morsem 07.07.05, 14:08 Będzie , dobrze . Daliśmy sobie radę z irlandczykami to damy radę też terrorowi arabskiemu . Nie martwcie się . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropekuk IRA to jednak KATOLICKI, nie zas WAHABICKI 07.07.05, 14:10 terroryzm. Nie gadaj glupio (niemniej trening z IRA sie przyda; kontakty IRA na Bliskim Wschodzie moze tez). Odpowiedz Link Zgłoś
morsem Re: IRA to jednak KATOLICKI, nie zas WAHABICKI 07.07.05, 14:16 Nam , starym twardym brytolom - wsio ryba , jak tam u was mówią . Posprzątamy . Odpowiedz Link Zgłoś
azarel Re: Bez Paniki 07.07.05, 15:43 Z Irlandczykami to sie w koncu dogadaliscie, a nie "daliscie rady". Tym razem dogadywac sie bedzie trudniej. Musi najpierw odejsc pokolenie, ktore bedzie chcialo odwetu za Irak. morsem napisał: > Będzie , dobrze . Daliśmy sobie radę z irlandczykami to damy radę też > terrorowi arabskiemu . Nie martwcie się . Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Kpisz czy odroge pytasz? Eire nam pomagala, a 07.07.05, 15:45 wiec pozostaly proporcje ok. 2000 nie-Ajryszow na jednego Ajrysza-katolika z Six Counties, przy czym nie kazdy z nich to provo. Zyja z PRZYCZYN HUMANITARNYCH:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
morsem Re: Bez Paniki 07.07.05, 15:56 Tak myślisz :) To dobrze , to bardzo dobrze . Kiedyś arabowie byli naszymi sojusznikami na bliskim wschodzie , ale cóż świat się zmienia , czasy się zmieniają . Teraz mamy inne sojusze , których też nie dotrzymamy :) Sprzątniemy arabów jak będzie trzeba . Niech żyje Wielka Brytania ! Imperium musi się rozwijać i o co tyle krzyku tam u was ? Londyn funkcjonuje normalnie , mamy bardzo kompetentne służby porządkowe , a o 17 herbata - jak zwykle . Odpowiedz Link Zgłoś
indris Ciekawa analogia 07.07.05, 15:47 Może warto dodać W JAKI SPOSÓB Brytania rozwiązała kwestię irlandzką. Bo nie przez wojskową pacyfikację Irlandii, ale przez uznanie prawa narodu irlandzkiego do niepodległości. Odpowiedz Link Zgłoś
w0man29 Re: Ciekawa analogia 07.07.05, 16:04 Racja .. Znęcając się nad więźniami w AbuGraib oraz profanując ich wiarę anglicy i amerykanie napewno nie zjednali sobie sympatii arabów .. Za imperialne mżonki trzeba płacić .. Szkoda że jak zwykle najwyższą cenę płacą nie politykierzy ale zwykli niewinni ludzie .. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Jak sie ci w Guantanamo wzorem Sandsa w 100% 07.07.05, 16:07 ZAGLODZA, to moze bedzie pora zaczac rozmowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
morsem Re: Jak sie ci w Guantanamo wzorem Sandsa w 100% 07.07.05, 16:10 O co ci chodzi , czy u was nie ma demokratycznych wyborów ? Moze zostałeś przegłosowany ? Wtedy mówi się trudno , ale to demokracja . Myślałem że w Polsce jest demokracja . Odpowiedz Link Zgłoś
morsem Re: Ciekawa analogia 07.07.05, 16:05 Co ty gadasz , ? my tam łysieliśmy ze stachu , łysienie plackowate u ludzi 20 ,25 letnich , objaw stresu . Patrole w Ulsterze to był koszmar . Irlandia jest nasza , tak jak wy do niedawna byliście cz. zsrr . Chcecie się wycofać , trudno . Tylko co będziecie jeść , paliwo po 10,00 zł/L? Tego chcesz ? , a arabusy ich kobiety - ech szkoda gadać . Pojedź tam kiedyś , popatrz . Dziewczyny arabskie nas uwielbiają . Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Mam cicha nadzieje ze w Ulsterze jakiegos Polaka 07.07.05, 16:10 w koncu "provos" tradycyjnie i wyzwolenczo UKRZYZUJA, bo poki co, to tylko mordy im skuli;) Moze wowczas kretynom brednie na temat IRA z postkomunistycznych lbow wyjda. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
morsem Re: Mam cicha nadzieje ze w Ulsterze jakiegos Pol 07.07.05, 16:12 Jakich post komunistycznych - co to znaczy ? komuniści razem z katolikami z IRA? Odpowiedz Link Zgłoś
morsem Re: Mam cicha nadzieje ze w Ulsterze jakiegos Pol 07.07.05, 16:18 A, kolega mi podpowiada ,że ty pewnie masz za słabe nerwy żeby być w wojsku . Nie chciałem cię zdenerwować , pierdoło i dobrze że nie jesteś moim towarzyszem jednak polscy dowódzcy to nie taki głupole , jak w naszych kawałach . Polish = głupek . Odpowiedz Link Zgłoś