homophob_and_racist 08.03.05, 13:43 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maruda.r Re: Śmierć włoskiego oficera w Iraku rzuciła cień 08.03.05, 14:04 homophob_and_racist napisał: > Moje male pytanko ? > Abstrachujac od tego co robila tam ta komusza pin..a, *************************** Włoska dziennikarka robiła pewnie to samo, co dziennikarze innych orientacji politycznych - zbierała informacje. To raczej oczywiste. Ale czego się spodziewać po kimś, kto ortografię ćwiczy przygotowując manifesty Młodzieży Wszechpolskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
hultajstwo No i tak sie nami manipuluje! Najpierw byl kanonad 08.03.05, 17:14 Najpierw byla kanonada (mowiono 0 300 pociskach), teraz okazalo sie, ze w samochodzie bylo raptem 8 dziur, a dziennikarka po prostu dala upust wybujalej fantazji (jak to zwykle komunisci...). Dodatkowo nie do konca wiadomo czy dziennikarka nie wspolpracowala z rzekomymi porywaczami w celu zdobycia kasy dla nich, znana jest bowiem ze swego antyamerykanskiego podejscia świata. Wlosi maja beznadziejna metode odzyskiwania zakladnikow - placa, kiedy kazdy duzy chopiec i dziewczynka wiedza, ze ta kasa pojdzie na zabijanie zwylkych, anonimowych osob. I tak, za cene zycia kogos znanego, wokol kogo media robia zamieszanie, zycie straci nieokreslona liczba anonimowych Irakijczykow i zolnierzy koalicji, a makaroniarze beda sie mogli chwalic kolejnym sukcesem swoich sluzb lub psioczyc na wrednych Amerykanów. Tak czy siak Berlusconi wykorzysta sytuacje z korzyscia dla siebie... I po co sie zaperzac - prawda jest taka, ze media nami manipuluja, czy tego chcemy czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: No i tak sie nami manipuluje! Najpierw byl ka 09.03.05, 11:10 Jak mnie pierwszym razem lata temu JEDEN tylko kawalek olowiu z glupiej 38ki swistnal na Murzynowie kolo ucha, to TEZ mi sie wydawalo, ze to ze 100 mm HAUBICY, i ze specjalnie do mnie, zeby mnie z ok. $40.00 dolarow obrabowac! :-) [ w istocie dwoch czarnych sie o kase z cracku naparzalo! :-)))] Strach ma wielkie oczy! za drugi razem to juz... A za trzecim, zalatwilem pozwolenie i SAM zaczalem nosic, tyle ze ..magnum:-))) P.S. A kasa z "Okupu" po wyprawniu jej przez Zakawiego zostala przekazana przez Il Manifesto Putinowi na NAGRODE dla "ochroniarza" Maschadowa. capisce? :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
toma9 [...] 08.03.05, 15:17 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk39 [...] 08.03.05, 15:42 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Inteligencję na poziomie Busha... 08.03.05, 15:50 ...zaprezentował toma9, jeżeli nie zauważył, że ów Włoch zginął dlatego, że własnym ciałem zaslonił dziennikarkę. Dobrowolne oddanie życia to jest jednak wyczyn. A jeżeli przyczyni się to do wycofania Włochów z Iraku,to tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
3m05 Sposob na unikniecie zbednych ofiar w Iraku 08.03.05, 15:23 "...trzeba znaleźć sposób, by jak najszybciej wycofać włoskie wojska z Iraku". No wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: Sposob na unikniecie zbednych ofiar we Francji 08.03.05, 16:21 "...trzeba znaleźć sposób, by jak najszybciej wycofać mahmucka piata kolumne z Francji. Takze i z Holandii (vide niedawne mordercze zamachy na van Gogha i Fortuyna) Z Hiszpanii tez!- wlasnie rocznica masakry kolejowej! :-(((] Na szczescie pod presja opinii publicznej nawet kozoluby w rzadach wymienionych krajow zaczynaja sie reflektowac! NO PASSARAN! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
indris Sposob na unikniecie zbednych ofiar we Francji... 08.03.05, 17:20 ... mają Francuzi od dosyć dawna. Falę zamachów z lat 90-tych zlikwidowali dość sprawnie i bez atakowania obcych państw. Odpowiedz Link Zgłoś
dolenicz Re: Sposob na unikniecie zbednych ofiar we Francj 08.03.05, 17:32 Francuzi powinni regularnie czytac im specjalnie poswiecone: www.fuckfrance.com meerkat1 napisał: > "...trzeba znaleźć sposób, by jak najszybciej wycofać mahmucka piata kolumne z > Francji. > Takze i z Holandii (vide niedawne mordercze zamachy na van Gogha i Fortuyna) > > Z Hiszpanii tez!- wlasnie rocznica masakry kolejowej! :-(((] > > Na szczescie pod presja opinii publicznej nawet kozoluby w rzadach wymienionych > > krajow zaczynaja sie reflektowac! > > NO PASSARAN! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
indris Francuzi mają co czytać... 08.03.05, 17:42 ...i nie mają czasu na wytwory amerykańskich rednecks. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Francuzi mają co czytać... 08.03.05, 18:09 Ale tym niemniej powinni.To zawsze dobrze robi. na stronach neknekow i tych israelskich Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 predyspozycje 08.03.05, 15:39 Były włoski premier przyznaje, że "Saddam był jednak niebezpieczny". - Pamiętam spotkanie z nim, wiele lat temu, podczas którego z wyraźną fascynacją mówił mi o Hitlerze i jego sposobach wychowywania młodzieży - opowiada Andreotti. _________________ Czyzby Wlosi byli szczegolnie predysponowani do karania za takie poglady?? Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: predyspozycje 09.03.05, 10:45 zigzaur napisał: 'A dlaczego nie [wlosi]?' bo mieli mussoliniego i zapoczatkowali faszyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
dolenicz Kto mi powie, ze ci Wlosi... 08.03.05, 16:31 Kto mi powie, ze ci Wlosi sa 'amici' dla Jankesow, temu porachuje kosci i wywale do sedesu! Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur ojejejejejej! 09.03.05, 02:11 To pierwsza bohaterska śmierć Włocha od czasu ................................................................................................................................... (nie wiem, co tu wstawić) Odpowiedz Link Zgłoś
indris Pomoc w kłopotach 09.03.05, 10:27 Zajrzyj do jakiejś encyklopedii pod hasło Francesco Nullo. Można też szukać w historii walk powstania styczniowego. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Clary Petacci!!!!! 09.03.05, 11:01 zigzaur napisał: >" To pierwsza bohaterska śmierć Włocha od czasu > .............................................................................. . .................................................... > (nie wiem, co tu wstawić)" Wstaw:<Clary Petacci>, ktora oslonila wlasnym cialem Mussoliniego i nie dala sie oderwac, w zwiazku z tym partyzanci zastrzelili i ja! Ach zeby to tak ta komusza Zgreda swoim cialem tego agenta...:-(((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś