Dodaj do ulubionych

Graffiti zioncow ,...

14.07.05, 16:16
Szczegolnie to jest pomyslowe ,... Araby do gazu !!!

uklony

============================================================================

www.cpt.org/gallery/slideshow_low.php?set_albumName=album03&slide_index=10&slide_full=0&slide_loop=0&slide_pause=3&s
lide_dir=1
Obserwuj wątek
    • explicit Re: Graffiti zioncow ,... 14.07.05, 16:18
      Lepszy link tutaj , sorry !

uklony

www.cpt.org/gallery/view_album.php?set_albumName=album03
      • aaki ZAPOMNIAŁ WÓŁ JAK CIELĘCIEM BYŁ 14.07.05, 17:09
        żartobliwie można powiedzieć-ale to niestety nie jest sprawa do żartów
        • tomek404 Re: ZAPOMNIAŁ WÓŁ JAK CIELĘCIEM BYŁ 14.07.05, 17:17
          My tez jak kazdy inny narod, mamy swoich psycholi.Polska tez, co widac tutaj na
          forum. Witam w silnej grupie. Gdybym Cie nie znal....ale na szczescie poznalem
          i dlatego serdecznie pozdrawiam.
          T44
          • aaki Re: ZAPOMNIAŁ WÓŁ JAK CIELĘCIEM BYŁ 14.07.05, 17:23
            Oczywiście nie neguję istnienia psycholi wszędzie i zawsze.Tak było jest i będzie .Napisy bulwersujące ale pewnie(miejmy nadzieję) stworzone tylko przez tych,dla których komory gazowe znane są tylko z podręczników historii
            RÓWNIEŻ POZDRAWIAM :-)
          • cepimierz Re: ZAPOMNIAŁ WÓŁ JAK CIELĘCIEM BYŁ 14.07.05, 17:50
            To są psychole?

To dużo ich macie.
            • dana33 Re: ZAPOMNIAŁ WÓŁ JAK CIELĘCIEM BYŁ 14.07.05, 22:24
              nu, cepus, i u was nie brakuje....

www.kruse-timpe.de/JPG-Bilder/nazis4.jpg
              www.kruse-timpe.de/JPG-Bilder/nazis6.jpg
              www.kruse-timpe.de/Wettbewerbe/Friedhofsprojekt/graffiti.htm

www.axt.org.uk/antisem/archive/archive2/poland/poland.htm#Incidents
              • cepimierz Re: ZAPOMNIAŁ WÓŁ JAK CIELĘCIEM BYŁ 14.07.05, 22:40
                No i co?

Co chcesz przez ten gulasz uzasadnić?

Daj mi dowody, że te obrazki przekładają się w w Polsce jakiś sposób na realia polityczne. Na konkretne działania.

Jesteś pewna, że u was to tylko popisy uzdolnionych plastycznie graficiarzy? Kach to organizacja terrorystyczna, zdelegalizowana w ILu, ścigana z ramienia prawa w krajach EU. Taka, moja droga, jest różnica.

Fakt, że u nas ktoś coś na murze napisze, nie usprawiedliwia bynajmniej niechęci Waszego rządu do ostrego rozprawienia się z własnymi ekstremistami. Tak że proszę Cię, raczej nie kontruj jednego drugim. Zwłaszcza, że okaże się w sierpniu, czy warto było okazywać wyrozumiałość.

PS. Co do krzyża na żwirowisku - uważam osobiście, że tam powinien być. W Auschwitz zginęło ok. 100 000 Polaków, w większości chrześcijan. To jest też ich cmentarz. Piszę o 100 000 z wahaniem -
                • dana33 Re: ZAPOMNIAŁ WÓŁ JAK CIELĘCIEM BYŁ 14.07.05, 23:07
                  ales mnie znow rozsmieszyl, cepus....
                  a ty jestes pewny, ze u nas jest tak duzo psycholi?
                  nu, cep, mam cie dosyc na dzisiaj.
                  • cepimierz Re: ZAPOMNIAŁ WÓŁ JAK CIELĘCIEM BYŁ 14.07.05, 23:13
                    Ty ich nazywasz psycholami?

Podzielam Twoje odczucie, to na dzisiaj.

Dobranoc.
                    • dana33 Re: ZAPOMNIAŁ WÓŁ JAK CIELĘCIEM BYŁ 15.07.05, 00:22
                      tutaj tez cusik manipulujesz, cepie.... psycholami nazwal ich aki, ty sie
                      zapytales czy to psychole i natychmiast odpowiedziales, ze mamy ich duzo, czyli
                      zaakceptowales ta nazwe.... ja tylko konsekwentnie napisalam, ze wy ich tez
                      macie...

nu, i fajne to zdanko bylo na koncu, ze "to Wy sprawiliście, że wyłączam z
                      liczby ofiar Polaków zydowskiego pochodzenia/wyznania." pozwolisz, ze sie
                      lekko ironicznie usmiechnelam.....

• bam_buko Re: ZAPOMNIAŁ WÓŁ JAK CIELĘCIEM BYŁ 15.07.05, 01:22
                        dana33 napisała:

> nu, i fajne to zdanko bylo na koncu, ze "to Wy sprawiliście, że wyłączam z
                        > liczby ofiar Polaków zydowskiego pochodzenia/wyznania." pozwolisz, ze sie
                        > lekko ironicznie usmiechnelam.....
                        >

dana to nie jest powod do smiechu kiedy mowa o ofiarach

cep ma racje dla was Oswiecim to miejsce gdzie tylko zydzi gineli-inne
                        (narodowosci) ignorujecie
                        tym klamstwem nie tylko karmicie wlasne dzieci(wycieczki z Izraela do A.B) ale
                        probujecie wcisnac ta ciemnote swiatu
                        • dana33 Re: ZAPOMNIAŁ WÓŁ JAK CIELĘCIEM BYŁ 15.07.05, 08:16
                          wiesz bambuko, polskie szkoly, nawet te za komuny, a moze wlasnie te za komuny,
                          uchodzily za szkoly na wysokim poziomie nauczania... ale widze, ze nie nauczono
                          ciebie i jeszcze paru innych zrozumienia dla tego, co sie czyta.
                          powod do moje usmieszku ironicznego nie byly ofiary, jak to probujesz teraz
                          przekrecic, tylko fakt, ze cep uwaza, ze to nasza wina (znow, bo czyja mialaby
                          byc, nie?), ten rozdzial na my i wy....
                          oswiecim to miejsce, gdzie zgineli zydzi wszelkiego pochodzenia, polacy,
                          cyganie..... jako ze zginelo niewspolmiernie wiecej zydow niz nie zydow, to nie
                          tylko dla nas, ale i dla calego swiata, oswiecim jest symbolem na wymordowanie
                          zydow. mysle, bambuko, ze to ponizej twojego poziomu, pisac te glupoty o
                          wciskaniu swiatu ciemnote i oklamywaniu dzieci. swiat nie taki glupi, dzieci
                          tez nie, kazdy dizisiaj ma dostep do niezliczonej ilosci informacji i moze
                          sobie zam wyrobic zdanie. z malymi wyjatkami, oczywiscie, jak ty i reszta
                          forumowej holoty.
                          • cepimierz Re: ZAPOMNIAŁ WÓŁ JAK CIELĘCIEM BYŁ 15.07.05, 08:29
                            dana33 napisała:

> powod do moje usmieszku ironicznego nie byly ofiary, jak to probujesz teraz
                            > przekrecic, tylko fakt, ze cep uwaza, ze to nasza wina (znow, bo czyja mialaby
                            > byc, nie?), ten rozdzial na my i wy....
                            > oswiecim to miejsce,

Po pierwsze: dla mnie polscy żydzi wymordowani w Auschwitz byli zawsze Polakami. Teraz mam mówić, że nie, że to byli Żydzi -
                            • dana33 Re: ZAPOMNIAŁ WÓŁ JAK CIELĘCIEM BYŁ 15.07.05, 09:28
                              nu, co sie przyplatujewsz do kazdego slowa? nudzi ci sie od rana? oboz sie
                              nazywal i nazywa po niemiecky auschwitz. jak dlugo zylam w polsce, uzywalo sie
                              polskiej nazwy tego obozu, oswiecim. kto i kiedy postanowil w polsce, i czy
                              wogole bylo cos takiego, zeby dla tego obozu uzywac nazwe niemiecka, nie wiem.
                              ale w koncu to wszystko jedno. stutthof tez zawsze byl znany z niemieckiej
                              nazwy, nigdy z polskiej, akurat na odwrot. to ma takie znaczenie? auschwitz czy
                              oswiecim, wymordowano tam mase ludzi niewinnych i to ma znaczenie. moge cie
                              zapewnic, ze dla polskich zydow, ktorzy przezyli ten oboz, to oswiecim, a nie
                              auschwitz. ale jak ci tak przeszkadza oswiecim, to niech bedzie.
              • aaki ????? 14.07.05, 22:40
                z twojego linku dana...
                www.axt.org.uk/antisem/archive/archive2/poland/poland.htm#Incidents
                obecność krzyża w oświęcimiu=antysemityzm(trochę dziwne hasło)
                • marouder powiedz szczerze danka co sadzisz o tym rownaniu? 14.07.05, 22:44
                  Krzyz na zwirowisku=antysemityzm?

PS. Ja sam jestem raczej malo religijnym czlowiekiem.

aaki napisała:

> z twojego linku dana...
                  > <a
                  href="www.axt.org.uk/antisem/archive/archive2/poland/poland.htm#Incidents"
                  target="_blank">www.axt.org.uk/antisem/archive/archive2/poland/poland.htm#Incidents</a>
                  > obecność krzyża w oświęcimiu=antysemityzm(trochę dziwne hasło)
                  • dana33 Re: powiedz szczerze danka co sadzisz o tym rowna 14.07.05, 23:12
                    powiedziec ci szczerze, marudzinski? ok, nie dziwie sie, szczerze, ze akurat z
                    calej tej zamieszczonej w tym linku listy, doczepiliscie sie wlasnie do krzyza,
                    a cala reszte albo tak jak ty i aki zmilczeliscie, albo tak jak cep ktory
                    zbagatelizowal.... i oczywiscie swoim zywczajem natychmiast napisal daj mi
                    dowody.... fajna ferajna jestescie.... szybko tutaj z potepianiem graffiti
                    zydowskich skrajniakow, ale nie daj bog, pokazac wam co sie u was dzieje...
                    zaklamanie i hipokryzja nie ma u was granic, marudzinski, i zwyklego, ludziego
                    wstydu tez nie macie. tak szczerze.
                    • cepimierz Re: powiedz szczerze danka co sadzisz o tym rowna 14.07.05, 23:17
                      Kurcze, Dana,

naprawdę nie ma znaku równości. Nie rozumiesz tego? Tu nikt nie bije dzieci idących do szkoły, nie zatruwa studzien, nie wycina drzew, nie truje zwierząt gospodarskich. Itd. A jakby jakieś ugrupowanie to robiło, pisałbym o tym bez ogródek.

Ale jak chcesz to sobie stawiaj znak równości i oskarżaj o hipokryzję. Tylko to trochę śmieszne.
                      • dana33 Re: powiedz szczerze danka co sadzisz o tym rowna 14.07.05, 23:40
                        tak tak, cep, widzielismy, do czego takie historie w polce doprowadzily....

a teraz, na zakonczenie tego obfitego we wrazenia dnia: zlaz z mojego kraju,
                        cep. tu nie polska, gdzie najwyzej podstawisz noge sasiadowi, albo ukryjesz
                        zamordowane dzieciaki w beczce. tu jest wojna. od lat. wojna ma swoje prawa i
                        swoja historie i swoja dynamike. i ty nie jestes tutaj sedzia, zeby mnie i moj
                        kraj oskarzac. siedz cicho i badz szczesliwy, ze sie nie musisz bac o swoich
                        dzien i noc. znajdz sobie inny kraj. moj maly, niezbyt ciekawy i do tego sami
                        mordercy tu zyja.
                    • marouder nie odymaj sie tak, nie mam zlych intencji 14.07.05, 23:23
                      nie pisalem o kach, czy o dupkach wypisujacych hasla nt wyslania arabow do komor
                      gazowych, bo o czym tu pisac, nie pisalem o nazistowskich napisach na murach
                      Wroclawia, bo i co mialem napisac, ze to glaby, oszolomy, mlodzi pozyteczni dla
                      swoich mocodawcow idioci?
                      Po co to pisac?
                      Jest na tym forum ktos, kto tego naprawde nie wie?

O krzyz zapytalem nie jako chrzescijanin lecz, jako czlowiek zdziwiony, ze
                      potomkowie jednej kategorii ofiar nie toleruja na miejscu kazni znaku innej
                      kategorii ofiar i wymuszaja jego usuniecie.
                      Jaki jest wiec twoj stosunek do rownania:
                      Krzyz na zwirowisku+antysemityzm?

dana33 napisała:

> powiedziec ci szczerze, marudzinski? ok, nie dziwie sie, szczerze, ze akurat z
                      > calej tej zamieszczonej w tym linku listy, doczepiliscie sie wlasnie do krzyza,
                      >
                      > a cala reszte albo tak jak ty i aki zmilczeliscie, albo tak jak cep ktory
                      > zbagatelizowal.... i oczywiscie swoim zywczajem natychmiast napisal daj mi
                      > dowody.... fajna ferajna jestescie.... szybko tutaj z potepianiem graffiti
                      > zydowskich skrajniakow, ale nie daj bog, pokazac wam co sie u was dzieje...
                      > zaklamanie i hipokryzja nie ma u was granic, marudzinski, i zwyklego, ludziego
                      > wstydu tez nie macie. tak szczerze.
                      • dana33 Re: nie odymaj sie tak, nie mam zlych intencji 14.07.05, 23:44
                        nie mam praktycznie biorac zadnego stosunku, bo jako ateistka, nie przykladam
                        duzego znaczenia symbolom religijnym.
                        nie pamietam juz dobrze tej calej historii, moze ty pamietasz lepiej i popraw
                        mnie, jesli nie mam racji: zdaje sie, ze stawiajac ten krzyz czy krzyze,
                        zrobiono to bez porozumienia sie z przedstawicielami zydow, zrobiono to troche
                        w stylu "a ja ci pokaze". mysle, ze jakby bylo to omowione, nie byloby calej
                        afery. ludzie zapominaja, ze bog dal im usta zeby sie mogli dogadac.
                        • marouder Pamietam, ze obie strony traktowaly spor 15.07.05, 00:18
                          ambicjonalnie i dopuszczaly sie roznych prowokacji, co na tym akurat miejscu
                          powinno byc niedopuszczalne. ja nie o tym, chcialem poznac twoje prywatne zdanie
                          na temat tego, czy uwazasz za uprawnione rownanie zaprezentowane na stronie,
                          ktora podalas, ze krzyz na zwirowisku jest rownowazny i rownoznaczny aktowi
                          rasistowskiemu? Tak sugeruja autorzy strony.

dana33 napisała:

> nie mam praktycznie biorac zadnego stosunku, bo jako ateistka, nie przykladam
                          > duzego znaczenia symbolom religijnym.
                          > nie pamietam juz dobrze tej calej historii, moze ty pamietasz lepiej i popraw
                          > mnie, jesli nie mam racji: zdaje sie, ze stawiajac ten krzyz czy krzyze,
                          > zrobiono to bez porozumienia sie z przedstawicielami zydow, zrobiono to troche
                          > w stylu "a ja ci pokaze". mysle, ze jakby bylo to omowione, nie byloby calej
                          > afery. ludzie zapominaja, ze bog dal im usta zeby sie mogli dogadac.
                          • dana33 Re: Pamietam, ze obie strony traktowaly spor 15.07.05, 00:39
                            samo pierwotne postawienie krzyzy nie uwazam za akt ani rasistowski ani
                            antysemicki. natomiast postawienie nowych krzyz, dodatkowych, uwazam za chec
                            dokopania zydom. rasistowskie to nie bylo, ale antysemickie lekko.
                            trudno mi cos dokladniejszego wyrazic, bo jakos mnie osobiscie ani antysemici
                            ani akty antysemickie specjalnie nigdy nie denerwowaly. uwazam to za glupote
                            kompletna, tak samo jak uwazam za kompletna glupote nienawisc do murzynow. po
                            prostu przechodze "obok", jak to sie mowi. nie jestem w stanie naprawic swiata,
                            nie? troche mnie smiesza tacy, co laza po swiecie i ciagle maja cos komus do
                            zarzucenia.... przewaznie to tacy, co tymi zarzutami prykrywaja wlasne
                            niedostatki... osobiscie, to lubie ludzi, i wszystko mi jedno, jakiej oni razy,
                            koloru i religii. nawet bardziej interesujaco z takimi "innymi", mozna sie
                            czegos nauczyc, poznac inna kulture, uslyszec ciekawe historie...
                            a co ja moge uslyszec od krystianka i mirmila ciekawego? ze obrzezanie u zydow
                            prowadzi do impotencji? to ciekawe, nowe, interesujace? zwykla glupota.
                            hihihi, jakos nie pisali tego o arabach, ktorzy tez to przechodza, tylko w
                            pozniejszym wieku... impotencja jak widac po obrzezaniu wystepuje tylko u
                            zydow... natomiast glupota u takich antysemitow to wystepuje i bez obrzezania,
                            tak calkiem naturalnie... :)))
                            ide spac, marudzinski, bo u mnie zaraz druga w nocy.
                            • marouder Dzieki, dobranoc:) 15.07.05, 01:01
                              dana33 napisała:

> samo pierwotne postawienie krzyzy nie uwazam za akt ani rasistowski ani
                              > antysemicki. natomiast postawienie nowych krzyz, dodatkowych, uwazam za chec
                              > dokopania zydom. rasistowskie to nie bylo, ale antysemickie lekko.
                              > trudno mi cos dokladniejszego wyrazic, bo jakos mnie osobiscie ani antysemici
                              > ani akty antysemickie specjalnie nigdy nie denerwowaly. uwazam to za glupote
                              > kompletna, tak samo jak uwazam za kompletna glupote nienawisc do murzynow. po
                              > prostu przechodze "obok", jak to sie mowi. nie jestem w stanie naprawic swiata,
                              >
                              > nie? troche mnie smiesza tacy, co laza po swiecie i ciagle maja cos komus do
                              > zarzucenia.... przewaznie to tacy, co tymi zarzutami prykrywaja wlasne
                              > niedostatki... osobiscie, to lubie ludzi, i wszystko mi jedno, jakiej oni razy,
                              >
                              > koloru i religii. nawet bardziej interesujaco z takimi "innymi", mozna sie
                              > czegos nauczyc, poznac inna kulture, uslyszec ciekawe historie...
                              > a co ja moge uslyszec od krystianka i mirmila ciekawego? ze obrzezanie u zydow
                              > prowadzi do impotencji? to ciekawe, nowe, interesujace? zwykla glupota.
                              > hihihi, jakos nie pisali tego o arabach, ktorzy tez to przechodza, tylko w
                              > pozniejszym wieku... impotencja jak widac po obrzezaniu wystepuje tylko u
                              > zydow... natomiast glupota u takich antysemitow to wystepuje i bez obrzezania,
                              > tak calkiem naturalnie... :)))
                              > ide spac, marudzinski, bo u mnie zaraz druga w nocy.
          • aaki aaa... co to znaczy ?? 14.07.05, 20:32
            Gdybym Cie nie znal....
            -----------------------------
            czy jeśli napisałem o "niewłasciwości" tego typu haseł gdzie niektórzy Twoi rodacy chcą wysyłać inne nacje do gazu to już jestem "stracony" ?
            • i-love-2-bike Re: aaa... co to znaczy ?? 14.07.05, 20:51
              aaki napisała:

> Gdybym Cie nie znal....
              > -----------------------------
              > czy jeśli napisałem o "niewłasciwości" tego typu haseł gdzie niektórzy Twoi ro
              > dacy chcą wysyłać inne nacje do gazu to już jestem "stracony" ?

to znaczy bylbys antysemita jak ja,a tak ciesz sie bo masz wzgledy u naszego
              bufonka. ja tam bym weszla na stolek ze szczescia.
              • aaki Re: aaa... co to znaczy ?? 14.07.05, 22:09
                jeśli nawet to antysemitą bywam sporadycznie :-)
                www.sanibelonevacations.com/fish/red_snapper/red_snapper.jpg
                www.shrimptonservices.com/UWP/UWP/St%20Kitts%20Oct%202003/images/Blue%20fish.jpg
          • explicit Re: ZAPOMNIAŁ WÓŁ JAK CIELĘCIEM BYŁ 15.07.05, 00:34
            Nie pamietam zebys kiedykolwiek i ganil ,... I zaraz , Polska tez :)))

uklony

=============================================================================

My tez jak kazdy inny narod, mamy swoich psycholi.Polska tez, co widac tutaj na
            forum. Witam w silnej grupie.
        • samsone Wlasnie zapomnial, jak Islamski wspolnik Adolfowi 15.07.05, 08:44
          Hitlerowi czynnie w wysylaniu Zydow do Obozow zaglady pomagal i juz na nazistow
          w palestynie czekal z listami wszystkich tam mieszkajacych Zydow, bylo nie bylo
          ten Arabski Wul zapomnial co jego ambasador w kvietniu u Hiotlera
          szukal...nazekal, ze zaglada Zydow za powoli idzie....
    • flondrowaty Re: Graffiti zioncow ,... 14.07.05, 16:20
      Dobre. Bardzo mi się podobało. Zwłaszcza to o czarnuchach. Gabi-uk to doceni, że ma tam pobratymców ze Stormfrontu, tych od White Power.
      • flondrowaty Re: Graffiti zioncow ,... 14.07.05, 16:22
        I fajny ten symbol kachów. Z daleka wygląda jak kacza dupa.
        • rattler Re: Graffiti zioncow ,... 14.07.05, 16:30
          To tak ich nazywacie Dana , 'sand-niggers' ? Czy to tylko slur uzywany przez
          kosher-rednecks ?

narazie
        • explicit Re: Graffiti zioncow ,... 14.07.05, 17:04
          Mnie bardziej przypomina kacha gebe bez brody i pejsow :)

uklony

==============================================================================

I fajny ten symbol kachów. Z daleka wygląda jak kacza dupa.
    • samsone Re: Graffiti zioncow ,... 14.07.05, 17:24
      Araby do Gazy.......chyba zle przeczytales....
      • aaki kłamiesz bo przeczytał dobrze, niestety.... 14.07.05, 17:31
        arabs to the gas chambers=arabowie do komór gazowych
        gas the arabs=zagazować arabów
        • samsone Re: kłamiesz bo przeczytał dobrze, niestety.... 15.07.05, 08:41
          Zagazowac arabow mozna tylko w ten jedyny sposob wytlumaczyc, do Gazy ich wyslac
          i to wszystkich, tam na pewno miejsca dosc jest.A jak nie chca do gazy to moga
          zawsze do ich arabskiego pustynnego raju wrocic.....tam piasku dosc znajda.
    • czarny.rycerz Dlatego Żydzi uciekają z Gazy? :) 14.07.05, 19:48
      Kojarzy im sie z gazem, a to chca zachowac dla Arabów.
      Całkiem możliwe. Pokrecona jest głowka syjonisty.

A te "zionce" wymawia sie "zajonce"?
    • ksiaze.pan Groteska! 14.07.05, 23:14
    • gspnstr Re: Graffiti zioncow ,... 14.07.05, 23:16
      No faktycznie, nauka nie poszla w las.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka