03.12.04, 17:19
Spadl snieg! :))
Obserwuj wątek
    • superspec A w Lublinie się stopił.:( 03.12.04, 17:40
      • dritte_dame Przyjmij moje szczere wyrazy wspolczucia. :( n/t 03.12.04, 17:44

• Gość: z daleka Re: A w Lublinie się stopił.:( IP: 83.130.242.* 03.12.04, 18:19
        dawnymi czasy namietnie fotografowalem snieg w Parku Saskim. Piekny byl ten
        park pod swiezym sniegiem. Dawno nie widzialem Lublina w zimie.
        • dana33 Re: A w Lublinie się stopił.:( 03.12.04, 22:59
          dopiero teraz doszlam do computera...... szabes-sjesta i swiete nerobstwo... :)
          a u nas nawet nie deszczyk... :( dzisiaj nad jerozolima bylo czysciutkie,
          niebieskie niebo, ani jednej chmurki, ale chlodno, podobno jutro ma byc
          cieplej.. nu, dostalismy zime do posmakowania a teraz trzeba znow poczekac.
          ale snieg? jakos mi nie wyglada w tym roku na snieg... ale wyobrazam sobie,
          jak o wyglada.... jeszcze pare dni do hanuki a potem juz boze narodzenie...
          choinke juz macie????
          • Gość: Cep Re: A w Lublinie się stopił.:( IP: *.aster.pl 03.12.04, 23:15
            Tu nie pada.

Ale za to skręciłem sobie nieźle nogę. To też coś. Człowiek od razu czuje, że żyje.
            • dritte_dame Gratulacje! 04.12.04, 00:06
              (albo moze kondolencje, sama juz nie wiem...)

Gość portalu: Cep napisał(a):

> ... skręciłem sobie nieźle nogę. To też coś. Człowiek od razu czuje, że ż
              > yje.

Trudno mi sie ustosunkowac do zdarzenia.
              Dobrze jest czuc ze sie zyje.
              Ale tu chyba mamy do czynienia z bolem istnienia?
              Czy im wiekszy bol, tym bardziej sie czuje ze sie zyje?
              A po skreceniu karku?

W kazdym razie: Get well soon :)
              • Gość: mirchauer Re: Gratulacje! IP: 200.21.132.* 04.12.04, 00:14
                dritte_dame napisała:

> Czy im wiekszy bol, tym bardziej sie czuje ze sie zyje?
                > A po skreceniu karku?

To można sprawdzić tylko osobiście. Ale potem nie można już przekazać wrażeń.
          • dritte_dame Choinka 04.12.04, 00:11
            dana33 napisała:

> choinke juz macie????

Jeszcze nie.
            Mimo zmasowanego ataku sil marketingowych rozpoczetego natychniast po
            Remembrance Day (11 Listopada) pozostajemy w miare normalni i na choinke
            przyjdzie czas na okolo tydzien przed Xmas :)
        • antek_cukierman Lublin 03.12.04, 23:20
          www.um.lublin.pl/start/live/
          hucal-jacek.webpark.pl/
          hucal-jacek.webpark.pl/galery_files/przedmiescia2.htm
          hucal-jacek.webpark.pl/
          www.swiatpodrozy.pl/i.php?g=21&n=1
          • dana33 Re: Lublin 05.12.04, 00:21
            oj, jakie ladne zdjecia, antek....
            a ja dzisiaj spedzilam caly dzien w haifie, i co ja wam ide powiedziec? rano
            jak jechalam do, sloneczko, niebo niebiesciutkie bez jednej chmurki, jak sie
            zblizalam do haify, to morze widac z jednej strony szosy nr. 1, rowne jak stol,
            w kolorze granatowo-ciemnozielonym az do jasnej zieleni kolo brzegu, palmy
            zielone i wysokie rosna wokol szosy.... + 23 stopnie bylo.... znaczy sie,
            jesli jeszcze nie wiecie o czym pisze, to opisalam wam zimowy dzien 4 grudnia w
            israelu... :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka