nie jest to nudne i domagania sie zamordyzmu? Swiatopoglad ksztaltuje sie na wielu, wielu krytycznych zdaniach!!! Czy ty tez nie trollujesz skoro bierzesz sobie prawo zarzcania tego innym? Tam gdzie dwoch Polakow tam dziesiec zdan i klotnia bo jeden drugiego nie jest w stanie tolerowac a co mowic zaakceptowac. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
petronella.kozlowska Re: monalisa2016 napisał(a): 01.06.25, 22:23 Chodzi o to, że w wielu tematach prowadzi on narrację rosyjską lub stalinowską o czym on doskonale wie i następnie chwali się, że jego notki liczą sobie po kilkset komentarzy. Do tego stylizował swoje wpisy rusycyzmami, twierdząc że jest Rosjaninem. W jeden notce pisał, że Polska narzuciła prawosławnym unię w 1596. Po moim pytaniu dotyczącym konwersji na luteranizm i kalwinizm u szlachty białoruskiej (z Litwy) lub ukraińskiej dziesiątki lat przed unią od razu uciekł z tematu. To jest czyste trolowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
j0rl.1 Re: monalisa2016 napisał(a): 03.08.25, 23:05 petronella.kozlowska napisała: > Chodzi o to, że w wielu tematach prowadzi on narrację rosyjską lub stalinowską Tego igora znam od wielu lat i sie z nim ciagle scinalem. Wiecej, jakos uwazam ze to jego nagle znikniecie jak sie pojawil z tym igor_2025 po paru latach nieobecnosci to ja co najmniej w sporem zakresie spowodowalem. Wytykajac mu jego glupoty. To ze jest prorosysjki to fakt. Ale chyba mnie sie tez uwaza za prorosyjkiego ale do konca to nie jest prawda. Bo ja po prostu w tam zaklamanym propaganda antyrosyjska swiecie opowiadam jak rzeczywistoc naprawde wyglada. A rzeczywistosc jest tylko jedna i do tego nie jest ani pro ani anty jakiemus krajowi. Bo jest rzeczywistoscia. Z tym ze rzeczwistosc jest w duzym stopniu inna jak wasza antyrosyjka propaganda bo klamiecie i wtedy rzeczywistosc dla was tu wszystkich praktycznie jest prorosyjka. jak dla ciebie droga petro Nastepnie stalinizm. Igor jako wychowanek konca komuny gdzie opierdalanie sie w pracy bylo ogromne i to wlasnie opierdalnie sie bylo powodem nedzoty komunistycznych krajow uwaza ze nie to bylo przyczna upadkow komuny. I kapitalizm mu sie tak naprawde nie podoba. I tez dlatego stalinizm mu sie tez nie pdoba bo jakos wie ze wtedy to opoierdalanie sie bylo radyklanie mniejsze, byly surowe kary za to, a to jest przeciw jego nastawieniu zyciowemu. Teraz ja, wole kapitalizm wlasnie dlatego ze jest najproduktywniejszym systemem gospodarczym ale przyznaje ze stalinizm mimo ze gospodarka panstwowa jakos byl dosc produktywny. Czy przez to jestem stalinista? Napweno nie, kapitalizm jest duzo lepszy, znowu to samo opisuje rzeczywistosc a ona byla tylko jedna. > o czym on doskonale wie i następnie chwali się, że jego notki liczą sobie po ki > lkset komentarzy. Chwalenie sie igora setkami wpisow to droga petro klamiesz. W tym ostatnim _2025 wpisow bylo pod jego watkami duzo ponizej setki a jako ze ja sie czesto wpisywalm w nie gdzie pokazywalem jego glupoty sie nie mial czym chwalic. >Do tego stylizował swoje wpisy rusycyzmami, twierdząc że jest > Rosjaninem. Prawidlowo twierdzil bo jest Rosjaninem. To jest prawda przeciez. Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: monalisa2016 napisał(a): 03.08.25, 23:43 > A rzeczywistosc jest tylko jedna uważasz że światy równoległe nie istnieją? > Teraz ja, wole kapitalizm Teraz wolisz kapitalizm, choć w nim tak naprawdę nigdy nie pracowałeś, bo pracowałeś w post-enerdowskiej nie-rynkowej firmie, stąd płacili ci odpowiednio mało. Ty J.Orłow jesteś Rosjaninem, z krwi i kości, który chciałby być Niemcem, ale mu się nie udało. Nawet na kobiety jeździsz spod Berlina za Odrę, bo w Berlinie nie masz szans. Odpowiedz Link Zgłoś
petronella.kozlowska j0rl.1 napisał: 04.08.25, 19:47 To dobrze, że pokonałeś na forum tego palanta igora. Pokonałeś wszystkich palantów na forum. Za to wszyscy forumowicze podziwiają ciebie i twoje wpisy pokonujące palantów. W jednym się mylisz: > Prawidlowo twierdzil bo jest Rosjaninem. To jest prawda przeciez. Jest Polakiem prowokatorem i trollem. Odpowiedz Link Zgłoś
j0rl.1 Re: j0rl.1 napisał: 04.08.25, 20:08 petronella.kozlowska napisała: > To dobrze, że pokonałeś na forum tego palanta igora. Pokonałeś wszystkich palan > tów na forum. Za to wszyscy forumowicze podziwiają ciebie i twoje wpisy pokonuj > ące palantów. Wcale mnie nie podziwiaja, sie wqrwiaja. A nie to bawi bo cholernie lubie ludzi wqrwiac oczywiscie tak zeby nie mogli temu zaprzeczyc ze slabo mysla. Ty tez sie na to nadzialac przeciez droga petro. Z Merkel i RB ONZ. > W jednym się mylisz: > > > Prawidlowo twierdzil bo jest Rosjaninem. To jest prawda przeciez. > > > Jest Polakiem prowokatorem i trollem. Daj se siana, Igora „znam“ z fora ponad 10 lat. Zs duzo szczegolow podawal aby nie wierzyc ze jest Rosjaninem. Mieszkal dlugo na tym terenie ZSRR zwanym Ukraina, Charkow, jest inzynierem od metali ale g..no umie bo w komunie juz nic nie robil, wyjechal do Polski na handelki w latach 90tych szlo mu dosc dobrze wtedy bo zlom wozil z Ukrainy do Polski, w Polsce sie ozenil, przedtem sie rozwidl na Ukrainie, dostal dziei temu obywatelstw polskie i jak UK otworzyla dla Polakow w 2004r granice wyjechal tam zaraz. I dotad tam siedzi. Ale mysle, tak mowil ostanio, ze wroci do Polski zapewne. Akurat moze tak byc bo Polakom w UK, juz nie sa EU, nie daja socjali jak dotad. A on z tego zyl tez w UK. I mysle ze na wszelki wypadek sie wycofal z forum i z tego powodu bo sie boi ze prorosyjskosc mu jak przyjedzie do Polski mocno zaszkodzi. Acha, ja tak uwazasz ze nie Rosjanin to zapewne dlatego ze sama jestes klamca i myslisz ze inni tylko klamiac umieja. Sama np. nie podajesz jako kto zyjesz w Niemczech, sadze ze na socjal sie zalapalas bo zapewne jestes jak ja nazywam taki "Polak unijny" w Niemczech. I tacy maja prawa do okradania mnie wystarczy ze troche poparcuja a potem sie podwieszaja pod Bürgergeld. Wlasnie tacy sa najwiekszymi wrogami tych naplywowych azylantow ktorych klamliwie nazywaja migrantami. Bo sie boja ze kasa na socjale bedzie w Niemczehc bardziej przez takich obciazona i wtedy dla nich bedzie mniej. To wlasnie jest charakterystyczna dla wyborcow AfD, jest wsrod nich duzo tych co sami na socjalach zyja. I sie boja o wlasna du.e Odpowiedz Link Zgłoś
petronella.kozlowska Re: j0rl.1 napisał: 04.08.25, 22:51 j0rl.1 napisał: To dobrze, że wierzysz w te szczegóły -Rosjanin które robił lewe interesy pojawia się tutaj na forum. Jest Polakiem prowokatorem i trollem. Odpowiedz Link Zgłoś
j0rl.1 Re: j0rl.1 napisał: 05.08.25, 18:58 petronella.kozlowska napisała: > j0rl.1 napisał: > > To dobrze, że wierzysz w te szczegóły -Rosjanin które robił lewe interesy pojaw > ia się tutaj na forum. > > Jest Polakiem prowokatorem i trollem. Wal sie klamliwy palancie Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: j0rl.1 napisał: 05.08.25, 07:36 > lubie ludzi wqrwiac oczywiscie tak zeby nie mogli temu zaprzeczyc ze slabo mysla. czy mógłbyś wreszcie również i mnie udowodnić że słabo myślę? Odpowiedz Link Zgłoś
prze.nick Re: j0rl.1 napisał: 05.08.25, 09:55 Czy nie jest ciekawe że zwykły żul spod budki z piwem ma lepszą polszczyznę niż jorl? Odpowiedz Link Zgłoś
petronella.kozlowska prze.nick napisał: 05.08.25, 11:12 Sugerujesz, że jorl pisze po pijanemu? Odpowiedz Link Zgłoś
prze.nick Re: prze.nick napisał: 05.08.25, 11:40 Zastanawiam się jak ktoś kto przeżył ponoć pierwsze co najmniej 25 lat życia w Polsce może mieć tak ubogi zasób słownictwa pomimo ciągłego przebywania na polskim forum. Jego gramatyka też jest kiepska i nie potrafi sklecić porządnych zdań złożonych. Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: prze.nick napisał: 05.08.25, 11:52 Zastanawiam się jak on ze swoją znajomością polskiego zrobił w Polsce maturę? Mógł ją zrobić jako uczeń pochodzący z zaprzyjaźnionego ZSRR, co egzaminatorów paraliżowało ze strachu. Odpowiedz Link Zgłoś
petronella.kozlowska Re: prze.nick napisał: 05.08.25, 12:31 On wyjechał do Niemiec jak sam pisze w 1981 roku z żoną i córką. Czyli miał tym roku około 30 lat. Oprócz tego ma on od lat kontakty z polskmi prostytutkami. Odpowiedz Link Zgłoś
j0rl.1 Re: prze.nick napisał: 05.08.25, 18:59 petronella.kozlowska napisała: > On wyjechał do Niemiec jak sam pisze w 1981 roku z żoną i córką. > Czyli miał tym roku około 30 lat. Nie tylko pisze ale zalaczam foto z umow o prace w Niemczech. Jakos trudno byloby je sfalszowac. > Oprócz tego ma on od lat kontakty z polskmi prostytutkami. Kontakty? Co tak delikanie? jak je rzne po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: prze.nick napisał: 05.08.25, 12:01 Odżegnuje się on od alkoholizmu, ale kto wie jak jest naprawdę. Może być też tak że ma on po prostu zaburzenie osobowości, które charakteryzuje się myślami nadwartościowymi. Podaję za Wikipedią: Osoba ogarnięta myśleniem nadwartościowym nie traci poczucia rzeczywistości, jednak jej zachowanie określa się jako nieelastyczne, jednostronne, radykalne i fanatyczne. Przekonania nadwartościowe mogą dotyczyć zarówno różnych cech indywidualnych (np. wyglądu, sprawności, zdrowia), jak i relacji do świata (np. idei społecznych, religijnych, naukowych). Występowanie myśli nadwartościowych może świadczyć o zaburzeniach osobowości u osób je doświadczających, jak również mogą one się pojawiać u ludzi całkowicie zdrowych psychicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
j0rl.1 Re: prze.nick napisał: 05.08.25, 18:56 boomerang napisał: > Odżegnuje się on od alkoholizmu, ale kto wie jak jest naprawdę. Jasne, alkoholik jestem. Dkatego dobrze konstruowalem wlektronike i uprawiam sex. Ach wy durne palanty. Ta petra to czesto szuka alkohol u ludzi uz ktorymi dyskutuje ja mysle ze miala mlodosc w rodzinie alkoholoika bo ciagle to jej w glowie. > Może być też tak że ma on po prostu zaburzenie osobowości, które charakteryzuje > się myślami nadwartościowymi. Podaję za Wikipedią: > > Osoba ogarnięta myśleniem nadwartościowym nie traci poczucia rzeczywistości, > jednak jej zachowanie określa się jako nieelastyczne, jednostronne, radykalne > i fanatyczne. Przekonania nadwartościowe mogą dotyczyć zarówno różnych cech ind > ywidualnych (np. wyglądu, sprawności, zdrowia), jak i relacji do świata (np. id > ei społecznych, religijnych, naukowych). > > Występowanie myśli nadwartościowych może świadczyć o zaburzeniach osobowości u > osób je doświadczających, jak również mogą one się pojawiać u ludzi całkowicie > zdrowych psychicznie. Dobre. Do tego calkiem podobnie zachowywalem sie w pracy.Bo mialem wielka przewage w konstruowaniu nad innymi. Wqrwialem innych, nawet wlasciciela czasem ale kapitalizm jest wlasnie tym sprawiedliwym systemem ze taki jak jest naprawde dobry to trzeba znoscic jego wywyzszanie sie nad innymi. Dla dobra firmy. A was tu wszystkich traktuje w tym zakresie geopolityki podobnie. Bo znowu to samo jak w pracy, nedznie myslicie jestescie palanty wiec dlaczego nie mam z was kpic? Do tego jestescie klamcami, tu nie macie zadnego wstydu by klamac jak wam pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: prze.nick napisał: 05.08.25, 23:55 J.Orłow, twoje zaburzenie osobowości jest aż nadto widoczne. Odpowiedz Link Zgłoś
petronella.kozlowska boomerang napisał: 23.08.25, 07:11 > J.Orłow, twoje zaburzenie osobowości jest aż nadto widoczne. Fakt! Odpowiedz Link Zgłoś
jorl11 Re: Czy zagląda tu jakaś moderacja? 30.05.25, 17:09 petronella.kozlowska napisała: >Re: Czy zagląda tu jakaś moderacja? > Niestety nie. No jasne ze placzesz ze mnie nie wycinaja. Wiec tradycyjnie juz Wal sie durny palancie Odpowiedz Link Zgłoś
petronella.kozlowska jorl11 napisał: 30.05.25, 19:09 > > No jasne ze placzesz ze mnie nie wycinaja. Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: igor_2025 produkował codziennie 02.08.25, 11:05 Teraz pałeczkę przejął jk2007 Odpowiedz Link Zgłoś
boavista4 Re: igor_2025 produkował codziennie 02.08.25, 22:17 HÖREN SIE ZU! Hören Sie zu! Ja, wenn man die Sterne entzündet, heißt das, daß es not tut irgendwelchen Kerlen? heißt das: es sei in jemands Willen begründet? heißt das: jemand nennt diese Spuckspritzer – aaaaaPerlen? Da hastet er hin unterm Mittagsstaube, hinter ihm seine Angst, vor ihm sein Glaube, stürzt zu Gott voll Sorge, er käme zu spät, weint, küßt dem Herrn die nervigen Hände, bettelt: „Ich will meinen Stern, Majestät! Die sternlose Qual, ich schwörs, wär mein Ende!“ Dann wandelt er in Spannung, wenn auch äußerlich gelassen, sagt zu jemandem: „Gehts jetzt besser? keine Furcht? sich fassen!“ Hören Sie zu! Tja, wenn man die Sterne entzündet, heißts, daß es not tut irgendeinem Herrn? heißts: unbedingt jeder Abend dachüber mündet in wenigstens einen aufleuchtenden Stern?! Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: igor_2025 produkował codziennie 24.04.26, 16:31 Was ist denn bei Ihnen auf der psychiatrischen Station los? Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Czy zagląda tu jakaś moderacja? 03.08.25, 00:38 Do mnie zajrzała i odebrała mi prawo zakładania wątków - za naśmiewanie się ze świętej Katarzyny ze Sjeny. Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: za naśmiewanie się ze świętej Katarzyny 04.08.25, 17:41 Oryginalnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
boavista4 Re: kłamliwe palanty 24.04.26, 17:09 Gubernator Gavin Newsom podjął we wtorek zdecydowane działania, nakazując osuszenie kalifornijskich zbiorników w ramach przygotowań przed tegorocznym sezonem pożarowym. Aby zapewnić, że obszary wysokiego ryzyka stanu będą wystarczająco podatne na gorącą, suchą pogodę i silne wiatry, Newsom polecił urzędnikom usunięcie każdej kropli wody, która mogłaby zostać użyta w sytuacji awaryjnej. "Robimy to teraz, żeby później nie móc nic zrobić," powiedział Newsom. "Nakazałem mojemu zespołowi zadbać o to, by wszystkie nasze zbiorniki były na zerowej wydajności, abyśmy w momencie pożaru byli w pełni przygotowani na niepowodzenie w ochronie naszych obywateli." Ruch ten nastąpił po zeszłorocznych niszczycielskich pożarach w południowej Kalifornii, które spustoszyły dzielnice i zniszczyły tysiące domów. Strażacy Kalifornii powiedzieli, że nie byli przygotowani na zeszłoroczne pożary, ale byli bardziej zdeterminowani niż kiedykolwiek, by upewnić się, że w tym roku powtórzy się podobne sytuacje. "Gratuluję gubernatorowi za jego wysiłki, by odpowiednio przygotować się do tegorocznego sezonu pożarowego" – powiedziała mediom szefowa batalionu straży pożarnej, Carrie Bingham. "Nie chcemy, żeby nasze zbiorniki były pełne, to mogłoby wysłać zły sygnał, że naprawdę chcemy walczyć z tymi zjawiskami." Newsom powiedział, że zrobi wszystko, co w jego mocy jako gubernator, aby zbiorniki były puste i gotowe do działania. "Nie będziemy szczędzić żadnych wydatków, by przygotować się na możliwość pożarów, nawet jeśli oznacza to wydanie miliardów na opróżnienie każdego zbiornika w stanie." W momencie publikacji gubernator Newsom zobowiązał się również do zatrudniania wyłącznie homoseksualnych, rdzennych szefów z czterokończynami transpłciowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: kłamliwe palanty 24.04.26, 17:58 boavista4 napisał(a): > Gubernator Gavin Newsom podjął we wtorek zdecydowane działania, nakazując osusz > enie kalifornijskich zbiorników w ramach przygotowań przed tegorocznym sezonem > pożarowym. > > Aby zapewnić, że obszary wysokiego ryzyka stanu będą wystarczająco podatne na g > orącą, suchą pogodę i silne wiatry, Newsom polecił urzędnikom usunięcie każdej > kropli wody, która mogłaby zostać użyta w sytuacji awaryjnej. Z pewnoscia Europa z radoscia powita takiego prezydenta US. Odpowiedz Link Zgłoś
j0rl.1 Re: Czy zagląda tu jakaś moderacja? 05.08.25, 18:48 petronella.kozlowska napisała: > Chodzi o to, że w wielu tematach prowadzi on narrację rosyjską lub stalinowską > o czym on doskonale wie i następnie chwali się, że jego notki liczą sobie po ki > lkset komentarzy. To piszesz o igor_2025 petro Z opcja szukanie igor_2025 jako autor kilka wiatkow sie znalazlo. Zalaczam screen z nimi. Najpierw wyczyscilem ostanie ogladane i sa tylko te w ktorych igor_2025 jest. Nie wszystke watki sa przez niego zalozone ale wszystkie gdzie i on ma wpisy. Jak widac tylko jeden jest troche powyzej 100 reszta duzo mniej wpisow. A wiec jak widac naklamalas jak zwykle droga petro bo kilkaset znaczyloby powyzej powiedzmy 300, co najmniej. Ale udowodniej ze jest inaczej. Narazie ale tradycyjnie wal sie klamliwy palancie Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Czy zagląda tu jakaś moderacja? 24.04.26, 19:29 Oj chyba zaglada bo moje posty ktos wywala i dostep blokuje, ogranicza ilosc wpisow. Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: Czy zagląda tu jakaś moderacja? 24.04.26, 20:24 engine8t napisał: > Oj chyba zaglada bo moje posty ktos wywala i dostep blokuje, ogranicza ilosc wpisow. Napisz o problemie na forum moderator. Nie ustepuj, bagienny powinen zadzialac i wszystkie STARE blokady usunac. Good luck. Odpowiedz Link Zgłoś
boavista4 Re: Cud w górach 24.04.26, 21:13 Trzech turystów z grupy, która padła pod lawinę na górze Munku-Sardyk , znaleziono martwych, kolejny zmarł na widok ofiar, poinformował regionalny wydział Ministerstwa Sytuacji Nadzwyczajnych. .W wyniku incydentu doznali obrażeń w różnym stopniach . Ratownicy udzielili im pierwszej pomocy i zabrali do obozu, gdzie przekazano ich personelowi karetek. Wszystkie ofiary odżyły bez uprzedniego zawiadomienia. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Czy zagląda tu jakaś moderacja? 24.04.26, 21:42 senioryta13 napisał: > engine8t napisał: > > > Oj chyba zaglada bo moje posty ktos wywala i dostep blokuje, ogranicza il > osc wpisow. > > Napisz o problemie na forum moderator. > Nie ustepuj, bagienny powinen zadzialac i wszystkie STARE blokady usunac. > Good luck. > Pisalem, nie pomoglo i jak zwykle odeslano mni z kwitkiem i rada aby pisac petycje o wyjasnienie powdow i prosic o rogrzeszenie LOL Mam ich w d. Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: nie poddawaj sie. 24.04.26, 23:31 engine8t napisał: > Pisalem, nie pomoglo i jak zwykle odeslano mni z kwitkiem i rada aby pisac pety > cje o wyjasnienie powdow i prosic o rogrzeszenie LOL > Mam ich w d. Ja pisalam i pisalam, bylo to w zeszlym roku, az do skutku, on albo ja, wykrywacz w koncu wylecial, wszyscy odetchneli bo nie tylko mnie wycinal, ale ciebie, felusiaka czy jorla. Wykrywacz byl wyjatkowo zlosliwy, czerpal z tego przyjemnosc. W tym roku powtorzylo sie to samo. Blokada sie uaktywnila, moje pisanie znowu pomoglo, blokady usuniete, no ale moje watki prawie wszystkie zniknely. Wiele osob juz tam nie pracuje, maja stare programy pomieszane z nowymi, czyli balagan. Monituj na forum M, az do skutku, nie baw sie w prywatne maile, zbeda cie stara spiewka, rozloza rece. Naprawde szkoda takiego forumowicza jak ty. Teraz tez cie usuwaja? Nie zauwazylam. Nie slysze rowniez aby ktos sie jeszcze skarzyl. Odpowiedz Link Zgłoś