Dodaj do ulubionych

ElBaradei: Iran potrzebuje zapewnień bezpieczeń...

21.03.05, 14:53
Turbanokracja nie otrzyma takich zapewnien i wszyscy o tym wiedza !
Cos mi mowi ze czeka nas gorace lato w Iranie i ze turbanokracja nie dozyje
2006 roku, i obedzie sie bez bomb amerykanskich i izraelskich...
Tak jak zawalil sie Zwiazek Sowiecki, pod wlasnym cizarem...

Zycze Persom sukcesu, to stary narod i swietna niegdys cywilizacja zniszczona
przez islam !
Obserwuj wątek
    • gekon1979 Re: ElBaradei: Iran potrzebuje zapewnień bezpiecz 21.03.05, 15:16
      nalezy bez gadania, zrobic naloty i zniszczyc w Iranie wszelkie podejrzane cele
      z nimi nie ma sensu gadac, sens jest jedynie walczyc
      albo oni albo my, ja wybieram "my"
      i mam gdzies ze po bombardowaniu, wyciekna promieniotworcze substancje i mahmuty beda cierpiec i zdychac
      Precz z Islamem, Rosja i Polityczna Poprawnoscia

PS
      Chomsky to najwiekszy idiota naszych czasow
      • read1 i po co się tak jąkać? 21.03.05, 15:19
        lepiej wybrać się do logopedy
        • lolo11 Re: i po co się tak jąkać? 21.03.05, 15:22
          Przeciesz to michnik.
      • gekon1979 bardoz przepraszam 21.03.05, 15:20
        ale mam jakies problemy z siecia
        • read1 Re: bardoz przepraszam 21.03.05, 15:22
          oby tylko z siecią
        • maruda.r Re: bardoz przepraszam 21.03.05, 15:43
          gekon1979 napisał:

> ale mam jakies problemy z siecia

To je najpierw rozwikłaj. Wszystkim wyjdzie to na dobre, bo nie będziesz pisał.

• twardokesek Re: ElBaradei: Iran potrzebuje zapewnień bezpiecz 21.03.05, 15:42
      > Zycze Persom sukcesu, to stary narod i swietna niegdys cywilizacja zniszczona
      > przez islam

Masz racje. Persowie to bardzo przyjazni ludzie. Bedac tam nie zauwazylem ani
      jednego przejawu nienawisci, a juz na pewno zadnych tendencji konflikto-tworczych.
      W stosunku do Ameryki i amerykanskiej polityki sa niechetni, ale Amerykanow, a
      tym bardziej amerykanskie dolary, witaja serdecznie.
      Mnie powitali przyjaznie.
      • maruda.r Re: ElBaradei: Iran potrzebuje zapewnień bezpiecz 21.03.05, 15:45
        twardokesek napisał:

> Mnie powitali przyjaznie.

A żegnali na dachu ambasady. :)

• wildstein1 Re: ElBaradei: Iran potrzebuje zapewnień bezpiecz 21.03.05, 16:32
          trzeba by byc chyba idiota zeby wierzyc w jakiekolwiek gwarancje USA , ktorych
          slowo tak sie liczy jak zeszloroczny snieg.
          • meerkat1 "Chomsky to najwiekszy idiota naszych czasow!" 21.03.05, 19:53
            PRZECIWNIE!!!

Chomsky, to po smierci Stalina, "Najwiekszy JEZYKOZNAWCA" naszych czasow!

O gramatyce (de)GENERATYWNEJ nigdy nie slyszales? :-)))))))))))))))))))))))))))
            • meerkat1 USA potrzebuje zabezpieczen bezpieczenstwa! 21.03.05, 20:08
              I, jak zwykle, SAM sobie "zabezpieczy"! :-)))

PADNA WASZE NIECNE SPRAWKI
              GDY NADLECA 'TOMAHAWKI'!
    • captain.america Zapewniamy: w Iranie nie bedzie groznych reaktorow 21.03.05, 21:35
      Juz juz niedlugo ochronimy mieszkancow Iranu przed budowa nowego Czernobyla na
      ich podworku.
      • wildstein1 Re: juz za pozno amerykanscy towarzysze... 22.03.05, 04:20
        ..sprawy zaszly za daleko ,iranczycy swietnie wykorzystali amerykanskie
        brniecie w irackim bagnie , instalacje sa wlasnie doposazane i Rosjanie
        zadbaja o sprawny rozruch urzadzen , obok zydowskiego bedzie i iranski program
        atomowy czy sie to komus podoba czy nie , przeciwwaga na izraelska hegemonie w
        regionie musi byc i bedzie.
        • neceser Re: juz za pozno amerykanscy towarzysze... 22.03.05, 05:28
          debilu polaczkowaty. jeszcze jest JUTRO.
        • captain.america Na TOMAHAWK nigdy nie jest pozno :)))) 22.03.05, 06:51
          Na razie sobie poczekamy jak najdluzej zeby Iranczycy i Ruskie zmarnowali
          jeszcze jeden rok na budowe reaktora, a potem im to wszystko rozp...my. Ale
          bedzie ubaw :))))

PS Jeden JDAM kosztuje tylko 20 tysiecy dolarow. Wydaje mi sie ze zamiast dawac
          100 milionow baksow dla polskiej armii, bardzie pozyteczne bedzie spuszczenie
          5000 bombek na Iran :DDD
          • meerkat1 PO CO DROBNICA???? 3 MOAB-y wystarcza! 22.03.05, 07:20
            Trzy takie 10-ciotonowe banie [podkreslam: KONWENCJONALNE!!!] na trzy glowne
            ruskie osrodki wzbogacania Iranu... TFU!!!!- URANU, budowane przez
            konstruktorow Czarnobyla- i uchronimy spoleczenstwo iranskie od znacznie
            wiekszych zniszczen, jak te twory przodujacej rosyjskiej mysli technicznej i
            technogii zaczna "wzbogacac" srodowisko naturalne Iranu, zwiekszajac nikle tam
            przeciez dotad - PROMIENIOWANIE TLA! ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka