Dodaj do ulubionych

Forum ŚWIAT umiera?

10.06.02, 17:52
Nie wydaje się Wam? Dlaczego?
Obserwuj wątek
    • Gość: Allach arabstwo ,debile,rasisci ,islamisci i antysemici IP: *.marketscore.com, / 10.100.2.* 10.06.02, 18:57
      Zasmiecaja forum klamstwami , plugastwem i chamstwem i zboczeniami
      seksualnymi do zwierzat.
      To jak ma nie umierac ???
      TFU ,pomylili forum to jest Swiat, a nie forum
      radiostacji hizbolachow i gazetka scienna w domu wariatow .
      • Gość: MeF o zaśmiecaniu IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 19:05
        Gość portalu: Allach napisał(a):

> Zasmiecaja forum klamstwami , plugastwem i chamstwem i zboczeniami
        > seksualnymi do zwierzat.
        > To jak ma nie umierac ???
        > TFU ,pomylili forum to jest Swiat, a nie forum
        > radiostacji hizbolachow i gazetka scienna w domu wariatow .

Ot śmiecieć, któremu wydaje się, że nie zaśmieca forum.

• puls Re: arabstwo ,debile,rasisci ,islamisci i antysemici 12.06.02, 12:22

Allach NAPISAL :

seksualnymi do zwierzat.

• Gość: KKK PIERWSZY TY ZDECHNIESZ NIZ FORUM IP: *.tnt2.clearwater.fl.da.uu.net 10.06.02, 21:03
      PIERWSZY TY ZDECHNIESZ NIZ FORUM
      • Gość: bimi Re: PIERWSZY TY ZDECHNIESZ NIZ FORUM IP: *.adb.pl 11.06.02, 11:14
        Gość portalu: KKK napisał(a):

> PIERWSZY TY ZDECHNIESZ NIZ FORUM

Tak myślałem. :)

Zastanawiałem się nad przyczyną umierania forum, już zanim poruszyłem wątek.
        Wymysliłem sobie, że forum umiera, dlatego, że praktycznie doszliśmy do tego, iż
        tylko jedna strona ma argumenty - druga może co najwyżej dalej wypisywać teksty w
        stylu "TY ZDECHNIESZ". Ponieważ jednak takie teksty nikogo nie ruszają, a
        zwolennikom polityki izraelsko-amerykańskiej skończyły się już kłamstwa (ew.
        wszystkie zostały zdemaskowane) no to forum nam umiera... :(

Teraz widzę, że miałem rację... :)

Pozdrawiam wszystkich, którzy jeszcze walczą z godnością!
        • Gość: Luki Re: PIERWSZY TY ZDECHNIESZ NIZ FORUM IP: 141.63.88.* 11.06.02, 12:52
          > Pozdrawiam wszystkich, którzy jeszcze walczą z godnością!

Rozumiem, ze pozdrawiasz tych gosci, ktorzy sie ostatnio wysadzili
          razem z autobusem? A moze tego, ktoremu udalo sie nie tak dawno
          zabic oprocz siebie przechodzaca przypadkowo obok babcie z wnuczka...?

Tak, to sa godni wojownicy...
          • bimi Re: PIERWSZY TY ZDECHNIESZ NIZ FORUM 11.06.02, 12:57
            Gość portalu: Luki napisał(a):

> > Pozdrawiam wszystkich, którzy jeszcze walczą z godnością!
            >
            > Rozumiem, ze pozdrawiasz tych gosci, ktorzy sie ostatnio wysadzili
            > razem z autobusem? A moze tego, ktoremu udalo sie nie tak dawno
            > zabic oprocz siebie przechodzaca przypadkowo obok babcie z wnuczka...?

Nie. Prawdę mówiąc pozdrawiałem m.in. Ciebie. :)
            Chodziło mi o walkę na forum.
            • Gość: Luki Re: PIERWSZY TY ZDECHNIESZ NIZ FORUM IP: 141.63.88.* 11.06.02, 13:27
              > > Rozumiem, ze pozdrawiasz tych gosci, ktorzy sie ostatnio wysadzili
              > > razem z autobusem? A moze tego, ktoremu udalo sie nie tak dawno
              > > zabic oprocz siebie przechodzaca przypadkowo obok babcie z wnuczka...?
              >
              > Nie. Prawdę mówiąc pozdrawiałem m.in. Ciebie. :)
              > Chodziło mi o walkę na forum.

:-) Dzieki...
        • Gość: doku A jednak coś znalazłem IP: *.mofnet.gov.pl 12.06.02, 16:20
          Gość portalu: bimi napisał(a):

> zwolennikom polityki izraelsko-amerykańskiej skończyły się już kłamstwa

Czy to znaczy, że jednak jesteś antysemitą lub wrogiem USA?
          • bimi Re: A jednak coś znalazłem 12.06.02, 16:22
            Gość portalu: doku napisał(a):

> > zwolennikom polityki izraelsko-amerykańskiej skończyły się już kłamstwa

> Czy to znaczy, że jednak jesteś antysemitą lub wrogiem USA?

Nie wiem według jakich definicji "antysemity" i "wroga USA"...

Ale myslę, że śmiało można powiedzieć, że jestem przeciwnikiem polityki izraelsko-
            amerykańskiej.

• Gość: doku To każdy mógłby powiedzieć IP: *.mofnet.gov.pl 12.06.02, 16:28
              bimi napisał(a):

> Ale myslę, że śmiało można powiedzieć, że jestem przeciwnikiem polityki
              > izraelsko-amerykańskiej.

Ciekawsze jest czy jesteś zwolennikiem polityki Syrii, Iraku, Arafata czy Hamasu.
              • bimi Re: To każdy mógłby powiedzieć 12.06.02, 16:31

> > Ale myslę, że śmiało można powiedzieć, że jestem przeciwnikiem polityki
                > > izraelsko-amerykańskiej.
                >
                > Ciekawsze jest czy jesteś zwolennikiem polityki Syrii, Iraku, Arafata czy Hamas
                > u.

Nie - nie jestem nawet zwolennikiem polityki rządu premiera Millera. :) Choć nie
                jestem też jej przeciwnikiem...
                • Gość: doku Zauważ, że zasugerowałeś, iż nie jesteś ... IP: *.mofnet.gov.pl 12.06.02, 17:13
                  bimi napisał(a):

>
                  > > Ciekawsze jest czy jesteś zwolennikiem polityki Syrii, Iraku, Arafata czy
                  > Hamasu.
                  >
                  > Nie - nie jestem nawet zwolennikiem polityki rządu premiera Millera. :)
                  > Choć nie jestem też jej przeciwnikiem...

... przeciwnikiem polityki Syrii, Iraku, Arafata i Hamasu
                  • bimi doku, nie denerwuj mnie! 12.06.02, 17:14
                    • Gość: doku OK. To twoje tajemnice. Nie musisz się zwierzać IP: *.mofnet.gov.pl 12.06.02, 17:33
                      ze swoich poglądów. Ja też mam swoje wstydliwe tajemnice.
          • Gość: doku Przecież polityka izraelsko-amerykańska nie posług IP: *.mofnet.gov.pl 12.06.02, 16:25
            się kłamstwami. To terroryści islamscy kłamią. Znany jest z kłamstw Saddam,
            słyną z kłamstw Syryjczycy. Właściwie to tylko Iran otwarcie opowiada się po
            stronie Zła.
            • bimi A skąd wiesz? 12.06.02, 16:32
              • Gość: doku Statystyka błędów i dementi pokazuje, że dotyczą IP: *.mofnet.gov.pl 12.06.02, 17:16
                sporadycznych omyłek, a nie polityki kłamstw.
                • bimi Re: Statystyka błędów i dementi pokazuje, że dotyczą 12.06.02, 17:18

> sporadycznych omyłek, a nie polityki kłamstw.

Akurat ty masz pojęcie o statystyce...
                  Nie wspominając już o tym, że trzeba być chyba idiotą, aby w tym przypadku nie
                  odróżniać "omyłki" od celowego wprowadzania w błąd.
                  • Gość: doku Oczywiście że odróżniam. I zgadzam się że tylko... IP: *.mofnet.gov.pl 12.06.02, 17:30
                    bimi napisał(a):

> Nie wspominając już o tym, że trzeba być chyba idiotą, aby w tym przypadku nie
                    > odróżniać "omyłki" od celowego wprowadzania w błąd.

... idiota może nie widzieć tej kluczowej różnicy między polityką USA, a polityką
                    antyamerykańską.
            • Gość: normalna Re: Przecież polityka izraelsko-amerykańska nie posług IP: *.hamrazone.com / 10.0.5.* / 62.84.68.* 12.06.02, 18:04

> się kłamstwami. To terroryści islamscy kłamią. Znany jest z kłamstw Saddam,
              > słyną z kłamstw Syryjczycy. Właściwie to tylko Iran otwarcie opowiada się po
              > stronie Zła.

Swiat wedlug doku:

czarne - Saddam, Syryjczycy, Iran, islam, terrorysci... (kto by sie nie
              przestraszyl, prawda?)
              i
              biale - Izrael i USA

smutny bialo-czarny dwubiegunowy swiat
              i brak wyboru
          • Gość: normalna Re: A jednak coś znalazłem IP: *.hamrazone.com / 10.0.5.* / 62.84.68.* 12.06.02, 16:45

> Gość portalu: bimi napisał(a):
            >
            > > zwolennikom polityki izraelsko-amerykańskiej skończyły się już kłamstwa
            >
            > Czy to znaczy, że jednak jesteś antysemitą lub wrogiem USA?

A wedlug Ciebie wybor moze byc tylko miedzy: albo popierasz izraelsko-amerykanska
            propagande albo jestes antysemita i wrogiem USA?

Przestancie do licha naduzywac slowa ,,antysemityzm'' bo zdewaluowaliscie jego
            znaczenie do zera.
            • Gość: doku Dlatego pytam, bo tak nie jest IP: *.mofnet.gov.pl 12.06.02, 17:08
              Gość portalu: normalna napisał(a):

>
              > A wedlug Ciebie wybor moze byc tylko miedzy: albo popierasz
              > izraelsko-amerykanska propagande albo jestes antysemita i wrogiem USA?

Sam jestem przeciwnikiem głupiej i niezdecydowanej polityki izraelsko-
              amerykanskiej
              • Gość: normalna Re: Dlatego pytam, bo tak nie jest IP: *.hamrazone.com / 10.0.5.* / 62.84.68.* 13.06.02, 15:29

> Gość portalu: normalna napisał(a):
                >
                > >
                > > A wedlug Ciebie wybor moze byc tylko miedzy: albo popierasz
                > > izraelsko-amerykanska propagande albo jestes antysemita i wrogiem USA?
                >
                > Sam jestem przeciwnikiem głupiej i niezdecydowanej polityki izraelsko-
                > amerykanskiej

jesli byc konsekwentnym, to wedlug Twojej wlasnej definicji tez jestes
                antysemita i wrogiem USA ;-)
                • Gość: doku Chociaż podoba mi się pomysł parkanu na granicy IP: *.mofnet.gov.pl 14.06.02, 13:31

>
                  > > Sam jestem przeciwnikiem głupiej i niezdecydowanej polityki izraelsko-
                  > > amerykanskiej
                  >

Zaczynam mieć nadzieję, że zmądrzeją.

> jesli byc konsekwentnym, to wedlug Twojej wlasnej definicji tez jestes
                  > antysemita i wrogiem USA ;-)

Faktem jest, że Żydzi uważają się za nadludzi, jak głosi Biblia. Każdy więc
                  zwolennik równości i demokracji musi być antysemitą, gdyż jest przeciwnikiem
                  przywilejów i pogardy dla gojów, jakie Żydzi otrzymali od Boga.

W żadnym sensie natomiast nie można przypisać mi wrogości do USA. Jest to raczej
                  litość z powodu powikłania sytuacji, w którą się wplątali.
                  • Gość: Luki DOKU, DOKU - i Ty dales sie zlapac... IP: 141.63.88.* 14.06.02, 15:06
                    > Faktem jest, że Żydzi uważają się za nadludzi, jak głosi Biblia. Każdy więc
                    > zwolennik równości i demokracji musi być antysemitą, gdyż jest przeciwnikiem
                    > przywilejów i pogardy dla gojów, jakie Żydzi otrzymali od Boga.

Doku, doku - i Ty dales sie zlapac na przynete uogolnien
                    i pustych hasel/sloganow? Do tej pory mialem Cie za rozsadnego czlowieka...
                    :-(

Luki
                    • Gość: doku Jestem świadom uogólnienia ... IP: *.mofnet.gov.pl 14.06.02, 16:26
                      ... gdybyś czytał mnie częściej, to wiedziałbyś, że często posługuję się
                      uproszczeniem i uogólnieniem

> > Faktem jest, że Żydzi uważają się za nadludzi, jak głosi Biblia. Każdy wię
                      > c
                      > > zwolennik równości i demokracji musi być antysemitą, gdyż jest przeciwniki
                      > em
                      > > przywilejów i pogardy dla gojów, jakie Żydzi otrzymali od Boga.
                      >
                      > Doku, doku - i Ty dales sie zlapac na przynete uogolnien
                      > i pustych hasel/sloganow? Do tej pory mialem Cie za rozsadnego czlowieka...

Coś takiego już raz napisałem. I powtarzam, Talmud precyzyjnie i konkretnie uczy
                      pogardy dla gojów, a ogólnie rzecz biorąc, Żydzi tradycyjnie identyfikują się z
                      naukami Talmudu.
                      • Gość: Luki Re: Jestem świadom uogólnienia ... IP: 141.63.88.* 14.06.02, 16:48
                        > ... gdybyś czytał mnie częściej, to wiedziałbyś, że często posługuję się
                        > uproszczeniem i uogólnieniem

No coz, moze masz racje. Moze gdybym czytal Cie czesciej,
                        wczesniej przestalbym uwazac Cie za rozsadnego czlowieka.

> I powtarzam, Talmud precyzyjnie i konkretnie uczy pogardy dla gojów,
                        > a ogólnie rzecz biorąc, Żydzi tradycyjnie identyfikują się z naukami Talmudu.

No comments. Szkoda tylko, ze tak nagle musze zmienic zdanie o Tobie.

pozdrowienia, Luki
    • Gość: doku Zbyt wielu tu pisze antysemitów i innego śmiecia IP: *.mofnet.gov.pl 11.06.02, 15:24
      • bimi Re: Zbyt wielu tu pisze antysemitów i innego śmiecia 11.06.02, 15:32
        Masz na myśli mnie?
        • Gość: doku Nie umiem cię jeszcze zidentyfikować IP: *.mofnet.gov.pl 11.06.02, 16:31
          bimi napisał(a):

> Masz na myśli mnie?

do innych śmieci zaliczyłem sympatyków terrorystów i poligamistów islamskich
          • bimi Jak już uda ci się identyfikacja, to daj znać 11.06.02, 16:35
            Ale jak już uda ci się identyfikacja, to daj znać. OK?
            • Gość: doku Skojarzyłem. To wg ciebie się kompromituję ... IP: *.mofnet.gov.pl 12.06.02, 13:14
              ... stąd ta twoja podejrzliwość. Poza tym nie pamiętam innych twoich poglądów.
              Nie mogłem więc pewnie mieć ciebie na myśli.
              • bimi Re: Skojarzyłem. To wg ciebie się kompromituję ... 12.06.02, 15:20

> ... stąd ta twoja podejrzliwość. Poza tym nie pamiętam innych twoich poglądów.
                > Nie mogłem więc pewnie mieć ciebie na myśli.

To dobrze, bo już się bałem, że to o mnie. ;-)
    • Gość: Jurek Re: Forum ŚWIAT umiera? IP: 5.2.1R1D* / 193.188.174.* 11.06.02, 17:45
      bimi napisał(a):

) Nie wydaje się Wam? Dlaczego?
      -----------------------------------------------------------------------
      Wydaje sie. Ale tylko wydaje.

Mnie sie z kolei wydaje ze jest to tylko cisza przed burza, bo rzesze sa
      zaszokowane i nie wiedza co zrobic z tym co internet pokazuje ich oczom i podaje
      do ich mozgow.

Np cos takiego:

Matthew Riemer: 'Ozzy Osbourne and the Chicken Hawks'
      Posted on Monday, June 10 @ 09:42:00 EDT
      --------------------------------------------------------------------------------
      By Matthew Riemer, YellowTimes.org

(YellowTimes.org) – Ozzy Osbourne had it right all along; that is, when it comes
      to the war machine of twentieth century imperialism. In Black Sabbath's immortal
      song "War Pigs" the Oz-Man breaks it down in understandable language for each and
      every one of us: "Politicians hide themselves away, they only started the war.
      Why should they go out to fight; they leave that all to the poor."

The relevance of this statement lay in its explicit description of war as the
      inherently classist endeavor that it truly is. The politician-businessman class
      has full control over the war machine and, in fact, uses it as a means to protect
      its financial and strategic interests throughout the world, while not actually
      having to physically serve in any capacity that may endanger their well being.
      These are the proverbial war pigs.

The tool of the politician-businessman class is, essentially, everyone outside of
      it - the vast majority of the middle and lower classes. Service to the war
      machine affects the public in many different ways: youthful warriors are
      recruited from among the mostly poor "masses," enticed with offers of paid-for
      higher-education where they will only become further indoctrinated; family
      members and friends suffer life altering trauma at the loss of loved ones;
      economic jockeying frequently lays-off thousands of workers as large corporations
      and elite executives ensure their own earnings, while ignoring even the most
      basic needs of those who have worked so hard to buoy their profits.

It is this majority of the citizenry that sacrifices in all ways for the largely
      superficial (non-live threatening) needs of the elite few who run the political-
      economic machine. All the while, the virtual synthesis of government and big
      business only serves to strengthen this model.

Today the U.S. government is virtually a conglomerate of former CEOs and oil and
      defense entrepreneurs. George W. Bush was an oilman and CEO of Bush Exploration,
      while making millions from his affiliation with the Texas Rangers baseball
      organization.

Vice-President Dick Cheney was CEO of Halliburton (1995-2000) - a Dallas-based
      energy company - implicated in humans rights abuses in Burma and heavily invested
      in many countries in the Middle East.

Donald Rumsfeld was CEO of G.D. Searle and Co. (pharmaceuticals) in the late
      seventies and early eighties, as well as General Instrument Corporation
      (communications) from 1990-1993.

Obviously, this exceedingly brief rundown is really only the tip of the iceberg,
      yet serves the purpose of illustrating the growing schism between the rulers and
      the ruled, the rich and the poor. (Our leaders are, essentially, millionaires
      parading as politicians and sages.)

On the other hand, the grotesque abuse and subservience of the American and, to a
      greater degree, world citizen is highlighted by the despicable exploits of Enron,
      which feature attacks on the people of the state of California, as well as its
      own employees. In this case, the affected parties have almost no recourse to the
      semi-anonymous corporation, where suddenly, when something goes awry, no
      individual is to blame but only an unaccountable and nebulas "company."

Similarly styled phenomena abound in the business world far beyond the domain of
      Enron: whether it be environmental violations that endanger the well being of the
      general public, workers' rights abuses such as dangerous workplaces or insulting
      wages, or financial fraud.

The current ruling class also meets the requirement of having others do their
      dirty work. Obviously, while being too old to serve in physical combat, many of
      today's most prominent warmongers shirked their duties even when they were young
      and healthy.

This group has come to be known as the chicken hawks: hawks who chickened out.
      (It must be noted here that the chicken hawk is a sub-species of the war pig; all
      chicken hawks are war pigs, but not all war pigs are chicken hawks. For example,
      Senator John McCain, though he is a war pig, is not a chicken hawk.)

The New Hampshire Gazette has been so kind as to compile and post an ever-
      expanding list of the world's most famous chicken hawks on their hilarious
      website. Among the luminaries listed are George W. Bush himself, Dick Cheney,
      Trent Lott, George F. Will, Paul Wolfowitz, John Ashcroft, Tom DeLay, Bill
      O'Reilly, Wolf Blitzer, Rudy Guiliani, Dick Armey, and Dennis Hastert. All in
      support of the war machine and of all the great things it supposedly brings to
      the country and to the world; but, for some reason, unable to participate when it
      was their turn in the very process that they now so aggressively endorse.

The chicken hawks, by their very definition, are the apotheosis of the simple and
      fundamental truth expressed in "War Pigs," whereby aloof leaders decide the fate,
      sometimes arbitrarily, of millions of people who have no capacity for physical
      resistance and no viable, political leverage with which to resist peacefully
      their virtual slavery.

The chicken hawk, from its pristine feeding ground of various brown and green
      flora, casually sends others to do its bidding, usually for reasons other than
      the protection of the citizenry or territory it claims to represent; in fact,
      frequently such adventures (wars, proxy or not) are undertaken with the sole
      purpose of financial gain, through the profit of transnational companies who
      actually, many times, function more like official organs of the government:
      influencing policy and manipulating the economy. This is already being seen in
      Central Asia where the "new great game" is well underway.

The fact that the corrupt politician and the greedy corporation, as symbols, have
      been so caricaturized as to lose any real, potentially catalytic, meaning is both
      sad and destructive; it takes away the ability to see the spectacle of the
      politics of warmongering and decipher it for what it is - a flagrant undermining
      of Democratic principles.

This is systematically carried out by the war pigs and chicken hawks, along with
      their business brethren, and passes for the status quo in the new-fangled "global
      economy." For fear of appearing idealist many refrain from overly hopeful
      critiques of capitalism, in terms of its equitable performance, and its
      occasional pathological bouts of kleptomania; however, this intellectual hip-ness
      and cynicism shouldn't force one to turn a blind eye to glaring flaws and abuses
      within a given system.

The events of the last several months have repeatedly shown that the poor, the
      innocent, and the uninvolved are most frequently the victims of our
      civilization's penchant for "spasms of violence," our leader's juvenile love of
      brinkmanship, and the blood lust of out of control capitalists.

Afghanistan and the West Bank are examples of this, where thousands to millions
      of people who had nothing to do with the armed conflict going on around them were
      displaced or killed. Civilians from both regions became refugees after they were
      transformed into the homeless, starving, and poor as a result of needless
      conflict and destruction.

All those who have died as a result of the economic sanctions against Iraq, not
      to mention the countless more suffering each day, are all victi
      • Gość: Jurek Re: Forum ŚWIAT umiera? IP: 5.2.1R1D* / 193.188.174.* 11.06.02, 17:48

Afghanistan and the West Bank are examples of this, where thousands to millions
        of people who had nothing to do with the armed conflict going on around them
        were displaced or killed. Civilians from both regions became refugees after
        they were transformed into the homeless, starving, and poor as a result of
        needless conflict and destruction.

All those who have died as a result of the economic sanctions against Iraq, not
        to mention the countless more suffering each day, are all victims of the
        global, petty tyrants posing as leaders and their childish vicissitudes. Saddam
        Hussein is a fabulously wealthy, pathological megalomaniac who calmly oversees
        the absolute destitution of his people, while occasionally and
        opportunistically, using their plight to his political advantage. The U.S. toys
        with him and plays dangerous games of wars left unfinished, which destroy the
        country and its people significantly, but only entrench him further. And who
        suffers?

The innocents randomly murdered in the U.S. and Israel also fall into this
        category. What do you or I, or anyone else for that matter, have to do with who
        the CIA trains and arms for its own short-term and self-serving goals or how
        our government's actions infringe on other's rights? What do we have to do with
        any of the nuances of policy and action that portray Americans negatively?

The government is its own entity. Carrying out its clandestine proceedings
        while the blame is laid at others' doorsteps. What do we have in common with
        the ruling class? Do we really think we're intimately involved in the decision
        making progress simply by participating in this charade known as the political
        process? In fact, what do we have to do with anything that any war is fought
        for today? We're simply serving others with our most precious possessions - our
        hearts, minds, and souls.

So all of these people in all of these countries - all the destroyed lives -
        each and everyone of them is a victim of their collective government's inhumane
        policy of "human lives are our expendable pawns with which to win the world’s
        riches."

Our brains need to be retuned: forget about left and right, liberal and
        conservative, Democrat and Republican, and start thinking about the rich and
        the poor, the ruler and the ruled. As another aged British rocker once
        said: "It all makes perfect sense expressed in dollars and cents, pounds,
        shillings and pence. Can't you see, it all makes perfect sense."

Matthew Riemer has written for years about a myriad of topics, such as:
        philosophy, religion, psychology, culture, and politics. He studied Russian
        language and culture for five years and traveled in the former Soviet Union in
        1990. In addition to his work with YellowTimes.org, he's also maintaining
        www.rottenindenmark.org, as well as being in the midst of a larger
        autobiographical/cultural work. Matthew lives in the United States. Matthew
        Riemer encourages your comments: mriemer@YellowTimes.org

• Gość: - Re: Forum ŚWIAT umiera? IP: 168.103.126.* 11.06.02, 18:52
          -
          • kochanka Forum ŚWIAT umiera? Moze dzieki tobie, Danielku 11.06.02, 20:29

Klamies, KLamiesz i KLAMIESZ

Wypociny Pan Daniela:

Kłamstwo# 1
            wszystkie wiadomosci sa z NYTimesa i potwierdzone doswiadczeniem.
            Porownywanie z Nazizmem nie ma sensu, pamietajmy ze zolnierze polscy po II
            wojnie swiatowej emigrowali do USA, niektorzy umieszczani byli na farmach w
            Texasie, ci co chcieli uciec z farm byli strzelani.

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=SWIAT&wid=690923&aid=715778

Kłamstwo# 2

Rodzice w szkolach prywatnych musza placic kazdego centa za swoje dziecko, ale
            w zydowskich yeshiwa dzieci sa dowozone na koszt stanu do szkoly.

Kłamstwo # 3
            Ksiadz nie moze byc sedzia, Rabin - o.k.,

Kłamstwo#4
            Choinki i kazde wyobrazenia Bozego Narodzenia sa zabronione w urzedach
            panstwowych, ale jest Menora swieci sie wszedzie.

Kłamstwo# 5
            kara smierci, ilosc wiezniow w USA jest wieksza niz w komunistycznej Rosji.

Kłamstwo # 6
            Obozy koncentracyjne na Florydzie dla emigrantow z Haiti, Brighton Beach dla
            emigrantow z Rosji ze stypendiami dla dzieci, opieka spoleczna i socjalna itd.

Powyższe cytaty pochodzą tylko z jednego postu:

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=SWIAT&wid=690923&aid=712124

7. Oskarzenie o pedofilie - napewno wielokrotnie mniej zdarza sie wsrod ksiezy
            niz w szkolach publicznych, albo innych prywatnych,

Powiedz nam Daniel gdzie zdobyles takie informacje????

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?zial=0511&forum=SWIAT&wid=1774366&aid=1775643

• Gość: - Re: Forum ŚWIAT umiera? Moze dzieki tobie, Danielku IP: 168.103.126.* 11.06.02, 22:35
              -
            • bimi Re: Forum ŚWIAT umiera? Moze dzieki tobie, Danielku 12.06.02, 12:08
              kochanka napisał(a):

> Klamies, KLamiesz i KLAMIESZ
              >
              > Wypociny Pan Daniela:
              > [...]

Kochanko, a dlaczego ograniczyłaś grono swoich rozmówców wyłącznie do Daniela?
              Kiedyś udzielałaś się wiecej na tym forum - co się stało? Czyżby "kłamstwa"
              Daniela aż tak Cię wzburzyły, ża aż postanowałaś zbojkotować całe forum?

A może zgadzasz się z moją tezą, że prawdę już znamy, więc nie ma o czym gadać?
              • kochanka Re: Forum ŚWIAT umiera? Moze dzieki tobie, Danielku 12.06.02, 15:02
                bimi napisał(a):

> kochanka napisał(a):
                >
                > > Klamies, KLamiesz i KLAMIESZ
                > >
                > > Wypociny Pan Daniela:
                > > [...]
                >
                > Kochanko, a dlaczego ograniczyłaś grono swoich rozmówców wyłącznie do Daniela?
                > Kiedyś udzielałaś się wiecej na tym forum - co się stało? Czyżby "kłamstwa"
                > Daniela aż tak Cię wzburzyły, ża aż postanowałaś zbojkotować całe forum?
                >
                > A może zgadzasz się z moją tezą, że prawdę już znamy, więc nie ma o czym gadać?

A z kim tu i o czym rozmawiac? Z debilami o kozach? Jesli tobie sie wydaje ze
                poznales prawde czytajac forum swiat,(mam nadzieje ze nie), to chyba tak jak
                Jewhater nadajesz z domu wriatow. Forum swiat zrobilo sie bardzo nudne.

• bimi Re: Forum ŚWIAT umiera? Moze dzieki tobie, Danielku 12.06.02, 15:16
                  kochanka napisał(a):

> A z kim tu i o czym rozmawiac? Z debilami o kozach? Jesli tobie sie wydaje ze
                  > poznales prawde czytajac forum swiat,(mam nadzieje ze nie), to chyba tak jak
                  > Jewhater nadajesz z domu wriatow. Forum swiat zrobilo sie bardzo nudne.

Na forum tylko wymieniam poglądy. Choć nie przeczę - czasem znajdę też jakieś
                  ciekawe informacje.
                  Forum rzeczywiście zrobiło się nudne. Coraz mniej tu wymiany poglądów, a coraz
                  więcej wymiany informacji. Moje pytanie: dlaczego? Czy uważasz, że moje poglądy
                  nie zasługują na to, aby się do nich odnieść? Ja np. potrafię wytłumaczyć każdemu
                  wariatowi (choć wiem, że zazwyczaj mnie on nie zrozumie) na czym polega jego
                  problem...
                  • kochanka Re: Forum ŚWIAT umiera? Moze dzieki tobie, Danielku 12.06.02, 16:32
                    bimi napisał(a):

> kochanka napisał(a):
                    >
                    > > A z kim tu i o czym rozmawiac? Z debilami o kozach? Jesli tobie sie wydaje
                    > ze
                    > > poznales prawde czytajac forum swiat,(mam nadzieje ze nie), to chyba tak
                    > jak
                    > > Jewhater nadajesz z domu wriatow. Forum swiat zrobilo sie bardzo nudne.
                    >
                    > Na forum tylko wymieniam poglądy. Choć nie przeczę - czasem znajdę też jakieś
                    > ciekawe informacje.
                    > Forum rzeczywiście zrobiło się nudne. Coraz mniej tu wymiany poglądów, a coraz
                    > więcej wymiany informacji. Moje pytanie: dlaczego? Czy uważasz, że moje poglądy
                    >
                    > nie zasługują na to, aby się do nich odnieść? Ja np. potrafię wytłumaczyć każde
                    > mu
                    > wariatowi (choć wiem, że zazwyczaj mnie on nie zrozumie) na czym polega jego
                    > problem...

Co jakis czas pojawia sie jakis ciekawy post ale nawet te posty koncza sie
                    kozami, qurwami itd. Niewiwm czy byles na tym forum jakis rok temu, bo nie
                    pamietam ciebie pod tym nikiem, ale wtedy byla tu jakas dyskusje i nawet bylo
                    przyjemni porozmawiac z kims z innego regionu swiata z zupelnie innymi
                    pogladami. Niestety po pojawieniu sie paru typkow jak Jewhater i Durango nie
                    warto nawet tu zagladac.
                    • bimi Re: Forum ŚWIAT umiera? Moze dzieki tobie, Danielku 12.06.02, 16:40
                      kochanka napisał(a):

> Co jakis czas pojawia sie jakis ciekawy post ale nawet te posty koncza sie
                      > kozami, qurwami itd. Niewiwm czy byles na tym forum jakis rok temu, bo nie
                      > pamietam ciebie pod tym nikiem, ale wtedy byla tu jakas dyskusje i nawet bylo
                      > przyjemni porozmawiac z kims z innego regionu swiata z zupelnie innymi
                      > pogladami. Niestety po pojawieniu sie paru typkow jak Jewhater i Durango nie
                      > warto nawet tu zagladac.

Wcale mnie to nie dziwi. Rok temu nie były jeszcze tak bardzo widoczne zbrodnie,
                      których dopuszcza się Twój rząd. Wszystko zaczęło się tak naprawdę 11 wrzesnia, a
                      i to na zrozumienie prawdy potrzeba było jeszcze kilka miesięcy. A teraz wszystko
                      jest jasne. Forum zna prawdę, choć gazety jeszcze o niej nie piszą...
                      Chcesz coś zrobić dla tego forum? Stań po naszej stronie; walcz o to, aby Twój
                      kraj dążył do pokoju, a nie do eksterminacji!

Co Ty na to? To może to już była by zdrada? :)
                      • bimi Re: Forum ŚWIAT umiera? Moze dzieki tobie, Danielku 12.06.02, 16:51
                        bimi napisał(a):

> To może to już była by zdrada? :)

oczywiście "czy" a nie "to"
                        • werw Re: Forum ŚWIAT umiera? Moze dzieki tobie, Danielku 12.06.02, 16:58
                          Przyznaję że wydajesz się być człowiekiem zrównoważonym i nieskorym do obelg
                          (to rzeczywiście coś) - może to zwieść niektórych dyskutantów, błędnie
                          sugerując że masz przynajmniej poprawną zdolność do oceny rzeczywistości.
                          • bimi Re: Forum ŚWIAT umiera? Moze dzieki tobie, Danielku 12.06.02, 17:01
                            werw napisał(a):

> Przyznaję że wydajesz się być człowiekiem zrównoważonym i nieskorym do obelg
                            > (to rzeczywiście coś) - może to zwieść niektórych dyskutantów, błędnie
                            > sugerując że masz przynajmniej poprawną zdolność do oceny rzeczywistości.

To może wyjaśnisz mi na czym polega niepoprawność mojej zdolności do oceny
                            rzeczywistości? Błagam - wytłumacz mi! :)
                      • kochanka Co ja na to?????????????? 12.06.02, 17:22
                        bimi napisał(a):

> kochanka napisał(a):
                        >
                        > > Co jakis czas pojawia sie jakis ciekawy post ale nawet te posty koncza sie
                        >
                        > > kozami, qurwami itd. Niewiwm czy byles na tym forum jakis rok temu, bo nie
                        >
                        > > pamietam ciebie pod tym nikiem, ale wtedy byla tu jakas dyskusje i nawet b
                        > ylo
                        > > przyjemni porozmawiac z kims z innego regionu swiata z zupelnie innymi
                        > > pogladami. Niestety po pojawieniu sie paru typkow jak Jewhater i Durango n
                        > ie
                        > > warto nawet tu zagladac.
                        >
                        > Wcale mnie to nie dziwi. Rok temu nie były jeszcze tak bardzo widoczne zbrodnie
                        > ,
                        > których dopuszcza się Twój rząd. Wszystko zaczęło się tak naprawdę 11 wrzesnia,
                        > a
                        > i to na zrozumienie prawdy potrzeba było jeszcze kilka miesięcy. A teraz wszyst
                        > ko
                        > jest jasne. Forum zna prawdę, choć gazety jeszcze o niej nie piszą...
                        > Chcesz coś zrobić dla tego forum? Stań po naszej stronie;

HEHEhE.. Stan po naszej stronie?? O ktorej stronie mowisz? O stronie naiwnosci
                        czy rozsadku? A jak na to odpowiesz to powiedz ktora to strona hehehe.

walcz o to, aby Twój
                        > kraj dążył do pokoju, a nie do eksterminacji!
                        >
                        > Co Ty na to? To może to już była by zdrada? :)

Ja na to ci odpowiem ze za WTC USA powinna tak wpierdolic tym bandytom zeby w
                        przyszlosci nikt sie nie odwazyl podniesc na nas reki. USA powinna zniwelowac
                        kraje i rodziny tych ktorzy zajmuja sie terroryzmem i moze wtedy nastepny debil
                        typu Osama pomysli o konsekwecjach. I nawet nie zaczynaj o niewinnych ludziach bo
                        moj kraj nawet nie byl wstanie pochowac wszystkich zamordowanych przez
                        arabsko/islamska bande!. Pamietasz Japonie ktora zaatakowala USA a potem walczyla
                        zatrudniajac samobojczych fanatykow? Dwie bomby i Japonia siedzi cichutko od
                        wielu lat. Japonia byla jednym z najbardziej brutalnych narodow ktory bez przerwy
                        atakowal kraje w Azji. Banda brutalnych fanatykow ktora zostala na zawsze
                        podporzadkowana przez USA. BRAWO!!! I TAK DALEJ!!!!
                        • bimi Re: Co ja na to?????????????? 12.06.02, 17:26
                          kochanka napisał(a):

> Ja na to ci odpowiem ze za WTC USA powinna tak wpierdolic tym bandytom zeby w
                          > przyszlosci nikt sie nie odwazyl podniesc na nas reki. USA powinna zniwelowac
                          > kraje i rodziny tych ktorzy zajmuja sie terroryzmem i moze wtedy nastepny debil
                          > typu Osama pomysli o konsekwecjach. I nawet nie zaczynaj o niewinnych ludziach
                          > bo
                          > moj kraj nawet nie byl wstanie pochowac wszystkich zamordowanych przez
                          > arabsko/islamska bande!. Pamietasz Japonie ktora zaatakowala USA a potem walczy
                          > la
                          > zatrudniajac samobojczych fanatykow? Dwie bomby i Japonia siedzi cichutko od
                          > wielu lat. Japonia byla jednym z najbardziej brutalnych narodow ktory bez przer
                          > wy
                          > atakowal kraje w Azji. Banda brutalnych fanatykow ktora zostala na zawsze
                          > podporzadkowana przez USA. BRAWO!!! I TAK DALEJ!!!!

A więc jednak zdajecie sobie ze wszystkiego sprawę...
                          Kurwa, nie macie w sobie choć odrobiny sumienia?!
                          • kochanka Re: Co ja na to?????????????? 12.06.02, 17:34
                            bimi napisał(a):

> kochanka napisał(a):
                            >
                            > > Ja na to ci odpowiem ze za WTC USA powinna tak wpierdolic tym bandytom zeb
                            > y w
                            > > przyszlosci nikt sie nie odwazyl podniesc na nas reki. USA powinna zniwelo
                            > wac
                            > > kraje i rodziny tych ktorzy zajmuja sie terroryzmem i moze wtedy nastepny
                            > debil
                            > > typu Osama pomysli o konsekwecjach. I nawet nie zaczynaj o niewinnych ludz
                            > iach
                            > > bo
                            > > moj kraj nawet nie byl wstanie pochowac wszystkich zamordowanych przez
                            > > arabsko/islamska bande!. Pamietasz Japonie ktora zaatakowala USA a potem w
                            > alczy
                            > > la
                            > > zatrudniajac samobojczych fanatykow? Dwie bomby i Japonia siedzi cichutko
                            > od
                            > > wielu lat. Japonia byla jednym z najbardziej brutalnych narodow ktory bez
                            > przer
                            > > wy
                            > > atakowal kraje w Azji. Banda brutalnych fanatykow ktora zostala na zawsze
                            > > podporzadkowana przez USA. BRAWO!!! I TAK DALEJ!!!!
                            >
                            > A więc jednak zdajecie sobie ze wszystkiego sprawę...
                            > Kurwa, nie macie w sobie choć odrobiny sumienia?!

HEHE< JAK brak slow to najlepiej pisac od rzeczy!
                            A kto to jest WY???? Ja podpisalam sie JA!

• bimi Re: Co ja na to?????????????? 12.06.02, 17:41
                              kochanka napisał(a):

> > A więc jednak zdajecie sobie ze wszystkiego sprawę...
                              > > Kurwa, nie macie w sobie choć odrobiny sumienia?!
                              >
                              > HEHE< JAK brak slow to najlepiej pisac od rzeczy!
                              > A kto to jest WY???? Ja podpisalam sie JA!

Wy Żydzi - przynajmnie ci z tego forum.
                              I wcale nie od rzeczy - moim zdaniem ktoś, kto wie o zbrodniach swego rządu i
                              woli je ukrywać, niż tłumaczyć jest po prostu zwykłą szują. To prawda, że z
                              punktu widzenia materialnego życia na tym świecie nie ma powodów do tego, żebyś
                              protestowała przeciwko gwałtowi dokonywanemu przez twój rząd. Ale, na boga! -
                              jesteśmy przecież ludźmi - mamy sumienie - czy ono nic dla ciebie nie znaczy? Czy
                              pojmujesz znaczenie słowa "sumienie"? Czy luksusy w twoim któtkim życiu warte są
                              cierpień, które zadajesz innym? Potrafisz to przeliczyć? Czujesz wartośc cudzego
                              cierpienia? Pewnie nie...
                              • werw KOchanko, to wariat! 12.06.02, 17:46
                                bimi napisał(a):

> kochanka napisał(a):
                                >
                                > > > A więc jednak zdajecie sobie ze wszystkiego sprawę...
                                > > > Kurwa, nie macie w sobie choć odrobiny sumienia?!
                                > >
                                > > HEHE< JAK brak slow to najlepiej pisac od rzeczy!
                                > > A kto to jest WY???? Ja podpisalam sie JA!
                                >
                                > Wy Żydzi - przynajmnie ci z tego forum.
                                > I wcale nie od rzeczy - moim zdaniem ktoś, kto wie o zbrodniach swego rządu i
                                > woli je ukrywać, niż tłumaczyć jest po prostu zwykłą szują. To prawda, że z
                                > punktu widzenia materialnego życia na tym świecie nie ma powodów do tego, żebyś
                                >
                                > protestowała przeciwko gwałtowi dokonywanemu przez twój rząd. Ale, na boga! -
                                > jesteśmy przecież ludźmi - mamy sumienie - czy ono nic dla ciebie nie znaczy? C
                                > zy
                                > pojmujesz znaczenie słowa "sumienie"? Czy luksusy w twoim któtkim życiu warte s
                                > ą
                                > cierpień, które zadajesz innym? Potrafisz to przeliczyć? Czujesz wartośc cudzeg
                                > o
                                > cierpienia? Pewnie nie...

• bimi Re: KOchanko, to wariat! 12.06.02, 17:49
                                  Boisz się, że ją przekonam?
                                  Spokojna głowa - ja sam wiem, że nie ma na to szans... :)
                                  • kochanka Re: KOchanko, to wariat! 12.06.02, 19:18
                                    bimi napisał(a):

> Boisz się, że ją przekonam?
                                    > Spokojna głowa - ja sam wiem, że nie ma na to szans... :)

Naprawde watpie ze ty mozesz kogos przekonac. Naiwnosc jest bardzo latwo
                                    rozpoznac!

• kochanka Po_pierwsze_wariatka_-_po_drugie:_EAT_ME!! 12.06.02, 19:17
                              • kochanka Re: Co ja na to?????????????? 12.06.02, 18:09
                                bimi napisał(a):

> kochanka napisał(a):
                                >
                                > > > A więc jednak zdajecie sobie ze wszystkiego sprawę...
                                > > > Kurwa, nie macie w sobie choć odrobiny sumienia?!
                                > >
                                > > HEHE< JAK brak slow to najlepiej pisac od rzeczy!
                                > > A kto to jest WY???? Ja podpisalam sie JA!
                                >
                                > Wy Żydzi - przynajmnie ci z tego forum.
                                > I wcale nie od rzeczy - moim zdaniem ktoś, kto wie o zbrodniach swego rządu i
                                > woli je ukrywać, niż tłumaczyć jest po prostu zwykłą szują.

A kto cos ukrywa. Co nie umiesz czytac??? Napisalam ze popieram moj rzad i
                                uwarzam nawet ze robi za malo jesli chodzi o wykonczenie naszych wrogow.

To prawda, że z
                                > punktu widzenia materialnego życia na tym świecie nie ma powodów do tego, żebyś
                                >
                                > protestowała przeciwko gwałtowi dokonywanemu przez twój rząd. Ale, na boga! -
                                > jesteśmy przecież ludźmi - mamy sumienie - czy ono nic dla ciebie nie znaczy?

Fajne dramatyczne podejscie :). Ciekawe ze twoje sumienie nigdy nie zalowalo
                                ofiar WTC.

C
                                > zy
                                > pojmujesz znaczenie słowa "sumienie"? Czy luksusy w twoim któtkim życiu warte s
                                > ą
                                > cierpień, które zadajesz innym?

Kopmu ja kiedys zadalam jakies cierpienie?????

Potrafisz to przeliczyć? Czujesz wartośc cudzeg
                                > o
                                > cierpienia?

Pewnie nie...

Moje sumienie jest bardzo czyste. Twoje , niewiem, ale jesli nie jest to tylko
                                dlatego ze wierzysz w naiwne bajeczki typu :Zydzi zniszczyli WTC. Elivis tez
                                nadal zyje, prawda??

PS
                                A kto ci powiedzial i dlaczego myslisz ze jestem Zydowka???
                                Moje poglady o bandytach ktorzy nas zaatakowali sa pogladami wiekszosci
                                amerykanskiego narodu. Mamy w dupie zydow i arabow ale nigdy nikt nas bezkarnie
                                nie zaatakuje, czy to sie tobie podoba czy nie. Nagle wybieramy miedzy naszym i
                                ich zyciem i na pewno nasze jest dla nas bardziej wartosciowe.
                                • bimi Re: Co ja na to?????????????? 13.06.02, 09:34
                                  kochanka napisał(a):

> A kto cos ukrywa. Co nie umiesz czytac??? Napisalam ze popieram moj rzad i
                                  > uwarzam nawet ze robi za malo jesli chodzi o wykonczenie naszych wrogow.

Masz na myśli rónież WTC?

> Fajne dramatyczne podejscie :). Ciekawe ze twoje sumienie nigdy nie zalowalo
                                  > ofiar WTC.

Żałowało - dlatego rozmawiamy...

> Kopmu ja kiedys zadalam jakies cierpienie?????

Polityka twego rządu zadała. Ty tą poliytke popierasz. Co więcej, tak jak i twój
                                  rząd starasz się maskować zbrodnie, których wasi żołnierze dopuszczają się na
                                  Palestyńczykach i Amerykanach. Może i nie zrobiłaś tego bezpośrednio, ale gdyby
                                  Szaron nie miał poparcia twojego i innych, to nie było by tych wszystkich
                                  zbrodni...

> Moje sumienie jest bardzo czyste. Twoje , niewiem, ale jesli nie jest to tylko
                                  > dlatego ze wierzysz w naiwne bajeczki typu :Zydzi zniszczyli WTC. Elivis tez
                                  > nadal zyje, prawda??

Już ci odpowiadałem na to pytanie. I nie - nie wierzę "w naiwne bajeczki
                                  typu :Zydzi zniszczyli WTC" - ja to po prostu widzę. Tu nie ma co wierzyć -
                                  wystarczy otworzyć oczy.

> A kto ci powiedzial i dlaczego myslisz ze jestem Zydowka???

Nikt - po prostu zgaduję. Jeśli nie jesteś to sorry.

> Moje poglady o bandytach ktorzy nas zaatakowali sa pogladami wiekszosci
                                  > amerykanskiego narodu. Mamy w dupie zydow i arabow ale nigdy nikt nas bezkarnie
                                  > nie zaatakuje, czy to sie tobie podoba czy nie. Nagle wybieramy miedzy naszym i
                                  > ich zyciem i na pewno nasze jest dla nas bardziej wartosciowe.

Kochanko, teraz nagle okazuje się, że jesteś Amerykanką. Spoko - dla mnie możesz
                                  pochodzić nawet z Rosji. Powiem ci tylko jedno: Myslę, że kłamiesz.

Poza tym jak możesz pisać, że "masz w dupie żydów"? No wiesz!:)
                                  • Gość: Luki wszystkiemu winien Jim Morrison... IP: 141.63.88.* 13.06.02, 11:45
                                    > Już ci odpowiadałem na to pytanie. I nie - nie wierzę "w naiwne bajeczki
                                    > typu :Zydzi zniszczyli WTC" - ja to po prostu widzę. Tu nie ma co wierzyć -
                                    > wystarczy otworzyć oczy.

Widzisz...? No coz, spiskowa teoria dziejow zawsze znajdzie zwolennikow.

Pamietaj jednak, ze za Mosadem stoja masoni, a nimi kieruje wiecznie zywy
                                    Jim Morrison... ze snieznej jaskini w Tybecie. Nie wierzysz!? Przeciez
                                    wystarczy otworzyc oczy...
                                    • bimi Re: wszystkiemu winien Jim Morrison... 13.06.02, 11:46

> Widzisz...? No coz, spiskowa teoria dziejow zawsze znajdzie zwolennikow.

> Pamietaj jednak, ze za Mosadem stoja masoni, a nimi kieruje wiecznie zywy
                                      > Jim Morrison... ze snieznej jaskini w Tybecie. Nie wierzysz!? Przeciez
                                      > wystarczy otworzyc oczy...

Potrafisz to udowodnić? Chętnie posłucham...
                                  • kochanka Re: Co ja na to?????????????? 13.06.02, 13:57
                                    Bimi tobie sie wydaje ze wiesz wszystko a nawet nie rozumiesz tego co czytasz.
                                    Po co my rozmawiamy jesli ja ci cos mowie o sobie a ty piszesz ze w to nie
                                    wierzysz. Powiedz mi po co ja, czlowiek ktorego ty nigdy nie spotkasz, mam
                                    klamac o sobie?
                                    Pokaz mie jeden moj post w kturym napisalam cos o rzadzie Israela albo mojego
                                    poparcia w stosunku do rzadu tego kraju. Mam gdzies Israel. Mieszkam w USA od
                                    wielu lat, kocham ten kraj i nienawidze ludzi ktorzy nas atakuja. Chyba jest to
                                    normalne.
                                    Nie raz pisalam na tym forum ze uwazam Palestynczykow, za to jak traktuja
                                    swoich wlasnych ludzi, za bydlakow ale uwazam, i o tym tez pisalam na forum, ze
                                    nalezy im sie niepodleglosc i ich wlasny kraj.
                                    Ty czytasz i rozumiesz to co ci sie podoba i tylko to co jest zgodne z twoimi
                                    pogladami, ignorujac reszte.

A teraz o tobie. Napisales:
                                    "Już ci odpowiadałem na to pytanie. I nie - nie wierzę "w naiwne bajeczki
                                    typu :Zydzi zniszczyli WTC" - ja to po prostu widzę. Tu nie ma co wierzyć -
                                    wystarczy otworzyć oczy."

Nic nie widzisz. To ze ty wierzysz w pierdoly wymyslone przez naszych arabskich
                                    wrogow swiadczy tylo o tym ze jestes niesamowicie naiwny. Jesli wierzysz w
                                    zydowska konspiracje ataku na WTC i bajeczki ze zydzi nie przyszli do pracy 11
                                    wrzesnia to jestes dla mnie naiwniejszy niz 7 letnie dziecko. Jeszcze nigdy nie
                                    slyszalam bardziej niewiarygodnej bajeczki. Czerwony kapturek jest bardziej
                                    wiarygodny i naprawde nie ma o czym rozmawiac jesli mam ci udowodnic ze wilk go
                                    naprawde nie zjadl.
                                    • bimi Re: Co ja na to?????????????? 13.06.02, 14:19
                                      OK, przestawiam się na myślenie, że jesteś obywatelką USA...

kochanka napisał(a):

> Bimi tobie sie wydaje ze wiesz wszystko a nawet nie rozumiesz tego co czytasz.
                                      > Po co my rozmawiamy jesli ja ci cos mowie o sobie a ty piszesz ze w to nie
                                      > wierzysz. Powiedz mi po co ja, czlowiek ktorego ty nigdy nie spotkasz, mam
                                      > klamac o sobie?

Nie wiem. Dlatego, jak mówię przyjąłem do wiadomości, że jesteś Amerykanką.

> Pokaz mie jeden moj post w kturym napisalam cos o rzadzie Israela albo mojego
                                      > poparcia w stosunku do rzadu tego kraju. Mam gdzies Israel. Mieszkam w USA od
                                      > wielu lat, kocham ten kraj i nienawidze ludzi ktorzy nas atakuja. Chyba jest to
                                      > normalne.

Tak, jest to normalne. Nienormalne jest za to to, że ślepo bronisz tezy, iż
                                      atakują was Palestyńczycy, podczas gdy tak naprawdę to wy atakujecie ich.
                                      Natomiast ewentualne straty w ludności cywilnej wcale(!) nie pochodzą od
                                      Palestyńczyków - sami się wykańczacie. Najgorsze jest w tym wzystkim jednak to,
                                      że próbujecie maskować te mordy najbardziej nieudolną propagandą, jaka tylko
                                      mogła powstać w XXI wieku.
                                      Chociaż... w sumie to nie jest taka nieudolna - tzn. mi się taka wydaje, ale jak
                                      widać lud w nią wierzy.

> Nie raz pisalam na tym forum ze uwazam Palestynczykow, za to jak traktuja
                                      > swoich wlasnych ludzi, za bydlakow ale uwazam, i o tym tez pisalam na forum, ze
                                      > nalezy im sie niepodleglosc i ich wlasny kraj.

Bardzo się cieszę. Mi nigdy tego nie napisałaś. :)

> Ty czytasz i rozumiesz to co ci sie podoba i tylko to co jest zgodne z twoimi
                                      > pogladami, ignorujac reszte.

Moje poglądy są skutkiem, a nie przyczyną tego co czytam.

> A teraz o tobie. Napisales:
                                      > "Już ci odpowiadałem na to pytanie. I nie - nie wierzę "w naiwne bajeczki
                                      > typu :Zydzi zniszczyli WTC" - ja to po prostu widzę. Tu nie ma co wierzyć -
                                      > wystarczy otworzyć oczy."
                                      >
                                      > Nic nie widzisz. To ze ty wierzysz w pierdoly wymyslone przez naszych arabskich
                                      > wrogow swiadczy tylo o tym ze jestes niesamowicie naiwny. Jesli wierzysz w
                                      > zydowska konspiracje ataku na WTC i bajeczki ze zydzi nie przyszli do pracy 11
                                      > wrzesnia to jestes dla mnie naiwniejszy niz 7 letnie dziecko. Jeszcze nigdy nie
                                      > slyszalam bardziej niewiarygodnej bajeczki. Czerwony kapturek jest bardziej
                                      > wiarygodny i naprawde nie ma o czym rozmawiac jesli mam ci udowodnic ze wilk go
                                      > naprawde nie zjadl.

OK - przyjmijmy hipotetyczną sytuację: ja mam rację, a ty się mylisz. I kto wtedy
                                      jest niesamowicie naiwny?
                                      Miałas okazję przeprowadzić już ze mną kilka dyskusji. Powiedz mi: czy poza moimi
                                      nieprawdopodobnymi teoriami wyglądam na naiwniaka?
                                      • werw Re: Co ja na to?????????????? 13.06.02, 14:25
                                        Ja bym ci powiedział na kogo wyglądasz ale staram się nie przeklinać, wybacz
                                        • bimi Re: Co ja na to?????????????? 13.06.02, 14:29
                                          werw napisał(a):

> Ja bym ci powiedział na kogo wyglądasz ale staram się nie przeklinać, wybacz

Spoko! Jesli chodzi o ciebie, to nie musisz mi nawet mówić - potrafię sobie to
                                          wyobrazić. :)
                                      • kochanka Re: Co ja na to?????????????? 13.06.02, 14:37
                                        bimi napisał(a):

> OK, przestawiam się na myślenie, że jesteś obywatelką USA...
                                        >
                                        > kochanka napisał(a):
                                        >
                                        > > Bimi tobie sie wydaje ze wiesz wszystko a nawet nie rozumiesz tego co czyt
                                        > asz.
                                        > > Po co my rozmawiamy jesli ja ci cos mowie o sobie a ty piszesz ze w to nie
                                        >
                                        > > wierzysz. Powiedz mi po co ja, czlowiek ktorego ty nigdy nie spotkasz, mam
                                        >
                                        > > klamac o sobie?
                                        >
                                        > Nie wiem. Dlatego, jak mówię przyjąłem do wiadomości, że jesteś Amerykanką.
                                        >
                                        >
                                        > > Pokaz mie jeden moj post w kturym napisalam cos o rzadzie Israela albo moj
                                        > ego
                                        > > poparcia w stosunku do rzadu tego kraju. Mam gdzies Israel. Mieszkam w USA
                                        > od
                                        > > wielu lat, kocham ten kraj i nienawidze ludzi ktorzy nas atakuja. Chyba je
                                        > st to
                                        > > normalne.
                                        >
                                        > Tak, jest to normalne. Nienormalne jest za to to, że ślepo bronisz tezy, iż
                                        > atakują was Palestyńczycy,

------------------------------------

Bimi czy ty pijesz tak wczesnie z samego rana. A moze z Polski piszesz to juz
                                        jest popoludnie. KTO I KIEDY NAPISAL ZE PALESTYNCZYCY ZAATAKOWALI WTC i USA?????
                                        Ja? Rzad USA? Niepamietam??????

podczas gdy tak naprawdę to wy atakujecie ich.
                                        > Natomiast ewentualne straty w ludności cywilnej wcale(!) nie pochodzą od
                                        > Palestyńczyków - sami się wykańczacie. Najgorsze jest w tym wzystkim jednak to,
                                        >
                                        > że próbujecie maskować te mordy najbardziej nieudolną propagandą, jaka tylko
                                        > mogła powstać w XXI wieku.
                                        > Chociaż... w sumie to nie jest taka nieudolna - tzn. mi się taka wydaje, ale ja
                                        > k
                                        > widać lud w nią wierzy.
                                        >
                                        >
                                        > > Nie raz pisalam na tym forum ze uwazam Palestynczykow, za to jak traktuja
                                        > > swoich wlasnych ludzi, za bydlakow ale uwazam, i o tym tez pisalam na foru
                                        > m, ze
                                        > > nalezy im sie niepodleglosc i ich wlasny kraj.
                                        >
                                        > Bardzo się cieszę. Mi nigdy tego nie napisałaś. :)
                                        >
                                        >
                                        > > Ty czytasz i rozumiesz to co ci sie podoba i tylko to co jest zgodne z two
                                        > imi
                                        > > pogladami, ignorujac reszte.
                                        >
                                        > Moje poglądy są skutkiem, a nie przyczyną tego co czytam.
                                        >
                                        >
                                        > > A teraz o tobie. Napisales:
                                        > > "Już ci odpowiadałem na to pytanie. I nie - nie wierzę "w naiwne bajeczki
                                        > > typu :Zydzi zniszczyli WTC" - ja to po prostu widzę. Tu nie ma co wierzyć
                                        > -
                                        > > wystarczy otworzyć oczy."
                                        > >
                                        > > Nic nie widzisz. To ze ty wierzysz w pierdoly wymyslone przez naszych arab
                                        > skich
                                        > > wrogow swiadczy tylo o tym ze jestes niesamowicie naiwny. Jesli wierzysz w
                                        >
                                        > > zydowska konspiracje ataku na WTC i bajeczki ze zydzi nie przyszli do prac
                                        > y 11
                                        > > wrzesnia to jestes dla mnie naiwniejszy niz 7 letnie dziecko. Jeszcze nigd
                                        > y nie
                                        > > slyszalam bardziej niewiarygodnej bajeczki. Czerwony kapturek jest bardzie
                                        > j
                                        > > wiarygodny i naprawde nie ma o czym rozmawiac jesli mam ci udowodnic ze wi
                                        > lk go
                                        > > naprawde nie zjadl.
                                        >
                                        > OK - przyjmijmy hipotetyczną sytuację: ja mam rację, a ty się mylisz. I kto wte
                                        > dy
                                        > jest niesamowicie naiwny?
                                        > Miałas okazję przeprowadzić już ze mną kilka dyskusji. Powiedz mi: czy poza moi
                                        > mi
                                        > nieprawdopodobnymi teoriami wyglądam na naiwniaka?

Poza teoriami nie. Z teoriami TAK. Moze jestes po prostu bardzo mlodym
                                        czlowiekiem? Tak sobie przynajmniej ciebie wyobrazam.

• bimi Re: Co ja na to?????????????? 13.06.02, 14:58
                                          kochanka napisał(a):

> Bimi czy ty pijesz tak wczesnie z samego rana. A moze z Polski piszesz to juz
                                          > jest popoludnie. KTO I KIEDY NAPISAL ZE PALESTYNCZYCY ZAATAKOWALI WTC i USA????
                                          > Ja? Rzad USA? Niepamietam??????

Jest już popołudnie, ale zazwyczaj upijam się dopiero wieczorem...

"Kto napisał"? A kto musiał by napisać, abyś uwierzyła? No bo jeśli czekasz na
                                          to, aż Twój rząd szczerze ci wyzna: "rozwaliliśmy sobie WTC", to myślę, że możesz
                                          jeszcze sobie dłuuugo poczekać... Sama pomyśl... Jaki interes miłaby prezydent
                                          Bush, tudzież jego izraelski przyjaciel w tym, aby przyznac się do prawdy? Może i
                                          nawet by ich nie zlinczowali... tylko po co mieli by się "poddawać"? - wszystko
                                          jest przecież na dobrej drodze; "Wojna z terroryzmem" przybiera na rozpędzie...

> Poza teoriami nie. Z teoriami TAK. Moze jestes po prostu bardzo mlodym
                                          > czlowiekiem? Tak sobie przynajmniej ciebie wyobrazam.

Mam 26 lat i poza teoriami nie jestem naiwny. A skoro nie jestem, to chyba da
                                          rade mi wytłumaczyć wszystkie te rzeczy, których nie rozumiem, a które uważam, że
                                          wskazują na powiązanie rządu Izraela i USA z zamachami na WTC. Prawda? - powinno
                                          się dać. No więc może wytłumacz mi...
                                          • kochanka Re: Co ja na to?????????????? 13.06.02, 15:22
                                            bimi napisał(a):

> kochanka napisał(a):
                                            >
                                            > > Bimi czy ty pijesz tak wczesnie z samego rana. A moze z Polski piszesz to
                                            > juz
                                            > > jest popoludnie. KTO I KIEDY NAPISAL ZE PALESTYNCZYCY ZAATAKOWALI WTC i US
                                            > A????
                                            > > Ja? Rzad USA? Niepamietam??????
                                            >
                                            > Jest już popołudnie, ale zazwyczaj upijam się dopiero wieczorem...
                                            >
                                            > "Kto napisał"? A kto musiał by napisać, abyś uwierzyła? No bo jeśli czekasz na
                                            > to, aż Twój rząd szczerze ci wyzna: "rozwaliliśmy sobie WTC", to myślę, że może
                                            > sz
                                            > jeszcze sobie dłuuugo poczekać... Sama pomyśl... Jaki interes miłaby prezydent
                                            > Bush, tudzież jego izraelski przyjaciel w tym, aby przyznac się do prawdy? Może
                                            > i
                                            > nawet by ich nie zlinczowali... tylko po co mieli by się "poddawać"? - wszystko
                                            >
                                            > jest przecież na dobrej drodze; "Wojna z terroryzmem" przybiera na rozpędzie...

Dalej nie wiem kto to napisal ze Palestynczycy napadli na WTC. Ty jestes
                                            pierwsza osoba to oswiadczajaca.
                                            Juz ci to raz przed chwila napisalam ale jeszzcze raz: To ze ty wierzysz ze rzad
                                            USA swiadomie w jakims celu zamordowal albo celowo pozwolil na zamordowanie
                                            swoich wlasnych obywateli stawia ciebie, oczywiscie w mojej skromnej opini, w
                                            szeregu najbardziej naiwnych dzieciakow na kuli ziemskiej i naprawde nie ma sensu
                                            i celu nawet tobie zaprzeczac. Uwazam ze nie mozna dyskutowac z ludzmi ktorzy
                                            wierza w takie brednie poniewaz wierzenie w takie kretynstwo jest dowodem
                                            nieuleczalnej naiwnosci.

>
                                            >
                                            > > Poza teoriami nie. Z teoriami TAK. Moze jestes po prostu bardzo mlodym
                                            > > czlowiekiem? Tak sobie przynajmniej ciebie wyobrazam.
                                            >
                                            > Mam 26 lat i poza teoriami nie jestem naiwny. A skoro nie jestem, to chyba da
                                            > rade mi wytłumaczyć wszystkie te rzeczy, których nie rozumiem, a które uważam,
                                            > że
                                            > wskazują na powiązanie rządu Izraela i USA z zamachami na WTC. Prawda? - powinn
                                            > o
                                            > się dać. No więc może wytłumacz mi...

Co ci mam wytlumaczyc?? Ale zanim zadasz pytanie pomysl naprawde i zastanow sie
                                            czy nie ma na to pytanie odpowiedzi ktora nie jest zgodna z tymi idiotycznymi
                                            teoriami. Wydaje ci sie ze wszystko widzisz i wszystkpo jest jasne. Dawaj te
                                            pytania i ci udowodnie ze pomimo otwrtych oczu widzisz tylko to co gdzies
                                            wyczytalas i to w co wierzysz, na reszte jestes slepy.
                                            Wychodze na pare godzin ale czekam na pytania :-)
                                            • bimi Re: Co ja na to?????????????? 13.06.02, 15:29
                                              kochanka napisał(a):

> Dalej nie wiem kto to napisal ze Palestynczycy napadli na WTC. Ty jestes
                                              > pierwsza osoba to oswiadczajaca.

Ach, no tak! Przecież to nie Palestyńczycy - to bin Laden. A dlaczego akurat on?
                                              Cholera go wie - terroryści nie postępują racjonalnie!!! ;-)

> Juz ci to raz przed chwila napisalam ale jeszzcze raz: To ze ty wierzysz ze rzad
                                              > USA swiadomie w jakims celu zamordowal albo celowo pozwolil na zamordowanie
                                              > swoich wlasnych obywateli stawia ciebie, oczywiscie w mojej skromnej opini, w
                                              > szeregu najbardziej naiwnych dzieciakow na kuli ziemskiej i naprawde nie ma sen
                                              > su
                                              > i celu nawet tobie zaprzeczac. Uwazam ze nie mozna dyskutowac z ludzmi ktorzy
                                              > wierza w takie brednie poniewaz wierzenie w takie kretynstwo jest dowodem
                                              > nieuleczalnej naiwnosci.

A jednak z nimi dyskutujesz...
                                              Za co oczywiście jestem ci wdzięczny.

> Co ci mam wytlumaczyc?? Ale zanim zadasz pytanie pomysl naprawde i zastanow sie
                                              > czy nie ma na to pytanie odpowiedzi ktora nie jest zgodna z tymi idiotycznymi
                                              > teoriami.

Myślisz, że pominął bym tak ważny etap?

> Wydaje ci sie ze wszystko widzisz i wszystkpo jest jasne. Dawaj te
                                              > pytania i ci udowodnie ze pomimo otwrtych oczu widzisz tylko to co gdzies
                                              > wyczytalas i to w co wierzysz, na reszte jestes slepy.
                                              > Wychodze na pare godzin ale czekam na pytania :-)

OK, to dołącz się proszę do wątku "Gdzie giną informacje?" - jest na forum
                                              Aktualności.
                                              • kochanka Re: Co ja na to?????????????? 13.06.02, 16:10
                                                bimi napisał(a):

> kochanka napisał(a):
                                                >
                                                > > Dalej nie wiem kto to napisal ze Palestynczycy napadli na WTC. Ty jestes
                                                > > pierwsza osoba to oswiadczajaca.
                                                >
                                                > Ach, no tak! Przecież to nie Palestyńczycy - to bin Laden. A dlaczego akurat on
                                                > ?
                                                > Cholera go wie - terroryści nie postępują racjonalnie!!! ;-)
                                                >
                                                >
                                                > > Juz ci to raz przed chwila napisalam ale jeszzcze raz: To ze ty wierzysz z
                                                > e rzad
                                                > > USA swiadomie w jakims celu zamordowal albo celowo pozwolil na zamordowani
                                                > e
                                                > > swoich wlasnych obywateli stawia ciebie, oczywiscie w mojej skromnej opini
                                                > , w
                                                > > szeregu najbardziej naiwnych dzieciakow na kuli ziemskiej i naprawde nie m
                                                > a sen
                                                > > su
                                                > > i celu nawet tobie zaprzeczac. Uwazam ze nie mozna dyskutowac z ludzmi kto
                                                > rzy
                                                > > wierza w takie brednie poniewaz wierzenie w takie kretynstwo jest dowodem
                                                > > nieuleczalnej naiwnosci.
                                                >
                                                > A jednak z nimi dyskutujesz...
                                                > Za co oczywiście jestem ci wdzięczny.
                                                >
                                                >
                                                > > Co ci mam wytlumaczyc?? Ale zanim zadasz pytanie pomysl naprawde i zastano
                                                > w sie
                                                > > czy nie ma na to pytanie odpowiedzi ktora nie jest zgodna z tymi idiotyczn
                                                > ymi
                                                > > teoriami.
                                                >
                                                > Myślisz, że pominął bym tak ważny etap?
                                                >
                                                >
                                                >
                                                > > Wydaje ci sie ze wszystko widzisz i wszystkpo jest jasne. Dawaj te
                                                > > pytania i ci udowodnie ze pomimo otwrtych oczu widzisz tylko to co gdzies
                                                > > wyczytalas i to w co wierzysz, na reszte jestes slepy.
                                                > > Wychodze na pare godzin ale czekam na pytania :-)
                                                >
                                                > OK, to dołącz się proszę do wątku "Gdzie giną informacje?" - jest na forum
                                                > Aktualności.

HeHEHE.No tak przeczytalam twoj watek i wcale nie jestem nim zdiwiona. Ty jestes
                                                naprawde jednym z tych ludzi ktorzy zyja w swiecie niesamowitych spiskow i
                                                teoretycznych niemozliwosci.

Odpowiem jednak na twoje pytanie umieszcone pod koniec tego watku:

Brednie same zdychaja, i to bardzo szybko poniewaz ludzie mysla.

• bimi Re: Co ja na to?????????????? 13.06.02, 16:15
                                                  kochanka napisał(a):

> > > Wychodze na pare godzin ale czekam na pytania :-)
                                                  > >
                                                  > > OK, to dołącz się proszę do wątku "Gdzie giną informacje?" - jest na forum
                                                  > > Aktualności.
                                                  >
                                                  > HeHEHE.No tak przeczytalam twoj watek i wcale nie jestem nim zdiwiona. Ty jestes
                                                  > naprawde jednym z tych ludzi ktorzy zyja w swiecie niesamowitych spiskow i
                                                  > teoretycznych niemozliwosci.

Każdy z nas żyje w tym świecie. Nie każdy z nas tylko to dostrzega...

> Odpowiem jednak na twoje pytanie umieszcone pod koniec tego watku:
                                                  > Brednie same zdychaja, i to bardzo szybko poniewaz ludzie mysla.

A już miałem nadzieję, że sobie w końcu rzeczowo porozmawiamy...
                                                  • kochanka Re: Co ja na to?????????????? 13.06.02, 16:53
                                                    bimi napisał(a):

> kochanka napisał(a):
                                                    >
                                                    > > > > Wychodze na pare godzin ale czekam na pytania :-)
                                                    > > >
                                                    > > > OK, to dołącz się proszę do wątku "Gdzie giną informacje?" - jest na
                                                    > forum
                                                    > > > Aktualności.
                                                    > >
                                                    > > HeHEHE.No tak przeczytalam twoj watek i wcale nie jestem nim zdiwiona. Ty
                                                    > jestes
                                                    > > naprawde jednym z tych ludzi ktorzy zyja w swiecie niesamowitych spiskow i
                                                    >
                                                    > > teoretycznych niemozliwosci.
                                                    >
                                                    > Każdy z nas żyje w tym świecie. Nie każdy z nas tylko to dostrzega...
                                                    >
                                                    >
                                                    > > Odpowiem jednak na twoje pytanie umieszcone pod koniec tego watku:
                                                    > > Brednie same zdychaja, i to bardzo szybko poniewaz ludzie mysla.
                                                    >
                                                    > A już miałem nadzieję, że sobie w końcu rzeczowo porozmawiamy...

Wybacz mi Bimi ale po przeczytaniu tego watku na forum aktualnosci wydaje mi sie
                                                    ze w to co ty wierzysz jest na poziomie postow Jewhatera o kozach. Nie chce ci
                                                    ublizyc i mam nadzieje ze tak tego nie odbierzesz ale naprawde ty i ja jestesmy z
                                                    innych planet i nawet nie mowimy tym samym jezykiem. Jak ja moge powaznie z toba
                                                    rozmawiac o wymyslach ktore dla mnie sa smieszniejsze niz posty o kozach? pomysl
                                                    sobie o czyms najabardziej niewiarygodnym. Na przyklat ze ktos nauczyl slonia jak
                                                    fruwac. I wyobraz sobie ze ktos cie chce o tym przekonac. Takie ja mam uczucie
                                                    jak czytam te idiotyczne zupelnie niewiarygodne konspiracje. A ty, jesli naprawde
                                                    wierzysz w to ze Zydzi z wiedza i pozwoleniem USA zniszczyli WTC, tak samo
                                                    myslisz o mnie. Jak widzisz nie mamy o czym rozmawiac, przynajmniej na ten
                                                    temat.
                                                  • bimi Re: Co ja na to?????????????? 13.06.02, 17:15
                                                    kochanka napisał(a):

> Wybacz mi Bimi ale po przeczytaniu tego watku na forum aktualnosci wydaje mi sie
                                                    > ze w to co ty wierzysz jest na poziomie postow Jewhatera o kozach. Nie chce ci
                                                    > ublizyc i mam nadzieje ze tak tego nie odbierzesz ale naprawde ty i ja jestesmy
                                                    > z innych planet i nawet nie mowimy tym samym jezykiem.

Może i jesteśmy z innych planet, ja jednak uważam, że jest jedna rzecz, która
                                                    łączy nasze planety: prawda! Ona jest obiektywna i niezależna od tego, gdzie sie
                                                    mieszka.
                                                    Wcale nie chcę, żebyś przestła lubić swojego prezydenta - to twój własny wybór.
                                                    Chcę tylko powiedzieć ci jak wygląda prawda, abyś mogła dokonać właściwych
                                                    wyborów...

> Jak ja moge powaznie z toba
                                                    > rozmawiac o wymyslach ktore dla mnie sa smieszniejsze niz posty o kozach? pomysl
                                                    > sobie o czyms najabardziej niewiarygodnym. Na przyklat ze ktos nauczyl slonia j
                                                    > ak
                                                    > fruwac. I wyobraz sobie ze ktos cie chce o tym przekonac. Takie ja mam uczucie
                                                    > jak czytam te idiotyczne zupelnie niewiarygodne konspiracje. A ty, jesli napraw
                                                    > de
                                                    > wierzysz w to ze Zydzi z wiedza i pozwoleniem USA zniszczyli WTC, tak samo
                                                    > myslisz o mnie.

Nie wiem już prawdę mówiąc, co mam o tobie myśleć.

Czasem wydajesz się bronić honoru swego państwa i wtedy nie odczuwam w tym ani
                                                    odrobiny fałszu - to by wskazywało na to, że jesteś głupia lub naiwna (nie
                                                    twierdzę, że jesteś).

Innym znowu razem wypisujesz bzdety typu: "Dwie bomby i Japonia siedzi cichutko
                                                    od wielu lat" - to z kolei upodabniało by cię do np. Fredzia, czy innych
                                                    nienawidzących "zwierząt faszystów.

A do tego unikasz jakiejkolwiek rozmowy na argumenty - to z kolei mogło by
                                                    świadczyć o dwóch różnych rzeczach: albo nie znasz prawdy i boisz się ją poznać,
                                                    albo przeciwnie - znasz ją i boisz się, że inni ją poznają.

Kim jesteś Kochanko? Czy pytam o zbyt wiele?
                                                  • kochanka Re: Co ja na to?????????????? 13.06.02, 19:59
                                                    bimi napisał(a):

>
                                                    > Może i jesteśmy z innych planet, ja jednak uważam, że jest jedna rzecz, która
                                                    > łączy nasze planety: prawda! Ona jest obiektywna i niezależna od tego, gdzie si
                                                    > e
                                                    > mieszka.
                                                    > Wcale nie chcę, żebyś przestła lubić swojego prezydenta - to twój własny wybór.
                                                    >
                                                    > Chcę tylko powiedzieć ci jak wygląda prawda, abyś mogła dokonać właściwych
                                                    > wyborów...

Kochanie nadal czytasz bardzo nieuwaznie. Wlasnie dlatego ze prawda mnie
                                                    interesuja nie ma sensu z toba o tym rozmawiac. Ty jestes sliczny z tymi
                                                    dramatycznymi przemowieniami o prawdzie,nawet sie usmiechnelam :-).

Kto powiedzial ze lubie swojego prezydenta?

>
                                                    > Nie wiem już prawdę mówiąc, co mam o tobie myśleć.
                                                    >
                                                    > Czasem wydajesz się bronić honoru swego państwa i wtedy nie odczuwam w tym ani
                                                    > odrobiny fałszu - to by wskazywało na to, że jesteś głupia lub naiwna (nie
                                                    > twierdzę, że jesteś).
                                                    >
                                                    > Innym znowu razem wypisujesz bzdety typu: "Dwie bomby i Japonia siedzi cichutko
                                                    >
                                                    > od wielu lat" - to z kolei upodabniało by cię do np. Fredzia, czy innych
                                                    > nienawidzących "zwierząt faszystów.

A co ci sie w tym niepodobalo, albo z czym sie nie zgadzasz? Japonia dostala w
                                                    morde i juz nikomu nie zawadza, nawet zrobila sie ekonomiczna potega. A moze mi
                                                    powiesz ze to Amerykanie zaatakowali Pearl Harbor?

>
                                                    > A do tego unikasz jakiejkolwiek rozmowy na argumenty - to z kolei mogło by
                                                    > świadczyć o dwóch różnych rzeczach: albo nie znasz prawdy i boisz się ją poznać
                                                    > ,
                                                    > albo przeciwnie - znasz ją i boisz się, że inni ją poznają.

>
                                                    >
                                                    > Kim jesteś Kochanko? Czy pytam o zbyt wiele?

heheheh Znowu dramatycznosc!! Jestem kobieta, mam dwie nogi, dwie rece, jedna
                                                    glowe, tylek i dwie piersi :-) co jeszcze chcesz wiedziec?? Moze znaczenie zycia
                                                    ci wytlumaczyc? BYC CZY NIEBYC? HEHEHE:-) Jak napisalam jestes sliczny:-)

• bimi Re: Co ja na to?????????????? 14.06.02, 09:09
                                                    Dzień dobry kochanko! :)

kochanka napisał(a):

> Kochanie nadal czytasz bardzo nieuwaznie. Wlasnie dlatego ze prawda mnie
                                                    > interesuja nie ma sensu z toba o tym rozmawiac. Ty jestes sliczny z tymi
                                                    > dramatycznymi przemowieniami o prawdzie,nawet sie usmiechnelam :-).

Dziękuję za ślicznego...
                                                    A moje przemówienie są dramatyczne tylko dlatego, że sytuacja jest dramatyczna.
                                                    Ale obiecuję, że dla odmiany dziś zapodam jakiś nowy, rozrywkowy wątek.
                                                    Przyłączysz się?

> A co ci sie w tym niepodobalo, albo z czym sie nie zgadzasz? Japonia dostala w
                                                    > morde i juz nikomu nie zawadza, nawet zrobila sie ekonomiczna potega. A moze mi
                                                    > powiesz ze to Amerykanie zaatakowali Pearl Harbor?

1. Podobno tak - tzn. nie zaatakowali, ale wiedząc o tym, że Japońce to chcą
                                                    zrobić nie przeciwdziałali temu. Stara, amerykańska tradycja... :)
                                                    Piszę "podobno", bo nigdy się tym nie interesowałem, a historycznie jest to czas
                                                    zbyt odległy, aby było to widać w wiadomościach.

A co mi się nie podobło? A co by ci się nie podobało, jak by któreś państwo
                                                    chciało wypróbować swą nowo wymyśloną bombę atomową i zrzuciło ją na dwa z
                                                    amerykańskich miast? I potem jeszcze, zamiast skruchy za setki tysięcy ofiar,
                                                    słyszała byś z ich ust tylko pochwałki i radość z sukcesu. Na tym polega twoim
                                                    zdaniem sukces? No to muszę ci powiedziec, że nie jest go trudno osiągnąć -
                                                    wystarczy mieć dobrą broń.
                                                  • kochanka Re: Co ja na to?????????????? 14.06.02, 13:57
                                                    bimi napisał(a):

> Dzień dobry kochanko! :)
                                                    >
                                                    > kochanka napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Kochanie nadal czytasz bardzo nieuwaznie. Wlasnie dlatego ze prawda mnie
                                                    > > interesuja nie ma sensu z toba o tym rozmawiac. Ty jestes sliczny z tymi
                                                    > > dramatycznymi przemowieniami o prawdzie,nawet sie usmiechnelam :-).
                                                    >
                                                    > Dziękuję za ślicznego...
                                                    > A moje przemówienie są dramatyczne tylko dlatego, że sytuacja jest dramatyczna.
                                                    >
                                                    > Ale obiecuję, że dla odmiany dziś zapodam jakiś nowy, rozrywkowy wątek.
                                                    > Przyłączysz się?
                                                    >
                                                    >
                                                    > > A co ci sie w tym niepodobalo, albo z czym sie nie zgadzasz? Japonia dosta
                                                    > la w
                                                    > > morde i juz nikomu nie zawadza, nawet zrobila sie ekonomiczna potega. A mo
                                                    > ze mi
                                                    > > powiesz ze to Amerykanie zaatakowali Pearl Harbor?
                                                    >
                                                    > 1. Podobno tak - tzn. nie zaatakowali, ale wiedząc o tym, że Japońce to chcą
                                                    > zrobić nie przeciwdziałali temu. Stara, amerykańska tradycja... :)

HeHe. Oczywiscie. Co innego sie od ciebie spodziewac ty jestes wielbicielem
                                                    conspiracji.

> Piszę "podobno", bo nigdy się tym nie interesowałem, a historycznie jest to cza
                                                    > s
                                                    > zbyt odległy, aby było to widać w wiadomościach.
                                                    >
                                                    > A co mi się nie podobło? A co by ci się nie podobało, jak by któreś państwo
                                                    > chciało wypróbować swą nowo wymyśloną bombę atomową i zrzuciło ją na dwa z
                                                    > amerykańskich miast? I potem jeszcze, zamiast skruchy za setki tysięcy ofiar,
                                                    > słyszała byś z ich ust tylko pochwałki i radość z sukcesu. Na tym polega twoim
                                                    > zdaniem sukces? No to muszę ci powiedziec, że nie jest go trudno osiągnąć -
                                                    > wystarczy mieć dobrą broń.

Kochanie odpowiedz jest prosta. Japonia zaatakowala USA!! Nie chcesz naszych
                                                    bomb? Nie chcesz naszych samolotow nad twoja ojczyzna? Nie atakuj nas i wlos ci z
                                                    glowy nie spadnie.
                                                    Tak samo bylo w Afganistanie. Talibowie ochtraniali i nie oddali Osamy i jego
                                                    bandy mordercow i juz nie ma talibow. Proste , no nie?

• bimi Re: Co ja na to?????????????? 17.06.02, 10:41
                                                    kochanka napisał(a):

> HeHe. Oczywiscie. Co innego sie od ciebie spodziewac ty jestes wielbicielem
                                                    > conspiracji.

Co innego spodziewać się po waszym kraju...

> Kochanie odpowiedz jest prosta. Japonia zaatakowala USA!! Nie chcesz naszych
                                                    > bomb? Nie chcesz naszych samolotow nad twoja ojczyzna? Nie atakuj nas i wlos ci
                                                    > z
                                                    > glowy nie spadnie.

A jeśli sami się zaatakujecie, powiecie, że to ja, a potem wyślecie samoloty nad
                                                    moją ojczyznę... Czy to nie wchodzi w grę?

> Tak samo bylo w Afganistanie. Talibowie ochtraniali i nie oddali Osamy i jego
                                                    > bandy mordercow i juz nie ma talibow. Proste , no nie?

Bardzo proste. Ale nieprawdziwe. :)
                                                  • kochanka Re: Co ja na to?????????????? 13.06.02, 21:40
                                                    bimi napisał(a):

> Innym znowu razem wypisujesz bzdety typu: "Dwie bomby i Japonia siedzi cichutko
                                                    >
                                                    > od wielu lat" - to z kolei upodabniało by cię do np. Fredzia, czy innych
                                                    > nienawidzących "zwierząt faszystów.
                                                    >
                                                    > A do tego unikasz jakiejkolwiek rozmowy na argumenty - to z kolei mogło by
                                                    > świadczyć o dwóch różnych rzeczach: albo nie znasz prawdy i boisz się ją poznać
                                                    > ,
                                                    > albo przeciwnie - znasz ją i boisz się, że inni ją poznają.
                                                    >
                                                    >
                                                    > Kim jesteś Kochanko? Czy pytam o zbyt wiele?

No to moze to ci pomoze mnie zrozumiec:

___ZA_TERRORYZM_NALEZY_KARAC_RODZINY_TERRORYSTOW__
                                                    Autor: kochanka@poczta.gazeta.pl
                                                    Data: 05-06-2002 14:10

--------------------------------------------------------------------------------

Wiadomo że nie można ukarać samych zamachowców i zresztą nie chodzi o karę ale
                                                    raczej o zapobieganie. Jeden z terrorystów 11 września mieszkał w USA od 20
                                                    lat, ale pomimo tego że sam postanowił zmarnować swoje życie, przed zamachem
                                                    wysłał swoją rodzinę z USA do Pakistanu. Czyli pomimo zwierzęcych instynktów
                                                    zamachowcy starają się ochraniać swoje rodziny. Zresztą podejżewam że wielu
                                                    zamachowców w Palestynie robi to dla poprawienia sytułacji finansowej swojej
                                                    rodziny. Dlaczego nie ukarać ich rodziny? Może należy ogłosić że rodziny
                                                    zamachowców będą odpowiedzialne za czyny swojej latorośli i dlaczego nie? Po
                                                    zamachu należy kompletnie zniwelować ich dom i zniszczyć wszystko co
                                                    pośadają, zostawiając ich bez żadnych środków dożycia. Jeśli mieszkają w
                                                    budynkach w których mieszka więcej rodzin, niech te rodziny podziękuja matce,
                                                    ojcu i rodzeństwu zamachowca za zniszczenie całego budymku. Tak, karanie
                                                    niewinnych ludzi jest okrutne, ale chyba bardziej okrutne jest mordowanie
                                                    niewinnych ludzi i jeśli mamy wybierać miedzy losam naszych i ich rodzina
                                                    decyzja dla nas powinna być jasna. Terrtorysta nie liczy się z własnym życiem
                                                    ale jestem pewna że nie będzie tak szybko skłonny do narażania swojej własnej
                                                    rodziny i przyjaciół i znajomych. W Palestynie zapobiegnie to też robienia
                                                    bochaterów z morderców zabijających cywilów, kobiety i dzieci. Znamy nazwiska
                                                    zamachowców 11 wrześnie, dlaczego nie wysłać parę rakiet w ich kierunku? Jetem
                                                    pewna że następny kretyn gotowy do następnego morderstwa pomysli o swojej
                                                    rodzinie.

• bimi Re: Co ja na to?????????????? 14.06.02, 09:57
                                                    kochanka napisał(a):

> Wiadomo że nie można ukarać samych zamachowców i zresztą nie chodzi o karę ale
                                                    > raczej o zapobieganie. Jeden z terrorystów 11 września mieszkał w USA od 20
                                                    > lat, ale pomimo tego że sam postanowił zmarnować swoje życie, przed zamachem
                                                    > wysłał swoją rodzinę z USA do Pakistanu. Czyli pomimo zwierzęcych instynktów
                                                    > zamachowcy starają się ochraniać swoje rodziny. Zresztą podejżewam że wielu
                                                    > zamachowców w Palestynie robi to dla poprawienia sytułacji finansowej swojej
                                                    > rodziny. Dlaczego nie ukarać ich rodziny? Może należy ogłosić że rodziny
                                                    > zamachowców będą odpowiedzialne za czyny swojej latorośli i dlaczego nie? Po
                                                    > zamachu należy kompletnie zniwelować ich dom i zniszczyć wszystko co
                                                    > pośadają, zostawiając ich bez żadnych środków dożycia. Jeśli mieszkają w
                                                    > budynkach w których mieszka więcej rodzin, niech te rodziny podziękuja matce,
                                                    > ojcu i rodzeństwu zamachowca za zniszczenie całego budymku. Tak, karanie
                                                    > niewinnych ludzi jest okrutne, ale chyba bardziej okrutne jest mordowanie
                                                    > niewinnych ludzi i jeśli mamy wybierać miedzy losam naszych i ich rodzina
                                                    > decyzja dla nas powinna być jasna. Terrtorysta nie liczy się z własnym życiem
                                                    > ale jestem pewna że nie będzie tak szybko skłonny do narażania swojej własnej
                                                    > rodziny i przyjaciół i znajomych. W Palestynie zapobiegnie to też robienia
                                                    > bochaterów z morderców zabijających cywilów, kobiety i dzieci. Znamy nazwiska
                                                    > zamachowców 11 wrześnie, dlaczego nie wysłać parę rakiet w ich kierunku? Jetem
                                                    > pewna że następny kretyn gotowy do następnego morderstwa pomysli o swojej
                                                    > rodzinie.

Brawo! ;-)
                                                    Sama to wymysliłaś, czy powycinałaś z Main Kampf?
                                                    Co ja gadam? - on przecież nie pisał o broni atomowej.

Co ty kochanko chcesz właściwie chronić? Swój kraj i jego obywateli, tak?
                                                    Powiedz: czy gdyby "bezpieczeństwo USA" wymagało "wysłana paru rakiet" w kierunku
                                                    Polski, to też jesteś za?
                                                  • werw Re: Co ja na to?????????????? 14.06.02, 12:18
                                                    Przecież ten Bimi to debil (czystej krwi arabskiej). To co pisze jest tak
                                                    głupie, że nie dam głowy że on sobie po prostu jaj nie robi,
                                                    jego "przemyślenia" sa po prostu nieprawdopodobne
                                                  • bimi Re: Co ja na to?????????????? 14.06.02, 12:20
                                                    werw napisał(a):

> Przecież ten Bimi to debil (czystej krwi arabskiej). To co pisze jest tak
                                                    > głupie, że nie dam głowy że on sobie po prostu jaj nie robi,
                                                    > jego "przemyślenia" sa po prostu nieprawdopodobne

Nieprawdopodbne jest to, że ciągle brniesz w tą beznadzieją "argumentację"...
                                                  • kochanka Re: Co ja na to?????????????? 14.06.02, 13:47
                                                    werw napisał(a):

> Przecież ten Bimi to debil (czystej krwi arabskiej). To co pisze jest tak
                                                    > głupie, że nie dam głowy że on sobie po prostu jaj nie robi,
                                                    > jego "przemyślenia" sa po prostu nieprawdopodobne

Jest po prostu bardzo naiwny i przez to bardzo smieszny.
            • Gość: normalna Re: Forum ŚWIAT umiera? Moze dzieki tobie, Danielku IP: *.hamrazone.com / 10.0.5.* / 62.84.68.* 12.06.02, 16:55
              kochanka napisał(a):

>
              > Klamies, KLamiesz i KLAMIESZ
              >
              > Wypociny Pan Daniela:
              >
              > Kłamstwo# 1...........

i dalej powtorka podajze po raz setny tego samego.
              Wlasnie miedzy innymi dlaczego forum umiera. Z powodu takiego zasmiecania.
              Przeciez ten twoj wpis kazdy widzial juz dziesiatki razy! Ten kto chcial w to
              uwierzyc, to juz dawno uwierzyl. Wystarczy! Ja na przyklad nie uwierzylam i
              mozesz to powtorzyc jeszcze 100 razy - nie uwierze. Po co ten spam? W jakim celu?
              Ktos Ci za to placi?
              • kochanka Re: Forum ŚWIAT umiera? Moze dzieki tobie, Danielku 12.06.02, 17:31

> kochanka napisał(a):
                >
                > >
                > > Klamies, KLamiesz i KLAMIESZ
                > >
                > > Wypociny Pan Daniela:
                > >
                > > Kłamstwo# 1...........
                >
                > i dalej powtorka podajze po raz setny tego samego.
                > Wlasnie miedzy innymi dlaczego forum umiera. Z powodu takiego zasmiecania.
                > Przeciez ten twoj wpis kazdy widzial juz dziesiatki razy! Ten kto chcial w to
                > uwierzyc, to juz dawno uwierzyl. Wystarczy! Ja na przyklad nie uwierzylam i
                > mozesz to powtorzyc jeszcze 100 razy - nie uwierze. Po co ten spam? W jakim cel
                > u?
                > Ktos Ci za to placi?

Normalna a kto cie prosi o czytanie?? Jesli nie rozumiesz dlaczego to robie to
                moze nawet te forum jest powyzej twojego poziomu. Co ci jeszcze wytlumaczyc?

A kto i ile myslisz ze mi placi? Samo pytanie jest idiotyczne bo tylko idiot/ka
                pomysli ze ktos komus placi za pisanie na polskim forum. Chyba naprawde
                zartujesz? Tak ktos mi placi za znecaniem sie nad Danielem HEHEHE>

• bimi Re: Forum ŚWIAT umiera? Moze dzieki tobie, Danielku 13.06.02, 09:41

> Ktos Ci za to placi?

A mi się właśnie wydaje, że kochanka robi to raczej z patriotycznych pobudek.
                Zastanawia mnie tylko jedna rzecz: jak można znać uczucie patriotyzmu, a nie
                rozumieć co to znaczy sumienie?

Sorry kochanko - wiem, to już może podchodzić pod dręczenie psychiczne...

Ale czy można "dręczyć psychicznie" kogoś, kto ma czyste sumienie? Albo kogoś,
                kto go nie ma...?

Dręczę więc, czy nie dręczę - oto jest pytanie! :)
                • kochanka Re: Forum ŚWIAT umiera? Moze dzieki tobie, Danielku 13.06.02, 14:03
                  bimi napisał(a):

> Gość portalu: normalna napisał(a):
                  >
                  > > Ktos Ci za to placi?
                  >
                  > A mi się właśnie wydaje, że kochanka robi to raczej z patriotycznych pobudek.
                  > Zastanawia mnie tylko jedna rzecz: jak można znać uczucie patriotyzmu, a nie
                  > rozumieć co to znaczy sumienie?
                  >
                  > Sorry kochanko - wiem, to już może podchodzić pod dręczenie psychiczne...

Chyba twojego bo ja jeszcze nigdy nie przeczytalam na tym forum postu ktory mnie
                  dreczyl.

>
                  > Ale czy można "dręczyć psychicznie" kogoś, kto ma czyste sumienie? Albo kogoś,
                  > kto go nie ma...?
                  >
                  > Dręczę więc, czy nie dręczę - oto jest pytanie! :)

Dreczysz siebie samego i chyba naprawde masz o sobie bardzo wysoka opinie skoro
                  myslisz ze ty mnie albop kogokolwiek na tym forum dreczyc. Jeden Klick myszka i
                  juz nie ma forum .hehe.

• bimi Re: Forum ŚWIAT umiera? Moze dzieki tobie, Danielku 13.06.02, 14:07
                    kochanka napisał(a):

> Chyba twojego bo ja jeszcze nigdy nie przeczytalam na tym forum postu ktory mnie
                    > dreczyl.

To dobrze - nie lubię dręczyć ludzi. Co innego żartować sobie z nich... :)

> Jeden Klick myszka i juz nie ma forum .hehe.

Co masz na mysli? Że w każdej chwili możesz przestać czytać moje plugstwa? Więc
                    po co czytasz?
                    • kochanka Re: Forum ŚWIAT umiera? Moze dzieki tobie, Danielku 13.06.02, 14:21
                      bimi napisał(a):

> kochanka napisał(a):
                      >
                      > > Chyba twojego bo ja jeszcze nigdy nie przeczytalam na tym forum postu ktor
                      > y mnie
                      > > dreczyl.
                      >
                      > To dobrze - nie lubię dręczyć ludzi. Co innego żartować sobie z nich... :)
                      >
                      >
                      > > Jeden Klick myszka i juz nie ma forum .hehe.
                      >
                      > Co masz na mysli? Że w każdej chwili możesz przestać czytać moje plugstwa? Więc
                      >
                      > po co czytasz?

Plugstwami twoich postow nie nazwalam i wybacz mi ale o tobie tez tego nie
                      napisalam. Forum nie jest realem i naprawde normalny czlowiek nie moze byc na
                      forum dreczony wypocinami drugiej osoby. Dlaczego czytam twoje posty? Bo mi sie
                      znudzilo czytac o kozach.

• bimi Re: Forum ŚWIAT umiera? Moze dzieki tobie, Danielku 13.06.02, 14:28
                        kochanka napisał(a):

> Plugstwami twoich postow nie nazwalam i wybacz mi ale o tobie tez tego nie
                        > napisalam. Forum nie jest realem i naprawde normalny czlowiek nie moze byc na
                        > forum dreczony wypocinami drugiej osoby. Dlaczego czytam twoje posty? Bo mi sie
                        > znudzilo czytac o kozach.

Dziękuję.
                        Myślę, że jak bym miał nieczyste sumienie, to dręczyło by mnie, jak by mi ktoś o
                        tym przypominał. Także na forum...
                        Oczywiście ie twierdzę, że ty masz nieczyste sumienie - może faktycznie jesteś po
                        prostu niesamowicie naiwna... :)
    • puls arabstwo ,debile,rasisci ,islamisci i antysemici 12.06.02, 12:23
      Allach napisal :
      seksualnymi do zwierzat.

• Gość: - Re: smierc Forum IP: 168.103.126.* 12.06.02, 22:55
        Z kochankami i wojami nie dyskutuje sie. Poniewaz Forum jest okupowane przez ta
        grupe i czytelnicy wola osobiscie czytac zrodla informacji bezposrednio bez
        wdawania sie w ponizajaca lekture kochanek i wojow - Forum pozostanie wylacznie
        ich terytorium i to z milczaca aprobata GW.
        • kochanka DANIELKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.06.02, 00:13
          Gość portalu: - napisał(a):

> Z kochankami i wojami nie dyskutuje sie. Poniewaz Forum jest okupowane przez ta
          >
          > grupe i czytelnicy wola osobiscie czytac zrodla informacji bezposrednio bez
          > wdawania sie w ponizajaca lekture kochanek i wojow - Forum pozostanie wylacznie
          >
          > ich terytorium i to z milczaca aprobata GW.

Pierwszym krokiem do jakiej kolwiek dyskusji jest prawdomownosc o ktorej ty nie
          masz zielonego pojecia.

Ponizajaca lektura sa twoje posty pelne klamstw w ktprych nawet sie upierasz ze
          wymyslone przez ciebie bradnie pochodza z NYT.
          Pare przykladow twojej ponizajacej lektury:
          Prrzeczytaj to sobie uwaznie i powiedz mi kogo lektura jest ponizajaca:
          Wypociny Pan Daniela:

Kłamstwo# 1
          wszystkie wiadomosci sa z NYTimesa i potwierdzone doswiadczeniem.
          Porownywanie z Nazizmem nie ma sensu, pamietajmy ze zolnierze polscy po II
          wojnie swiatowej emigrowali do USA, niektorzy umieszczani byli na farmach w
          Texasie, ci co chcieli uciec z farm byli strzelani.

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=SWIAT&wid=690923&aid=715778

Kłamstwo# 2

Rodzice w szkolach prywatnych musza placic kazdego centa za swoje dziecko, ale
          w zydowskich yeshiwa dzieci sa dowozone na koszt stanu do szkoly.

Kłamstwo # 3
          Ksiadz nie moze byc sedzia, Rabin - o.k.,

Kłamstwo#4
          Choinki i kazde wyobrazenia Bozego Narodzenia sa zabronione w urzedach
          panstwowych, ale jest Menora swieci sie wszedzie.

Kłamstwo# 5
          kara smierci, ilosc wiezniow w USA jest wieksza niz w komunistycznej Rosji.

Kłamstwo # 6
          Obozy koncentracyjne na Florydzie dla emigrantow z Haiti, Brighton Beach dla
          emigrantow z Rosji ze stypendiami dla dzieci, opieka spoleczna i socjalna itd.

Powyższe cytaty pochodzą tylko z jednego postu:

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=SWIAT&wid=690923&aid=712124

7. Oskarzenie o pedofilie - napewno wielokrotnie mniej zdarza sie wsrod ksiezy
          niz w szkolach publicznych, albo innych prywatnych,

Powiedz nam Daniel gdzie zdobyles takie informacje????

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?zial=0511&forum=SWIAT&wid=1774366&aid=1775643

• Gość: jewhater Re: Forum ŚWIAT umiera? I co z tego Allach ahbar IP: *.marketscore.com, / 10.101.4.* 13.06.02, 14:02

Czikago ( aktualnie Jude ) pouczyl mnie jak robic sabotaz na forum podpisuje
      sie caly czas za
      mirmat ,kochanka ,wojo itd i pisze swinstwa i klamstwa he i co wy na to ?
      Tak zalatwie wam forum i wyzej wymienieni juz znikneli i nic nie
      pisza bo zapewne zglupieli i nie wiedza co zrobic he he he .

Widzicie ,ze robie teroryzacje muzulmanska na forum bo zazdrosze wam ,
      piszecie prawde i tylko prawde o moich pobratymcach arabskich.
      Dlatego przeszkadzam ,robie 10 postow z ta sama trescia
      itd .,plugawie ,podszywam sie pod innych porzadnych uczestnikow forum.
      Co mi zostalo , musze to robic bo innych argumentow proarabskich i
      pro muzulmanskich nie ma .
      Musimy oszukiwac i wprowadzac zamieszanie.
      Jesli chodzi o te biedne kozy to za to siedze u czubkow w domu
      wariatow w USA.
      Wyzywalem sie na zwierzetach ,nauczyli mnie tego moi bracia arabscy
      (dlugie samotne noce na pustyni-rozumiecie ???)
      Zlapali mnie i do pierdla za to ze maltretuje zwierzeta , ja im
      frajde robie , tego w USA nie rozumieja.
      To Zydzi mnie zamkneli ,sprawa jasna.
      Niech zyje Islam i moje kozy.
      Czubek podpisujacy sie za innych ,teraz pod wlasnym imieniem Muhamed ,
      po tatusiu Arabie co splodzil mnie w Polsce.

• yidele Re: Forum ŚWIAT umiera? 15.06.02, 09:45
      daj małpie brzytwę....
      • Gość: Jurek Re: Forum ŚWIAT umiera? IP: 5.2.1R1D* / 193.188.174.* 16.06.02, 16:09
        yidele napisał(a):

daj małpie brzytwę....to sobie cos obrzeza.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka