Dodaj do ulubionych

Holandia: program walki z przemocą wobec gejów

• tadeuszosinski48 Re: napadniety Amerykanin nikogo nie zaczepiał na 22.06.05, 20:24
      to jestes zboczony zaklamany biseksualisto,w zwiazkach heteroseksualnych
      seks analny jest normą.a chodzenie na dziwki jest grzechem katoliku i obluda
      wobec swojej kobiety.a dwie kobiety sie kochajace podniecaja wiekszosc facetow
      heteroseksualnych - a dwie kochajace sie kobiety to takze homoseksualizm,czyli
      lesbijstwo lub biseksualizm zenski.idz do szkoly nieuku.
      • kraq Re: napadniety Amerykanin nikogo nie zaczepiał na 23.06.05, 09:32
        walisz konia jak wysylasz te przyglupie posty na to forum. stary zmien plyte,
        bo co wiadomosc to to samo. juz wszyscy wiedza ze jestes molestowanym w
        dziecinstwie zboczonym biseksualista, ukrywasz sie przed rodzina, z ktora co
        niedziala zasuwasz do kosciola i do tego podniecaja cie lesbijki. to
        przynajmniej kobiety
    • werter-6 Będziesz banowany Polaczku wuuuj 22.06.05, 20:37
    • werter-6 Będziesz banowany Polaczku wuuuj 22.06.05, 20:38
      Będziesz Banowany prymitywie!!!
    • werter-6 [...] 22.06.05, 20:39
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • wuuuj Dobra werter, tak naprawde jestem pederasta, 22.06.05, 20:42
        umowimy sie na solo?
        • werter-6 to twoja prywatna sprawa 22.06.05, 20:43
          • wuuuj Well man, but I'd like to put my penis into 22.06.05, 20:45
            your rectum. How about this?
            • tadeuszosinski48 wiederholen sie bitte nocheimal ! 22.06.05, 21:05
          • ukropek Re: tdo wertera i t.osińskiego 22.06.05, 20:47
            "Próżno riposty oczekujesz
            nie dam ci pryczka ani klapsa
            nie powiem nawet pis cię j....ł
            bo to mezalians byłby....dla psa"
            Może wiesz czyj to utwór intelektualisto jeden z drugim
            • yabolmastah Do tzw. "nomalnych" 22.06.05, 21:07
              Sieg heil! Niech żyje Tysiącletnia Rzesza Katolicko-Piastowska! Nie będziemy tolerować p*****ych pedryli, ku**w, które nazywają siebie lesbijkami, wiecznych złodziei Żydów, jeb***ch niewierzących, asfaltów, czarnuchów, chinoli ani innego nie-słowiańskiego i nie-katolickiego ścierwa! Asfalty rozp*****ają pedryli, i bardzo dobrze! Niech się podludzkie szmaty tłuką, a potem Młodzież Wszechpolska i LPR - wybawcy narodu - zrobią porządek w Europie! Obóz w Auschwitz jeszcze stoi, można go odrestaurować i będzie jak znalazł do wypleniania pedałów i innych chwastów!

• indianski Re: Do tzw. "nomalnych" 22.06.05, 21:09
                i bezrobocie spadnie :) Glosuje na pis
              • wuuuj TAK WLASNIE. Wypie..jcie do "Europy" 22.06.05, 21:12
                • indianski Re: TAK WLASNIE. Wypie..jcie do "Europy" 22.06.05, 21:13
                  ja juz jestem .
              • yabolmastah Małe wyjaśnienie 22.06.05, 21:17
                Napisałem ten tekst, aby przekazać normalniejszym forumowiczom (pozdroofka, werter-6! Jest nas coraz więcej), jak rozumuje typowy WESZpolak czy inny nazi-skin. Nasz "ukochany" kraj (i nie tylko nasz, w zachodniej Europie jest to samo) coraz bardziej zmienia się w faszystowski Katoland. Ale to dopiero przedsmak - teraz rządzi lewica, pomyślcie co będzie za rządów Kaczor BrotherZ albo LPR! (a propos - LPR to skrót od Lepiej Poprzyjcie Romana!).

Ein Reich, ein Volk, zwei Kaczoren!
                • kraq Re: Małe wyjaśnienie 23.06.05, 09:36
                  > Napisałem ten tekst, aby przekazać normalniejszym forumowiczom (pozdroofka,
                  wer
                  > ter-6! Jest nas coraz więcej),

ROTFL!!!! O tadeuszku zapomniales i nie zapomnijcie sobie dac buzi kolezanki
    • werter-6 Prymitywie polski jesteś banowany 22.06.05, 20:41
    • tadeuszosinski48 Re: napadniety Amerykanin nikogo nie zaczepiał na 22.06.05, 20:45
      nieuku.doucz się.zapytaj kolesi tylko musisz być pijany,bo inaczej twoje
      komplesky cie dobija.w zwiazkach heteroseksualnych seks analny jest tak samo
      dopuszczalny czyli normalny ja seks oralny.poniewaz masz klopoty ze
      zrozumieniem co to znaczy chodzenie na dzwiwki jak to nazywasz kobiety dajace
      dupy zonatym facetom to ci za darmo wyjasniam - to sie nazywa zycie w obludzie
      i zaklamaniu-czy twoja zona wie ze chodzisz na dziwki,czy twoj ksiadz to wie ze
      oprocz chodzenia na dziwki chodzisz takze na platny seks z facetami.
      nieuku jak bedziesz czytal jezeli czytasz choc jedna ksiazke na rok,to sie
      dowiesz ze wiekszosc lesbijek i gejow oraz zonatych biseksualistow preferuje
      tylko i wylacznie seks oralny nieuku.a zatem zakasaj rekawy i zacznij czytac
      ksiazki albo w co watpie jak znasz jezyki obce wejdz na strony internetowe
      anglo i niemieckojezyczne i sie wszystkiego nauczysz.nieuku.
      • ukropek Re: napadniety Amerykanin nikogo nie zaczepiał na 22.06.05, 20:50
        Idioto za seks analny od normalnej kobiety dostałbyś po ryju...
        A na dziwki lubię chodzić bo modlę się w synagodze i katolicyzm mi wisi
        • tadeuszosinski48 Re: napadniety Amerykanin nikogo nie zaczepiał na 22.06.05, 20:58
          madry nieuku. w moim gronie sa same zwiazki facetow i kobiet,wszyscy mamy dzieci
          - uwielbiamy wszyscy seks oralny na rowni z analnym z naszymi zonami,partnerkami
          bardzo lubimy jak dwie kobiety sie kochaja,tak samo jak dwoch facetow, z seksu
          noe robimy zadnego tabu,a dzieci nas kochaja i ze wszystkiego sie zwierzaja.
          zycze ci niedouku,zaklamany,by twoje dzieci dorosle majace swoje sympatie tak
          ci sie zwierzaly ze wszystkiego i tak bardzo cie kochaly.choc jestes
          nieukiem.to zycze ci tego.masz zawsze sznse sie douczyc.zaczynaj juz dzis.wejdz
          na angielskie lub amerykanskie strony www.i startuj z nauka.
          • ukropek Re: napadniety Amerykanin nikogo nie zaczepiał na 22.06.05, 21:06
            Sodomia dotyczy tylko wybranych,do których się widać nie zaliczam,promuj
            ją w swojej rodzinie,sukcesów pedagogicznych i nie tylko serdecznie życzę.
            I nnego języka oprócz inwektyw nie zasz mędrcze?
            To gratuluję głębokiej wiedzy...
            • tadeuszosinski48 Re: napadniety Amerykanin nikogo nie zaczepiał na 22.06.05, 21:17
              to ty zaczales wobec mnie uzywac inwektyw.a nauka doksztalcanie sie winno trwac
              permanentnie u kazdego czlowieka.to tylko zaleta,nie obelga.
              przestan postponowac innych,otrzymasz zwrotna reakcje.
              poczytaj ten post ponizej-uczestnik naszego forum napisal,ze nie dostal w"morde"
              jak ty to nazywasz od kobiety za seks analny,przeciwnie spotkal kobiety,ktore
              same sie seksu analnego domagaly,zapamietaj takze statystyke,przyda ci sie
              do ciekawych rozmow.tylko ferment intelektualny jest tworczy i rozwojowy.
              a jezeli od swoje zony dostales w "morde" za wole odbycia seksu analnego,to
              moze to byl znak dla ciebie ,ze chce przejsc do nowych form seksu z toba,
              np.sado/maso.idz zatem do sklepu kup akcesoria i wypelnij wole swojej zony.
          • dzikamalpa Re: napadniety Amerykanin nikogo nie zaczepiał na 23.06.05, 01:38
            panie tadeuszu niech pan lepiej wiecej nie mowi... bo sie pan przyzna do
            swojej "milosci" do dzieci.... pedal czyli pedofil
          • tomcat21 Re: napadniety Amerykanin nikogo nie zaczepiał na 23.06.05, 09:37
            > madry nieuku. w moim gronie sa same zwiazki facetow i kobiet,wszyscy mamy dziec
            > i
            > - uwielbiamy wszyscy seks oralny na rowni z analnym z naszymi zonami,partnerkam
            > i
            > bardzo lubimy jak dwie kobiety sie kochaja,tak samo jak dwoch facetow, z seksu
            > noe robimy zadnego tabu,a dzieci nas kochaja i ze wszystkiego sie zwierzaja.

i wszystkich chcecie nawracać na tę samą "wiarę"?
            może ja nie chcę się kochać z facetami. może nie chcę ich oglądać. może jestem w
            mniejszości. A zatem - może właśnie mnie dyskryminujesz! To jest właśnie
            "tolerancja" ;P
        • monster1972 heheheheh! 22.06.05, 21:01

> Idioto za seks analny od normalnej kobiety dostałbyś po ryju...

Idioto!
          Gdybym wzial kobiete analnie na siłe, to pewnie bym dostał w ryj!
          I słusznie...

Ale niegdy tego nie musialem robic silą, a pare razy mnie o to prosily...
          A jak ty tylko "po bozemu" to juz twoja sprawa i twoich drewnianych bab

> A na dziwki lubię chodzić bo modlę się w synagodze i katolicyzm mi wisi
          ja nie wnikam, gdzie sie modlisz...

Myk w tym, ze seks analny hetero wcale nie jest taka rzadkoscia, jak wy tu
          pieprzycie. NIektore ankiety mowia, ze 60% facetow robilo to z kobietą analnie
          a ok 40% kobiet tez ma takie doswiadczenia.

I co ty na to rebe?

hm?

ateista hetero
          • indianski Re: heheheheh! 22.06.05, 21:22
            monster1972 napisał:

> I co ty na to rebe?
            zapytaj proboszcza
            • dzikamalpa Re: heheheheh! 23.06.05, 00:13
              normalne pary nie uprawiaja seksu analnego... tylko ta zdemoralizowana banda
              pederastow-pedofili, biseksualistow etc...
    • indianski Re: Jak to jest, ze wszyscy pederasci na tym foru 22.06.05, 21:14
      katol wstydzi sie polskiego :)
    • koczisss Re: Holandia: program walki z przemocą wobec gejó 22.06.05, 21:16
      A jakiś czas temu Holendrzy oskarżyli Polskich pograniczników o rasizm i nie tolerancje, a tam to dopiero tolerancja, z obu stron, bo przecież niedawno jakiś meczet spłonął itp.
      • indianski Re: Holandia: program walki z przemocą wobec gejó 22.06.05, 21:18
        w polsce niema co plonac . dwoch muzulmanow i jeden zyd , a panika ...
    • werter-6 Rauss Wuuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.06.05, 21:20
      • yabolmastah Re: Rauss Wuuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.06.05, 21:34
        To do W/Ch* uuja - nazistom mówimy zdecydowane RAUS!!!

*niepotrzebne skreślić
    • pedro_ny i tak nic pomoze 22.06.05, 21:21
      za pozno wzieto sie za kochajacych sie inaczej.
      ale moze po troszku, po troszku i beda znowu
      cicho siedziec w domach
      nie przeszkadzajac normalnym
      katolikom z zona i dwojka dzeci,
      chodzacym na dziwki i co niedzele do kosciola.
      ...i wszystko bedzie gralo jak za komuny
      • indianski Re: i tak nic pomoze 22.06.05, 21:24
        biedne dziecko
        • yabolmastah Re: i tak nic pomoze 22.06.05, 21:28
          Typowy polski "gorliwy" katolik - w kościółku ładnie klęzy, owszem, na tacę na nowego Bentleya dla biskupa też daje, a po robocie , w tygodniu - na dziewczynki! Albo molestują dzieci w "kochającej się, katolickiej rodzinie"...
          • pedro_ny jakbys zgadl 22.06.05, 21:34
          • ukropek Re: i tak nic pomoze 22.06.05, 21:35
            Nie pieprz ja tam chodzę na Twardą do bóznicy Nożyków i też lubię na panienki
            /byle nie w szabas/a co to pedrylom się nie podoba?Tej bardzo tolerancyjnej
            mikromniejszości?Pewnikiem nie jestem równy.oj giewałt!!!!!
            • yabolmastah Re: i tak nic pomoze 22.06.05, 21:36
              Chodzenie na panienki jest jeszcze w porządku, jeśli nie masz żony ty imbecylu. A co jej przysięgałeś na tym swoim katolickim obrządku ślubnym? Wierność!
              • ukropek Re: i tak nic pomoze 22.06.05, 21:41
                O czym piszesz?na Twardej u Nożyków jes synagoga,i co mi do katolicyzmu??
    • wuuuj To chyba twoj, moj byl w Waffen-SS i niejednego 22.06.05, 21:24
      pedryla wyslal na tamten swiat.
      • indianski Re: To chyba twoj, moj byl w Waffen-SS i niejedne 22.06.05, 21:26
        a w ktorym wariatkowie ?
        • dzikamalpa Re: To chyba twoj, moj byl w Waffen-SS i niejedne 23.06.05, 00:16
          na specjalne leczenie trzeba wyslac wszystkich pederastow i innych dewiantow...
          kiedy bedzie w Polsce sluszna wladza tak sie wlasnie stanie... i pedalska unia
          europejska bedzie mogla zobaczyc jak sie w Polsce takie problemy zalatwia
    • puuchatek Re: Holandia: program walki z przemocą wobec gejó 22.06.05, 21:29
      Jetsem przeciwny przemocy wobec kogokolwiek, ale zastanawiam się nad dylematem,
      przed którym stanie wkrótce Holandia w tej sytuacji:

KTÓRĄ mniejszość chronić bardzej? Muzułmanów, którzy nie tolerują
      homoseksualistów? Czy homoseksualistów, którzy chcą mieć swobodę?

Mówię serio.

Homoseksualista chce być traktowany jak każdy, mieć swoje prawa, móc publicznie
      całować się ze swoim partnerem i tak dalej.

Muzułmanin chce być traktowany jak każdy, mieć prawo do wyznawania swojej
      religii i życia według niej - a życie według niej wtmaga (zdaniem wielu
      muzułmanów) zdecydowanej nietolerancji wobec homoseksualistów.

I co?
      • wuuuj Jestes pedalem? Nie? To jaki masz problem? 22.06.05, 21:32
        • yabolmastah Re: Jestes pedalem? Nie? To jaki masz problem? 22.06.05, 21:34
          Wy*****alaj stąd naziolu, bo mam twoje IP i mogę cię łatwo namierzyć!
          • yeellow Re: Jestes pedalem? Nie? To jaki masz problem? 22.06.05, 21:37
            po co sie przejmowac jakims ujem? I innym Okropkiem? Wypisywanie swinstw i
            glupot na forum wyraznie ich podnieca, psychologia zna takie przypadki. To jak
            z ekshibicjonista, ignorowanie dziala najlepiej.

--
            homo-niewiadomo.blogspot.com/
            • yabolmastah Re: Jestes pedalem? Nie? To jaki masz problem? 22.06.05, 21:45
              Dzięki yeellow. Wiecie co ludziska? Na każdy post faszystów i homofobów odpowiadajmy "Ignoruję cię". Oni po prostu szukają zaczepki. Mam kolegę geja - ma 1.90 wzrostu i dziewięćdziesiątileś kilo żywej wagi - gdyby taki W/Ch* uuj się z nim spotkał, od razu by zgrzeczniał...

*niepotrzebne skreślić
              • kraq Re: Jestes pedalem? Nie? To jaki masz problem? 23.06.05, 09:45
                qrwa ale argument! a ja mam znajomego, ktory zna kogos, kto widzial Pudziana.
                twoj kolega jak by sie z nim spotkal tez by zgrzecznial. ech panienki.... a tak
                poza tym myslalem, ze cioty to takie wymoczki, niedorobki genetyczne nie tylko
                jesli chodzi o orientacje
          • ukropek Re: Jestes pedalem? Nie? To jaki masz problem? 22.06.05, 21:38
            Możesz założyć kapcie i każdemu na tym forum skoczyć infantylny głupcze
            • werter-6 Smieszny weszpolski ukropie! Czy ty 22.06.05, 22:19
              Wiesz przynajmniej o czym mowisz? Klepiesz, aby utopić swoje kompleksy znad Wisly!!!
          • werter-6 On mieszka za grancą(Wuuj) 22.06.05, 21:53
      • tadeuszosinski48 Re: Holandia: program walki z przemocą wobec gejó 22.06.05, 21:36
        np.w tunezji,maroku czy turcji owi muzulmanie jak sie z nimi handluje przy
        zakupach natychmiast proponuja seks homoseksualny.
        i co?
        • yabolmastah Re: Holandia: program walki z przemocą wobec gejó 22.06.05, 21:40
          Homoseksualiści są wszędzie, bez względu na to, jaka religię wyznają i gdzie żyją. A muzułmanie wcale tak nie przestrzegają swoich surowych zasad moralnych, jak się Europejczykom wydaje! To właśnie wśród Arabów jest bardzo dużo gejów, tylko który ci się przyzna? Gdyby się przyznał, dostałby z kija od jakiegoś fundamentalisty. Takie są muzułmańskie realia.
          • tadeuszosinski48 Re: Holandia: program walki z przemocą wobec gejó 22.06.05, 21:48
            tak rzeczywiscie jest.nazywa sie to zaklamaniem,obluda lub
            hipokryzja,identycznie jak u fanatykow katolickich nie tylko na tym forum.
            korzystajac z okazji,to te twoje posty dzisiaj sa znakomite.gratuluje i pozdro.
            • yabolmastah Re: Holandia: program walki z przemocą wobec gejó 22.06.05, 22:00
              To do mnie? Bo jeśli tak, to bardzo dziękuję i przesyłam pozdroofka :)
              • tadeuszosinski48 Tak do Ciebie yabolmastah-znakomite posty ! 22.06.05, 22:10
                dziekuje i odwzajemniam same serdecznosci.
                • dzikamalpa Re: Tak do Ciebie yabolmastah-znakomite posty ! 23.06.05, 01:40
                  no chlopaki nie krepujcie sie... przeciez to jest doskonale miejsce zeby sie
                  umowic na szybki numerek
    • antykagan Re: Polska to chory kraj... 22.06.05, 21:44
      mojezdanie napisał:

> Ciekawe kiedy program walki będzie w Polsce?

Program walki zczym? Z demoralizacją którą narzucają nam wyznawcy
      nowej "kultury" - kultury odbytu?

W odległym o satki kilometrów kraju jakiś pedał dostał po mordzie w niejasnych
      okolicznościach, a "poprawni politycznie" debile z "GW" robią z tego aferę na
      cała Polskę. Gdzie byliście redaktorzyny, i wy pedały, jak zboczeńcy
      sprofanowali podczas mszy katedrę Notre Dame i pobili księdza? No gdzie pedzie
      byliście, nie widziałem jakoś waszego potępienia.
      Nie macie pismaki z "GW" innych problemów niż pedzio w Holandii? Nie
      słyszeliście jak kilka dni temu rodowici polscy bandyci utopili 14 letnią
      dziewczynkę? No tak, gdyby to była lesbijka to byście debile dopiero wrzasku
      narobili. Jak ten pasożyt Środa, narobiła wrzasku gdy ktoś postrzelił w
      niejasnych okolicznościach śrutem jakiegoś pedzia. Jaką aferę zrobiła - jako
      wyraz agresji, nietolerancji, zażądała od policji śledztwa.. chciiałbym, żeby
      się okazało, że to były jakieś pedalskie porachunki...
      • yabolmastah Re: Polska to chory kraj... 22.06.05, 21:46
        Ignoruję cię
      • werter-6 antykagan jeszcze jeden z Polski 22.06.05, 22:07
        Antysemita homofob
        • oldyeboos Re: antykagan jeszcze jeden z Polski 22.06.05, 22:18
          Sieg Hail!Sieg hail! Frau werter,mein parteigenossen
          H.Heydrich
          • indianski Re: antykagan jeszcze jeden z Polski 22.06.05, 22:20
            To nowa forma powitalna w LPR ?
          • werter-6 du bist dumm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oldyeboos 22.06.05, 22:21
            • oldyeboos Re: du bist dumm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oldyeboos 22.06.05, 22:25
              Jawohl!mein liebe Frau ...H.Heydrich
        • tomcat21 Re: antykagan jeszcze jeden z Polski 23.06.05, 09:41
          i faszysta ;) Bo nie wyznaje jedynie słusznej lewicowo-homoseksualno-islamskiej
          politycznej poprawności ;P
      • antykatolik1 Re: Polska to chory kraj... 22.06.05, 22:12
        > Program walki zczym? Z demoralizacją którą narzucają nam wyznawcy
        > nowej "kultury" - kultury odbytu?

Przypomnij sobie, że homoseksualizm jest popularny nawet pośród biskupów (Paetz) i w seminariach
        (Austria) - dlatego dziwi nieprzytomny atak katolików na ulubioną orientację seksualną kleru... Czyżby
        podświadoma nienawiść do obłudnych katanasów?
        • yabolmastah Re: Polska to chory kraj... 22.06.05, 22:14
          Czytałeś "poradnik antyklerykała 2" w Faktach i Mitach?
          • yabolmastah Re: Polska to chory kraj... 22.06.05, 22:18
            Dobra ludziska, zwijam sie bo już późna pora... Powodzenia w walce z homofobią i neonazizmem! A co do Wuuj'a - tak jak mówiłem, ignorować gnoja albo słać mu czułe słówka :)
            • indianski Re: Polska to chory kraj... 22.06.05, 22:21
              wuuuju - kochamy cie
          • kraq Re: Polska to chory kraj... 23.06.05, 09:53
            fajne lektury ksztaltuja twoj swiatopoglad, nie ma co
    • yabolmastah Re: Nie zgrzecznialbym pedale, mam Wielkiego 22.06.05, 21:52
      Nie masz jajek chłopczyku, dlatego podbudowujesz swoje malutkie ego wieeeelkim gnatem? Wiesz co? Ja nie czuję do ciebie pogardy, człowieku. Ja ci współczuje. Pewnie żadna cię nie chce, i dlatego zazdrościsz gejom? Siedź sobie dalej w tej Ameryce. Jednego głupka z kompleksami mniej...
      • dzikamalpa Re: Nie zgrzecznialbym pedale, mam Wielkiego 23.06.05, 00:20
        >yabolmastah... zapominasz sie... przeciez mielismy ich ignorowac
    • werter-6 Zostaniesz raz na zawsze zabanowany 22.06.05, 21:55
      Polish Jock's
    • werter-6 Wuuj der verfluchte Schwule 22.06.05, 22:13
      Hast du verstanden??Wuuj???????
    • yabolmastah Re: Czas szykowac wazeline, albo moze juz masz ta 22.06.05, 22:15
      Wszyscy cię ignorują, nie wysilaj się inteligencie
    • tadeuszosinski48 uzywam luksusowe zele poslizgowe,ale chetnie ci .. 22.06.05, 22:17
      wylize rowa,bys nastepnie poczul co to sa pieszczoty twej prostaty przez mego
      wspaniale grubego penisa.bedziesz prosil o jeszcze i szukal mnie na portalach.
      • yabolmastah Re: uzywam luksusowe zele poslizgowe,ale chetnie 22.06.05, 22:19
        Och, tak Wuuju, ooooh, nawet nie wiesz jak mi było dobrze z toba... Masz takiego wielkiego...mmmmm, a jaki smaczny...jutro zaproszę swoich kolegów!
        • dzikamalpa Re: uzywam luksusowe zele poslizgowe,ale chetnie 23.06.05, 01:42
          moglbys sobie darowac blaznie relacjonowanie swoich zboczonych wizji...
        • arsen44 Re: uzywam luksusowe zele poslizgowe,ale chetnie 23.06.05, 11:59
          Twoje teksty mówią prawdę! Jesteś zboczony!
    • werter-6 Strzaly do Gejów wPolsce!! korespondencja zNiem 22.06.05, 23:07
      Polen: Schüsse auf Aktivisten
      22.06.2005
      Warschau/Berlin Homoaktivisten in Polen und Deutschland haben mit Entsetzen über
      die zunehmende homofeindliche Gewalt in dem Land reagiert. Wie offenbar erst
      jetzt bekannt wurde, sind am 9. Juni in Kattowitz zwei Vorstandsmitglieder der
      polnischen "Kampagne gegen Homophobie" vor einer Szenekneipe angeschossen
      worden. Nach dem Attentat auf die 41 Jahre alte Marzena Rozlach und einen
      23-jährigen schwulen Mann habe es zahlreiche weitere Übergriffe gegeben,
      berichten mehrere Homogruppen aus Polen in einer gemeinsamen Erklärung. Die
      Mitglieder der Kampagne riefen die Politiker Polens auf, gegen den zunehmenden
      Hass einzuschreiten, zumal dieser durch politische Äußerungen wie die des
      Warschauer Bürgermeisters geschürt würde. Der hatte in diesem Jahr den CSD
      verbieten lassen, die teils gewalttätigen Teilnehmer einer Gegendemonstration
      zur verbotenen Parade hingegen eine Woche später erneut durch die Stadt ziehen
      lassen. Der Europaabgeordnete Wojciech Wierzejski hatte dazu aufgerufen,
      Vertreter der Lesben- und Schwulenbewegung mit "sozialer und moralischer
      Intoleranz" zu strafen: "Wir dürfen es nicht zulassen, dass sie ihre Gesichter
      in der Öffentlichkeit zeigen und für ihre Abnormität werben." Der LSVD forderte
      den Ausschluss Wierzejskis aus der rechtspopulistischen Fraktion
      "Unabhängigkeit/ Demokratie" auszuschließen. Auch sollten Bundesregierung und
      Europäische Union bei der polnischen Regierung vorstellig werden und gegen die
      "unerträgliche Hetzkampagne" protestieren. Zur Unterstützung der polnischen
      "Kampagne gegen Homophobie" erinnerte der LSVD an seine Spendenaktion "Gay
      Solidarnosc". (nb)

Statement of LGBT Polish organizations
      LSVD-Mitteilung
      Gay Solidarnosc
      • dzikamalpa Re: Strzaly do Gejów wPolsce!! korespondencja zNi 22.06.05, 23:09
        jestes smieszny...
        • werter-6 Katoland! szykujcie się na "wypad" z Europy!!!! 23.06.05, 07:37
          My europejczycy, w przypadku dalszych,prób ataków na gejów w Polsce,
          spowodujemy wyrzucenie katolandu ze struktór Unii,wprowadzone zostana na powrót
          wizy, pamiętajcie o tym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • dzikamalpa Re: Katoland! szykujcie się na "wypad" z Europy!! 23.06.05, 07:59
            nie jestes eutropejczykiem... jedynie marnym volksdeutschem
          • jethrox Czy to będą wizy do Gay Clubów ? 23.06.05, 17:32
            Możecie wprowadzać wizy do tych przybytków, izolacja jest tam bardzo wskazana :-
            )
    • jachoo85 Dzięki Gazeto!!! 22.06.05, 23:12
      Dzięki chorobliwej gorliwości GW w temacie prześladowań gejów ( co z
      lesbijkami????? To dyskryminacja!! DLaczego prześladuje sie tylko gejów???)
      niektórzy infatylni i dość naiwni zwolennicy takich poglądów poprzez nieuwagę
      GW może wkońcu otworzą oczy otóż możńa się zastanawiać o co chodzi gejom , ale
      na szczęście ten artykuł na to odpowiada w całości , a więc chodzi o RÓŻOWE
      DOLARY !!! To wszystko , jak to mówią " jak nie wiadomo o co chodzi to wiadomo
      o co chodzi..." pieniądze i władza, ot tyle ...
      ---------------
      ktoś tu zaczyna siusiać w portki ze strachu i nie jest to o.Rydzyk
    • prinsik Re: Holandia: program walki z przemocą wobec gejó 22.06.05, 23:14
      Wypieprzyc ta islamska ciemnote i pol-barbarzyncow na pustynie
      jesli nie potrafia sie przystosowac do zycia wsrod cywilizowanych, normalnych
      ludzi,
      wiec precz do swojego bagna,
      a
      religia nie - ma tu zadnego znaczenia
      wylacznie patologiczna, koszmarna glupota
      ludzi nie majacego pojecia o szczesciu, zwyklym szczesciu
      bez przemocy, podlosci i nienawisci.
    • gekon1979 Re: trudno zebys kogos takiego spotkal, zapewne 22.06.05, 23:49
      no tez prawda :/
      • sodoma111 MARKSIZM A GEIZM 23.06.05, 02:45
        MARKSIZM: byt rodzi swiadomosc
        GEIZM: odbyt rodzi swiadomosc
    • terence Re: Holandia: program walki z przemocą wobec gejó 23.06.05, 00:11
      Alez ta Holandia to straszny kraj!! Narkotyki miękkie zalegalizowane, pedały i
      lesby czuja się swobodnie, zgroza.
      Pewnie ludzie tam są strasznie nieszczęśliwi, bieda, bezrobocie, brak kultury i
      sztuki skoro takie 'dewiacje' się tam dzieją! Nie to co u nas w Polsce, gdzie
      za jointa na trzy lata, a pedały do gazu!
    • gerea Re: Holandia: program walki z przemocą wobec gejó 23.06.05, 01:01
      Przydałoby się, no nie? W sumie, u nas nic lepiej... tyle że to nie Marokańczycy
      są winni.
    • megarolnik Re: Holandia: program walki z przemocą wobec gejó 23.06.05, 01:27
      HUIANDIA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka