Dodaj do ulubionych

Szanowni Moderatorzy tego forum

20.07.05, 05:08
Prosze zablokowac Bam_buko i kokesza na tym forum z tego powodu,ze ich
dyskusje sprowadzaja sie na tematy tylko sexualne nie majace nic wspolnego z
Forum Swiat,bede wdzieczny za Wasza interwencje zgodna z moim mysleniem,bo i
dzieci polskie moga o tej porze juz ich bzdury wyczytywac i na manowce
schodzic,pzdr.Szlomcio
Obserwuj wątek
    • kokosz_is_back Re: Szanowni Moderatorzy tego forum 20.07.05, 05:17
      Tak cie zapieklo przylapanie na igraszkach z polska lolita ze Stomilu?... :-(((
      jojo, trzymaj fason do konca!!!
      • szlomcio1 Re: Szanowni Moderatorzy tego forum 20.07.05, 05:30
        a skad to niby sobie ubzdurales,ja jej nigdy nie spotkalem w Polsce
        • abe_ltd Jojo ty jestes JEDYNY tutaj z USA 20.07.05, 05:53
          z ktorym mozna kulturalnie porozmawiac o sprawach swiatowych.
          Szalom!
          • szlomcio1 Re: Jojo ty jestes JEDYNY tutaj z USA 20.07.05, 06:04
            i ty kochana moja tez tu JEDYNA jestes
    • i-love-2-bike Re: Szanowni Moderatorzy tego forum 20.07.05, 19:27
      szlomcio1 napisał:

> Prosze zablokowac Bam_buko i kokesza na tym forum z tego powodu,ze ich
      > dyskusje sprowadzaja sie na tematy tylko sexualne nie majace nic wspolnego z
      > Forum Swiat,bede wdzieczny za Wasza interwencje zgodna z moim mysleniem,bo i
      > dzieci polskie moga o tej porze juz ich bzdury wyczytywac i na manowce
      > schodzic,pzdr.Szlomcio

jojo,ales sie zepsil. nie dosc,ze rzniesz glupoty to jeszcze zaczynasz znowu
      banowac,a fe chlopczyku brzydki. chyba juz nie pamietasz swoich wpisow typu
      "zesralem sie w lozko..",przypomnij sobie bidulinko jedna.
      • abe_ltd Re: Szanowni Moderatorzy tego forum 20.07.05, 23:15
        Joja i tak wkrotce zabanuja na amen wiec cieszmy sie nim poki co.
        He brightens up my day
        • szlomcio1 Re: Szanowni Moderatorzy tego forum 20.07.05, 23:20
          OOOO!!!Juz sie adwokatka obudzila,a majtki juz na dupsko grube naciagnela zanim
          do kompa dobiegla???
          • abe_ltd Re: Szanowni Moderatorzy tego forum 20.07.05, 23:22
            Jojus nie rozrabiaj bo dostaniesz po dupie i po co ci to?
            Majtki i wszystko inne mam na miejscu i zaraz ide na wazny meeting robic
            handele z trzecim swiatem. A ty co? Przywozisz nam ten celexes do NZ czy sama
            mam pojechac i sobie to sprowadzic?
            • szlomcio1 Re: Szanowni Moderatorzy tego forum 20.07.05, 23:24
              nie pojedziesz nigdzie bo cie nawet na rower nie stac,zasuwaj piechota
              cymbalowata glowko makowa !!!
              • abe_ltd Jedno mi powiedz jojo 20.07.05, 23:27
                czy ty masz biopolar disorder?
                Raz mi mowisz ze jestem JEDYNA dla ciebie na tym forum a minute pozniej mnie od
                dziur wyzywasz i do tego starych, co jest zupelnym klamstwem, manipulanctwem i
                kretactwem, i wyglada mi na powazne szwindele z twojej strony.
              • krystian71 Re: Szanowni Moderatorzy tego forum 20.07.05, 23:54
                jojcio sie odnalazl!!Ten prawdziwy!
                Z jakiego to artykulu sadzaja na pol roku?
                • marouder za handel towarem drugiej swierzosci?/nt 20.07.05, 23:55
                  krystian71 napisała:

> jojcio sie odnalazl!!Ten prawdziwy!
                  > Z jakiego to artykulu sadzaja na pol roku?
                  >
                  • abe_ltd commonly known as SZWINDELE n.t 20.07.05, 23:58
                    • krystian71 Re: commonly known as SZWINDELE n.t 21.07.05, 00:05
                      co wy w USA prawo surowe,za wysadzanie coreczki na nocnik mozna dozywocie
                      zarobic.
                      Ja mysle,ze szlomcio w publicznym miejscu po prostu nie trafil do spluwaczki :)
                      • abe_ltd Re: commonly known as SZWINDELE n.t 21.07.05, 00:21
                        No, jak ci brakuje dwoch przednich zebow to nie tak latwo celowac slina.
                        Rozprysk chyba jest dosyc spory ;))))
                  • szlomcio1 Re: za handel towarem drugiej swierzosci?/nt 21.07.05, 00:14
                    a ty tu nie wchodz na polskie forum bez znajomosci ortografii
                    polskiej,Krystianku ,OK???
                    • szlomcio1 Re: za handel towarem drugiej swierzosci?/nt 21.07.05, 00:16
                      drugiej swierzosci to sa twoje zbuki miedzy udami,a swieze zbuki to u mnie
                      mozesz zamowic takie z silikonu np.!!!
                      • abe_ltd Re: za handel towarem drugiej swierzosci?/nt 21.07.05, 00:23
                        To ty plastic surgeon jestes Jojo? Ja siem tobie poprzymilam troche to moze sie
                        zalapie na botox treatment at a discount. Przeciez sie znamy nie od dzis,
                        discount mi dasz, nie?
                        • szlomcio1 Re: za handel towarem drugiej swierzosci?/nt 21.07.05, 00:27
                          pewnie ze dam Ci discount,ale musisz mi przedtem swoje wiszace cyce na fotce
                          wyslac,zrobie ci je wypukle tak jak je mialas 50 lat temu,no problem !!!
                          • abe_ltd Re: za handel towarem drugiej swierzosci?/nt 21.07.05, 00:32
                            50 lat temu mnie jeszcze na swiecie nie bylo. Przestan Jojo mi ublizac. Mnie do
                            50 lat to jeszcze ponad dekada brakuje. Nic nie wisi, wszystko stoi na bacznosc
                            u mnie, ok!
                            • szlomcio1 Re: za handel towarem drugiej swierzosci?/nt 21.07.05, 00:42
                              dzyndzel tez ci stoi na bacznosc??? To tylko twoje mile wspomnienia sprzed 50
                              lat,widzisz teraz sama jak ty klamac potrafisz !!!
                              • i-love-2-bike Re: za handel towarem drugiej swierzosci?/nt 21.07.05, 00:56
                                szlomcio1 napisał:

> dzyndzel tez ci stoi na bacznosc??? To tylko twoje mile wspomnienia sprzed 50
                                > lat,widzisz teraz sama jak ty klamac potrafisz !!!

a tobie 50 lat temu ten dzyndzel odpadl jojo,dlatego masz trudnosci w liczeniu i
                                nie tylko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka