Dodaj do ulubionych

ISLAM vs CHINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????

15.06.05, 17:37
Po ktorej stronie byscie sie opowiedzieli w takim konflikcie gdybyscie
musieli wybierac??????

Ja oczywiscie po stronie Chin...a Wy????????
Obserwuj wątek
    • chestburster Zadalem PYTANIE!!!!!!!!!! 15.06.05, 18:03
      • i-love-2-bike Re: Zadalem PYTANIE!!!!!!!!!! 15.06.05, 18:10
        ja tez ci zadam pytanie,what is your problem? zalewasz to forum jakimis dziwnymi
        wpisami juz od paru dni,nudzisz sie czy co?
        • chestburster Najpierw odpowiedz na glowne pytanie tego watku... 15.06.05, 18:15
          ...a potem pogadamy o moich rzekomo dziwnych wpisach....
          • i-love-2-bike Re: Najpierw odpowiedz na glowne pytanie tego wat 15.06.05, 18:17
            chestburster napisał:

> ...a potem pogadamy o moich rzekomo dziwnych wpisach....

a po co to jest tak idiotyczne jak pytanie czy wolisz kolor zolty,czy
            czerwony,jak wiadomo,ze ani jeden ani drugi to nie twoj gust. swiat nie ma dwoch
            nacji wiec tego typu spekulacje sa dobre jak piszesz ksiazeczke dla dzieci "byla
            sobie baba jaga..." zacznij cos plodzic lepszego bo piszesz jakbys uczyl sie
            alfabetu...
            • chestburster Przeciez cale to forum to w wiekszosci glupoty.... 15.06.05, 18:23
              ....o spiskach zydowkich lub muzulmanskich, to kloci sie prawica z lewica a
              potem antybushysci z probushystami.....

Wiec o czym mam pisac?????
              • i-love-2-bike Re: Przeciez cale to forum to w wiekszosci glupot 15.06.05, 18:31
                chestburster napisał:

> ....o spiskach zydowkich lub muzulmanskich, to kloci sie prawica z lewica a
                > potem antybushysci z probushystami.....
                >
                >
                > Wiec o czym mam pisac?????

no mysle,ze mozesz pisac o chinach tylko nie zadawaj pytan ,na ktore jak wiadomo
                nie ma odpowiedzi,bo nigdy do tego typu sytuacji w ciagu najblizszych 100 lat
                nie dojdzie. rownie dobrze mozesz spytac co bedziemy robili na marsie jak juz
                tam sie znajdziemy?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka