Gość: qwerty IP: 192.168.1.* / *.zso5.gda.pl 14.09.01, 05:13 wina rozklada sie na wszystkich,mniej wiecej po rowno niestety. wina za uczynienie swiata takim jaki dzisiaj wlasnie jest. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ljkel2 Re: czyja wina? IP: *.vic.bigpond.net.au 14.09.01, 05:50 (NY & Pentagon) Kto to zrobil i dlaczego? (Kolejnosc niekoniecznie wedlug prawdopodobienstwa danego scenariusza) 1. Arabowie (albo szerzej, Muzulmani), jako odwet za sponsorowana przez USA (5 mld USD/rok) agresje izraelska na Palestyne oraz izolacje takich panstw muzulmanskich jak Afganistan czy Irak.. 2. Kokainowi lordowie z Kolumbii, jako odwet za utrate zyskow i ekstradycje do USA coponiektorych Kolumbijczykow, podejrzanych o zbrodnie handlowania (i to z dobrym zyskiem) bez pozwolenia Ameryki. 3. Fidel Castro & His Boys (Muchachos) - wiadomo dlaczego. 4. Amerykanscy weterani wojenni (najprawdopodobniej "Gulf War", ale takze Wietnam i pomniejsze brudne wojny, np. w Ameryce Lacinskiej), jako odwet za to, ze generalicja i politycy obdzielili sie medalami i dolarami, a oni , czesto chorujac z powodu bycia "krolikami doswiadczalnymi", na ktorych testowano nowe rodzaje strazliwej broni, ledwo wegetuja na nedznych rentach. 5. Elita z Pentagonu, w ramach personalnych rozgrywek o wladze - osmieszajac obecny sztab generalny, FBI, CIA et al., maja oni, ci mlodzi wilczkowie, najpewniej pulkownicy i majorowie, nadzieje, ze Busz-synalek wywali cala gore Pentagonu, FBI czy CIA za nieudolnosc, i oni wtedy wreszcie dorwa sie do najwyzszych stolkow. 6. Sam prezydent Busz, metoda Pani Thatcher, aby moc wywolac wojne, taka w sam raz, nie za duza i nie za mala, wygrac ja, i w ten sposob stac sie bohaterem narodowym, a przy okazji uratowac kraj od recesji, zas tez przy okazji pozbyc sie zas nieudolnych finasistow z WTC, ktorzy nie potrafili zapobiec owej recesji, oraz pewnych niewygodnych ludzi z Pentagonu. 7. UFOTKI (ludziki z UFO), najprawdopodobniej aby zdobyc wladze nad nami, Ziemianami, i ogolocic Ziemie ze wszystkiego, co sie da zaladowac na owe UFO. 8. Zydzi (wlasciwie Chazarzy), aby ostatecznie opanowac Ameryke, a przez to caly swiat. To nic, ze w WTC zginelo mase Chazarow podajacych sie za Zydow: w samym Auschwitz zginelo wiecej, co nie przeszkodzilo pozniej Izraelowi stac sie krajem nr 2 (jak nie nr 1) na swiecie. 9. NIC SIE NIE STALO. To wszystko jest hollywodzka produkcja wyrezyserowana przez Stevena Spielberga. Pamietacie Orsona Wellesa i jego radiowa inscenizacje "Wojny Swiatow" H.G. Wellsa w roku 1938? Od tego czasu media zrobily przeciez olbrzymi postep! 10. Jak wyzej (NIC SIE NIE STALO), ktos mna manipuluje, podsuwa mi jakies dziwne gazety, podlaczyl sie do mojego kabla, i mi wysyla programy pseudo-BBC, czy pseudo-CNN i pseudo-Forum GW. Takie VR... Kto ma inne pomysly? ljkel2@netscape.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: czyja wina? IP: 192.168.1.* / *.zso5.gda.pl 14.09.01, 06:13 zapomniales chyba o kims takim jak David Copperfield Odpowiedz Link Zgłoś