marcus_crassus 07.12.04, 23:48 zdjelas dwa tematy zupelnie nie naruszajace zadnego regulaminu forum??? czy moze masz okres??? czy mam sie spytac o twoja poczytalnosc na forum administracji???bo sadze ze klasyfikujesz sie na terapie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ABEwimieniu.kropki Re: kropa,powtarzam pytanie??facet cie zostawil?? IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 08.12.04, 00:15 Przestan wstawiac te idiotyczne usmieszki za kazdym razie jak "podasz fakty" o cudzej smierci, baranie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: kropa,powtarzam pytanie??facet cie zostawil?? 08.12.04, 00:17 niech Ci Bozia wynagrodzi, ABE :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus tiiaaaa???a link do akcji AC-130??? 08.12.04, 00:20 to ktore punkty regulaminu zlamal??? kropa.jestes durna. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: tiiaaaa???a link do akcji AC-130??? 08.12.04, 00:21 wątki, w których rozmawiasz sam z sobą są spamem Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus kup se okulary 08.12.04, 00:23 a to pani szanownej odpowiadajac trzeba odpowiedzi zbiorcze dla wszystkich dawac... ponawiam stwierdzenie.jestes albo durna albo slepa. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=18376851 przeczytaj raz jeszcze i albo do okulisty albo do psychiatry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . racja, ja tam też pisałem IP: 216.127.82.* 08.12.04, 01:49 A link do video był interesujący. Ale co to, crappus z USA jednak pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABE.w.imieniu.krop Artykul 5 Regulaminu, i Nieetykiete IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 08.12.04, 00:29 "Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl treści uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady Netykiety." Jakbys kaleko moralny tego nie wiedzial cieszenie sie z cudzej smierci jest powszechnie uznawane za "naganne moralnie". Kropa ostrzegala po ataku na pociag w Madrycie, ze bedzie takie glupio-radosne watki ciac. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus lepiej abus??? :)))) 08.12.04, 00:33 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=18384320 usunalem wszelkich cywili z watku :))))) ciesze sie tylko ze smierci "partyzantow" :))) mam wrazenie ze chyba jako ze jestem Polakiem i Polscy zolnierze tez ich zabijaja a oni zabili ponad 10 naszych mozna mi cieszyc sie ze smierci wrogow zolnierzy mojej ojczyzny?? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus co do linka o ac-130 08.12.04, 00:35 nie mam zamiaru go raz jeszcze wstawiac bo naruszyl najwyzej regulamin okresu kropy.kropa jest durna. nie mam zamiaru jak reszta silic sie na milutkie rozmowy i "proszenie" o cokolwiek... glupota mnie razi w kazdym wydaniu.kropa na pewno nie jest wyjatkiem. ps-do kropy - polecam podpaski ze skrzydelkami - moze pomga... Odpowiedz Link Zgłoś
mieetek Czy to link do czarnej skrzynki ac-130? 08.12.04, 00:37 A przy okazji ich niedawni sojusznicy z al kaidy, będą nadal tam jeździć polować na amerykańskich bohaterów. A ja będe sobie oglądał na moim 47 calowym telewizorku to przykre przedstawienie. Chwilkę pójdę po oranżadę, bo zaraz będzie coś w TV, żeby nie przegapić. Dobrze jak bohaterscy wyzwoliciele zabijali terrorystów mudżachedinów w więzieniu w Mazar i Sharif i o jak przykro jak 50 męczenników o wolność naszą i waszą zginęło w Faludży (oczywiście zawsze liczę na to, że takie straty są zawsze kilkakrotnie zawyżane). Zarkawi (oczywiście istnieje) i Rumsfeld dla mnie jak diabeł i anioł. A prezydenta (tak naprawdę świata, jak powiedziała Amanpour w CNN) jak oglądam i słucham, zwłaszcza przy nieprzygotowanych wywiadach, to już prawdziwa uczta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABE Re: co do linka o ac-130 IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 08.12.04, 00:45 Video jest zamkniete wiec nie moge przestudiowac tej niewatpliwej glupoty, ale zakladajac ze mowa o bombowcu w akcji bombardowania i nazywa sie to "FUNNY videos" to ten sam artykul 5 Regulaminu ma zastosowanie, moim zdaniem. A to ze sam do siebie gadasz, to nastepny powod. Ja takich typkow co chodza po ulicach, przebierajac w smietniczkach, i sami do siebie cos mamrocza tez z daleka omijam. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus niewatpliwa glupota 08.12.04, 00:57 film ze zbombardowania jakiegos magazynu. co ty ...... (wyraz na P i 10 liter).do tego ma zastosowanie regulamin "okresu" kropki. ps-zadam zeby od dzis nie mozna bylo odpowiedziec wiecej niz raz na jednym watku nawet do dwoch osob bo to gadanie "do siebie" jestes abe glupia.chwilowo jednak bardziej glupia jest kropa Odpowiedz Link Zgłoś