t0g 29.06.05, 01:40 ...P.T. Forumowiczów z Forum Świat! Konkurs na Flagę Aquanetu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wesoly33 [...] 29.06.05, 03:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: HEJ!!! Nowy konkurs na Aquanecie! Zapraszamy 29.06.05, 03:52 wesoly33 napisała: > mowilec ci srul > przywiaz swoje obesrane koszerne gacie > do patyka i bedziesz mial flage pawianie on chyba cierpi na zaawansowana ADHD i tak po paru rajcowaniach miedzy fa i fs mozna jakas prace napisac i dac do publikacji,zeby znowu nowy grOnt dostac.KUKUKUKUKUKUKUKUKUS. Odpowiedz Link Zgłoś
puls.usa Re: HEJ!!! Nowy konkurs na Aquanecie! Zapraszamy 29.06.05, 04:09 wesoly33 napisała: > mowilec ci srul > przywiaz swoje obesrane koszerne gacie > do patyka i bedziesz mial flage pawianie z ta nowa flaga niech sper&ala na aquanet dalej sie osmieszac Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: HEJ!!! Nowy konkurs na Aquanecie! Zapraszamy 29.06.05, 04:12 puls.usa napisał: > wesoly33 napisała: > > > mowilec ci srul > > przywiaz swoje obesrane koszerne gacie > > do patyka i bedziesz mial flage pawianie > > z ta nowa flaga niech sper&ala na aquanet dalej sie osmieszac niestety ten palant coraz czesciej tutaj ten smrod z fa przynosi,bo tam to juz tylko poziom rozkladajacych sie alfonsow,sutenerow i panienek starzejacych sie samotnie po nocy im pozostal. tomus jak wiadomo im wszystkim holduje,bo nikt normalny z tym pajacem przeciez slowa nie chce zamienic. Odpowiedz Link Zgłoś
puls.usa flaga aquanetu wybrana przez tomcia 29.06.05, 04:16 img126.echo.cx/img126/9017/19683et.gif Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Puls.usa: 29.06.05, 06:19 Verfluchte Untermensch, RRRRRAAAAAAUUUUSSSSS!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
patience O prosze, wy tez macie ubecje 01.07.05, 03:31 puls.usa napisał: > img126.echo.cx/img126/9017/19683et.gif On wam puszcza ubeckie falszywki. To moja flaga, z mojej sygnaturki. A ten ubek mi ja ukradl i ciagnie bandwith z mojego hosta. Ma farta, ze nieograniczony. Odpowiedz Link Zgłoś
puls.usa tak ubecja z aquanet przenosi sie na fs 01.07.05, 04:10 przyznaje sie ze uzylem flagi z twojej sygnaturki,z czego powinienes byc dumny gdyz slawie twoja tworczosc,tym bardziej ze wasz"guru" z aquanetu jest wprost zachwycony nie zauwazylem zeby prawa autorskie byly zastrzezone ps.jak chcesz pogadac z ubecja czy stazi to masz tutaj tomcia t0g -pracowal w obu Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: tak ubecja z aquanet przenosi sie na fs 01.07.05, 04:19 Uzywanie bez pozwolenia to kradziez mienia. Przypisywanie mojej flagi innym autorom to kradziez praw autorskich. A sianie wrażej propagandy na temat porzadnej Piatej Kolumny to ubecka falszywka. Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Puls.usa, 2: 29.06.05, 06:45 Głupi podczłowieku, członku rasy niewolników! Tamtą flagę zaproponował ktoś inny. Moje propozycje są takie. Flaga: groszek.741.com/AAA/flaga.gif i propozycja hymnu: groszek.741.com/AAA/hymn.mp3 Obie te rzeczy świetnie pasują do atmosfery na FA. I FS tez, zreszta. I RRRRAAAUUUSSS!!!!! mi teraz stąd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Inny hymn proponowany przez Tomcia: 29.06.05, 07:10 secondeguerre.free.fr/Deutsche_Marschen_Heili_Heilo.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
hilda_von_0rtenberg 0berrrst! Narreszcie Cie znalazlam! 01.07.05, 03:07 t0g napisał: > secondeguerre.free.fr/Deutsche_Marschen_Heili_Heilo.mp3 Tu jestes sinku! A tak dawno Cie nie bylo: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=18043977&a=18059176 Ciesze sie synku ze zamilowanie do dobrrrej muziki Ci zostalo! Heili Heilo! Deutschland uber alles! Odpowiedz Link Zgłoś
patience To bezczelnosc i nieprawda. 01.07.05, 03:28 Flaga juz jest, jak widac po mojej sygnaturce. Ladna, prawda? My jestesmy polscy syjonisci, piata kolumna Gazety Wyborczej. Zaraz tu przyjdzie UB ktore nas usiluje okrazyc kordonem sanitarnym i bedzie zaprzeczac, ale mu nie wierzcie. Odpowiedz Link Zgłoś