Dodaj do ulubionych

LUDZIE NUDNI JESTESCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

IP: 209.101.135.* 21.12.04, 14:19
Setki watkow a wszystko o Zydach i Arabach. Albo o cadykach i tym podobnych
albo o islamosynach. Dlaczego rasa semicka tak was straszliwie zajmuje. Nie
ma ciekawszych tematow do opisywania??? Jak stranger napisal cos o Kresach i
bylo ciekawe to go opadli ze tematy zastepcze. No bo Izrael i Araby to jedyny
politycznie poprawny temat na forum. DARUJCIE SE JUZ. Zajmijcie codziennym
zyciem zeby takich matolow jak Oleksy na liderow lewicy nie wybierali a nie
plujcie jadem na Semitow. Tak jakby Swiat to byl Bliski Wschod. Czy ktos moze
zaczac jakas normalna dyskusje? Ja proponuje na przyklad dyskusje o
republikach baltyckich. Sasiadach Polski, czy ktos wogole tam bywa i wie jak
zycie tam sie toczy???? I prosze nie piszcie ile Arabow i Zydow tam mieszka
Obserwuj wątek
    • Gość: glodny Re: LUDZIE NUDNI JESTESCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.red.bezeqint.net 21.12.04, 14:32
      jak zryc to nima w talesu, to choc se zyda znajdzemy zawsze tak bylo no
      nie...arab brudny ,smierdzi..kozlami ..tfu
    • Gość: igor Jesli chodzi o Zydow to nie wiem dlaczego tak sie IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 21.12.04, 14:54
      nimi tu zajmuja. Jesli chodzi o Arabow to jednak ich wplyw na swiat (religia,
      terror, emigracja, przyrost ludnosci itd.) i znaczenie ropy naftowej powoduja,
      ze o nich sie mowi. Nie jest to polskie skrzywienie. Swiat tez odkryl, ze jest
      to wazne. Kraje baltycke (masz na mysli pewnie trojke miedzy Polska i
      Finlandia). Pomysl o ich znaczeniu w swiecie i sam sobie odpowiesz? Kair ma 4
      razy wiecej mieszkancow, gospodarka ich jest 10 razy mniejsza niz Belgii, sa
      zwiazani juz wojskowo i politycznie z Europa. O czym tu pisac.
      • Gość: staszek Re: Jesli chodzi o Zydow to nie wiem dlaczego tak IP: 209.101.135.* 21.12.04, 15:12
        Wiesz z punktu widzenia ludzi mieszkajacych w Stanach to masz moze racje, ale
        to polskie forum a dla Polski kraje baltyckie i co sie tam dziej powinny byc
        duzo wazniejsze niz gardlowanie o muzulmanach czy Zydach. Analogia taka sama
        gdyby amerykanie bardziej przejmowlai tym co sie dzieje w Polsce niz w Meksyku.
        Z punktu widzenia geogragii, geopolityki i narodowego interesu bez sensu. Moj
        argument to to ze mamy tu cale setki "ekspertow" od Bliskiego Wschodu a ciekawy
        ejstem ilu z nich w ogole wie jak sie nazywa stolica Estonii. Aha ale
        Amerykanie to matolki co nie wiedza gdzie Polska
        • Gość: Perry Re: Jesli chodzi o Zydow to nie wiem dlaczego tak IP: 160.79.164.* 21.12.04, 15:17
          najwazniejsze to odkryc zyda i udowodnic ze jest swinia. Cala reszta juz mniej
          wazna. O ile mnie pamiec nie myli staszek tez wysylal posty ktore mozna
          okreslic jako antysemickie
          • Gość: staszek Re: Jesli chodzi o Zydow to nie wiem dlaczego tak IP: 209.101.135.* 21.12.04, 15:22
            perry, odbilo Ci??? jakie anty-semickie teksty??? Daj link// No chyba ze
            klasyfikujesz moje teksty ze dobry terrorysta to martwy terrorysta jako anty-
            arabskie. Twoja sprawa . Moglbys tez poczytac polemike z igorem z paru tygoni
            wstecz gdzie krytykuje ataki na islam jako rasistowskie.
            • Gość: Perry Re: Jesli chodzi o Zydow to nie wiem dlaczego tak IP: 160.79.164.* 21.12.04, 15:43
              Ja sie od razu przyznaje ze nie czytam znakomitej wiekszosci postow. Zupelnie
              mozliwe ze sie myle. W takim razie przepraszam, bije sie w piersi i
              twierdze: "mea maxima culpa" Zaraz poszukam kilka Twoich starszych postow.
              Uklony
              • Gość: staszek Re: Jesli chodzi o Zydow to nie wiem dlaczego tak IP: 209.101.135.* 21.12.04, 15:50
                Prosze bardzo, Jestem pewien ze nic anty-semickiego vel anty-arabskiego nie
                znajdziesz. A juz napewno nic anty-zydowskiego.
                • Gość: Perry Re: Jesli chodzi o Zydow to nie wiem dlaczego tak IP: 160.79.164.* 21.12.04, 15:53
                  masz racje! Sprawdzilem kilka Twoich wypowiedzi.
                  Ja tam za dlugo szukac nie bede. Brzydze sie tgo forum.
                  Pojecia nawet nie mam z kim Cie pomylilem.
                  Jeszcze raz - mea maxima culpa
                  • Gość: staszek Re: Jesli chodzi o Zydow to nie wiem dlaczego tak IP: 209.101.135.* 21.12.04, 15:55
                    No problem. Niewielu tu przyznaje sie do bledu wiec dzieki
        • Gość: igor Nie jet to zadne widzenie typowego Amerykanina, bo IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 21.12.04, 15:30
          ani takim nie jestem (skoro tu) ani oni tak sie polityka nie pasjonuja jak
          Polacy. Jest to forum Swiak a nie Kraj stad kresy sa raczej tematym drigiego
          forum. Po drugie, demokracja demokracja ale jezeli chccemy od Niemcow aby
          zapomnieli o Ost Deutchland to nie mozemy ciagle o Kresach.
          jesli znasz Amerykanow tylko matolkow to Ci wspolczuje, bo nie zaszles wysoko.
          Z drugiej strony musisz pamietac o roznicy skali. Polska jest malym krajem,
          bardzo czesto zaleznym od innych - lepiej jest znac historie i geografie chocby
          sasiadow. USA to olbrzymie panstwo, w ktorym tez ucza geografii; dwojke mocjh
          dzieci tu uczono (zwyciezcy National Geographic znaja lepiej geografie niz
          99.99% Polakow) ale po szkole uczen nie ma praktycznego sprawdzenia wiedzy.
          Wyjazd poza granice tego kraju to nie wyjazd poza granice Polski. W jednym dniu
          w Europie mozesz samochodem wskoczyc do kilku krajow, jesc rozne potrawy,
          cwiczyc obce jezyki. Sprobuj to zrobic jak mieszkasz np. w Nebrasce. Mieszkasz
          przy granicy USA to albo Kanada albo Meksyk i tyle. Popatrz na mape Polski - 7
          sasiadow z innymi jezykami, a przeciez do Danii, Szwecji, Lotwy, Wegier,
          Rumunii, Austrii tez niedaleko. Kumasz?
          • Gość: staszek Re: Nie jet to zadne widzenie typowego Amerykanin IP: 209.101.135.* 21.12.04, 15:41
            Igor, dzieki za dlugi post ale w zaden sposob nie widze jak on "relates" do
            tego co ja pisalem. I prosze czytaj uwaznie ja nie mowilem ze Amerykanie to
            matolki ja pislaem ze mnostwo Polakow tak uwaza choc ich wlasna wiedza jest
            wcale nie lepsza. Tu sie calkiem z Toba zgadzam

I prosze po raz kolejny, pisz z takim szacunkiem do mnie jak ja pisze do
            Ciebie. Nie widzialem choc jednego postu gdzie bym byl w stosunku do Ciebie
            zlosliwy lub tez uszczypliwy.
            • Gość: igor Nie zrwracaj uwagi na ironie bo taki jestem. Wazny IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 21.12.04, 15:53
              jest temat. Kresy - jak Kuba Bogu tak Bog Kubie. Chcemy aby Niemcy sie
              odczepily od Ziem Zachodnich, odczepmy sie od Kresow. Jako narod mielismy
              szanse pare wiekow temu - nie wyszlo i tyle. Natomiast chcialbym aby Poalcy,
              bez panskiego podejscia, traktowali Ukraincow, Bialorusinow i Rosjan jako
              partnerow gospodarczy i politycznych. Tak jak zachod Europy.
              Musze jechac; wiec na koniec zycze Ci Wesolych Swiat Bozego Narodzenia. Jestem
              bowiem zdania, ze jak sie nie pozwala malenstwu narodzic to wszystkie prawa
              czlowieka mozna zmiesc pod dywan. To zawsze pamietam jak ide na pasterke.
              • Gość: staszek Re: Nie zrwracaj uwagi na ironie bo taki jestem. IP: 209.101.135.* 21.12.04, 16:00
                1. Nie wiem czemu utozsamiasz Republiki baltyckie z Kresami. Jedno z drugim nie
                ma nic wspolnego. Nawet Litwa to przeciez nie Kresy wiec nie ma o czym tu pisac

2. Jezeli chodzi o stosunki gospodarcze ze Wschodem jak najbardziej sie
                zgadzam . Julisz Mieroszewski to czlowiek ktorego powinno sie publikowac w
                milionach tanich i latwo dostepnych egzemplarzy

3. Mnie chodzi ze z punktu widzenia geopolityki republiki baltyckie dla Polski
                sa lata swietlne wazniejsze niz Bliski Wschod

4. Zycze Ci i Twojej Rodzinie Wesolych Swiat nawzajem i podpisuje pod ostatnimi
                dwoma zdaniami caly sercem.
                • Gość: OSKAR Re: DO STASZKA IP: *.cablep.bezeqint.net 21.12.04, 18:10
                  JA JUZ OD DAWNA MOWIE, ZEBY NAS ZOSTAWILI W SPOKOJU (NIE PRZESZKADZA MI -
                  JEDNOCZESNIE ARABOW) ALE U PEWNYCH FORUMOWICZACH WSZYSTKO SIE ZACZYNA I KONCZY
                  NA ZYDACH. ZYD TO DLA NICH TLEN DO ODDYCHU. SA TEZ TACY, KTORZY MAJA - MOJA
                  OBSERWACJA - COS WIECEJ DO POWIEDZENIA, ALE LATWO ODDAJA SIE ANTYZYDOWSKIM
                  EMOCJOM. I JESZCZE COS: JEST W TYM NIE MALO "BON MARCHE"...

WESOLYCH SWIAT I DOBREGO ROKU 2005.
                  • Gość: staszek Re: DO STASZKA IP: 209.101.135.* 21.12.04, 18:12
                    NAWZAJEM
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka