Dodaj do ulubionych

stawka wieksza niz zycie

21.03.05, 21:24
tylko jeszcze psa nam brakuje w tym skrypcie rodem z dawnego filmu.
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2612992.html
Obserwuj wątek
    • xavras_wyzhryn Re: stawka wieksza niz zycie 21.03.05, 21:37
      Tak, bardzo "inteligentny" jest twoj komentarz...
      • i-love-2-ski Re: stawka wieksza niz zycie 21.03.05, 21:40
        xavras_wyzhryn napisał:

> Tak, bardzo "inteligentny" jest twoj komentarz...
        >
        rownie inteligentny jak artykul w twojej kochanej GW.podobno nie lubisz
        komunizmu,dziwi mnie,ze pochwalasz ich metody, a moze jestes wybiorczy?
        • xavras_wyzhryn Re: stawka wieksza niz zycie 21.03.05, 21:46
          1. wyborcza nie jest moja kochana
          2. rownie mocno nie lubie nazistow i kolaborantow
          3. nie widze obiektywnej zaleznosci miedzy "metodami"
          4. jesli jet niewinny, to powinno mu zalezec bardziej niz komukolwiek na
          dowiedzeniu tego, chocby po to, aby uniknac pomowien pod adresem swoim oraz
          przewielebnego radia
          5. sek w tym, ze wlasnie nie jestem wybiorczy...
          • i-love-2-ski Re: stawka wieksza niz zycie 21.03.05, 21:53
            xavras_wyzhryn napisał:

> 1. wyborcza nie jest moja kochana
            > 2. rownie mocno nie lubie nazistow i kolaborantow
            > 3. nie widze obiektywnej zaleznosci miedzy "metodami"
            > 4. jesli jet niewinny, to powinno mu zalezec bardziej niz komukolwiek na
            > dowiedzeniu tego, chocby po to, aby uniknac pomowien pod adresem swoim oraz
            > przewielebnego radia
            > 5. sek w tym, ze wlasnie nie jestem wybiorczy...
            >
            tam tam tam tam tam
            az chcialoby sie spiewac w takt dawnych zolnierskich melodii. a ja wyobraz sobie
            jestem wybiorcza i mam dobra pamiec do metod ,ktore troche smierdza myszka. jak
            wiadomo najwiekszym wrogiem Polski jest obecnie Radio Maryja,a nie ci politycy
            (przypomnij mi kto w jakiej partii byl),ktorzy steruja Polske w kierunku
            demokracji,kradnac na lewo na prawo co Bog da. acha a do tej pory to co
            prokuratura Polska robila,spala,ze przypomnieli sobie o chlopie teraz? no no
            widze,ze rowniez dobre osoby witaly u pana w uruwaju dopoki sie be,be nie
            zrobil. jak mowie skrypt rodem wedlug niezapomnianych Marksa i Engelsa i
            kontynuacja sprawy z 1947 roku,gdzie jak wiadomo mielismy wspaniale rzady twoich
            milusinskich.
            • biedronka24 dodac do tego nalezy ze listy kolaborantow komuny 21.03.05, 22:03
              trzymano tez po to by: jesli jest niewinny MUSIAL udowadniac...
              Stad tez - w zgodzie to jest jak najbardziej z reszta polityki gazetki- szmirki,
              ktora tez ladnie potepia Wildsteina...
              Masz racje i w tym ze Rzepa obecnie wysluguje sie GW. A zaczela troche
              wczesniej- tylko wtedy miala byc zrodlem niezaangazowanym..Nie wszyscy to wtedy
              dostrzegli. Ja tez przeoczylam.. Podzielalam fascynacje mojego kolegi -
              uczciwego prawicowca, dziennikarza i pisarza. No coz. Zapewne polscy
              przedsiebiorcy beda musieli poszukac bardziej stabilnego politycznie medium....
              Ja tez przerzucam sie na Zielinskiego. Troche tam mieszal z tymi jakimis
              Biedronkami (prawa pracownicze- czy jak?) ale jesli chodzi mu o sensowne prawa i
              mozliwosc obrony jednostki w zgodzie z prawem- to jak najbardziej go popieram.
              On tez wybiorczosc tej co to jej ´nie wszystko jedno´ dawno juz dostrzegl..
              • i-love-2-ski Re: dodac do tego nalezy ze listy kolaborantow ko 21.03.05, 22:07
                biedronka24 napisała:

> trzymano tez po to by: jesli jest niewinny MUSIAL udowadniac...
                > Stad tez - w zgodzie to jest jak najbardziej z reszta polityki gazetki- szmirki
                > ,
                > ktora tez ladnie potepia Wildsteina...
                > Masz racje i w tym ze Rzepa obecnie wysluguje sie GW. A zaczela troche
                > wczesniej- tylko wtedy miala byc zrodlem niezaangazowanym..Nie wszyscy to wtedy
                > dostrzegli. Ja tez przeoczylam.. Podzielalam fascynacje mojego kolegi -
                > uczciwego prawicowca, dziennikarza i pisarza. No coz. Zapewne polscy
                > przedsiebiorcy beda musieli poszukac bardziej stabilnego politycznie medium....
                > Ja tez przerzucam sie na Zielinskiego. Troche tam mieszal z tymi jakimis
                > Biedronkami (prawa pracownicze- czy jak?) ale jesli chodzi mu o sensowne prawa
                > i
                > mozliwosc obrony jednostki w zgodzie z prawem- to jak najbardziej go popieram.
                > On tez wybiorczosc tej co to jej ´nie wszystko jedno´ dawno juz dostrzegl..

ja juz niestety nie znam ani nazwisk tych nowych politykow,ani sie nie zalapuje
                co do tych partii,ktore sie naklonowaly jak nasze nicki forumowe,ale jesli
                bedziemy w stanie byc chociaz troche uczciwi i niezalezni,jak rowniez odciac
                komuchow od zloba, to ruszymy do przodu. jak widze wiele resortow (jak
                mn.prawnych) to postkumuchy z krwi i kosci,a ten bajtlik prawno-administracyjny
                tylko pomaga szumowinom dzialac bezkarnie,jesli teraz bedziemy lapac szpiega 100
                lecia,stosujac tego typu metody.co za kino.
                • biedronka24 To dziennikarz 21.03.05, 22:24
                  partii nie ma. I nie powstaje -co gorsza. Tak jak to ktos zauwazyl te nowe to sa
                  jak wiesz z realiow korporacyjnych ´spadochrony´ dla tych starych...
                  Nie ma nowych ludzi. A ja twierdze ze w chwili obecnej MUSZA byc. Bo nie ma
                  postaw by obdarzac zaufaniem tych co sie skompromitowali. Zreszta
                  skompromitowali to male piwo. To jest po prostu kryminal... Prawica zas ta stara
                  niby z Kaczynskimi nie bardzo sie moze wyartykulowac. Pomieszalo sie jej to o co
                  walczy z ideologia. A to chyba oni powinni wiedziec, ze nie o ideologie im
                  chodzi.. Wszystko cieszy komuchow, ani chybi zainteresuja sie Lepperem. Dopiero
                  jak patrze na te dzieciaki - ale te naprawde male nie mlodziez jeszcze bo ta
                  troche oglupiona - ta mlodsza ode mnie o ´parady teczowe zamiast dozynek´ to
                  pewna jestem ze oni beda to widzieli normalnie. Juz widze ze sie robic w balona
                  byle komu nie daja.. Dzieci, ktore maja po 12 lat! Rozumiesz? Cala nadzieja w
                  nich. To nasze pokolenie- moje zajelo sie praca i wreszcie godnym zyciem ale
                  zapomnieli, ze mieszkajac nawet w palacu - trzeba wyjsc w bloto.. A bloto
                  codziennosci zapewniaja nam komuchy. Nie ma wysokiego poziomu zycia tylko
                  komuchowski feudalizm....
                  Czekam wiec - na te nasze dzieciaki.. I tylko dzieki nim nie trace optymizmu...
                  A to talatajstwo dzieci wychowac nawet nie bedzie potrafilo, bo nie wystarczy
                  zalatwiac konszachcikami zycia. To juz widac. Przechodzilo dotad w Polsce, ale
                  na dluzsza mete nie przejdzie. Jestem przekonana, ze ci co beda potrafili
                  wychowac dzieci zamiast je hodowac jak rosliny wygraja. Niestety na to jak na
                  wszystko trzeba czasu.
                  • i-love-2-ski Re: To dziennikarz 21.03.05, 22:29
                    to prawda co mowisz,ale niestety pasuje to do prawie kazdego panstwa. wladza
                    deprawuje wszedzie dlatego ciagna do niej najgorsi. nadaja sobie taka a nie inna
                    nazwe,ale tak czy tak aby byc wybranym opowiadaja glodne kawalki i puste
                    slogany. jak wiadomo kazdy kupuje glosy tlumow,a tlumy sa tepe i ciemne. co do
                    polski to rzeczywiscie zycze wam,aby ktos nowy i nieskompromitowany doszedl do
                    wladzy, bo to czlowiekowi flaki sie wywracaja jak czyta o nowych afiliacjach
                    starych drabow,jak rowniez jak czyta sie o mrozacych krew w zylach nagonkach
                    prokuratorskich na najgroznieszych bandytow 100 lecia.
            • xavras_wyzhryn Re: stawka wieksza niz zycie 21.03.05, 22:40

jesli masz tak dobra pamiec do metod, to nie przypomina ci czegos retoryka
              przenajswietszego radia? retoryka i zachowanie jego faworytow lpr i samoobrony,
              ktora jawnie czuje nostalgie za komunizmem???
              w jakim glosowaniu te ugrupowania glosowaly przeciwko rosyjskiej linii
              politycznej???
              jaki mialy stosunek do pomaranczowej rewolucji???

> wiadomo najwiekszym wrogiem Polski jest obecnie Radio Maryja,a nie ci politycy
              > (przypomnij mi kto w jakiej partii byl),ktorzy steruja Polske w kierunku
              > demokracji,kradnac na lewo na prawo co Bog da.

tak radio z ryjem jest wrogiem Polski, chociaz istotnie nie najwiekszym
              tak ugrupowania satelickie i sam ojciec, przepraszam towarzysz dyrektor Grzybek
              nie maja inklinacji do kradziezy "ofiarnosc, wieksza ofiarnosc byc musi", "nie
              dzwoncie z byle czym do radia tylko wplacajcie na konto" - gdybym tego nie
              slyszal na wlasne uszy, to bym nie uwierzyl...
              ofiarnosc - na nowego Maybacha i szemrane interesy.
              czerwone swinie, czy czarne wszystkie one takie same, jednakowo ich sie brzydze.
              To jest wlasnie tragedia tego kraju, ze nie ma na kogo glosowac. Same zlodzieje
              z lewa i z prawa i z centrum.

Ale uwazam, ze czarni mimo wszystko sa gorsi. Po czerwonych od razu wiadomo, ze
              to swolocz, ale czarni bazuja na uczuciach religijnych i na tej odskoczni chca
              zrobic skok na kase i te uczucia i symbole splugawic.
              Czesciowo juz za AWS im sie to udalo, ale nie wszystkim i stad te partie co
              maja ryja i inne "polskie" rodziny i te egzotyczne koalicje z psychoobrona.

Szlag mnie trafia jak takie partyjki bezczeszcza symbole narodowe...

Wlosy mi staja deba, gdy pomysle co to bedzie, gdy upadnie i religia i jakies
              giertychy zdewaluuja patriotyzm.. co temu narodowi pozostanie???

koniec dygresji

jesli dla ciebie kobylanski jest uczciwym czlowiekiem to gratuluje naiwnosci
              polaczonej z dziwnym dla mnie zacietrzewieniem, potrafilabys najgorsze bydle
              wybielic, byle zgadzalo sie to z twoim chorym swiatopogladem, prawda?

masz uprany mozg sama to przyznalas piszac, ze jestes wybiorcza

nawet jak prokuratura spala, nawet jak te sprawe wyciagnieto tylko po to, zeby
              skubnac rydzyka, to i tak dobrze sie stalo, ze ktos obojetnie z jakich pobudek
              postara sie wszystko wyjasnic

uscislij mi jeszcze tylko jedno :

> kontynuacja sprawy z 1947 roku,gdzie jak wiadomo mielismy wspaniale rzady
              twoic
              > h
              > milusinskich.

Czyich i jakich milusinskich?????? !!!!!!!

Tylko tym razem przemysl swoja odpowiedz!
              • i-love-2-ski Re: stawka wieksza niz zycie 21.03.05, 22:43
                xavras_wyzhryn napisał:

>
                > jesli masz tak dobra pamiec do metod, to nie przypomina ci czegos retoryka
                > przenajswietszego radia? retoryka i zachowanie jego faworytow lpr i samoobrony,
                >
                > ktora jawnie czuje nostalgie za komunizmem???
                > w jakim glosowaniu te ugrupowania glosowaly przeciwko rosyjskiej linii
                > politycznej???
                > jaki mialy stosunek do pomaranczowej rewolucji???
                >
                > > wiadomo najwiekszym wrogiem Polski jest obecnie Radio Maryja,a nie ci pol
                > itycy
                > > (przypomnij mi kto w jakiej partii byl),ktorzy steruja Polske w kierunku
                > > demokracji,kradnac na lewo na prawo co Bog da.
                >
                > tak radio z ryjem jest wrogiem Polski, chociaz istotnie nie najwiekszym
                > tak ugrupowania satelickie i sam ojciec, przepraszam towarzysz dyrektor Grzybek
                >
                > nie maja inklinacji do kradziezy "ofiarnosc, wieksza ofiarnosc byc musi", "nie
                > dzwoncie z byle czym do radia tylko wplacajcie na konto" - gdybym tego nie
                > slyszal na wlasne uszy, to bym nie uwierzyl...
                > ofiarnosc - na nowego Maybacha i szemrane interesy.
                > czerwone swinie, czy czarne wszystkie one takie same, jednakowo ich sie brzydze
                > .
                > To jest wlasnie tragedia tego kraju, ze nie ma na kogo glosowac. Same zlodzieje
                >
                > z lewa i z prawa i z centrum.
                >
                > Ale uwazam, ze czarni mimo wszystko sa gorsi. Po czerwonych od razu wiadomo, ze
                >
                > to swolocz, ale czarni bazuja na uczuciach religijnych i na tej odskoczni chca
                > zrobic skok na kase i te uczucia i symbole splugawic.
                > Czesciowo juz za AWS im sie to udalo, ale nie wszystkim i stad te partie co
                > maja ryja i inne "polskie" rodziny i te egzotyczne koalicje z psychoobrona.
                >
                > Szlag mnie trafia jak takie partyjki bezczeszcza symbole narodowe...
                >
                > Wlosy mi staja deba, gdy pomysle co to bedzie, gdy upadnie i religia i jakies
                > giertychy zdewaluuja patriotyzm.. co temu narodowi pozostanie???
                >
                > koniec dygresji
                >
                > jesli dla ciebie kobylanski jest uczciwym czlowiekiem to gratuluje naiwnosci
                > polaczonej z dziwnym dla mnie zacietrzewieniem, potrafilabys najgorsze bydle
                > wybielic, byle zgadzalo sie to z twoim chorym swiatopogladem, prawda?
                >
                > masz uprany mozg sama to przyznalas piszac, ze jestes wybiorcza
                >
                > nawet jak prokuratura spala, nawet jak te sprawe wyciagnieto tylko po to, zeby
                > skubnac rydzyka, to i tak dobrze sie stalo, ze ktos obojetnie z jakich pobudek
                > postara sie wszystko wyjasnic
                >
                > uscislij mi jeszcze tylko jedno :
                >
                > > kontynuacja sprawy z 1947 roku,gdzie jak wiadomo mielismy wspaniale rzady
                >
                > twoic
                > > h
                > > milusinskich.
                >
                > Czyich i jakich milusinskich?????? !!!!!!!
                >
                > Tylko tym razem przemysl swoja odpowiedz!
                >
                troszke sie nam zdenerwowales,az dziwne. po pierwsze nie znam Radia Maryja,ale
                slyszalam o nim,ale twoje slowa nawiazujace do "radia ryja" sa rzeczywiscie
                znamienne dla kogos kto tu grzmi na komuchow a uzywa ich slownictwa i metod
                atakow,na rzeczy zwiazane z religia. znamy to kolego,mieliscie rozne nazwy,barwy
                i odcienie ale metody te same. aby byc wiarygodnym musisz byc chociaz troche
                bardziej oryginalny,bo jak mowie nie kazdy ma totalna amnezje.
                • xavras_wyzhryn Re: stawka wieksza niz zycie 21.03.05, 23:06
                  > troszke sie nam zdenerwowales,az dziwne. po pierwsze nie znam Radia Maryja

wiec jezeli nie znasz, to w jaki sposob mozesz podjac merytoryczna dyskusje???
                  podpowiada ci kobieca intuicja???

> twoje slowa nawiazujace do "radia ryja" sa rzeczywiscie znamienne

znamienna to jest twoja wybiorczosc, napisalem radio ryja, bo ten twor nie
                  zasluguje na nazywanie sie imieniem Matki Boga
                  gdybys ZNALA to radio to bys zrozumiala, chyba ze twoje IQ jest niewystarczajace
                  z reszta.. przed kim ja sie tlumacze..

> znamy to kolego,mieliscie rozne nazwy,barwy
                  > i odcienie ale metody te same. aby byc wiarygodnym musisz byc chociaz troche
                  > bardziej oryginalny,bo jak mowie nie kazdy ma totalna amnezje.

nie zdajesz sobie z tego sprawy, ale jestes bardziej glupia niz podla

"znamy wasze metody", "wiemy wszystko" tak zapewne mowili do mojego Dziadka
                  ubeccy sledczy
                  sama stosujesz retoryke rodem z kremla

Obrazasz mnie, wiec nazwe cie po imieniu:

Jestes zalosna kretynka z wypranym mozgiem!

Przyznam, ze jestes bardzo ORYGINALNYM przypadkiem (to nie jest komplement).
                  • biedronka24 Przepraszam a ty panie ´weteranie´ 21.03.05, 23:12
                    miales dziadka? Czy moze rozwiodl sie z babcia?
                    Z moich doswiadczen wynika, ze zadziwiajaca ilosc komuchow z luboscia
                    przedstawia sie jako weterani. A chocby i drugiej wojny po niewlasciwej stronie-
                    grunt zeby miec cos ucietego albo plastikowego....

Jest cos jeszcze. Wiekszosc Polakow popierala Pomaranczowa Rewolucje bo
                    solidaryzowala sie z ruchami wolnosciowymi i prawami jednostki w panstwie..
                    Niestety solidaryzowanie sie z kims to nie jest IDENTYFIKOWANIE SIE panie Xavras
                    wyzhryn.. Przypomnialo mi to ze gdzies juz czytalam takie slowa o tym ze ktos
                    jest lub nie jest pana ´kochana´...
                    Takie szczegoliki naogol chodza za ludzmi.. W ten sposob latwo poznac ze juz sie
                    z dana osoba rozmawialo.. Nieprawdaz?
                    • xavras_wyzhryn Re: Przepraszam a ty panie ´weteranie´ 21.03.05, 23:23
                      > Z moich doswiadczen wynika, ze zadziwiajaca ilosc komuchow z luboscia
                      > przedstawia sie jako weterani. A chocby i drugiej wojny po niewlasciwej
                      >stronie

Doswiadczenia te nabylas zapewne studiujac historie twojej rodziny...
                      Dziadek w Auschwitz Kommando "walczyl"?

To musial byc dla ciebie szok, wspolczuje
                      • biedronka24 nie aktualnie szanowny kolego 21.03.05, 23:28
                        moj dziadek szybko umarl- mial przepukline. Jak mowila moja babcia za duzo
                        pomagal innym i czesto dzwigal ciezkie rzeczy. Jak bylo w istocie nie wiem.
                        Raczej przed wojna byl fabrykantem a po wojnie zyl bardzo skromnie. Babce nawet
                        skromny domeczek z kurnikiem zabrano na rzecz m1. Nawet ksiazek nie ma bo sie
                        nie zmiescily do tego m1 na 8 mym pietrze. To co - na co stawiamy? Byl
                        szmalcownikiem ktory sie tak zakonspirowal?
                        • biedronka24 Niestety komuchow jest pelno i dzis 21.03.05, 23:29
                          bo to kwestia klamliwej mentalnosci i feudalnych zamiarow a nie deklaracji
                          politycznych....
                          • biedronka24 zabrano to duzo powiedziane ;) 21.03.05, 23:32
                            miala oto te wspaniala szanse wymienic przestarzaly dom z ogrodkiem na
                            ´nowoczesne mieszkanie godne panujacej klasy robotniczej´...

Spadaj klamco- macisz w glowie ludziom - ale nawet dla 10letniego dziecka dzis
                            juz takie klamstwa sa oczywiste...
                            • xavras_wyzhryn Re: zabrano to duzo powiedziane ;) 21.03.05, 23:36
                              oczywiscie, ze oczywiste dziadka mialas fabrykanta zydem byl na pewno nie
                              zamaskujesz sie teraz, wyrwalo ci sie
                              babka wille miala z kurnikiem, znaczy bogata byla
                              dostala m1 to i tak duzo, mogli ja w 1968 pognac do ojczyzny prawdziwej
                              • biedronka24 no tak - naczelna produkcja przyczynkow do 21.03.05, 23:47
                                tego polskiego ´powszechnego antysemityzmu´i nie wyrobilbys na dniowke, a co tu
                                mowic o planie rocznym...
                                Nie - o ile mi wiadomo nie mamy pochodzenia zydowskiego. Chocby dlatego tak
                                sadze, ze nikt sie nie pasjonowal takimi dociekaniami. O jakiejs tam formiem
                                antysemityzmu czy raczej dyskryminowania jednych dzieci przez inne w
                                przedwojennej Polsce dowiedzialam sie o ile pamietam z lektur szkolnych - jak
                                najbardziej dopuszczonych w komunizmie. Ale ani w domu ani w srodowisku moich
                                rodzicow nikt sie takimi tematami nie zajmowal. Ani anty- ani pro. Mowiono o
                                polityce, o sztuce o zyciu, o roznych sprawach.. Wiele z nich dobrze pamietam. O
                                tym akurat nie. I co? Lyso ci?
                                Zdaje sie, ze ktos tu mowil ze w 68ym nikt nikogo nie gnal- bo jacys tam zostali..
                            • krystian71 biedroneczko, ratuj swoj czas i zdrowe zmysly 21.03.05, 23:45
                              a to wszystko wina Rachelki, :))) zmusila mnie bym sie zapoznal z jedna opinia
                              tego twojego dyskutanta, wyzy-wyzy, jak mu tam i na chwile musialem odkryc jego
                              nicka.
                              Aby i na tym watku po chwili taka perelke intelektu przeczytac

hmm byl fabrykantem, wiec pewnie zyd...

Czy nie zauwazyles, ze tu prawie kazdy ma na tym forum swoje alter - ego ,
                              takiego sztucznie chyba stworzonego przyglupka , tylko w tym celu , aby mu
                              d...zawracal i nie dal sie skupic na wazniejszych informacjach , ktore mozna z
                              tego forum czerpac, lub chociazby na zwyklej rzrywce.
                              No i zapewne walke z antysemityzmem musza miec w zlecenie wpisana-tyle a tyle
                              postow dziennie w tym duchu, bez tego nie ma zaplaty.
                              Czy ten watek wogole byl o zydach?
                              Zreszta nie wazne, jak tu wpadly wyzygrin , znaczy sie ,ze jest.
                              • biedronka24 masz jak zwykle racje- dobranoc i zmykam :)nt 21.03.05, 23:47
                              • xavras_wyzhryn Re: biedroneczko, ratuj swoj czas i zdrowe zmysl 21.03.05, 23:53
                                wsadz sobie te swoje marne wypociny sam najlepiej wiesz gdzie
                                • xavras_wyzhryn To bylo do krostjana71 22.03.05, 00:00
                                  zeby nie bylo watpliwosci
                                  • xavras_wyzhryn i to tez 22.03.05, 00:10
                                    swojego intelektu na twoj bym nie zamienil nawet, gdyby mi dodawano fortune
                                    Billa Gatesa w barterze

a przyglupem jest ten, kto dyskutuje na tematy, o ktorych nie ma bladego
                                    pojecia (wide krostjan71 i RM)

a idiota to taki, co sobie zakrywa polemiczne posty i tkwi w swoich ciasnych,
                                    zasciankowych, ksenofobicznych pogladach i uwaza za zjadacza wszelkich
                                    mozliwych prawd i rozumow
                                    • manny_ramirez I second that 22.03.05, 00:13
                                      ale wiem ze na nic sie to nie zda:)
                                • i-love-2-ski Re: biedroneczko, ratuj swoj czas i zdrowe zmysl 22.03.05, 01:02
                                  xavras_wyzhryn napisał:

> wsadz sobie te swoje marne wypociny sam najlepiej wiesz gdzie
                                  >
                                  a ty hloopcze spadaj z tego watku do swojego ubeckiego mieszkanka,bo smordzisz
                                  jak cie ladnie nauczono.nie trzeba nawet dlugo wzruszac twoje piorka,abys puscil
                                  farbe lisku chytrusku. mozesz sobie darowac te wszystkie komplementy,my to znamy
                                  towarzyszu i my to przerobilismy.wstyd jak ktos to kupi raz,ale naprawde wstyd
                                  jak ktos to kupi nastepnym razem. nawet jezyk,styl obrazania wartosci
                                  religijnych i komentarze macie takie same od wielu lat a wiec mam nadzieje,ze
                                  nie bedziesz zaszczycal swa obecnoscia tego watku i innych moich,masz swoich
                                  kumpli na etacie,ktorzy tu nas zabawiaja 24/7.
                                  • xavras_wyzhryn Do milosniczki nart (rzekomo) 22.03.05, 23:44
                                    > a ty hloopcze spadaj z tego watku do swojego ubeckiego mieszkanka

1. w ubeckim mieszkanku to pewnie ty sie wychowalas, bo tak bezczelnie kogos
                                    pomawiac i robic wielblada z czlowieka tylko tam sie moglas nauczyc. zapewne
                                    wyssalas to z mlekiem matki

2. we lbie zakutym i ksenofobicznym ci sie nie miesci, ze ktos moze miec inne
                                    zdanie, nie?

> mozesz sobie darowac te wszystkie komplementy,my to >znamy towarzyszu i my to
                                    >przerobilismy

2. nie wiem co "znasz" i nie chce wiedziec skad i niczego nie przerabialem
                                    wybiorcza (sama to przyznalas) towarzyszko nie przerabialem np. ubeckich kursow
                                    bezpodstawnego niszczenia i opluwania ludzi, co czynisz wobec mnie

> styl obrazania wartosci religijnych

w ktorym miejscu JA obrazilem wartosci religijne?????????????????????????????
                                    umiesz chociaz w miernym stopniu zrozumiec czytany tekst?????????????????????

pisalem, ze wykorzystywanie imienia Matki Boskiej jako nazwy dla radia, ktore
                                    nijak nie licuje z wartosciami chrzescijanskimi i jest prowadzone przez
                                    promoskiewskiego cwaniaka, ustrojonego w habit, ktory tylko patrzy gdzie i na
                                    czym zrobic szemrany interes i jak oskubac gleboko wierzace i naiwne starsze
                                    osoby, na ktorych datkach zeruje - to wlasnie jest OBRAZA religii

tyle tylko, ze skad mialabys to wiedziec mieszkajac po drugiej stronie oceanu i
                                    NIE SLYSZAC NIGDY, co sama napisalas, ani jednego slowa, ani jednej audycji
                                    wyemitowanej przez to radio.

Na czym wiec opierasz swoje "autorytatywne" sady????????????????????????????
                                    Na kobiecej intuicji?????????
                                    Jesli tak i jesli w innych sprawach tez sie na niej opierasz - to gleboko ci
                                    wspolczuje..........

wiesz co to za partia lpr? wiesz co to samoobrona? wiesz ze to sa satelity tego
                                    radia i jego towarzysza dyrektora?
                                    wiesz jak zachowuja sie w stosunku do rosji...????????????????
                                    podpowiem: SPO-LE-GLI-WIE

Szkoda ze nie slyszalas jak ojciec, tfu towarzysz rydzyk dziekowal ambasadzie
                                    rosji za transmisje satelitarna sygnalu jego radia, jak chwalil ze "nasi
                                    bracia"(cytat oryginalny) "robia to bardzao dobrze i punktualnie i tak pieknie"
                                    uszy mi wiedly...

wiesz jaki jest stosunek wladz rosyjskich do polskich ksiezy??? Do takich,
                                    ktorzy wlasciwie rozumieja swoja duszpasterska posluge???
                                    Sa tam szykanowani, wydalani, gnebieni, niewpuszczani pod byle pozorem.

Jeden tylko PiS sie probuje temu przeciwstawic, ale i on nie ma programu na
                                    gospodarke... chociaz to zupelnie inna sprawa.

Tyle tylko... ze pewnie nie wiesz co to jest PiS, podpowiem nie ma to zwiazku z
                                    sikaniem...

Ale skad ty o tym wszystkim mozesz wiedziec, przeciez w amerykanskiej edycji
                                    Cosmo o tym nie pisza.....
                                    w wyborczej tez nie... a jesli to oglednie, miedzy wierszami
                                    z reszta i tak bys nie uwierzyla, bo ten, kto pluje na zydow(z tego jest w
                                    Polsce powszechnie wielebny grzybek znany) musi byc jedyny uczciwy, nie?
                                    podobnie jak sponsorujacy go kolaborant...
                                    czytalas cokolwiek wiecej o przeszlosci tego czlowieka?
                                    jest wedlug ciebie jasna, klarowna i nieskazitelna???
                                    co z tego, ze byl oskarzony w 1947 ? Jakis debil na tym forum porownal go do
                                    gen. Fieldorfa-Nila...
                                    to tak, jakby porownywac hitlera do Pilsudskiego, tfu!!!

psia mac! kto wam w glowy narobil??????

doinformuj sie zanim cos powiesz...

wstydzic powinnas sie za sama siebie
                                    za swoje chamstwo i ignorancje

> wiec mam nadzieje,ze
                                    > nie bedziesz zaszczycal swa obecnoscia tego watku i innych moich

Twoja nadzieja pozostanie plonna. Jestem wolnym czlowiekiem i wszedzie, gdzie
                                    tylko zauwaze bede prostowal brednie i zwykle ludzkie dranstwo. Wlasnie takie,
                                    jakiego sie wobec mnie dopuszczasz.

Ja wiem, ze byc moze marzy ci sie powrot do epoki, w ktorej mozna bylo trzymac
                                    ludzi za morde i uciszac, gdy mowili cos niewygodnego - najlepiej strzalem w
                                    tyl glowy.

Moge ci tylko obiecac, ze dopoty dopoki bede w stanie utrzymac sie na nogach
                                    bede z takim dranstwem i przeciwko powrotowi czerwonej zarazy walczyl.

I nikt, a zwlaszcza taka siusiumajtka jak ty mnie nie zastraszy i nie bedzie
                                    mowic co mi wolno, a czego nie, ani wyznaczac standardow mojego zycia,
                                    zachowan, pogladow, ani tego co mi wolno powiedziec, a co nie.

szczerze i gleboko toba gardze
                              • i-love-2-ski Re: biedroneczko, ratuj swoj czas i zdrowe zmysl 22.03.05, 01:09
                                krystian71 napisała:

> a to wszystko wina Rachelki, :))) zmusila mnie bym sie zapoznal z jedna opinia
                                > tego twojego dyskutanta, wyzy-wyzy, jak mu tam i na chwile musialem odkryc jego
                                >
                                > nicka.
                                > Aby i na tym watku po chwili taka perelke intelektu przeczytac
                                >
                                > hmm byl fabrykantem, wiec pewnie zyd...
                                >
                                > Czy nie zauwazyles, ze tu prawie kazdy ma na tym forum swoje alter - ego ,
                                > takiego sztucznie chyba stworzonego przyglupka , tylko w tym celu , aby mu
                                > d...zawracal i nie dal sie skupic na wazniejszych informacjach , ktore mozna z
                                > tego forum czerpac, lub chociazby na zwyklej rzrywce.
                                > No i zapewne walke z antysemityzmem musza miec w zlecenie wpisana-tyle a tyle
                                > postow dziennie w tym duchu, bez tego nie ma zaplaty.
                                > Czy ten watek wogole byl o zydach?
                                > Zreszta nie wazne, jak tu wpadly wyzygrin , znaczy sie ,ze jest.
                                >
                                jak wiadomo premii nie ma bez wyzwisk na moj temat. kazdy watek jest na temat
                                zydow,rachelki,IQ oraz braku logiki z mojej strony. te wszystkie mutanty nickowe
                                cos podobnie pisza,widac szkolenie w tych samych antykomunistycznych podziemiach
                                solidarnosci zdobywali. i czego te mutanty sluchaja- reakcyjnego radia maryja:)))
                          • xavras_wyzhryn Re: Niestety komuchow jest pelno i dzis 21.03.05, 23:33
                            klamliwa mentalnosc - zgoda

ale komuch i feudal to... kiepskie porownanie
                            • biedronka24 wlasciwe nie tylko dla Polski 21.03.05, 23:38
                              i nie tylko moim zdaniem.
                              A teraz - jak powiedzialam znudzilam sie. Z klamcami nie mam o czym dyskutowac.
                              Bedziesz musial jeszcze pare razy zmieniac niki.
                              • xavras_wyzhryn Do biedronki 21.03.05, 23:42
                                1. to ty zaczelas glupie i klamliwe wycieczki na temat mojej rodziny
                                2. to ty mi ublizalas od komuchow
                                wiec dalem ci odczuc, jak "fajne" sa takie perfidne pomowienia
                                jak "fajnie" jest byc postawionym w sytuacji udowadniania, ze sie nie jest
                                wielbladem
                                ciesze sie ze to zrozumialas chyba i tak wiecej postepowac nie bedziesz, mam
                                nadzieje
                                3. nie zamierzam NIGDY zmieniac nicka
                        • xavras_wyzhryn Re: nie aktualnie szanowny kolego 21.03.05, 23:30
                          hmm byl fabrykantem, wiec pewnie zyd...
                          • biedronka24 drobnym fabrykantem 21.03.05, 23:36
                            skonczylo sie na mlynkach do mielenia ziarna - bo tak sie zylo w czasach okupacji..
                            Zdaje sie ze fabrykantami to nawet i u Wajdy nie tylko Zydzi byli- wiec o co ci
                            chodzi kretaczu mlody?
                            Spadaj- ide spac bo juz mnie wynudziles...
                            Masz obsesje - jednakowa na punkcie religii jak i pochodzenia... Lepiej sie wiec
                            lecz.
                            • xavras_wyzhryn Re: drobnym fabrykantem 21.03.05, 23:44
                              przeczytaj sobie moj post do ciebie
                              moj Dziadek za okupacji przymieral glodem
                              zastanow sie nad soba i pomysl zanim zaczniesz robic osobiste, rodzinne
                              wycieczki i zarzucac kretactwo

milych snow
                              • biedronka24 za okupacji moj tez 21.03.05, 23:52
                                to ty sobie przeczytaj klamco. I choc moj dziadek byl dziadkiem to pisze o nim
                                normalnie a nie z duzej litery. To nie licytacja o to - ktory dziadek bardziej
                                glodowal glupcze. Nikt, kto czegos takiego by doswiadczyl nie pisalby takich
                                bzdur. Moj drugi dziadek mial rane po pocisku, byl jednak na tyle odwazny ze
                                zdecydowal sie na pionierska w tym czasie operacje. Niestety nie obudzil sie
                                juz. Tyle ze ja o tym nie opowiadam na poparcie swoich pogladow. Wlasnie dlatego
                                mam pewnosc, ze jestes komuchem. Zegnam.
                                • xavras_wyzhryn Re: za okupacji moj tez 22.03.05, 00:02
                                  Twoja pewnosc - Twoj problem.
                                  Wielblada ze mnie nie zrobisz
                                  • manny_ramirez Re: za okupacji moj tez 22.03.05, 00:03
                                    im, a szczegolnie krystianowi odbila szajba, oni po prostu we wszystkich widza
                                    mnie dlatego ta wycieczka o zmianie nicku. Straszne ze tacy ludzie istnieja ale
                                    prawdziwe
                                    • xavras_wyzhryn Re: za okupacji moj tez 22.03.05, 00:17
                                      straszne i smutne

czesto nie maja pojecia o czym pisza pilnuja tylko, byle w swoich wypocinach
                                      przylozyc temu, czego nie rozumieja lub zywia irracjonalna niechec

a kazdemu, kto ma inne poglady ublizaja od komuchow

najsmieszniejsze i najzalosniejsze zarazem jest to, ze sami nie zdaja sobie
                                      sprawy z tego, ze wpadaja w taka wlasnie retoryke

czy to tylko luki w intelekcie, wyksztalceniu, oczytaniu?
                                      sam juz nie wiem...

Pozdrawiam
                                      • manny_ramirez smieszne ale 22.03.05, 00:21
                                        wlasnie biedronce na innym watku wylozylem ze atakujac nas sama uzywa niby jej
                                        wstretnego ubeckiego jezyka. no coz . ja tu jestem od dawna, rachelka i
                                        krystian to stracone okazy ale biedronki troche mi zal bo ona bardziej raczej
                                        naiwna
                                        no ale czlowiek sie staje takim z kim przestaje:((((
                                        • j-k nie: prawdziwa demokracja, to one man, one voice 22.03.05, 00:28
                                          rownosc wszystkich ludzi
                                          i wszystkich religii..

chociaz oczywiste, ze Ci co maja wiecej pieniedzy,
                                          maja wiecej do powiedzenia.

dobranoc.
                                          • manny_ramirez j-k 22.03.05, 00:30
                                            do czego do cholery to ma byc?
                                            nic przypiac, nie przylatac
                                            • j-k czy tylko Helka i Krystian 22.03.05, 00:32
                                              maja prawo kpic z tego forum?

a ja nie ?

dobranoc.
                                              • manny_ramirez no ale z kogo kpisz? 22.03.05, 00:33
                                                mozesz byc bardziej klarowny????????
                                                • j-k nie wyglupiaj sie... 22.03.05, 00:35
                                                  nie z Helki i nie z Kristiana...

pisalem o tym wiele razy

DOBRANOC.
                                                  • manny_ramirez czyli co 22.03.05, 00:36
                                                    ze mnie????????????????
                                                    no bo do tego watka goldbaum i mirmil nic a nic nie maja
                                                    i dobranoc Tobie nawzajem
                                                  • bam_buko Re: czyli co 22.03.05, 00:50
                                                    manny_ramirez napisał:

> ze mnie????????????????
                                                    > no bo do tego watka goldbaum i mirmil nic a nic nie maja
                                                    > i dobranoc Tobie nawzajem

daj jasiowi spokoj,jest juz nawalony,mowil juz kilka razy dobranoc wiec moze
                                                    tym razem naprawde padl.
                                                  • i-love-2-ski Re: czyli co 22.03.05, 00:54
                                                    bam_buko napisał:

> manny_ramirez napisał:
                                                    >
                                                    > > ze mnie????????????????
                                                    > > no bo do tego watka goldbaum i mirmil nic a nic nie maja
                                                    > > i dobranoc Tobie nawzajem
                                                    >
                                                    > daj jasiowi spokoj,jest juz nawalony,mowil juz kilka razy dobranoc wiec moze
                                                    > tym razem naprawde padl.

albo mu pomogla ruska siostra milosierdzia.
                • biedronka24 komuchy sa lepsze bo one nie mowia o tym 21.03.05, 23:07
                  ze ´dla dobra´, ze nawet dla tych roslinek. Buahahaha..
                  Sa na tyle bezczelne ze na lamach tej gazety glosza iz nigdy nie mialy nic
                  przeciwko religii w niecaly rok po tym jak oglosily calemu swiatu- o czym jest
                  pelno w necie, ze przemoc na kobietach ma ugruntowanie w chrzescijanstwie..
                  Nie komuchy zupelnie nie sa klamliwe- nie sa bezczelnie klamliwe.. Moga pisac o
                  cierpiacych roslinkach, o tym ze dzieci (10 letnie) sa szczesliwe po rozwodzie
                  rodzicow i tym podobne brednie.. Jak rowniez to ze ci ´nie inni geje - sa
                  wszyscy milutcy i slodcy (ze niby tacy ´nie inni´ ;) a nie ja normalni ludzie- i
                  tacy i tacy...To zapewne tez w interesie tych ostatnich...

Mozna tylko dodac ze Niemcy np na szczescie wiedza calkiem niezle ze u nich
                  przemocy w rodzinie akurat jest niemalo- i tej w stos. do kobiet rowniez a o ile
                  mi wiadomo procent zdeklarowanych chrzescijan raczej nie dorownuje polskiemu.
                  Procent rozwodow tez jest zdaje sie rekordowy w porownaniu do polskiego.. Jakos
                  wiec teorie tych milutkich ´lepszych´ komuchow nie trzymaja sie kupy niestety.
          • rattler Re: stawka wieksza niz zycie 22.03.05, 00:44
            Tylko w zydo-komunie i nazistom oskarzony musial udowadniac, ze jest niewinny
            w innych systemach sprawiedliwosci prokurator musi udowodnic wine - Niechcaco
            'pusciles farbe' (czerwona) i znowu bedziesz musial zmienic swoj zasrany nick.

narazie

------------------------------------------------------

4. jesli jet niewinny, to powinno mu zalezec bardziej niz komukolwiek na
            dowiedzeniu tego, chocby po to, aby uniknac pomowien pod adresem swoim oraz
            przewielebnego radia

• rattler rattler ty tez glupiesz cholera??????? 22.03.05, 16:51
              Kto tu robi glupca z siebie, Nanny ? O czym tu gadasz ? Chcesz gadac na temat
              Khazarow zaloz watek, albo dyskutuj rzeczowo na innych, zamiast robic osobiste
              wycieczki pod adresem autorow tych postow.

Tu jest mowa o pomowieniach (tak sie nazywa zarzuty bez dowodow) i niszczeniu
              reputacji kogos kto ma odmienne zdanie. Finkelstein ma na ten temat osobny
              rozdzial w 'Holocaust Industry' i liste brudnych trickow i podchodow autorstwa
              zio-nazioli, z ktorych widze i ty korzystasz.

Dobrze by bylo zebys uswiadomil sobie wreszcie, ze poslugiwanie sie ta do
              wyswiechtana metoda w dyskusji stawia cie od poczatku w szeregu na widok
              ktorego automatycznie zapala sie czerwone swiatelko.

W tym wypadku jesli nie potrafisz na temat, to lepiej by bylo gdybys szczerze
              powiedzial, ze o tej porze juz nie kontaktujesz , w ten sposob zgonil bys
              swoje 'zachowanie' na produkt Fleischmana, i wszyscy z Polski zrozumiemy :)

Prosze zaloz post i udowodnij nam ze niebieskoocy 'Semici' (sic) Ashkenazis
              (jak wolisz) nie wywodza sie z Khazarow, a jesli nie, to skad ?

narazie

---------------------------------------------

Autor: manny_ramirez
              Data: 22.03.2005 00:23 + dodaj do ulubionych wątkow

--------------------------------------------------------------------------------
              ze jestes z innej planety to wiem od chwili opublikowania twej chazarskiej
              teorii ale myslalem ze myslacy alien.
              • manny_ramirez rattler 22.03.05, 16:56
                oskarzasz mnie o cos co sam wlasnie robisz
                przeciez ja ten wpis do Ciebie zrobilem jak TWOj post sie wyswietlil jako
                osobny watek na forum. Skad do cholery mialem wiedziec ze to mialo byc
                tu????????
                A wciskajac go tu to Ty teraz dopuszczasz sie manipulacji o ktora oskarzasz mnie
                • rattler Re: rattler 22.03.05, 18:06
                  Wow !!! Wstydz sie Nanny, no wiesz co ? To gdzie sie ukazala moja odpowiedz, to
                  jest sprawa podrzedna i nieistotna, (wypadek) natomiast tresc twojej riposty
                  (jesli mozna ja pod taka podciagnac) i sposob jak zareagowales jest warta
                  odnotowania.

To wszystko my friend ! Jesli widzisz w tym manipulacje to podziwiam twoj
                  instynkt samozachowawczy, ktory (jesli cie dobrze zrozumialem) graniczy
                  (siedzisz?) ... Z paranoja.

narazie

-------------------------------------------------

A wciskajac go tu to Ty teraz dopuszczasz sie manipulacji o ktora oskarzasz mnie
                  • i-love-2-ski Re: rattler 22.03.05, 18:15
                    rattler napisał:

> Wow !!! Wstydz sie Nanny, no wiesz co ? To gdzie sie ukazala moja odpowiedz, to
                    >
                    > jest sprawa podrzedna i nieistotna, (wypadek) natomiast tresc twojej riposty
                    > (jesli mozna ja pod taka podciagnac) i sposob jak zareagowales jest warta
                    > odnotowania.
                    >
                    > To wszystko my friend ! Jesli widzisz w tym manipulacje to podziwiam twoj
                    > instynkt samozachowawczy, ktory (jesli cie dobrze zrozumialem) graniczy
                    > (siedzisz?) ... Z paranoja.
                    >
                    > narazie
                    >
                    > -------------------------------------------------
                    >
                    > A wciskajac go tu to Ty teraz dopuszczasz sie manipulacji o ktora oskarzasz mni
                    > e

moja dobra rada rattler odczep sie od tego psychola,on za kazdym ciagnie jak
                    pies z tymi samymi idiotyzmami,czasem bywa bardziej wulgarny,ale kazdemu te
                    kretynskie zarzuty wciska,ktorych poziom osiagnal zenitu.olac.
                    • rattler Re: rattler 22.03.05, 18:57
                      Myslisz ze ja nie potrafie ? W mojej formacji jak chcialas miec swoj oddzial to
                      musialas odsiac w ciagu 6-ciu miesiecy ponad setke potencjalnych 'odpadow' i
                      'wychowac' sobie tuzin takich, na ktorych moglas polegac w kazdej sytuacji.

Krotko mowiac musialas byc rowniez a drill officerem. Musze zaznaczyc ze moj
                      wulgaryzm rozni sie troche od tego, co tu widze i nie zauwazysz go w zyciu
                      prywatnym bez prowokacji ani w w relacji z kobietami - Szczegolnie z moimi :)

narazie

------------------------------------------------

on za kazdym ciagnie jak pies z tymi samymi idiotyzmami,czasem bywa bardziej
                      wulgarny,
                      • i-love-2-ski Re: rattler 22.03.05, 19:01
                        rattler napisał:

> Myslisz ze ja nie potrafie ? W mojej formacji jak chcialas miec swoj oddzial to
                        >
                        > musialas odsiac w ciagu 6-ciu miesiecy ponad setke potencjalnych 'odpadow' i
                        > 'wychowac' sobie tuzin takich, na ktorych moglas polegac w kazdej sytuacji.
                        >
                        > Krotko mowiac musialas byc rowniez a drill officerem. Musze zaznaczyc ze moj
                        > wulgaryzm rozni sie troche od tego, co tu widze i nie zauwazysz go w zyciu
                        > prywatnym bez prowokacji ani w w relacji z kobietami - Szczegolnie z moimi :)
                        >
                        > narazie
                        >
                        > ------------------------------------------------
                        >
                        > on za kazdym ciagnie jak pies z tymi samymi idiotyzmami,czasem bywa bardziej
                        > wulgarny,

jesli to manius pisal,bo ja ma go zablokowanego, to niech sobie przypomni wpisy
                        na moj temat,ktore to smierdza zapachem z bramy ulicznej. ja osobiscie mam pewna
                        cierpliwosc,ale jak ktos niestety nie umie panowac nad swoim jezorem i nie wie
                        co komu i jak powiedziec, to jazda. nie ma potrzeby aby pomnazac wulgaryzmy i
                        pozwalac komus sie w ten sposob wyzywac. zniose drwine,zlosliwosci,ale nie
                        prymitywne chamstwo.
                      • manny_ramirez Re: rattler 22.03.05, 19:02
                        rattler, mozemy sie roznic pogladami to jedno, ale niech tu ktos udowodni ze
                        jestem wulgrany--jak jedno p.... mnie tak okresla to WSZYSCY tu sa wulgarni,
                        jak sam piszesz czlowiek jest niewinny dopoki go sad nie skaze a tak to
                        wszystko pomowienia
                        • rattler Re: rattler 22.03.05, 19:40
                          He,he, przypomnialy mi sie wakacje jak bylem dzieckiem, jak mnie rodzice
                          'sprzedali' dziadkom, a ci sie poklocili w przedzien mojego przyjazdu ...

W..siu powiedz dziadziusiowi, ze obiad na stole - (dziadzio siedzi przy oknie)
                          Dziadziu , babcia powiedziala, ze obiad na stole ... Nie jestem gluchy, W..siu,
                          powiedz babci, ze odechcialo mi sie jesc ... Itd, od rana do wieczora.

Po trzech dniach mialem dosc, uzbieralem (kosztem lodow) pieniadze na autobus i
                          dalem noge.

Kupujesz cus z tego ? Jesli szukasz posrednika czy Western Union w nawalance
                          z Rachelka, to bedziesz musial poprosic kogos innego.

narazie

---------------------------------------------------

rattler, mozemy sie roznic pogladami to jedno, ale niech tu ktos udowodni ze
                          jestem wulgrany
                          • manny_ramirez Re: rattler 22.03.05, 19:44
                            rattler teraz naprawde zaczynam sie o Ciebie przejmowac
                            Ja do Ciebie pisalem ZANIM sie ona tu wpatoczyla i zaczela nadawac i to co ona
                            pisze malo mnie, wrecz wogole obchodzi a to co sobie o mnie wysli to juz
                            calkiem
                            ja pisze do CIEBIE bo sprawe miales Ty do mnie. A jak babka potrzebuje sobie
                            jedryczyc to jej sprawa. Tylko nie wiem po co Ty ja tu w ogole wciagasz
                          • agentmossadu RATTLER 22.03.05, 20:25
                            czekamy na informacje ktore obiecales
                            • i-love-2-ski Re: RATTLER 22.03.05, 20:28
                              agentmossadu napisał:

> czekamy na informacje ktore obiecales

podaj swoj telefon,tylko nie myl z danusia,ona z szin bejtu,wiec zeby nie bylo
                              nieporozumien kto do kogo,bo manius sie znowu pogubi i nic nie klapnie.
                              • agentmossadu agent maniek 22.03.05, 20:31
                                nasz spec od przemialu na forum
                                • i-love-2-ski Re: agent maniek 22.03.05, 20:33
                                  agentmossadu napisał:

> nasz spec od przemialu na forum

a myslalam,ze od wdrozeniowo-ideologiczny? a tom siem rypla.
                  • manny_ramirez do rattlera 22.03.05, 18:26
                    to jest sedno sprawy, bo to mialo byc ironicznie do tego zes ni przypiac ni
                    przylatac wystrzeliles z watkiem, to vsio, powaznej obrazy nie mialo byc
                    • rattler Re: do rattlera 22.03.05, 19:10
                      Rany boskie, chlopie, co tamten watek ma wspolnego z tematem postu Rachelki ?

Nie przeceniasz sie przypadkiem, Nanny ? Myslisz, ze masz az tak wysoka pozycje
                      w rankingu intelektow tego forum, ze moglbys mnie obrazic ? :)

narazie

------------------------------------------------------

to jest sedno sprawy, bo to mialo byc ironicznie do tego zes ni przypiac ni
                      przylatac wystrzeliles z watkiem, to vsio, powaznej obrazy nie mialo byc

• manny_ramirez Re: do rattlera 22.03.05, 19:17
                        rattler
                        1. nie mam pojecia o co Ci chodzi , post byl do Ciebie , z rachelka nie mial
                        nic wspolnego
                        2. przeczytaj sobie co napisales i pomysl ze chyba smieszne ze Ty mnie pouczasz
                        o paranoi
                        3. Na koniec, roznimy sie wiele w szegolnosci jesli chodzi o Izrael, ale
                        poglady polityczne to jedno a postawa zyciowa to drugie. Jak Ty wolisz wierzyc
                        osobie, ktora grzeje swoj behind za amerykanskie pieniadze plujac na lewo i na
                        prawo na kraj w ktorym zyje i na wojsko ktora ja chroni, tylko dlatego ze
                        podziela Twoje poglady na Zydow to prosze. Ja straty zadnej nie odczuje. Tylko
                        ze jakby przyszlo do sytuacji aby ktos mial Ci ratowac zycie to sobie pomysl
                        komu bys bardziej wierzyl wtedy. Ja szanuje zolnierzy nie pluje na nich. I nie
                        wymagam nic od nich w zamian. To wszystko co ja ma Ci do powiedzenia.
                        • rattler Re: do rattlera 22.03.05, 20:32
                          Pomijam pierwsze dwa punkty, jalowa dyskusja - Natomiast, apropo's trzeciego to
                          uzywasz pomaptycznego tonu, tragizujesz i chyba nie odrozniasz krytyki neo-cons
                          i obecnej administracji w relacji wojny w Iraku i jej powiazania z interesem
                          Likudu - A taki istnieje i nie da sie tego ukryc.

Krytyka mi nie przeszkadza, mam podobna opinie jesli chodzi o zadyme w Iraku, i
                          zupelnie inna w Afganistanie - Nie zauwazylem zeby plula na zolnierzy, bo
                          bylbym pierwszym, ktory zwrocil by jej uwage. Rachelka zyje w kraju w ktorym
                          nawet plucie jest dozwolone, (M Moore zrobil miliony) moze ci sie to nie
                          podobac, (mnie rowniez) ale to wszystko co mozesz zrobic - Niestety.

Pamietam jak raz jak 'przjechala' na personelu Abu Ghraib i zabolalo mnie
                          troche, bo osobiscie znajac rygor w wojsku nie wierze, ze byla to inicjatywa
                          'od dolu', bo metody 'przesluchan' byly blizniaczo podobne do tych w Shabak w
                          Izraelu, gdzie gnoi sie Palestynczykow, zeby 'puscili farbe'

narazie

------------------------------------------------

nic wspolnego
                          o paranoi

----------------------------------------------------

nic wspolnego
                          o paranoi
                          • manny_ramirez Re: do rattlera 22.03.05, 20:38
                            zdanie mozesz miec jakie chcesz
                            wady ma kazdy
                            fakt taki ze jakby przyszlo cos do czego to ja wiem co ja bym w danej sytuacji
                            zrobil, tego zadna balmutna krytyka na tym forum nie zmieni
                            tak jak pisze , najwazniejsza jest postawa zyciowa , poglady potem, pompatyczne
                            moze ale prawdziwe
                            • rattler Re: do rattlera 22.03.05, 21:36
                              Nie do pozazdroszczenia, patrzac jak jednostronnie oceniasz excesy IDF w
                              okupowanej Palestynie.

Jestes pewien ? Deklaracja moze bezcenna, ale nic nie kosztuje, miales kiedys
                              nascie lat i mogles pokazac, ale wolales robic co innego, dzisiaj cie nie
                              wezma, bos zgred, za madry i za cwany, zeby nadstawiac lba za chore ambicje
                              neo-conow.

narazie

-------------------------------------------

postawa zyciowa

fakt taki ze jakby przyszlo cos do czego to ja wiem co ja bym w danej sytuacji
                              zrobil,
                          • i-love-2-ski Re: do rattlera 22.03.05, 20:54
                            rattler pomijajac idiotyzmy maniusia,bo to na poziomie dziecka wiec i trudno z
                            kims takim dyskutowac, ja jestem przeciwna wojnie,polityce busza jak rowniez
                            wielu posunieciom armii. nie osadzam zbyt surowo zolnierzy,bo sama znam wielu
                            chlopcow,ktorzy zaciagneli sie do wojska po to by przezyc koszmar piekla. mam
                            problemy z dowodctwem,ktore karze prostego zolnierza za swoje zbrodnie. to co
                            sie dzieje w wiezieniach irackich to jest wina nie prostego Joe,ale tego kto
                            jest na gorze i do tego dopuszcza. zbrodniarze nosza mundury
                            policjantow,zolnierzy czy cywilow,ale prawo musi obowiazywac wszystkich. jak sam
                            wiesz wojna wypacza kazdego,a ja wiem z opowiadan co sie tam dzieje i ,ze
                            przezyc dzien to sztuka. dlatego takie tchorzyki jak manius,ktore same siedzac
                            za biurkiem skacza z radosci,ze ktos sie za nich bije budza we mnie wstret
                            najwiekszy,podobnie jak politycy,ktorzy sami wymyslajac wojenki nigdy na nie
                            sami nie chodza,ani nie posylaja na nie swoich najblizszych.slowa sa tanie,ale
                            jak wiadomo prawdziwi bohaterowie za biurkiem nie siedza.
                      • agentmossadu Re: do rattlera 22.03.05, 19:32
                        prawdziwy zolnierz powinien potrafic rozroznic madrych od glupich
                        • i-love-2-ski Re: do rattlera 22.03.05, 20:00
                          agentmossadu napisał:

> prawdziwy zolnierz powinien potrafic rozroznic madrych od glupich

a kto ma z tym problem,ze spytam?
              • i-love-2-ski Re: rattler ty tez glupiesz cholera??????? 22.03.05, 18:12
                rattler napisał:

> Kto tu robi glupca z siebie, Nanny ? O czym tu gadasz ? Chcesz gadac na temat
                > Khazarow zaloz watek, albo dyskutuj rzeczowo na innych, zamiast robic osobiste
                > wycieczki pod adresem autorow tych postow.
                >
                > Tu jest mowa o pomowieniach (tak sie nazywa zarzuty bez dowodow) i niszczeniu
                > reputacji kogos kto ma odmienne zdanie. Finkelstein ma na ten temat osobny
                > rozdzial w 'Holocaust Industry' i liste brudnych trickow i podchodow autorstwa
                > zio-nazioli, z ktorych widze i ty korzystasz.
                >
                > Dobrze by bylo zebys uswiadomil sobie wreszcie, ze poslugiwanie sie ta do
                > wyswiechtana metoda w dyskusji stawia cie od poczatku w szeregu na widok
                > ktorego automatycznie zapala sie czerwone swiatelko.
                >
                > W tym wypadku jesli nie potrafisz na temat, to lepiej by bylo gdybys szczerze
                > powiedzial, ze o tej porze juz nie kontaktujesz , w ten sposob zgonil bys
                > swoje 'zachowanie' na produkt Fleischmana, i wszyscy z Polski zrozumiemy :)
                >
                > Prosze zaloz post i udowodnij nam ze niebieskoocy 'Semici' (sic) Ashkenazis
                > (jak wolisz) nie wywodza sie z Khazarow, a jesli nie, to skad ?
                >
                > narazie
                >
                > ---------------------------------------------
                >
                > Autor: manny_ramirez
                > Data: 22.03.2005 00:23 + dodaj do ulubionych wątkow
                >
                > -------------------------------------------------------------------------------
                > -
                > ze jestes z innej planety to wiem od chwili opublikowania twej chazarskiej
                > teorii ale myslalem ze myslacy alien.

nasz manius zawsze struga glupa pokazujac palcem na innych.czas samemu zaczac
                jesc wiecej rybek,aby lepiej kojarzyc,bo ostatnio to cos Bozia nie dala.a swoja
                droga to ciekawe,ze te forumowe czerwone patrioty tak kaza czlowiekowi
                oskarzonemu sie oczyszczac. a niby po co? jesli prokurator ma jakies dowody na
                popelnione "zbrodnie" to dlaczego z tym czekal ponad 50 lat.przeciez to
                zaprzecza kazdej logice, a w dodatku te rewelacje pochodza juz z 1947 roku, a
                jak wiadomo wtedy mielismy w Polsce cudowna demokracje.jak mowie jeden ruski
                cyrk,tylko dziwne dlaczego polscy klowni w nim wystepuja.
    • krystian71 Re: stawka wieksza niz zycie 21.03.05, 22:31
      i-love-2-ski napisał:

> tylko jeszcze psa nam brakuje w tym skrypcie rodem z dawnego filmu.

pare jeszcze aktorow do obsady powinno sie sciagnac.
      Tez przy pomocy extradycji
      Oskarzac powinna pani prokurator Helena Wolinska , sadzic pan kapitan Stefan
      Michnik, sedzia po przyspieszonych kursach w Oficerskiej Szkole Prawniczej ,
      a na odsiadke , to juz musowo do Samuela Morela :)))
      • i-love-2-ski Re: stawka wieksza niz zycie 21.03.05, 22:33
        krystian71 napisała:

> i-love-2-ski napisał:
        >
        > > tylko jeszcze psa nam brakuje w tym skrypcie rodem z dawnego filmu.
        >
        > pare jeszcze aktorow do obsady powinno sie sciagnac.
        > Tez przy pomocy extradycji
        > Oskarzac powinna pani prokurator Helena Wolinska , sadzic pan kapitan Stefan
        > Michnik, sedzia po przyspieszonych kursach w Oficerskiej Szkole Prawniczej ,
        > a na odsiadke , to juz musowo do Samuela Morela :)))
        >
        >
        e tam dobry pies starczy,jak wyczuje trop to idzie jak...
        a ze szkoly loficerskiej to bylo "zielonym do gory"
        • biedronka24 Mozna tylko dodac do tego 21.03.05, 22:39
          ze po tym jak chcialam pare slow napisac- zwlaszcza o usciskach Michnika z
          Urbanem to jakos dluzszy czas znow do naszego wspanialego forum dostac sie nie
          moglam. Znow nieszczesny przypadek losowy ;).
          • i-love-2-ski Re: Mozna tylko dodac do tego 21.03.05, 22:40
            biedronka24 napisała:

> ze po tym jak chcialam pare slow napisac- zwlaszcza o usciskach Michnika z
            > Urbanem to jakos dluzszy czas znow do naszego wspanialego forum dostac sie nie
            > moglam. Znow nieszczesny przypadek losowy ;).

:))) no wiesz jeszcze ktos sobie przypomni te nazwiska i powiazania,oj cholera
            co to bedzie ciemno wszedzie glucho wszedzie.
            • biedronka24 no nie o to chodzi 21.03.05, 23:21
              ale pisalam wlasnie w kontekscie tych waznych i mnie waznych szczegolow ktore
              gazeta podaje. Wlasnie przy okazji tych personalnych rozgrywej z RM.
              Nie uwierzysz ale mam po prostu identyczna sytuacje polityczna w szkole dziecka.
              Tez zaklamane komuchostwo ktore udaje Weltburgerow probuje omamic wiekszosc.
              Jest naprawde analogiczny uklad. Jest ktos kto dociera do ludzi nauczyciel
              ktorego za podejscie ideowe nienawidzi szczerze wlasnie taki dyrektor zarzadu.
              Niby ze ´dobrowolny´ czyli ideowy. I sa dzieci. Uwielbiaja nauczyciela. Sprawa
              jest czysta, nauczyciel wobec kuratorium (czyt. sadow) wobec rodzicow jest jak
              najbardziej w porzadku. Ale ten gosciu o komuchowatej mentalnosci (ach jakizze
              on nie prawicowiec) wlasnie nie bardzo lubi tego nauczyciela. Znalazl sobie na
              niego haczyk. Rozdmuchal go - bezprawnie w prasie. A dodac nalezy ze gosciu lubi
              malym dieciom robic wielogodzinne pogadanki o tym, jak wiele on dla szkoly robi.
              Dzieci nie maja watpliwosci. Rodzice - nawet ci nowi - coraz mniej. Wkrotce
              bedzie zebranie czlonkow stowarzyszenia (szkola jest prywatna) i ten komuch na
              szczycie kwiknie. Jest ktos na jego miejsce kto juz wykazal sie lojalnoscia i
              uczciwoscia w swym poprzednim dzialaniu - reprezentujac rodzicow. Ale wiesz
              gdyby nie ta sytuacja - moze nie widzialabym tak jasno tej rozgrywki gazetowej..
              a teraz to po prostu czysta analogia. Nie obchodzi mnie nawet czy RM jest tu
              naprawde pozytywna postacia - jak ten nauczyciel. Nie ma watpliwosci zas co do
              tego ze sa to rozgrywki personalno- partyjne- o wladze...
              Ide spac bo szkoda dnia. Rozumiem, ze ci panowie Michnik i Urban tak maja. Lubia
              sie usciskiwac w ramach tej otwartej ´dezaprobaty´ ;)
    • bam_buko Czy sprawa Kobylanskiego to nie kolejne 22.03.05, 00:38
      odwrocenie uwagi opini publicznej od roznych afer na duza skale(rozne komisje i
      przesluchania) w ktora zamieszani sa czolowi politycy III RP ??
      To kim ten facet jest napewno ABW wiedzialo wczesniej.Rzucowno wiec ochlap
      pospolstwu zeby skierowac ich uwage w inna strone. Przy okazji postawilo to
      rowniez "Bolka" w troche lepszym swietle,ktory ostatnio podskakiwal do
      Rydzyka ,chociarz gamoniowi niewiele to chyba pomoze.
      • i-love-2-ski Re: Czy sprawa Kobylanskiego to nie kolejne 22.03.05, 00:53
        bam_buko napisał:

> odwrocenie uwagi opini publicznej od roznych afer na duza skale(rozne komisje i
        >
        > przesluchania) w ktora zamieszani sa czolowi politycy III RP ??
        > To kim ten facet jest napewno ABW wiedzialo wczesniej.Rzucowno wiec ochlap
        > pospolstwu zeby skierowac ich uwage w inna strone. Przy okazji postawilo to
        > rowniez "Bolka" w troche lepszym swietle,ktory ostatnio podskakiwal do
        > Rydzyka ,chociarz gamoniowi niewiele to chyba pomoze.
        ho,ho ale tu milo na tym watku o prawdzie i pisaniu skryptow. czerwoni robia z
        siebie patriotow,obrazaja moje IQ,obrazaja religijne swietosci (czytaj nie
        zydowskie),zaslaniaja sie mieczem antykomunizmu tylko wszyscy tak zalosnie
        falszuja te swoje piesni.jak mowie ruski cyrk jak za dawnych dobrych lat:)))
    • i-love-2-ski do maniusia 22.03.05, 20:47
      bylabym ci wdzieczna abys wiecej nie pisal na moich watkach. nie wnosisz nic
      nowego do dyskusji poza prywatnymi ,idiotycznymi "zlotymi myslami". czytam te
      twoje wypociny tylko wtedy ,gdyz ktos je na nieszczescie zacytuje i nadziwic sie
      nie moge,ze dorosly chlop ma tyle jadu do kogos,kto go poprostu ignoruje bo i
      nie zaslugujesz nawet na najglupsza odpowiedz. o jedno cie prosze zmyj sie z
      moich watkow,bo tylko w nich smrodzisz jak mecenas,ktory na szczescie juz sie
      dawno zmyl. mam nadzieje,ze to wystarczy abys zrozumial co znaczy "enough and bye".
      • rattler Re: do maniusia 22.03.05, 21:05
        Teraz ty tragizujesz, darlin', przeciez to tylko przekomarzanie dla zabicia
        czasu - A ja to wszystko olewam z przymrozeniem oka, bo akurat nie mam
        natchnienia, zeby (log cabin fever) brudzic raczki i zabrac sie za 'nowego
        grata', ani posprzatac po starym, wiec zbijam baki :) Cheer up !

narazie

----------------------------------------------

bylabym ci wdzieczna abys wiecej nie pisal na moich watkach. nie wnosisz nic
        nowego do dyskusji poza prywatnymi ,idiotycznymi "zlotymi myslami". czytam te
        twoje wypociny tylko wtedy ,gdyz ktos je na nieszczescie zacytuje i nadziwic sie
        nie moge,ze dorosly chlop ma tyle jadu do kogos,kto go poprostu ignoruje bo i
        nie zaslugujesz nawet na najglupsza odpowiedz. o jedno cie prosze zmyj sie z
        moich watkow,bo tylko w nich smrodzisz jak mecenas,ktory na szczescie juz sie
        dawno zmyl. mam nadzieje,ze to wystarczy abys zrozumial co znaczy "enough and
        bye".
        • i-love-2-ski Re: do maniusia 22.03.05, 21:27
          rattler napisał:

> Teraz ty tragizujesz, darlin', przeciez to tylko przekomarzanie dla zabicia
          > czasu - A ja to wszystko olewam z przymrozeniem oka, bo akurat nie mam
          > natchnienia, zeby (log cabin fever) brudzic raczki i zabrac sie za 'nowego
          > grata', ani posprzatac po starym, wiec zbijam baki :) Cheer up !
          >
          > narazie
          >
          > ----------------------------------------------
          >
          > bylabym ci wdzieczna abys wiecej nie pisal na moich watkach. nie wnosisz nic
          > nowego do dyskusji poza prywatnymi ,idiotycznymi "zlotymi myslami". czytam te
          > twoje wypociny tylko wtedy ,gdyz ktos je na nieszczescie zacytuje i nadziwic si
          > e
          > nie moge,ze dorosly chlop ma tyle jadu do kogos,kto go poprostu ignoruje bo i
          > nie zaslugujesz nawet na najglupsza odpowiedz. o jedno cie prosze zmyj sie z
          > moich watkow,bo tylko w nich smrodzisz jak mecenas,ktory na szczescie juz sie
          > dawno zmyl. mam nadzieje,ze to wystarczy abys zrozumial co znaczy "enough and
          > bye".

to zalezy od podejscia rattler ty chlop i zolnierz masz swoje zlote mysli,a ja
          baba z calym domostwem meskim mam swoje. ja tu panow wychowuje i chamstwa na
          poziomie szalecikow miejskich nie trawie, a w koncu wolno mi przeciez.a co do
          cabin fever to chyba przesadzasz. w koncu nie kto inny a ja jezdze prawie co
          dzien na nartach,teraz juz czas sunscreen polozyc bo jestem czarna jak ...
          • rattler Re: do maniusia 22.03.05, 21:47
            A gdzie jezdzisz w Adirondacks czy Catskills, mozna wiedziec ? Z tyn sunscreen
            uwazaj, ostatnio gdzies czytalem artykul, ze zamiast chronic jest przyczyna
            zwiekszonej zachorowalnosci na raka skory (Melanoma)

narazie

www.ynhh.org/healthlink/cancer/cancer_8_02.html
            • i-love-2-ski Re: do maniusia 22.03.05, 23:51
              rattler napisał:

> A gdzie jezdzisz w Adirondacks czy Catskills, mozna wiedziec ? Z tyn sunscreen
              > uwazaj, ostatnio gdzies czytalem artykul, ze zamiast chronic jest przyczyna
              > zwiekszonej zachorowalnosci na raka skory (Melanoma)
              >
              > narazie
              >
              > www.ynhh.org/healthlink/cancer/cancer_8_02.html

moge ci jedynie napisac na skrzynke z wiadomych powodow. tos mnie
              przestraszyl,ale ja tak lubie slonce a teraz jest tak ostre swiatlo i
              kontrast,ze czlowiek robi sie czarny po 15 minutach:)))
              a to pech,co czlowiek zacznie lubic to juz niezdrowe.pozdr
    • i-love-2-ski do kolesia pulkownika xawrasika 23.03.05, 01:33
      a czy miedzynarodowke towarzysza uczono spiewac,czy juz zapomniales zwrotki?
      szczerze sie usmialam z twoich dywagacji na temat wyzszosci mrowki nad
      pasikonikiem. a jesli chodzi o jezyk i styl,jak juz mowilam kolego znamy,znamy
      juz to przerabialismy. jesli tak laskawie bys usunal swe patriotyczne 4 litery z
      mego watku i wzial tej czarodziejski kapelusz, z ktorego wasc wydobywa coraz
      nowe kroliki to z gory ci juz dziekuje. mnie twoje wypocinki za 3 grosze rowniez
      nie interesuja i jesli chcesz sie pocic dalej to prosze na swoim watku, z
      kolegami po fachu to robic. a tego typu jezyk to chyba z podziemnej szkoly dla
      milosnikow solidarnosci ci pozostal w glowie,gdyz ktos cywilizowany nie ma
      powodu artykulowac sie w ten sposob,z kims kto poprostu inaczej mysli.
      • xavras_wyzhryn Re: do kolesia pulkownika xawrasika 23.03.05, 02:30
        1. nie jestem twoim kolesiem - z pospolstwem sie nie pospolituje
        2. to wolny kraj i moge sobie pisac gdzie mi sie podoba, chyba ze wykupilas
        sobie prawa autorskie do tego watku?
        a moze jestes wspolwlascicielka portalu gazety?
        3. nakazywac to sobie mozesz swoim pieskom, ktore szczekaja tak samo jak ty i
        zamiast merytorycznej dyskusji czynia osobiste wycieczki i rzucaja podle i
        debilne potwarze, co jest wynikiem frustracji i kompleksow, ktore generuje
        niewyobrazalna ignorancja
        4. tym, ze cie nie interesuja rzeczy inne niz mozesz wyczytac w Cosmo to bym
        sie na twoim miejscu nie chwalil
        5. ktos cywilizowany rzeczywiscie nie ma potrzeby artykulowac sie w sposob w
        jaki ty zwyklas wobec mnie
        6. gdyby nie solidarnosc to nadal bys siedziala w komunistycznym kraju bez
        szans na paszport i liczyla puste haki pomieszane z butelkami octu na polkach a
        nie grzala swoich 4 liter gdzies w stanach chyba, ze ciebie podobnie jak pana
        kobylanskiego, ktorego usilnie bronisz, tez objela akcja Odessa. moze wlasnie
        dlatego jest ci taki bliski, zalosne

lacze wyrazy braku szacunku
    • i-love-2-ski du pulkownika xawieruszki groznego 23.03.05, 02:35
      wlasnie dlatego,ze mamy demokracje mowie tobie pulkowniku,ze mozesz sie
      pocalowac mocno i szczerze. pisac mozesz,ale i tak wiadomo kolego,gdzie sluzyles
      i kto cie manier uczyl,ha ha ta solidarnosc chyba.a swoja droga to namolnoscia
      przypominasz maniusia,moze z jednej szkoly pochodzicie,gdzie zielonym do gory
      sadzilo sie roslinki.
      • xavras_wyzhryn Re: du pulkownika xawieruszki groznego 23.03.05, 02:50
        1. to co jest twojej ignorancji wiadomo - pozostawie bez komentarza, bo juz
        naprodukowalem sie na ten temat wystarczajaco, wiecej niz zaslugujesz
        2. ktokolwiek mnie uczyl manier wyszlo mu to nieporownanie lepiej niz w twoim
        przypadku. po prostu gdy mnie ktos opluwa, to nie obcieram sie ramieniem jak to
        maja w zwyczaju niektorzy "ksieciunie" zakochani w muzulmanach i szariacie, co
        to im sloma z butow wystaje
        3. Manny ma wiecej wiedzy, obiektywizmu i inteligencji niz ty i twoje pieski
        razem wziete i podniesione do szescianu i jeszcze za nawiasem silnia (chyba
        uzylem za trudnego slowa, pewnie nie wiesz co to jest, gdyz z logika u ciebie
        kulawo, z matematyka pewnie tez - tak a propos szkoly)
        • i-love-2-ski Re: du pulkownika xawieruszki groznego 23.03.05, 03:13
          pulkowniku a kto to jest ksieciunio,bo ja nie mowic w twoim pulkownikowskim
          zargonie? dobrze,ze mi podpowiedziales o manku i jego inteligencji,bo jeszcze
          moglabym cos przegapic. a slomke to pulkowniku sam lepiej w bucik glebiej
          wloz,bo nie tylko wystaje,ale brzydko pachnie,widac,ze i z higiena bylo w
          palacyku krucho,moze dlatego tak arabow kochasz i kazdego z nimi
          kojarzysz.poprostu sie rozumiecie. a co do matematyki to strasznie kuleje,a moze
          ty bys tak rozwiazl jaka calke gaussa i wymienimy sobie wyniki,co
          pulkowniku,albo po rownaniach bernoulliego sie przelecimy w chwilach wolnych od
          rozmow na tematy luzne.a moze wolisz chemie przerobic,czy genetyke, jak wiadomo
          wy w palacach studiowaliscie wszystko bardzo poprawnie,zaczawszy od manier a
          skonczywszy na filozofii marksistowskiej. a na koniec pospiewamy
          miedzynarodowke,aby sobie powspomninac stare, dobre czasy. a teraz do lozeczka
          off we go,aby humorek sie nam jutro poprawil,bo dla ciebie to juz chyba
          dobranocka wiarusie.
          • xavras_wyzhryn Re: du pulkownika xawieruszki groznego 23.03.05, 03:36
            > pulkowniku a kto to jest ksieciunio,bo ja nie mowic w twoim pulkownikowskim
            > zargonie?

ksieciunio Goldbaum Masturbator, co to uwaza, ze w Europie XV wieku mieszkali
            wylacznie "bezzebni chlopi, ktorzy zarli kore na przednowku"(pisownia
            oryginalna)

> wloz,bo nie tylko wystaje,ale brzydko pachnie,widac,ze i z higiena bylo

brzydko ci pachnie??? hmm jedyny sensowny powod - puscilas baka... a fe ;)

> a moze ty bys tak rozwiazl jaka calke gaussa

nie rozsmieszaj mnie robie doktorat na uczelni technicznej
            na chemii i genetyce znam sie przecietnie, ale za to jakbys chciala o sieciach
            neuronowych pogadac to serdecznie zapraszam.

mozemy rowniez pogadac o historii zwlaszcza Polski czasow sredniowiecza i
            nowozytnych. Jestem rozdarty miedzy dwie pasje naukowe, na razie technika
            zwycieza:)

miedzynarodowki z toba nie pospiewam, bo nigdy sie nie uczylem
            nawet w szkole mialem kiedys nagane, bo wypalilem pani ze sie na robola nie
            bede uczyc :)

a gdybys nie robila osobistych wycieczek, nie pomawiala i nie obrazala tylko
            dyskutowala merytorycznie, to i maniery pokazalbym ci inne...

dobrej nocy zycze rowniez
            • i-love-2-ski Re: du pulkownika xawieruszki groznego 23.03.05, 04:18
              xavras_wyzhryn napisał:
              no to mi szalenie milo,ze uczelnie techniczne maja takich zuchow jak ty
              pulkowniku. sieci neuronowe mnie nie interesuja ale przed dobranocka mozesz sie
              pobawic rozwiazujac stary problem tangens 10 do potegi 100,moze byc sinus:))
              ahoy pulkowniku,bo czas na relaks na naszym kontynencie. a tak prawde
              powiedziawszy to nie znam nikogo kto lubi przedmioty scisle(na prawde je lubi) a
              dodatkowo zajmuje sie zlotoustowaniem,czyli historia. moze wlasnie dlatego masz
              taki popsuty humor i strzelasz tu z grubej rurki,zamiast w cyferkach nadawac.
              wot i problem pulkowniku.
              • agentmossadu Re: du pulkownika xawieruszki groznego 23.03.05, 04:19
                profesor Noel Cary. uczelnia Swietego krzyza w Worcester, magister fizyk,
                doktorat historia Niemiec
                • i-love-2-ski Re: du pulkownika xawieruszki groznego 23.03.05, 04:21
                  agentmossadu napisał:

> profesor Noel Cary. uczelnia Swietego krzyza w Worcester, magister fizyk,
                  > doktorat historia Niemiec

agent czy ty z takich co nie spia aby spac mogl ktos? petasz sie tu od mossadu
                  do mossadu,na boga chyba i wy chodzicie kiedys spac za tym murem.
                  • agentmossadu sen to luksus 23.03.05, 04:21
                    dla agenta mej organizacji
                    • i-love-2-ski Re: sen to luksus 23.03.05, 04:28
                      agentmossadu napisał:

> dla agenta mej organizacji

podobno ty sie historia zajmujesz, to w czym problem? brakuje ci pomyslu na
                      doktorat?
                      • agentmossadu historie tworze 23.03.05, 04:44
                        kazdego dnia
    • awicenna przyklad "meritum" 23.03.05, 03:38
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21969208&a=21982820

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka