Dodaj do ulubionych

Śmierć włoskiego oficera w Iraku rzuciła cień n...

08.03.05, 13:43
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • maruda.r Re: Śmierć włoskiego oficera w Iraku rzuciła cień 08.03.05, 14:04
      homophob_and_racist napisał:

> Moje male pytanko ?
      > Abstrachujac od tego co robila tam ta komusza pin..a,

Włoska dziennikarka robiła pewnie to samo, co dziennikarze innych orientacji
      politycznych - zbierała informacje. To raczej oczywiste.

Ale czego się spodziewać po kimś, kto ortografię ćwiczy przygotowując manifesty
      Młodzieży Wszechpolskiej?

• hultajstwo No i tak sie nami manipuluje! Najpierw byl kanonad 08.03.05, 17:14
        Najpierw byla kanonada (mowiono 0 300 pociskach), teraz okazalo sie, ze w
        samochodzie bylo raptem 8 dziur, a dziennikarka po prostu dala upust wybujalej
        fantazji (jak to zwykle komunisci...). Dodatkowo nie do konca wiadomo czy
        dziennikarka nie wspolpracowala z rzekomymi porywaczami w celu zdobycia kasy
        dla nich, znana jest bowiem ze swego antyamerykanskiego podejscia świata.

Wlosi maja beznadziejna metode odzyskiwania zakladnikow - placa, kiedy kazdy
        duzy chopiec i dziewczynka wiedza, ze ta kasa pojdzie na zabijanie zwylkych,
        anonimowych osob. I tak, za cene zycia kogos znanego, wokol kogo media robia
        zamieszanie, zycie straci nieokreslona liczba anonimowych Irakijczykow i
        zolnierzy koalicji, a makaroniarze beda sie mogli chwalic kolejnym sukcesem
        swoich sluzb lub psioczyc na wrednych Amerykanów. Tak czy siak Berlusconi
        wykorzysta sytuacje z korzyscia dla siebie...

I po co sie zaperzac - prawda jest taka, ze media nami manipuluja, czy tego
        chcemy czy nie.
        • meerkat1 Re: No i tak sie nami manipuluje! Najpierw byl ka 09.03.05, 11:10
          Jak mnie pierwszym razem lata temu JEDEN tylko kawalek olowiu z glupiej 38ki
          swistnal na Murzynowie kolo ucha, to TEZ mi sie wydawalo, ze to ze 100 mm
          HAUBICY, i ze specjalnie do mnie, zeby mnie z ok. $40.00 dolarow obrabowac! :-)
          [ w istocie dwoch czarnych sie o kase z cracku naparzalo! :-)))]

Strach ma wielkie oczy!

za drugi razem to juz...

A za trzecim, zalatwilem pozwolenie i SAM zaczalem nosic, tyle ze ..magnum:-)))

P.S. A kasa z "Okupu" po wyprawniu jej przez Zakawiego zostala przekazana przez
          Il Manifesto Putinowi na NAGRODE dla "ochroniarza" Maschadowa.

capisce? :-(((
    • toma9 [...] 08.03.05, 15:17
      • kamyk39 [...] 08.03.05, 15:42
      • indris Inteligencję na poziomie Busha... 08.03.05, 15:50
        ...zaprezentował toma9, jeżeli nie zauważył, że ów Włoch zginął dlatego, że
        własnym ciałem zaslonił dziennikarkę. Dobrowolne oddanie życia to jest jednak
        wyczyn.
        A jeżeli przyczyni się to do wycofania Włochów z Iraku,to tym lepiej.
    • 3m05 Sposob na unikniecie zbednych ofiar w Iraku 08.03.05, 15:23
      "...trzeba znaleźć sposób, by jak najszybciej wycofać włoskie wojska z Iraku".

No wlasnie.
      • meerkat1 Re: Sposob na unikniecie zbednych ofiar we Francji 08.03.05, 16:21
        "...trzeba znaleźć sposób, by jak najszybciej wycofać mahmucka piata kolumne z
        Francji.
        Takze i z Holandii (vide niedawne mordercze zamachy na van Gogha i Fortuyna)

Z Hiszpanii tez!- wlasnie rocznica masakry kolejowej! :-(((]

Na szczescie pod presja opinii publicznej nawet kozoluby w rzadach wymienionych
        krajow zaczynaja sie reflektowac!

NO PASSARAN! ;-)))
        • indris Sposob na unikniecie zbednych ofiar we Francji... 08.03.05, 17:20
          ... mają Francuzi od dosyć dawna. Falę zamachów z lat 90-tych zlikwidowali dość
          sprawnie i bez atakowania obcych państw.
        • dolenicz Re: Sposob na unikniecie zbednych ofiar we Francj 08.03.05, 17:32
          Francuzi powinni regularnie czytac im specjalnie poswiecone: www.fuckfrance.com

meerkat1 napisał:

> "...trzeba znaleźć sposób, by jak najszybciej wycofać mahmucka piata kolumne
          z
          > Francji.
          > Takze i z Holandii (vide niedawne mordercze zamachy na van Gogha i Fortuyna)
          >
          > Z Hiszpanii tez!- wlasnie rocznica masakry kolejowej! :-(((]
          >
          > Na szczescie pod presja opinii publicznej nawet kozoluby w rzadach
          wymienionych
          >
          > krajow zaczynaja sie reflektowac!
          >
          > NO PASSARAN! ;-)))
          • indris Francuzi mają co czytać... 08.03.05, 17:42
            ...i nie mają czasu na wytwory amerykańskich rednecks.
            • krystian71 Re: Francuzi mają co czytać... 08.03.05, 18:09
              Ale tym niemniej powinni.To zawsze dobrze robi.
              na stronach neknekow i tych israelskich
    • eva15 predyspozycje 08.03.05, 15:39
      Były włoski premier przyznaje, że "Saddam był jednak niebezpieczny". - Pamiętam
      spotkanie z nim, wiele lat temu, podczas którego z wyraźną fascynacją mówił mi o
      Hitlerze i jego sposobach wychowywania młodzieży - opowiada Andreotti.

Czyzby Wlosi byli szczegolnie predysponowani do karania za takie poglady??
      • zigzaur Re: predyspozycje 09.03.05, 02:12
        A dlaczego nie?
        • ghotir Re: predyspozycje 09.03.05, 10:45
          zigzaur napisał: 'A dlaczego nie [wlosi]?'
          bo mieli mussoliniego i zapoczatkowali faszyzm.
    • dolenicz Kto mi powie, ze ci Wlosi... 08.03.05, 16:31
      Kto mi powie, ze ci Wlosi
      sa 'amici' dla Jankesow,
      temu porachuje kosci
      i wywale do sedesu!
    • zigzaur ojejejejejej! 09.03.05, 02:11
      To pierwsza bohaterska śmierć Włocha od czasu
      ...................................................................................................................................
      (nie wiem, co tu wstawić)
      • indris Pomoc w kłopotach 09.03.05, 10:27
        Zajrzyj do jakiejś encyklopedii pod hasło Francesco Nullo. Można też szukać w
        historii walk powstania styczniowego.
      • meerkat1 Clary Petacci!!!!! 09.03.05, 11:01
        zigzaur napisał:

>" To pierwsza bohaterska śmierć Włocha od czasu
        > ..............................................................................
        .
        ....................................................
        > (nie wiem, co tu wstawić)"

Wstaw:<Clary Petacci>, ktora oslonila wlasnym cialem Mussoliniego i nie dala
        sie oderwac, w zwiazku z tym partyzanci zastrzelili i ja!

Ach zeby to tak ta komusza Zgreda swoim cialem tego agenta...:-((((((((((((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka