Gość: z daleka Re: A w Lublinie się stopił.:( IP: 83.130.242.* 03.12.04, 18:19 dawnymi czasy namietnie fotografowalem snieg w Parku Saskim. Piekny byl ten park pod swiezym sniegiem. Dawno nie widzialem Lublina w zimie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: A w Lublinie się stopił.:( 03.12.04, 22:59 dopiero teraz doszlam do computera...... szabes-sjesta i swiete nerobstwo... :) a u nas nawet nie deszczyk... :( dzisiaj nad jerozolima bylo czysciutkie, niebieskie niebo, ani jednej chmurki, ale chlodno, podobno jutro ma byc cieplej.. nu, dostalismy zime do posmakowania a teraz trzeba znow poczekac. ale snieg? jakos mi nie wyglada w tym roku na snieg... ale wyobrazam sobie, jak o wyglada.... jeszcze pare dni do hanuki a potem juz boze narodzenie... choinke juz macie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cep Re: A w Lublinie się stopił.:( IP: *.aster.pl 03.12.04, 23:15 Tu nie pada. Ale za to skręciłem sobie nieźle nogę. To też coś. Człowiek od razu czuje, że żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame Gratulacje! 04.12.04, 00:06 (albo moze kondolencje, sama juz nie wiem...) Gość portalu: Cep napisał(a): > ... skręciłem sobie nieźle nogę. To też coś. Człowiek od razu czuje, że ż > yje. Trudno mi sie ustosunkowac do zdarzenia. Dobrze jest czuc ze sie zyje. Ale tu chyba mamy do czynienia z bolem istnienia? Czy im wiekszy bol, tym bardziej sie czuje ze sie zyje? A po skreceniu karku? W kazdym razie: Get well soon :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirchauer Re: Gratulacje! IP: 200.21.132.* 04.12.04, 00:14 dritte_dame napisała: > Czy im wiekszy bol, tym bardziej sie czuje ze sie zyje? > A po skreceniu karku? To można sprawdzić tylko osobiście. Ale potem nie można już przekazać wrażeń. Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame Choinka 04.12.04, 00:11 dana33 napisała: > choinke juz macie???? Jeszcze nie. Mimo zmasowanego ataku sil marketingowych rozpoczetego natychniast po Remembrance Day (11 Listopada) pozostajemy w miare normalni i na choinke przyjdzie czas na okolo tydzien przed Xmas :) Odpowiedz Link Zgłoś
antek_cukierman Lublin 03.12.04, 23:20 www.um.lublin.pl/start/live/ hucal-jacek.webpark.pl/ hucal-jacek.webpark.pl/galery_files/przedmiescia2.htm hucal-jacek.webpark.pl/ www.swiatpodrozy.pl/i.php?g=21&n=1 Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Lublin 05.12.04, 00:21 oj, jakie ladne zdjecia, antek.... a ja dzisiaj spedzilam caly dzien w haifie, i co ja wam ide powiedziec? rano jak jechalam do, sloneczko, niebo niebiesciutkie bez jednej chmurki, jak sie zblizalam do haify, to morze widac z jednej strony szosy nr. 1, rowne jak stol, w kolorze granatowo-ciemnozielonym az do jasnej zieleni kolo brzegu, palmy zielone i wysokie rosna wokol szosy.... + 23 stopnie bylo.... znaczy sie, jesli jeszcze nie wiecie o czym pisze, to opisalam wam zimowy dzien 4 grudnia w israelu... :) Odpowiedz Link Zgłoś