panzerkampfwagen 30.03.05, 19:48 Generalnielubie Zydow.Ale ty jestes tym wyjatkiem,ktoremu chetnie spralbym morde!!!Odp..rdol sie od Polek!!!Sam znam k..wy Zydowki,ale nie wytykam tego Zydom,wiec durniu opanuj sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i-love-2-bike Re: Fredzio!!!! 30.03.05, 19:51 panzerkampfwagen napisał: > Generalnielubie Zydow.Ale ty jestes tym wyjatkiem,ktoremu chetnie spralbym > morde!!!Odp..rdol sie od Polek!!!Sam znam k..wy Zydowki,ale nie wytykam tego > Zydom,wiec durniu opanuj sie!!! ale on nie lubi zydowek,tylko polki mu w glowie,wiadomo czemu. w koncu nie trzeba myslec dlugo co do powodow,ktore nim kieruja:)) Odpowiedz Link Zgłoś
panzerkampfwagen Re: Fredzio!!!! 30.03.05, 19:53 Ty jestes mila Polka?Zreszta niewazne,ale czy mila? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Fredzio!!!! 30.03.05, 19:55 panzerkampfwagen napisał: > Ty jestes mila Polka?Zreszta niewazne,ale czy mila? a masz watpliwosci,ale jak mowie z kobietami trzeba uwazac:)) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=22202642 Odpowiedz Link Zgłoś
panzerkampfwagen Re: Fredzio!!!! 30.03.05, 19:58 usmiechasz sie znaczy mila jestes:-) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Fredzio!!!! 30.03.05, 19:59 panzerkampfwagen napisał: > usmiechasz sie znaczy mila jestes:-) no to zalezy od opinii a tych wiele:)) Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 hej rachelka- chcesz zadotowac obdrapany czolg? 30.03.05, 20:02 takie seksowne te gasienice..... A te dziewczeta z bicepsami.... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: hej rachelka- chcesz zadotowac obdrapany czol 30.03.05, 20:03 biedronka24 napisała: > takie seksowne te gasienice..... > A te dziewczeta z bicepsami.... nie zostawiam je fredzi i danci,mnie czolg do niczego,ja narciarka nie czolgistka. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 tak myslalam 30.03.05, 20:05 - pocieszylas mnie. Ostatnio taki ped na dotowanie. Najwiecej chca dotowac ci co to przez ostatnie lata nic innego nie robili tylko siebie dotowali. A teraz chca z naszych pieniedzy... Odpowiedz Link Zgłoś