Dodaj do ulubionych

Mordowani w Lagrach mieli Pecha !!!!!!!!!!!!!!!!!!

15.02.05, 02:55
Biedni wiezniowie Lagrow rosyjskich . Gdyby tylko mordowali ich Niemcy swiat
by o nich pamietal , zbrodnie by potepiono , czczono by ich pamiec na
okolicznosciach w obozach okolicznosciach podobnych do ostatniej w
Oswiecimiu , gzdie zjechali sie wazni przywodcy z calego swiata . Niestety
mordowali ich Rosjanie !!!!!!!!! Oni nie musza rozliczac sie ze swoja
historia . A za kilkadziesiat lat gdy umra ci ludzie co ocaleli z obozow
Rosjanie beda nam wmawiac ze obozow nie bylo . Czy pozwolimy na to ? Jezeli
nie to zacznijmy juz dzis glosno sie dopominac o swoje . Rosjanie klamia
nikczemnie nie zgadzajac sie na porownywanie zbrodniczych systemow komunizmu
i nazizmu a swiat im pozwala tak mowic a my pozwalamy swiatu , nie wplywamy
na swiat zeby potepil ten system .
Obserwuj wątek
    • szpital_psychiatryczny adam81 ty miales fart!!!!!! 15.02.05, 03:01
      spedziles wiekszosc swojego zycia w naszej instytucji.
      Czy jest tobie u nas tak zle?????????????
      • adam81w Re: adam81 ty miales fart!!!!!! 15.02.05, 14:29
        och doktorze od czasu jak zerznal pan swoja matke i siostre co zaowwocowalo
        wyrzuceniem pana , w szpitalu nie jest juz tak samo . CZy pan kiedys do nas
        wroci ? Jak jest w wiezieniu Ps jak to jest pomyslec ze juz nigdy sie nie
        bedzie mialo kobiety :) ? A u nas na oddizale takie orgie takie orgie ,
        pozdrawiam i zycze zeby tylek wytzrymal zabawy kolegow z celi
    • che.guevara Tak samo jak mordowani rdzenni mieszkańcy 15.02.05, 03:54
      Ameryki, mieli pecha zajmować przestrzeń życiową dla bękartów z Europy którym
      do łba strzeliło zrobić sobie nowe państwo.
      Tak samo pecha mieli mieszkańcy europejskich kolonii, a jeszcze większego pecha
      mają dziś umierając z głodu dzięki tzw. neokolonializowi.
    • kropekuk Rosjanie beda WAM wmawiac? Coz, "lokatorami" 15.02.05, 03:59
      Solowiowek etc byli GLOWNIE ROSJANIE I ROSYJSCY ZYDZI, choc i cudzoziemiec
      czasem sie trafil. Innymi slowy Rosjanie musieliby sobie samym toto wmowic:
      Polska jest tu zupelnie dla Rosji i Rosjan nieistotna - to byla ICH tragedia.
      A Polak i te rosyjska tragedie chce sobie przywlaszczyc? "Nazywam sie milion,
      bo za miliony..."? Kiedy wy, Polacy, dorosniecie?
      • jeremi.wisniowiecki kropekuk 15.02.05, 04:03
        Daj juz spokoj z tym antypolonizmem. Zgadzam sie z Toba w wielu przypadkach ale
        jezeli Polacy tak Ci przeszkadzaja to po co w ogole bierzesz udzial w tym
        forum. Chyba jednak troche sie do przynaleznosci poczuwasz. jezeli tak to nie
        wstyd tak blzunic. Zgadzam sie trzeba tepic terrorystow, niech Arabowie zostana
        w arabii ale Ty daj Polakom spokoj bo choc wielu jest tepych to sa tez tacy co
        nie i zreszta to bez znaczenia. jak piszesz po polsku to tez sie poczuwasz wiec
        daj spokoj
        • kropekuk To jest "antypolonizm"? Prawda, co Polaka moze 15.02.05, 04:06
          zabolec? A pojdz, czlowieku, po rozum do glowy!!! Polska mania wielkosci -
          nawet lagry Stalin budowal specjalnie dla Polakow? Widze, ze przyjmujesz wizje
          historii ala ABE...
          • jeremi.wisniowiecki Re: To jest "antypolonizm"? Prawda, co Polaka moz 15.02.05, 04:07
            nie absolutnie nie, ja tylko prosze abys dal spokoj z tepieniem Polakow bo to
            niepotrzebnie obraza tez tych ktorzy sie wlasnie z toba zgadzaja. ale jak masz
            nas gdzies to juz twoja sprawa:(((
            • kropekuk Gorzej: Polacy na tyle mnie obchodza, ze NIE CHCE 15.02.05, 05:52
              widziec w internecie GLOWNIE bredni polskich fatalnie wyksztalconych glupcow.
              Czy glupcy w ten wlasnie sposob rekompensuja sobie brak jakichkolwiek szans na
              publikacje swych wypocin w innych mediach? A moze to smetny spadek po komunie
              i "nie matura lecz chec szczera"?
              A potem placz i zgrzytanie zebow, ze po swiecie kraza Polish jokes...
              • manny_ramirez Re: Gorzej: Polacy na tyle mnie obchodza, ze NIE 15.02.05, 13:15
                To fakt ale nawet potym forum sadzac jest dosc sporo Polakow myslacych trzezwo
                wiec przylaczam sie do apelu ksiacia Jeremiego aby wyraznie kwalifikowac te
                ataki na glupote niektorych a nie obrazac caly anrod masowo. W koncu daje to
                zla reputacje wszystkim ktorzy zgadzaja sie z tezami przez kropekuk gloszonymi.
                Jezeli szczegolnie chodzi o Arabow, Izrael, islam i nazistow.
                • adam81w Re: Gorzej: Polacy na tyle mnie obchodza, ze NIE 15.02.05, 14:36
                  kropekuk kto tu mowi ze lagry budowano tylko dla polakow ? to jakies brednie
                  zeby mi to tak bezosobowo zarzucac . JA tego nie napisalem . Ja sie tylko
                  upominam o pamiec dla moich rodakow ktorych mordowano w Lagrach . To nie jest
                  zadna mania wielkosci wiec jak widzisz . To wogole smieszne zeby mania
                  wielkosci nazywac oczywiste prawo do uslyszenia od Rosjan kajania za te
                  zbrodnie , do uslyszenia kajania sie za wymyslenie komunizmu . to jest
                  oczywsite . Czego tu nie rozumiesz ?
                  • adam81w Re: Gorzej: Polacy na tyle mnie obchodza, ze NIE 15.02.05, 14:42
                    Poza tym czuje sie obrazony porownaniem do glupca
                    prosze mi do cholery wykazac czemu nadales sobei to prawo ?
                    i jak go motywujesz
                    Uwazam ze mam racje
                    gdy moich rodakow mordowali Niemcy w obozach ( tak glupcze w tych obozach
                    mordowano takze inne narody ) potepiono ta zbrodnie , czzci sie pamiec
                    zamordowanych ludzi , wyplaca sie rekompensaty dla pracownikow przymusowych ,
                    swiat potepil nazizm jako zbrodniczy system ,

Podobnie zbrodniczym systemem byl komunizm wiec pytam
                    JAk to mzoe byc ze nie zostal otwarcie potepiony ,
                    JAk to mzoe byc ze istnieja partie komunistyczne
                    nie mowiac tylko o samej Rosji ?

Dlaczego Niemcy mogli przeprosic a Rosjanie nie ?

W tym nie mam racji ? Ha
                    Glupcze , to powiec mi baranie dlaczego ?
                    • manny_ramirez Re: Gorzej: Polacy na tyle mnie obchodza, ze NIE 15.02.05, 14:45
                      Dlatego ze Komunizm to byl system szerzacy UNIWERSALNE wartosci (odyslam do
                      tworczosci che.guevary na tym forum) i wartosci progresywne:))) A w imieniu
                      wartosci progresywno-uniwersalnych mozna wymordowac tylu ludzi ile dusza lewaka
                      zapragnie:((((
                      • adam81w Re: Gorzej: Polacy na tyle mnie obchodza, ze NIE 15.02.05, 15:07
                        komunizm to raczej szerzyl jakiegos syfa umyslowego a nie ajkiekolwiek
                        wartosci ! np najwieksza glupota " buuhahahahaha ( ach nie wytzrymalem do czasu
                        jak napisalem przepraszam ) wszyscy maja miec po rowno " buhahahahahahah
                        a jakim prawem wszyscy maja meic po rowno ?
                        Jakim prawem jako powiedzmy Tłumacz mam miec tyle samo co jakis robotnik ?
                        Jak mozna mowic ze ludzie maja miec po tyle samo kiedy z rozniacym ich zapalem
                        staraja sie i dzialaja ?
                        To mogl wymyslic tylko jakis Stary Cap , ktorego jako ojca SyfoLucji trzymaja
                        do dzis nabiteho na szpilke w jakims Syfoleum
      • adam81w Re: Rosjanie beda WAM wmawiac? Coz, "lokatorami" 15.02.05, 15:02
        jeszce jedno
        Lagry to nie byla tylko Rosyjska tragedia , jak chcesz to widziec i jak pewnie
        widza to Rosjanie z mania wielkosci , cale ziaziu zdarzylo sie ruskim tak ?
        To powiedz mi jezeli to byly tylko Rosyjskie obozy , to w jaki sposob znalezli
        sie tam Polacy albo ludzie z innych nacji ?

Jezeli to byla impreza " tolka dla Ruskich " to dlaczego Polakow i obywateli
        innych narodow ktorych ( tam przez przypadek jak sie mozna domyslic ) zamknieto
        nie wypuszczono ( sory tu mordujemy tylko Rosjan a pan jest Lotyszem a to
        przepraszam - no to co mnie obchodzi ze u was nie morduja - nie nie mozna sie
        zalapac i prosze wziasc te pieniadze ja sie nie dam przekupic ) ? wtedy by
        Rosjanie mogli mowic ze to byla ich tragedia a tak to jest to takze nasza
        tragedia ( zauwaz megalomanie slowko takze widze to ze tam mordowano takze
        Rosjan teraz ty zauwaz ze tam mordowano takze nas ) . Nie masz prawa odbierac
        nam tego zeby mowic o tym jako o tez naszej tragedii .

Zreszta LAgry to male piwo w porownaniu z wywiezieniami , mordami w Katyniu i
        innych miejscach kazni Polakow , zbrodniczemu systemowi wymyslonemu przez capa
        stalina .

Jezeli bylo tak ze Rosjanie chcieli sie rzeczywiscie pomordowac bo sie nudzili
        np to czemu nie robili tego miedzy soba . Co mnie obchodzi co wy robicie meidzy
        soba Rosjanie ale jakim prawem wciagaliscie w te wasze zabawy Nas polakow .

Jezeli my jestesmy dla rosjan nie istotni to my Rosjan tez mamy gdzies

i btw Cos brak panu logiki panie K
        mowi pan ze to byla Rosyjska tragedia a wczesniej dodaje ze a jednak byli tam
        ludzie z innych nacji , rany !!!!!!!!!!

My Polacy juz dawno doroslismy , Ale ciekawe kiedy wy dorosniecie ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka