Dodaj do ulubionych

Tak dlugo, jak....

13.07.05, 23:26
swolocz bedzie sie cieszyc z terroru, Europa nie ma szans....

Artykul jest w polowie i po prawej stronie... Kliknij na tytul: "Gaza mosque
welcomes London attacks"....
"In a reaction similar to the aftermath of the 9/11 attacks in New York, the
blood spilt in the London terror attacks has been celebrated within the
Palestinian territories. The Gaza based Sut Al Quds radio station, which
identifies itself with Palestinian Islamic Jihad, has praised the..."

Nu i jak s takimi sqrwymirmilkami mozhna rozmawiac?????

Nu a jak macie mocne nerwy, to obejzyjcie tez video.... (po lewej stronie)

Nu swolocz wied'!!!!!!!

Obserwuj wątek
    • kropekuk Zmadrzeja: jak im szczury w metro beda na zywca 13.07.05, 23:28
      flaki wyzerac, nim ekipy ratunkowe po wybuchu do nich dotra.:)))))))))))))
    • moskowit Re: Tak dlugo, jak.... Link zapomnialem.... 13.07.05, 23:35
      czort wozmi!!!!

www.homestead.com/prosites-prs/
      • aaki no widzisz :-) nie podchodż do sprawy 13.07.05, 23:36
        zbyt emocjonalnie
        • kropekuk A ponad 50 trupow to dla ciebie drobiazg? 13.07.05, 23:37

• tornson W odniesieniu do 100tys TAK. 14.07.05, 00:56
            • kropekuk To ILE tych trupow niby jest - ZDECYDUJECIE SIE 14.07.05, 01:05
              LEWUSY!!!
              Po raz kolejny mowie wam, czerwona holoto, bys uzgodnila zeznania: jeden kretyn
              pluje, ze wg. medycznego brytyjskiego pisma Lancet trupow 100.000; drugi
              powoluje sie na jakis amerykansli lewacki czerwony polksiezyc i pieprzy o
              10.000, a wczoraj jakis komunistyczny moron zaklinal sie, ze trupow 39.000. Czy
              nie za duzy, moja lewizno, rozrzut, by wasze dane ktokolwiek bral powaznie?
              • i-love-2-bike Re: To ILE tych trupow niby jest - ZDECYDUJECIE S 14.07.05, 01:09
                kropekuk napisał:

> LEWUSY!!!
                > Po raz kolejny mowie wam, czerwona holoto, bys uzgodnila zeznania: jeden kretyn
                >
                > pluje, ze wg. medycznego brytyjskiego pisma Lancet trupow 100.000; drugi
                > powoluje sie na jakis amerykansli lewacki czerwony polksiezyc i pieprzy o
                > 10.000, a wczoraj jakis komunistyczny moron zaklinal sie, ze trupow 39.000. Czy
                >
                > nie za duzy, moja lewizno, rozrzut, by wasze dane ktokolwiek bral powaznie?

a co handlujesz trupami? dopiero plakalas nad 50 zabitymi w londynie,a
                wysmiewasz sie z dziesiatek tysiecy zabitych ludzi,to dla ciebie gabcia jest
                temat do smiechu idiotko pokrecona?
                • kropekuk Bo to NASZE trupy...Ty tez lzy lalas nad dwoma US 14.07.05, 01:13
                  soldatami, ustrzelonymi w Iraku - ide szukac tego tekstu wsrod 20.000 twoich
                  postow. Nawet jesli Muslimy placa ci tylko dolca od posta, to na jakis uzywany
                  samochod moze juz zarobilas:))))))))))))))))))))
                  • i-love-2-bike Re: Bo to NASZE trupy...Ty tez lzy lalas nad dwom 14.07.05, 01:17
                    kropekuk napisał:

> soldatami, ustrzelonymi w Iraku - ide szukac tego tekstu wsrod 20.000 twoich
                    > postow. Nawet jesli Muslimy placa ci tylko dolca od posta, to na jakis uzywany
                    > samochod moze juz zarobilas:))))))))))))))))))))

ty chamko nie musisz plakac,ale nie handluj nimi,bo juz kompletnego scierwojada
                    robisz z siebie glupoto durna.nie ma to jak miec zajoba na temat muslimow,chyba
                    jakis cie w bramie przygniotl,ze zapomniec nie mozesz.
                    • kropekuk Gdyby sie do mnie muslimski gej dobieral, to 14.07.05, 01:18
                      ten camelfucker bylby juz trupem. Poczytaj sobie prase...:)))))))))))
                      • kropekuk Z innej beczki: swietna fotka"czerwonego Kena" 14.07.05, 01:44
                        news.bbc.co.uk/1/hi/uk_politics/3012347.stm
                • kropekuk PS: smieje sie, bo liczby JAWNIE FALSZYWE. 14.07.05, 01:14
                  Margines "bledu" 1000%. Buhahahahaha!!! Zupelnie jak w kolchozie ze swiniami -
                  to wam po komunie zostalo, ubole:))))))))))))))))
        • moskowit Re: no widzisz :-) nie podchodż do sprawy 13.07.05, 23:47
          Nu ty pewnie masz racje aki....

Bo w miedzyczasie artykul znikl.... Opisywal jak swolocz w Gazie cieszyla sie z
          aktu terrorystycznego w Londynie....

• kropekuk Internauta z Francji podal na tym forum ciekawe 13.07.05, 23:50
            info: 7.07 siedzieli sobie w pracy w biurowcu w Paryzu, blisko dzielnicy
            muzulmanskiej, gdy nagle uslyszeli fajerwerki. Z data swieta narodowego to sie
            nie zgadzalo, wiec pomyslano o jakims swiecie islamskim. A wkrotce przyszla
            wiadomosc o zamachach w Londynie.
      • kropekuk Mordka tego 19letniego gowniarza byla znana: 13.07.05, 23:37
        matka zglosila jego zaginiecie na policje!!!
      • dana33 Re: Tak dlugo, jak.... Link zapomnialem.... 13.07.05, 23:55
        nie moglam ogladac tych video....
        • moskowit Dannoczka.... 13.07.05, 23:59
          Artykul o jakim wspominam, byl w jakiejs izraelskiej gazecie.... Moze potrafisz
          go znalezc, a?

Nu ze nie mozesz ogladac video, to przeciez rozumiem.... Trzeba byc.... nu
          pojecia nie mam kim, zeby to ogladac!!!! Prawda wied'?

• gw_bush Re: Dannoczka.... 14.07.05, 00:03
            moskowit napisał:

> Artykul o jakim wspominam, byl w jakiejs izraelskiej gazecie.... Moze
            potrafisz
            >
            > go znalezc, a?
            >
            > Nu ze nie mozesz ogladac video, to przeciez rozumiem.... Trzeba byc.... nu
            > pojecia nie mam kim, zeby to ogladac!!!! Prawda wied'?
            >

Dlatego wlasnie ty obejrzales.

Prawda wied'?
          • dana33 Re: Dannoczka.... 14.07.05, 00:13
            jak to bylo wczoraj, to juz dzisiaj nie ma w necie....
            popatrzalam na jerusalem post i yedioth i nic nie ma...
            ale to typowe dla nich, widzielismy to nie raz i nie dwa....
            • moskowit Re: Dannoczka.... 14.07.05, 00:32
              Nu ja tez troche poszperalem w waszych gazetach i znalazlem, ale tylko bardzo
              krotka wzmianke tu:
              www.sedmoykanal.com/news.php3?id=87358

• dana33 Re: Dannoczka.... 14.07.05, 08:29
                wow, nie szukalam w rosyjskojezycznych... :)))
    • wojcd Re: Tak dlugo, jak.... 13.07.05, 23:50
      moskowit napisał:
      > Nu i jak s takimi sqrwymirmilkami mozhna rozmawiac?????
      ---------------------------------------------------
      • awicenna tak 13.07.05, 23:52
        muzulmanskiej;)
      • antek_cukierman Wojtuś, potępiasz bandyckie zamachy islamistów 13.07.05, 23:53
        na Londyn (Madryt, NY)?
        • moskowit Nu Antek.... 14.07.05, 00:04
          badz wyrozumialy....

Czy Ty potepiasz (wprawdzie nie udany, ale zawsze....) zamach na Hitlera?
          Nu, to co sie facetowi dziwisz????

• antek_cukierman Priwiet' Moskowicie! 14.07.05, 00:27
            Nie dziwię się. To cyborg.

Pazdrawliaju!
            Matuszku R. toż'e
            AC
            • moskowit Re: Priwiet' Moskowicie! 14.07.05, 00:35
              antek_cukierman napisał:

> Nie dziwię się. To cyborg.

Nu wiedzialem, ze nie zdziwisz sie:)))

> Pazdrawliaju!
              > Matuszku R. toż'e
              > AC

Spasibo drug, nu i Tiebie vsiego horoshego!
              m

• gw_bush Re: Tak dlugo, jak.... 13.07.05, 23:53
        wojcd napisał:

> moskowit napisał:
        > > Nu i jak s takimi sqrwymirmilkami mozhna rozmawiac?????
        > ---------------------------------------------------
      • moskowit Re: Tak dlugo, jak.... 13.07.05, 23:53
        Nu ci z Londynu tez do szkoly chodzili, idioto....

• wojcd Re: Tak dlugo, jak.... 14.07.05, 00:01
          Nadal uważam, że Mirmilek jest człowiekiem dużej
          kultury.
          • moskowit Re: Tak dlugo, jak.... 14.07.05, 00:51
            Nu Antek cie dobrze okreslil.... cyborg.... idealnie do ciebie pasuje:)))

I pamietaj - twoje miejsce pod stolem!!!! Ponial? Nu wot i molodiec!!!

• dana33 Re: Tak dlugo, jak.... 13.07.05, 23:59
        taaak, wojtusiu, bardzo duzej kultury.... i jeszcze wiekszej prawdomownosci...
    • zec Spie...ac! 14.07.05, 00:03
      moskowit napisał:

> swolocz bedzie sie cieszyc z terroru, Europa nie ma szans....
      >
      > Artykul jest w polowie i po prawej stronie... Kliknij na tytul: "Gaza mosque
      > welcomes London attacks"....
      > "In a reaction similar to the aftermath of the 9/11 attacks in New York, the
      > blood spilt in the London terror attacks has been celebrated within the
      > Palestinian territories. The Gaza based Sut Al Quds radio station, which
      > identifies itself with Palestinian Islamic Jihad, has praised the..."
      >
      > Nu i jak s takimi sqrwymirmilkami mozhna rozmawiac?????
      >
      >
      > Nu a jak macie mocne nerwy, to obejzyjcie tez video.... (po lewej stronie)
      >
      > Nu swolocz wied'!!!!!!!
      >
      nikt ci nie karze rozmawiac. po prostu spieprzac z iraku i palestyny
      TO WSZYSTKO!!
      • dana33 Re: Spie...ac! 14.07.05, 00:14
        zec, popiles dzisiaj ciut za duzo, czy co?
        • polski_francuz Re: Spie...ac! 14.07.05, 00:21
          Zeca zre wlasnie grizzli. To jakis wariatuncio chyba.

PF
          • polski_francuz I mean 14.07.05, 00:21
            zec. Grizzli jest OK.

PF
            • manny_ramirez Re: I mean 14.07.05, 00:23
              :)))
            • mmkkll A może stało mu się to, co krecikowi? 14.07.05, 00:24
              www.joemonster.org/article.php?sid=4514
              Wstawiam po raz 2gi, bo mi się spodobało :).
              • polski_francuz Re: A może stało mu się to, co krecikowi? 14.07.05, 00:29
                Powiedz swoimi slowami bo sie link nie chce otworzyc.

PF
                • mmkkll Re: A może stało mu się to, co krecikowi? 14.07.05, 00:33
                  Tego nie należy opisywać słowami :).
                  www.fictionbook.ru/en/author/holzwarth_werner/o_krtkovi_kter_cht_l_v_d_t_kdo_se_mu_vyk/Działa?
                  • mmkkll korekta: 14.07.05, 00:39
                    www.fictionbook.ru/en/author/holzwarth_werner/o_krtkovi_kter_cht_l_v_d_t_kdo_se_mu_vyk
                    • polski_francuz Re: korekta: 14.07.05, 00:42
                      To byl rzeznicki pies ?

Musze pokazac to coreczce. Ona te tamaty lubi.

PF
                    • moskowit Re: korekta: 14.07.05, 00:43
                      Nu teraz lepiej.... Schowalem sobie:)

• moskowit Re: A może stało mu się to, co krecikowi? 14.07.05, 00:41
                    Nu u mnie ten pierwszy link dziala, a ten drugi nie.... czort woz'mi:)))

Dobra strona.... Dzieki Ci 'z podwojnymi literkami':)

• kropekuk PSIE gowienko, mmkkll? MUSLIMA NIE OBRAZAJ;) 14.07.05, 00:55

• mmkkll Re: PSIE gowienko, mmkkll? MUSLIMA NIE OBRAZAJ;) 14.07.05, 00:57
                  Słuszne spostrzerzenie :). Ale może pies się mu "vykakal na hlavu" i stąd ta
                  furia ;).
                  Nb. Nie podoba mi się stosunek uzułanów do psów.
                  • mmkkll MUZUŁMANÓW- czas na nową klawiaturę... 14.07.05, 00:58
                    • moskowit Re: MUZUŁMANÓW- czas na nową klawiaturę... 14.07.05, 01:04
                      Nu pomysl? Mozhe to nie wina klawiatury, a godziny:)

Spac trzeba isc.... Chyba ze z drugiej strony wody piszesz:)

• mmkkll Re: MUZUŁMANÓW- czas na nową klawiaturę... 14.07.05, 01:06
                        Klawiatury. Już się zdarzało :).
                        Piszę w W-wy, ale z powodu godziny takie rzeczy zdarzą się prędzej rano :).
                    • kropekuk To z angielskiego. I dlatego z duzej litery:)))))) 14.07.05, 01:06

• kropekuk A do kobiet??? 14.07.05, 01:16
                    Nb. ciekawe spostrzezenie - jesli Muslim trzyma psy, rozpieszcza je i
                    samochodem wozi, to sa niewielkie szanse na to, by byl samobojca-
                    terrorysta:)))))))))))
                    • mmkkll Re: A do kobiet??? 14.07.05, 01:20
                      W kwestii stosunku do kobiet - wiadomo. Temat poruszany wiele razy i raczej
                      przerobiony.

> Nb. ciekawe spostrzezenie - jesli Muslim trzyma psy, rozpieszcza je i
                      > samochodem wozi, to sa niewielkie szanse na to, by byl samobojca-
                      > terrorysta:)))))))))))

W Polsce tego nie zauważyłem, bo i muzułmanów mało.Ale może to jest właśnie
                      jeden ze sposobów na rozpoznanie tych umiarkowanych :)?
                      • kropekuk Re: A do kobiet??? 14.07.05, 01:46
                        Chcialem ci podac link do fajnej fotki "czerwonego Kena", ale mi go wynioslo do
                        Racheli, a wiec powtarzam:
                        news.bbc.co.uk/1/hi/uk_politics/3012347.stm
                        Ladnie go BBC zalatwila; prawie jak...krecik:))))
                        • mmkkll Re: A do kobiet??? 14.07.05, 01:53
                          Ładne :))). Idealnie odzwierciedla poglądy, a może i nawet charakter :).
                          A tak w ogóle to jak go oceniasz, jako burmistrza? Jakiś czas temu czytałem w
                          Newsweeku(a ten lewacki przecież nie jest) artykuł na jego temat i wynika z
                          niego, że poza typowo lewackimi wyskokami zarządzanie miastem idzie u nienajgorzej.
                          • kropekuk Mial na tyle rozumu, by rozne sektory oddac w 14.07.05, 02:06
                            zarzad fachowcom, min. Francuzi zarzadzali transportem (nie wiem, czy ciagle
                            jeszcze, bo byly jakies przepychanki o te stanowisko ze 2 lata temu - obilo mi
                            sie o uszy, mnie to nie interesuje; mieszkam z 70 mil od Londynu). Osobiscie
                            mam mu za zle pomysly z ograniczeniami ruchu kolowego - utrudnia zycie; w 2001
                            podjezdzalo sie samochodem pod sama knajpe w centrum na kolacje:)))))))))
                            • mmkkll Re: Mial na tyle rozumu, by rozne sektory oddac w 14.07.05, 02:15
                              Osobiscie
                              > mam mu za zle pomysly z ograniczeniami ruchu kolowego - utrudnia zycie; w 2001
                              > podjezdzalo sie samochodem pod sama knajpe w centrum na kolacje:)))))))))

Osobiście nie miałbym nic przeciwko wprowadzeniu takiego rozwiązania(tj.
                              płatnego wjazdu do centrum lub chociaż rozciągnięcia strefy płatnego parkowania
                              na całą dzielnicę Śródmieście) w W-wie(a przynajmniej do czasu zbudowania
                              obwodnicy), bo sam mieszkam(w 2 miejscach zresztą) praktycznie w centrum i ruch
                              jest czasami nie do wytrzymania.

A jak jest w Londynie z zadłużeniem? Bo w tej kwestii Kaczyński ma u mnie b.
                              duży minus, szczególnie, że inwestycje nie postępują najlepiej.

A jeszcze a propos rozpoznawania umiarkowanych muzułmanów. Może za pomocą
                              flaszki ;)?

• manny_ramirez sorry za wtracanie sie? 14.07.05, 02:17
                                ale jak sie to mieszka w 2 miejscach??
                                • mmkkll Re: sorry za wtracanie sie? 14.07.05, 02:19
                                  Ano raz w jednym, raz w drugim ;).
                                  • manny_ramirez Re: sorry za wtracanie sie? 14.07.05, 02:21
                                    :))))
                                    schizofrenii nie ma?";)
                                    • mmkkll Re: sorry za wtracanie sie? 14.07.05, 02:22
                                      Oczywiście, że nie :). Przy warszawskich warunkach mieszkaniowych(a i
                                      finansowych) jest raczej radość ;).
                                      • manny_ramirez Re: sorry za wtracanie sie? 14.07.05, 02:25
                                        a moze i dwie zony?;)
                                        choroba a mozes Ty islamista:P
                                        • mmkkll Re: sorry za wtracanie sie? 14.07.05, 02:34
                                          :))
                                          Ostatnio podróżując metrem nie zabiera ze sobą plecaka. To tak dla kauflażu ;)
                                          • mmkkll ZabieraM, znowu ta klawiatura :( /nt 14.07.05, 02:35
                                            • manny_ramirez Re: ZabieraM, znowu ta klawiatura :( /nt 14.07.05, 02:36
                                              nie przejmuj sie, ja znowu czesto tu uprawiam dysleksje rpeciez;)
                                          • manny_ramirez Re: sorry za wtracanie sie? 14.07.05, 02:35
                                            • mmkkll Re: sorry za wtracanie sie? 14.07.05, 02:39
                                              To tak zawsze musi być na tym forum, że coraz to nowe epitety ;) ?
                                              Póki co u mnie osiągnięcia niewielkie:
                                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=25961389&a=25962224
                                              Ale nadrabiam to :). Dziś- islamista ;).
                                              • manny_ramirez Re: sorry za wtracanie sie? 14.07.05, 02:42
                                                mnie i tak nie pobijesz, nawet nie bede wyliczal, wystarczy zobaczyc watki na
                                                temat mej skromnej osoby:)
                                                porownujac islamista nawet brzmi niezle:))
                                                • marouder niejaki marcin rozpoznal we mnie islamiste 14.07.05, 02:46
                                                  oraz milosnika wybuchowo-rozrywkowych samobojcow, jak on do tego doszedl, w
                                                  glowe zachodze:))

Nawet Dr Fszechnauk(chemiczny) J K , tego u mnie nie wykryl.

manny_ramirez napisał:

> mnie i tak nie pobijesz, nawet nie bede wyliczal, wystarczy zobaczyc watki na
                                                  > temat mej skromnej osoby:)
                                                  > porownujac islamista nawet brzmi niezle:))
                                                  • mmkkll Re: niejaki marcin rozpoznal we mnie islamiste 14.07.05, 02:47
                                                    To ten, co promował dziś czytelnictwo ;)? No cóż, chyba zauważyłeś jakimi
                                                    uogólnieniami się posługuje.
                                                    BTW: Instalowałeś to Ubuntu?
                                                  • manny_ramirez Re: niejaki marcin rozpoznal we mnie islamiste 14.07.05, 02:49
                                                    cholre a co Wy? na swahili przechodzicie???:))
                                                  • marouder Nie na swahili, jeno gadamy o dystrybucji 14.07.05, 02:55
                                                    linuksowej o nazwie Ubuntu, taki system operacyjny, ponoc bardzo dobry,
                                                    dopracowany, bo i projekt jest odpowiednio dofinansowany.

manny_ramirez napisał:

> cholre a co Wy? na swahili przechodzicie???:))
                                                  • manny_ramirez Re: Nie na swahili, jeno gadamy o dystrybucji 14.07.05, 02:56
                                                    aha, rozumiem
                                                    ja niestety standartowy jestem
                                                    wszystko Microsoft prawie
                                                    i w oryginale bo pewnie Wojtus zaraz sie tu dolepi:)
                                                  • mmkkll Re: Nie na swahili, jeno gadamy o dystrybucji 14.07.05, 02:58
                                                    A i ma bardzo fajną ideologię, zgodnie z nazwą.
                                                    Sam chyba niedługo z ciekawości wydzielę na niego dodatkowe partycje.
                                                  • marouder Sciagnalem, ale jeszcze nie instaluje 14.07.05, 02:52
                                                    narazie wszedlem na pare forow linuxowych i troche czytam, troche pytam, nie
                                                    chce byc zaskoczony, jak zainstaluje dam znac.

mmkkll napisał:

> To ten, co promował dziś czytelnictwo ;)? No cóż, chyba zauważyłeś jakimi
                                                    > uogólnieniami się posługuje.
                                                    > BTW: Instalowałeś to Ubuntu?
                                                  • manny_ramirez hej zostaw j-k w spokoju 14.07.05, 02:48
                                                    to moj druh:))
                                                    a Tobie to latwo etykietki przylozyc bo sie czepiasz czesto jak rzep psiego
                                                    ogona:))
                                                    choc islamista z Ciebie taki sam jak z mmkkll i ze mnie;)
                                                • dana33 Re: sorry za wtracanie sie? 14.07.05, 08:40
                                                  manny, nie chce konkurowac z toba, ale chyba ja na piewszym miejscu... :)))
                                                  zapisuje sobie co niektore, bo fajne a ja moge zapomniec nie daj bog.... a
                                                  lista juz dluuuuga.... :)))
                                              • dana33 Re: sorry za wtracanie sie? 14.07.05, 08:39
                                                nu, widzde wyrazny brak: sjonista jeszcze nie byles.... ale i tak ja pobijam
                                                wszelkie rekordy... :))))
                                                • mmkkll Re: sorry za wtracanie sie? 14.07.05, 09:32
                                                  Paru Żydów-antysemitów kojarzę(że też wspomnę o takim jednym z brodą nie
                                                  wynikającą z religii ;), ale syjonistycznych islamistów to faktycznie ciężko
                                                  znaleść :).
                                                  Ja się tak nie rozdrabniam i byle "debili", czy "kretynów" nie kolekcjonuję :).
                              • antek_cukierman Rozpoznanie flaszką 14.07.05, 02:21
                                to znakomity pomysł. Każdy znany mi islamista (nawet ukryty) odpadał po
                                spożyciu maks. 200gram, a w malignie domagał się "polska dziewczyna".
                                Po wymowie poznasz jego.
                                • manny_ramirez Re: Rozpoznanie flaszką 14.07.05, 02:22
                                  choc ja takiego wujka tez mialem, a islamista byl zaden:))
                                • mmkkll Re: Rozpoznanie flaszką 14.07.05, 02:25
                                  To jacyś islamiści spożywają alkohol? Mówię o Arabach, bo Azja Środkowa to
                                  trochę inny przypadek(tych to chyba Rosjanie rozpili), a i wytrzymałość podobno
                                  dobra.

to znakomity pomysł. Każdy znany mi islamista (nawet ukryty) odpadał po
                                  > spożyciu maks. 200gram, a w malignie domagał się "polska dziewczyna".

Podobno dawka alkoholu, którą wytrzymały Polak mógłby się po prostu porządnie
                                  upić, takiego Araba by po prostu zabiła ;). A mi szło o samo picie :).
                                  • marouder islamisci w takiej Arabii Saudyjskiej spozywaja 14.07.05, 02:32
                                    notorycznie perfumy tudziez wody toaletowe oraz po goleniu. Zakazu wwozu i
                                    sprzedazy tych rarytasow poki co w tym kraju jeszcze nie ma, w przeciwienstwie
                                    do np. takiego swynstwa, jak wino, ktorym sie nawet po goleniu nie skropisz:))

mmkkll napisał:

> To jacyś islamiści spożywają alkohol? Mówię o Arabach, bo Azja Środkowa to
                                    > trochę inny przypadek(tych to chyba Rosjanie rozpili), a i wytrzymałość podobno
                                    > dobra.
                                    >
                                    > to znakomity pomysł. Każdy znany mi islamista (nawet ukryty) odpadał po
                                    > > spożyciu maks. 200gram, a w malignie domagał się "polska dziewczyna".
                                    >
                                    > Podobno dawka alkoholu, którą wytrzymały Polak mógłby się po prostu porządnie
                                    > upić, takiego Araba by po prostu zabiła ;). A mi szło o samo picie :).
                                    • mmkkll Re: islamisci w takiej Arabii Saudyjskiej spozywa 14.07.05, 02:36
                                      Ja słyszałem, że podróżują do krajów ościennych(Jordania, Bahrajn, ZEA) właśnie
                                      w celach zabawowych. Ci bogatsi to pewnie do Europy.
                                  • antek_cukierman Teoretycznie nie spożywają. 14.07.05, 02:39
                                    Tak jak w ramadan przed swoimi nie jedzą. W pokoju. W WC zaś hulaj dusza.
                                    A najlepiej na wyjeździe, w samolocie. To i szynka pasuje....

Spożywają gorzałę, owszem. Najlepiej darmową, na załapańca, bo w ramach
                                    zaporowych cen (jeden z "postępowych" muzułmańskich krajów) butelka J.Walker
                                    kosztowała 1/5 pensji. Albo spirytus z apteki, dotowany przez państwo i
                                    restrykcyjnie kontrolowany w wydawaniu.
                                    Arab potrafi....
                                    • kropekuk Post w Ramadan NIE OBOWIAZUJE PODROZNYCH 14.07.05, 02:45
                                      dzieci do ktoregos tam roku zycia, chorych i kobiety w ciazy. Tak to mniej
                                      wiecej mully interpretuja (wiem od dentysty-sasiada, Tyz Pakistanczych -
                                      zmieniam faceta, bo mi kiedy wybuchowa plombe zalozy).
                                      Za to chorzy moga wypic alkohol np. jako lekarstwo na katar;)
                                      • manny_ramirez dzieki kropekuk 14.07.05, 02:47
                                        za cynk o leczeniczym dzialaniu wodki na katar, zaraz wyprobuje:)
                                        • kropekuk Podziekuj memu dentyscie! Jak chce sie napic, to 14.07.05, 02:49
                                          nosem pociaga, skarzy sie na katar i lamanie w kosciach i...siega do barku;)
                                        • mmkkll Re: dzieki kropekuk 14.07.05, 02:49
                                          Ja proponuję Amol, pity z gwinta ;). Na katar idealne. Mówię poważnie :).
                                          • manny_ramirez Re: dzieki kropekuk 14.07.05, 02:54
                                            no u mnie jest problem z Amolem a specjalniej podrozy do Polski nie przewiduje:
                                            ((
                                      • mmkkll Ale co z tą szynką ;) /nt 14.07.05, 02:48
                                      • antek_cukierman To wiadomo wszem i wobec. 14.07.05, 02:50
                                        Zaś szynka nie jest muzułman-koszer, natomiast ideologia (wewnętrzna) taka, że
                                        skoro wszystko niekoszerne (kurczak, wołowina nierytualna), to można i szynki
                                        spróbować. Allachu akbar!
                                        • kropekuk Halal chiken takze nie Muslim-kosher? 14.07.05, 02:56

• mmkkll Re: Teoretycznie nie spożywają. 14.07.05, 02:46
                                      No to widać, że mało światowy człowiek ze mnie i coś za bardzo wierzę mediom.
                                      Ale chyba to, że ciągnie ich do rzeczy zakazanych przez ich państwa, które w
                                      większości mają dość represyjny charakter, nie jest taką złą rzeczą. Najgorsi są
                                      po prostu prawdziwi ideowcy.
                      • kropekuk A propos psow: wkrotce od muslimskich radykalow 14.07.05, 02:02
                        komunikacja w Londynie bedzie najprawdopodobniej calkowicie wolna - mysla o
                        wprowadzeniu zamiast bramek beagles (zreszta wytresowane na niuchanie
                        explosives).
                        A Polacy sie przynajmniej w koncu naucza, ze to w turbanie w metrze, to nie
                        Paki, a ani chybi Sikh;)
                        news.bbc.co.uk/1/hi/magazine/4676233.stm
                  • antek_cukierman O stosunku Mahometa 14.07.05, 01:18
                    do psa i kota. Jest to w Koranie.
                    Ten pierwszy ugryzł pana M. w rękę. Ten drugi, kiedy pan.M spał - położył mu
                    się na szyi. I nie zadusił. (całkiem jak w przypowieści o Leninie, co mógł
                    zarżnąć dziecko, a pogłaskał)
                    ---
                    Z życia.
                    To fakt. Arabowie mają przed psami nabożny lęk. Swego czasu małżeństwo polsko-
                    arabskie oddało nam na przechowanie dobermana. Pies jak pies, potrzebował
                    ganiać. Wyrwał się przez wpół otwartą bramę na ulicę, pobiegać.
                    Cała 300 metrowa ulica arabskich chłopaków ( w wieku różnym, od 8 do 70 lat)
                    wisiała na bramach swych domostw. Ino galabije im powiewały odsłaniając brudne
                    skarpety w przydeptanych butach.
                    Pies polatał po ulicy za kocimi zapachami, oblał parę stanowisk i wrócił.
                    Fakt,że w czasie kiedy mieliśmy psa, nie mieliśmy "wizyt" w ogrodzie.
                    Ot takich - grilla ukraść, buty dzieci ukraść, wąż do podlewania ogródka, radio
                    z samochodu....
                    • moskowit Re: O stosunku Mahometa 14.07.05, 01:25
                      :)))))))

Nu to czemu sobie psa nie kupisz? A?

Przeciez wyglada na to, ze to dobra inwestycja.... Bierz przyklad z sasiadow
                      Arabow, a i spokoj od nich bedziesz mial:) Praw wied' ja? Nu wot!

• antek_cukierman Re: O stosunku Mahometa 14.07.05, 01:36
                        Kupiłem "solid security". Tylko 50/zł na miesiąc. No i Mahometów w Polszcze
                        mało. Swoim, jak okradną - odpuszczam. Jeszcze nie podkładają.
                        Świń.

Pazdrawliaju!
                        So wsiem!

Antek Sacharskij
                        (nie mylić z Sacharowem)
                    • marouder czytalem gdzies, ze podlug islamskich wierzen 14.07.05, 01:54
                      do domu, w ktorym mieszka pies nie zachodzi aniol(autentyczne, nie zartuje)..tak
                      wiec antek, kiedy miales psa aniol, choc byl w potzrebie, nie "pozyczal" ani
                      grilla, ani botow dzieciecy(jakis niskorosly byl), ani szlaucha, teraz, po
                      stracie psa sie to zmienilo:)))

antek_cukierman napisał:

> do psa i kota. Jest to w Koranie.
                      > Ten pierwszy ugryzł pana M. w rękę. Ten drugi, kiedy pan.M spał - położył mu
                      > się na szyi. I nie zadusił. (całkiem jak w przypowieści o Leninie, co mógł
                      > zarżnąć dziecko, a pogłaskał)
                      > ---
                      > Z życia.
                      > To fakt. Arabowie mają przed psami nabożny lęk. Swego czasu małżeństwo polsko-
                      > arabskie oddało nam na przechowanie dobermana. Pies jak pies, potrzebował
                      > ganiać. Wyrwał się przez wpół otwartą bramę na ulicę, pobiegać.
                      > Cała 300 metrowa ulica arabskich chłopaków ( w wieku różnym, od 8 do 70 lat)
                      > wisiała na bramach swych domostw. Ino galabije im powiewały odsłaniając brudne
                      > skarpety w przydeptanych butach.
                      > Pies polatał po ulicy za kocimi zapachami, oblał parę stanowisk i wrócił.
                      > Fakt,że w czasie kiedy mieliśmy psa, nie mieliśmy "wizyt" w ogrodzie.
                      > Ot takich - grilla ukraść, buty dzieci ukraść, wąż do podlewania ogródka, radio
                      >
                      > z samochodu....
              • dana33 Re: A może stało mu się to, co krecikowi? 14.07.05, 08:33
                swietne!!!!!
            • dana33 Re: I mean 14.07.05, 08:31
              :))))
      • kropekuk Zeku, mordo czerstwa, wracaj do LAGRA.... 14.07.05, 00:53
        Holota osadzona nas tu bedzie pouczac - do budy, muslimku:)))))))))
    • yahve1 zydy jak dlugo jeszcze bedziecie mordowac?? 14.07.05, 01:02
      to was doprowadzi do zaglady,araby was zjedza

ja wybralem ten narod??.................fuck!!!!
      • kropekuk Zacytuje innego czuba: spier... 14.07.05, 01:07

• wojcd Re: Tak dlugo, jak.... 14.07.05, 02:23
      moskowit napisał:
      > Nu a jak macie mocne nerwy, to obejzyjcie tez video.... (po lewej stronie)
      ---------------------------------------------------
      • antek_cukierman Poprawiaj swoją bogdankę, no, wiesz którą 14.07.05, 02:30
        i resztę kolegów. Ty, wojtuś też nie jesteś bez ortograficznej winy. Mogę
        podać...
        A tak naprawdę - idź spać. Późno, a ranna szychta w imie "bij Żyda" czeka.

Balcerowicz musi odejść czy też potępisz zamach islamskich bandytów na Biesłan?
        A może Londyn? A może tych z irackiego "AK", co to zabili 24 dzieci?
        Nu jak, hipokryto?
    • heraldek Latwo jest wypowiadac wojne...terroryzmowi.. 14.07.05, 02:33
      ...trzeba wiedziec co sie mowi....
      Wojna to zarowno zadawanie ciosow jak i
      obrywanie od nieprzyjaciela....
      ...a wszyscy mysleli,ze wojne z terroryzmem
      beda ogladac tylko na ekranie jak kiedys
      bombardowanie Bagdadu....
      Jest dobrze, ze i od czasu do czasu, bushowa
      koalicja obierwie...bo jest czas na refreksje
      i to rokuje zakonczenie konfliktu jakims
      kompromisem....w przeciwnym przypadku trudno
      by bylo zaspokoic apetyty tych nowych krzyzowcow...
    • antek_cukierman Gaspaża, wsiech was pazdrawl'iaju 14.07.05, 02:56
      Dobroj i spokojnoj nocz'i.

• manny_ramirez Re: Gaspaża, wsiech was pazdrawl'iaju 14.07.05, 02:57
        paka antek
      • marouder Wzaimno. 14.07.05, 02:58
        antek_cukierman napisał:

> Dobroj i spokojnoj nocz'i.
        >
        >
        • manny_ramirez kurde 14.07.05, 02:59
          alez to sie ruskie z nas porobily:)
          backo bedzie mial niespokojna noc
          • marouder Machnie se backa lufke do lustereczka 14.07.05, 03:05
            zapyta go, kto najpiekniejszy w swiecie zaraz po nieboszcykach Allende i
            Stalinie i dostawszy wlasciwa odpowiedz, znowu w kimonko uderzy..zal backi, ze
            taki samotny, z lusterkami pic musi..
            Mowie wam,"wszedy ino frasunek a marnacja" (Chlopi, Wladyslaw Reymont)

manny_ramirez napisał:

> alez to sie ruskie z nas porobily:)
            > backo bedzie mial niespokojna noc
            • dana33 co ja wam ide powiedziec..... 14.07.05, 08:50
              fajny watek sie zrobil i przyjemnie bylo sobie poczytac dzisiaj rano....
              milego dnia i przyjemnego weekend'u, hevre.....
      • moskowit Nu wy, w samom diele.... 14.07.05, 11:21
        Proboltali wsiu nocz.... A gdzie moj post z zhyczeniami 'dobroj wam noczi'????
        Nu byc mozhe powiedzialem i zapomnialem napisac.... czort woz'mi:(
        Mam taki specjalny fotel, ze spac na nim mozna, nu to czasami i zasypiam na
        nim.... Naciska sie wot guzik i oparcie opada.... Jest jeszcze inny guzik (tu
        jest zreszta wiecej tych guzikow, ale ja wole nie eksperymentowac), wowczas
        podnozek sie wysuwa....
        Ten fotel to mi Polak, ktory naszym ogrodem sie opiekuje, z trzech starych
        foteli zmajstrowal.... Zlota raczka, wszystko chlopak potrafi.... Moj stary nam
        go polecil.... Wot sobierus' i kaknibud' napishu o niom.... O Polaku, nie o
        moim starym, bo moj stary to tylko skorupami starych kastruli wykopanymi z
        ziemi sie interesuje:)

Nu w kazdym badz razie - z dobrym utrom-dniom (u mnie juz prawie poludnie) wam
        wsiem....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka