Dodaj do ulubionych

KTASATROFALNA PRZYSZLOSC ROSJI

IP: *.nycmny83.covad.net 17.01.05, 19:36
Przyrost naturalny jestujemny, znika ludnosc miast i wiosek, pijanstwo i
choroby dziesiatkuja ludnosc. interesujecy artykul o demograficznej sytuacji
w nowej postkomunistycznej Rosji.

Russia is Doomed:
Catastrophic Post-Cold War Demographic Situation
by Said Ibrahayev
Kavkaz Center , 6 January 2005
www.globalresearch.ca 17 January 2005
The URL of this article is: globalresearch.ca/articles/IBR501A.html

-----------------------------
Obserwuj wątek
    • Gość: . U nas ljudi mnogo... Zapomniales? O Rosje sie nie IP: *.range81-156.btcentralplus.com 17.01.05, 19:37
      martw, poki ceny ropy wysokie, a wodka tania.
      • krystian71 Re: U nas ljudi mnogo... Zapomniales? O Rosje sie 17.01.05, 20:00
        twoja troska o ten piekny kraj az poraza.
        Tak ci o jego dobro chodzi jak tym z Kawkaz Centrum, albo mnie,he,he
    • Gość: igor Czemu Czeczency ja atakuja. Wystarczy poczekac IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 17.01.05, 20:45
      , zamknac oczy i patrz, nie ma Rosji. Wniosek: po szybkim upadku Rosji, USA,
      Izraela zostana dwie potegi swiatowe: Palestyna i Czeczenia.
      "Glupota wybacza nieraz ludziom, nigdy narodom" (1-sze prawo Coolgatcha)
      • krystian71 Re: Czemu Czeczency ja atakuja. Wystarczy poczeka 17.01.05, 21:54
        Czeczency zaatakowali Rosje, a Zydzi zrobili Niemcom holokaust
        • Gość: AWOL Re: jak Bush cyganil zeby nie sluzyc w wojsku IP: *.nycmny83.covad.net 18.01.05, 00:10
          dlaczego bush jest AWOL ( dezerter)

www.dailykos.com/story/2005/1/12/132214/106
          • Gość: idzikczortu Re: jak Bush cyganil zeby nie sluzyc w wojsku IP: *.cable.mindspring.com 18.01.05, 03:28
            Ciekawe czy dzis ktos jeszcze pamieta, ze rozkazem (ukazem) Stalina od roku
            bodajze 1943-go specjalne czerwono-armiejskie jednostki na terenach wschodniej
            Polski, bazujac na uprzednim rozpoznaniu czyli donosach przejezdzaly po wsiach i
            miasteczkach zabierajac chlopcow w wieku od lat 2-3ch az do 10 -12tu i
            uprowadzajac do Rosji.
            W zamiarach Stalina polscy chlopcy po pozniejszej indoktrynacji w specjalnych
            sierocincach w glebi Rosji mieli wyrastac na ruskich janczarow. Jak widac Stalin
            mial "dobrych" doradcow myslacych perspektywicznie, wiedzacych, ze dla
            zawojowania swiata potrzebni sa przedewszystkim ludzie.
            Pisze o tym nie z jakichs opowiesci np. mojej cioci a z wlasnych przezyc gdy
            dawno temu moj sw. pamieci tata tlumaczyl mi byl, ze rozumie moje artretyczne
            dolegliwosci bo one sie zaczely wlasnie od czasu gdy on ukrywal sie ze mna w
            "ziemlance" wykopanej na polu i ukrytej miedzy drzewami przed weszacymi ruskimi,
            przez prawie 6 miesiecy! Bylo to okolo 50 km od Bialegostoku, zima-wczesna
            wiosna 1943 - 1944go roku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka