Dodaj do ulubionych

kropa,powtarzam pytanie??facet cie zostawil???

07.12.04, 23:48
zdjelas dwa tematy zupelnie nie naruszajace zadnego regulaminu forum???

czy moze masz okres???

czy mam sie spytac o twoja poczytalnosc na forum administracji???bo sadze ze klasyfikujesz sie na terapie.
Obserwuj wątek
    • Gość: ABEwimieniu.kropki Re: kropa,powtarzam pytanie??facet cie zostawil?? IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 08.12.04, 00:15
      Przestan wstawiac te idiotyczne usmieszki za kazdym razie jak "podasz fakty" o
      cudzej smierci, baranie.
      • kropka Re: kropa,powtarzam pytanie??facet cie zostawil?? 08.12.04, 00:17
        niech Ci Bozia wynagrodzi, ABE :)
        • marcus_crassus tiiaaaa???a link do akcji AC-130??? 08.12.04, 00:20
          to ktore punkty regulaminu zlamal???

kropa.jestes durna.

• kropka Re: tiiaaaa???a link do akcji AC-130??? 08.12.04, 00:21
            wątki, w których rozmawiasz sam z sobą są spamem
            • marcus_crassus kup se okulary 08.12.04, 00:23
              a to pani szanownej odpowiadajac trzeba odpowiedzi zbiorcze dla wszystkich dawac...

ponawiam stwierdzenie.jestes albo durna albo slepa.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=18376851
              przeczytaj raz jeszcze i albo do okulisty albo do psychiatry
              • Gość: . racja, ja tam też pisałem IP: 216.127.82.* 08.12.04, 01:49
                A link do video był interesujący.
                Ale co to, crappus z USA jednak pisze?
                • marcus_crassus z atlantydy n/t 08.12.04, 01:54
          • Gość: ABE.w.imieniu.krop Artykul 5 Regulaminu, i Nieetykiete IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 08.12.04, 00:29
            "Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl
            treści uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i
            naruszających zasady Netykiety."
            Jakbys kaleko moralny tego nie wiedzial cieszenie sie z cudzej smierci jest
            powszechnie uznawane za "naganne moralnie". Kropa ostrzegala po ataku na pociag
            w Madrycie, ze bedzie takie glupio-radosne watki ciac.
            • marcus_crassus lepiej abus??? :)))) 08.12.04, 00:33
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=18384320
              usunalem wszelkich cywili z watku :))))) ciesze sie tylko ze smierci "partyzantow" :)))

mam wrazenie ze chyba jako ze jestem Polakiem i Polscy zolnierze tez ich zabijaja a oni zabili ponad 10 naszych mozna mi cieszyc sie ze smierci wrogow zolnierzy mojej ojczyzny?? :))))

• marcus_crassus co do linka o ac-130 08.12.04, 00:35
                nie mam zamiaru go raz jeszcze wstawiac bo naruszyl najwyzej regulamin okresu kropy.kropa jest durna.

nie mam zamiaru jak reszta silic sie na milutkie rozmowy i "proszenie" o cokolwiek...

glupota mnie razi w kazdym wydaniu.kropa na pewno nie jest wyjatkiem.

ps-do kropy - polecam podpaski ze skrzydelkami - moze pomga...
                • mieetek Czy to link do czarnej skrzynki ac-130? 08.12.04, 00:37
                  A przy okazji ich niedawni sojusznicy z al kaidy, będą nadal tam jeździć
                  polować na amerykańskich bohaterów. A ja będe sobie oglądał na moim 47 calowym
                  telewizorku to przykre przedstawienie. Chwilkę pójdę po oranżadę, bo zaraz
                  będzie coś w TV, żeby nie przegapić. Dobrze jak bohaterscy wyzwoliciele
                  zabijali terrorystów mudżachedinów w więzieniu w Mazar i
                  Sharif i o jak przykro jak 50 męczenników o wolność naszą i waszą zginęło w
                  Faludży (oczywiście zawsze liczę na
                  to, że takie straty są zawsze kilkakrotnie zawyżane). Zarkawi (oczywiście
                  istnieje) i Rumsfeld dla mnie jak diabeł i anioł. A prezydenta (tak naprawdę
                  świata, jak powiedziała Amanpour w CNN) jak
                  oglądam i słucham, zwłaszcza przy nieprzygotowanych wywiadach, to już prawdziwa
                  uczta.
                • Gość: ABE Re: co do linka o ac-130 IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 08.12.04, 00:45
                  Video jest zamkniete wiec nie moge przestudiowac tej niewatpliwej glupoty, ale
                  zakladajac ze mowa o bombowcu w akcji bombardowania i nazywa sie to "FUNNY
                  videos" to ten sam artykul 5 Regulaminu ma zastosowanie, moim zdaniem.
                  A to ze sam do siebie gadasz, to nastepny powod. Ja takich typkow co chodza po
                  ulicach, przebierajac w smietniczkach, i sami do siebie cos mamrocza tez z
                  daleka omijam.
                  • marcus_crassus niewatpliwa glupota 08.12.04, 00:57
                    film ze zbombardowania jakiegos magazynu.

co ty ...... (wyraz na P i 10 liter).do tego ma zastosowanie regulamin "okresu" kropki.

ps-zadam zeby od dzis nie mozna bylo odpowiedziec wiecej niz raz na jednym watku nawet do dwoch osob bo to gadanie "do siebie"

jestes abe glupia.chwilowo jednak bardziej glupia jest kropa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka